02 Απριλίου 2014

Σάλος με το «S@x tape» της Κάμερον Ντίαζ -Κάθεται γυμνή στον καναπέ και επιδίδεται σε παιχνίδια [εικόνες&βίντεο]

Η Κάμερον Ντίαζ το έκανε πάλι το θαύμα της. Η διάσημη ηθοποιός ταράζει για άλλη μια φορά τα νερά του Χόλιγουντ εμφανιζόμενη έτσι όπως τη γέννησε η μαμά της, πριν 42 χρόνια, στη νέα της ταινία Sex Tape.

Πως κατάφερε ο Κασιδιάρης να υποκλέψει τον Μπαλτάκο και να προκαλέσει φουρτούνα στο Μαξίμου

Πολιτικό σεισμό έχει προκαλέσει από το μεσημέρι της Τετάρτης το έγγραφο που παρουσίασε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, και παρουσιάζει απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Όρθιος ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες παρά τη βία και τρομοκρατία... Μέχρι και πλιάτσικο στις μπάλες μας έκαναν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "Δικέφαλος" με παλικαρίσια εμφάνιση και παίζοντας με δέκα παίκτες για πάνω από μία ώρα πέτυχε το γκολ που ήθελε στο "Καραϊσκάκη" και ταπείνωσε Ολυμπιακό και Καλογερόπουλο φέρνοντας την πρόκριση στην καυτή Τούμπα. Ο Αθηναίος ρέφερι χάρισε δύο αποβολές στον Ολυμπιακό και έκλεισε τα μάτια σε αρκετά ακόμη σκληρά χτυπήματα των γηπεδούχων. Γκολάρα ο Κλάους

Μα τι λες κι εσύ τώρα; Φυσικά το υιοθετεί! Δένδιας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το παραλήρημα Κασιδιάρη"


"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί και ψηφίσει τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής"

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση του στην υπόθεση της βιντεοσκοπημένης συνομιλίας ανάμεσα στον Π. Μπαλτάκο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, ασκεί με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Τι λέει ο Μπαλτάκος στους συνεργάτες του

Δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος αμέσως μετά την υποβολή της παραίτησής του. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ.Μπαλτάκος λέει σε συνεργάτες του....

Ποιός είναι ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο γνωστός και καταξιωμένος νομικός Παναγιώτης (Τάκης) Μπαλτάκος ακολουθεί τον Αντώνη Σαμαρά από το 1992. Ηταν ο άνθρωπος που διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και στενές φιλικές σχέσεις με τον πρωθυπουργό, επιτυγχάνοντας να συνδέει τις δύο ομάδες της Νέας Δημοκρατίας.

Ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού με βάσει το αρ. 370 Αʼ του Ποινικού Κώδικα.

Ποια είναι τα βασικά προϊόντα που εξάγει η Ελλάδα στην Τουρκία

Ο όγκος διμερούς εμπορίου, κατά τον Φεβρουάριο 2014, ανήλθε σε 310,85 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 14 % σε σχέση με το 2013

Ορυκτά λάδια-καύσιμα, Πλαστικές ύλες και τεχνουργήματα, Βαμβάκι, Αργίλιο και τεχνουργήματα από αργίλιο και Λέβητες, μηχανές, συσκευές, είναι οι πέντε κυριότερες κατηγορίες Ελληνικών εξαγώγιμων προϊόντων το Φεβρουάριο προς την Τουρκία.

Άρση ασυλίας Χ.Α.: Αντίθετοι για κάποιους οι Καλαντζής - Κουτσογιαννακόπουλος της ΝΔ και ο Νικήτας Κακλαμάνης-Παρών οι ΑΕροψεκασμένοι

Μερικές διαφοροποιήσεις βουλευτών από την θετική εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας των πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα της φανερής ψηφοφορίας που έγινε σήμερα στην Ολομέλεια.

Το ΒΙΝΤΕΟ με την επίθεση του γιού Μπαλτάκου στους ΧΑυγίτες μέσα στη Βουλή

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε στα γραφεία της ΧΑ και στους διαδρόμους της Βουλής, κατά την εισβολή του εξαγριωμένου γιου Μπαλτάκου στα γραφεία των Χρυσαυγιτών καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Μαξίμου: Ο Μπαλτάκος δεν είχε δουλειά να συνομιλεί με τη Χρυσή Αυγή

«Αυτονομήθηκε και έκανε προσωπική πολιτική», λένε για τον τέως γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου συνεργάτες του Α.Σαμαρά - Σημειώνουν ότι «η ουσία της υπόθεσης, η σύλληψη βουλευτών της Χ.Α για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες είναι δεμένη και δεν αλλάζει από τις απόψεις Κασιδιάρη-Μπαλτάκου»

Εισαγγελική έρευνα για τα τυχόν πλιάτσικο στα οικονομικά του ΔΣΑ από τον γραφικό Αδαμόπουλο του Καμμένου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα οικονομικά πεπραγμένα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου. Η έρευνα θα εστιάσει σε τυχόν οικονομικές ατασθαλίες του απερχόμενου προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου.

Olympiacos Piraeus vs PAOK Saloniki Live Stream (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:00)

Δείτε το από τα παρακάτω λινκ

Από ΕΔΕ στο Λιμενικό θα περάσει ο γιος Μπαλτάκου -Τέθηκε στη διάθεση της υπηρεσίας

Εντολή να περάσει από ΕΔΕ ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια νωρίτερα στη Βουλή έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ματθαιόπουλος: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του γιου του Μπαλτάκου για τις κλωτσιές που φάγαμε

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αναφέρθηκε στη Βουλή για το «θλιβερό και άνευ προηγουμένου περιστατικό», όπως χαρακτηριστικά είπε μεταξύ του γιού του Παναγιώτη Μπαλτάκου και βουλευτών της Χ.Α.

ΦΩΤΟ: Μικρό δείγμα της διαπραγματευτικής ικανότητας των ΣΥΡΙΖΑίων

Αν έγινε αυτό με τον "αρχιμπάτσο"... φανταστείτε τι θα γίνει με τη Μέρκελ:

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο που παραπέμπει σε τραμπουκισμό

«Καταδικάζουμε κάθε επεισόδιο που παραπέμπει σε τραμπουκισμό», ανέφερε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη για το περιστατικό που σημειώθηκε με τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου στη Βουλή, προσθέτοντας ότι «όποιος συμπεριφέρεται τραμπούκικα θα τιμωρηθεί από τη δικαιοσύνη».

ΦΩΤΟ-Καραμανλής - Κακλαμάνης "τα είπαν" στη βουλή

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συνομίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος για τον δήμο της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την διάρκεια...

Μοίρασε φάπες μέσα στη Βουλή στους ΧΑυγίτες ο γιος Μπαλτάκος-Παραιτήθηκε ο ΓΓ της Κυβέρνησης-Δένδιας: Αποκυήματα φαντασίας-Αθανασίου: Δεν έγινε καμία παρέμβαση

Θερμό επεισόδιο με μπουνιές, κλωτσιές και ύβρεις, μεταξύ του γιου του γγ της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε στη Βουλή.

Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι ανακατεμένα;

Ο Latham βρήκε λύση για να… μπερδέψει τις γραμματείς

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι…τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους! Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα;

Η μηχανή του γκαζόν που έπιασε 187 km/h!

Η Honda Βρετανίας ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να κατασκευάσει το πιο γρήγορο χλοοκοπτικό του κόσμου και πλέον έχει τα επίσημα έγγραφα στην κατοχή της. Στα Ρεκόρ Guinnessκαταγράφηκε η επιτυχής απόπειρα του Mean Mower της Honda να ξεπεράσει τα 100 μίλια την ώρα.

ΦΩΤΟ: Τάπα Άρη σε Γαβριήλ

Για το γνωστό θέμα της αφισορύπανσης του ΣΥΡΙΖΑίου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τις αφίσες του οποίου καθάρισε από σημεία της Αθήνας ομάδα εθελοντών του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Πήγε το φρούτο του Αλέξη να πουλήσει πνεύμα (το οποίο είναι εμφανές ότι δεν έχει) στο twitter και έφαγε τα μούτρα του!

Δείτε τι έγραψε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο και πως ο τελευταίος τον αποστόμωσε

Δήμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αεροπαγείτου και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια στον Ακη Τσοχατζόπουλο

Την δήμευση του ακινήτου της Διονυσίου Αεροπαγείτου διέταξε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων επιβάλλοντας ακόμα την ποινή της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Μούγγα τα γατάκια: Στο χαμηλότερο της τετραετίας το spread

FT: Σε χαμηλό τετραετίας οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων

Η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου υποχωρεί σε νέα χαμηλά τεσσάρων ετών, χαμηλότερα από την τιμή που είχε στις 20 Απριλίου του 2010 (478 μβ). Η εκταμίευση της δόσης από το Eurogroup έριξε κάτω από τις 485 μονάδες βάσης τα ελληνικά spreads. Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα το ελληνικό 10ετές ομόλογο διαπραγματευόταν....

Συνελήφθησαν οι πρωτεργάτες του δημοψηφίσματος για ανεξαρτησία της Βενετίας

Pαγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Καραμπινιέροι σαρώνουν όλη τη χώρα για να εντοπίσουν τα στελέχη του κινήματος των εθνικιστών που ζητούν την απόσχιση από την Ιταλία.
Νέα επεισόδια στην υπόθεση της ανεξαρτησίας της Βενετίας, μετά το δημοψήφισμα που διεξήχθη προ ενός μηνός περίπου και στο οποίο η πλειονότητα των κατοίκων της ευρύτερης επαρχίας του Βένετο ψήφισαν υπέρ της απόσχισης από την ιταλική Δημοκρατία και την ανακήρυξή της ως αυτόνομο κρατίδιο.

Παραιτείται ο Π. Μπαλτάκος... αφού πρώτα τον ξεχ@σει ο Σαμαράς...

Μεταβαίνει στο Μαξίμου αυτή την ώρα - Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάλεσε στο γραφείο του τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας του κ. Μπαλτάκου με τον Ηλ.Κασιδιάρη

Mαλαισία: Το Boeing δεν το εξαφάνισαν οι επιβάτες

Kανείς από τους επιβάτες του μοιραίου Boeing της πτήσης 370 της Malaysia Airlines δε σχετίζεται με την εξαφάνιση του αεροσκάφους, ξεκαθάρισε σήμερα η αστυνομία της Μαλαισίας, υπογραμμίζοντας πως κανένας από τους επιβαίνοντες δεν προκάλεσε αεροπειρατεία στο Boeing ή είχαν προσωπικά και ψυχολογικά ζητήματα που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνιση του αεροσκάφους. 

Αμετανόητος και προκλητικός ο Ρουπακιάς

Επιτέθηκε με ακατονόμαστες φράσεις σε ανακρίτριες και δημοσιογράφους

Αμετανόητος, προκλητικός, αλλά και απειλητικός απέναντι στις δύο ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Απίστευτο video: Πως θα φτάσει το τσουνάμι από τη Χιλή στη Νέα Ζηλανδία

Ένα εντυπωσιακό video που ανέβηκε στο YouTube δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσει τις επόμενες 24 ώρες το τσουνάμι που προκλήθηκε από τον ισχυρό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ στη Χιλή. Η δόνηση ήταν τόσο ισχυρή που καταγράφηκε από σεισμογράφους στο Λέστερ της Βρετανίας.

Τελικά είναι τόσο μαλάκ@ς! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΣΟΚ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

Ηχογραφημένο οπτικοακουστικό υλικό που έχει στην κατοχή του, όπου καταγράφεται συνομιλία του με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, παρουσίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κασιδιάρη-Αθανασίου

Σκληρή κόντρα εκτυλίχθηκε πριν λίγη ώρα στην Βουλή ανάμεσα στον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή την ποινική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκας ο Μπαλτάκος;; «Καταγγελίες Κασιδιάρη για Μπαλτάκο»

Σε καταγγελία κατά μελών της κυβέρνησης για μεθόδευση των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, ισχυριζόμενος ότι κατέχει και το σχετικό μαγνητοσκοπημένο υλικό.

Κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλία πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε διάλογο του ίδιου με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, από τον οποίο φέρεται να προκύπτει ότι ο κ. Μπαλτάκος δηλώνει....

Ο Ολάντ «βόλεψε» τη Σεγκολέν στην κυβέρνηση

Μεγάλοι χαμένοι ο πρώην πρωθυπουργός Ερό και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μοσκοβισί, ο οποίος υποχρεώθηκε σε παραίτηση

Μόνο δύο νέες αφίξεις έχει η κυβέρνηση Βαλς. Πρόκειται για την Σεγκολέν Ρουαγιάλ που ανέλαβε το ενισχυμένο υπουργείο Οικολογίας και ο Φρανσουά Ρεμπσαμέν που αναλαμβάνει το νευραλγικό υπουργείο Εργασίας. Τα γαλλικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι, από τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, δεν αναφέρεται καν ο...υπουργός Υγείας.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Παραιτήθηκε ο Ψωμιάδης από τη Νέα Δημοκρατία γιατί δεν τον έβαλαν στην Ευρωλίστα

Αρνήθηκε το κόμμα λόγω των δικαστικών του εκκρεμοτήτων

Ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε με τον Κώστα Μπούρα, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, και του ζήτησε...

Μετά την έλευση του ΔΝΤ στο Λονδίνο ζεσταίνονται με σόμπες, γιατί δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο: «SOS» λόγω αιθαλομίχλης!

Στο «κόκκινο» η ατμοσφαιρική ρύπανση στη βρετανική πρωτεύουσα λόγω των τοπικών εκπομπών , της βιομηχανικής ρύπανσης που φθάνει από την ευρωπαϊκή ήπειρο και της σκόνης από άμμο της Σαχάρας

Ένα μεγάλο σύννεφο αιθαλομίχλης καλύπτει σήμερα το Λονδίνο όπως και μεγάλο μέρος της Βρετανίας, που βρίσκεται ήδη...

Υπόμνημα Μπαρμπαρούση: «Πάντοτε τιμούσα τους θεσμούς»... ειδικά τώρα που σφίξαν οι κ@λοι, τους τιμάς περισσότερο φαντάζομαι

Το κείμενο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια για τις αιτήσεις άρσεις ασυλίας των Ε. Ζαρούλια, Ηλ. Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη, Ν. Κούζηλου και Δ. Κουκούτση.

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες από τον Άκη

Ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός απέκρυψε ηθελημένα και από δόλο την απόκτηση του ακινήτου, θεωρώντας ότι ουδείς θα ασχοληθεί μαζί του, γιατί ήταν η τελευταία χρονιά που είχε υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες

Τέλος τα δωράκια και τα προνόμια του Δημοσίου -Ερχονται κίνητρα και πριμ για τους δουλευταράδες

Να μεταμορφωθεί σε ιδιωτικός τομέας θα προσπαθήσει το Δημόσιο, με τις αλλαγές που θέλει να φέρει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Το πλαίσιο που εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να καταργηθούν οι επετηρίδες και η μισθολογική ισοπέδωση, αλλά και να επιβραβευθούν οι αξιότεροι υπάλληλοι και να αποκτήσουν κίνητρα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η λίστα με τους “σίγουρους” υποψηφίους ευρωβουλευτές της ΝΔ-Η Πηγή Δεβετζή μεταξύ αυτών

Ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει στον ορίζοντα των εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την πιο πολιτική μάχη που έχει μπροστά της η Νέα Δημοκρατία, με τις επιπτώσεις να είναι προφανείς και αυτονόητες για τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ... Πολύδωρας: Ο Νεοδημοκρατικός μου βίος με Σαμαρά έχει τελειώσει

Κάθε δίαυλο επικοινωνίας με την Νέα Δημοκρατία, όσο βρίσκεται στην ηγεσία της ο Αντώνης Σαμαράς, απέκλεισε ο Βύρων Πολύδωρας με δηλώσεις του στην Δημόσια Τηλεόραση.

Θ. Χούντα: Με δεμένα χέρια και πόδια είχαν οι απαγωγείς τη δημοσιογράφο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της δημοσιογράφου Θάλεις Χούντα, η οποία εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Μαρτίου ενώ ο σύζυγός της και γνωστός δικηγόρος Νίκος Μπούρας, κατήγγειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι η σύζυγός του είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ευτυχώς η δημοσιογράφος αφέθηκε χθες ελεύθερη.

Bγήκε το διαζύγιο του Αντρέα... ε, σόρυ του Πούτιν εννοώ

Όσοι μας ζαλίσετε με το πόσο πηδίκουλας είναι ο Πούτιν μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε πόσο ανίκανοι είναι οι πατεράδες σας που δεν έχουν χωρίσει τις μανάδες σας...

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Λουντμίλα έβαλαν τέλος στο γάμο τους έπειτα από τριάντα χρόνια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες το περασμένο καλοκαίρι

Ελεύθερος και ωραίος μπορεί να δηλώνει πλέον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά το διαζύγιό του με τη Λουντμίλα. Το διαζύγιο βγήκε και επίσημα όπως επιβεβαίωσε και το Κρεμλίνο.

Έρχεται νέα παραίτηση στην Κ.Ο. της Ν.Δ.

Με την προαναγγελία της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα προκειμένου να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές έμοιαζε χθες η ομιλία του βουλευτή...

Στο Taxis χωρίς δικαιολογητικά οι αιτήσεις για την ενίσχυση από το κοινωνικό μέρισμα

Στο Taxis θα γίνει η αίτηση για την ενίσχυση από το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί από το πρωτογενές πλεόνασμα . Η αίτηση θα μπορεί να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν είναι έτοιμη η ΓΓΠΣ και αφού θα καθοριστούν οι τελικοί δικαιούχοι με πολύ πιθανό σύμφωνα με το dikaiologitika.gr να ανακοινωθούν αύριο ημέρα Πέμπτη .

Η επέτειος της “αρχής του τέλους” για Καραμανλή

Πριν από έξι χρόνια, σαν σήμερα, ξεκίνησε ένα “καυτό” 48ωρο, που επρόκειτο να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόλογος της “αρχής του τέλους” για την κυβέρνηση Καραμανλή, τουλάχιστον για όσους αρέσκονται στο να αναζητούν και να βλέπουν σενάρια και συνωμοσίες, πίσω από τα γεγονότα.

Αρης:«Η Αθήνα δεν χωράει άλλους μετανάστες-Δημοψήφισμα για το τζαμί»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Αρης Σπηλιωτόπουλος λέει κατηγορηματικά ότι «η Αθήνα δεν χωράει άλλους μετανάστες» και δεσμεύεται για μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, με καταπολέμηση του παρεμπορίου

«Ο Γιώργος Καμίνης δεν έκανε έργο, σφετερίζεται την επιτυχία αποφάσεων που κάποιοι άλλοι έλαβαν με δύσκολο κόστος»

ΒΙΝΤΕΟ-Προειδοποίηση για τσουνάμι στη Χιλή μετά από σεισμό 8,2 Ρίχτερ

Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, ύστερα από τον ισχυρό σεισμό των 8,2 βαθμών, κήρυξε η πρόεδρος της Χιλής, Μισέλ Μπασελέτ, το βόρειο τμήμα της χώρας - τις περιοχές Αρίκα και Ταραπακάν, κοντά στα σύνορα με το Περού.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης στον περιπτερά: "Αν σας κάνουμε κριτική, θίγεστε και δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε"... αφού είχε μιλήσει 5 λεπτά...

Λαφαζάνης στον Κασσή: Έχετε γίνει παράρτημα της ΝΔ

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε η κριτική που άσκησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος προσπαθούσε να δώσει το λόγο και σε άλλους εκπροσώπων κομμάτων.

Πρετεντέρης για ΣΥΡΙΖΑ: Καφετέρια και… αμφιθέατρο

Η… λατρεία του Γιάννη Πρετεντέρη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είναι γνωστή. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχουν επιβάλει (επίσημα... γιατί ανεπίσημα στέλνουν τον Κατρούγκαλο...) εμπάργκο στις εκπομπές του στο Mega, ενώ δεν λείπουν οι εκατέρωθεν επιθέσεις.

Γελάνε και τα τσιμέντα ρε γελοίε!! Σπυρόπουλος: Η άρση έγινε για να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι

Και για λέγε; Πληρώθηκαν τελικά ή πήραν μην πω τι και όλα πήγαν στην τσέπη του επιχειρηματία;

Βαριά κατηγορία για απιστία στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του ν.1608/50 περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, που επισύρει μέχρι ισόβια, αντιμετωπίζει ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καθώς ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελία κατά της διαφθοράς.

Αυθαίρετο το σπίτι της πρώην βουλευτού και Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου;

Υπάρχει ζήτημα παρανομιών στο σπίτι της πρώην βουλευτού και τι έχει κάνει η ίδια για να άρει αυτές τις παρανομίες;

Το τι είναι νόμιμο και τι ηθικό σ’ αυτή τη ζωή το λύνει η ίδια η κοινωνία. Αποδοκιμάζοντας όσους παίζουν παιχνίδια εξουσίας την ώρα που ο λαός πένεται.

Όταν, όμως, οι πολιτικοί δεν ορρωδούν προ ουδενός τότε κάποιος πρέπει να κάνει κάτι, να τραβήξει αυτιά, να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα που οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται. Κυρίως όταν πρόκειται για νέους πολιτικούς που θέλουν υποτίθεται να φέρουν αέρα ανανέωσης και διαφάνειας στην πολιτική ζωή.

Συνελήφθη ΖΩΟ που βίαζε μικρά παιδιά στη Θάσο

Στα χέρια της αστυνομίας 44χρονος που πριν από τρία χρόνια είχε τρομοκρατήσει το νησί

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι άντρας αποπλανούσε και βίαζε μικρά παιδιά στη Θάσο. Ο δράστης συνελήφθη, καθώς...