30 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης ρίχνει φάπες στον Τσίπρα: Δεν έχει ενηλικιωθεί, έχει μείνει στις καταλήψεις των μαθητικών του χρόνων

Σφοδρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιάννη Στουρνάρα.

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με τον «επαναστάτη» Γαβριήλ...

Δείτε το email που δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης... να κλαίτε απ' τα γέλια:

ΦΩΤΟ-ΕΠΙΚΟ! Ο Τσίπρας βγήκε και μίλησε σε 200 συγκεντρωμένους: Έγινε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

[Φυσικά και δεν προκαλεί εντύπωση πως βρέθηκαν μικροφωνικές εγκαταστάσεις και πόντιουμ στο άψε σβήσε... αφού είχαν σχεδιάσει την ηρωική έξοδο]

Έπειτα από την αποχώρηση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Ολομέλεια, ο Αλέξης Τσίπρας κατευθύνθηκε προς την συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για έγκλημα που συντελείται για ακόμη μία φορά μέσα στη Βουλή, ενώ μίλησε και για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το «Ποτάμι»

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις πλέον κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές τα πρώτα ονόματα που θα περιλαμβάνει το «Ποτάμι» στο ψηφοδέλτιο είναι περίπου γνωστά και σε αυτά συγκαταλέγονται ηθοποιοί, ολυμπιονίκες και επιφανείς πανεπιστημιακοί.

Όλη η δημοσκόπηση της ALCO που προκάλεσε πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα επιτελεία των δύο κομμάτων μελετούν τα αποτελέσματα - Ικανοποίηση στη ΝΔ που πάει με άλλον "αέρα" στη βραδινή ψηφοφορία στη Βουλή - Προβληματισμός στην Κουμουνδούρου για τους λόγους που έφεραν την αλλαγή στην πρωτιά - Προβάδισμα 0,4 μονάδων για πρώτη φορά μετά απο 6 μήνες - Αυξάνονται οι θετικές γνώμες για τον Σαμαρά και η πλειοψηφία πιστεύει ότι δικαιώνεται από τις εξελίξεις

Αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, με ανατροπή στη σειρά κατάταξης των κομμάτων, φέρνουν οι τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, οι οποίες ενισχύουν σημαντικά το ηγετικό προφίλ του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ μειώνεται η αποδοχή της κοινής γνώμης για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γέλιο με τις φωτοβολίδες του Τσίπρα-Η αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ-Σαμαράς: Δεν τους πέρασε...

Βαριά πολιτική ήττα του υπό κατάρρευση αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα, ο οποίος πανικόβλητος από την δημοσκοπική βουτιά του κόμματος του προχώρησε σε ένα απονενοημένο διάβημα, με την φαιδρή πρόταση μομφής,  που του εισηγήθηκε η «παιδική χαρά» των νομικών της Κουμουνδούρου.

Φαήλος: Η σημασία του να είσαι δεξιός

Ο δεξιός είναι αυτός που πιστεύει στον νόμο και την τάξη, έχοντας επίγνωση πως την ανομία και την αναρχία τις πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι κι επωφελούνται από αυτήν οι εχθροί της Πατρίδας και της κοινωνικής ειρήνης

Τι σημαίνει άραγε σήμερα να είσαι δεξιός και ποιους περιλαμβάνει ο όρος, που χτυπάει σαν σφυράκι το γόνατο της υβρίζουσας και συκοφαντικής αριστεράς Κολωνακίου κι Εξαρχείων;

Εξάρχεια: Τι συμβαίνει στα στενά γύρω από την πλατεία-Ξεκαθάρισμα με απαγωγές

Τους προηγούμενους μήνες, στα στενά των Εξαρχείων, όπου γίνεται εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών, είχαν σημειωθεί πυροβολισμοί από αγνώστους.

Τα Εξάρχεια, που χαρακτηρίζονταν από έντονη κοινωνική και πολιτική αναταραχή τις προηγούμενες δεκαετίες, εδώ και μερικά χρόνια αποτελούν καταφύγιο κυρίως για παρακμιακές ομάδες, για εμπόρους και χρήστες ναρκωτικών, αλλά και για άτομα απ’ όλη την Αθήνα, που πάνε εκεί κυρίως όταν... μυρίζει επεισόδια.

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με το σούργελο

Τον Καμμένο και την υποψήφιά του τη Γεωργαντά:

Κινητικότητα στο ρευστό σκηνικό δεξιά της Ν.Δ.

Eντονότατη κινητικότητα καταγράφεται στα δεξιά της Ν.Δ., όπου πρόσωπα και διάσπαρτες δυνάμεις προσπαθούν να βρουν τον βηματισμό που θα τους διασφαλίσει την πολιτική τους επιβίωση σε μία συγκυρία όπου η μεν κυβερνητική παράταξη δοκιμάζει την αντοχή της στα «σαράκια» των μνημονίων, η δε Χρυσή Αυγή κλυδωνίζεται λόγω των ραγδαίων δικαστικών εξελίξεων.

Άλλα είναι τα σοβαρά θέματα κι όχι το γάλα και τα φάρμακα στο πολυνομοσχέδιο

H μόνη διαφωνία που έχω σχετικά με τις ρυθμίσεις για το γάλα και τα φάρμακα είναι ότι άργησαν πολλά χρόνια. Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει η πατρίδα μας σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και μόλις πάει να γίνει ακόμα κι ένα μικρό βήμα ξεσηκώνονται οι συντεχνίες με τους ελεγχόμενους βουλευτές τους να το σταματήσουν. Το σκάνδαλο και η αιτία καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου είναι αν...
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης προς Τσίπρα: Κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην μας δοθούν τα χρήματα

"Το πρόβλημα σας δεν είναι τυπικό, είναι ηθικό και είναι ηθικό σε βάρος των συμφερόντων της χώρας", τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας στα όσα είπε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:
"Την Τρίτη το γνωρίζετε πολύ καλά εδώ στη χώρα μας θα συγκληθούν τα ευρωπαϊκά όργανα για να αποφασίσουν να μας δώσουν λεφτά. Και εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε για να μην μας δοθούν τα χρήματα. Το πρόβλημα, λοιπόν, το δικό σας δεν είναι τυπικό, το πρόβλημα το δικό σας είναι ουσιαστικό".



Απαντώντας στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης τον κατηγόρησε για λαϊκισμό και αντέτεινε ότι η κυβέρνηση θα ξεκινήσει την διαδικασία συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα άμεσα γιατί η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

«Είναι ολοφάνερα τα αποκαλυπτήρια των προθέσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο κ. Σταμάτης και πρόσθεσε: «Η απελπισία μπρος στη κατάρρευση που υφίσταται το κόμμα του εξαιτίας των επιτυχιών της κυβέρνησης τον οδηγεί στο απονενοημένο διάβημα. Σας καταγγέλλουμε ότι με τη συμπεριφορά σας ευθέως βάλετε εναντίον των εθνικών συμφερόντων».

Γελάει όλη η Ελλάδα με τον πανικό Τσίπρα λόγω ALCO: Κατέθεσε πρόταση μομφής εναντίον... του Στουρνάρα

Απονενοημένο διάβημα Τσίπρα να κερδίσει άλλες 2 μέρες τζερτζελέ και η χώρα να χάσει 2 μέρες.. αν δεν κάνει την Τρίτη πρόταση μομφής εναντίον του Δένδια κ.λπ- Αναβάλλεται ως την Τετάρτη η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου - Θα αρχίσει άμεσα η συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη τα μεσάνυχτα

Απροσδόκητες εξελίξεις πυροδοτεί η αιφνιδιαστική κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τινάζοντας στον αέρα την συζήτηση και ψήφιση του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου από την Ολομέλεια.

Μας πήρε το ...ποτάμι! Οι Τούρκοι κάνουν σημαία το άρθρο του Νίκου Δήμου για το 1821

Τίτλο έκαναν οι Τούρκοι όσα υποστήριξε σε άρθρο του ο Νίκος Δήμου για το 1821, εμφανίζοντας και παρουσιάζοντας βέβαια ισιαίτερα αυτά που εξυπηρετούν τους προπαγανδιστικούς στόχους τους.

Με τον τίτλο, λοιπόν,  «Στους Έλληνες αρέσουν οι μύθοι», στο ένθετο του Σαββάτου της εφημερίδας Sabah δημοσιεύεται ανταπόκριση από την Αθήνα όπου αναφέρεται στον Νίκο Δήμου τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον Aziz Nesin της Ελλάδας, το Νίκο Δήμου. Με άρθρο του την 25ης Μαρτίου εξόργισε, γράφει,  τους εθνικιστές.

Ζωή Λάσκαρη: Απίστευτη η προσπάθεια Σαμαρά! Θέλω να τα καταφέρει...

Ερώτηση: Σαμαράς, Τσίπρας, Θεοδωράκης

Απάντηση: Δεν φανταζόμουν ποτέ πως ο Αντώνης Σαμαράς θα αποδειχθεί τόσο καλός και τόσο αποτελεσματικός. Κάνει μια απίστευτη προσπάθεια να...

Πάλι βγάζει την πίκρα του ο Νικολάκης: Αλλάζει υπουργείο στον ανασχηματισμό ο Άδωνις

[Πάλι βγάζει χολή ο Χατζηνικολάου και λέει ότι θα φύγει ο Άδωνις επειδή είναι κόκκινο πανί για επαγγελματίες που ψηφίζουν παραδοσιακά ΝΔ... μαλακ@ες τούμπανα δηλ. γιατί αν φύγει ο Άδωνις θα φύγει για να πάει και πουθενά αλλού να βάλει τάξη]

Σε νέο υπουργείο θα βρεθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, που πιθανότατα θα ακολουθήσει τις διπλές εκλογές του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΠΑΝΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! Στα έδρανα της ΝΔ κάθισε η ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Ολομέλεια της Βουλής

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα ήταν από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που όταν μιλούσε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος τον κοιτούσε στα μάτια και τον χειροκροτούσε με φανατισμό. Ομως όλα αυτά μετά την ανεξαρτητοποίηση της ανήκουν στο παρελθόν.

Μήνυμα αποχώρησης από τον Στουρνάρα

Για μείωση φορολογίας και κλείσιμο του κύκλου του μίλησε ο ΥΠΟΙΚ

Νέα τροφή στα σενάρια πως θα αποχωρήσει σύντομα από το Υπουργείο Οικονομικών και την κυβέρνηση έδωσε σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, ο Υπουργός τόνισε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει, τονίζοντας το προσωπικό φορτίο που κουβαλούσε αυτούς τους μήνες, χαρακτηρίζοντας τον χειμώνα που πέρασε ως "τον δυσκολότερο της ζωής του".

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα ρε! Κόλπο «δεν πληρώνω φόρους» με… 95χρονους μάνατζερ

Επιχειρήσεις-βιτρίνα που «διοικούνται» από συνταξιούχους ηλικίας ακόμη και 95 ετών στήνουν τα κυκλώματα της εισφοροδιαφυγής για να σβήνουν τα παλιά και νέα χρέη στα κρατικά ταμεία, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Η ζωή στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού: Οι συγκάτοικοι του Ακη, ο νέος «ένοικος» και η μετακόμιση Ψωμιάδη

Τα τραγικά περιστατικά με το θάνατο του σωφρονιστικού υπαλλήλου και του βαρυποινίτη έχουν στρέψει ξανά στην προσοχή στις φυλακές και τα όσα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχουν και όμως κάποιοι κρατούμενοι που δεν βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις. Οι «ένοικοι» της περίφημης πτέρυγας VIP του Κορυδαλλού.

Σε Spot και Μουρούτη η καμπάνια της Ν.Δ.

Πως ξεδιπλώνεται η στρατηγική της Συγγρού

Η διαφημιστική εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου ανέλαβε σύμφωνα με από αξιόπιστες πηγές των Παραπολιτικών τη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής για λογαριασμό της Ν.Δ. Πρόκειται για εταιρεία που παραδοσιακά «έτρεχε» (και συνεχίζει να «τρέχει») τις καμπάνιες του μεγάλου μαγαζιού της ελληνικής Κεντροδεξιάς.

Κωνσταντάρας για Σπυράκη: "Kάποιοι αμείβονται για τις υπηρεσίες τους"

Καρφί ολκής από τον υποψήφιο του Άρη για την δημοσιογράφο

Με ένα σχόλιο στο facebook o Δημήτρης Κωνσταντάρας πετάει ένα πρώτης τάξεως καρφί για την Μαρία Σπυράκη και την συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ και νυν υποψήφιος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έφησε ένα χοντρό υποννοούμενο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγαπάς την Ελλάδα όπως εκείνοι;

Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους διασημότερους ανθρώπους του κόσμου. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στη χώρα μας. Ποιοί είναι όμως οι "Φιλέλληνες" που εκτός από το να περνούν τα καλοκαίρια τους σε κάποια ελληνική παραλία, συντελούν και στη διαφήμιση της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο;

ΦΩΤΟ: Απίστευτη ξεφτίλα της πρώην (πλέον) ΠΑΣΟΚας Μαριλένας Κοππά!!

Δείτε επιστολή που έστειλε στο κόμμα της η γαϊδούρα που αν δεν την είχε κάνει Ευρωβουλευτή ο ΓΑΠ δεν θα την ήξερε ούτε η μάνα της!! Η προσωποποίηση της αγνωμοσύνης:

Ζητάει να της επιστραφούν τα...

ΦΩΤΟ-Ρε τον Σίμο! Δείτε το νέο του αμόρε...

H Γιώτα Τριγώνη, η αποκαλούμενη και «Οδοντίατρος των επωνύμων», φέρεται να αποτελεί το νέο πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Σίμου Κεδίκογου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες (εφημερίδα Παραπολιτικά) διατηρεί δεσμό με την νεαρή όμορφη οδοντίατρο η οποία διαθέτει λαμπρές σπουδές στο εξωτερικό και ένα πελατολόγιο που θα ζήλευε κάθε φιλόδοξη συνάδελφός της.

Ούτε ο Κούλογλου δεν μπορεί να τα μπαλώσει! Δημοσκόπηση Palmos: Εξαυλώθηκε η διαφορά... το +5% έγινε +1,9% και στις ευρωεκλογές ισοπαλία!

Εντυπωσιακά όσα παραδέχεται ακόμα και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑίος Κούλογλου! Σε σχέση με δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για τον ίδιο πριν ένα μήνα, η διαφορά στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές από το +5% έπεσε στο 1,9% ενώ για τις Ευρωεκλογές από 3,9% στο 0,1%... ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το 1/3 σχεδόν των ΠΑΣΟΚων που πήγαιναν ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πλέον στραφεί στο ΠΟΤΑΜΙ, ο Τσίπρας έπεσε στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός από το 30% στο 24% ενώ αυξήθηκε το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι....

Σαμαράς: «Μας κατηγορούν για παλαιοκομματισμό οι Μαυρογιαλούροι του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΛΑΙΩ... απ' τα γέλια»

«Η συμφωνία για τη βιωσιμότητα του χρέους μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι γίνει άμεσα, με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, λαμβάνοντας υπ' όψιν -προφανώς- και τις ιδιαιτερότητες όλων των δανειστών. Κύριο μέλημά μας είναι να γίνει σύντομα», δηλώνει σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός. Αντώνης Σαμαράς.

Οι 37 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελιάς [ονόματα]

Την οριστική απόφαση για τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές έλαβε το απόγευμα του Σαββάτου η «Ελιά». Πρόκειται για 37 άτομα, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα την Κυριακή κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης από τους επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων που συγκροτούν τον νέο φορέα.

Στη φυλακή για εικονικό τιμολόγιο ύψους 1 εκατ. ευρώ -Τα έργα στη Ζάκυνθο που δεν έγιναν ποτέ

Μην τους πάτε όμως πολύ αυστηρά γιατί θα γεμίσουν οι φυλακές με μηχανικούς δημοσίων έργων

Σε οκταετή φυλάκιση, καταδικάστηκε ένας εργολήπτης που εξέδωσε εικονικό τιμολόγιο 1.000.000 ευρώ για έργα στο Δήμο Αλυκών Ζακύνθου την περίοδο 2004 - 2006, τα οποία όπως αποδείχτηκε δεν είχαν εκτελεστεί.

ΒΙΝΤΕΟ- Σφαλιάρες απ' όλους ο Παπαδημούλης... μέχρι κι απ' τον Κασσή: Καλύτερα αντάρτης παρά πολιτικός γυρολόγος

Σκληρή απάντηση στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Δημήτρης Παπαδημούλης προς τους διαφωνούντες με την ρύθμιση για το γάλα βουλευτές έδωσε χθες βράδυ ο Μιχάλης Κασσής.

Το σκωπτικό σχόλιο του Τατσόπουλου για την Ραχήλ Μακρή

Μέσω Facebook σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος τη δήλωση της Ραχήλ Μακρή σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το πολυνομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή ότι «όταν το κυβερνητικό κοπάδι ανακαλύψει αυτά τα οποία έχει ψηφίσει θα πρέπει να πάρει σχοινί και να κρεμαστεί στο Σύνταγμα».

Η Κορίνα θέλει να πάρει σπίτι τον "Σούμι"

Να μεταφέρει τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι της οικογένειας δίπλα στην λίμνη της Γενεύης επιθυμεί η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Κορίνα Σουμάχερ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mirror.

Χατζηδάκης: Ο καταναλωτής θα θυμάται τη θετική επίπτωση στην καθημερινότητά του

Ο καταναλωτής θα θυμάται τη θετική επίπτωση στην καθημερινότητά του, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός ανάπτυξης κατά την ομιλία του για το πολυνομοσχέδιο.

«Υπάρχει μια προσωπική κριτική και για τον κ. Σκορδά και για μένα. (...) Σε λίγες μέρες και λίγους μήνες, αυτές τις επιθέσεις κανείς δεν θα τις θυμάται. Ο καταναλωτής θα θυμάται τη θετική επίπτωση στην καθημερινότητά του: Εμείς μιλάμε με έργο και κάποιοι απ' έξω με χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Και αυτό είναι που μας ξεχωρίζει.

Δεν θίγονται οι τριετίες διαβεβαιώνει ο Βρούτσης

«Οι θεσμοί των τριετιών διατηρούνται. Αύριο θα αναλύσω το πώς η μισθοδοσία του Απριλίου, όλων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, όχι μόνον δεν θα μειωθεί, αλλά αντίθετα θα αυξηθεί», δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής σε απάντηση του στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου, για διάταξη του πολυνομοσχεδίου.

Προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο

Σήμερα στις 11 θα ξεκινήσει η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα ολοκληρωθεί με την τελική ψηφοφορία, μετά την καταρχήν έγκριση του από την Βουλή κατά την σημερινή συζήτηση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου της Bουλής.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (30 Μαρτίου 2014)

Δείτε τα: