25 Μαρτίου 2014

Μα γιατί; Μπουκάλια και αποδοκιμασίες στον Τόλη και τον θείο του τον μπάρμπα-Γιάννη-Φυγαδεύτηκαν για να μην τους μπαγλαρώσουν

Ανεπιθύμητους έκρινε ο λαός του Άρη τους πολιτικούς αφού πριν από λίγο στο στάδιο Νίκος Γκάλης κατά τη διάρκεια εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, οι παρευρισκόμενοι αντέδρασαν...

Πρόκληση Τούρκων στο Καστελόριζο την ώρα της παρέλασης

Χοντρή πρόκληση -σε επίπεδο συμβολισμού - από την Τουρκία, ανήμερα της επετείου της Εθνικής Επανάστασης του 1821 και την ώρα που στην Αθήνα εξελισσόταν η στρατιωτική παρέλαση.

ΑΕροψεκασμένοι ALERT!: Σε αυτό το «αμερικανικό νησί» του Ινδικού Ωκεανού εξαφανίστηκε το Βoeing [εικόνες +χάρτες +βίντεο]

Ο μικρός εξωτικός παράδεισος του Ινδικού Ωκεανού που λειτουργεί πλέον ως η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των Αμερικανών εκτός ΗΠΑ, ήρθε πάλι...στην επιφάνεια γιατί ένα σενάριο θέλει την τραγική πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, να κατευθύνθηκε εκεί.

Η σύζυγος του Ταμήλου πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες

Αναστάτωση στην παρέλαση στα Τρίκαλα

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της παρέλασης στα Τρίκαλα, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, όταν μία πρωτοετής της Σχολής Μόνιμων Αξιωματικών ένιωσε αδιαθεσία.

ΦΩΤΟ-Για λύπηση οι κακόμοιροι οι Κοζανίτες: Η Ραχήλ κατέβηκε από την εξέδρα των επισήμων

Να κατέβει από την εξέδρα των επισήμων αποφάσισε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία βρέθηκε στην Κοζάνη για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Μίλαν και Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα: "Χρόνια πολλά Ελλάδα"

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του πλανήτη, για πολλούς ο μεγαλύτερος, η Μίλαν, ευχήθηκε στην Ελλάδα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

BINTEO-Καφριλίκια ΑΕροψεκασμένου στην Κεφαλονιά πριν από την παρέλαση:«Σκασμός να σε φάει» -«Εσένα να σε φάει σκασμός» [βίντεο]

Ευχές στα... γαλλικά αντάλλαξαν οι επίσημοι, στο Αργοστόλι, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στους αγωνιστές της επανάστασης του 1821.

Μετά την κατάθεση στεφάνων, ο τομεάρχης των ΑΝ.ΕΛ., στην Κεφαλονιά, Γεράσιμος Πετράτος, επιτέθηκε φραστικά στους εκπροσώπους της Πολιτείας, χαρακτηρίζοντάς τους- μεταξύ άλλων-...

ΦΩΤΟ-Η πρόεδρος της νεολαίας Καμμένου, στέλεχος του think tank του Ρότσιλντ... των γνωστών τοκογλύφων δηλαδή

Πάνο στην φύτεψε Μέρκελ και η Νέα Τάξη Πραγμάτων:

Ο Καρπετόπουλος γελάει με τη Δούρου: Λίγη ειλικρίνεια "μανάρι" μου...

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολιάζει τις δηλώσεις της Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ποιοι έχουν τελικά τη νοοτροπία κοτσαμπάσηδων και προεστών;

"Ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει τη συνέντευξη της Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου στο Real Fm. Κυριακάτικα σπανίως έχω χρόνο να ακούω ραδιόφωνο. Περίμενα όμως ότι η όποια αναφορά της στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνονταν λόγος φασαρίας γιατί πολλές μικρές προηγούμενες τοποθετήσεις της δεν επέτρεπαν σε κανένα να καταλάβει ποια είναι η θέση της και ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «γκρίζες» περιοχές του πλανήτη -Τα σημεία που διεκδικούν πολλοί, αλλά τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο

Την προηγούμενη εβδομάδα το National Geographic βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Αρκετοί υποστήριζαν πως θα έπρεπε στο εξής να εμφανίζει την Κριμαία ως μέρος της Ρωσίας στους χάρτες του. Ο όμιλος είχε αντίθετη άποψη.

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι αντίποινα: Οι Ουκρανές κόβουν το σεξ με Ρώσους!

«Μην το... δίνετε στους Ρώσους», γράφουν «πατριωτικά μπλουζάκια» που προωθούν νεαρές από την Ουκρανία σε καμπάνια μέσω του Facebook

Μέχρι στιγμής κάθε σχέδιο και μέθοδος για να αποτρέψουν τους Ρώσους να προσαρτήσουν την Κριμαία έχει αποτύχει. Έτσι, μια ομάδα Ουκρανών γυναικών προτείνει μια πιο δραστική λύση: καμία Ουκρανή να μην κάνει σεξ με Ρώσους!

ΒΙΝΤΕΟ-Τα καλύτερα γκολ του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τα τρία γκολ που σημείωσε ο Αργεντινός «μάγος» χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και απέδειξε γιατί...

Πολύ γέλιο: Ανδρας κόβει τον εαυτό του στη μέση και τρομοκρατεί τους πάντες [βίντεο]

Ο Andy Gross είναι γνωστός μάγος ο οποίος προκαλεί πάντα θαυμασμό με τα πρωτότυπα κόλπα του, ωστόσο, φαίνεται πως σε ορισμένες περιπτώσεις έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους πάντες.

Πότε γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1838 και από τότε καθιερώθηκε με θρησκευτική ευλάβεια σε όλο το πανελλήνιο. Η καθιέρωση της εορτής οφείλεται στην επιμονή και το πείσμα του Δημάρχου της Αθήνας Δημ. Καλλιφρονά (1805 – 1879).

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μαλ@κας της ημέρας από το Αγρίνιο

Εντάξει μεγάλε τους διέλυσες μιλάμε... άσε που έδιωξες και την τρόικα και διπλασίασες τους μισθούς! Απολαύστε τον μαλάκ@ της ημέρας στην παρέλαση στο Αγρίνιο να...

Προσπαθούν να μπαλώσουν την ξεφτίλα Τσίπρα οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ και απαντούν στην Κανέλλη

Φυσικά τους διαψεύδει το βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τον Τσίπρα να γελάει και να κάνει χαβαλέ ενώ σαν αριστερός και "συντροφος" έπρεπε να δείξει διαφορετική συμπεριφορά και να κάνει τον έκπληκτο ή τον εξοργισμένο ;)

Την αντίδραση των δημιουργών του ντοκιμαντέρ "Στο Νήμα" προκάλεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή «Ανατροπή», η οποία χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «Τσογλάν μπόι» με αφορμή την αντίδραση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή φαίνεται στο τρέιλερ, κατά την επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσο μεγάλο είναι το σύμπαν;

Ακριβώς πριν από μία εβδομάδα, αστροφυσικοί του Harvard ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν αρχέγονα βαρυτικά κύματα από την γέννηση του Σύμπαντος (Big Bang) με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσουν για πρώτη φορά τη θεωρία του πληθωρισμού (αστραπιαία συμπαντική διόγκωση).

ΒΙΝΤΕΟ-Πήδηξε από το Σινικό Τείχος

Ένας παράτολμος αλεξιπτωτιστής επιχείρησε και πήδηξε με το αλεξίπτωτό του από το Σινικό Τείχος και απόλαυσε μία διαφορετική διαδρομή επάνω από αυτό.

Πηδούν από θεόρατο ουρανοξύστη και προκαλούν ανατριχίλες -Μετά την έξαψη όμως ήρθε και η σύλληψη [εικόνες&βίντεο]

Τέσσερις θαρραλέοι άντρες ανέβηκαν με τα αλεξίπτωτά τους στην κορυφή του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη και πραγματοποίησαν ένα παράτολμο άλμα.

Το εγχείρημά τους καταγράφτηκε χάρη στις ειδικές κάμερες που είχαν εγκατεστημένες στα κράνη τους. Ωστόσο, οι Andrew Rossig, James Brady, Marko Markovich και Kyle Hartwell διώκονται από τη δικαιοσύνη καθώς συνελήφθησαν για σωρεία αδικημάτων.

Φωτο: Η Κύπρος τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου-Με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές

Με δοξολογίες και μαθητικές παρελάσεις σ’ όλες τις πόλεις τιμήθηκε το έπος του 1821.

Στη Λευκωσία, η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στις 10.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β΄. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου ήταν παρόν στη δοξολογία εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

ΦΩΤΟ-«Ζωντάνεψε» την Μάχη στα Δερβενάκια με... Playmobil... τους στόκους Δήμου-Ρεπούση τους ρώτησε;;

Τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών εδώ και δεκαετίες, «ντύθηκαν» αγωνιστές του '21

Την θρυλική «Μάχη στα Δερβενάκια» (Ιούλιος 1822) ανάμεσα στους Έλληνες και τους Οθωμανούς Τούρκους του Δράμαλη, αποτύπωσε με φιγούρες playmobil, ο ιδιωτικός υπάλληλος κ.Σαράντης Γκαβάκης από την Αθήνα, ένας από τους λίγους στην Ελλάδα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το λεγόμενο playmobil custom. Δημιουργεί δηλαδή ιστορικές αναπαραστάσεις, και όχι μόνο, με φιγούρες playmobil, που όλοι μας έχουμε παίξει παιδιά.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο - Ακολουθούν Γερμανία, ΔΝΤ - Η θέση της ΕΚΤ


Οι αλλαγές την περίοδο 2007 -2012

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο, όπως προκύπτει από τον ενδιαφέροντα πίνακα του τμήματος Έρευνας Commodities της Morgan Stanley, στον οποίο πραγματοποιείται σύγκριση στα αποθέματα μεταξύ του β΄τριμήνου 2007 και του β΄τριμήνου του 2012.

Κατεχόμενα: Έγκυος 14χρονη από 65χρονο μαλάκ@

Ο Ρεμζίλ Τσιλ οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του «δικαστηρίου» της Αμμοχώστου

Αγανάκτηση και θυμό έχει προκαλέσει στα κατεχόμενα η είδηση ότι 65χρονος Τούρκος έποικος στο κατεχόμενο χωριό Αχερίτου είχε σεξουαλικές σχέσεις και άφησε έγκυο 14χρονη.

ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται το γέλιο με την ανήλικη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ...

Σάλο προκάλεσε και στα social media η είδηση ότι η μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου κ. Λίνα Αλεξίου εισέπραττε επί 18 χρόνια παρανόμως επίδομα ανήλικων τέκνων για τις δύο (προφανώς ενήλικες) κόρες της, την 38χρονη Ζωή και την 31χρονη Βασιλική- Ιωάννα. Με το που κυκλοφόρησε η εφημερίδα Real News, όπου περιλαμβανόταν η σχετική καταγγελία, δημιουργήθηκαν σε χρόνο dt τα hashtag h_zwh_einai_mikri και #zoi_anhlikh και οι αναρτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή…:

Boeing: Διερευνάται ακόμη το τελευταίο ηλεκτρονικό σήμα

Τα στοιχεία που ελήφθησαν από δορυφόρους και επιβεβαίωσαν ότι το Boeing 777 των αερογραμμών της Μαλαισίας συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περιελάμβαναν και ένα τελευταίο ηλεκτρονικό σήμα, το οποίο είναι ακόμη υπό διερεύνηση, αποκάλυψε την Τρίτη ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Χισαμουντίν Χουσέιν.

ΒΙΝΤΕΟ-Έχει παλαβώσει τελείως!! ''Όπως διώξαμε τους Τούρκους, θα σπάσουμε τον κλοιό της τρόικας''

- Σήμερα ο λαός δίνει τη μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών – Και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Πριν 193 χρόνια ένας ολιγάριθμος λαός συγκρούστηκε με μια αυτοκρατορία και κέρδισε είπε ο Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου
- Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα της κρίσης δε λίγο καιρό δε θα υπάρχει
- "Μεγαλειώδης" η στρατιωτική παρέλαση είπε ο υπουργός Άμυνας
- Έλενα Κουντουρά: Αισθάνομαι θλίψη και οργή!

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια έγινε η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Αποζημιώσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους που απολύονται

Αποζημιώσεις και επίδομα ανεργίας για τους δημοσίους υπαλλήλους που απολύονται προβλέπει διάταξη που προωθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αναμένεται να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή.

Τι συμβαίνει με τον Στ. Μπούκουρα και τη Χρυσή Αυγή; Παραμένει μέλος της ΚΟ...

Πριν από λίγες ημέρες με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάλεσε τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή κ. Στ. Μπούκουρα να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό», καθώς είχε ανακοινώσει ότι τον έχει διαγράψει από την κοινοβουλευτική της ομάδα.

Άρχισαν οι φάπες στην "υπερδύναμη": Ακύρωσε τη δημοπρασία ομολόγων η Ρωσία λόγω των μη ευνοϊκών συνθηκών στις αγορές

Πάνω από 70 δισ. δολάρια οι εκροές κεφαλαίων το α' 3μηνο του 2014

Πλέον προβλέπεται ότι η ρωσική οικονομία θα μπορούσε να εισέλθει σε ύφεση εντός του τρέχοντος έτους

Σε ακύρωση της έκδοσης ομολόγων που ήταν προγραμματισμένη γι' αυτήν την εβδομάδα προχώρησε η ρωσική κυβέρνηση, καθώς οι συνθήκες στις αγορές δεν είναι ευνοϊκές.

Ηandelsblatt: Μαγνήτης οι ελληνικές μετοχές-Το μυστικό της επιτυχημένης επιστροφής της Ελλάδας

Από προβληματικό παιδί της ευρωζώνης η Ελλάδα εξελίσσεται σε μυστικό επιτυχίας για τους επενδυτές, παρατηρεί σε άρθρο της η Handelsblatt, παραπέμποντας στην πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου και στα υψηλά κέρδη που αυτό υπόσχεται. «Μεγαλύτερη από 170% ήταν η αύξηση που σημείωσε ο δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τα μέσα του 2012, ο οποίος είχε καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης», υπογραμμίζει η εφημερίδα.

Με ψηφιακό αντίγραφο επιστρέφει ο Paul Walker

Mέσω ειδικών εφέ και τεχνολογίας θα «ζωντανέψει» στον κινηματογράφο ο Paul Walker, σύμφωνα με δημοσίευμα για το μέλλον του «Fast 7 Furious 7», τα γυρίσματα του οποίου σταμάτησαν μετά τον τραγικό χαμό του ηθοποιού μέσα στη φλεγόμενη Porsche του.

ΒΙΝΤΕΟ-30 κομμούνια (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ) προσπάθησαν να κάνουν μπάχαλο στην Καλαμάτα... τις άρπαξαν και ησύχασαν

ΕΠΙΚΗ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ: Ελάτε ρε παιδιά φωνάξτε κι εσείς...

Μικρής έκτασης επεισόδια εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στην Καλαμάτα.

Μέλη της ΟΛΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν...

Αλβανός ισοβίτης σε αμόκ δολοφόνησε 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο-ΕΚΑΜ και ΜΑΤ έστειλε η ΕΛΑΣ στο Μαλανδρίνο

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου σημειώθηκε το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια που οι κρατούμενοι επέστρεφαν στα κελιά τους, ένας Αλβανός ισοβίτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα και τον τραυμάτισε στο λαιμό.

Γελάει ο Μουρούτης με τον αστείο «παντογνώστη» Νίκο Δήμου και το Ποτάμι για το 1821


Το άρθρο του Νίκου Δήμου με τα γνωστά κομπλεξικά για τον αγώνα του 1821 που θέλει και να μπούνε στα σχολικά βιβλία, σχολιάζει ειρωνικά ο Γιώργος Μουρούτης μιλώντας για επίσημη θέση του κόμματος Το Ποτάμι, στέλεχος του οποίου είναι ο αρθρογράφος «παντογνώστης» που έχει περάσει απ'όλα τα κόμματα από ΠΑΣΟΚ και προς τα αριστερά.

Ο Σαμαράς δείχνει στους οπλαρχηγούς του '21 το πρωτογενές πλεόνασμα και τους λέει: Οι θυσίες σας έπιασαν τόπο [σκίτσο]

Περιχαρής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κρατάει μία εφημερίδα, η οποία έχει κεντρικό τίτλο «Πρωτογενές πλεόνασμα» και σπεύδει να το δείξει στους οπλαρχηγούς – ήρωες του 1821, Γεώργιο Καραΐσκάκη και Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Συγγραφέας ξεφτιλίζει την "ιστορικό" Ρεπούση: Οι παρελάσεις είναι δημιούργημα του Τρικούπη όχι του Μεταξά

Διαψεύδει την βουλευτή και ιστορικό Μαρία Ρεπούση που είπε ότι οι παρελάσεις προέρχονται από την φασιστική κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Κοντογιαννίδης γράφει ότι ήταν δημιούργημα του Τρικούπη και του Βενιζέλου, για να αποδώσουν τιμές στους αγωνιστές του Έθνους.

Το χαστούκι του Τούρκου στον Κολοκοτρώνη και ο όρκος του ανήλικου τότε Θοδωράκη

Το θλιβερό περιστατικό, που πείσμωσε τον ανήλικο Κολοκοτρώνη. "Δεν θα ξαναπατήσω στην Τρίπολη παρά μόνο λεύτερος" ήταν ο όρκος που έδωσε

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γεννήθηκε, όπως ανέφερε ο ίδιος στα απομνημονεύματά του, τη Δευτέρα του Πάσχα του 1770. Η μητέρα του ετοιμόγεννη αναγκάσθηκε να φύγει με τους δικούς της από το Λιμποβίσι της Γορτυνίας, μετά τη γνωστή αποτυχία του κινήματος του Ορλώφ και τα φοβερά αντίποινα που εξαπέλυσαν οι Τούρκοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Η παρέλαση των αρμάτων

Εντυπωσιακές εικόνες από την στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, με τα άρματα σε πρώτο πλάνο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΒΙΝΤΕΟ-Όλα καλά στις παρελάσεις και όπου προσπάθησαν να κάνουν μπάχαλο τους έκαναν καλά οι αστυνομικοί

Μπροστά από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς βρίσκονται αυτή την ώρα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ιωαννίδης: Για να κερδίσεις πρέπει να...

Στα σχέδια του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων: "Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι ικανός να διεκδικήσεις".

Ο βουλευτής της Ν.Δ και υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε:

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κανέλλη λέει «Ο Τσίπρας είναι τσογλάν μπόι γιατί γέλαγε όταν έτρωγα χαστούκια»... και ο Μητσάρας κάνει τον μαλάκ@

Την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί το βίντεο της επίθεσης του Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Γλέζος: Απρέπεια και βεβήλωση της Επανάστασης

Τ'ωρα έχει δίκιο όμως!! Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η γελοιότητα! Η παρέλαση δεν γίνεται για τους υπουργούς και τους παρατρεχάμενούς τους...

«Για άλλη μια φορά συνεχίστηκε η απρέπεια και η βεβήλωση της Επανάστασης του 1821» αναφέρει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος σε δήλωσή του για την στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.

BINTEO-Πάγκαλος: Η συνδικαλιστική σαβούρα του ΠΑΣΟΚ μαζεύτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ

«Συνδικαλιστική σαβούρα του ΠΑΣΟΚ» χαρακτήρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τους βουλευτές που κατέληξαν στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή του Μega, ενώ περιγράφοντας τον εαυτό του έξω από το στίβο της πολιτικής, επισήμανε ότι έχοντας λύσει τα υπαρξιακά του προβλήματα, επέλεξε να αποχωρήσει.

«Τη Υπερμάχω Στρατηγώ...»... χωρίς τη Ρένα Δούρου!

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου η δοξολογία για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον εορτασμό της 193ης επετείου από την επανάσταση του 1821.

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο με σκορδαλιά την 25η Μαρτίου;

Η 25η Μαρτίου έχει συνδυαστεί γαστρονομικά με τον μπακαλιάρο με σκορδαλιά. Κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, η Εκκλησία επέτρεπε στους πιστούς να φάνε ψάρι μόνο δύο φορές, συγκεκριμένα του Ευαγγελισμού και την Κυριακή των Βαΐων.

Γραφικός χωρίς τέλος!!! Περιμένει κάθε χρόνο τέτοια μέρα για να μας πει ηλίθιους και να πάρει λίγη δημοσιότητα

Εκεί φαίνεται η γελοιότητα των σούργελων Δήμου, Ρεπούση κ.λπ ότι κατηγορούν τους Έλληνες ενώ δεν τολμάνε να πούνε λέξη για τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον συμμοριτοπόλεμο

Τα γνωστά όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα από τους γνωστούς καραγκιόζηδες που θέλουν σώνει και καλά να μας μάθουν την "αλήθεια"... τη δικιά τους όμως, αφού αυτοί σαν κόκκινοι φασίστες, είναι οι κάτοχοι της μοναδικής και αυθεντικής αλήθειας. Ξέρεις κάτι ρε Δήμου:

Κριτική του ντοκιμαντέρ για τον Αλέξη, «Στο Νήμα»: Όταν η Κουμουνδούρου πανηγύριζε την ήττα (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό ότι στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στα… άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας τον πρόεδρο του κόμματος στην πολιτική του δραστηριότητα, το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία. Ασχέτως με πολιτικές πεποιθήσεις, θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου και πολιτικού, που έχει χτίσει ένα πολύ συγκεκριμένο προφίλ, προκαλώντας -ίσως- στρεβλή εντύπωση για την «πραγματικότητά του». Αδιάσειστη απόδειξη του παραπάνω είναι η αλλαγή της δικής μου προσωπικής άποψης και πολλών άλλων μέσα στην αίθουσα, όσον αφορά τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον πρόεδρό του.

Ο πρύτανης Μυλόπουλος, στην πρώτη σειρά, έπαιζε με το κινητό του κατά τη διάρκεια σπουδαίας συναυλίας

Ως οικοδεσπότης της συναυλίας που έδωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τον σημαντικό αρχιμουσικό και συνθέτη Μάικλ Νάιμαν, ο πρύτανης ΑΠΘ καθόταν στην πρώτη σειρά της κατάμεστης αίθουσας, Ομως φαίνεται πως, σύμφωνα με την Καθημερινή, ασχολήθηκε κυρίως με το κινητό του.

Άλλοι 2 νεκροί στη Βενεζουέλα του ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονίζει η εκτέλεση 28χρονης εγκύου στα οδοφράγματα

Μια 28χρονη έγκυος, καθηγήτρια νοηματικής έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς στα οδοφράγματα της πόλης Λος Τέκες, νότια του Καράκας. Είναι το 36ο θύμα της κοινωνικής αναταραχής που μαίνεται στη Βενεζουέλα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Δίνουν 5.000 δολάρια για κάθε επιβάτη του μοιραίου Boeing -Εξαλλοι οι συγγενείς... που θέλουν μάλλον περισσότερα

Γιατί αυτός είναι ο μόνος λόγος της δημόσιας κλάψας και οργής... η αποζημίωση και οι παπαριές που ακούμε για "ηθική δικαίωση" ή "καταδίκη των υπευθύνων" είναι φούμαρα.... όταν πέσουν τα τάληρα όλοι ξεχνάνε

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών των επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης MH370 της Malaysia Airlines, αφού τόσο η εταιρεία, όσο και οι αρχές της Μαλαισίας δεν έχουν δώσει επαρκή στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη στο αεροπλάνο και τελικά συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό.

10 εκατομμύρια ευρώ θα ξοδέψουν οι Βρυξέλλες για την 24ωρη επίσκεψη του Ομπάμα που πήγε με 900 άτομα, 45 αυτοκίνητα και 3 αεροπλάνα

Κάθε προηγούμενο ξεπερνούν οι δαπάνες που θα κάνουν οι Βρυξέλλες για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, που θα βρεθεί στην πόλη για 24 ώρες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ: 10 εκατομμύρια ευρώ θα δαπανηθούν για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τη συνοδεία του.

Ο λιλιπούτειος στρατός του Πούτιν -Παιδιά πέντε ετών εκπαιδεύονται με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες για να πολεμούν για την πατρίδα τους [εικόνες]

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να τρομάζουμε στη θέα των όπλων, όποιος και αν τα κρατά και η εικόνα ενός μικρού παιδιού με ένα καλάσνικοφ στο χέρι, να γινόταν πρωτοσέλιδο στον Τύπο και να προκαλούσε την κατακραυγή -και δικαίως, ωστόσο στη Ρωσία κάτι τέτοιο είναι μια μάλλον συνηθισμένη εικόνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: «Δεν θέλω η Ρεπούση να διδάσκει τα παιδιά μου»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, μετά τις νέες δηλώσεις της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση για τις στρατιωτικές παρελάσεις, χαρακτήρισε τη στάση της «αντεθνική» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του μέλους της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Θεόδωρου Μαργαρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις μοίρασε σφαλιάρες... την πιο περιποιημένη στον κομμουνιστή υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη

Εννοείται ότι η εκπομπή κύλισε στο γνωστό μοτίβο... καφενείου, με οδηγούς, ταξιτζήδες και λοιπούς ευγενείς κυρίους να παίρνουν το λόγο και να λένε τις παπαριές τους. Το κλου της βραδιάς βέβαια ο Χατζηνικολάου το φύλαγε για το τέλος... εκεί που λες δεν μπορεί να υπάρξει άλλη κορύφωση της ηλιθιότητας...

Υπουργείο: Ο Ραγκούσης υποκινεί τις εξεγέρσεις στις φυλακές -Δεν υποκινώ τίποτα απαντάει ο ίδιος... και τον πιστεεεεεύουμε όοοοολοι

Μύλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με τις κινητοποιήσεις σε φυλακές της χώρας ως μορφή διαμαρτυρίας για την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, καθώς, το υπουργείο Δικαιοσύνης εκτιμά ότι αυτές σχετίζονται με έγγραφο που εστάλη υπό τη μορφή φαξ από το γραφείο του Φραγκίσκου Ραγκούση.