12 Απριλίου 2014

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (13 Απριλίου 2014)

Δείτε τα:

Βρίσ' τα πρόβατα μπάρμπα Γιάννη... θα σε ψηφίσουν έτσι κι αλλιώς: «Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς»

Ως γνωστόν μπάρμπα Γιάννη: Όσο πιο πολύ τα βρίζεις τα πρόβατα τόσο πιο πολύ θα σε προσκυνάνε... είναι γνωστή ιδιότητα του Έλληνα

Να βαθμολογήσει τους δημότες της Θεσσαλονίκης κλήθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, που αποδείχτηκε πολύ αυστηρός κριτής καθώς θα τους άφηνε στην ίδια τάξη...

Μιλώντας στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Πόλις, Πολίτης, Πολιτική» του Βαγγέλη Πλάκα, ο Γιάννης Μπουτάρης, έβαλε στους δημότες... κάτω από τη βάση!

Τσίρκο... κανονικό όμως: "Με κλήρωση οι υποψήφιοι των ΑΝ.ΕΛ."... συμβολαιογράφος θα επιβλέπει;

Την Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στις 10:00, στον «Διόνυσο», Ροβέρτου Γκάλλι 43, στην Ακρόπολη, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό ομιλητή τον Πάνο Καμμένο. Θα ανακοινωθούν συνεργασίες με Κινήματα για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές.

ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ: Μπουρζούκος από τον Κορυδαλλό-«Να ακολουθήσουμε το δρόμο της εξέγερσης»

Επίθεση κατά των δικαστικών Αρχών εξαπέλυσε ο Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος, ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό, που φέρεται να έχει σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Σε επιστολή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού που αναρτήθηκε στο Indymedia, ο Μπουρζούκος κάνει λόγο για ένα «στημένο κατηγορητήριο», ενώ αναφερόμενος στους ανακριτές υποστηρίζει πως ρόλο τους είναι να «μας κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο όμηρους στα χέρια του κράτους».

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της επίθεσης με χημικά στη Συρία

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα σοκαριστικά βίντεο με την νέα επίθεση με χημικά στη Συρία, σε χωριό της επαρχίας Χάμα στη Συρία.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Mega, το οποίο περιλαμβάνει εικόνες από τη στιγμή της επίθεσης και της ρίψης των κανίστρων που περιείχαν τα χημικά:

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι ο Μαζιώτης θα ξαναχτυπήσει -Ισως, ανθρώπινο στόχο

Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται το οπτικό υλικό από τις δεκάδες κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες, τόσο στην οδό Αμερικής, όσο και περιμετρικά, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες που βρίσκονται πίσω από το «χτύπημα» με βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος στην «καρδιά» της Αθήνας.

Έχει ξεφύγει ο κόσμος: Εβγαζαν selfies την ώρα που απελπισμένος άντρας επιχειρούσε να πηδήξει από γέφυρα [εικόνες]

Μοτοσικλετιστές στο Λος Αντζελες αλλά και περαστικοί, έκαναν κάτι απλά σοκαριστικό τη στιγμή που ένας απελπισμένος άντρας απειλούσε να πέσει από γέφυρα.

Τόσο οι δικυκλιστές όσο και αρκετοί πολίτες επωφελήθηκαν της ...ευκαιρίας για μια πραγματικά ντροπιαστική selfie.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά του δολοφόνου Ίλι Καρέλι

Ένα βίντεο το οποίο καταγράφει τα τελευταία λεπτά του Ίλι Καρέλι στο κελί των φυλακών Νιγρίτας φέρνει στη δημοσιότητα ο ALPHA. Εμφανή είναι τα σημάδια του ξυλοδαρμού σε όλο του το σώμα ενώ στο ίδιο βίντεο εμφανίζονται και έξι από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους  που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές  Διαβατών.

Νέες συμφωνίες για Cosco-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΗΡ έδειξε τον δρόμο προς την Ευρώπη που περνά από τον Πειραιά και τις εγκαταστάσεις της Cosco και διοχετεύεται μέσω του ελληνικού σιδηρόδρομου στην ΝΑ Ευρώπη, και τώρα αρχίζουν να τον ακολουθούν σταδιακά ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο. Πέρσι, ήταν δύο κινεζικοί κολοσσοί, η Huawei και η ZTE, φέτος έρχεται η σειρά των Ιαπώνων και άλλων Αμερικανών πολυεθνικών από τον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ζαγοράκης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Καλεσμένος στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος δεν διέψευσε τα σενάρια που αφορούν τους υποψηφίους στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η Αστυνομία εντόπισε τους τρομοκράτες που ανήκαν στην ομάδα υποστήριξης από το χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας

- Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ''έδωσαν'' στην Αντιτρομοκρατική την ομάδα υποστήριξης από την έκρηξη του αυτοκινήτου βόμβα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
- Βάσιμο πλέον θεωρείται το σενάριο της συνεργασίας του Μαζιώτη με τον Χριστόδουλο Ξηρό
- Γνωρίζουν την ταυτότητα και των δύο ''πρωτοπαλλίκαρων'' του Μαζιώτη αλλά έχασαν τα ίχνη τους!

Τους δυο... “κολλητούς” του Νίκου Μαζιώτη και παράλληλα συνοδοιπόρους του στο λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης” γνωρίζει η Αντιτρομοκρατική, πλην όμως δεν μπορεί να τους εντοπίσει.

Μάθημα για Συριζοτρολλ του Βαρουφάκη και ΑΕροψεκασμένους του Καμμένου

Επειδή βγαίνουν τα τρολς σιγά σιγά και αναμασάνε αυτό που τους είπαν οι Βαρουφάκης και Καμμένος, δηλ. ρωτάνε γιατί μπήκαμε στο μνημόνιο με 120% και τώρα μας ξαναδανείζουν με άνω 170% χρέος θα τους δώσω μια απλή απάντηση γιατί αγνοούν (όπως πάντα) τους αριθμούς.

Η ακτινογραφία των υποψηφίων στις 13 Περιφέρειες – Ποιοι μπαίνουν στο β΄γύρο

Μάχη για την είσοδο στο β΄γύρο των νυν περιφερειαρχών (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ανεξάρτητων σχημάτων (σ.σ. σε ορισμένες περιπτώσεις «ανταρτών») θα δοθεί στις 13 περιφέρειες.

Aπό την ακτινογραφία των υποψηφίων που παρουσιάζει η aftodioikisi.gr, οι δυνάμεις των υποψηφίων εμφανίζονται πολυδιασπασμένες και σε καμία περίπτωση δεν διαφαίνεται επανάληψη του φαινομένου του 2010 όταν σε δύο περιφέρειες (Κρήτη, Νότιο Αιγαίο) είχαν επικρατήσει από τον α΄γύρο οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, ενώ και σε άλλες έξι (Δυτική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, ΑΜ-Θ, Ηπειρος, Κεντρική Μακεδονία, Πελοπόννησος) οι υποψήφιοι περιφερειάρχες είχαν πάρει στον α΄γύρο πάνω από 40%.

Παρ 'το πίσω : 5+1 ψέμματα που έγιναν ειδήσεις (αληθινές)

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου οι υπερβολές και τα ψέμματα χρησιμοποιούνται από τα media για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Πρόσφατα, γνωστά τηλεοπτικά δίκτυα όπως το CNN παρουσίασαν επίμονα το σενάριο της εξαφάνισης της πτήσης MH370 μέσα σε μαύρη τρύπα, αν και είχε επιβεβαιωθεί πως αυτό το σενάριο θα μπορούσε να συμβεί μόνο στο...Hollywood.

Η λύση στην ακρίβεια είναι ο Θείος Σκρουτζ

Κωνσταντίνος Ζούλας

Προσπάθησα πολύ να μην κηδεύσω μια τηλεόραση που αιφνιδίως υπέστη «εγκεφαλικό». Την πήγα σε δύο καταστήματα που υπόσχονται επιδιορθώσεις στα ηλεκτρικά είδη. Φευ, όμως, μου είπαν μια λέξη που δεν απαντάται στα λεξικά αλλά είναι σαφέστατη: «ανεπισκεύαστη». Μην τα πολυλογώ, μπήκα στη διαδικασία αντικατάστασής της και ένας φίλος μού συνέστησε αντί να τρέχω στα μαγαζιά, να μπω στο skroutz.gr. Την ιστοσελίδα, δηλαδή, που εντοπίζει τις καλύτερες τιμές ανά προϊόν.

Η ακτινογραφία των εκλογών στην Τουρκία και τα θεμέλια των τριών κουρδικών καντονιών στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν!!!

[Mε κόκκινο οι νομοί που κέρδισε το CHP, με μπλε οι νομοί του MHP, με πορτοκαλί του AKP και με κίτρινο οι ένδεκα νομοί του BDP]

Του Σάββα Καλεντερίδη

Τα ποσοστά των κομμάτων στις εκλογές της 30ής Μαρτίου 2014 είναι ως εξής: Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) 45.6, Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP) 27.8, Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (MHP) 15.2, Κόμμα Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP – ΗΡ) 6.1%.

Πόσο κόστιζε το Δημόσιο ως % του ΑΕΠ - Συγκριτικός Χάρτης

Στην Ελλάδα ξέραμε ότι το κόστος λειτουργίας του Δημόσιου ήταν εξαιρετικά υψηλό από κάθε άποψη. Τόσο για τις δυνατότητες της χώρας, όσο και συγκριτικά με τους εταίρους μας στην Ευρώπη.

Με λίγα λόγια δαπανούσε πολλά χρήματα για να λειτουργεί.

Δημοσκόπηση Public Issue: Μόνο 1,5% προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ... το 'χουμε χαλαρά όποτε γίνουν βουλευτικές

ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 1,5%  σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών ενώ πριν ένα μήνα η διαφορά είχε πέσει στο 0,5% από 3,5% που ήταν πριν 3 μήνες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

Ξανακύλισε στα σκληρά η Ραχήλ : «Προδότες και δοσίλογοι όσοι υποστηρίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» πρόλαβε να πει πριν την πετάξουν έξω απ'το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ

Επεισοδιακή η έναρξη του συνεδρίου της ΓΕΝΟΠ μετά την παρέμβαση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Με ένταση ξεκίνησε το Σάββατο το συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με αντεγκλήσεις συνδικαλιστών και την εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κυρία Ραχήλ Μακρή να καταγγέλλει ως προδότες και δοσίλογους όσους υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.

ΠΑΟΚ: Ανοίγει ο δρόμος για Τούμπα 40.000 θέσεων

Θετική εξέλιξη για τα πλάνα του Ιβάν Σαββίδη για την ανακατασκευή της Τούμπας αποτελεί το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις Πολεοδομικής Νομοθεσίας που ψηφίστηκε την Πέμπτη.
Αυτό το νομοσχέδιο επιτρέπει στον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη να υλοποιήσει το πλάνο του για την ανακατασκευή του γηπέδου και την αύξηση χωρητικότητας στις 40.000 θέσης.

Νέα πρόσωπα «τσίμπησε» το ΣΔΟΕ από τη λίστα Λάγκαρντ-Πρώην υπΟικ που έχει αποβιώσει με 3 εκατ. μαύρα

Άλλο ένα μεγάλο «λαβράκι» αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για μια υπόθεση τεράστιας φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται πρώην πολιτικός που είχε διατελέσει και υπουργός Οικονομικών.

Ότι να'ναι: Οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες λένε ότι το χαμένο Boeing είναι στο Αφγανιστάν και οι επιβάτες είναι ζωντανοί

Για αεροπειρατεία κάνουν λόγο στελέχη της πρώην KGB - Θρίλερ και με το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε εν μέσω πτήσης ο συγκυβερνήτης

Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Μπαλτάκος: "Ο Κασιδιάρης δεν φέρθηκε μανιάτικα"

Απολογητικός και αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο παραιτηθείς γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλο το παρασκήνιο της παραίτησής του, για την σχέση του με την Χρυσή Αυγή, για τον Κασιδιάρη, τον πρωθυπουργό, αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ινδός που επενδύει δισεκατομμύρια στην Ελλάδα

Πίσω από την εξαγορά της Praktiker Hellas, τις επενδύσεις σε Μυτιληναίο, Jumbo και Σαράντη, αλλά και σε μία πιθανή είσοδο στην Eurobank κρύβεται ένας slumdog millionaire

Καλά κάνει και βρίζει αφού ξέρει ότι η ΝΔείναι μπουρδ@λο! Απίστευτη δήλωση υποψηφίου: Εκμεταλλεύομαι τα κόμματα

Κατά τ'άλλα στους γραφικούς πρωτοκλασάτους της ΝΔ φταίει ο Φαήλος και οι λοιποί δεξιοί... αλλά είπαμε καλά κάνει αυφού το κόμμα είναι ανύπαρκτο...

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στην οποία συμμετείχε στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Δράση” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον Σπύρο Μάλλη.

Άνευ όρων στήριξη της Αλβανίας απ' την Ελλάδα, στον καιάδα οι Βορειοηπειρώτες;

Σε κάθε τοποθέτηση Ελλήνων πολιτικών και ειδικά αυτών που διετέλεσαν υπουργοί εξωτερικών, για το θέμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία ακούμε πάντα την ίδια κλισέ τοποθέτηση: «Η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση περνάει μέσα από τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕΜ».

Επιχείρησαν να φωτογραφήσουν τον Σουμάχερ στο κρεβάτι του πόνου

Δύο άνδρες προσπάθησαν να μπουν στο χώρο όπου βρίσκεται ο πρώην πιλότος της F1 μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη

Μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, δύο άνδρες επιχείρησαν να εισβάλουν στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Υπερβολική δήλωση από γνωστή TV γλάστρα: «Οι χρυσαυγίτες είναι κλινικές περιπτώσεις, ούτε το Δρομοκαΐτειο δεν τους σηκώνει»

Δήλωση-πρόκληση χωρίς φόβο και με πολύ πάθος έκανε γνωστή tv persona η οποία αναφερόμενη στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας, δεν κατάφερε να κρύψει την απέχθειά της για τη Χρυσή Αυγή πράγμα θεμιτό, αλλά ξέφυγε λίγο στην περιγραφή.Ο λόγος για την...

Ο ΓΑΠ δεν καταλαβαίνει γιατί βγήκαμε από τις αγορές το 2010... μήπως επειδή ρε στόκε μοίραζες επιδόματα τα Χριστούγεννα του 2009;

[Για τα ορφανά του που θέλουν να ξεχάσουν τι έγινε τους πρώτους 6 μήνες ΠΑΣΟΚ να θυμίσουμε ότι παρόλο του το έλεγαν οι Ευρωπαίοι αυτός επέμενε και δήλωνε ότι θα κάνει κανονικά το πρόγραμμα και τις υποσχέσεις του.... να θυμήσουμε ότι τα Χριστούγεννα του 2009 έδωσε από 500 ευρώ σχεδόν σε όλους τους Έλληνες από τα δανεικά που παίρναμε και τέλος να θυμίσουμε ότι με δηλώσεις του απαξίωνε συνεχώς την Ελλάδα δηλώνοντας παντού ότι κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα (μάλιστα αν θυμάστε ο Παπακωνσταντίνου είχε προσπαθήσει να αποδώσει τη φράση στον Καραμανλή όταν αποκαλύφθηκε ότι ειπώθηκε σε Συμβούλιο κορυφής της ΕΕ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)]

Την πικρία του για το γεγονός ότι η Ευρώπη καθυστέρησε να βοηθήσει στην Ελλάδα ώστε να αποφευχθεί «η εξορία από τις αγορές», όπως την χαρακτηρίζει, αλλά και για το γεγονός ότι η κυβέρνησή του τιμωρήθηκε «για αμαρτίες που έκαναν άλλοι», δηλαδή η κυβέρνηση Καραμανλή, εκφράζει ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα».

Βρούτσης: Το υπουργείο Εργασίας αναλαμβάνει την πληρωμή συντάξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα

Και την πληρωμή των συντάξεων του Δημοσίου αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου το υπουργείο Εργασίας με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιάννης Βρούτσης.

Ο Πετράν πανηγυρίζει με το Β. Σπανούλη στο παρκέ του ΣΕΦ... αλίμονο στους μαλάκ@ς που φέσωσε

.. για να πληρώνει τις κατοστάρες να βλέπει οικογενειακά τους αγώνε από την πρώτη σειρά...

Δείτε τον πανηγυρισμό του παρουσιαστή στο νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη.

Ο ΠΑΣΟΚος Κατσιφάρας προσέλαβε υπαλλήλους μέσω ΜΚΟ!!

Αποτέλεσμα είναι να του παραιτηθούν και να μην είναι πάλι υποψήφιοι μαζί του 2 περιφερειακοί σύμβουλοι!

Θάσος: 27 χρόνια φυλακή στο ζώο που βίαζε την κόρη του

Πήγαινε την ανήλικη κόρη του βόλτα στο δάσος και την βίαζε

Ποινή φυλάκισης 27 χρόνων επεβλήθη στον 44χρονο από τη Θάσο που συνελήφθη για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση της ανήλικης κόρης του.

Η κόρη διεθνή παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μοναδική ΟΝΝΕΔίτισσα υποψήφια στην Καλαμάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για την 27χρονη γυμνάστρια Άστρη Μαυρέα που είναι κόρη του γνωστού παίκτη του ΠΑΟΚ Αντώνη Μαυρέα, ο οποίος αγωνίστηκε δίνοντας και την ψυχή του, σε 60 αγώνες (σημείωσε 1 μόνο γκόλ το οποίο όμως έδωσε το εισιτήριο για έξοδο στο ΟΥΕΦΑ!) μεταξύ 1987 και 1990 και πριν λίγες μέρες βραβεύθηκε από την ΠΑΕ (δείτε βίντεο στο τέλος).

Η κόρη του Άστρη είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Άδωνις με Παπαδημούλη: «Δημητράκηηη, έλα στην παρέα μας»

«Τι λες ρε Δημητράκη, δεν μας το είπες ότι είσαι τόσο μνημονιακός, σε είχαμε παρεξηγήσει. Έλα στην παρέα μας», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Έξαλλος για ένα... σουβλάκι ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήθελε να θυμηθεί ξανά την ελληνική κουζίνα, ωστόσο φαίνεται πως στις Η.Π.Α. η κατάσταση είναι διαφορετική.

Διαβάστε στο tweet που ακολουθεί τι έπαθε ο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς όταν πήγε να φάει ένα σουβλάκι και ποιο ήταν τον γεγονός που τον εκνεύρισε.

Boeing-Κλήση από το κινητό του συγκυβερνήτη

Μια κλήση έγινε από το κινητό τηλέφωνο του συγκυβερνήτη του αγνοούμενου αεροπλάνου της Malaysia Airlines μετά την απογραμμάτιστη στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησε το αεροσκάφος και λίγο πριν χαθεί η επαφή του με τους δορυφόρους και τα ραντάρ, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της τοπική εφημερίδα.

Αναπλήρωση μαθημάτων που χάθηκαν σε καταλήψεις-Στάση εργασίας τα λαμόγια που θέλουν έξτρα λεφτά

Τρίτη του Πάσχα θα πρέπει να ξανανοίξουν τα σχολικά τους βιβλία οι μαθητές πολλών σχολείων της χώρας, καθώς την Τετάρτη θα αρχίσουν τα μαθήματα. Συνολικά περίπου 500 σχολεία θα κάνουν φέτος λιγότερες διακοπές, διότι θα πρέπει να αναπληρώσουν τις χαμένες ώρες μαθημάτων λόγω των καταλήψεων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Δημοσκόπηση Rass: Οριακά μπροστά με 0,2% η Νέα Δημοκρατία -Περίπατος Σαμαράς απέναντι στον Τσίπρα-Δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές οι Ελληνες

Νέα αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με μικρό προβάδισμα της ΝΔ δείχνει γκάλοπ της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας Παραπολιτικά, που θα δημοσιευθεί στο αυριανό της φύλλο, αφού η ΝΔ περνά μπροστά μετά από πολύ καιρό και μάλιστα για πρόθεση ψήφου Ευρωεκλογών όπου η ψήφος είναι πιο χαλαρή (τον Δεκέμβριο στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν, όπως και τους προηγούμενους μήνες, με 0,7%).

Η ΝΔ φαίνεται στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση (που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 7 και 10 Απριλίου) να κάνει «απόσβεση» για την υπόθεση Μπαλτάκου, χάρη...

Γιαγιά δώρισε στην επιστήμη μετά από 82 χρόνια το παιδικό της φυλακτό -Εναν μετεωρίτη που κόντεψε να πέσει πάνω της

Απίστευτο και όμως αληθινό! Μία 94χρονη Ισπανία, η οποία ζει στο χωριό Αρντόν αποφάσισε να αποχωριστεί μετά από 82 ολόκληρα χρόνια το παιδικό της φυλακτό. Και ποιο ήταν αυτό; Ενα κομμάτι μετεωρίτη, 2 εκατοστών, που κόντεψε να της έρθει στο κεφάλι όταν ήταν μικρή.

Φεύγει το Grexit έρχεται το ΣΥΡΙΖexit...

Του Γιώργου Κράλογλου

Ανεβήκαμε το βουνό με τα γόνατα για να βουλώσουμε τα στόματα ευρωσκεπτικιστών, ευροτεχνοκρατών και μιας «παρέας» Βορείων της Ευρώπης που λύσσαξαν για το Grexit. Και στην κορυφή ανταμώνουμε τώρα μια «κασέτα» ΣΥΡΙΖΑ με συνταγή για ΣΥΡΙΖexit. Φορέστε το χρέος «φέσι» στους δανειστές και ζητείστε 20-30 δισ. ευρώ με το επιτόκιο των Γερμανών. Αλλιώς ας είναι καλά η δραχμή...

ΒΙΝΤΕΟ-Σφυρίδα, κατσικάκι, κρασί και τσίπουρο στο δείπνο Σαμαρά - Μέρκελ-Ποιοι ήταν στο δείπνο

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το δείπνο Σαμαρά - Μέρκελ με θέα την Ακρόπολη και όχι, όπως είθισται, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, ούτε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και τρίτη μοτοσικλέτα δείχνουν οι κάμερες

Καρέ – καρέ εξετάζει η αντιτρομοκρατική το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, όπου έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των τρομοκρατών και η ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Αμερικής τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Γελάει ο πλανήτης με τον "φτωχομπινέ" Πούτιν-Πόσα δήλωσαν Πούτιν και Ομπάμα

Ο ετήσιος μισθός του Μπαράκ Ομπάμα ανέρχεται στα 400.000 δολάρια ενώ του Βλαντιμίρ Πούτιν μόλις στα 104.000 δολάρια

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι φτωχότερος από ολόκληρη σχεδόν την κυβέρνησή του, αλλά και από τους συμβούλους του στο Κρεμλίνο, σύμφωνα με τα στοιχεία για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Πετάχτηκε και η τσουτσού: Ο ΓΑΠ μας ενημερώνει ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση

«H Eλλάδα και η Ευρώπη πέρασαν τον κάβο της κρίσης», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη συμμετοχή του σε συνάντηση που οργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο "Λουίς" της Ρώμης, με θέμα τη «Δημόσια πολιτική στην Ευρώπη».

Αρβανιτόπουλος: Καμία παράταση για "αιώνιους" φοιτητές

Κατηγορηματικό "όχι" είπε το υπουργείο Παιδείας στην παράταση των σπουδών για τους "αιώνιους" φοιτητές, οι οποίοι θα διαγραφούν από τις σχολές τους αν δεν πάρουν πτυχίο έως και την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.