22 Μαρτίου 2014

Πολύ γέλιο τα sms του Λαγού: Ζήλευε επειδή η γκόμενά του εκθείαζε τον Κασιδιάρη

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι και τα μηνύματα από το κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού που περιλήφθηκαν στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Από τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία προκύπτει ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οργάνωνε και καθοδηγούσε επιθέσεις και συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς. Αίσθηση προκαλούν τα σχόλια του για την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και ο χαϊδευτικός χαρακτηρισμός «ναζιστούλα» που χρησιμοποιεί για τη σύντροφό του.

Ρε τον Τόλη! Ενοχλήθηκε επειδή ο Ιωαννίδης πήγε στην Πρώτη Σερρών πριν απ' αυτόν... την άλλη φορά θα τον ρωτήσει πότε να πάει

Βολές εναντίον του βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, εκτόξευσε ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, για το γεγονός ότι ο αντίπαλός του ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Πρώτη Σερρών, τόπο καταγωγή του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ ο «συγγραφέας» του Λιβάνη που στοχοποιεί φοιτητές επειδή κάλεσαν τον Άδωνι στο Λονδίνο

Με εντολές από την Κουμουνδούρου και από συγκεκριμένο μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπεύθυνο εξωτερικού Βασίλη Πριμικήρη, στοχοποιήθηκε ο Πρόεδρος του Hellenic Society Μιχάλης Ντιναλέξης επειδή τόλμησε και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και δεν διοργάνωσε φιέστα για να εκθειάσει ο Αλέξης τα μνημόνια, αφού ως γνωστό εκτός Ελλάδος είναι υπερ του μνημονίου. Εντολοδόχος ο “συγγραφέας” του ματωμένου Οίκου Λιβάνη που ξεκίνησε να δημιουργεί το κλίμα για την εκδήλωση 2 μέρες μετά την ανακοίνωση της με επίθεση στην οικογένεια του διοργανωτή. Κλασικές αριστερές τακτικές που μας έφεραν εδώ που είμαστε.

Ο "έγκριτος" συγγραφέας...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (23 Μαρτίου 2014)

Δείτε τα:

Μετρά ζημιές ο Μαδούρο

Σε 10 δισ. δολ. ανέρχονται οι ζημιές από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Μαδούρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ίσως ο καλύτερος οδηγός επιδείξεων!...

Δείτε το βίντεο:

Το sms Σαμαρά στον Άδωνι: Τι έκανες και τους τρέλανες;

Ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του έλαβε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την επόμενη μέρα από τη συμφωνία με την τρόικα. Αποστολέας: πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Η... ελευθεροστομία (λέμε τώρα) των συριζαίων

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

-Tsougdw: Το πρόβλημα που έχουν γνωστοί-άγνωστοι με τον Μανδραβέλη είναι ότι δεν γουστάρουν την άποψή του. Δημοκράτες...
-Gerogriniaris (ο γνωστός αυνάνας πρώην ΠΑΣΟΚος που τώρα έγινε ΣΥΡΙΖΑ): Αλλο άποψη και άλλο εμπαθής παραπληροφόρηση. Διαφωνώ με τραμπουκισμούς. Αλλά τους καταλαβαίνω.

Στην κοινότητα του Twitter τα «ονόματα» είναι γνωστά. Η «Tsougdw» στηρίζει αναφανδόν τον Γ. Παπανδρέου, ενώ ο «Gerogriniaris» παρεμβαίνει πάντα εξ αριστερών καταγγέλλοντας όσους δημοσιογράφους και πολιτικούς τον «ενοχλούν».
Ο λόγος που επέλεξα να σας μεταφέρω τον διάλογό τους για την επίθεση που δέχθηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης (κάτι «παλικάρια» τού έσπασαν το αυτοκίνητο) είναι για...

ΒΙΝΤΕΟ: Μιχάλης Ζαμπίδης: «Μου πέταξε νερό και μίλησε άσχημα… Μετά ήθελα μια μέρα για να ηρεμήσω... τελικά τον έβγαλα νοκ άουτ την επόμενη

Ποιος τα έβαλε με τον Iron Man και τον έκανε έξαλλο;

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει για τον άνθρωπο εκείνον που του επιτέθηκε όσο κανένας άλλος στα τόσα χρόνια πρωταθλητισμού που κάνει. Όταν ερωτάται ποιος αθλητής υπήρξε πιο αγενής από όλους όσους συνάντησε στην καριέρα του, δηλώνει στο people:

Συγκλονισμένος ο Πρωθυπουργός από τον θάνατο του Μητσόπουλου

Συλλυπητήρια Σαμαρά για τον θάνατο του Κύπριου υπουργού

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, από την είδηση του θανάτου του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Τάσου Μητσόπουλου. Εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο λαό και την κυβέρνηση της Κύπρου.

Σαν σήμερα πριν 22 χρόνια... Το πρώτο βάθρο του Σουμάχερ

Σαν σήμερα το 1992 ο Μίκαελ Σουμάχερ ανέβαινε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο βάθρο ενός αγώνα της Φόρμουλα 1 με αντιπάλους τον Άιρτον Σένα και τον Νάιτζελ Μάνσελ (video).

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Πυροβολισμοί και εισβολή Ρώσων σε ουκρανική βάση στην Κριμαία - Απήγαναν τον διοικητή, τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία

- "Ντού" Ρώσων στρατιωτιών στην αεροπορική βάση του Μπελμπέκ στην Κριμαία
- Πυροβολισμοί και εκρήξεις μόλις έληξε το τελεσίγραφο στους Ουκρανούς στρατιώτες να παραδοθούν
- Ένας Ουκρανός τραυματίστηκε
- Πήραν τον διοικητή και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία
- Εισβολή φιλορώσων και στη βάση

Ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν στην τελευταία ουκρανική αεροπορική βάση στην Κριμαία, στο Μπελμπέκ, κοντά στην Σεβαστούπολη και έδωσαν τελεσίγραφο στις δυνάμεις που εδρεύουν εκεί να παραδοθούν.

Έφυγε ο υπ. Άμυνας, πενθεί ο Ελληνισμός για την Κύπρο…

Ο Υπουργός Αμυνας Τάσος Μητσόπουλος πέθανε σήμερα, μετά τη χθεσινή εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία την οποία υπέστη στο γραφείο του. Ιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας δήλωσαν ότι το μοιραίο επήλθε στις 1.30 μετά το μεσημέρι.

Κλείνει και το Youtube η Τουρκία;

Αναμένεται απόφαση της Τουρκίας για το αν θα απαγορεύσει και το Youtube.

Η google απέρριψε το αίτημα της Τουρκίας για να αφαιρεθούν...

Ο Α. Σπηλιωτόπουλος καθάρισε γήπεδο μπάσκετ μαζί με εθελοντές

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα τους Αμπελοκήπους. Σε δήλωση του ο κ. Σπηλιωτόπουλος, τόνισε:

“Eπάγγελμα ΠΑΣΟΚ”: Ποιοι πρώην βουλευτές έχουν διοριστεί επικεφαλής δημοσίων οργανισμών (ονόματα)

Tελικά αποδεικνύεται ότι αν έχεις διατελέσει για ένα…φεγγάρι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί το καλύτερο εισιτήριο για να διοριστείς επικεφαλής σε κάποια υψηλή θέση στο δημόσιο. Τι κι αν το κόμμα σου παραπαίει και δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθεί πολύ σύντομα εκτός Βουλής…

ΠΙΟ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!! Στρατούλης: Θα μας πει η τρόικα για το γάλα που θα δίνουμε στα παιδιά μας;

Τι λες πάλι ρε βλαμένε; Ποιος σου είπε ότι θα σου λένε τι γάλα να δώσεις στα παιδιά σου; Πάλι έκανες δηλώσεις έχοντας τη Βόρεια Κορέα στο μυαλό σου;

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον RealFm για το ερώτημα ευρώ ή δραχμή που επανήλθε μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη.

Μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξιδεύει έτσι -Θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτικά τζετ

Ενας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κάνει τίποτα όπως οι υπόλοιποι θνητοί. Ούτε καν τα ταξιδιωτικά του πλάνα για τη Βραζιλία δεν είναι όπως των άλλων. Για αυτό θα πάει στο Μουντιάλ με τέσσερα ιδιωτικά τζετ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ!! Στην πόρτα της εξόδου η Ελεονώρα Μελέτη -Τι έφερε τη ρήξη με το Star

Φούντωσαν οι φήμες που φέρνουν την Ελεονώρα Μελέτη να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Εδώ και εβδομάδες οι σχέσεις της παρουσιάστριας με το κανάλι δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης  αλλά και της απομάκρυνσης στενών συνεργατών της  και σ' όλα αυτά ήρθε και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τα φαξ που εμπλέκουν δικηγορικό γραφείο σε υποκίνηση στάσης στις φυλακές

Δύο φαξ σε κρατούμενους των φυλακών Κέρκυρας προκάλεσαν την εισαγγελική εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν δικηγορικό γραφείο της Αθήνας υποκινεί κρατούμενους σε στάση εν όψει της λειτουργίας φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, στην οποία θα με ταχθούν εκεί βαρυποινίτες.

Πανελλήνια συγκίνηση από την προσπάθεια Κούλογλου (ο ίδιος το λέει: δημοσκόπησηχαχαχ) να σπρώξει το Ρενάκι και τους ΑΕροψεκασμένους...

Δεν χρειάζονται σχόλια, οπότε αντιγράφω κατευθείαν από το tvxs του Στελάρα που θέλει να γίνει Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ... καλή ανάγνωση :)

Σε αμφίρροπη αναμέτρηση εξελίσσεται η μάχη για την περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τη Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Palmos Anaysis για το Tvxs.gr, στον πρώτο γύρο ο Γ. Σγουρός διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα (20,4% έναντι 19% για τη Ρ. Δούρου) αλλά στην περίπτωση που Σγουρός-Δούρου βρεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο, κερδίζουν από 34%.

http://ysterografa.gr/politics/%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-twitter

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο, για το θέμα που προέκυψε από χθες, με τις δηλώσεις του περί “κομμουνιστών”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός…

ΦΩΤΟ: Στη νέα εισαγγελέα της Κριμαίας και ευνοούμενη του Πούτιν θα «μαρτυρούν» και οι αθώοι

Κόκκινες γόβες, εφαρμοστά φορέματα και ψηλοτάκουνα για την 34χρονη Ναταλία Ποκλόνσκαγια - «Θα δεχόμασταν να μας ανακρίνει για πέντε μερόνυχτα» γράφουν οι θαυμαστές της στο Διαδίκτυο ενώ η ίδια λέει ότι στεναχωρήθηκε όταν είδε διαδηλωτές στο Κίεβο να ρίχνουν τα αγάλματα του Λένιν και τα άλλα σύμβολα της Σοβιετικής Ένωσης!
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα επιβάλλει αυστηρές κυρώσεις σε Ρώσους αξιωματούχους, μετά την επικύρωση της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία και ενώ οι Ουκρανοί στρατιώτες αποχωρούν από τις βάσεις, επιστρέφοντας στην Ουκρανία ως «ήρωες», όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα γενική εισαγγελέα της Κριμαίας.

ΦΩΤΟ-Πόσο πιο ρεζίλι να γίνει κάποιος απ τη ΣΥΡΙΖΑία δημοσιοκάφρο;

Χθες όλη μέρα μπινελίκια στον Ερνοτγάν επειδή έκλεισε το twitter, από την ΣΥΡΙΖΑία δημοσιοκάφρο Κορίνα Βασιλοπούλου... μόλις κάποιος της θυμίσει ότι και ο Μαδούρο έχει κλείσει την πρόσβαση στο twitter από τον Φεβρουάριο... αρχίζει το σόου:

ΦΩΤΟ! "Έσφυζε" από παλμό η ομιλία Τσίπρα στα Γιάννενα μπροστά στο "νεανικό" κοινό... για να πούμε και καμιά μαλακ@α να γελάσουμε...

Όλα έτοιμα στον ΣΥΡΙΖΑ για την επανάσταση... των 60άρηδων: 

ΒΙΝΤΕΟ-Το πείραμα που θα σας αφήσει άφωνους

Η φυσική είναι μια επιστήμη με εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή. Κι αν σαν μάθημα φαίνεται… βουνό μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να την καταλάβουμε! Αρκεί ένα μικρό και απλό πείραμα, όπως αυτό που ακολουθεί, με εκπληκτικά αποτελέσματα που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι σας.

BINTEO-Πόνο μοίρασε ο Άδωνις γι’αλλη μια φορά στα ΣΥΡΙΖΑκια: "Δεν θα αφήσουμε την πατρίδα να πέσει επειδή έτσι θέλουν μερικοί κομμουνιστές"

Δείτε το χειροκρότημα των ακροατών...

Εννοείται πώς ο Άδωνις θα ολοκλήρωνε την εκδήλωση στο Λονδίνο και αντί γι’αυτόν θα έφευγαν τα γατάκια! Προς το τέλος ο κόσμος είχε αρχίσει να τους φωνάζει “ήρθαμε εδώ να ακούσουμε μιά ομιλία και όχι να μας ενοχλείτε εσείς”, “θέλουμε να ακούσουμε την ομιλία του υπουργού” ώσπου έφυγαν ενοχλημένοι, ενώ ο Άδωνις ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την εκδήλωση.

Το καρτούν που τρέχει ενώ τα πόδια του είναι στο κενό... δηλ. η ΔΗΜΑΡ...

ΦAΛHPEYΣ

Οχι! Αυτοί ποτέ δεν αμφισβήτησαν το πλεόνασμα. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ήσαν εκείνοι που είπαν πρώτοι ότι μέρος του πλεονάσματος έπρεπε να μοιραστεί στους ασθενέστερους. Ούτε όμως ανήκουν στους μεμψίμοιρους, που αρνούνται να αναγνωρίσουν το επίτευγμα ως γεγονός.

Τι να λέμε τώρα... τον ήπιαν άσχημα οι ελ. επαγγελματίες: Έτσι φορολογούνται επαγγελματίες και «μπλοκάκια»

Αμέσως-αμέσως με την κατάργηση του αφορολόγητου οι ελ επαγγελματίες θα πρέπει να πληρώσουν έξτρα φόρο 1500 ευρώ και προκαταβολή 800 και τέλος επιτηδεύματος 650 =3.000 έκαστος Χ 700-800.000 άτομα = 2,5 δις... ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ... είδατε λοιπόν ποιοι πληρώνουν; Και πάλι ΩΡΣΕ στην κυβέρνηση που αντί να πιάσει όσους φοροκλέβουν βάράει τους μικρούς...

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φορολογούμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκια» κατά τη συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωσης.

Η λάθος συμπλήρωση των κωδικών μπορεί να οδηγήσει σε επιπλέον φόρους και να φορολογηθούν από το πρώτο ευρώ ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε συντελεστή 26% και όχι με την κλίμακα των μισθωτών.

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΦΩΤΟ-Νέα εξέλιξη για το Boeing – Δορυφόρος της Κίνας εντόπισε νέο μεγάλο αντικείμενο

Το αντικείμενο, που καταγράφηκε από δορυφόρο, έχει μήκος 22 και πλάτος 30 μέτρων.

Κινεζικοί δορυφόροι εντόπισαν αντικείμενα, που θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους της Malaysia Airlines, να επιπλέουν στην νότια περιοχή όπου επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του και κινεζικά πλοία σπεύδουν επί τόπου, ανακοίνωσε σήμερα η Μαλαισία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Κατά τ'άλλα οι Ταλιμπάν είναι σκοταδιστές: Έφηβες υπογράφουν σύμφωνο αγνότητας

«Παντρεύεσαι τον Κύριο και ο μπαμπάς είναι το αγόρι σου…» λέει ο πατέρας στην έφηβη κόρη του και της ζητά φορώντας της ένα δαχτυλίδι αγνότητας ότι δεν θα συνάψει κανενός είδους σχέση με κανένα αγόρι μέχρι την ημέρα του γάμου της!

ΤτΕ: Δανειολήπτες-«ενοικιαστές» στα σπίτια που αγοράστηκαν με λεφτά της Τράπεζας

[Φυσικά οι λαϊκιστές δημοσιοκάφροι που φουσκώνουν τους ηλίθιους μιλούν για "ιδιοκτήτες", αφού προφανώς ιδιοκτήτης γι αυτούς θεωρείται αυτός που διαλέγει το σπίτι και όχι αυτός που βάζει τα ζεστά λεφτουδάκια του... γιατί όλοι αποκρύπτουν από τον ούτως ή άλλως ηλίθιο Έλληνα (43% λεφτά υπάρχουν) ότι αν το σπίτι έχει αγοραστεί με δάνειο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ αυτός που το διάλεξε, αλλά ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΔΗΛ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ... αυτά όμως σε άλλες χώρες σοβαρές που δεν παρακαλάνε για δανεικά, γιατί στην Ελλάδα !! Έτσι λοιπόν στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (πρωτοσέλιδο μια εβδομάδα πριν τις εκλογές του 2009: Το ΠΑΣΟΚ χαρίζει τα δάνεια) απ' όπου και η είδηση βάζουν τίτλο: «Δανειολήπτες - «ενοικιαστές» στα στα δικά τους σπίτια»... ο λαϊκισμός δεν παλεύεται και πριν πεταχτεί κανας ηλίθιος να μας πει εξυπνάδες να δηλώσει πρώτα ότι αν δανείσει κάποιον συγγενή του δεν θέλει πίσω τα λεφτά του...]

Παράταση, αντικατάσταση με μικρότερο δάνειο, αλλά και ιδιοκτήτες που θα γίνονται ενοικιαστές με παραχώρηση κυριότητας (ρε ηλίθιοι όποιος έχει δάνειο και του παίρνουν το σπίτι σημαίνει ότι το έχει βάλει εγγύηση... οπότε δεν έχει καμία κυριότητα να παραχωρήσει αφού αυτή την έχει παραχωρήσει τη μέρα που το έβαλε εγγύηση για να πάρει τα ζεστά λεφτουδάκια)- Δείτε όλο το σχέδιο

Έρχονται και οι πρώτες μειώσεις φόρων: Μείωση 30% στα τεκμήρια διαβίωσης και κατάργηση φόρου πολυτελείας

Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει επίσης τη μείωση 30% του φόρου πολυτελούς διαβίωσης και την κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας - Δείτε αναλυτικά παραδείγματα

Ανατροπές στη φορολογία των ΙΧ αυτοκινήτων περιλαμβάνει το φορολογικό νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί σε λίγες μέρες στη Βουλή.

«Το Ποτάμι»: Ανακοινώνει τις θέσεις του στις 25 Μαρτίου...

Αλλά μετά το τέλος των παρελάσεων όπου θα είναι πάλι όλη η Ελλάδα, έτσι Σταύρακα... που αρχίδ@α να δώσεις συνέντευξη τύπου πχ. στις 12 το μεσημέρι αφού όπως λες κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις παρελάσεις...

Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, την ερχόμενη Τρίτη, επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις θέσεις του κόμματός του ενόψει των ευρωεκλογών.

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του Κύπριου υπουργού Αμυνας -Επαθε ρήξη εγκεφαλικού ανευρύσματος

Τα χειρότερα νέα περιείχε το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του Τάσου Μητσόπουλου. Ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου νοσηλεύεται από την Παρασκευή και η υγεία του επιδεινώθηκε.

Η Εκκλησία έχει twitter και facebook

Νέο «προφίλ» χτίζει η Ελλαδική Εκκλησία, εισβάλλοντας πλέον δυναμικά στα social media.

Στα… βήματα του Ποντίφικα, τον οποίο ακολουθούν περισσότεροι από 12 εκατομμύρια πιστοί, δημιούργησε το δικό της λογαριασμό τόσο στο twitter όσο και στο facebook.

Bloomberg: Η Αθήνα στην κορυφή των θαυμάτων της αρχιτεκτονικής για τους Ολυμπιακούς αγώνες [εικόνες]

Συνήθως πρωταγωνιστούν σε αρνητικά δημοσιεύματα. Το υπέρογκο κόστος τους, ή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα είναι κυρίως οι λόγοι που στρέφουν το ενδιαφέρον στις εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας. Κι όμως, εντοπίζονται ακόμη και θετικά στοιχεία τους.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ!! «Η ελληνική Αριστερά, από το 1942 και μετά τη δολοφονία του Ψαρρού, ταλαιπωρεί τη χώρα»

Μεγάλε Μπαλτάκο μη σταματάς να μοιράζεις πόνο!! Τι δήλωσε σχετικά με τον κομμουνισμό και την αριστερά;

«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω. Δηλαδή, επιτρέπεται να υπάρχουν κομμουνιστές σ’ αυτή τη χώρα και όχι αντικομμουνιστές;». Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Ερωτηθείς για το εάν θα χαρακτήριζε τον εαυτό του ακροδεξιό απάντησε χαρακτηριστικά: «Εδώ το θέμα αυτό το έλυσε ο Πιραντέλλο, με το θεατρικό έργο "Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε", πριν από πολλά χρόνια. Εγώ δεν έχω να πω κάτι. Είμαι αυτό...

ΦΩΤΟ: Βρέθηκε ο σωσίας του Σκόρδα

Είναι υπουργός!!! Της Τουρκίας!!! Ε, εντάξει... είναι και γυναίκα:

Αυτοί είναι οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνες της Αμερικής: Εχουν συνολική περιουσία 36 δισ. δολαρίων

Περιουσία αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του αγγλόφωνου «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, «The National Herald». Ανάμεσα σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τουλάχιστον δεκαπέντε ομογενείς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΧΡΗΣΙΜΗ δωρεά στο Λιμενικό από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο-Διαβάστε τι δώρισε!

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και αν. Διευθύνων Σύμβουλος κι αντιπρόεδρος ΔΣ της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε εξειδικευμένο εξοπλισμό αξίας 50.000 ευρώ και βραβεύτηκε για την προσφορά του στις στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος στον Άγιο Κοσμά. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται:

NASA: Θα πρέπει να αποικίσουμε 3 πλανήτες

Η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατευθύνουν τον πολιτισμό μας σε μετοίκηση σε άλλους πλανήτες, προειδοποιούν οι επιστήμονες της NASA.

Τουλάχιστον τρεις πλανήτες θα χρειαστεί ο ανθρώπινος πληθυσμός για να επιβιώσει, δήλωσε χθες ο Dennis Bushnell, επικεφαλής επιστήμονας του Langley Research Center της NASA.

ΒΙΝΤΕΟ-Έξαλλος ο Σαρκοζί με την δικαιοσύνη

«Αυτό που θέλω να πω στους Γάλλους» είναι ο τίτλος της επιστολής που έστειλε στην εφημερίδα «Le Figaro» ο Νικολά Σαρκοζί, με αφορμή τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που αποκαλύπτουν σκάνδαλα, στα οποία φέρεται ότι εμπλέκεται.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! "Δικηγορικό γραφείο οργανώνει εξέγερση σε φυλακές;" Να κάνω μια μαντεψιά τι ιδεολογικής απόχρωσης να είναι;

Σοκαριστική καταγγελία πως μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας υποκινούσε ουσιαστικά στάση στις φυλακές ενόψει της δημιουργίας των φυλακών υψίστης ασφαλείας, τίθεται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μετά από παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη. 

Χωρίς σχόλια! Βουλευτής των ΑΝΕΛ ζητάει να αποκατασταθούν οι συντάξεις των 40ρηδων στρατιωτικών!


Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους υπουργούς διαμαρτυρόμενος για τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι κάτω των 55 ετών συνταξιούχοι στρατιωτικοί!!! Ο αγώνας για τα δικαιώματα των 40ρηδων συνταξιούχων συνεχίζεται...

Δείτε το στο http://www.logiastarata.gr/

RBS: Επίδειξη ισχύος η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές-IIF: Πιθανόν τον Απρίλιο η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές


Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιλυθούν όλα τα προβλήματα της οικονομίας

Με αυξημένη επιφύλαξη αντιμετωπίζει η Royal Bank of Scotland τη συζήτηση περί άμεσης - ακόμη και εντός του Απριλίου και πριν τις Ευρωεκλογές του Μαϊου - επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές για δανεισμό.

Αυτό είναι τo non paper του Χατζηδάκη για το γάλα

Με non paper που υποστηρίζει τη συμφωνία με την τρόικα για το γάλα απαντά ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και το ΠΑΣΟΚ οι οποίοι απειλούν με αντάρτικο.

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

Η αλήθεια για το γάλα

Υφιστάμενο πλαίσιο

"Είδα το Boeing μέσα στη θάλασσα"

Tη στιγμή που οι έρευνες για την ανεύρεση του Boeing  των Μαλαισιανών Αερογραμμών συνεχίζονται-δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα-μια γυναίκα υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα, ενώ ήταν εν πτήσει  είδε στον Ινδικό Ωκεανό ένα αεροσκάφος να επιπλέει στο νερό κοντά στα νησιά Ανταμάν.

Ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης Τάσος Μητσόπουλος που η περιπέτειά του συγκλονίζει την Κύπρο

Ενήμερος για την εξέλιξη της υγείας του κρατείται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος διατηρεί παλιά φιλία με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας από τη δεκαετία του '80

Τη Παρασκευή το πρωί πάγωσε ολόκληρη η Κύπρος στο άκουσμα της είδησης ότι ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η Βουλή ακύρωσε όλες τις συνεδρίες, τα πολιτικά κόμματα τις δραστηριότητες τους και η κυβέρνηση κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση.

«Ύφαλο» χτύπησε η προσπάθεια Ερντογάν να απαγορεύσει το Twitter

«Ύφαλο» φαίνεται πως έχει χτυπήσει η απόφαση του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μπλοκάρει το Twitter στη γείτονα χώρα, καθώς πλήθος χρηστών έχει κατορθώσει να παρακάμψει την απαγόρευση εντός των πρώτων 24 ωρών εφαρμογής της ενώ παράλληλα η κίνηση της Άγκυρας έχει προκαλέσει την ομόφωνη καταδίκη της διεθνούς κοινότητας.