28 Μαρτίου 2014

Ταφόπλακα ΠΡΙΝ Ευρωεκλογές vs. ΜΕΤΑ: 1,05 vs 4,90: 92 στελέχη αποχωρούν από τους ΑΕροψεκασμένους

Καταγγέλλουν ότι έγιναν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρό πρόβλημα συνοχής αντιμετωπίζουν πλέον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μετά τις αποχωρήσεις δύο βουλευτών, 92 στελέχη αποχωρούν λέγοντας πως το κίνημα κατάντησε κόμμα, καταγγέλοντας και το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιουρώντας πλέον ανεξέλεγκτη κατάταση στο εσωτερικό του κόμματος.

Επίθεση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα: Μην ασχολείται μαζί μας γιατί εμείς τα λύσαμε τα θέματά μας

Λάβρος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ήταν ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το enikos.gr κατήγγειλε τον κ. Τσίπρα για τις "απαράδεκτες"-όπως είπε- δηλώσεις του που αφορούν στην συμφωνία με την τρόικα και αναφέρονται στους ταξιτζήδες.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ λέμε! Τα ΜΑΤ βγάζουν τους διαδηλωτές ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών από το δρόμο... Διαμαρτυρία μόνο στο πεζοδρόμιο πλέον και σ' όποιον αρέσει!

"Μας εξαπάτησαν, μας βάλαν και πήραμε δάνεια" είπε... αυτό που δεν είπε είναι "γιατί θέλαμε να τα κονομάμε με τον ήλιο και να παίζουμε πρέφα στο καφενείο"

Επεισόδια με συμπλοκές και δακρυγόνα σημειώθηκαν μεταξύ της αστυνομίας και ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Λάλησε από τη δημοσκοπική κάμψη ο Αλέξης και μεταμορφώθηκε σε… Αραβαντινό!

«Ολοι μέσα» είναι το νέο σύνθημα που λανσάρει ο Αλέξης Τσίπρας στην εναγώνια προσπάθειά του να συσπειρώσει το σκόρπιο στράτευμα εν όψει της αναμέτρησης του Μαΐου.

Το κονκλάβιο της Κουμουνδούρου που για μήνες τώρα περίμενε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά σαν ώριμο φρούτο λάλησε στην κυριολεξία τις τελευταίες μέρες με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τα οποία είναι κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-"Φάπες" Άδωνι και στον Λουράντο

Ειδικά η "φάπα" με τις "τρίχες" είναι όλα τα λεφτά

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνου Λουράντου, κατά την διάρκεια ιντερνετικής εκπομπής, με αφορμή τις απεργίες των φαρμακοποιών και τις ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από τα φαρμακεία.

Βίντεο: Δύτης βουτάει στο βαθύτερο σημείο του Ωκεανού

Σε ένα παράτολμο εγχείρημα προέβη ο Γάλλος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης, Γκιγιόμ Νερί.

Αποφάσισε να βουτήξει στην βαθύτερη υποθαλάσσια τρύπα στον κόσμο, την Dean's Blue Hole.

Handelsblatt:"Επιστροφή από τον Κάτω Κόσμο" για την Ελλάδα

"Επιστροφή από τον Κάτω Κόσμο" είναι ο τίτλος εκτενούς δημοσιεύματος της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, το οποίο αναφέρεται στα σχέδια της Αθήνας για επιστροφή στις αγορές.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ!! Αθώοι λόγω αμφιβολιών Μαρινάκης και Θεοδωρίδης

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης, για την είσοδο τους στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Παραλήρημα μίσους και απελπισίας του Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απάντησε στις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου:

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσιοκάφροι ανησυχούν για το ποιος ξυλοκόπησε τον βαρυποινίτη... ΠΡΟΣΟΧΗ! Τον "βαρυποινίτη"... όχι τον δολοφόνο 3 αθώων ανθρώπων

Και αν κάποιοι είναι γνωστοί μαλ@κες να θυμίσουμε στους υπόλοιπους: Ο "βαρυποινίτης" (αορίστως και απενοχοποιώντας τον) ήταν μέσα για τη δολοφονία ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια ληστείας και σκότωσε και τον φρουρό... αυτά για τον βαρυποινίτη... Ξαναλέμε κακώς ξυλοκοπήθηκε αν ξυλοκοπήθηκε (γιατί ξαναλέμε ότι μετά τη δολοφονία του φρουρού του επιτέθηκαν κρατούμενοι οι οποίοι και τον αφόπλισαν και μάλιστα ένας τραυματίστηκε) για "τιμωρία" αλλά αυτοί που αγωνιούν ας πάνε να κάνουν καλά στις φυλακές τους δολοφόνους και ας τα πούνε αυτά και στα 2 ορφανά του μακαρίτη φρουρού

ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν δημοσιοκαφριλίκια:

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! Δεν έμπαιναν στα κελιά του οι Αλβανοί στην Κόρινθο... μέχρι που έφτασαν τα ΜΑΤ...

Απεφεύχθη στάση στις φυλακές Κορίνθου

Αναταραχή επικράτησε νωρίτερα στις φυλακές Κορίνθου, όταν Αλβανοί κρατούμενοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο του ομοεθνή τους βαρυποινίτη στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, δεν έμπαιναν στα κελιά τους.

Όταν παραδέχεσαι πόσο βλάξ ήσουν! Πάγκαλος σήμερα: "Οι Έλληνες αδικούν τους Γερμανούς"... πριν 10 χρόνια τους έβριζε

«Αδικούνται οι Γερμανοί όταν οι Έλληνες ισχυρίζονται πως αυτοί είναι το πρόβλημα», ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που έδωσε στην αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα το έχουν οι Έλληνες, οι οποίοι το προκάλεσαν».

ΒΙΝΤΕΟ-Αλέξης Τσίπρας: μπλα καταστροφή μπλα κακούργημα μπλα έγκλημα μπλα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δηλώσεις από τη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το δελτίο της ΔΤ

Μαστοράκης σε Μπογδάνο: «Δεν έχω κοιμηθεί με αγοράκια μπορεί να κάνω εξαίρεση σήμερα» [video]

Φανερά εκνευρισμένος όταν ο παρουσιαστής του είπε: «Είμαι βέβαιος ότι είσαι... ενεργός», ο Νίκος Μαστοράκης απάντησε: «Θα το γυρίσουμε στην προσωπική μου ζωή; Σεβασμό στην ηλικία μου δεν έχεις κανέναν;», είπε και συνέχισε:

Προθεσμία έλαβε ο Γιάννος Παπαντωνίου

Στις 8 Απριλίου θα εμφανιστεί ενώπιον της Εφέτη Ανακρίτριας Μερόπης Πουλάκη-Κυριακίδου, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, που έλαβε προθεσμία για την απολογία του, στην υπόθεση δύο πράξεων ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων είναι σε βαθμό κακουργήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Θρίλερ με απαγωγή δημοσιογράφου που καταγγέλλει ο άνδρας της!

Θύμα απαγωγής φέρεται να έπεσε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύζυγος του δικηγόρου αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή όταν και έφυγε από το σπίτι τους για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

ΠΑΡΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΚ: Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Ίλι Καρέλι - Τα τραύματα προήλθαν από κάποιο όργανο και όχι από χέρια

Αποκαλυπτική για τις συνθήκες θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών είναι η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό του άντρα, ο οποίος σκότωσε, πριν λίγες μέρες, τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Αυτή είναι η σωσίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου! (ΦΩΤΟ)

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά και σαν προσωπικότητες

Η μία είναι βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα από τις πιο δυναμικές. Η άλλη είναι πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory και υποδύεται μια κοπέλα με ιδιαίτερο μυαλό, αλλά με πολλές ιδιοτροπίες και κυρίως απέναντι στους άντρες.

Βίντεο-Ο Γάλλος Spiderman «ξαναχτυπά» και σκαρφαλώνει με γυμνά χέρια σε ουρανοξύστη

Το όνομά του είναι Alain Robert και έχει γίνει γνωστός για τα απίστευτα κατορθώματά του. Λίγοι, ωστόσο, τον ξέρουν με το όνομά του, καθώς οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως ο Spiderman της Γαλλίας. Ο παρανοϊκός αναρριχητής ψηλών κτιρίων «χτύπησε» ξανά. Αυτή τη φορά σκαρφάλωσε σε έναν ουρανοξύστη ύψους...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ποιο είναι το μυστήριο πίσω από τον αριθμό 33;

Υπάρχει και στη δική σου ζωή ... είναι όμως σημάδι Θεού ή σατανά;

Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικό κράτος 2 δις για να σταματήσει την έρευνα εναντίον της. Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Χώρες που δεν τις επισκέπτεται κανείς

Αρκετές είναι οι χώρες που δεν έχουν αξιοθέατα ή θεωρούνται επικίνδυνες και αποκλεισμένες με αποτέλεσμα να μην είναι δημοφιλείς ως τουριστικοί προορισμοί.

Ο διάσημος Νορβηγός περιηγητής Γκούναρ Γκάρφορς συνέταξε για λογαριασμό της υπηρεσίας στατιστικών στοιχείων του ΟΗΕ μια λίστα με τις λιγότερο επισκεπτόμενες χώρες στον κόσμο.

Ήταν θέμα χρόνου: Η κατάσταση γυρίζει κι οι ΑΕροψεκασμένοι διαλύονται

Υπάρχει μια εξήγηση, αλλά είναι εντελώς ελληνική. Συγκεκριμένα, ότι η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Γιοβανόπουλος, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αντιστοίχως, εγκατέλειψαν το κόμμα («αποστάτησαν», υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ) προκειμένου να επισκιαστεί το μέγα γεγονός της χθεσινής ημέρας, που ήταν, βέβαια, η υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ για το αξίωμα του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατόπιν αυτού, πάει, πέταξε η ευκαιρία να βγει ο Τέρενς στην εκπομπή της Κριστιάν Αμανπούρ. Τώρα όλες οι κάμερες του CNN ψάχνουν να ανακαλύψουν τη Γιαταγάνα και τον Γιοβανόπουλο...

Εντυπωσιακό βίντεο: Καταστροφή ναρκοπεδίου στο Αφγανιστάν

Ένα σύστημα εκκαθάρισης ναρκοπεδίων, εξ αποστάσεως και με ασφάλεια, χρησιμοποιεί ο αμερικανικός στρατός σε πολλές περιοχές του Αφγανιστάν.

Στόχος δεν είναι μόνο η εξασφάλιση της ασφαλούς κίνησης των στρατιωτικών οχημάτων, αλλά οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις γίνονται και ...

Κάτω τα χέρια από τους Φαρμακοποιούς! Η μείωση της τιμής της ασπιρίνης θα αυξήσει κατακόρυφα τις αυτοκτονίες!

[Φέρνει λίγο από Δράκουλα πάντως ο Λουράντος... εμφανισιακά λέμε γιατί από πρακτική είναι η προσωποποίηση...]

Οι φαρμακοποιοί είναι σε αγωνιστική έξαρση. Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης απειλεί τα ιερά και τα όσια του λειτουργήματός τους. Απειλείται, πρώτα απ’ όλα, το κεκτημένο του μονοπωλίου που κατέχουν σήμερα στη διάθεση των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Τι σημαίνει το ενδεχόμενο κατάργησης του μονοπωλίου; Οτι ο κάθε υποψήφιος αυτόχειρας θα μπορεί να αγοράζει τα κουτιά με τις ασπιρίνες από το σούπερ μάρκετ και μάλιστα σε τιμές που πιθανό να είναι κατώτερες από τις σημερινές, αφού το ισχύον σήμερα μονοπώλιο καθιστά τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ακριβότερα κατά 27% εν σχέσει με την Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι, σε μια εποχή «ανθρωπιστικής κρίσης», όπως λέει και ο Τσίπρας, η προοπτική της αυτοκτονίας (με ασπιρίνες πάντα...) γίνεται ελκυστικότερη.

Ποιοι χρηματοδοτούν το ΠΟΤΑΜΙ; Γιατί αυτά που λέει ο Σταύρακας για κουπόνια είναι πίπες...

Ενας εργολάβος και τέσσερις εφοπλιστές, μεταξύ άλλων, χρηματοδοτούν το νεοπαγές κόμμα του Στ. Θεοδωράκη

Με χρηματοδότες πέντε επιχειρηματίες -έναν εργολάβο και τέσσερις εφοπλιστές, ένας εκ των οποίων έχει ανοικτές φορολογικές εκκρεμότητες- πορεύεται το «Ποτάμι» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη.

ΦΩΤΟ: Εύλογη η απορία του Άρη... αλλά ο Καμίνης κάνει την πάπια

Δείτε τι ρωτάει  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος τον Καμίνη και αυτός κάνει την πάπια:

ΟΛΠ: Αύξηση μερίσματος κατά 12,1%...

Κατέβαλε στο Δημόσιο και τα Ταμεία  21.256.705 ευρώ σε εισφορές, φόρο εισοδήματος και μερίσματα δημοσίου και 2.198.945 ευρώ, δηλαδή ποσοστό 2% επί του τζίρου του, ως αντάλλαγμα στο Δημόσιο

ΚΛΑΙΩ! Δραγασάκης: Διαστρέβλωση των απόψεών μου! Δεν πρόλαβα να πω ότι φταίει και η ευρωπαϊκή κρίση

Για κακή πρόθεση και σκόπιμη διαστρέβλωση των απόψεών του έκανε λόγο ο Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή παρουσία κλιμακίου Γερμανών Βουλευτών πως «η κρίση είναι δική μας».

Αναβρασμός αλβανών ζώων σε τέσσερις φυλακές μετά τον θάνατο του δολοφόνου ισοβίτη στο κελί του...

Αναβρασμός επικρατεί την Παρασκευή στις φυλακές Μαλανδρίνου, Τρικάλων, Πάτρας και Δομοκού από αλβανούς κρατούμενους, μετά τον θάνατο του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη κι έχουν ενημερωθεί οι κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.

ΨΟΦΑ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ! Ο Κουφοντίνας αντιδρά στο "Γκουαντανάμο"

Ο πολυγραφότατος εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας μαζί με το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Κώστα Γουρνά έστειλαν επιστολή για το νομοσχέδιο για τις φυλακές λέγοντας ότι δημιουργεί τα ελληνικά Γκουαντανάμο.

Άλλη μια μταρρύθμιση Βρούτση: Καταργείται η θεώρηση βιβλιαρίων υγείας από 1ης Ιουνίου – Γρήγορα θα βγαίνουν οι συντάξεις

Τέλος στις ουρές για τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας καθώς εφαρμόζεται νέο σύστημα με το οποίο οι πάροχοι υγείας επιβεβαιώνουν ηλεκτρονικά την ασφαλιστική ικανότητα των ασφαλισμένων.
Ακόμη, από τον φετινό Νοέμβριο, οι νέοι ασφαλισμένοι, δηλαδή όσοι ασφαλίστηκαν μετά την 1/1/1994, θα μπορούν να βλέπουν στον υπολογιστή τους το σύνολο της ασφάλισής τους από την πρώτη ημέρα του ασφαλιστικού βίου τους.

ΦΩΤΟ-Γιατί να πάρετε κατοικίδιο στο παιδί σας... καλά όχι τόσο μεγάλο

Έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα κι επιστημονικά κείμενα για την ευεργετική δράση των κατοικίδιων στα παιδιά.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να παρουσιάσουν αλλεργίες και άσθμα, αποκτούν συμπόνια και ενσυναίσθηση, γίνονται υπεύθυνα και συνεργάσιμα.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Η Ζωή Γεωργαντά υποψήφια ευρωβουλευτής των ΑΕροψεκασμένων

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με την Ζωή Γεωργαντά και συμφώνησαν να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος...

Πέστε απ' τα σύννεφα με τις παπαριές της Bild: Μείωση του χρέους των Ελλήνων με σεξ και ναρκωτικά

Συνεχίζει τις προκλήσεις η γερμανική εφημερίδα Bild, με νέο της δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά».

Η Bild στο εν λόγω δημοσίευμα επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες.

Προκαταρκτική εξέταση για τον βαρυποινίτη

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από αρμόδιο εισαγγελέα διατάχθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του κρατούμενου Ιλί Καρέλι που κρατείτο στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

Τέλος στο φορολογικό σήριαλ: Ποιες αποδείξεις "μετρούν" και ποιες δαπάνες εκπίπτουν

Αναλυτικές οδηγίες για τις δαπάνες αποδείξεων που πρέπει να έχουν συλλέξει οι φορολογούμενοι το 2013 προκειμένου να μην έχουν απώλειες από το ποσό της μείωσης του φόρου της νέας φορολογικής κλίμακας καθώς και για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στις εκπτώσεις δαπανών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη.

Το δικαίωμα στην αντιγραφή είναι το ιερό και όσιο της αριστεράς

Στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά Αριστερά, έμελλε να δούμε και πρόσκληση μιας σπουδαστικής παράταξης προς τους φοιτητές για ελεύθερες και... δημοκρατικές αντιγραφές! Ετσι, «κόντρα στον ατομισμό», όπως γράφει στο φυλλάδιό της η αριστερή παράταξη (Ραπαν-ΣΑΦΝ ΕΑΑΚ), ζητάει συλλογικές... εξετάσεις:

Έφαγε τη μπουγάτσα του μόνος του ο Κουμουτσάκος (ΦΩΤΟ)

Χωρίς στρατιές και κόμπλεξ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δεν έχει λιμουζίνες, δεν έχει στρατό να τον φυλάει και κυρίως δεν έχει ... κόμπλεξ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργο Κουμουτσάκος. Όπως συνηθίζει συχνά βρίσκεται κοντά στους πολίτες, τους ακούει, συζητάει, συναναστρέφεται μαζί τους και στηρίζει τον προεκλογικό του αγώνα επιλέγοντας έναν απλό και λιτό τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ- Άρχοντας ο Καλαντζής! Καληνύχτισε τους βουλευτές από τις 11.30... το πρωί

Αν και η ώρα ήταν λίγο μετά τις 11.30 το πρωί, ο προεδρεύων στη Βουλή Γιώργος Καλαντζής αμέσως μετά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη σημερινή συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, αποχαιρέτησε τους παρευρισκομένους λέγοντας «Καλό σας βράδυ» χάνοντας προφανώς την αίσθηση του χρόνου…

ΨΟΦΗΣΕ ΑΠ' ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ: «Ο Καρέλι δεν ήρθε με κανέναν σε επαφή στη φυλακή-Ολα είναι γραμμένα σε βίντεο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Πήγε δαρμένος άσχημα στις Σέρρες προφανώς από τους σοφρωνιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου που προκειμένου να τον αφοπλίσουν (να σημειώσουμε κάτι που πέρασε στα ψιλά: το ζώο επιτέθηκε και τραυμάτισε και συγκρατούμενό του, άρα συνέχισε να απειλεί με το μαχαίρι...) ή και μετά για να τον κάνουν "καλά", τον έκαναν μπλε μαρέ (διαφωνώ... αλλά πάτε πείτε το στους συναδέλφους του σφαγμένου)... Κάποια απ τα χτυπήματα προφανώς του έκαναν αιμορραγία (εσωτερική ή εγκεφαλική) με αποτέλεσμα να πεθάνει και να χάσει ο πολιτισμός και η κοινωνία ένα διαμάντι... Ζωή σε λόγου μας...

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφει ο Χάρης Κονσολίδης, πρόεδρος των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας τις τελευταίες ώρες του Ιλία Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του το βράδυ της Πέμπτης.

“Ελληνική Τριλογία” (Το χθες, το σήμερα και το αύριο της χώρας) Αποκτήστε δωρεάν το νέο βιβλίο του Φώτη Σαραντόπουλου



Η “Ελληνική Τριλογία” είναι το νέο βιβλίο του συνεργάτη μας Φώτη Σαραντόπουλου.
Αναφέρεται στο χθες, το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας, στο όραμά του για μία νέα Ελλάδα.
Το βιβλίο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ στην ηλεκτρονική του μορφή (pdf), στον παρακάτω σύνδεσμο

ΑΕροψεκασμένοι σε παράκρουση! Υστερίες Ουζουνίδη στη Βουλή, ενόψει διάλυσης

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κύριος Ουζουνίδης συνέχιζε να διαμαρτύρεται έντονα, παρά τις διαβεβαιώσεις του κυρίου Βλάχου ότι όλα αυτά πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά, καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα

Έντονο λεκτικό επεισόδιο με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, σημειώθηκε πριν λίγο στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Βλάχου και του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σιγά ρε λαμόγιο θα μας πάρουν τα αίματα! Πρόεδρος Φαρμακοποιών Αττικής σε κυβέρνηση: «11.000 φαρμακεία θα είναι ο τάφος σας»

Μην ακούτε μαλακ@ες! Όταν κάτι γίνεται κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει... συνήθως αυτός που χάνει τσιρίζει... Ε, δεν πειράζει αν χάσουν λίγα οι ευνοημένοι φαρμακοποιοί και κερδίσουν οι ταλαίπωροι καταναλωτές...

Ολομέτωπη επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος.

BINTEO-Τρέχει να μπαλώσει ο Τόλης το ξεβράκωμα απ' τον Καμμένο: «Ότι του ζήτησα ο Τόλης το έκανε-Αποκήρυξε τη ΝΔ και το μνημόνιο»


Σεισμούς στην… Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με αφορμή την αποχώρηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου. Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα την οποία υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Σημαντική αύξηση καθαρής κερδοφορίας για ΕΥΔΑΠ

Στο ποσό των 336 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών της ΕΥΔΑΠ το 2013 από 353 εκατ. ευρώ το 2012, επηρεαζόμενος κυρίως από τη διαφορά ύψους 9,2 εκατ. ευρώ του ποσού που προέβλεπε η ΚΥΑ Δ6/2476/3.12.2013 (ΦΕΚ 3065).

ΦΩΤΟ: Ιδιώτης θα σουλουπώσει τελικά το Σύνταγμα αφού ο Καμίνης αδιαφορεί...

Μάρμαρα ξηλώθηκαν, αγάλματα γέμισαν γκράφιτι, το πράσινο ταλαιπωρήθηκε, το συντριβάνι πέρασε σε παρακμή. Το πέρασμα των τελευταίων δύσκολων χρόνων άφησε τις πληγές του στην πλατεία Συντάγματος, που συχνά δέχθηκε βανδαλισμούς. Τώρα, ήρθε η ώρα η πλατεία να αποκτήσει την ομορφιά και την αίγλη που της αντιστοιχούν. Και αυτό γίνεται ήδη, με την υποστήριξη ιδιώτη χορηγού.

Καλαφάτης «Στην αυτοδιοίκηση μετρά ποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά»

«Το σημαντικό για τη δημοτική αρχή είναι να αντιλαμβάνεται τα προβλήματα – και να τα λύνει» τόνισε με έμφαση ο σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ Τηλεόραση με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.

Ποιοι είναι οι κρυφοί κερατιάτικοι φόροι υπέρ τρίτων που πληρώναμε και καταργούνται

Κύμα αλλαγών έρχεται στο ασφαλιστικό με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί, καθώς καταργούνται εισφορές που καταβάλλονταν υπέρ των ασφαλιστικών οργανισμών από τρίτους, που δεν συνδέονται με την ιδιότητα του ασφαλισμένου με τους ασφαλιστικούς φορείς, ενώ ένα μέρος των εισφορών αυτών θα διατίθεται υπέρ του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ).

Η Μέρκελ φταίει που μας μπούκωνε με δανεικά: Λιγότερο υγιείς και πιο παχουλοί οι Νοτιοευρωπαίοι από τους Βοριοευρωπαίους

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγιεινός τρόπος ζωής στην Ευρώπη μέσω διατροφής στην εφηβεία», οι επιστήμονες πήραν δείγματα αίματος για ανάλυση και, παράλληλα, αξιολόγησαν τη σωματική ικανότητα των νέων (δύναμη, ταχύτητα, καρδιαναπνευστική λειτουργία), το πάχος (ολικό και κοιλιακό), καθώς και τον καρδιομεταβολικό κίνδυνο (μετρώντας το επίπεδο των λιπιδίων, της αρτηριακής πίεσης, της ινσουλινοαντοχής κ.α.)

Businessweek μας αποθεώνει: Η Ελλάδα ανακάμπτει με εκπληκτικό τρόπο

Στην ταχεία ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας αναφέρεται άρθρο του περιοδικού Businessweek με τίτλο «Γεια σου: Η Ελλάδα επιτυγχάνει μια καταπληκτική ανάκαμψη» (Yasou: Greece Is Pulling Off an Amazing Recovery).

Στο άρθρο τονίζεται πως το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων υποχώρησε δραματικά την τελευταία διετία και ότι οι επενδυτές διαρκώς αποκτούν όλο και μεγαλύτερη πεποίθηση για την ικανότητα της χώρας να πληρώσει τα χρέη της.

Νεύρα φέρνει η διάλυση!! Άγριος καυγάς Καμμένου με Ραχήλ: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα!

Το οργισμένο τηλεφώνημα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στη βουλευτή του, Ραχήλ Μακρή έγινε ένα 24ωρο μετά την ανεξαρτητοποίηση των Γιαταγάνα – Γιοβανόπουλου.

Ήταν Πέμπτη πρωί όταν η Ραχήλ Μακρή υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρο του κόμματος. Αλλά ο Πάνος Καμμένος μάλλον δεν ικανοποιήθηκε απ’ όσα την άκουσε να λέει και είχε επαναλάβει στον Ευαγγελάτο την Τρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηδάκης: Δίνουμε πλεονέκτημα στο ελληνικό γάλα

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη ρύθμιση για το γάλα έδωσε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας εξήγησε πως με το νέο καθεστώς δίνεται ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στο ελληνικό γάλα και στους τοπικούς παραγωγούς με την εισαγωγή του γάλακτος ημέρας, το οποίο θα είναι γάλα δύο ημερών.