27 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτή είναι η Πεζοναύτης που μοίρασε εγκεφαλικά με την παρουσία της στην παρέλαση!

Ποια είναι η Υπαξιωματικός που οδηγούσε το Μ113 και τους άφησε όλους άφωνους;

Τα βλέμματα των περαστικών συγκέντρωνε η νεότατη και πανέμορφη Υπαξιωματικός των Πεζοναυτών που είχε σταθμεύσει το «ΤΟΜP M113″ μεταφοράς προσωπικού στις Στήλες του Ολυμπίου Διός λίγο πριν την μεγαλειώδη Παρέλαση !

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ: Διαφωνώ με τον Δήμου! Πρέπει να παίζουμε και λίγη έδρα για να εμπνεύσουμε στα παιδιά εθνική συνείδηση!

[Να υποθέσουμε ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που διαχώρισε τη θέση του από το συνονθύλευμα "Το Ποτάμι"]

Οι απόψεις που εξέφρασε ο κ. Δήμου στο κομμάτι που όλοι ξέρετε, δεν είναι ούτε καινοφανείς, ούτε τις γράφει πρώτη φορά και ο ίδιος. Απλώς τώρα λειτούργησε παραμορφωτικά η σύνδεσή του με Το Ποτάμι, με αποτέλεσμα μία συζήτηση που έχουμε ξανακούσει να διεξάγεται ψύχραιμα μεταξύ ιστορικών, να οδηγείται στα πάνελ με όρους εθνικής μειοδοσίας.

Δεν μεταδίδω άλλο!! Έκανε κόμμα μέχρι και ο Τζουμάκας-Αυτοί είναι οι 19 του Πολιτικού Συμβουλίου (ονόματα)

Τη σύνθεση του πολιτικού του συμβουλίου έδωσε στη δημοσιότητα το νεοϊδρυθέν Σοσιαλιστικό Κόμμα του Στέφανου Τζουμάκα.

Πέραν του ιστορικού στελέχους του μεταπολιτευτικού κινήματος, στο πολιτικό συμβούλιο μετέχουν ακόμα 18 στελέχη, με έντονη δράση στην οικονομική και κοινωνική ζωή.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτοιμη η Ελλάδα για έξοδο στις αγορές

Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει εκπονήσει σχέδιο ώστε να βγει η Ελλάδα ξανά στις αγορές. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα και σε άλλα μεγάλα χρηματοοικονομικά κέντρα και κυρίως στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία προκειμένου η Ελλάδα να δανειστεί και πάλι από τις διεθνείς αγορές, μετά από τέσσερα χρόνια.

Γιατί ο Ερντογάν απαγόρευσε και το Youtube: Βίντεο αποκαλύπτει μυστικές συνομιλίες για εισβολή στην Συρία

Η Τουρκική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (TIB) ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι προχώρησε με «διοικητική απόφαση» στον αποκλεισμό της πρόσβασης στον ιστότοπο YouTube, μια εβδομάδα αφού το τουρκικό κράτος απέκλεισε την πρόσβαση στο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Πάλι θα λιποθυμήσουν τα γατάκια: Αύξηση στα έσοδα των ΔΟΥ το πρώτο δίμηνο του 2014

Σημαντικές υπερβάσεις των εισπρακτικών και λοιπών στόχων σε όλα τα επίπεδα καταδεικνύουν τα στοιχεία που αφορούν στο πρώτο δίμηνο του 2014.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, τα συνολικά έσοδα των Δ.Ο.Υ έφτασαν τα 5,145 δισ. ευρώ εμφανίζοντας μικρή αύξηση κατά 1,13% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Η "Λεφτά υπάρχουν" και "θα χαρίσουμε τα δάνεια" αφού διέλυσε το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Βενιζέλο να βάλει λουκέτο επίσημα

Ονειρεύεται να πάει προίκα και το υπόλοιπο 5-6% στον ΣΥΡΙΖΑ μπας και τη βάλουν σε καμία θέση

Την επισημοποίηση της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ ζητά η πρώην υπουργός κα Λούκα Κατσέλη σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών. Η κα Κατσέλη επισημαίνει πως «για πρώτη φορά από την ίδρυσή του το ΠΑΣΟΚ δεν κατεβαίνει αυτόνομα σε εκλογική αναμέτρηση. Αυτό είναι το «επίτευγμα» της σημερινής του ηγεσίας, που κατάντησε την άλλοτε μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας».

«Κάντε το για τη Δανία» - Καμπάνια καλεί τα νεαρά ζευγάρια να κάνουν σ@ξ για την απόκτηση απογόνων [βίντεο]

Με στόχο την αύξηση του ποσοστού των γεννήσεων στη Δανία, μια καμπάνια παρακινεί τα νέα ζευγάρια να κάνουν σεξ.

Με τίτλο «Κάντε το για τη Δανία» την καμπάνια διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Spies Rejser υποσχόμενο να καλύψει για τρία χρόνια τα έξοδα του παιδιού, αλλά και να προσφέρει δωρεάν διακοπές στο τυχερό ζευγάρι που θα αποδείξει ότι συνέλαβε κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Ξεπέρασε κάθε όριο αυτοεξευτελισμού η ΕΣΗΕΑ: Εντάξει μωρέ δεν τρέχει τίποτα που η 38χρονη Ζωή παίρνει επίδομα ανηλίκου... πως κάνετε έτσι;

Αντί να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην ελευθεροτυπία επιχειρεί να συγκαλύψει σκανδαλώδεις περιπτώσεις όπως αυτές της κυρίας Λίνας Αλεξίου.

Τι είχες ΕΣΗΕΑ, τι είχα πάντα ή τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε, μαζί και η δημοσιογραφία. Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων ξεπέρασε πλέον κάθε όριο αυτοεξευτελισμού αφού αντί να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην ελευθεροτυπία, το δικαίωμα των μελών της να κάνουν ρεπορτάζ και να αποκαλύπτουν σχέδια, επιχειρεί να συγκαλύψει σκανδαλώδεις περιπτώσεις όπως αυτές της κυρίας Ορσαλίας (Λίνας) Αλεξίου. Της πρώην συζύγου του Νίκου Κωνσταντόπουλου, μητέρας της εθνικής εισαγγελέως Ζωής Κωνσταντοπούλου και καλοπληρωμένης αντιπροέδρου του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Τι προβλέπει για σταυρούς, περιφέρειες και γκάλοπ το νομοσχέδιο για τις ευρωεκλογές

Ο υπουργός Εσωτερικών κατέθεσε στην βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με αυτό:

Στη δημοσιότητα το πολυνομοσχέδιο - Πρόστιμο έως 150.000 ευρώ ακόμα και στον πρωθυπουργό εάν ζημιώσει το Δημόσιο - Τι αλλάζει στη φορολογία

- Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο διατίθεται ποσό 450 εκατ. ευρώ από το πρωτογενές πλεόνασμα
- Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί στους πολίτες εφάπαξ (μία φορά) μέσα σε διάστημα δύο μηνών
- Την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία με το Μαξίμου να ανησυχεί για τους αντάρτες
- Αυξάνεται από τα 1.000 έως τα 1.500 ευρώ το ακατάσχετο από μισθούς και συντάξεις
- Το πολυνομοσχέδιο προβλέπει αποζημιώσεις και επίδομα ανεργίας στους δημόσιους υπαλλήλους

 Παραδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα πολιτικά κόμματα το προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου, στο οποίο περιλαμβάνεται το σύνολο της συμφωνίας με την τρόικα, προκειμένου αφού ψηφιστεί η χώρα να λάβει τις επόμενες δόσεις που προβλέπει το Μνημόνιο.

Άλλη φάση ο Ερντογάν: Με το που άνοιξε το Twitter έκοψε το YouTube

Τι έχει να πει η Δούρου που τον αποθέωνε και τον θεωρούσε πρότυπο για τα άλλα αραβικά κράτη;

Η Τουρκική Αρχή Τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε με «διοικητική απόφαση» στον αποκλεισμό της πρόσβασης στο YouTube, μια εβδομάδα αφού το τουρκικό κράτος απέκλεισε την πρόσβαση στο Twitter.

Άδωνις: «Αποδειχθήκαμε ορθοί ως προς το ραντεβού-Τα πολυιατρεία λειτουργούν κανονικά από σήμερα»

«Τα πολυιατρεία λειτουργούν, βλέπουν κόσμο, συνταγογραφούν και εξετάζουν» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην πρώτη ημέρα λειτουργίας των πολυιατρείων του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, στην Αττική, που, όπως είχε ανακοινωθεί, από σήμερα θα άνοιγαν τις πόρτες τους για συνταγογράφηση φαρμάκων και κλινική εξέταση.

Πλακώνονται στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του βλάκα Ανδρουλάκη

Στελέχη ζητούν την παραίτησή του από γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, εάν μπει τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς»

Τεράστια συζήτηση προκαλεί ήδη στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η οριστικοποίηση της υποψηφιότητας του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στις ευρωεκλογές.

Ελεύθερες οι μετεγγραφές για πολύτεκνους-τρίτεκνους

Ειδική μέριμνα για τους μαθητές της Κεφαλονιάς - Διαβάστε αναλυτικούς πίνακες της κατανομής των θέσεων ανά επιστημονικό πεδίο και τμήμα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

Σε 70.305 μαθητές ανοίγει φέτος την πόρτα το υπουργείο Παιδείας καθώς αυτός είναι ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Φαρμακεία και ΜΗΣΥΦΑ: Όλες οι ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή

Σταθερές τιμές στα ΜΗΣΥΦΑ μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 - Απελευθέρωση τιμών από την 1η Ιανοαρίου 2017 - Διευρυμένο ωράριο (όχι υποχρεωτικά) στα φαρμακεία - Μόνο πληθυσμιακά όρια για τη λειτουργία των φαρμακείων

Xωρίς εκπλήξεις, αλλά και χωρίς θετικές ανατροπές, σε σχέση με την πληροφόρηση που είχαν οι εκπρόσωποι των φαρμακοποιών, είναι οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στα φαρμακεία.

«Πυρά» Ιωαννίδη κατά ΑΕροψεκασμένου Τζιτζικώστα

Την πολιτική ατζέντα που του επιβάλλουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες εφαρμόζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζει σε ανακοίνωση της η παράταξη "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, με αφορμή όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, για τους λόγους που αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Apollon Smirnis vs PAOK Saloniki Live Stram (Απόλλων - ΠΑΟΚ 19:30)

Το μεταδίδουν τα παρακάτων λινκ:

ΦΩΤΟ-Γελάνε στο Ποτάμι με τις μπούρδες Καμμένου και τον δουλεύουν

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στο «Ποτάμι» με αφορμή τη δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το «Ποτάμι» δημοσίευσε στο twitter μία φωτογραφία ως απάντηση στις δηλώσεις του κ. Καμμένου.

Ο Τατσόπουλος για το "τσογλάν μπόι"

"Θεωρώ τη λεκτική επίθεση της Λιάνας στον Αλέξη εντελώς άδικη" επισημαίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος , σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό "τσογλάν μπόι" που χρησιμοποίησε η βουλευτής του ΚΚΕ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της συζύγου και της κόρης του Παύλου Ξωμιάδη

Στη φυλακή παραμένουν η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη, πρώην επικεφαλής του ασφαλιστικού ομίλου ΑΣΠΙΣ μετά την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

«Τσάκωσαν» τζιχαντιστή τρομοκράτη που κυκλοφορούσε στην Ορεστιάδα και ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα στη Γαλλία

Στα χέρια της Γαλλικής Αστυνομίας έπεσε ένας 23χρονος, ο οποίος φέρεται πως ετοίμαζε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, είχε εντοπιστεί και εξετασθεί στη χώρα μας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ σχετικές πληροφορίες για τη δράση του είχαν σταλεί άμεσα στις γαλλικές διωκτικές Αρχές.

Σκληρή απάντηση της εκκλησίας στον Δήμου για την Επανάσταση: Είναι προπαγανδιστής ξεπερασμένων ιδεολογιών

Με σκληρά λόγια καταφέρεται η Ιερά Σύνοδος κατά του συγγραφέα Νίκου Δήμου και το άρθρο του για την Επανάσταση του 1821, το οποίο, όπως φαίνεται συνεχίζει να δημιουργεί έντονες αντιδράσεις.

Η Ιερά Σύνοδος αποκαλεί το Νίκο Δήμου «προπαγανδιστή» και τονίζει ότι «όσοι αδειάζουν με τέτοιο τρόπο την Εκκλησία μέσω τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιευμάτων αποδεικνύονται ανιστόρητοι και εμπαθείς».

Ο Σαμαράς έδωσε λύση για το γάλα: Κρατήθηκαν άθικτες όλες οι «κόκκινες γραμμές» που βάλαμε-Οι βουλευτές μας είναι υπεύθυνοι -ΒΙΝΤΕΟ

Με μία «φρέσκια», αναδιατυπωμένη  πρόταση στη ρύθμιση για το γάλα η κυβέρνηση φαίνεται πως κατάφερε να πείσει τους γαλάζιους και πράσινους βουλευτές που απειλούσαν με αντάρτικο στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου της Κυριακής.

Οι προτάσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου για την περιφέρεια Αττικής: Ποιοι είναι οι βασικοί τρεις άξονες

«180 μοίρες και η Αττική αλλάζει πρόσωπο» είναι το σύνθημα-κεντρικό μήνυμα, με το οποίο κατέρχεται στην εκλογική αναμέτρηση για την περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Οι Τούρκοι παρουσιάζουν τον Ομηρο... ως Τούρκο

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει το δελτίο Τύπου για την παράσταση με θέμα την Τροία που θα παρουσιάσει η τουρκική ομάδα «Fire of Anatolia» στο φεστιβάλ της «Πολιτιστικής Ανοιξης» στο Μπαχρέιν, καθώς σε αυτό περιγράφεται ο Ελληνας ποιητής Ομηρος, ως Τούρκος, που γεννήθηκε στη Σμύρνη.

Το “Ποτάμι” ξέχασε την ΑΟΖ

Του Θεόδωρου Καρυώτη

Το νέο πολιτικό κόμμα «Το Ποτάμι» δημοσίευσε τις προεκλογικές του θέσεις και προκάλεσε ευχάριστη έκπληξη που αναφέρεται στο θέμα της αλιείας, πράγμα που δεν έχει συμβεί με κανένα άλλο κόμμα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Δείτε με τα μάτια του Γκαγκάριν!Ένα βίντεο από τη πτήση του.Τι έβλεπε,τι μετέδιδε.

Το βίντεο είναι το τρέϊλερ ενός ντοκυμαντέρ -ταινίας, για την πτήση του Γκαγκάριν. Μπορείτε να "δείτε" τι έβλεπε και κυρίως να ακούστε τι μετέδιδε εκστασιασμένος από το θέαμα.

Αυτός είναι ο εξώγαμος γιος του Κολοκοτρώνη που αναμόρφωσε τη Σχολή Ευελπίδων όπου υπάρχει προτομή του

Τι έγραψε ο Γέρος του Μοριά στη διαθήκη του για το παιδί που απέκτησε με καλόγρια!

Την έλεγαν Μαργαρίτα και ήταν μια πρώην μοναχή που φρόντιζε τον Γέρο του Μοριά κατά την περίοδο που εκείνος ήταν φυλακισμένος στην Ύδρα. Ήταν κόρη του Αγγελή Βελισσάρη. Ο Κολοκοτρώνης τη γνώρισε όταν ήταν περίπου 70 χρονών.

ΕΠΙΚΟ! ΦΩΤΟ! Συνέντευξη μιας αγελάδας...

-Η ζωή της αγελάδας;
-Δύσκολη.
-Γάλα; Κατεβάζεις;
-Πρέπει.
-Αρμεγμα;
-Πολύ.
-Καληνύχτα.
-Καληνύχτα.

Απόσπασμα από συνέντευξη αγελάδας στον...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με το σούργελο τον ΣΥΡΙΖΑίο: Κοιμήθηκε ο Κιμούλης στην βράβευση του!

Λίγο η κούραση, λίγο το ξενύχτι που να αντέξει ο άνθρωπος!

Δυστυχώς όσο εκείνος είχε γείρει γλυκά στην αγκαλιά του Μορφέα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε και ιδού οι αποδείξεις!

Προκαταρκτική εξέταση ξεκινά η εισαγγελία για το επίδομα που έπαιρνε η 38χρονη ανήλικη Ζωή

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», σχετικά με την επί σειρά ετών παράνομη είσπραξη επιδόματος ανηλίκων τέκνων από ασφαλισμένους στο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Θύμα μονταζιέρας (της Συγγρού που λέει κι ο ΣΥΡΙΖΑ) έπεσε όμορφη Ιταλίδα υπουργός -Δεν ποζάρει με στρινγκ ενώπιον του Ιταλού προέδρου [εικόνες]

Η Μαρία Έλενα Μπόσκι είναι η νέα Ιταλίδα υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι και έγινε διάσημη για μια αποκαλυπτική φωτογραφία της με κοστούμι και στρινγκ.

H υπουργός Εξωτερικών, πρώην μοντέλο, της Υπερδνειστερίας καλεί τον Πούτιν να καταλάβει τη χώρα της [εικόνες]

Η 36χρονη πολιτικός-μοντέλο ζητά την ένωση της περιοχής της με τη Ρωσία και δηλώνει «κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη θέληση των λαών για ενότητα».

Αγοράσαμε 460 μεταχειρισμένα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού - Έρχονται στην Ελλάδα το φθινόπωρο

Τετρακόσια εξήντα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού τύπου Μ-113, αναμένονται στην Ελλάδα έως τις αρχές του φθινοπώρου. Προέρχονται από το πολεμικό υλικό που έχει αποσύρει το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Tα ροζ βίντεο πνίγουν την Τουρκία -Στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα για τον Ντενίζ Μπαϊκάλ [βίντεο]

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά τις συνομιλίες που δείχνουν διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος από τον Τούρκο πρωθυπουργό, έρχονται νέες που αποκαλύπτουν ότι ο Ερντογάν βρισκόταν πίσω από τη διαρροή, το 2010, ενός ερωτικού βίντεο με πρωταγωνιστή τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση, Ντενίζ Μπαϊκάλ.

Μέχρι κι ο Μαμαλάκης αγανάκτησε με το άρθρο του Νίκου Δήμου για το 1821: «Μάλλον έχετε ξεχάσει τι θα πει παιδί»

«Σκεφτείτε να είχατε ένα παιδί και να πήγαινε στο σχολείο και ο δάσκαλος να του έλεγε ότι κατάγεται από ένα βρομερό γένος, από κλέφτες, δοσίλογους, άρπαγες, πλιατσικολόγους και να του διηγείτο αυτά τα περιστατικά που αναφέρετε.» Κάπως έτσι επιχειρηματολογεί ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης σε άρθρο του με το οποίο εκφράζει την αγανάκτησή του για το κείμενο του Νίκου Δήμου που αποδομούσε τον αγώνα του 1821...

ΒΙΝΤΕΟ-Κι επίσημα εκτός Βουλής ο Σπηλιωτόπουλος-Δεν παραιτείται ο Κακλαμάνης

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Οικονομική ενίσχυση στην οικογένεια του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα

Λίγα 24ωρα μετά τη στυγερή δολοφονία του υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου από Αλβανό βαρυποινίτη, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, παρενέβη τηλεφωνικά στον υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να δοθεί ουσιαστικότερη στήριξη –όχι μόνο στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού- αλλά και...

Μανιάτης: Πρώτη προτεραιότητα οι υδρογονάνθρακες

«Ζήτημα που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης» είναι τα θέματα ερευνών υδρογονανθράκων, όπως διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

ΒΙΝΤΕΟ-Πως να μη γελάει ο Κασιδιάρης; "Υπάλληλος του Τραγάκη αυτός που χαιρετά ναζιστικά με τον Άη Βασίλη"

«Στην φωτογραφία που παρουσιάστηκε κάποιοι να χαιρετούν ναζιστικά πίσω από έναν που έχει ντυθεί Άγιος Βασίλης βρίσκεται ο στενός συνεργάτης και διορισμένος μετακλητός υπάλληλος του Νεοδημοκράτη αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Ο Τσαυτάρης λέει ότι έλυσε το θέμα με το γάλα... επειδή όμως χάνει λάδια μην το πολυπιστεύετε

Λύση στο θέμα του γάλακτος φαίνεται ότι έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο ίδιος στον αέρα του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Χθες ήρθε ο κ. Χατζηδάκης και μας έφερε το κείμενο με τις προτάσεις. Του εξηγήσαμε τις δυσκολίες και του είπα τη δική μου πρόταση. ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! Ο Βαξεβάνης που έσβησε το όνομα Κοντομηνά... λέει ότι έχουμε λειψή λίστα Λαγκάρντ!

Ε βέβαια ρε σούργελο! Αφού ο κάθε απατεώνας σαν κι εσένα σβήνει και γράφει ότι τον βολεύει τι πέφτεις απ' τα σύννεφα;

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την συνέντευξη στον Ερβέ Φαλτσιάνι, στο hot doc που κυκλοφορεί.

Στους 111 οι νεκροί της γρίπης! Δείτε πόσοι δεν είχαν εμβολιαστεί

Σε πτωτική φάση έχει εισέλθει, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο ιός της γρίπης στην Ελλάδα, ενώ το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), προβληματίζεται με τη χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη για την εποχική γρίπη, τόσο στον γενικό πληθυσμό, όσο και ειδικότερα στις ομάδες υψηλού κινδύνου και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Άδωνις γελάει με τους δημοσιογράφους... Τι είπε σε συνέδριο των FT;

Στα …θετικά του μνημονίου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε συνέδριο για την υγεία.

Όλοι στον πλανήτη βλέπουν τις θετικές αλλαγές και τις επιτυχίες που έχει πετύχει η χώρα μας πλην των Ελλήνων δημοσιογράφων, απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο συνέδριο των Financial Times για την υγεία.

"Μαξιλαράκια" στους ανεξάρτητους αναζητά η Κυβέρνηση εν΄όψει πολυνομοσχεδίου. Κινητικότητα στη κεντροδεξία

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο όπου εδώ και καιρό έχουν θέσει ως στόχο την ανάκτηση από τη Νέα Δημοκρατία της κυριαρχίας στο χώρο της δεξιάς, βλέπουν τη νέα εσωκομματική κρίση στην οποία μπαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως ευκαιρία.

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Πεντάχρονη βιάστηκε από τον μουσουλμάνο ζώο θείο της, τον γιο του κι ένα φίλο του μέσα στο τζαμί

Ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Γλαύκη της Ξάνθης σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα.

Αλλάζουν τα όρια του Ηλιακού μας συστήματος: Ανακαλύφθηκε νέος παγωμένος πλανήτης

Τον τίτλο του πιο μακρινού ουράνιου σώματος από τον Ηλιο μας, διεκδικεί ένας παγωμένος πλανήτης «νάνος», που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και έρχεται να επαναπροσδιορίσει τα όρια του Ηλιακού μας συστήματος. Ο 2012 VP113 έχει διάμετρο περίπου 450 χιλιόμετρα και ανακαλύφθηκε πέρα από τις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος, στο λεγόμενο «εσωτερικό νέφος του Όορτ».

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Μια χαρά το πάει ο Ηλίας με τις γκόμενες: Τώρα είναι μ'αυτή που κατήγγειλε αστυνομική βία όταν την έπιασαν μεθυσμένη να περνάει τα κόκκινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης είναι γνωστό ότι εκτός από την μεγάλη του αγάπη στην Χρυσή Αυγή, έχει αδυναμία και στις γυναίκες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η νέα του αγαπημένη είναι επίσης ένα σέξι μοντέλο, η εκρηκτική...

Παραίτηση με αιχμές κατά Καμίνη

Την παραίτηση του από την δημοτική παράταξη, «Δικαίωμα στην πόλη», ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Σάντας ,με επιστολή του προς τον Γιώργο Καμίνη.

Η κυβέρνηση επιμένει για το γάλα, ετοιμάζει όμως “τυράκι” για τους διαφωνούντες βουλευτές

Η πρόταση των αγελαδοτρόφων και του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου για το γάλα δεν γίνεται δεκτή από Μέγαρο Μαξίμου και υπουργείο Ανάπτυξης, παρά τη στήριξη της από βουλευτές επαρχίας της Ν.Δ.

Βούλγαρος επιτέθηκε με αγριότητα σε άστεγο

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι έσπευσαν την Τετάρτη το βράδυ στην οδό Πολυτεχνείου, ύστερα από ενημέρωση συναδέλφου τους για περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος αστέγου, 51χρονος Βούλγαρος, ο οποίος στερείται μόνιμου καταλύματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Είμαι πιο ανεξάρτητος από τον Καμίνη

Βολές κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι η σημερινή δημοτική αρχή ότι είχε να δώσει το έδωσε. «Επειδή η Αθήνα δεν είναι ικανοποιημένη και πάει από το κακό στο χειρότερο, πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μία καινούργια αρχή», δήλωσε.