15 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΦΤΙΛΑ!!Γελάει ο κόσμος με τον μπαγλαμά Σταθάκη: Θα σκίσω τα βιβλιά μου αν μειωθεί το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων

Του τα έλεγε ο Βολουδάκης αλλά γέλαγε ειρωνικά και έλεγε ότι θα σκίσει τα βιβλία του... τώρα σκίστα ρε μπαγλαμά! Αυτοί οι μπουρτζόβλαχοι καθηγητάδες θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα... Και θεωρείται και σοβαρός τρομάρα του!

«Περιμένουμε, λοιπόν, σήμερα τον κ. Σταθάκη να πάει στην πλατεία Συντάγματος να σκίσει τα βιβλία του», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου.

«Ο υπεύθυνος Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης έλεγε πρόσφατα (Κοινωνία Ώρα Mega 9.4.2014) ότι "η έξοδος στις αγορές είναι της πλάκας" και "δεν θα έχει καμία επίδραση" στη μείωση των επιτοκίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιορτές έρχονται είπε κι ο Δήμου την παπαριά του για να προκαλέσει: Ειδωλολατρικό το δήθεν "Άγιο Φως"

Καί μπορεί να έχει δίκιο αλλά ρε φίλε υπάρχει και κάτι που λέγεται παράδοση... ε, τι να κάνουμε δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα επειδή το θέλουν 5 γραφικοί... Όταν γίνετε πλειοψηφία το βλέπουμε... μέχρι τότε ξυδάκι

Και πάλι βρήκε την ευκαιρία που περιμένει κάθε χρόνο (εθνική ή θρησκευτική εορτή) για να κάνει γνωστή την παρουσία του ο συγγραφέας και μέλος του κόμματος «Ποτάμι», Νίκος Δήμου,  με νέο του άρθρο, στο οποίο κάνει λόγο για «δήθεν Άγιο Φως», χαρακτηρίζοντας το ταυτόχρονα ειδωλολατρικό.

Μπα; Δεν είναι "Ουκρανός ναζί"; "Βουλευτής ζήτησε να εκτιμηθεί η "άρια" καταγωγή των Ρώσων"

Ένας Ρώσος βουλευτής αρμόδιος για την Παιδεία κάλεσε τους Ρώσους να «εκτιμήσουν» την «άρια» καταγωγή τους, η οποία, κατά τον ίδιο, θα πρέπει να αναφέρεται στα βιβλία της ιστορίας, προκαλώντας σήμερα σάλο στον ρωσικό Τύπο.

Δεν υπάρχει λέμε: Ζητείται άρση ασυλίας του Ματθαιόπουλου για αρπαγή τσάντας

Δικογραφία σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος και ζητείται να αρθεί η ασυλία του με την κατηγορία της ληστείας με αρπαγή τσάντας.

Στην Ελλάδα ζούμε οπότε... αποφυλακίζεται με εγγύηση ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός

Θετική ήταν η εισήγηση για αποφυλάκιση του Γιώργου Σπανού έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι δικηγόροι του προέδρου του Ατρομήτου, ο οποίος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος την Μεγάλη Τετάρτη.

Η Γερμανική Πρεσβεία ξεφτιλίζει τη γυναίκα του κηπουρού του ΓΑΠ, Καραβίτη-Δρούτσα, δηλ. την ανταποκρίτρια του ΑΠΕ στο Βερολίνο

[Και φυσικά για να περάσουν την προπαγάνδα της κυρίας, τα γνωστά ΜΜΕ της αριστεράς δεν αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία είναι η γυναίκα του Δρούτσα για να μην ξυπνήσουν αντανακλαστικά του κόσμου]

Τι απαντάει το πρακτορείο μέσω της ανακοίνωσης της γερμανικής πρεσβείας

Μετά την αντίδραση ορισμένων μέσων ενημέρωσης για τη διόρθωση τηλεγραφήματός μας την περασμένη Παρασκευή 11/4/2014, υπό τον τίτλο «Γερμανία: Μήνυμα στήριξης της γερμανικής κυβέρνησης φέρνει στην Αθήνα η Αγ. Μέρκελ, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Καγκελαρίας», το ΑΠΕ-ΜΠΕ απευθύνθηκε στην πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, για την ακριβή μετάφραση της επίμαχης παραγράφου που περιλαμβάνεται στη σχετική επίσημη ανακοίνωση της Καγκελαρίας.

Σύμφωνα με την απάντηση του Γραφείου Τύπου της πρεσβείας, η ακριβής μετάφραση έχει ως εξής:

Μπουτάρης: Είχα πει στον Παπαγεωργόπουλο «Βασίλη μου, πρόσεχε θα σε βάλουν μέσα»

Απαντήσεις για τις ευθύνες του προκατόχου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για την «τρύπα» των 17,9 εκατ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης, κλήθηκε να δώσει σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι λείπουν λεφτά, αλλά μόνο ο ίδιος ξέρει εάν ήταν κι αυτός στο κόλπο», απάντησε ο σημερινός δήμαρχος εξαπολύοντας παράλληλα «κεραυνούς» εναντίον του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια και του πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη, τον οποίο αποκάλεσε «χαϊδεμένο παιδί του δήμου».

«Δεκάδες νεκροί Ρώσοι στο αεροδρόμιο του Σλοβιάντσκ»

Δεκάδες είναι οι νεκροί στη μάχη που είναι σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο, που βρίσκεται ανάμεσα στο Κραματόρσκ και το Σλοβιάντσκ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα της Ουκρανίας ...

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στα ζώα που μαχαίρωσαν τον Πακιστανό

Με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κρίθηκαν ένοχοι και τους επιβλήθηκε
ισόβια κάθειρξη χωρίς, μάλιστα, να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού υπηκόου, Λουκμαν Σεχζάντ, το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου του 2013 στα Κάτω Πετράλωνα.

ΣΥΡΙΖΑ: Στα αζήτητα δεκάδες δικογραφίες τα τελευταία 5 χρόνια στην Βουλή-Οι μισές αφορούν Γιωργάκη και Παπακωνσταντίνου

Στο κοινοβουλευτικό συρτάρι και από εκεί στην παραγραφή οδηγείται η συντριπτική πλειοψηφία των δικογραφιών δεκάδων υπουργών που έχουν φθάσει στην Βουλή τα  τελευταία πέντε χρόνια.

Μπόλαρης καταγγέλει Τζιτζικώστα για «υπόγειες» σχέσεις με τη ΧΑ!

Υποστηρίζει ότι ο συνυποψήφιός του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αρνηθεί να καταδικάσει τη δράση του φιλοναζιστικού μορφώματος

Για «επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία» και υπόγειες σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ο Μάρκος Μπόλαρης το συνυποψήφιό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιανής και η παραβολή των «Δέκα Παρθένων»

Η Ορθόδοξη Εκκλησία θυμάται σήμερα τη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, αλλά και τη γνωστή παραβολή των δέκα Παρθένων

Με βάση το Χριστιανικό εορτολόγιο, ως Μεγάλη Τρίτη καθιερώθηκε η Τρίτη ημέρα της εβδομάδας που είναι γνωστή ως εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού.

ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΙ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΕΜΕΙΝΑΝ: Αργία η Μ. Παρασκευή στην Κούβα του Κάστρο

Περίπου 10% των 11 εκατομμυρίων Κουβανών δηλώνουν καθολικοί και οι θρησκευτικές αρχές υπολογίζουν σε 1% το ποσοστό των θρησκευομένων

Το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας κήρυξε επισήμως αργία τη Μεγάλη Παρασκευή του Καθολικού Πάσχα, ανταποκρινόμενο έτσι σε αίτημα του επίτιμου πάπα Βενέδικτού 16ου, αναφέρει σήμερα η επίσημη εφημερίδα "Γκράνμα".

Επειδή τα παπαγαλάκια ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένων αναρωτιούνται: Που ήταν ο Καραμανλής;

Πολλούς ψιθύρους από στόκους που δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι ο Καραμανλής στηρίζει με χίλια Σαμαρά, προκάλεσε η απουσία του Κώστα Καραμανλή από τη σημερινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικά, δε, οι ηλίθιοι συνδύαζαν την απουσία με τα γραφικά σχόλια του σαλεμένου...

Γιώργος Αμυράς: Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές με τον Σαμαρά - Παραμένω ανεξάρτητος

Ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε ο υποψήφιος για τις ευρωεκλογές με τη ΝΔ, Γιώργος Αμυράς.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

ΦΩΤΟ: Η «selfie» φωτογραφία του Σαμαρά με τη φιλεναδίτσα Κεδίκογλου

Μια «selfie» φωτογραφία βγήκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την αποχώρηση του από την εκδήλωση της παρουσίασης των ευρωβουλευτών του κόμματός του από το ξενοδοχείο Κάραβελ. Τον κ. Σαμαρά πλησίασε μια όμορφη μελαχρινή γυναίκα, η οδοντίατρος...

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ-Μομφεράτος-Ζαγοράκης-Αμυράς-Ξαρχάκος ανάμεσά τους [λίστα]

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών παρουσίασε ο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην εκδήλωση της ΝΔ που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, και κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Οι 42 υποψήφιοι της ΝΔ για τις ευρωεκλογές είναι οι εξής

Αναλυτικά:

1. Αμυράς Γιώργος

Υποψήφιος με τον Πολύδωρα ο Χριστοδουλόπουλος

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, «ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ», θα είναι ο διάσημος τραγουδιστής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Το twitter υπέκυψε τελικά και κλείνει λογαριασμούς στην Τουρκία

Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter συμφώνησε να κλείσει κάποιους λογαριασμούς στην Τουρκία, αλλά προς το παρόν δεν θα αποκτήσει γραφείο στη χώρα όπως έχει ζητήσει η τουρκική κυβέρνηση, δήλωσε τη Δευτέρα, ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος έπειτα από συνομιλίες που διεξήχθησαν με στελέχη της εταιρείας.

Η τελευταία κάτοικος της Αμμοχώστου - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Λίγες ώρες μετά από την άκαρπη συνεδρίαση μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας και Βρετανίας για την Κύπρο, που έληξε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Γενεύη, οι κάτοικοι της Αμμοχώστου ήταν βέβαιοι ότι θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ήταν ξημερώματα 15ης Αυγούστου το 1974. Άφησαν τα πράγματά τους εκεί που ήταν οι θέσεις τους: στα σπίτια τους, στο χωριό τους. Οι μαρτυρίες για φαγητά που έμειναν να μαγειρεύονται δεν είναι λίγες, όπως και αυτές για τα νερά που έβραζαν περιμένοντας να γίνουν τσάι.

Δήμοι Π. Αττικής: Οι υποψήφιοι και τα προγνωστικά. Ποιοι δεν μπαίνουν στο β΄ γύρο

Όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο φουντώνει η "μάχη", με τους υποψήφιους δημάρχους των 66 δήμων της Περιφέρειας Αττικής να παλεύουν για τον πολυπόθητο θώκο.

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για τη "μάχη" του β΄ γύρου αλλά και τον τελικό νικητή στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής, καταγράφει η aftodioikisi.gr, με βάση φανερές ή μυστικές δημοσκοπήσεις και πληροφορίες από κάθε δήμο.

Οι δήμοι κατ' αλφαβητική σειρά:

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-Γελάει ο κόσμος με την «αγανακτισμέη» Πατουλίδου του Τζιτζικώστα που στηρίζει ΧΑ και απορεί «πως κυκλοφορεί ελεύθερος ο ΓΑΠ»!

Ευτυχώς που σε κάποιο σημείο είπε μόνη της ότι τον στήριξε τον Γιωργάκη, γιατί αλλιώς θα τρελενόμασταν μ'αυτά που έλεγε...

Σοβαρό θέμα προέκυψε χθες με τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία -από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά τις δηλώσεις της για την Χρυσή Αυγή.

Δείτε γατάκια τι σημαίνει «έξοδος στις αγορές»: Βουτιά στα επιτόκια των τρίμηνων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου

Όλο τον προηγούμενο καιρό οι οικονομολόγοι του κώλου του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων μας λέγαν ότι δεν πρέπει να βγούμε στις αγορές και να πληρώσουμε τζάμπα μεγάλο επιτόκιο... Τώρα που η έξοδος συνοδεύτηκε με θεαματική βουτιά και των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων, όπως έλεγαν οι σοβαροί άνθρωποι, τι έχουν να πούνε οι στόκοι;;

Σημαντική αποκλιμάκωση απόδοσης, που οφείλεται στη προ εβδομάδος επιτυχημένη δημοπρασία των ελληνικών 5ετών ομολόγων, παρατηρήθηκε κατά τη σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων από τον ΟΔΔΗΧ, κατά την οποία αντλήθηκαν 1,625 δισ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, που διενεργήθηκε σήμερα για τη συγκέντρωση ποσού ύψους 1,25 δισ. ευρώ, η απόδοση διαμορφώθηκε στο...

Δημοσκόπηση: Το Ποτάμι είναι… καπρίτσιο των Ελλήνων... άντε να δούμε πότε θα τους περάσει

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Το dna του Ποταμιού, δηλαδή ο αυτοπροσδιορισμός των πολιτών που δηλώνουν σήμερα πρόθυμοι να εμπιστευτούν με την ψήφο τους την κίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη, αποτελεί μια εξαιρετικά κρίσιμη παράμετρο για τη σφαιρική ανάλυση και την ουσιαστική πρόβλεψη της δυναμικής που θα έχει το κόμμα αυτό, σε βάθος χρόνου.

Επικός ο μπάρμπας του Ευρ. Λαϊκού Κόμματος που εξηγεί σε νέους γιατί ήταν δύσκολο να δει τσόντα πριν την ενωμένη Ευρώπη

Ο Γιόζεφ Ντολ, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού κόμματος στο ευρωκοινοβούλιο, παρέθεσε σήμερα τα πλεονεκτήματα της ενωμένης Ευρώπης, εξηγώντας πόσο πολύπλοκο ήταν να δεις πορνό, όταν οι χώρες είχαν σύνορα και διαφορετικά νομίσματα.

Σαμαράς απαντά στους κλαψομούν@δες: Μεγάλη πολιτική τομή η εκλογή ευρωβουλευτών με σταυρό

Έχουμε σταυρό οπότε αν δεν βρείτε να σταυρώσετε κάποιον από τους 40τόσους να το ψάξετε αλλιώς... 

«Το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή θα το αποφασίσει με την ψήφο του εκλογικό σώμα της χώρας», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΝΔ για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, μεγάλη πολιτική τομή την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό.

Κατέβασε το tweet με τη "συγνώμη" στον Σαμαρά ο Βελόπουλος-Το παρασκήνιο του "όχι"

Πριν από λίγα λεπτά ο Κυριάκος Βελόπουλος αποφάσισε να αποδημοσιεύσει το tweet που έγραψε νωρίτερα, αναφέροντας:

ΦΩΤΟ-Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ-Όλα τα ονόματα και οι τελευταίες πληροφορίες

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ανακοινώνεται αυτή την ώρα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα για την εκλογική μάχη της 25ης Μαΐου περιλαμβάνονται τα ονόματα του...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Ουκρανοί υπέκλεψαν συνομιλίες Ρώσων κομάντο

Το Κίεβο έδωσε στη δημοσιότητα υποκλαπείσες συνομιλίες Ρώσων πρακτόρων, τις οποίες διαψεύδει η Μόσχα. Σε αυτές υπάρχει η πληροφορία ότι το πρώτο θύμα ήταν ο επικεφαλής του αντιτρομοκρατικού κέντρου της Ουκρανίας, που αιφνιδίως αντικαταστάθηκε χθες.

Δείτε το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA μετά την προπαγάνδα του παπαγάλου του Πούτιν Αυγερινού:

ΒΙΝΤΕΟ-Καλαφάτης ξεβρακώνει την «αξιοπιστία» Μπουτάρη

Για μελανά σημεία στο ζήτημα της αξιοπιστίας του υπάρχοντος δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

ΆΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! Μητσοτάκης: Θα κόψουμε μισθούς από τεμπέληδες για να δώσουμε πριμ στους δουλευταράδες

Στοχευμένες μειώσεις σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να επιβραβευθούν οικονομικά οι πιο παραγωγικοί προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες μειώσεις στις αποδοχές.

Ελεύθεροι άλλοι δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, οι δύο τελευταίοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Νιγρίτας, που κλήθηκαν σήμερα να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή, για τον θάνατο του Αλβανού δολοφόνου Ίλι Καρέλι.

Η Fairfax επενδύει 1,3 δισ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank

Γερό επενδυτικό μπάσιμο στην Ελλάδα από την εταιρεία Fairfax Financial Holdings καθώς θεωρείται πως είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση πως επενδύει 1,3 δισ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank.

Πάγκαλος κατά Λαζόπουλου: Θέλει χρήμα κα επιρροή – Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και το λαϊκισμό – «Να διαλυθούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ»

Άστραψε και βρόντηξε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ο Θόδωρος Πάγκαλος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πρώην υπουργός δεν μασάει ποτέ τα λόγια του. Και αυτή τη φορά έπιασε στο... στόμα του τον γνωστό ηθοποιό, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές.

Μην αγχώνεσαι! Θα κλάψουμε αλλά θα το ξεπεράσουμε:Ο Βελόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος και ζητάει συγγνώμη απ' τον Σαμαρά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κατέβασε το tweet με τη "συγγνώμη" στον Σαμαρά ο Βελόπουλος-Το παρασκήνιο του "όχι"

Την κλασική ελληνική γκρίνια βλέπω με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ κι αν θα μπει ή όχι ο Βελόπουλος ή ο Ζαγοράκης ή ο Φούφουτος... Θεωρώ τη γκρίνια περιττή και άσκοπη από τη στιγμή που ο Σαμαράς φρόντισε να σας δώσει σταυρό προτίμησης. Δεν μπορεί ανάμεσα σε 40τόσους υποψηφίους να μην υπάρχουν 2-3 να σταυρώσουμε... Σοβαρευτείτε!

Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έκανε γνωστή ο Κυριάκος Βελόπουλος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter.

Εισαγγελέας: Να αρθεί η ασυλία του Κασιδιάρη για την υποκλοπή

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποστέλλει σήμερα, προκειμένου να διαβιβαστεί στην Βουλή, η εισαγγελέας, Καλλιόπη Νταγιάντα, την δικογραφία που αφορά την...

Παραιτήσεις βουλευτών λόγω Ευρωεκλογών -Ποιοι έρχονται-Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η σεναριογράφος του «Ελένη» και του «Καφέ της Χαράς»

Αλλαγές στα στρατόπεδα των κομμάτων φέρνουν οι επικείμενες Ευρωεκλογές, καθώς αρκετοί είναι οι βουλευτές, οι οποίοι θα εγκαταλείψουν από τη θέση τους, αφού επιλέχθηκαν από τα κόμματα τους να είναι υποψήφιοι στα ευρωψηφοδέλτια και σύμφωνα με το νέο εκλογικό σύστημα, θα πρέπει να παραιτούνται.

Πώς σχεδιάζει ο Λαζόπουλος να κάνει κυβέρνηση [σκίτσο]

Το κλασικό ζευγάρι των ηλικιωμένων από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους του Λακη Λαζόπουλου, συνομιλεί και αποκαλύπτει πώς σχεδιάζει να σχηματίσει κυβέρνηση.

Τι λέει για τον «αδιάβαστο μαθητή» του, Σ. Θεοδωράκη, ο ΑΕροψεκασμένος πλέον Ζουράρις

Μη ποταμίσιος και μη σούργελο δήλωσε χθες ο Κώστας Ζουράρις, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε καθηγητής του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και τι μαθητής ήταν τότε που σπούδαζε δημοσιογραφία.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «ματωμένο» φεγγάρι

​Στις 12 το πρωί, ώρα Ελλάδας, τη Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώθηκε η ολική έκλειψη της Σελήνης, η οποία «έβαψε» με αίμα το φεγγάρι μας.

Θάψιμο Τατσόπουλου: Σημασία έχει που συμφωνούν στον ΣΥΡΙΖΑ τι θα ντυθεί ο Διαμαντόπουλος στις Απόκριες

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Facebookτις αντίθετες απόψεις που έχει εκφράσει  ο Λαφαζάνης στον ΣΥΡΙΖΑ για το νόμισμα.

«Εχουν δίκιο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κυριολεκτικά άνευ σημασίας...

Προσλήψεις 109.000 ανέργων

Έξι προγράμματα βρίσκονται σε εφαρμογή ενώ αναμένονται δράσεις μετά το Πάσχα για τη στήριξη περισσοτέρων από 109.000 ανέργων.

Το ξέσπασμα του μικρού Σουμάχερ

Ο Μικ Σουμάχερ, ο 15χρονος γιος του θρύλου της Formula 1, Μίχαελ, ξέσπασε σε λυγμούς μόλις ανέβηκε στο βάθρο, σε αγώνες καρτ που έγιναν στην Ιταλία.

Ιωαννίδης: Μούγγα ο ΑΕροψεκασμένος Τζιτζικώστας για το ιστορικό γεγονός

Ο Γιάννης Ιωαννίδης μιλώντας χθες σε Δημοσιογράφους τόνισε, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Λυπάμαι πραγματικά γιατί ο συνήθως λαλίστατος Τζιτζικώστας δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη από προχτές για...

Ο Σγουρός, ο αστείος Χαρδαλιάς και το (ανίκητο) “σύστημα ΠΑΣΟΚ”

Το ΠΑΣΟΚ που… αγαπήσαμε, και στα χέρια του οποίου η Ελλάδα χρεοκόπησε, εσχάτως οικονομικά, και πολύ νωρίτερα σε επίπεδο ηθικής και αξιών, επιβεβαιώνει με μικρές, καθημερινές πράξεις και πρωτοβουλίες, ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι της εξουσίας. Δηλαδή, κυρίως της διατήρησης και διαιώνισής της.

Πως κατέληξε ο Σαμαράς στους 42 του ευρωψηφοδελτίου – Με Ζαγοράκη αρχηγό, σήμερα η παρουσίαση

Με την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, στις 14:00 μετά το μεσημέρι ξεκινά κατ ουσίαν η προεκλογική περίοδος για τη Νέα Δημοκρατία. Πως έπεισε ο πρωθυπουργός τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ποιες ανατροπές δρομολογεί η διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ...

Το χθεσινό ρεπορτάζ ήταν ενδεικτικό του «σεισμού» που επίκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Αιφνιδιάζοντας ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας (Α.Π.) Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσήλθε στη συνεδρίαση με ένα oκτασέλιδο κείμενο υπό τον τίτλο: ΄Κείμενο Συμβολής της Αριστερής Πλατφόρμας΄, με το οποίο επί της ουσίας ζητούσε ρήξη και έξοδο από την ευρωζώνη. Στο εν λόγω κείμενο-συμβολή στο διάλογο χαρακτηρίζεται ΄εξαιρετικά αναγκαίο΄ για το κόμμα να επεξεργαστεί και να εκπονήσει για κάθε περίπτωση ένα σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη...».

ΒΙΝΤΕΟ-Επιβάτης σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε εν πτήσει να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους

Σκηνές τρόμου έζησαν οι 135 επιβάτες μίας πτήσης από το Σικάγο με προορισμό το Σακραμέντο, καθώς ένας άνδρας σε κατάσταση αμόκ προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους, ενώ αυτό ήταν στο αέρα.

Τι απαντούν οι "ναζί" του Lidl στην "καταγγελία" ότι δεν μπορούν να προμηθεύσουν όλη την Ελλάδα με τζάμπα αρνί

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων, που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της, προχώρησε η εταιρεία.

ΦΩΤΟ-Γκάφα ολκής: Με φωτο γυναίκας που κάνει σ@ξ με αεροπλανάκι απάντησε η US Airlines σε πελάτη που παραπονιόταν

Οπως όπως, με ένα tweet που ζητούσε συγνώμη έτρεξε να μαζέψει την γκάφα που είχε κάνει νωρίτερα η US Airways η οποία απάντησε μέσω Twitter στα παράπονα ενός επιβάτη με μια πορνογραφική φωτογραφία. Ακολούθησε ο κακός χαμός στο Twitter, ενώ μέσα σε ελάχιστη ώρα το σχετικό hustag έχει παγκόσμιο trend.

Ταράκουλο στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η υποψηφιότητα Ζαγοράκη-Τι είπε ο Παπαδημούλης

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε στο twitterτην κάθοδο του Θοδωρή Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Λιμενικό - Νεκρός Τούρκος διακινητής

Ένας Τούρκος διακινητής έπεσε νεκρός το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια καταδίωξης ταχύπλοου, από σκάφος του λιμενικού σώματος, στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω.

Το ταχύπλοο πιθανόν....

Συγκλονιστικό άρθρο του Ρόμπερτ Φισκ για την αρμενική γενοκτονία

«Οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιους θαλάμους αερίων, βάζοντας τους Αρμένιους, κατά εκατοντάδες σε σπηλιές και ανάβοντας φωτιές στις εισόδους τους, ώστε οι έγκλειστοι εντός να πεθάνουν από ασφυξία – την ίδια μέθοδο χρησιμοποίησαν και κατά των Ελλήνων, τους χρόνους της Τουρκοκρατίας»

Ανατριχιαστικό είναι το άρθρο για την αρμενική γενοκτονία που δημοσίευσε στη βρετανική εφημερίδα Independent ο διάσημος δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ.

ΦΩΤΟ-Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΕ!! Άφθονο γέλιο πρόσφερε πάλι ο «έγκριτος» Βαξεβάνης: Χάνονται τα SMS μου!

Απίστευτο γέλιο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε προσφέρει τακτικά ο γνωστός «έγκριτος» δημοσιοκάφρος Κώστας Βαξεβάνης. Έτσι και χθες αποφάσισε να μας ενημερώσει ότι χάνονται τα sms που στέλνει στο κινητό φίλου του... αφού ως γνωστό BND, NSA, FSB, MI5 έχουν στήσει ειδικές ομάδες παρακολούθησης των κινήσεων του "έγκριτου". 

Δεν ήθελε βέβαια και πολύ για να ξεκινήσει το δούλεμα από τον κόσμο:

Ο Γ.Μουρούτης γελάει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο «σχολιάζει» ο Γιώργος Μουρούτης
 
Τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο «καρφώνει» ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά για τα κοιτάσματα ο Σόλων Κασίνης!

Ο Σόλων Κασίνης ορίστηκε με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, σύμβουλος του πρωθυπουργού, αρμόδιος για θέματα ενεργειακής πολιτικής. Ο κ. Κασίνης έχει σπουδάσει χημικός μηχανικός και κατέχει πτυχίο Business Studies και δίπλωμα Marketing.

Για περισσότερα από 35 χρόνια...

Ψυχάρης: Δεν κάρφωσα ανώνυμα για να κάνουν «ντου» οι ελεγκτές στη Βουλή... τα έχω πει και επώνυμα

Αμεση απάντηση στις φήμες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου σχετικά με την έφοδο των ελεγκτών στη βουλή προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρείται ο νόμος για το κάπνισα , έδωσε απόψε ο Ανδρέας Ψυχάρης.