13 Απριλίου 2014

Αυτές οι υποψήφιες ζητούν τον σταυρό μας... τον αξίζουν!

Κορίτσια που κατεβαίνουν στον στίβο της πολιτικής

Υπάρχουν κορίτσια για παράδειγμα που δεν νοιάζονται μόνο για party και διασκέδαση, 12ποντες γόβες και μόδα. Καλά, δεν είναι κακό να νοιάζονται και για αυτά, αλλά το θέμα είναι πως ενδιαφέρει και η πολιτική. Για αυτό και κατεβαίνουν υποψήφιες.

ΦΩΤΟ: Πιο βλάκας... λέγεσαι Γαβριήλ

Δείτε τι έγραψε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης με διαφορά 2 ωρών στο twitter:

Το σκέφτεται ο Λαζόπουλος-«Εκλεισαν» οι 15 εξωκομματικοί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ: Κούλογλου, Κούνεβα και Μυλόπουλος σίγουροι

Γνωστά έγιναν το βράδυ της Κυριακής τα ονόματα των δεκαπέντε υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές που θα κατέβουν στην βραδινή ψηφοφορία για να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι στελέχη του κόμματος.

Βίντεο ντοκουμέντο: Έφτασε το UFO από τον Σείριο ξεκινά η επιβίβαση των ΑΕροψεκασμένων...

Ίσως ένα από τα καλύτερα βίντεο που τραβήχτηκε με ερασιτεχνική λήψη... Παρατηρείστε τους δύο εξωγήινους που βρίσκονται δίπλα από τον ιπτάμενο δίσκο! Ζούμ υψηλής ανάλυσης αποδεικνύει ότι πρόκειται για τον Πάνο Καμμένο, έμπειρο κυβερνήτη σκαφών (Ηλιάτορα, Discovery, Atlantis κ.λπ.), ο οποίος χαιρετάει και τους ΑΕροψεκασμένους που περιμένουν να επιβιβαστούν για Σείριο και τη βοηθό του Ραχήλ Μακρή! Δείτε το βίντεο:

Αν είναι δυνατόν! Πέφτω απ'τα σύννεφα: Πλαστό «Πτυχίο» έχει ο αδερφός Πελεγρίνης! Και φαίνεται τόσο τίμιος ο πρύτανης...

​Ο αδελφός του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη, φέρεται να χρησιμοποιούσε ψευδείς βεβαιώσεις για μια πενταετία και για το λόγο αυτό η Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε την αποπομπή του τέως διευθυντή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Εμμανουήλ Πελεγρίνη, από το ΕΣΥ.

Στο μυαλό της Ραχήλ... ή τέλος πάντων σε ότι έχει μέσα στο κεφάλι

Η «λεπίδα του Όκαμ» είναι μια επιστημονική αρχή, σύμφωνα με την οποία, απ' όλες τις θεωρίες που εξηγούν τα δεδομένα, προτιμάται η απλούστερη. Το μότο της συγκεκριμένης αρχής: κανείς δεν πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες απ' όσες είναι απαραίτητες.

Ποια ιστορικά ξενοδοχεία βγαίνουν στο σφυρί

Τους βάζουν πωλητήρια οι τράπεζες

Πωλητήριο σε ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας και της περιφέρειας τα οποία βρίσκονται στον έλεγχο των τριών από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, Eθνική, Alpha Bank και Eurobank, μπαίνει μετά από τις πιέσεις της DG Comp προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να καλύψει άμεσα ένα μεγάλο μέρος του στόχου των 3,5 δισ. από την εκχώρηση των μη τραπεζικών δραστηριοτήτων.

Κρεμαστινός: Δε μας είπε που βρήκε τα λεφτά -Θεοδωράκης: Εκείνος που έγινε καθηγητής ενώ ήταν υπουργός δεν μπορεί να μιλάει για ήθος

Σφοδρή κόντρα με σκληρά λόγια ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού Δημήτρη Κρεμαστινού και του Σταύρου Θεοδωράκη στη Ρόδο, αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει το νέο κόμμα, το «Ποτάμι».

Ασημακοπούλου: Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ ζητά έξοδο από το ευρώ και ο άλλος μισός από το ΝΑΤΟ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, Άννα Ασημακοπούλου, για τις δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ  Π. Λαφαζάνη, ότι θα βγάλει τη χώρα από το ευρώ, και του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλ. Τσίπρα, ότι θα βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση.

Τερμάτισε την «ώρα ΠΑΣΟΚ» ο Τσίπρας και ο Γλέζος του την είπε!

Τι είπε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς για την αργοπορία του Τσίπρα
 
Με δύο ώρες καθηστέρηση έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση, κάτι που προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια. Το πιο επικριτικό πάντως το έκανε ο Μανώλης Γλέζος και μάλιστα από το βήμα, όταν απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε:

Αλβανοί χάκερ έριξαν την σελίδα της ομοσπονδίας βόλεϋ

Ένα απρόσμενο γεγονός περίμενε όσους επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα του ΕΟΠΕ το απόγευμα της Κυριακής, αφού στη θέση της αντί για το συνηθισμένο μενού, υπήρχε μία νέα σελίδα από αλβανική ομάδα χάκερ.

Μπάχαλο ΤΩΡΑ στον ΣΥΡΙΖΑ! Λαφαζάνης εναντίον Τσίπρα: Όχι σε ψηφοδέλτιο Σημίτη-Να βγούμε από την ευρωζώνη

Αντιδράσεις από το Αριστερό Ρεύμα του Π. Λαφαζάνη για συγκεκριμένους υποψηφίους που προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ
 
Μπάχαλο επικρατεί αυτή την ώρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ (στο Cine Κεραμεικός) με αντικείμενο τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές, καθώς η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

ΦΩΤΟ: Απίστευτοι διάλογοι στο status του Βαγγέλη Μαρινάκη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, στο Facebook!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σηκώνει το 41ο Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες, όμως αυτό δεν τον αφήνει να ησυχάσει από τις υποχρεώσεις του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο του Πειραιά.

Οι δεσμοί του Κρεμλίνου με την Χρυσή Αυγή

Το έγκυρο Foreing Affairs αποκαλύπτει τις στενές σχέσεις της Μόσχας με την Χρυσή Αυγή και άλλα φασιστικά μορφώματα

Δεδομένου ότι ένας από τους λόγους που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εισέβαλε στην Κριμαία, όπως είπε, ήταν να αποτρέψει τους «Ναζί» από την εξουσία στην Ουκρανία, ίσως αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το καθεστώς του πλησιάζει όλο και πιο πολύ τα ακροδεξιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη, σχολιάζει ο Mitchell A. Orenstein, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Northeastern University και συνεργάτης του Harvard.

Το Reuters αποκάλυψε το σχέδιο μείωσης του ελληνικού χρέους

Επιμήκυνση των δανείων σε 50 χρόνια και μείωση επιτοκίων ετοιμάζει η ευρωζώνη για την μείωση του ελληνικού χρέους ανέφερε πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters.

Οι λέξεις ''κούρεμα χρέους'' δεν υπάρχουν στο δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου, αφού η λύση αυτή έχει καεί εδώ και καιρό.

Πως οι γόνοι δύο ιστορικών στελεχών της Αριστεράς τους γύρισαν την πλάτα και κατεβαίνουν στις εκλογές με «Ποτάμι» και Καμίνη

Τα παιδιά δύο ηγετικών προσώπων στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, ακολουθούν την διαδρομή που χάραξαν οι πατεράδες τους και εισέρχονται στον στίβο της πολιτικής, αλλά σε νέες και διαφορετικές παρατάξεις.

Βίντεο από το ψέκασμα των άπλυτων στην Ερμού

Δείτε το:

Απάντηση με νούμερα στους Βαρουφοκαμμένους: Γιατί το 2010 με λιγότερο χρέος αποκλειστήκαμε απο τις αγορές ενώ τώρα οι αγορές μας δανείζουν;

Κυκλοφορεί προς επίρρωση της συνομοσιολογικής και απαξιωτικής προσέγγισης του πρώτου μετά απο 4 χρόνια δανεισμού της χώρας απο τις διεθνείς χρηματαγορές (10/4/2014) το "επιχείρημα" ότι το 2010 είχαμε πολύ μικρότερο χρέος και αποκλειστήκαμε απο τις αγορές με αποτέλεσμα το μνημόνιο. 

Αγαπητέ κύριε Αλέξη...

​...​Τσίπρα. Επιτρέψτε μου μερικές παρατηρήσεις για τη στάση του κόμματός σας σχετικώς με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Συμφωνώ μαζί σας πως το επιτόκιο ήταν αρκετά υψηλό αντικειμενικά. Μάλλον όμως ήταν σχετικώς ικανοποιητικό για μια χώρα που έχει τέσσερα χρόνια να βγει στις αγορές, κατ’ ουσίαν χρεοκοπημένη, υπό εποπτεία και οικονομική στήριξη. Τι λέτε γι’ αυτό;

Όλγα: «Δεν το παίζω γκόμενα» είπε και σκέφτηκε «απλά, είμαι γκόμενα»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει το προφανές πρόβλημα κάθε εμφανίσιμης γυναίκας που επιχειρεί να αφήσει το στίγμα της στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται και γιαυτό ότι κάνει σέρνει μαζί και τον επικοινωνιολόγο της (με τον οποίο επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό και ο οποίος αντ' αυτής απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων!!): Να αποδείξει και να πείσει ότι πίσω από την εικόνα, υπάρχει και περιεχόμενο... κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αν κρίνουμε από αστειότητες να εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ με το iphone ή την τραγική επιλογή του επικοινωνιολόγου της Καραχάλιου σαν διευθυντή του ΕΟΤ με αποτέλεσμα το γνωστό σκάνδαλο με το κύκλωμα του κολλητού του που έκοβε πλαστές επιταγές του οργανισμού.

BINTEO-Καυγάς Άδωνι-Καμμένου για τους ΑΕροψεκασμούς!

Δείτε το βίντεο:

Μην ξεχάσουμε να τους πάρουμε στη "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ρε! Ευρωπαϊστές είναι αφού: Δείπνο Στουρνάρα-Σημίτη

Ξέρετε με ποιον ήθελε να δειπνήσει ο κ. Στουρνάρας όταν ανακοινώθηκε η έξοδός μας στις αγορές; Με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.

Το δείπνο έλαβε χώρα την Πέμπτη το βράδυ στο Κολωνάκι, στην...

Οι "μάχες" στους 12 μεγαλύτερους δήμους. Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Τις ισορροπίες και τους υποψήφιους στους 12 πολυπληθέστερους δήμους της χώρας παρουσιάζει η aftodioikisi.gr, σε συνέχεια του ρεπορτάζ για τις 13 περιφέρειες. Θα ακολουθήσει η ακτινογραφία όλων των δήμων της χώρας με εκτιμήσεις για τα δύναμη των υποψηφίων.

Αναλυτικά:

Δ. Αθηναίων

What the f@ck? Της τέλειωσαν τα ηρεμιστικά και φαντασιώνεται τον εαυτόν της "επίτροπο"!!!

Στάθηκαν όλοι στην έντονη δυσφορία της Μαριέττας Γιαννάκου, για τον σταυρό στο ευρωψηφοδέλτιο.

Και είχε δίκιο η κ. Γιαννάκου να είναι εκνευρισμένη με κάτι τέτοιο, αφού αυτή δεν ξέχασε ότι την τελευταία φορά που συμμετείχε σε εθνικές εκλογές είχε καταψηφιστεί από τους πολίτες, οι οποίοι δεν της έδωσαν τη δυνατότητα να επανεκλεγεί ως βουλευτίνα.

ΦΩΤΟ: Ρε μπαγάσες, σ'όλα μέσα πέσατε!!

Για τους φωστήρες που βγαίνουν στον ΣΚΑΙ μιλάμε... τον Ευαγγελάτο, την Ακριβοπούλου και προπάντων τον "Γιάνης Βαρουφάκης". Δείτε τι προέβλεπαν:

ΦΩΤΟ: Ποιο αυτοκίνητο είναι πιο αλεξίσφαιρο; Του Ομπάμα ή του Πούτιν;

Εσείς τις λέτε βλέποντάς τα:

ΦΩΤΟ: Άρπαξαν τις ψιλές τους τα φασιστάκια ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ στην Ερμού και εξαφανίστηκαν....

Επεισόδια σημειώθηκαν στον πεζόδρομο της Ερμού όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διώξουν τους γραφικούς του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές προκειμένου να μην επιτρέψουν στους πολίτες να κάνουν αυτό που θέλουν.

Στηρίζει ο Κ. Αρβανιτόπουλος Μώραλη και "Ολυμπιακό" και όχι Μιχαλολιάκο;

Αν τα παρακάτω αποδειχθούν πραγματικότητα και ο Αρβανιτόπουλος κάνει την πάπια μή στηρίζοντας τον "επίσημο" υποψήφιο της ΝΔ, τον Μιχαλολιάκο, θα είναι για πολύ μαύρισμα...

Στον Πειραιά δίνουν και παίρνουν οι φήμες ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος έχει προσεγγίσει με δικούς του ανθρώπους τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη και τον εκλεκτό του για τον δήμο, Γιάννη Μώραλη

Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, βουλευτής Πειραιά, επελέγη για τη θέση του υπουργού Παιδείας καθώς, όπως όλοι πίστευαν, θα μπορούσε να δώσει λύσεις επειδή είναι και ο ίδιος καθηγητής. Ξέρει καλά τα θέματα των ΑΕΙ και μπορεί να χειριστεί καλύτερα τους συναδέλφους του, είχαν πει τότε που τον όρισαν υπουργό.

ΦΩΤΟ: Πρόβλεψη ΣΟΚ από τον Βαρουφάκη!

Δείτε τι προέβλεψε ο κατά δήλωσή του Yanis (το Γιάννης με ένα "ν" παρακαλώ) Varoufakis και πιθανώς να επιβεβαιωθεί αφού μέχρι τώρα έχει πέσει σε όλα μέσα και ειδικά σε ότι αφορά την πρόβλεψή του, τον Φεβρουάριο, για την έξοδό μας στις αγορές:

Απάντηση ΑΠΕ για τη μαλακ@α να κάνει τα "μέτρα εξυγίανσης", "μέτρα λιτότητας"

Ορισμένα μέσα θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη διόρθωση ενός τηλεγραφήματος που μεταδόθηκε από το ΑΠΕ- ΜΠΕ την Παρασκευή υπό τον τίτλο «Γερμανία: Μήνυμα στήριξης της Γερμανικής κυβέρνησης φέρνει στην Αθήνα η Αγ. Μέρκελ, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Καγκελαρίας».

Μόνο στο τσίρκο των ΑΝΕΛ: Έμαθε την υποψηφιότητά της από... μία φωτογραφία

[Φέρνει λίγο από Ραχήλ η τύπισσα ή ιδέα μου είναι;]

Ένα αίτημα, όπως λέει και η ίδια, που της ήρθε από το γραφείο του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήλων Πάνου Καμμένου,  για να στείλει μια φωτογραφία και να παρευρίσκεται αύριο στη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος αποκάλυψε στην Ηρακλειώτισσα...

Ο γνωστός φασισμός του ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 50 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή

Δεκάδες εργαζόμενοι στον κλάδο του εμπορίου έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, από το ύψος της πλατείας Συντάγματος μέχρι το ύψος της Καπνικαρέας, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή.

Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ: O Λαφαζάνης δεν θέλει υποψήφιους τους Βαρουφάκη, Κρίτωνα και Λαπαβίτσα-Σε ποιους συμφωνούν

Νέα συνεδρίαση πραγματοποιεί σήμερα το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αφού προέκυψαν διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος για το ποιοι θα τοποθετηθούν στα ευρωψηφοδέλτια.

Αυτή είναι η συμφωνία Μέρκελ - Σαμαρά για τη ρύθμιση του χρέους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί πριν από τις ευρωεκλογές να υπάρξουν και οι πρώτες πινελιές της συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών για το χρέος
Μια νηφάλια προσέγγιση στο τι έγινε τελικά κατά τη δεκάωρη επίσκεψη της φράου Μέρκελ στην Αθήνα, θα μπορούσε να δώσει το περίγραμμα για το τι πρέπει να περιμένει η Ελλάδα και τι όχι. Η επίσκεψη είχε και υπέρ και κατά, μπορούσε να εξελιχθεί και καλύτερα, αλλά μπορούσε να γίνει και χειρότερα.

Μπαλτάκος: Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη ΧΑ-Αν ενωθούν οι ψηφοφόροι της δεξιάς θα κυβερνάμε 50 χρόνια-Ανοικτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος

Και φυσικά ο Μπαλτάκος είπε το αυτονόητο δηλ. μίλησε ένωση ψηφοφόρων και όχι για ένωση με Μιχαλολιάκους και Καμμένους... αλλά τα αριστερά ΜΜΕ κατάφεραν να δημιουργήσουν πάλι ενοχές στους χέστηδες τους δεξιούς... Απ'αυτή την άποψη είναι μαλακ@α που συνεχίζει τις δηλώσεις και δίνει επιχειρήματα σε αριστερούς να ξεσαλώνουν... Α και μην ξεχάσω: Ρε μεγάλε δεν είναι αντιφατικό να λες ότι πρέπει να ενωθεί η δεξιά και από την άλλη να λες ότι μπορεί να κάνεις νέο κόμμα; Για σκέψου λίγο... 

«Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του» αναφέρει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του στη Realnews, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος, θέτοντας ως ορόσημο τις ευρωεκλογές.

Πέστε απ' τα σύννεφα!! Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται λες και η Θράκη είναι τουρκική επαρχία

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςτουΣΥΡΙΖΑ βάζει υποψηφιότητα αλλά τυπώνει αφίσες στα τουρκικά

Ο εν λόγω κύριος που βλέπετε στην προεκλογική αφίσα ονομάζεται Χακάν Μουμίν. Είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-ΘράκηςτουΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως, στις ελληνικές εκλογές βάζει υποψηφιότητα αλλά τυπώνει αφίσες στα τουρκικά η οποία γράφει:

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ!! Η Ελλάδα επιτέλους αλλάζει: Ξηλώθηκε η πινακίδα "ΕΡΤ" στο ραδιομέγαρο

Ιστορική στιγμή με την ταφόπλακα που μπαίνει και επίσημα στο προπύργιο της ρουσφετολογίας και της τεμπελιάς

Τα λογότυπα της ΕΡΤ αφαιρούνται, αυτή την ώρα, από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Στη θέση τους θα τοποθετηθούν ταμπέλες με το νέο όνομα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο Σαμαράς ξεκινάει πορεία προς τον λαό

Μετά τη “μεγάλη επιστροφή” της Ελλάδας στις αγορές, και το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για την κυβέρνηση, στον απόηχο και των εγκωμιαστικών δηλώσεων της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει πορεία προς τον λαό.

Ποιος είναι ο Mr Bond της Ελλάδας;

"Όταν ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε στην κυρία Μέρκελ τον «Giannis» (έτσι αποκάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα), ο υπουργός Οικονομικών έκανε μαζί της μία σύντομη χειραψία και αμέσως μετά της παρουσίασε τον… Stelios», που δεν ήταν άλλος από τον διευθυντή του ΟΔΔΥΧ κ. Στέλιο Παπαδόπουλο, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Τι προβλέπει η συμφωνία με την Τρόικα: Αλλαγές σε ΦΠΑ-συντάξεις-αντικειμενικές αξίες

Για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια στο επίσημο κείμενο της συμφωνίας με την τρόικα αποτυπώθηκε η φράση "success story" για την Ελλάδα και απαριθμούνται όλα όσα πέτυχε η χώρα.

Ωστόσο, στο κείμενο που εξασφάλισε "Το Βήμα της Κυριακής", αναγνωρίζεται η αποτυχία στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και προτείνονται αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον ΦΠΑ και στην αγορά ακινήτων.

Οι Ισπανοί "τρώνε" την Διαστημική Πύλη από την Καλαμάτα

Τη δόξα και τα ανάλογα κονδύλια για την πρώτη Ευρωπαϊκή Διαστημική Πύλη, κινδυνεύει να χάσει η Καλαμάτα από την Ισπανία. Ποιος ο λόγος

Στο "ψυγείο" φαίνεται ότι έχει μπει η πρόταση για μετατροπή της Καλαμάτας σε Ευρωπαϊκή Διαστημική Πύλη, καθώς εδώ και περίπου ένα χρόνο δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!! Αυστραλία: Σύνταξη στα 70!

O Θησαυροφύλακας, Τζο Χόκι, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να λάβει σκληρά μέτρα στον προϋπολογισμό που θα καταθέσει τον ερχόμενο μήνα με στόχο να περιορίσει τα ελλείμματα και να θέσει τις βάσεις για να γίνει πλεονασματικός μετά από μερικά χρόνια

Ρύθμιση-ανάσα για τα ασφαλιστικά ταμεία

Τέλος μπαίνει στην επιστροφή φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ σε όσους χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να κλείσει ακόμα μία «τρύπα» του συστήματος. Σε υπουργική απόφαση προβλέπεται πως τα ποσά που πρέπει να επιστραφούν θα συμψηφίζονται πλέον με τις οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Συλλήψεις και επεισόδια από άπλυτους στο ΑΠΘ

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του τουρκικού προξενείου, όταν ομάδα άγνωστων κουκουλοφόρων συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή.

Καρέ καρέ η έφοδος από ενόπλους σε αστυνομικό τμήμα στην Ουκρανία-Επιχείρηση ειδικών δυνάμεων στο Σλαβιάνσκ, άνοιξαν πυρ οι φιλορώσοι [εικόνες & βίντεο]

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την έφοδο που έκαναν το Σάββατο φιλορώσοι ένοπλοι με στολές παραλλαγής σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Κράματορσκ της Ουκρανίας.

Στις εικόνες, οι άνδρες με τα όπλα στο χέρι καταλαμβάνουν το τμήμα μέσα σε λίγα λεπτά, με τις κινήσεις τους να έχουν...

Θεοδωράκης: "Δεν είμαστε μια παρέα αργόσχολων"... αλλά τι; Εργάτες;

Στο πολιτικό κέντρο οριοθετεί το «Ποτάμι» σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως το κόμμα του έχει… δεξαμενές ψηφοφόρων και στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντόπουλου (όχι αυτή που δήλωνε την ανήλικη Ζωή... ηρεμήστε ;)) στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντ. Σαμαράς, "κλειδώνει" το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που αναμένεται να ανακοινωθεί τη Μ. Τρίτη. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει, όπως γράφαμε την Παρασκευή, νέα κι άφθαρτα πρόσωπα και όπως όλα δείχνουν θα είναι ψηφοδέλτιο πολλών εκπλήξεων και με "βαρύ" κεντροδεξιό άρωμα.

Ο Καμμένος τους ψάχνει στο Facebook κι ο Ψωμιάδης με SMS

Με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα σε φίλους και γνωστούς, προσπαθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να βρει υποψήφιους ευρωβουλευτές για το νεοϊδρυθέν κόμμα του. Τι γράφει το περιβόητο sms.

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Ψωμιάδης για να στελεχώσει τη λίστα του νεοϊδρυθέντος κόμματος του ενόψει των ευρωεκλογών.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μέρκελ νήστευε... κι έχασε το γλυκό

«Παγωτό» άφησε τους πάντες η Άνγκελα Μέρκελ όταν αφού έφαγε το... κατσικάκι αρνήθηκε να φάει το επιδόρπιο γιατί... νηστεύει. Το πιο εντυπωσιακό που άκουσαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες της είναι το γιατί!

Ταξιδάκι Τσίπρα στο Παρίσι για επαναστατική γυμναστική δίπλα στη σημαία της Βενεζουέλας

[Όπως βλέπετε στη φώτο, πίσω από τον Σταθάκη κάποιος ανεμίζει τη σημαία της Βενεζουέλας, της χώρας του συντρόφου Τσάβες, του προτύπου των απανταχού κομμουνιστών... φυσικά δεν έχουν ακούσει για τους 40 νεκρούς τους περασμένους 2 μήνες]

Με τη γροθιά του υψωμένη, χαμογελαστός και στην πρώτη... σειρά, ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στη διαδήλωση που έγινε το Σάββατο στο Παρίσι κατά της λιτότητας. 

Δημοψήφισμα-Οι Έλληνες τάσσονται υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας και στέλνουν (προσωρινά) στην εξορία τον Γεώργιο τον Β'

Σαν Σήμερα το 1924, διεξάγεται στην Ελλάδα δημοψήφισμα για το Πολιτειακό. Με ποσοστό 69,95%, οι Έλληνες τάσσονται υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας.

Δημοψήφισμα της 13ης Απριλίου 1924

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ: Κοντά 600 χιλιάδες επισκέπτες σ΄ ένα τρίμηνο

Την ώρα που αντιδραστικοί ισλαμιστικοί κύκλοι στην Τουρκία επιμένουν στον σχεδιασμό τους να μετατρέψουν την Αγιά Σοφία σε τζαμί με την ανοχή αν όχι την παρότρυνση της τουρκικής κυβέρνησης και του ίδιου του Ερντογάν, το  μεγάλο θρησκευτικό και αρχιτεκτονικό Μνημείο της Χριστιανοσύνης στην Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει την 2η θέση σε Τούρκους και ξένους επισκέπτες στην χώρα αυτή κατά το  το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Διθύραμβοι FAZ για Στουρνάρα: Αρχιτέκτονας της επιστροφής της Ελλάδας στις διεθνείς χρηματαγορές

Ως «αρχιτέκτονα της επιστροφής της Ελλάδας στις διεθνείς χρηματαγορές» χαρακτηρίζει τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Σε άρθρο που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της FAZ, αναφέρεται πως με...

"Κλειδώνουν" οι υποψήφιοι των ευρωψηδελτίων

Το ένα μετά το άλλο τα κόμματα ανακοινώνουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές τους με τα ονόματα να "κλειδώνουν" οριστικά τα επόμενα 24ωρα.

Η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές το αργότερο μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη. Επικρατέστεροι θεωρούνται οι:

Άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στην "Κ": «Εις οιωνός άριστος...»-Καθήκον μου να είναι δίπλα σ'αυτούς που πληγώθηκαν και κράτησαν την Ελλάδα όρθια

[Η χώρα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων, υποστηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο στην Καθημερινή της Κυριακής, τονίζοντας πως κάποιοι «τώρα που η έξοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές διαψεύδει το 'τρίτο μνημόνιο', αμήχανα σέρνονται από τις εξελίξεις».]

Toυ πρωθυπουργού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Τον Ιούνιο του 2012, όταν αναλάμβανε η κυβέρνησή μας, όλοι οι «οιωνοί» ήταν εναντίον μας:

• Για πάνω από μισό αιώνα, δεν υπήρχε καμιά παράδοση τέτοιας πολυκομματικής συνεργασίας στην Ελλάδα! Ετσι, πολλοί προεξοφλούσαν ότι δεν θα «αντέχαμε» ούτε έξι μήνες...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑίων: Κατέβασαν αυθαίρετα τα πορτρέτα Δημάρχων της Θεσ/νίκης... ήταν δωσίλογοι λένε

Τα πορτρέτα των δωσίλογων δημάρχων Κ. Μερκουρίου και Γ. Σερεμέτη αποκαθήλωσε η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» σε μια συμβολική κίνηση αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας στην πόλη με αφορμή την επέτειο για την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τα ναζιστικά στρατεύματα.

BINTEO-ΚΑΤΙΝ: Ένα έγκλημα των Σοβιετικών που επί 50 χρόνια έμενε κρυφό

Απρίλιος-Μάϊος 1940. 22.000 Πολωνοί συνελήφθησαν από τους Σοβιετικούς, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία και εκτελέστηκαν. Οι σοροί τους θάφτηκαν στο δάσος Κατίν, κοντά στην πόλη Σμολένσκ της Δυτικής Ρωσίας και οι τάφοι ανακαλύφτηκαν από τους Γερμανούς το 1943, δύο χρόνια μετά την εισβολή του Χίτλερ στη Ρωσία. 
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.