21 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟ-Το πουκάμισο της Kate Upton δεν άντεξε την πίεση

Απέτυχε παταγωδώς στην προσπάθειά της να εμφανιστεί με πιο συντηρητικό στυλ η, μονίμως ημίγυμνη, Kate Upton, καθώς το πουκάμισό της δεν άντεξε την πίεση.

Η 21χρονη καλλονή εμφανίστηκε σε αμερικανική εκπομπή εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με τις μονίμως αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

ΚΑΛΙΩ! Κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωεκλογών οι υποστηρικτές του Τσίπρα.. στην Ιταλία (δυστυχώς)

Απαραίτητες οι 150.000 υπογραφές σε όλη τη χώρα για να μπορέσει να δώσει η ιταλική λίστα την εκλογική μάχη... και δεν μαζεύονται με τίποτα οι ρουφιάνες (Πολύ καλό σύστημα αυτό... θα γλιτώναμε πολλές ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και λοιπά γκρουπούσκουλα)- Οι Ιταλοί τρολάρουν τον Αλέξη, αφού στις δημοσκοπήσεις λένε ότι θα τον ψηφίσουν, αλλά δεν βάζουν την υπογραφή τους

Την ώρα που σύμφωνα με δημοσκόπηση το 6,1% των Ιταλών σκοπεύει να ψηφίσει τη λίστα Τσίπρα, πολιτική δύναμη που έρχεται τρίτη μετά το Δημοκρατικό Κόμμα και την Φόρτζα Ιτάλια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τα στελέχη του ψηφοδελτίου «Μια άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» κινδυνεύουν να μην κατέβουν καν στις ευρωεκλογές.

Α μάλιστα! Με τον Πούτιν κι ο Αλέξης... τους συνδέουν οι κομμουνιστικές τους καταβολές

Την έκπληξή του για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς για τις εξελίξεις στην Κριμαία, αλλά και την ανησυχία του για τις διεθνείς εξελίξεις και τη στάση της Γερμανίας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

ΦΩΤΟ-Απέκτησε και μπύρα το γατάκι της Ντόρτμουντ... ο Παπασταθόπουλος

Είναι γνωστό το πάθος των Γερμανών για τη μπύρα, και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως δεν θα μπορούσε να μην έχει τη δικιά του. Ο κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ ανέβασε στην σελίδα του στο facebook φωτογραφία με ένα μπουκάλι μπύρας με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας, ενώ το μπουκάλι συνόδευε ένα ποτήρι με τη φωτογραφία του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, φέρεται να έχει χάσει το 25% του συνολικού βάρους του σώματος του, από την στιγμή που οι γιατροί τον τοποθέτησαν σε τεχνητό κώμα, αναφέρει το telegraph.

Καμέρα σε κράνος καταγράφει: Τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πιο επικίνδυνη πίστα μοτοσικλέτας του κόσμου [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ελήφθη από αναβάτη μηχανής στην πιο επικίνδυνη πίστα αγώνων μοτοσικλέτας στον κόσμο στο Isle of Man.

Χάρη στον Μάικλ Ντάνλοπ, αναβάτες και μη, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν... από κοντά την επικίνδυνη αυτή πίστα που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 240 αναβάτες από το 2009 έως σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Lamborghini-Corvette στο δρόμο

Δείτε τη «μονομαχία» μεταξύ μιας Lamborghini Gallardo και μιας Corvette Z06 σε δρόμο του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ποια πιστεύετε ότι κέρδισε; Την απάντηση θα την μάθετε στο τέλος του βίντεο.

Οι διάλογοι μεταξύ πιλότων-ελεγκτών πριν εξαφανιστεί το Boeing

Τους διαλόγους μεταξύ των πιλότων του Boeing και του πύργου ελέγχου τα τελευταία 54 λεπτά πριν χαθεί η επικοινωνία με το αεροσκάφος, αποκαλύπτει η Telegraph.

Το μυστήριο βέβαια περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς τα αμφίδρομα "πειράγματα" μεταξύ του κυβερνήτη, του συγκυβερνήτη και των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δείχνουν ότι πρόκειται για συνομιλία "ρουτίνας".

Πιλοτική εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος από την κυβέρνηση-Πόσα θα δοθούν ανά άτομο;

Πάλι μια δεξιά ή ακροδεξιά, όπως λένε τα γατάκια του ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση παίρνει μια απόφαση κοινωνικής πρόνοιας... στην οποία κοινωνική πρόνοια έχουν την αποκλειστικότητα οι αριστεροί... αποκλειστικότητα στα λόγια εννοείται

Αποφασισμένη να προχωρήσει, εντός των επομένων ημερών, στην εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, φέρεται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπογραφούν οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες:

Καλά μαλάκ@ς είστε ρε;; Οι ΝYT αναρωτιούνται αν ο Χένες θα μπορούσε να είχε συμβεί στην Ελλάδα...

Η περίπτωση του πρώην άσου της μπάλας και προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, που αποδέχθηκε την καταδίκη του για φοροδιαφυγή, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τους Έλληνες, υποστηρίζουν σε άρθρο τους οι «Νew York Times».

Ισόβια στον «εγκέφαλο» της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου -Tραγική φιγούρα η μάνα: «Πού είναι το παιδί μου»

Με την ανακοίνωση των ποινών από το δικαστήριο για την εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο 2012, έπεσε η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τραγική φιγούρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η μητέρα του άτυχου Μάριου που φώναζε:

ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ... Μπένυ: Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος-Θα επανέλθει η τροπολογία για τους μετανάστες

Για να αποπροσαντολίσουν ότι έβαλαν την ουρά κάτω απ'τα σκέλια και θα επαναφέρουν την τροπολογία για τους λάθρο, πετάνε την μπάλα στην εξέδρα... Φίλε Μπένυ τον Μπαλτάκο μην τον κλαις γιατί και στην επόμενη κυβέρνηση θα'ναι... εσύ να δούμε που θα είσαι...

Σε δήλωση-άδειασμα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, προχώρησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με την τροπολογία για τους μετανάστες η οποία κατατέθηκε και αποσύρθηκε δύο φορές μέσα σε μια μέρα.

Αυτοί είναι ο πρώτοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ελιάς [λίστα]

Αναμενόμενα ήταν τα πρώτα 15 ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε η Ελιά. Ο κατάλογος των πρώτων αυτών ονομάτων, γνωστοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχαν το μεσημέρι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

Η Ευρώπη των αποσχίσεων: Σκωτία, Καταλονία, Βενετία ακολουθούν το παράδειγμα της Κριμαίας;

Έρχεται και η σειρά σας πατριώτες του κ@λου και τότε να δούμε τι θα λέτε για τη Θράκη όσοι τώρα υποστηρίζετε τις αλλαγές συνόρων με τα όπλα...

Η περίπτωση της Κριμαίας και η απόσχιση της χερσονήσου από την Ουκρανία για να αποφασίσει την ένωσή της με τη «μαμά» Ρωσία ανοίγουν ξανά τον φάκελο της διαφορετικότητας και των αιτημάτων για ανεξαρτησία -αυτονομία εντός των κρατών της Ευρώπης.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ! Κακουργηματική δίωξη για Γκαγκάτση, Πηλάβιο, Σαρρή για μάσα 9 εκατ. ευρώ του δημοσίου

Μέχρι και 1 εκ από την ΟΥΕΦΑ έφαγαν τα λαμόγια!!!

Με 9 εκατομμύρια ευρώ φέρεται ότι ζημίωσε η ΕΠΟ το ελληνικό δημόσιο για τις κάρτες υγείας αθλητών, υπόθεση για την οποία παραγγέλθηκε η άσκηση ποινικής δίωξης από τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου σε βάρος παραγόντων της ΕΠΟ για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Ομογενής γράφει ιστορία στο αμερικανικό μπέιζμπολ

Ο Νικόλας Μαρκάκης είναι επαγγελματίας παίκτης μπέιζμπολ στην ομάδα των Baltimore Orioles.

Γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου του 1983 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Είναι ελληνικής και γερμανικής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι ο Διονύσης Μαρκάκης και μητέρα του η Mary Lou. Η οικογένεια το 1993 μετακόμισε στο Woodstock, ένας από τους λόγους της μετακόμισης ήταν το ταλέντο του Νίκου στο άθλημα. Από μικρός ήταν οπαδός των Boston Red Sox.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Σαμαρά στους παπάρες με το γάλα

Απάντηση στις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί από βουλευτές για τη ρύθμιση σχετικά με το γάλα έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚος, ΑΨΟΓΟΣ! Κωνσταντινόπουλος: Δεν ψηφίζω αν αποσυρθούν οι μεταρρυθμίσεις

Το έχουμε ξαναγράψει: είναι από τους πλέον σοβαρούς εκεί μέσα...

«Αν η κυβέρνηση λόγω των ίδιων κ γνωστών αντιδράσεων-εδώ και 4 χρόνια-δεν προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις και κάνει πίσω τότε δεν θα ψηφίσω εγώ! Αρκετά». έγραψεΈνας ιδιότυπος κυβερνητικός εμφύλιος στήνεται τις τελευταίες ώρες, με αφορμή το… γάλα και την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΑΣΑ!

Σαμαράς: Πετύχαμε τους στόχους μας αλλάζουμε σελίδα-Ενισχύεται η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό

Την εκτίμηση η Ελλάδα, γυρίζει σελίδα, εξέφρασε κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη των εργασιών του Ευρωπαϊκού συμβουλίου, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ελεύθερος ο καταζητούμενος από τις ΗΠΑ Ουκρανός ολιγάρχης Σιρτάς -Πλήρωσε εγγύηση 125 εκατ. ευρώ!

Ελεύθερος από τις αυστριακές αρχές αφέθηκε ο καταζητούμενος από τις ΗΠΑ Ουκρανός βιομήχανος, Ντμίτρο Φίρτας, αφού κατέβαλε το αστρονομικό ποσό των 125 εκατομμυρίων ευρώ για την εγγύηση που του είχε επιβληθεί από δικαστήριο της Βιέννης.

ΣτΕ: Λόγοι δημοσίου συμφέροντος επέταξαν το κούρεμα των ομολόγων... αλλά δεν επέταξαν το κούρεμα μισθών των δικαστών

Δικαιοσύνη ξεφτίλα! Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

Λόγοι δημοσίου συμφέροντος επέταξαν το κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου αναφέρουν στην απόφαση τους οι δικαστές του ΣτΕ, οι οποίοι έκριναν το PSI νόμιμο, συνταγματικό και σύμφωνε με την ΕΣΔΑ όπως αναφέρουν στην απόφαση τους, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

Ρεπούση: Ο ορισμός της εθνικής μικροψυχίας…

Αμάν πιά αυτή η κ.Ρεπούση με την ειρωνική μάσκα στό πρόσωπο της,μ’ αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο της, πού τους πάντες εξοργίζει.

Βαριέμαι ν’ ανοίξω λογαριασμό στο twitter για να τη σχολιάσω,βαριέμαι και ν’ ανοίξω διάλογο μαζί της.Περιορίζομαι σ΄αυτό το σημείωμα μου.

Οι φιγούρες της τράπουλας έχουν ονοματεπώνυμο -Ποιες ιστορικές μορφές απεικονίζουν τα 12 φύλλα [λίστα]

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πιάσει στο χέρι του, έστω για μια φορά στη ζωή του τραπουλόχαρτο. Αλλοι έχουν χάσει περιουσίες μέσω αυτών, άλλοι έχουν περάσει ευχάριστα το χρόνο τους παρέα με μια.. τράπουλα, άλλοι έχουν χτίσει σπίτια και κάστρα με τα τραπουλόχαρτα. Εχει αναρωτηθεί, όμως, ποτέ κανείς τι συμβολίζουν και από πού πήραν τα ονόματά τους οι φιγούρες της τράπουλας; 

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς; - Δείτε τη λίστα με όλα τα καλά παιδιά μέσα

Η μειωμένη αίσθηση του φόβου, η ψυχρή αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ο εγωκεντρισμός, η παρορμητικότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που οι ψυχίατροι θα μπορούσαν να αποδώσουν σε έναν ψυχοπαθή. Ποια όμως είναι τα επαγγέλματα που οι ίδιοι θεωρούν ότι έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!! ΒΙΝΤΕΟ-Το τηλεοπτικό ξύλο του Άδωνι στον κρατικοδίαιτο Τράγκα με τα λεφτά στην Ελβετία και τα εξοχικά στη Γαλλία

Επεισοδιακή ήταν η τηλεοπτική συνάντηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον Γιώργο Τράγκα, στην εκπομπή του, «Ελεύθερος σκοπευτής». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα τους με τον Άδωνι να τον ταπώνει συνεχώς.

Ραχήλ: Τσέπωσες ένα μύριο για ΜΚΟ... Ρεπούση: Κόψε τα ληγμένα γιατί θα φας μήνυση

Πυρά εντός και εκτός ΑΝΕΛ εκτοξεύει η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή! Έτσι λίγο μετά την διαδικτυακή επίθεση της προς την «συντρόφισσα» Χρυσούλα Γιαταγάνα, η κυρία Μακρή με σχετική ερώτηση αφήνει αιχμές πως η βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση πήρε περίπου 1.000.000 ευρώ από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ!!! Συνελήφθη για χρηματισμό συνεργάτης του Νικολόπουλου

Αστυνομικοί συνέλαβαν επιστημονικό συνεργάτη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου την ώρα που χρηματιζόταν από αλλοδαπούς, για να προωθήσει κάποια υπόθεση τους. Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο Γκολέμη, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες αλλοδαπών.

Σε στριπτιτζάδικο γιόρτασε τα γενέθλια της, Ελληνίδα σταρ!

Σ' ένα πρωτότυπο μέρος για να γιορτάσει τα γενέθλια της, επέλεξε η πασίγνωστη ηθοποιός!

Η ηθοποιός που έκλεισε τα 47 της χρόνια στις 13 Μαρτίου, κάλεσε μερικούς καλούς της φίλους σε στριπτιτζάδικο της Αθήνας κι έκανε ένα τολμηρό πάρτι!

Η πρόσκληση ήταν απλή: «Επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια σας καλώ σήμερα στο club… στη Συγγρού για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου. Ώρα άφιξης στις 00.30″». Υπογραφή :

Πως θα συμπληρώσετε τη φορολογική δήλωση

Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα των φορολογουμένων για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων περιλαμβάνει χρηστικός οδηγός της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι ερωτήσεις και απαντήσεις είναι οι ακόλουθες:

Δίπλα-δίπλα λόγω... αστυνομίας Κακλαμάνης-Σπηλιωτόπουλος

Χαλαροί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε κοινή τους εμφάνιση οι προερχόμενοι από τη ΝΔ υποψήφιοι για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες, τον επίσημο και τον «αντάρτη» που το τελευταίο δίαστημα έχουν ανταλλάξει αιχμές ενόψει των εκλογών του Μαΐου, όμως...

Χριστιανόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα ποίησης: «Ανοησίες...για τους εκδότες»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος, δηλώνει και πάλι... «Εναντίον» των γιορτών, όπως είναι η Ημέρα της Παγκόσμιας Ποίησης αλλά και τα γενέθλιά του.

Να αποφύγει την παράταση της έκτακτης εισφοράς επιδιώκει η κυβέρνηση

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη» στη τεχνική συμφωνία με την Τρόικα και σην κυβέρνηση κάνουν ήδη σχέδια πώς να αποφύγουν τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που προανήγγειλαν οι δανειστές, όπως τη παράταση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης και το 2016.

ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΕΜΕ... Γιώργος Λιάγκας: «Η Σάσα χρησιμοποίησε το μόριό της για να ανέβει»

Αυτούς τους καραγιόζηδες, αν τους ρωτήσεις, θα σου πούνε ότι για την κρίση και την παρακμή φταίει η Μέρκελ...

Με αφορμή την συνέντευξή γνωστού ηθοποιού

Την συνέντευξή του Χρήστου Βασιλόπουλου όπου μεταξύ άλλων δήλωσε  πως “Δεν πουλάω τη σάρκα μου για να ανέβω. Οτιδήποτε έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, το πέτυχα μόνος μου», σχολίασε το πρωί της Παρασκευής η παρέα του Γιώργου και της Φαίης.

Γελάει όλος ο πλανήτης με Ερντογάν: Ράπισμα Μέρκελ κ.α. ενώ η εισαγγελία λέει "δεν το κλείσαμε εμείς"

O εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου ανέφερε πως «ό,τι συνέβη στην Τουρκία δεν συμβαδίζει με όσα αντιλαμβανόμαστε εμείς ως ελευθερία επικοινωνίας»

Η Γερμανία ήταν η τελευταία στη λίστα των χωρών που έχουν μέχρι στιγμής αντιδράσει στην απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να μπλοκάρει την πρόσβαση των Τούρκων στο Twitter.

ΕΠΙΚΟΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ!! «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής - Η ρύθμιση θα επανέλθει»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, κ. Τάκη Μπαλτάκο και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο, μετά τα... ατελείωτα «πήγαινε - έλα» της ρύθμισης για την απέλαση μεταναστών, σε περίπτωση που καταγγέλλουν ρατσιστικά εγκλήματα, τα οποία δεν αποδεικνύονται.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλτάκος, μιλώντας επίσης στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό και ερωτηθείς αν είναι ακραίος αντικομμουνιστής, απάντησε:

Η Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπάγερν -Τα ζευγάρια των 8 του CL-Οι «8» του Europa League

Δυο αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί αλλά και δύο μεγάλα ντέρμπι ανέδειξε η κληρωτίδα στην Νιόν για τα προημιτελικά του Champions League.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έμεινε ζωντανή μετά το 3-0 επί του Ολυμπιακού, ενώ η φιναλίστ του 2013, Ντόρτμουντ, θα...

Βγήκαν στον αφρό οι γνωστοί καραγκιόζηδες-"Δεν το ψηφίζω αν δεν αλλάξει η διάταξη για το γάλα"


Όλα τα λογοπαίγνια μπορεί να ταιριάξει κανείς όσον αφορά το θέμα με το γάλα το οποίο έχει ανακατέψει την κυβέρνηση.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφονται εντονότατες αντιδράσεις τόσο από βουλευτές της ΝΔ όσο και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την προωθούμενη ρύθμιση για την παρέμβαση στην αγορά του γάλακτος.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Οι Γερμανοί "ξανάρχονται" στην Ελλάδα

Έλα τώρα πείτε μου ότι "οι Γερμανοί όμως δεν αφήνουν λεφτά, ενώ οι ρώσοι κατεβάζουν τα σώβρακα"

Ιδιαίτερα δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους Γερμανούς αποτελεί εφέτος η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα ευρήματα έρευνας της GfK Hellas για την ταξιδιωτική συμπεριφορά των Γερμανών, η οποία συνδυάζει δεδομένα κρατήσεων και πάνελ καταναλωτών (consumer panels).

Ο Γκιουλ καταγγέλλει το κλείσιμο του twitter με… tweet

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Τουρκία από την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να απαγορεύσει την χρήση του twitter στους χρήστες του διαδικτύου της γειτονικής χώρας.

Visa και Mastercard "διακόπτουν τη συνεργασία με Ρώσους πελάτες"

Οι εταιρείες Visa Inc και MasterCard Inc διέκοψαν σήμερα απροειδοποίητα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για συναλλαγές πελατών πολλών ρωσικών τραπεζών έπειτα από την ανακοίνωση της επιβολής των νέων αμερικανικών κυρώσεων.

Βορίδης: Είμαι ήσυχος-Έχουμε περάσει πιο σκληρά νομοσχέδια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τις αντιδράσεις στα συμφωνηθέντα με την τρόικα, το νομοσχέδιο για τους μετανάστες αλλά και την πιθανότητα τρίτου μνημονίου.

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα ήταν για γέλια να μην περάσει η συμφωνία λόγω του γάλακτος

Έχουν περάσει όλα τα προηγούμενα, θα ήταν οξύμωρο και αντιφατικό να σταματήσουμε τώρα, είπε ο υπουργός Υγείας

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην περάσει η συμφωνία από την Βουλή» εκτίμησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Κατσούλας (που οι δικαστές θα αφήσουν ελεύθερο) παρενοχλούσε ανήλικες μέσα από τη φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράψαμε χθες ότι ο σατανιστής διπλός δολοφόνος Α. Κατσούλας έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία... ο ίδιος το αρνήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε (δείτε το βίντεο στο τέλος)... αλλά το ότι μαζί με τον Δημητροκάλη το 1993 σκότωσαν και βίασαν την 14χρονη Συροπούλου, κάτι δείχνει...

Δείτε γιατί κατηγορούνται και πως παρενοχλούσαν ανήλικα παιδιά μέσα από τις φυλακές!!

Τον Μάιο του 2010 και ενώ ο Ασημάκης Κατσούλας εκτίει την ποινή του στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, απασχολεί και πάλι τις Αρχές.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρβανιτόπουλος: Προσπαθούμε να μην απολύσουμε εκπαιδευτικούς

Την προσπάθεια της κυβέρνησης, προκειμένου να μην απολυθούν εκπαιδευτικοί, λόγω της αυριανής λήξης της οκτάμηνης περιόδου διαθεσιμότητας, υπογράμμισε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη και με κάποιες δεσμεύσεις προηγούμενων κυβερνήσεων, όσον αφορά ορισμένους αριθμούς διαθεσιμοτήτων και απολύσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Κουμουτσάκος: Υποψηφιότητα του κατεστημένου ο Σγουρός

Σκληρή κριτική στον Γιάννη Σγουρό ασκεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για το φόνο του Φύσσα

Τρεις κατηγορούμενοι για συνέργεια στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τρεις για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας μεταναστών στην Ιεράπετρα Κρήτης πρόκειται να λογοδοτήσουν τις επόμενες ημέρες στις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, οι οποίες διερευνούν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Έχουμε το πιο ακριβό γάλα στην Ευρώπη...

Διαβάστε επτά ερωτήσεις και απαντήσεις για τον «πόλεμο» του γάλακτος, με τη συνεργασία επιστημόνων και στελεχών της αγοράς.
Με αυτές επιδιώκεται να διαφωτιστούν οι λόγοι της σύγκρουσης για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που διέπει την παραγωγή και διακίνηση του γάλακτος, καθώς και να δοθούν χρηστικές πληροφορίες για τον καταναλωτή, σύμφωνα με το Εθνος.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:


Πηγή: Έθνος

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕ!! Οκτώ υπουργεία δεν έστειλαν προτάσεις για το νέο απλουστευμένο καθεστώς αδειοδότησης

Στην αναμονή έχουν αφήσει το υπουργείο Ανάπτυξης οκτώ συναρμόδια υπουργεία, καθώς δεν έχουν ακόμη αποστείλει, ως όφειλαν, τις προτάσεις τους σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες πρέπει να εφαρμοσθεί το νέο, απλουστευμένο καθεστώς αδειοδότησης που προωθεί η κυβέρνηση, καθώς και ποιες πρέπει να εξαιρεθούν.

Πάπαλα η Ουκρανία για τον Πούτιν: Υπεγράφη πολιτική συμφωνία ΕΕ-Ουκρανίας

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ υπέγραψε σήμερα στις Βρυξέλλες το πολιτικό μέρος της συμφωνίας σύνδεσης της Ουκρανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε ευρωπαϊκή πηγή, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

S&P: Εξισορροπείται η ελληνική οικονομία

Ο οίκος Standard & Poor’s χαρακτηρίζει ως σταθερή την προοπτική της ελληνικής οικονομίας, επιβεβαιώνοντας την αξιολόγηση Β-/Β

“Η ελληνική οικονομία σταδιακά εξισορροπείται, όπως αυτό αποτυπώνεται στην βελτίωση των εξαγωγών υπηρεσιών και στην αξιοσημείωτη δημοσιονομική εξυγίανση, η οποία αποδεικνύει μια ελαφρώς βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα και ενισχυμένη θεσμική ικανότητα” τονίζεται στην ανακοίνωση.