14 Απριλίου 2014

Ουπς! Η Ελένη μας τα έδειξε όλα και ο σκηνοθέτης της παραλίγο να πάθει «εγκεφαλικό»!

«Σταύρο μην τρομάζεις! Δεν θα δεις αυτά που δεν πρέπει» είπε η Ελένη!

Η παρουσιάστρια είδε ένα ωραίο φόρεμα και το έβαλε πάνω της... Σήκωσε λίγο την φούστα της, λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε και δεν το κατάλαβε...

Γραφική προσπάθεια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ μέσω Ελένης Βαρβιτσιώτη να εξισώσει Καραμανλή με ΓΑΠ

Σε ένα ύπουλο "εσωτερικό" χτύπημα μέσω της εφημερίδας Καθημερινής και της Ελένης Βαρβιτσιώτη με φόντο την επόμενη μέρα στη Ν.Δ. επιδίδεται ο όμιλος Αλαφούζου για μια ακόμη φορά.

Με ανακρίβειες του τύπου ότι δεν είχε καταλάβει η κυβέρνηση Καραμανλή το μέγεθος της κρίσης, ότι ακολούθησε...

Στην πρωτοπορία της παρανομίας ...

Μολονότι καταγράφεται κατά καιρούς στις εφημερίδες, είναι θέμα που αγνοείται συστηματικά από την τηλεοπτική ενημέρωση, ενώ θεωρείται απαγορευμένος ο σχολιασμός του. Και ας είναι κορυφαίο εθνικό πρόβλημα, οι επιπτώσεις του οποίου είναι θανατηφόρες για το μέλλον του τόπου.

Αναφέρομαι στην κυριαρχία της αναρχίας, της παρανομίας και της απουσίας δημοκρατικών διαδικασιών στα πανεπιστήμια, που καμία κυβέρνηση και κανένας υπουργός Παιδείας δεν τολμά...

Σοβαρός ο Θεοδωράκης! Απαντάς στον κάθε χαβαλέ: Είναι φίλη μου η Κούνεβα-Ως εδώ @cocobilly

Mετά τον σάλο που προκλήθηκε από την επίθεση του χρήστη στο Twitter με το όνομα @cocobilly, ο οποίος εμφανίζεται σαν "Σταύρος Θεοδωράκης", στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, ο Σταύρος Θεοδωράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΒΙΝΤΕΟ-Το γκολ της χρονιάς από τον "νέο Μέσι" (λέμε τώρα...)

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρώτο UEFA Youth League επικρατώντας με 3-0 της Μπενφίκα στον τελικό που διεξήχθη στη Νιόν. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μουνίρ Ελ Χανταντί, ο οποίος απέδειξε...

ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!! Και επισήμως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ο Ζαγοράκης

Ρε Αντώνη με κείνα τα χρέη τι θα γίνει; Ή τρέμετε όλοι στο Μαξίμου μην κάνουμε ομάδα και σας πάρουμε καν πρωτάθλημα;

Την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατέλθει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποδέχθηκε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγόρακης.

Ο Μαζιώτης συμμετείχε στην ληστεία με «άρωμα» τρομοκρατίας στην Κλειτορία

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατικής για τη ληστεία που πραγματοποιήθηκε περίπου πριν από έναν μήνα σε τράπεζα στην Κλειτορία της Αχαϊας, ενώ τα πιο πρόσφατα ευρήματα «μαρτυρούν» την εμπλοκή του Νίκου Μαζιώτη.

Βίντεο: Η 24χρονη που μπορεί να έχει ακόμα και 50 οργασμούς την ημέρα

Μια 24χρονη από την Florida έχει 50 οργασμούς ημερησίως λόγω σπάνιας ασθένειας.

Η 24χρονη Amanda Gryce, πάσχει από Επίμονη Διαταραχή Διέγερσης Των Γεννητικών Οργάνων, κάτι που έχει σχεδόν καταστρέψει την ζωή της.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Εξαγγελία μέτρων για τους αστέγους-Τι είναι η «κοινωνική κατοικία» που τίθεται σε εφαρμογή

Το πακέτο μέτρων, που είχε προαναγγείλει με την ανακοίνωση του κοινωνικού μερίσματος από το πρωτογενές πλεόνασμα, για την ανακούφιση και μέριμνα των αστέγων ανακοίνωσε το απόγευμα της Μ. Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η ανακούφιση των προβλημάτων των αστέγων και, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός «πρέπει να στηρίξουμε εκείνος που χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση», ενώ η κύρια παρέμβαση είναι η εφαρμογή του προγράμματος της «Κοινωνικής Κατοικίας».

Σαμαράς: Πίστα Formula στη Δραπετσώνα

Με επιστολή του στον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τη στήριξη στην προσπάθεια του Δήμου για κατασκευή πίστας Formula1!

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Τούρκος που κατηγορείται για τη φονική έκρηξη στην Τριανδρία

Αποφυλακίζεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο 52χρονος Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, ο οποίος κατηγορείται για την έκρηξη σε διαμέρισμα της Τριανδρίας, τον Οκτώβριο του 2011, κατά την οποία είχε χάσει τη ζωή του ένας 32χρονος Κούρδος.

Μάρτυρας: Ο Σαξώνης είχε συνεργάτες στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία-Η Τσεμπερά είναι άσχετη

«Ο Σαξώνης είχε συνεργάτες στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία» υποστήριξε ο άλλοτε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ορθολογισμός» που ανέλαβε το 2002 τη λειτουργία του διπλογραφικού συστήματος στο δήμο Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πανοζάχος.

Άρχισε ο σοσιαλισμός στον ΔΣΑ: Τα μέλη μας θα αμείβονται από το ΙΚΑ όσο θέλουμε εμείς...

Καλά ο βλάκας που έγινε Πρόεδρος στον ΔΣΑ δεν έχει ακούσει οτι δεν υπάρχουν κατώτατες αμοιβές και όποιος Σύλλογος βγάζει τέτοιες, παρανομεί; Μεγάλε ακόμα δεν κατάλαβες ότι υπάρχει ελεύθερη αγορά και αν ο άλλος θέλει να δουλέψει για 10 ευρώ το χρόνο, δεν μπορείς να του το απαγορεύσεις;

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας Βασίλης Αλεξανδρής σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, κάνει λόγο για «απαράδεκτους, καταχρηστικούς και αναξιοπρεπείς για την επαγγελματική τους υπόσταση οικονομικούς όρους των δικηγόρων που συνεργάζονται με το ΙΚΑ».

Οριστικά εκτός πολιτικής ο έκπτωτος λόγω καταδίκης δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος

Οριστικά και αμετάκλητα εκτός πολιτικής αρένας παραμένει ο δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) απέρριψε ως αβάσιμη την αίτησή του να ακυρωθεί η απόφαση του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου με την οποία αποφασίστηκε η έκπτωσή του από το αξίωμα δημάρχου.

Αλλάζει η ημερομηνία υποβολής της περιοδικής ΦΠΑ

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, ορίζεται ότι η περιοδική δήλωση ΦΠΑ θα υποβάλλεται πλέον μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα...

Warcraft III Reign of Chaos: Πανίκας-Βύρων-Νικόλας εναντία στο «κτήνος του μνημονίου»

Τη συνεργασία τους εν όψει ευρωεκλογών ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, Βύρων Πολύδωρας και ο επικεφαλής του κόμματος Πατρίδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, παρουσία των Χρήστου Ζώη και Νίκου Νικολόπουλου.

Στουρνάρας: Γιατί να φύγω από το ΥΠΟΙΚ; Που να πάω;

“Φωτιά” άναψαν οι νέες δηλώσεις Στουρνάρα στο περιστύλιο της Βουλής, εκεί όπου ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποχωρήσει από την θέση του Τσάρου της Οικονομίας.

Αυτή είναι η ξανθιά γαλανομάτα σωματοφύλακας της Μέρκελ που τους γοήτευσε όλους [εικόνες]

Μία γυναίκα με «γερμανικό» παρουσιαστικό ήταν η... σκιά της Ανγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψη της Καγκελαρίου στην Αθήνα. Μόνο που το παρουσιαστικό της τους μπέρδεψε όλους.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Στα ίσια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

[Εντάξει το έχουμε ξαναγράψει ότι η συγκεκριμένη "έρευνα" όπως τη λένε οι ίδιοι, είναι λίγο της πλάκας αφού στις 13 Μαρτίου ξεκίνησε με τη ΝΔ 5% πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ στο 13,5% και αφού πριν 10 μέρες την έφεραν 2% πίσω στο 19,5%, σήμερα την έχουν επιτέλους στα ίσια (όπως οι περισσότερες)]

Μία νέα δημοσκόπηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η οποία αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων φαίνεται πως η ψαλίδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε.

«Ντου» ελεγκτών στη Βουλή για να τον αντικαπνιστικό νόμο

Eλεγχο στο καφενείο της Βουλής, για πρώτη φορά στα χρονικά, πραγματοποίησε κλιμάκια της περιφέρειας Αττικής που είναι επιφορτισμένο με τον έλεγχο για την εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές πήγαν στη Βουλή μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Γιατί ο Λαφαζάνης στριμώχνει τόσο τον Τσίπρα και ζητάει ...δραχμή

Τις βασικές ενστάσεις και τον προβληματισμό του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι πιέσεις που θα εκδηλωθούν από το εξωτερικό, ενόψει των Ευρωεκλογών, διατύπωσε για ακόμη μια φορά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρεμβαίνοντας στην Κεντρική Επιτροπή με ηχηρό τρόπο και προκαλώντας εντάσεις και φθορές στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ιωαννίδης: Όψιμος αντιμνημονιακός ο Τζιτζικώστας

Επίθεση στον αντίπαλό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, εξαπέλυσε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Με τον Άρη ο Θάνος Πλεύρης-Άδωνις:Καλή επιτυχία αδελφέ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καλωσόρισε στον συνδυασμό του για τον δήμο της Αθήνας τον πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή, Θάνο Πλεύρη.

Αναλυτικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έγραψε στο Facebook:

Θερμό επεισόδιο Αμερικανών-Ρώσων στη Μαύρη Θάλασσα

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press, ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος έκανε πολλά περάσματα κοντά από το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Donald Cook στη Μαύρη Θάλασσα. Το ρωσικό αεροσκάφος «παρενόχλησε»...

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 50% ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Δημοψήφισμα στην Ελβετία για κατώτατο μισθό 3.287 ευρώ

Δεν πειράζει βρε... εμείς μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τις κατακτήσεις του λαού... πχ. τα εργασιακά δικαιώματα των καθηγητών που αρνούνται να δουλέψουν τις μέρες που χάθηκαν στις καταλήψεις μη τυχόν και μορφωθούν τα πρόβατα που θέλουν να βγάζουν

Σε δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαϊου θα αποφασίσουν οι Ελβετοί πολίτες τη θέσπιση ή όχι κατώτατου μισθού.

Εάν πουν ναι, τότε η Ελβετία θα γίνει η χώρα...

ΑΙΣΧΟΣ! Το Βήμα θάβει τη Ρούλα: Η τραγωδία της Κορομηλά

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση, στο πάνελ της κριτικής επιτροπής γνωστού τηλεοπτικού σόου απασχολεί τον Κοσμά Βίδο στη στήλη on air, όπου και δηλώνει «Προσωπικά δεν εξεπλάγην τόσο από την αποτυχία της επανόδου όσο από την έκπληξη εκείνων που ανέμεναν κάτι άλλο.»

Γράφει χαρακτηριστικά στο κυριακάτικο Βήμα:

Υπ. Οικονομικών: Το πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να φέρει και μείωση φορολογίας

Συνεχίζεται το αισιόδοξο κλίμα στο οικονομικό επιτελείο, καθώς, τα δημοσιονομικά στοιχεία που κοινοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ στην Eurostat συμφωνούν με αυτά του υπουργείου και ενδεχομένως να επαναφέρουν την συζήτηση για μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Ο Πούτιν είναι ο πιο φτωχός της κυβέρνησής του: Για αυτό το λόγο τριπλασίασε σήμερα με διάταγμα τον μισθό του

Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις ημέρες από την ανακοίνωση των πόθεν έσχες της ρωσικής κυβέρνησης όπου καταγραφόταν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο φτωχότερος στο κυβερνητικό σχήμα και η προεδρία, με διάταγμα, ανακοίνωσε τον τριπλασιασμό του μισθού του.

Πέθανε ο ορισμός του πρασινοφρουρού, δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Γαργαλάκος

Επική η προπαγάνδα του από το Κανάλι 29 στη νυχτερινή εκπομπή "επι του πιεστηρίου", στις αρχές της δεκαετίας του 90...

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Γαργαλάκος. Ηταν γνωστός για την αντιδικτατορική του δράση κατά τη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει αδειάσει πνευματικά...

Οι παίκτες του Μίτσελ μπορεί να χάρηκαν με την ψυχή τους στη χτεσινή φιέστα αλλά θα πρέπει να ξυπνήσουν άμεσα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: O προπονητής κικ μπόξινγκ που παίρνει την έδρα του Μαριά στη Βουλή -Ποιος είναι ο νέος βουλευτής των ΑΝΕΛ [εικόνες]

O Κώστας Δαμαβολίτης, προπονητής κικ μπόξινγκ στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τις 8 Μαΐου θα είναι μέλος της ελληνικής βουλής, καθώς θα πάρει τη θέση του Νότη Μαριά ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ και συνεπώς, το αργότερο μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα.

ΦΩΤΟ: Τα τομάρια της "μονταζιέρας" της Συγγρού, πάλι "χαλκεύουν" τις απόψεις του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ...

Δείτε τι διαδίδουν οι γκεμπελίσκοι για να γελοιοποιήσουν τον Αλέξη και τον ΣΥΡΙΖΑ και να τους εμφανίσουν σαν βιρτουόζους της κωλοτούμπας:

Οπαδός της Χετάφε γδύθηκε και ο Ντιέγκο Κόστα αστόχησε (VIDEO)

Ο Ντιέγκο Κόστα αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η Ατλέτικο αλλά είχε τους λόγους του, αφού ένας οπαδός της Χετάφε κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του.

Ένας οπαδός της Χετάφε που ήταν πίσω από την εστία που εκτελούσε το πέναλτι ο Ντιέγκο Κόστα αποφάσισε να γδυθεί και αυτό είχε αποτέλεσμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η κορυφαία απόκρουση όλων των εποχών

Απίστευτη φάση σε αγώνα του Ιράν, με παίκτη που έκανε προθέρμανση να μπαίνει τη στιγμή που εξελισσόταν το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο, σώζοντας σίγουρο γκολ!

Δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ποδοσφαίρου αυτό που έκανε ποδοσφαιριστής σε παιχνίδι για τη 2η κατηγορία του πρωταθλήματος στο Ιράν, ανάμεσα στις Mazandaran και YASUJ. Παίκτης της πρώτης ήταν έτοιμος να σκοράρει έχοντας περάσει και τον τερματοφύλακα, αλλά...

Η "άγνωστη" αντιβαλλιστική πυραμίδα των ΗΠΑ - ΦΩΤΟ

Όποιος βρεθεί στην Βόρεια Ντακότα, λίγο πριν τα σύνορα του Καναδά - και για να ειμαστε πιο συγκεκριμένοι στην μέση του πουθενά - θα αντικρίσει μια τεράστια πυραμίδα…!

Αυτη λοιπον η Αμερικάνικη πυραμίδα - καθώς δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς αν για έστω μια στιγμή θεωρήσετε οτι είστε στην Αίγυπτο - ηταν κάποτε 'το σπίτι' αντι-βαλλιστικών πυραύλων που ειχαν στόχο, κατα την διάρκεια του Ψυχρού πολέμου, την κατάρριψη Σοβιετικών πυραύλων πριν φτάσουν στον προορισμό τους… στα Αμερικανικά εδάφη δηλαδή!

ΗΧΗΤΙΚΟ:Το 'δαμε κι αυτό! Αντιμνημονιακός βουλευτής του Καμμένου διαφημίζει ενεχυροδανειστήριο... σε λίγο και γραφεία κηδειών για αυτοκτονούντες

Ενώ εμφανίζεται σαν αμετακίνητος αντιμνημονιακός, συμμετέχει σε εξευτελιστική διαφήμιση ενεχυροδανειστηρίου, με εμετικό περιεχόμενο και ύφος.

Πρόκειται για τον βουλευτή των ΑΕροψεκασμένων...

18.000.000 τουρίστες προτίμησαν την Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Έρευνας Συνόρων που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ, την περίοδο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου 2013, οι αφίξεις µη κατοίκων από το εξωτερικό ανήλθαν σε 17.919.580 άτομα και αυξήθηκαν κατά 2.401.958 άτομα σε σύγκριση με το 2012.

Τι λένε οι αριθμοί

ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕ: Δημοψήφισμα για το νόμισμα, λέει υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση (λέμε τώρα) προκαλεί η δήλωση της Σόφης Παπαδόγιαννη, υποψηφίας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος, ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το νόμισμα που επιθυμεί ο ελληνικός λαός.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Μας ψεκάζουν ενόψει εκλογών!! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι πέρα από τις καταγγελίες, παρουσιάζουν και... ντοκουμέντα - Τελικά, μας ψεκάζουν ή όχι;

Δεν έχει τέλος η συζήτηση για το αν μας... ψεκάζουν ή όχι. Και ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για ένα θέμα άνευ αντικειμένου, που αποτελεί έμπνευση μόνο για χιουμοριστικές συζητήσεις και πειράγματα, ορισμένοι επιμένουν να διακινούν τον ισχυρισμό περί ψεκασμών.

Το τρέιλερ του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Youtube ενόψει του ημιτελικού αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Δείτε το βίντεο

Η CIA χρησιμοποίησε το «Δόκτωρ Ζιβάγκο» ως μέσο προπαγάνδας [εικόνες]

Ντοκουμέντα της CIA τα οποία βρέθηκαν στα χέρια δύο ερευνητών, τους επέτρεψαν να στοιχειοθετήσουν την «Υπόθεση Ζιβάγκο» και να δείξουν πώς το ρωσικό μυθιστόρημα του Μπόρις Πάστερνακ χρησιμοποιήθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ελεύθεροι 4 σωφρονιστικοί των φυλακών Νιγρίτας

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας, που κλήθηκαν να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών για το θάνατο του Αλβανού δολοφόνου Ίλι Καρέλι.

Κλαίει όλη η Ελλάδα!! Παραιτήθηκε ο Παντελής Καψής

Την παραίτησή του από υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο Παντελής Καψής.

Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης του κ. Καψή:

Βρούτσης: Πότε θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα

Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, θα καταβληθεί η προκαταβολή των οικογε­νειακών επιδομάτων, που θα αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2014, για τους δικαι­ούχους που ήδη εισέπραξαν τα επιδόματα του 2013.

Ο αριθμός των δικαιούχων είναι 669.702 και θα καταβληθεί το ποσό των 136.817.889 ευρώ.

ΚΛΑΙΩ με την κλήρωση Πανάρα: Με ζεστά και κρύα μπαλάκια διάλεψε τους «άριστους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρεις κληρώσεις επελέγησαν 15 εκ των 42 υποψηφίων - Οι υπόλοιποι 27 επελέγησαν με βάση πολιτικά κριτήρια.... δηλ. τα γούστα του Καμμένου - Μεταξύ των υποψηφίων ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Ν.Μαρκάτος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π.Σγουρίδης και ο εργατολόγος Γ.Ρωμανιάς

Με σύνθημα «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών, Ναι στην Ευρώπη των Λαών» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, 15 εκ των οποίων προέκυψαν με κλήρωση κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω κατάθεσης βιογραφικών.

Wall Street Journal: Το ρεύμα γυρίζει για την Ελλάδα…

Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές ομολόγων την περασμένη εβδομάδα ήταν συμβολικά μία σημαντική στιγμή για την κρίση του ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal, με τίτλο: «Το ρεύμα γυρίζει για την Ελλάδα -και την Ευρωζώνη».

Η Ηλεκτρονική ζητά ένα μισθό από τους εργαζομένους για να σωθεί οικονομικά

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως η εταιρία ηλεκτρονικών ειδών "Ηλεκτρονική" ζήτησε από τους εργαζόμενούς της να συμβάλλουν με ένα μισθό στην προσπάθεια για την οικονομική της σωτηρία.
Η εταιρία ενημέρωσε για τις προθέσεις τους εργαζόμενους με e-mail που τους έστειλε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνα, που κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν το έντυπο.

Αύριο στον ουρανό το «Ματωμένο Φεγγάρι» - Δοξασίες για το τέλος του κόσμου

Σπανιότατο: Συνολικά τέσσερις φορές θα δούμε το φαινόμενο μέχρι τον Οκτώβρη του 2015 – Γιατί κάποιο το συνδέουν με τη Δευτέρα Παρουσία – Θα δούμε το φαινόμενο από την Ελλάδα;

Οργιάζουν οι δοξασίες για την αστρονομική «σύμπτωση» των τεσσάρων «ματωμένων» φεγγαριών με τους ειδικούς να αδημονούν να καταγράψουν το γεγονός και τους προφήτες να υποστηρίζουν ότι έρχεται η... Δευτέρα Παρουσία.

«Με πυροβόλησαν άνθρωποι του Καντάφι και η κυβέρνηση Παπανδρέου το έκρυψε!»

Τη συγκάλυψη ενός αιματηρού επεισοδίου, με θύμα Έλληνα υπάλληλο της πρεσβείας μας στη Λιβύη, που πυροβολήθηκε από φρουρούς της κόρης του Μουαμάρ Καντάφι, φέρνει σήμερα στο φως το protothema.gr

Λιβύη, 23 Φεβρουαρίου 2011. Η ατμόσφαιρα στη χώρα του δικτάκτορα Μουαμάρ Καντάφι μυρίζει μπαρούτι.

Στο 2,1% το έλλειμμα του 2013, μειωμένο 10 δις το χρέος και 40 δις το ΑΕΠ σε σχέση με το 2010

Απώλειες 40 δισ. ευρώ υπήρξαν στο ΑΕΠ της χώρας την περίοδο 2010 - 2013, ενώ στο τέλος της περυσινής χρονιάς, το δημόσιο χρέος «εκτινάχθηκε» στο 175,1% του ΑΕΠ ή στα 318,7 δισ. ευρώ.

Αυτό προκύπτει από τα δημοσιονομικά στοιχεία που κοινοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) στη Eurostat, στο πλαίσιο της πρώτης κοινοποίησης Διαδικασίας Υπερβολικού Ελλείμματος του 2014.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! FT: Ώρα να χρεωκοπήσει η Ελλάδα…

Με τίτλο «τώρα θα μπορούσε να είναι η ώρα για να χρεωκοπήσει η Ελλάδα», ο αρθρογράφος των Financial Times, Wolfang Munchau, υποστηρίζει ότι η ελληνική οικονομία «ούτε σε ύφεση βρίσκεται, ούτε ανακάμπτει. Έχει καταρρεύσει».

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Κατάθεση 2,5 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο από τον Ευσταθίου

Στην κατάθεση του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου, προχώρησε ο Παναγιώτης Ευσταθίου, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Έχει λαλήσει ο κόσμος! Ο άλλος έβγαλε όπλο στον ελεγκτή εισιτηρίων

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε αστικό λεωφορείο στο Γκάζι σήμερα το πρωί. Ένας άνδρας, πρώην...

Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι της Αμερικής -Δείτε το σε εικόνες και βίντεο

Μια ονειρεμένη ιδιοκτησία 20 στρεμμάτων στην άκρη του ωκεανού, στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, πωλήθηκε προς 120 εκατ. δολάρια, ένα ρεκόρ για τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με τον πωλητή του.

Η πώληση του Copper Beech Farm, όπως ονομάζεται, η οποία βρίσκεται στο Γκίνουιτς του Κοννέκτικατ, στα ανατολικά των ΗΠΑ, θεωρείται η πιο ακριβή κατοικία που πουλήθηκε ποτέ στην Αμερική. Αρχικά προτάθηκε το 2013 για 190 εκατ. δολάρια.