05 Απριλίου 2014

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μπαλτάκος... μέχρι να ξεχαστεί... δηλ. για καμιά βδομάδα

Βέβαια είναι ένα θέμα να εξηγήσουν οι δημοσκόποι από που κι ως που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει 2% μετά τις αποκαλύψεις για Μπαλτάκο!!

Την ώρα που οι εξελίξεις στην οικονομία έδιναν στη ΝΔ προβάδισμα 2 μονάδων σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι κρυφές συνομιλίες Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη άλλαξαν τα δεδομένα, δίνοντας την πρωτιά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με διπλή δημοσκόπηση της Κάπα Research. Παρά ταύτα, η πλειοψηφία των πολιτών, σε ποσοστό 55,2%, δηλώνει πως δεν επιθυμεί...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (6 Απριλίου 2014)

Δείτε τα:

Φαήλος: Οι ΑΝ.ΕΛ. και το... γραφείο κηδειών «Ο Σύριζας»!

Κάνανε οι διάφοροι μπετατζήδες, μεσάζοντες, εκδότες και πολιτικοί υπάλληλοί τους καμιά τριανταριά χρόνια να την ξεχαρβαλώσουν τη χώρα και να βρεθεί στο στρώμα.

Απλά υπογραμμίζω ότι αυτό, η πολυετής λεηλασία και η παρακμή, έφερε το Μνημόνιο και τον λόγο των ξένων στην εσωτερική πολιτική, όχι το ανάποδο. Γι’ αυτό η έξοδος στις αγορές και η μη ύπαρξη ελλειμμάτων είναι πολύ πιο....

Φυλακές Νιγρίτας: Έτσι ξυλοφόρτωσαν τον Αλβανό φονιά οι μαλ@κες

Μία εβδομάδα μετά το φονικό ξυλοδαρμό του Αλβανού δολοφόνου Ιλία Καρέλι, έρχεται στο φως μέρος της δικογραφίας που αφορά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που φέρονται να προκάλεσαν το θάνατό του.

BINTEO Ξεβράκωμα: Οι Ρώσοι παραδέχθηκαν ότι πράκτοράς τους ήταν στο Κίεβο όταν πέφταν κορμιά από ελ. σκοπευτές της Μπερκούτ

Δείτε στο τέλος το βίντεο, που δείχνει τις ειδικές δυνάμεις (αντιτρομοκρατική ομάδα ΑΛΦΑ) του Γιανουκόβιτς τις οποίες κατηγορείται ότι οργάνωνε ο Ρώσος υψηλόβαθμος πράκτορας, με ειδικά όπλα ελεύθερων σκοπευτών (γερμανικά Blaser), να βγαίνουν από το υπ. εσωτερικών και να ξεκινάνε για την "αποστολή"

Ο Ρώσος αξιωματικός συναντήθηκε με στελέχη της SBU, της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, ενώ ζήτησε, χωρίς να πετύχει το στόχο του, να συναντηθεί και με τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, λίγο πριν την ανατροπή του

Πάλι τύφλα κάνει προτάσεις ο μπάρμπα Γιάννης: «Ομάδες κρούσεις ηλικιωμένων να διώχνουν τους ναρκομανείς από τα πάρκα»

Φυσικά οι "καράβλαχοι με τα αρνιά στα μπαλκόνια" (όπως τους έχει αποκαλέσει) δεν βλέπουν την ώρα να πάνε να τον ξαναψηφίσουν... όσον αφορά το "η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ" που είπε είναι γνωστό ακόμα και στα μωρά παιδιά...

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «ξαναχτυπά» με νέες προχωρημένες προτάσεις, στις οποίες εξάλλου μας έχει συνηθίσει: Προτείνει μέλη των ΚΑΠΗ να αναλάβουν δράση κατά των ναρκωτικών, να καθιερωθεί είσοδος ένα ευρώ στο Σέιχ Σου και να υπάρχει μία μόνο ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη του.

Μουλωχτός και αδίστακτος

Το έπαιζε σκανδιναβός και ευγενής και ζεν. Αλλά όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο ΠΑΣΟΚ και στη πολιτική, ξέρουν τι σκατόπαιδο είναι ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

Ξέρουν πως ήταν τσιράκι των αμερικανών και πως το 1993 που μπήκε στο ΥΠΕΞ, ο Αντρέας είχε ζητήσει από τον δουλικό Παπούλια και από τον μακαρίτη πολιτικά Άκη να μην του λένε τίποτε γιατί πάει και τα καρφώνει όλα στην Πρεσβεία.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει... τον ΣΥΡΙΖΑ

Κριτσωτάκης καταγγέλλει Παναγούλη... μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ γίνονται αυτά... Δείτε το βίντεο:

Κρανιδιώτης: Η Αριστερά θέλει ισχυρή τη Χρυσή Αυγή

Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, μίλησε στον RealFM με αφορμή τις πιέσεις που δέχεται ο κ. Σαμαράς να μην τον τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Πρώτη ήττα για την Μπάγερν μετά από 53 αγώνες! (VIDEO)

Κι όμως χάνει... Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 53 αγώνες στην Μπουντεσλίγκα, με την Άουγκσμπουργκ να σπάει το τρομερό σερί.

Ο Έλληνας δίπλα στον Μαραντόνα

Ξέρετε ότι υπήρχε ένας Έλληνας στην Αργεντινή που λίγο έλειψε να έρθει στον Ολυμπιακό αλλά και να παίξει δίπλα στον Μαραντόνα; Διαβάστε από τον El Sombrero την ιστορία του Φερνάντο Κουγιουμτζόγλου

Όσοι από εμάς έπαιζαν τα παλιότερα Championship Manager, πριν μετατραπούν σε Football Manager, και δεν σταματούσαν αν δεν έπαιρναν δέκα σερί Champions League θα θυμούνται ότι...

Μια βόλτα με τον μοναδικό σιχ ταξιτζή της Αθήνας -Φοράει τουρμπάνι και έχει πάντα πάνω του ένα μικρό μαχαίρι [εικόνες]

Ανάμεσα στα χιλιάδες ταξί που κυκλοφορούν στην Αθήνα υπάρχει ένα πολύ ξεχωριστό μιας που ο οδηγός του φοράει τουρμπάνι, έχει μακριά γενειάδα και ανήκει στους Ινδούς σιχ.

Πρόκειται για τον Jaswant Singh ο οποίος οδηγεί το ταξί φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία των σιχ, ένα σιδερένιο βραχιόλι στο χέρι, το τουρμπάνι στο κεφάλι, ενώ στην αριστερή πλευρά του παντελονιού έχει πάντα ένα μικρό μαχαίρι σε θήκη.

Αυτός είναι αρχηγός με πυγμή... έτοιμος για Πρωθυπουργός: "Έξω φρενών ο Τσίπρας ετοιμάζει διαγραφές!"... μόνο μη σκίσει το καλσόν

Δεν πρόκειται να ανεχτεί (λέμε τώρα) άλλες φήμες για σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΧΑ
 
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπειρε ζιζάνια τόσο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην ηγεσία του κόμματος. Η φημολογία που αναπτύχθηκε...

ΑΦΙΣΑ: Το κάλεσμα της ΔΑΠ για τις φοιτητικές εκλογές

Ξεκίνησε την καμπάνια της η φιλελεύθερη φοιτητική παράταξη

Σχεδόν ένας μήνας έχει μείνει μέχρι τις φοιτητικές εκλογές και το στοίχημα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν είναι άλλο από την αύξηση της συμμετοχής των φοιτητών και των σπουδαστών σε αυτές. Η φιλελεύθερη παράταξη των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική της καμπάνια με στόχο την κινητοποίηση των φοιτητών για τις εκλογές.

Ο Μάρκο Ταρντέλλι νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος;

Απομένουν οι υπογραφές - Ποια είναι η εναλλακτική λύση;

Ενας αυθεντικός σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού και διεθνούς ποδοσφαίρου, από τους πιο καταξιωμένους τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ο Ιταλός Μάρκο Ταρντέλλι, έρχεται στα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει – και κατά 90 % να συμφωνήσει – με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για τις τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Άρης: Δεν υπάρχει δημοκρατική ευαισθησία a la carte

Με αφορμή τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την πρόταση του για δημοψήφισμα στο θέμα δημιουργίας τζαμιού στην Αθήνα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γιούνκερ για Τουρκία: Όποιος κλείνει το Τwitter, δεν είναι έτοιμος για την ΕΕ

Τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν - Ωστόσο, τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ

Πυρά εξαπέλυσε ο υποψήφιος της ευρωπαϊκής δεξιάς για την προεδρία της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά της Τουρκίας, με αφορμή τις κινήσεις του Ερντογάν, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαγορεύσει στους Τούρκους να έχουν λογαριασμό στο Twitter.

Guardian: Η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές ίσως και από τη Δευτέρα-Telegraaf: «Το ελληνικό χρέος είναι... χρυσός»-Handelsblatt: Απαραίτητη η χαλάρωση των μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα

Υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η Ελλάδα, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα επιστρέψει στις διεθνείς αγορές, ενδεχομένως ίσως και από τη Δευτέρα, επωφελούμενη και τη μείωση των αποδόσεων στα δεκαετή ομόλογά της, αναφέρεται σε ανταπόκριση της Έλεν Σμιθ, από την Αθήνα, που δημοσιεύθηκε στο Business Live Blog, στην ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού Guardian.

Θα τρελαθούμε; Κομμωτής της αμερικανικής πρεσβείας μήνυσε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ -Καταγγέλλει ότι του έκαναν... καψόνια

Ένα περίεργο περιστατικό με θύμα τον ίδιο και και ένα φίλο του καταγγέλλει Ελληνο-Γκανέζος που εργάζεται ως κομμωτής στην Αμερικανική Πρεσβεία. Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στην περιοχή Γκόρυτσα Ασπροπύργου, όπου αστυνομικοί τους έβαλαν να... κάνουν κάμψεις.

«Έρευνα» (δημοσκόπηση της πλάκας δηλ.) ΠΑΜΑΚ για τις Ευρωεκλογές: Μείωσε στο μισό τη διαφορά η ΝΔ

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου διεξήγαγε Έρευνα για λογαριασμό του Εργαστηρίου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εκτίμησης πολιτικών τάσεων εν όψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου 2014. Πριν από 3 εβδομάδες περίπου (13 Μαρτίου) ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν στη δημοσκόπηση που φαίνεται της πλάκας, με 5% ενώ τώρα η διαφορά είναι...

Βρέθηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου Boeing;

Στις έρευνες συμμετέχουν δεκάδες πλοία και αεροσκάφη

Ελπίδες εντοπισμού του μοιραίου Boeing των Malaysia Airlines, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου με 239 επιβαίνοντες, γεννά ο εντοπισμός σήματος στο βυθό του Ινδικού Ωκεανού, που είναι πιθανό να ανήκει στο μαύρο κουτί του αεροσκάφους.

Κεφαλογιάννης: Πληγώνει τη Νέα Δημοκρατία το θέμα Μπαλτάκου

Βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, εμφανίστηκε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στην πορεία για τις ευρωεκλογές, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος προήδρευσε σήμερα, στη Λάρισα, σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης των μελών της ΝΔ, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει ευρωεκλογών.

Αλέξη δε βρέχει... σε φτύνει: Νέα "πόρτα" της Μέρκελ στον Τσίπρα

Με τη φράση «πρόκειται για μια επίσκεψη στην ελληνική κυβέρνηση», ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ υπονόησε πως η Γερμανίδα καγκελάριος δε θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα την προσεχή Παρασκευή.

Επιμένει ο Παναγούλης: Όνειρό μου να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης Κασιδιάρη-Ο Κασιδιάρης εκβίαζε τον Μπαλτάκο (!!;;)

«Όποιος με χαιρετάει στη Βουλή λέω καλημέρα, καλησπέρα. Ποτέ δεν έγινε άλλος διάλογος. Ο Κασιδιάρης δεν μου ζήτησε τίποτα….» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης σχετικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Ο Παναγιωτόπουλος που αγαπάμε: Τους μιλάει ο Ομπάμα κι αυτός κοιτάει το φακό....

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Λευκό Οίκο για να τιμηθεί η 25η Μαρτίου 1821,
την Ελλάδα εκπροσώπησαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Χρίστος Παναγόπουλος.

Τι αλλάζει από τη νέα σχολική χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Με νέα δεδομένα θα έρθουν αντιμέτωποι μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς από τη νέα σχολική χρονιά, καθώς αρκετές αλλαγές θα γίνουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Καταρχήν, το πρώτο κουδούνι θα ηχήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι συνήθως. Σύμφωνα με το «Βήμα» η έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου και όχι στις 11 ή 12 του ίδιου μήνα όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Σενάρια στο ΙΚΑ για καταβολή μισής σύνταξης πριν από το Πάσχα -Για την ενίσχυση της αγοράς

Το ενδεχόμενο να δοθεί προκαταβολικά μέρος της σύνταξης πριν από το Πάσχα εξετάζει η διοίκηση του ΙΚΑ. Για το θέμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αλλά στόχος είναι η ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των συνταξιούχων και κατά συνέπεια η ρευστότητα στην αγορά, κατά την εορταστική περίοδο.

Μαρκόπουλος: "Ο Κασιδιάρης είναι χαφιές"

«Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με διαρροές, απειλές κι εκβιασμούς. Κι αυτό είναι που κάνει η Χρυσή Αυγή όταν λέει ότι έχουν κι άλλες παρακολουθήσεις. Λένε ότι είναι κανονικοί συνωμότες, λένε ότι “είμαστε μια κανονική συμμορία που παρακολουθούσαμε, βιντεοσκοπούσαμε κλπ”» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον RealFm για το "Μπαλτάκος-gate".

Οταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν απογοητευμένος από τις ΗΠΑ -Νοσταλγούσε τις εποχές των διαφωνιών

«Αυξανόμενα αποκαρδιωμένος» ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, από τη στάση της κυβέρνησης Τζίμι Κάρτερ απέναντι στις ελληνικές θέσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις το 1979. Αυτό προκύπτει από τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία των ΗΠΑ για την περίοδο 1977-80.

Ομπάμα: Ζήτω η Ελλάς!

«Για μια μέρα, όλοι είμαστε Έλληνες» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα-δίπλα ως εταίροι και σύμμαχοι».

Ποιός είναι ο νεαρός δίπλα στον Μάκη στην περιβόητη φώτο που τρομάζει τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ο...δίπλα στην πασίγνωστη φωτογραφία με το τσεκούρι!

Όλοι έχουν δει την πασίγνωστη φωτογραφία του Μάκη Βορίδη με το τσεκούρι, εστιάζοντας στον σημερινό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, που του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική για το παρελθόν του. Κανείς όμως δεν έχει μπει στον κόπο να ψάξει ποιοι είναι οι ...

Με ποιους συνταξίδευε ο ΓΑΠ από Βρυξέλλες

Από τις Βρυξέλλες επέστρεψε, αργά χθες βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου και η πτήση Α3 623 που μετέφερε στην Αθήνα τον πρώην πρωθυπουργό είχε ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον.

Στο ίδιο αεροσκάφος, πέρα από τον κ. Παπανδρέου (τον οποίο και συνόδευε ένας και μόνο συνεργάτης του), εθεάθησαν τόσο...

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ για τις ευρωεκλογές... ΠΑΣΟΚικά ξεράσματα σαν τον Μπεγλίτη κ.λπ

Τα ονόματα των πρώτων 40 υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε στην Κεντρική Επιτροπή ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ζητώντας από το όργανο την τυπική έγκρισή τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκτέλεση στη στάση λεωφορείου

Τρία άτομα περιμένουν στη στάση ενός λεωφορείου στη Βραζιλία, ξαφνικά μία κόκκινη κουκίδα εμφανίζεται στην μπλούζα ενός από αυτούς και ένας πυροβολισμός ακούγεται μέσα στη νύχτα.

Δημοσκόπηση MARC: Μια χαρά! Όταν μειώνεις τη διαφορά στο μισό....

Στην πανελλαδική δημοσκόπηση της MARC για την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές έναντι της ΝΔ.

Αναλυτικά από τις απαντήσεις που δόθηκαν στο ερώτημα «αν είχαμε σήμερα ευρωεκλογές, ποιο κόμμα είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;» αναδεικνύεται πρώτη δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα τον έκανε τον Στρατούλη ο Άδωνις: Δεν ήξερε τι να πει για τον Παναγούλη

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, με αφορμή τους ισχυρισμούς του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη, σχετικά με το ότι «η Χρυσή Αυγή έχει και άλλα Βίντεο».

Έκλ@σε μέντες ο επαναστάτης του κώλου, Ραγκούσης: Εγώ απλά διαβίβασα το φαξ

[Εκτός από υπερασπιστής της τρομοκρατίας -δικηγόρος Ξηρού- είναι και δικηγόρος κάθε μορφής λάθρο... στη φώτο τον βλέπετε με τον απατεώνα Πρόεδρο (κάνουν και εκλογές;) της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος (δίπλα του με το σακάκι) και τον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (2ος από δεξιά) που όλως τυχαίως τριγυρνούσε έξω απ' την Marfin όταν μέσα καίγονταν 3 άνθρωποι...]

Τη νομική του ιδιότητα προέταξε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης στις γραπτές του εξηγήσεις, τις οποίες υπέβαλε χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται με αφορμή το φαξ που εστάλη στις φυλακές Κέρκυρας και φέρεται να κάνει λόγο για «δυναμικές αντιδράσεις» στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Δημοσκόπηση Μetron Analysis: Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖα όπως και πριν 1 μήνα

Η έρευνα της Μetron Analysis για την ιστοσελίδα thetoc.gr που άρχισε στις 27 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου (επομένως περιλαμβάνει και το ξέσπασμα του Μπαλτάκος – γκέιτ) δείχνει το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με ποσοστό...

Αιγαίο: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ΑΟΖ - Υφαλοκρηπίδα και χωρικά ύδατα

Το Αιγαίο ως Αρχιπέλαγος στο Διεθνές Δίκαιο και οι κυριαρχικές ζώνες της Ελλάδας: Χωρικά Ύδατα, Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Το κείμενο που μας έστειλε ο δικηγόρος Γιώργος Χρήστου είναι ένα πολύ καλό “εργαλείο” για να καταλάβουμε τι σημαίνουν όλοι αυτοί οι όροι που συχνά επικαλούμαστε χωρίς ίσως να καταννοούμε απολύτως την σημασία τους. Ειδικά τώρα που η Τουρκία δείχνει να προσπαθεί διαρκώς να ανεβάζει την θερμοκρασία στο Αιγαίο.

50 χρόνια DW-Γέφυρα ανάμεσα σε Αθήνα και Βερολίνο

50 χρόνια συμπληρώνει αυτές τις ημέρες το Ελληνικό Πρόγραμμα της Deutsche Welle που «βγήκε στον αέρα» για πρώτη φορά στις 13 Απριλίου του 1964.

Το ελληνικό πρόγραμμα έγινε πασίγνωστο στην Ελλάδα την εποχή της δικτατορίας, όταν αποτελούσε μια από τις ελάχιστες πηγές ελεύθερης ενημέρωσης του ελληνικού λαού.

Άριστος γνώστης των εκβιασμών ΧΑ ο Παναγούλης: Γνωρίζει μέχρι και τα επόμενα βίντεο... αν υπάρχουν

[Το αν υπάρχουν αφορά άλλους πέραν του Μπαλτάκου... με τον Μπαλτάκο, όσα και να βγάλουν πλέον δεν αλλάζει κάτι]

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης κατά πως συμφέρει ισχυρά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα θα έχει και συνέχεια.

Η απομαγνητοφώνηση των χθεσινών πρακτικών της Βουλής που αποκαλύπτουμε σε αυτήν την ανάρτηση αποκαλύπτει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλη γνωρίζει το περιεχόμενο των επόμενων βίντεο εκβιασμού που έχει η Χρυσή Αυγή.

To κινητό «γιορτάζει» σήμερα τα 40 του χρόνια!

Ο ανώτερος μηχανικός της Motorola, Μάρτιν Κούπερ, θεωρείται ο πατέρας των κινητών τηλεφώνων και είχε πραγματοποιήσει την πρώτη κλήση στις 4 Απριλίου του 1974 σε ένα συνάδελφο αντίπαλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών

Ενεργοποιήθηκε για όλους η λειτουργία δωρεάν κλήσεων

Η εφαρμογή Facebook Messenger για iPhone και Android αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.1 με μια πολύ σημαντική νέα λειτουργία.

Το ΓΕΕΘΑ "στηρίζει" Μπαλτάκο ... ως συγγραφέα

Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί την επικαιρότητα στο εσωτερικό της χώρας και “παίζει” δυνατά και στο εξωτερικό. Για παράδειγμα στην υπόθεση Μπαλτάκου αναφέρθηκε η γερμανική εφημερίδας Tageszeitung. Παρουσιάζοντας το χρονικό της υπόθεσης, η εφημερίδα διερωτάται:

Πρωτοβουλία για «πολιτική ένωση της Ευρωζώνης» από Έλληνες διανοούμενους

Υπογραφές για μια άλλη Ευρώπη – Ποιοι 18 υπογράφουν – Πώς άρχισε ο διάλογος

Πρωτοβουλία για μια άλλη Ευρώπη έλαβαν Έλληνες διανοούμενοι με στόχο η χώρα μας να πάψει να είναι ο φτωχός και επαίτης συγγενής της Ευρωζώνης και να υπολογιστεί ως ένα μέλος που θα συμβάλλει θετικά στον διάλογο που έχει ήδη ανοίξει σε Γερμανία και Γαλλία για την πολιτική ένωσή της.

Πώς ο… Chobani έκλεψε τη μυστική συνταγή της ΦΑΓΕ

Την απίστευτη αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του Τούρκου που έχει καπηλευθεί το ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ

Έγινε δισεκατομμυριούχος μέσα σε λίγα χρόνια παρουσιάζοντας το γιαούρτι του ως ελληνικό στο αμερικανικό καταναλωτικό κοινό, έχασε δικαστική μάχη στη Μεγάλη Βρετανία όταν αποδείχθηκε ότι επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες για την προέλευση του προϊόντος του και τώρα κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του ότι έκλεψε του συνταγή του από την ελληνική ΦΑΓΕ.

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Ύδρας

Αναστάτωση επικράτησε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, από  τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 23:08, 29 χλμ νοτιοανατολικά της Ύδρας και 89 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας.