31 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Ψηφίστηκε ως το πιο τρομακτικό 2λεπτο βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube

Η μικρού μήκους, βραβευμένη ταινία του Σουηδού σκηνοθέτη David F. Sandberg με τίτλο «Lights Out» γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου κοινοποιούν το βίντεο στα social media και το έχουν ανακηρύξει ως το πιο τρομακτικό δίλεπτο, που κυκλοφορεί στο YouTube.

ΦΟΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΑΙΝΤΩ! ΔΗΑΙΔΩΣΤΑΙ!! Απαρηγόρητοι Ραχήλ, Καμμένος και λοιποί ΑΕροψεκασμένοι λίγο πριν την ψήφιση της ταφόπλακας της Ελλάδος

Αμέσως μετά την τελευταία παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη χθεσινή συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, που θα φέρει την καταστροφή και τον ιό Έμπολα στην Ελλάδα, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων φωτογραφήθηκαν στη Βουλή. Τη φωτογραφία, ανέβασε η Ραχήλ Μακρή στο twitter και είναι έκδηλη η ανησυχία...

ΦΩΤΟ: Βρείτε τις διαφορές

Αυτός τελικά θα μιμηθεί όλη την οικογένεια Παπανδρέου... ο Τσίπρας χθες έξω από τη Βουλή μετά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση αφού η κυβέρνηση δεν δέχτηκε να παίξει μαζί του:

Δημοφιλής ηθοποιός υποψήφιος με τον Καμίνη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Δικαίωμα στην Πόλη". Το ψηφοδέλτιο αποτελείται κατά 50% από νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους στις ευρωεκλογές του 2009.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ: Λουράντος ανοίγει το δρόμο και συνομιλεί χθες στο Σύνταγμα με τον Τσίπρα στην διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί οι φαρμακοποιοί να αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην απεργία και ανοίξουν τα φαρμακεία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βάλουν τέλος στις κινητοποιήσεις τους. Αντιθέτως ετοιμάζουν εκλογικό αντάρτικο κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών που υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο.

ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Ισπανική εφημερίδα διερωτάται: Ο Ελληνας είναι ευρωπαίος ή ανατολίτης;

Στην αλλοπρόσαλη ψυχοσύνθεση του φιλοευρωπαίου Έλληνα και του Ανατολίτη Ρωμιού αναφέρεται με δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα El Periodico. Ο συντάκτης προσπαθεί να κατανοήσει την σχιζοφρενική συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντι στους Ευρωπαίους και την ΕΕ, με μια ιστορική αναδρομή και ανάλυση των δύο ταυτοτήτων μας που εξηγούν την διχασμένη μας προσωπικότητα.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Ραγκούσης αφού έχει κλ@σει μέντες!: Δεν συνέταξα εγώ το κείμενο... απλά το ενέκρινα :))

Οτιδήποτε λιγότερο από αφαίρεση άδειας θα είναι ξεφτίλα...

Ολιγοήμερη προθεσμία ζήτησε o δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου, για το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση κακουργήματος. Από το γραφείο του δικηγόρου έφυγε το φαξ προς τις φυλακές Κερκύρας με το οποίο καλούσε σε κινητοποιήσεις τους κρατουμένους ενόψει της δημιουργίας των φυλακών ασφαλείας.

Ο Πειραιάς ανήκει στον Ολυμπιακό...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να πει το ναι στη μάχη της δημαρχίας Πειραιά και το μόνο που με στεναχωρεί είναι πως δεν προλαβαίνω να κάνω τα χαρτιά της μεταδημότευσης...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Γελάει ο Ιωαννίδης με τις αμερικανιές του Τόλη: Να μας πει για τη στήριξη Καμμένου και να αφήσει τις παπαριές με τη φιλεναδίτσα

Την αντίδραση της παράταξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη προκάλεσαν όσα είπε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στους δημοσιογράφους, κατά την παρουσίαση του εκλογικού του κέντρου.

Διεγράφη κι από τη Νέα Δημοκρατία ο πρήχτης Νικήτας

Τελικά η απόφαση του Νικίτα Κακλαμάνη να ψηφίσει παρών στο άρθρο 1 ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τον διέγραψε από την ΚΟ. Ωστόσο σήμερα ο κύριος Κακλαμάνης διεγράφη και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Κύριες και κύριοι, κεραυνοί χτυπούν το αεροπλάνο»: Μία ανακοίνωση που πάγωσε τους επιβάτες [εικόνα&βίντεο]

«Κύριες και κύριοι, οι εκρήξεις που νιώθετε είναι κεραυνοί». Αυτά ήταν τα λόγια του κυβερνήτη πτήσης της KLM που έγινε σε ύψος δεκάδων χιλιάδων ποδιών και «πάγωσαν» τους επιβάτες του αεροπλάνου, οι οποίοι σήμερα μιλούν για το πιο τρομακτικό ταξίδι της ζωής τους.

Μετά το καλοκαίρι η συζήτηση για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους λέει το ΔΝΤ

Μετά το καλοκαίρι θα ανοίξει η συζήτηση για την διευθέτηση του ελληνικού χρέους, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του ΔΝΤ για την Ευρώπη, Ρέτζα Μογκάνταμ.

Χιλιάδες ομογενείς στην παρέλαση της Πέμπτης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη

Αξίες διαχρονικές, Ελληνισμός και Ορθοδοξία, ιστορία, κληρονομιά και μέλλον αναδείχτηκαν μέσα από τη χθεσινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν. Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας παρέλασαν με ομογενειακούς φορείς. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, συμμετείχαν 107 σχολεία, κοινότητες, σύλλογοι, ομοσπονδίες, φοιτητικές οργανώσεις και εταιρίες, 40 άρματα και 32 φιλαρμονικές.

Θα κλάψετε με το σποτ: Ψυχοπαθής υποστηρικτής του Τσίπρα στην Ιταλία παθαίνει ταράκουλο μόλις ακούει "Μπερλουσκόνι"

Απογοητευμένοι ψηφοφόροι της Αριστεράς καταφεύγουν στο θεραπευτή και βρίσκουν τη… σωτηρία τους ψηφίζοντας την Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα

Τυλιγμένος με τη σημαία του Δημοκρατικού Κόμματος (PD), στην κοσμάρα του (όπως όλοι οι αριστεροί ανα την υφήλιο) κάθεται μπροστά στην ψυχαναλύτρια, η οποία προσπαθεί να τον επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα της ιταλικής πολιτικής σκηνής.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή που ο Ε. Βενιζέλος βρίζει τον Α. Κακλαμάνη

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εναντίον του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη.

Ο Α. Κακλαμάνης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ και ψήφισε "παρών" στη σχετική με τις τράπεζες διάταξη του πολυνομοσχεδίου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΤΑΙΠΕΔ: Δίνει το Ελληνικό στη Lamda-AMK αποφάσισε η Lamda

Ομόφωνη ανακήρυξη της εταιρίας ως «προτιμητέο επενδυτή» - Πώς θα χρηματοδοτηθεί το project

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε ομόφωνα τη Lamda Development Α.Ε. προτιμητέο επενδυτή για την απόκτηση του 100% των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε..

Η Ευρωπαϊκή Ενωση, η ΑΟΖ και η Ελλάδα

Της Νικης Τζαβελα*

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (Ε.Κ.) ψηφίζει στις 13 Μαρτίου την έκθεση για τον ενεργειακό οδικό χάρτη της Ευρώπης μέχρι το 2050, στην οποία είμαι εισηγήτρια. Στην έκθεση αυτή τονίζεται η μεγάλη σημασία που έχει η οριοθέτηση των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών (ΑΟΖ) των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ε.Ε.). Αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για τη χώρα μας, καθώς σημαίνει ότι η Ε.Ε. θα πρέπει να υποστηρίξει διπλωματικά την Ελλάδα έναντι των τρίτων χωρών που θα αντιδράσουν. Η Ελλάδα, δηλαδή, δεν θα είναι μόνη της στην κατοχύρωση των αναφαίρετων δικαιωμάτων της. Η ελληνική ΑΟΖ θα καταστεί μέρος της ευρωπαϊκής ΑΟΖ.

MONO που θα το δεις... - Τρομακτική προσγείωση που κόβει την ανάσα - ΒΙΝΤΕΟ

Τα… χρειάστηκαν οι επιβάτες του αεροσκάφους της Sata Airlines κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Φλόρες στις Αζόρες της Πορτογαλίας....

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο το αεροπλάνο ήταν «έρμαιο» των θυελλωδών ανέμων με τον πιλότο να καταβάλλει πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταφέρει να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Επαληθεύονται οι προφητείες! Έτρεξε να σφίξει το χέρι το Ερντογάν ο Πούτιν

Φτάσαμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση της προφητείας του Παίσιου των ψεκασμένων! Λίγο ακόμα και ο προαιώνιος σύμμαχος της χώρας, ο Πούτιν θα μας ζητήσει τη Θράκη για να την παραδώσει προσωπικά στον "ομόδοξό" του Ερντογάν 

Πρώτος που τον συνεχάρη μετά τον θρίαμβο του στις δημοτικές εκλογές

Ο πρώτος ηγέτης που συνεχάρη τον Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του κόμματός του στις τοπικές εκλογές στην Τουρκία ήταν ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

O μύθος των ημερών που διακινούν ψεκασμένοι στο διαδίκτυο! Σάρα Πέιλιν: Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ακόμη καταφανώς ψευδέστατη είδηση που την αναπαράγουν περιθωριακά blog για να κερδίσουν κάποια κλικ παραπάνω εκμεταλλεύομενοι τους ανεγκέφαλους αναγνώστες στους οποίους απευθύνονται και οι οποίοι το κοινοποιούν στον τοίχο τους στο favebook

ΒΙΝΤΕΟ: Ρε μαλ@κες, γμ@ την τρέλα μου δηλ, θα ψηφίσετε πάλι αυτό το σούργελο;;

Έλεος κάπου ρε! Τον βγάλατε 4 χρόνια, κάνατε το χαβαλέ την πλάκα σας αλλά φτάνει! Δηλ. τι πρέπει να κάνουμε για να γλιτώσουμε απ' αυτόν; Μην ξεφτιλίζετε άλλο την πόλη και γελάει όλη η Ελλάδα:

Η δυστυχία του να είσαι ο Νίκος Δήμου

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ

Ο Νίκος Δήμου είναι ο κλαρινογαμπρός της ελληνικής διανόησης. Κάθε εποχή έχει και την ανάλογη ποιότητα διανοούμενων που της αξίζει. Η ελληνική χρεοκοπία δεν ήταν ένα απομονωμένο γεγονός - ήταν αποτέλεσμα του πολιτικοοικονομικού οικοσυστήματος που καλλιέργησε και κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες ψευδαισθήσεων στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Καλεντερίδης: Η στάση του Κολοκοτρώνη και η πρώτη αερομαχία S-300 - Τρόλεϋ: 0-1

Στο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε ακροθιγώς στις παράπλευρες απώλειες που θα έχουν Κύπρος και Ελλάδα από τις κυρώσεις που θα επιβάλουν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. στη Ρωσία, απώλειες που θα δυσχεράνουν την οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση, που γίνεται με τεράστιο κόστος και τιτάνιες προσπάθειες του λαού.

Eκπληκτικό βίντεο από το πιλοτήριο της ομάδας των Red Arrows (vids)

Για όσους έχουν παρακολουθήσει την ομάδα των Red Arrows και αναρωτήθηκαν πως είναι από το ουρανό, τώρα έχουν την απάντηση.
Ένα βίντεο τριών λεπτών έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και βάζει τον θεατή στη θέση του συνοδηγού ενός Hawk T1 κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της ομάδας των Red Arrows πάνω από τη βάση τους στο RAF Scampton στο Lincolnshire.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Στρατούλης τρολάρει Μαριά!

Ο Μαριάς μπροστά λέει: «η εικόνα εδώ στη Βουλή αλλά και τηλεοπτικά είναι απογοητευτική, δείχνει την πλήρη υποβάθμιση του κοινοβουλίου» και δείτε στο βίντεο τι κάνει από πίσω του ο Στρατούλης:

ΦΩΤΟ: Πως πήγε αλήθεια χθες η "επανάσταση ΣΥΡΙΖΑ"; Τι απαντά η "έντεχνη" Τσανακλίδου στον Σκορδοπούτσογλου;

Πάει πέρασε κι αυτή η ημερομηνία για την επανάσταση. Γεράσαμε κι ακόμα να την δούμε τόσα χρόνια ωρέ σύντροφοι... Δείτε τι λένε μεταξύ τους για τα ξεφτιλίκια τους και τι λέει η γνωστή αοιδός Τάνια Τσνακλίδου:

Σ. Κασιμάτης "τεμαχίζει" ΣΥΡΙΖΑ: Από τρελό κι από παιδί

Ο Μιχάλης Κασσής, που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, ποζάρει επιδεικνύοντας την αυταρέσκεια του γνήσιου πασόκου της ύστερης Νεολιθικής εποχής...

Ενα νέο έγκλημα συντελείται. Εγκλημα κοινωνικό, οικονομικό, εθνικό. Η κυβέρνηση Σαμαρά παραδίδει δεμένους χειροπόδαρα εκατομμύρια εργαζομένους σε μια σύγχρονη δουλεία. Καταστρέφει την εγχώρια κτηνοτροφία. Κηρύσσει διωγμό σε...

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ALERT!Ποτάμι εναντίον ΣΥΡΙΖΑ - Έρχεστε και χαλάτε τις συγκεντρώσεις μας

Ευθέως κατηγορεί στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στην περιοδεία του Ποταμιού στην Ελλάδα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως αγανακτισμένοι και προσπαθούν να χαλάσουν τις συγκεντρώσεις του νεοπαγούς κόμματος.

ΦΩΤΟ-Πρόκληση: Ημίγυμνοι Τούρκοι ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων

Οι προκλήσεις των Τούρκων προς τον Κυπριακό Ελληνισμό συνεχίζονται. Αυτή την φορά όμως δεν σεβάστηκαν ούτε τους τάφους στα κατεχόμενα μέρη.

Ημίγυμνα μοντέλα ποζάρουν επάνω στους τάφους κάνοντας έτσι το «θέαμα» θλιβερό.

Ελεύθερος εδώ και 20 ημέρες ο σατανιστής, συμμετέχων σε 2 φόνους, Μανώλης Δημητροκάλης

Αποφυλακίστηκε πριν από 20 ημέρες ο Μανώλης Δημητροκάλης, ένας από τους σατανιστές που είχαν απασχολήσει με τα φρικτά εγκλήματα τους, στις αρχές της δεκαετίας του 90. Ο 40χρονος πλέον Δημητροκάλης αφέθηκε ελεύθερος, μετά την έκτιση των 2/3 της ποινής του.

Λουράντος με την ουρά κάτω απ' τα σκέλια: Mέσα τα κεφάλια, αναστέλλεται η επανάσταση

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους από αύριο, Τρίτη, αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί ύστερα από τη γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Παράλληλα αποφάσισαν, στάση εργασίας την Τετάρτη μετά τις 14.00 και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εντωμεταξύ...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Οι ναζί της ΕΛΣΤΑΤ λένε ότι το 2012 οι αυτοκτονίες ήταν μόνο 508! ΜΙΝ ΤΟΥΣ ΠΗΣΤΕΥΑΙΤΑΙ!!

Εντάξει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που το 201, μας κατατάσσει στην 170η θέση με 2,6 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους (όταν η "υπερδύναμη" του Πούτιν είναι στην 5η θέση με 23,4, το Βέλγιο στην 27η με 15,7, η Γαλλία στην 37η με 13,6, η Πορτογαλία 92η με 7,5 και η Ισπανία 121η με 5,6 αυτοκτονίες) δεν τον πιστεύουμε... την ΕΛΣΤΑΤ τουλάχιστον την πιστεύουμε ή πιστεύουμε τις φωτοβολίδες των παπαγάλων Καμμένου-Τσίπρα που μιλάνε για 4-5.000;

Αύξηση 5% παρουσίασαν οι θάνατοι στην Ελλάδα το 2012, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, και ανήλθαν σε 116.670, (60.137 άντρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 θανάτων (57.999 άντρες και 53.100 γυναίκες) το 2011.

Εως το απόγευμα της Δευτέρας η απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για το Ελληνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες έως το απόγευμα της Δευτέρας θα έχει αποφασίσει το ΤΑΙΠΕΔ για το αν κάνει δεκτή ή όχι τη νέα βελτιωμένη πρόσφορα της Lamda Development για την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου στο ελληνικό.

ΗΧΗΤΙΚΟ-Μέχρι κι ο Μανιτάκης γελάει με την πρόταση μομφής του Αλέξη: Πολιτική ταπείνωση του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση μομφής

Για «πολιτική – κοινοβουλευτική ταπείνωση», για «ατυχέστατη κοινοβουλευτική πρωτοβουλία» και για «κοινοβουλευτική ήττα» του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης. 

"Παράγων αποσταθεροποίησης ο Παπανδρέου"

"Ο Γ. Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης κι αιτία ανωμαλίας", αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πολλών ημερών ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

Η έκθεση της τρόικας που θα παρουσιαστεί στο Eurogroup: τα θερμά λόγια και οι αστερίσκοι

Και τώρα λύση το χρέος - Μπράβο για το πρωτογενές πλεόνασμα - Αποτυχία στις αποκρατικοποιήσεις

Την Κυριακή το απόγευμα, την ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο αλληλοσπαρασόταν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, η τρόικα και οι εκπρόσωποι των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσιζαν την έγκριση των δόσεων της βοήθειας και συζητούσαν την επόμενη ημέρα της Ελλάδας.

"Ξήλωμα" Θεοχάρη με σχέδιο

Προωθείται η αντικατάστασή του μέσω οργανικών συγχωνεύσεων

Έντονο παρασκήνιο ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη του ΣΔΟΕ φαίνεται πως συνοδεύει το σχέδιο του νέου οργανογράμματος του Σώματος, το οποίο, ενώ ήταν προγραμματισμένο να έχει περάσει σε Προεδρικό Διάταγμα από τις αρχές του έτους, κάποιο… αόρατο χέρι πάγωσε τις διαδικασίες, γεγονός που ρίχνει λάδι στη φωτιά φημών η οποία έχει φουντώσει εδώ και εβδομάδες.

Μπροστά στη διάλυση και ο Μπένυ έχασε τον έλεγχο: Κακλαμάνη είσαι πορν@.όγερος, όπως ο συνονόματός σου

Τον έλεγχο φαίνεται πως έχασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη χθεσινή εκρηκτική ψηφοφορία στη Βουλή, αφού σύμφωνα με αυτήκοοες μάρτυρες πλησίασε τον Απόστολο Κακλαμάνη και του απήθυνε βαρύτατο χαρακτηρισμό.

Και ξαφνικά για τους ΣΥΡΙΖΑίους οι "Ευρωεκλογές έγιναν το ντέρμπι που μπορεί να κριθεί στα πέναλτι"

Ο πανικός ακόμα και στις εφημερίδες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εμφανής μετά τις τελευταίες εξελίξεις (συμφωνία με τρόικα, μοίρασμα μέρους πλεονάσματος, θετικά δημοσιεύματα ξένου τύπου, γκάλοπ ALCO) και από εκεί που μιλούσαν για διαφορά 4-5-6% και συντριβή της κυβέρνησης, έρχονται τώρα να μας πούνε ότι οι Ευρωεκλογές είναι ντέρμπι που θα κριθεί στα πέναλτι, όπως ο τίτλος του παρακάτω άρθρο της Ελευθεροτυπίας!

Διαβάστε και γελάστε με την πίκρα που τραβάνε:

Κανένας «παπανδρεϊκός» στην ευρωλίστα -Για νέο κόμμα ετοιμάζεται ο Γιώργος Παπανδρέου

Το βροντερό «όχι» του Γιώργου Παπανδρέου στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, κατά την χθεσινοβραδυνή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, βάζει τα θεμέλια για την δυναμική επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ποιοι αντικαθιστούν στην κυβέρνηση Χαρακόπουλο και Καλαφάτη

Ορκίζονται σήμερα, στις 15:00, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, οι κ.κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης ως αναπληρωτής...

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ γέλιο με τον Κακλαμάνη που επιμένει ότι οι ιδεολογικές αξίες Καραμανλή περιλάμβαναν το παστεριωμένο γάλα...

Τους λόγους που ψήφισε «παρών» για το πολυνομοσχέδιο και διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ εξήγησε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Νικήτας Κακλαμάνης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

ΦΩΤΟ-Έξαλλος ο Πάγκαλος στο twitter: Απαγγέλλει όλα τα μπινελίκια από «Τσ» εκτός από... Τσίπρας

14 λέξεις που αρχίζουν από τς και εκλαμβάνονται ως υβριστικές γράφει σε ένα μυστηριώδες και σίγουρα οργισμένο tweet ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αρκετές από αυτές είναι λέξεις που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στον δημόσιο διάλογο μεταξύ πολιτικών και ειδικά η πρώτη χρησιμοποιήθηκε πριν λίγες μέρες από...

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Ραγκούσης για υποκίνηση εξέγερσης σε φυλακή

Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Καλλιόπης Νταγιαντά, θα βρεθεί εντός της ημέρας ο δικηγόρος από το γραφείο του οποίου εστάλη στις φυλακές Κέρκυρας φαξ που φέρεται να καλούσε σε εξέγερση του κρατούμενους, με αφορμή την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Τι αλλάζει στη ζωή μας με το πολυνομοσχέδιο

Φρέσκο γάλα 7 ημερών-Απελευθέρωση των φαρμακείων-«Παράθυρο» για ανοιχτά μαγαζιά όλες τις Κυριακές του χρόνου-Αύξηση ακατάσχετου στα 1500 ευρώ-Με όρους αγοράς ανακεφαλαιοποιούνται οι τράπεζες - Αποζημιώσεις απολύσεως και επίδομα ανεργίας στο Δημόσιο-Μείωση προστίμων 80%

Μισό δισ. ευρώ σε παροχές (που συνοδεύονται και με φοροελαφρύνσεις) για 2.000.000 πολίτες, αλλά και μεγάλες ανατροπές στην αγορά που αλλάζουν την καθημερινότητα για όλους έρχονται με το πολυνομοσχέδιο-οδοστρωτήρα της κυβέρνησης με τους όρους για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 10,5 δισ. ευρώ.

Διαβάστε τις αλλαγές στην πληρωμή του ΦΠΑ

Καταργείται η προσαύξηση του 2% για τους φορολογούμενους που πληρώνουν το ΦΠΑ σε δύο δόσεις.Διαβάστε τις νέες ημερομηνίες για τις εκκαθαριστικές.

Τελείωσε τα μεσάνυχτα, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η προσαύξηση του 2% για όσους πλήρωναν το ΦΠΑ σε δύο δόσεις, κάτι που σημαίνει πολύ απλά πως όσοι έχουν απλογραφικά βιβλία θα πληρώνουν την δεύτερη δόση στο τέλος του επόμηνου μήνα γλιτώνοντας το πρόστιμο.

Εγκληματίες με άποψη: ''Βασανιστής ο υπαρχιφύλακας που δολοφονήθηκε (άρα καλά του έκανε) - Ο Καρέλι ξυλοκοπήθηκε άγρια και στις φυλακές Νιγρίτας''!

Ξεσηκωμός στις φυλακές Νιγρίτας με τους κρατούμενους να ανεβάζουν στο ίντερνετ επιστολή τους - Στο γράμμα τους περιγράφουν από την δική τους οπτική γωνία τα τελευταία γεγονότα που συγκλόνισαν...

Το γράμμα ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και το υπογράφουν οι κρατούμενοι από τις πτέρυγες Β1, Β2, Γ1 και Γ2 των φυλακών Νιγρίτας.

Σεισμός στη ΔΗΜΑΡ. Απείχαν Ψαριανός, Οικονόμου από την ψηφοφορία για να μην καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο, όπως ήθελε ο Κουβέλης

Απείχαν από την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός και Βασίλης Οικονόμου, μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να ταυτιστεί με το ΣΥΡΙΖΑ και να καταψηφίσει για μια ακόμα φορά τις έστω λίγες μεταρρυθμίσεις που πάνε να γίνουν σ αυτή τη χώρα.

Κάθισε στη θέση του πρωθυπουργού ο Βενιζέλος... και γέλαγαν και τα θεωρεία της Βουλής

Τον γέλωτα των πτερύγων της Βουλής προκάλεσε η απίθανη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Έτριβαν τα μάτια τους  οι  βουλευτές   μόλις είδαν τον  Βενιζέλο να μετακινείται  χθες το απόγευμα  από την  καρέκλα του  αντιπροέδρου της  κυβέρνησης σε εκείνη του πρωθυπουργού για να απαντήσει  στην πρόταση  δυσπιστίας  κατά του Γ.  Στουρνάρα  που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πιπιλή: Ο Καραμανλής θα πλάκωνε τον Κακλαμάνη στις μπάτσες – Θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία ο Παπανδρέου-Ανεπάγγελτος ο Καμμένος

Οξύτατη επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.

Αναφερόμενη στη δήλωση Κακλαμάνη, ο οποίος ψήφισε «παρών» στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου, δηλώνοντας ότι έχει γαλουχηθεί με τις ιδεολογικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-H στιγμή που ο Σαμαράς παίρνει στυλό και χαρτί και διαγράφει επί τόπου τον Κακλαμάνη, μέσα στη βουλή

Είναι η πρώτη φορά που βουλευτής διαγράφεται με αυτόν τον τρόπο -με ιδιόχειρο σημείωμα δηλαδή- και όλοι πιστεύουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε έτσι να στείλει τα κατάλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Βουλής ο πρωθυπουργός σηκώθηκε από το έδρανό του, ανέβηκε στο προεδρείο της βουλής, κάθισε δίπλα στον προεδρεύοντα, πήρε μια κόλλα χαρτί και έγραψε πως διαγράφει από τη Νέα Δημοκρατία τον Νικήτα Κακλαμάνη.

Αδιανόητο: ο ΓΑΠ ...ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων

Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα όσο υπάρχουν ΓΑΠ

Είναι ίσως η πιο αστεία στιγμής της χθεσινής μάχης της Βουλής. Φωνάζουν τα ονόματα των βουλευτών για να ψηφίσουν, φωνάζει ο Τζαμτζής το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου κι αυτός είναι άφαντος. «Θα βρίσκεται στο… γυμναστήριο της Βουλής, τρέξτε φωνάξτε τον να ψηφίσει», λέει κάποιος. «Μήπως έχει πάρει άδεια να ταξιδέψει στο εξωτερικό; Μήπως μιλάει σε κανένα πανεπιστήμιο για το πώς ήρθε η κρίση στην Ευρώπη;» λέει άλλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν ήθελε να πάρουμε τη δόση και έψαχνε τρόπο να κατέβει στo Σύνταγμα

«Άκομψη» χαρακτήρισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης «την προσπάθεια του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Tσίπρα» την Κυριακή στη Βουλή «να δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση από το να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης», όπως τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Πιπιλή: Όχι να μας κουνούν το δάκτυλο οι Κακλαμάνηδες κι ο ΓΑΠ

Γνωστή για τον… ωμό λόγο της, η Φωτεινή Πιπιλή εξαπέλυσε σήμερα επίθεση κατά του Νικήτα και του Απόστολου Κακλαμάνη, αλλά και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, για τη στάση που κράτησαν στη Βουλή, καταψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο.