18 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Αυτή την ψηφίζουμε με δύο χέρια... επειδή είμαστε σίγουροι ότι έχει όραμα...

​Εκτός από το Boho Style, «τάση» φαίνεται πως είναι για τους celebrities και η ….. ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική! Τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και μοντέλα είναι πρώτοι στις προτιμήσεις των κομμάτων τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και για τις ευρωεκλογές σε Αθήνα και επαρχία!

Και στην Κρήτη η υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας, Ελένη Βλάσση επέλεξε μια νεαρά καλλονή για το ψηφοδέλτιο της!

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς «κόπηκαν» Λαπαβίτσας - Βαρουφάκης

Οι υποψηφιότητες των δύο καθηγητών για το ευρωψηφοδέλτιο δεν έφτασαν καν στην κεντρική επιτροπή, αν και η ένταξή τους ήταν ιδέα Τσίπρα - Το πανίσχυρο πανεπιστημιακό κατεστημένο που υπάρχει στο κόμμα δεν ήθελε «ανακάτεμα της τράπουλας»

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας πέρασε μεν, δια πυρός και σιδήρου, κ. Κρίτωνα Αρσένη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Τετάρτη, αλλά ήδη από την προηγούμενη Κυριακή ήταν σφόδρα δυσαρεστημένος από την αρνητική τροπή που πήραν κάποια πράγματα με τις επιλογές του για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο καπετάνιος εγκαταλείπει πρώτος το πλοίο

Το γύρο του κόσμου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον καπετάνιο του πλοίου που βυθίστηκε στη Νότιο Κορέα να εγκαταλείπει πρώτος το καράβι. Ταυτόχρονα στο μικροσκόπιο τον αρχών της Ασιατικής χώρας έχουν μπει τα μοιραία λάθη του πλοιάρχου. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ: Η Άγκυρα θα ζητήσει μείωση της τιμής του φυσικού αερίου

Ε, τι λέτε ρε πατριώτες του κ@λου;

Η Τουρκία θα ζητήσει τη μείωση της τιμής του φυσικού αερίου που αγοράζει από τη Ρωσία την επόμενη εβδομάδα στη διάρκεια της επίσκεψης στην Άγκυρα του αναπληρωτή επικεφαλής της ρωσικής κρατικής εταιρείας ενέργειας Gazprom, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας.

Τα γνωστά ΣΥΡΙΖΑϊκα στην Κέρκυρα: Συλλαλητήριο για την υποδοχή του γεωτρύπανου την Πέμπτη

[Το κράτος όμως τους έκανε τρελούς: Μέσα σε λίγες μέρες εκδόθηκαν άδειες από παντού, από πολεοδομία, από δασαρχείο, μέχρι και από αρχαιολογική υπηρεσία...]

Από την πατσαβουροφυλλάδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:

Με συλλαλητήριο ετοιμάζονται να υποδεχτούν την ερχόμενη Πέμπτη το γεωτρύπανο στον Ερημίτη οι κάτοικοι της ΒΑ Κέρκυρας. Το γεωτρύπανο έφυγε χθες και με την αποχώρησή του λύθηκε ο αστυνομικός αποκλεισμός των κατοίκων από τα ΜΑΤ. Παράλληλα κατατέθηκε αίτηση ακύρωσης της άδειας που δόθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ για τη διενέργεια γεωτρήσεων στον Ερημίτη, γιατί οι γεωτρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε άλλα σημεία από αυτά που καθόριζε η άδεια.

ΑΨΟΓΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ! Μετά τις εκλογές η παρουσίαση των θέσεων... στα πρόβατα και τα γελάδια

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα αποτελέσει πρόκριμα για το Ποτάμι, για να παρουσιάσει μια πλατφόρμα θέσεων ενός εθνικού σχεδίου δράσης. Σε περίπτωση που καταγράψει και στις κάλπες δύναμη ανάλογη με αυτή που δίδουν οι δημοσκοπήσεις, τότε θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα και θα μιλήσει για κυβερνητικές συμμαχίες και επιλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ραντεβού Κλάους με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πέταλο του ΟΑΚΑ: «Φανήκαμε πιο άντρες»

Ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ήταν ο ποδοσφαιριστής που με δύο δικά του γκολ στη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό, έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε δευτερόλεπτα πριν λήξει η επεισοδιακή ρεβάνς της Τούμπας, του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο του τελικό. Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου», δηλώνει ότι παρά τη στεναχώρια του, θα παρακολουθήσει τον τελικό και μάλιστα ως οπαδός… από το πέταλο!

Ποιοι θα είναι στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα φέρει το Άγιο Φως

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα βρίσκεται στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα μεταβεί στο Ισραήλ για να φέρει στην Ελλάδα το Άγιο Φως. Στην αποστολή θα είναι ο...

Θρήνος στη Γουέστ Χαμ για τον χαμό του Ελληνοαυστραλού Ντίλαν Τομπίδη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών άφησε ο Ντίλαν Τομπίδης, ο Ελληνοαυστραλός φορ που είδε τις πόρτες της Πρέμιερ Λιγκ να ανοίγουν για να τον υποδεχτούν, λίγο πριν νικηθεί από καρκίνο

Θρήνος επικρατεί στη Γουέστ Χαμ μετά τον απροσδόκητο χαμό του Ντίλαν Τομπίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 20 ετών από καρκίνο στους όρχεις.

ΦΩΤΟ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ; "Η Apple κατέγραψε το "τέρας" του Λοχ Νες"

Μια αινιγματική φιγούρα μέσα στα νερά της λίμνης Λοχ Νες, κατέγραψε η Apple, στους δορυφορικούς χάρτες της. Το περίγραμμα της σκιάς μέσα στα παγωμένα νερά της πιο διάσημης λίμνης της Σκωτίας, αναζοπυρώνει την φήμη της ύπαρξης ενός πλάσματος που οι παλαιοί Σκωτσέζοι ονομάζουν Νέσι.

BINTEO: Και μην ξεχνάμε τον ΓΑΠ

Εδώ κάνι μια επίδειξη των εθίμων της ορθοδοξίας τη Μεγάλη Παρασκευή:

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ: Αγνωστοι καλούν τους Εβραίους του Ντονέτσκ να δηλωθούν στις φιλορωσικές αρχές

Aγριεύει ο πόλεμος της προπαγάνδας στην Ουκρανία. Αγνωστοι μοίρασαν φυλλάδια στο Ντόνετσκ της Ανατολικής Ουκρανίας με τα οποία καλούν τους Εβραίους κατοίκους να δηλωθούν στις νέες φιλορωσικές αρχές, διαφορετικά, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Απόφαση δικαστηρίου το τερματίζει: Θεώρηση βιβλιαρίων ΟΑΕΕ και για όσους χρωστούν στον Οργανισμό

Στην Ελλάδα τελικά μόνο οι μαλά@ς πληρώνουν... οι άλλοι έχουν δεν έχουν να πληρώσουν τη βγάζουν καθαρή

Την δυνατότητα να θεωρήσουν βιβλιάρια ασθενείας δίνει σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι έχουν οφειλές προς τον Οργανισμό, προσωρινή δικαστική απόφαση που εξέδωσε το 1ο τμήμα του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, συνεδριάζοντας σε Συμβούλιο.

Οι... υπόγειες σχέσεις της Δούρου με τη ΝΔ, πέρα από την κεντροδεξιά οικογένειά της

Τι λέγεται στο παρασκήνιο για πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της

Πολύ στενές , όχι μόνο παραδοσιακές , σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία έχει η  … επαναστάτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου  που διεκδικεί μαχητικά την περιφέρεια.  Ενδεχομένως και περισσότερες, σε επίπεδο επαγγελματικό , από τον επίσημο υποψήφιο της  ΝΔ  Γιώργο  Κουμουτσάκο.  

Ως λέγεται...

Υποβλήθηκαν ήδη 10.000 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Άνοιξε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα, που θα προέλθει από το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υποβληθεί περί τις 10.000 αιτήσεις.

Απίστευτες προκλήσεις και προπαγάνδα προς τους μουσουλμάνους της Θράκης από όργανα της Αγκυρας

Συνεχίζονται το ανθελληνικό παραλήρημα και οι προκλήσεις από τον πρόεδρο του τουρκόφιλου κόμματος DEB (με σήμα την «ανεξάρτητη δυτική Θράκη») Μουσταφά Αλή Τσαβούς, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Οι ομιλίες του στην προεκλογική εκστρατεία του στη Θράκη έχουν προκαλέσει σάλο στους πατριώτες των ακριτικών περιοχών, καθώς ο Τσαβούς συνεχώς χρησιμοποιεί «κορόνες» προκειμένου να φανατίσει τους μουσουλμάνους.

Παρέμβαση Σαμαρά για τη βία στα γήπεδα - Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη τη Μεγάλη Τρίτη - Στην… εντατική το ελληνικό ποδόσφαιρο


Αν δεν υπάρξει ισονομία, όσες συσκέψεις κι αν γίνουν, επεισόδια θα γίνονται...

Θρυαλλίδα τα επεισόδια της Τούμπας τη Μ. Τετάρτη

Τα πρόσφατα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη «θορύβησαν» εντόνως την κυβέρνηση, με τον Αντώνη Σαμαρά να προγραμματίζει ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στον ελληνικό αθλητισμό.

STERNQ Λάθος χειρισμοί στην αεροκομιδή του Michael Schumacher στο νοσοκομείο Γκρενόμπλ



Τα λάθη του ιατρικού επιτελείου

Σαφείς αιχμές στο ιατρικό επιτελείο, το οποίο ανέλαβε την αεροκομιδή του Michael Schumacher από τις Άλπεις έως το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, αφήνει το γερμανικό περιοδικό Der Stern.

Η ιστορία της Λόγχης και ο Εκατόνταρχος που μαρτύρησε για τον Χριστό

Η λόγχη – που χρησιμοποιήθηκε από το ρωμαίο εκατόνταρχο Λογγίνο για να τρυπήσει τη δεξιά πλευρά του Χριστού στο σταυρό – έγινε δημοφιλής κυρίως χάρη στο κλασικό πλέον βιβλίο του Τρίβορ Ραβενσκροφτ “the spear of destiny” (λόγχη του πεπρωμένου).

Γιορτινά «γεύματα αγάπης» σε όλη την Ελλάδα, για φτωχούς, ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους

Είναι οι άνθρωποι που χρειάζονται, αυτές τις ημέρες, μεγαλύτερη φροντίδα και βοήθεια, από κάθε άλλη φορά. Πρόκειται για αστέγους, απόρους, ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα απαραίτητα αγαθά. Ενα μεγάλο πασχαλινό τραπέζι ετοιμάζεται γι' αυτούς σε όλη την Ελλάδα από τους δήμους, τις ενορίες και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.

ΒΙΝΤΕΟ: Ισονομία στην Ελλάδα...

Αυτή είναι η αιτία που οι κάφροι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος:

Λάζαρ στο 2:25 του βίντεο τρώει κόκκινη

ΒΙΝΤΕΟ: Για την Τούμπα τα είπαμε;

Ε, να μωρέ ότι έμοιαζε με ηφαίστειο κι απ' έξω...

Δείτε από κάμερα έξω από την Τούμπα, την εικόνα του γηπέδου του ΠΑΟΚ την ώρα που οι “δικέφαλος του Βορρά” και ο Ολυμπιακός έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο. Άκρως θεαματική η εικόνα του γηπέδου της Τούμπας, που θύμισε... ηφαίστειο που κοχλάζει

Η τραγική μοίρα του πρωταγωνιστή στο «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» - Θριάμβευσε αλλά κατέληξε στα αζήτητα του νεκροτομείου [εικόνες]

Είναι ο Ελληνας τηλεοπτικός Χριστός, ο ήρωας Μανωλιός - Χριστός στο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται» που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το 1975. Ο ηθοποιός Αλέξης Γκόλφης γνώρισε τεράστια δόξα, του φιλούσαν τα πόδια στο δρόμο. Ομως η μοίρα ήταν σκληρή μαζί τους δικαιώνοντας...

Ο Ιωσήφ στο «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» ήταν γνωστός Ελληνας! [εικόνες]

Είναι η τηλεοπτική σειρά που έχει ταυτιστεί με το Πάσχα, επί δεκαετίες κλασική αναφορά στην τηλεόραση. Πόσοι ξέρουν όμως ότι τον ρόλο του Ιωσήφ στη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, ερμήνευε ένας Ελληνας ηθοποιός;

ΚΑΦΡΙΛΑ ΜΑΤΣ: Αμβρόσιος vs Δήμου: Χ

[Τόσο ο Αμβρόσιος που παπαρολογεί για αφορισμούς και λοιπά γραφικά... όσο και ο Δήμου που ότι θυμάται χαίρεται και παπαρολογεί κάθε τρεις και λίγο... ανήκουν στην ίδια συνομοταξία των ΤΑΛΙΜΠΑΝ που θέλουν να επιβληθούν στους άλλους]

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Ο Νίκος Δήμου είναι ασεβέστατο ανθρωπάκι, θα έπρεπε θα αφοριστεί - Νίκος Δήμου: Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα αγάπης

Με μια οργίλη απάντηση ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, επιτίθεται κατά του Νίκου Δήμου για τις απόψεις που εξέφρασε προσφάτως για το Αγιο Φως και την κινητοποίηση που γίνεται κάθε χρόνο, για να έρθει από την Ιερουσαλήμ.

Τσιρώνης: Οι νεράιδες της Βαρβακείου…υπάρχουν

Για υπαλλήλους πολυεθνικής εταιρείας σε φιλανθρωπική αποστολή έκανε λόγο ο Κλεάνθης Τσιρώνης σχολιάζοντας την δράση των «νεράιδων της Βαρβακείου» στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον Real FM.

Υπέρ του Ζαγοράκη ο Μαυρωτάς από το ΠΟΤΑΜΙ

Θετικά αποτιμά την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία το στέλεχος του Ποταμιού και ολυμπιονίκης του πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς, με άρθρο του στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Στην Κρήτη για το Πάσχα ο Παπανδρέου με τον συμπέθερο

Την Κρήτη επέλεξε για τις πασχαλινές διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς οι οικογενειακοί δεσμοί του με το νησί μας έχουν πλέον πολύ ισχυροί. Η οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως βρήκε το χρόνο να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας όμορφες και ζεστές στιγμές.

Το BINTEO ντοκουμέντο που κατέθεσε ο Σάββας Θεοδωρίδης... από τη «Ζούγκλα της Τούμπας»!!

Προκειμένου να υποστηρίξει ο Σάββας Θεοδωρίδης όσα λέει για τη "Ζούγκλα της Τούμπας" κατέθεσε βίντεο ντοκουμέντο με σιφώνι να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο!!

Δείτε το βίντεο:

«Η βρώμα δεν είναι λόγος διακοπής αγώνα»

Λεπτομερής είναι η καταγραφή των όσων έγιναν στην Τούμπα τη Μ. Τετάρτη για τον δεύτερο ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς το φύλλο αγώνα είναι τέσσερις σελίδες.

Η εφημερίδα «Goal» σε δημοσίευμά της αναφέρει όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του αγώνα, Σταύρος Μάνταλος, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον ΠΑΟΚ.

Σάββας διδάσκει πάλι πολιτισμό: «Σκέφτηκα αντε γαμ@θείτε ΠΑΟΚτσήδες-Ο Κατσουράνης είναι κότα στο ένας με έναν»

[Στην παρακάτω νοοτροπία και τις δηλώσεις τσαμπουκά απάντησε ο ΠΑΟΚ γι'αυτό έτσουξε]

Για πρωτοφανή τρομοκρατία στο γήπεδο της Τούμπας έκανε λόγο ο Σάββας Θεοδωρίδης, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναζήσει τέτοια γεγονότα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Φως», ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επισήμανε πως σκέφτηκαν την ιστορία του συλλόγου και δεν πήραν την ομάδα να φύγουν, ενώ χαρακτήρισε ανεπαρκή τον Μάνταλο.

Κρεμάστηκε καθηγητής που διασώθηκε από το ναυάγιο στη Ν. Κορέα!

Καθηγητής που είχε διασωθεί από το πολύνεκρο ναυάγιο στη Ν. Κορέα βρέθηκε κρεμασμένος, όπως αναφέρουν ξένα πρακτορεία.

Ο Σόιμπλε αποθεώνει Σαμαρά

Ελπίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα συνεχίσει να πείθει την πλειοψηφία των Ελλήνων'' είναι το μήνυμα του Σόιμπλε για τις ευρωεκλογές, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος από την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, και αποθεώνει τις προσπάθειες Σαμαρά-Στουρνάρα.

Σοκαριστικά στιγμιότυπα από την κακοποίηση γυναικών που είχαν κοιμηθεί με ναζί κατά την απελευθέρωση της Δανίας [εικόνες]

Σοκαριστικές φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης της Δανίας μετά από πέντε χρόνια ναζιστικής κατοχής δείχνουν πως συμμορίες των ανδρών κακοποιούσαν γυναίκες που κατηγορούνταν ότι κοιμήθηκαν με Γερμανούς.

Διαφημιστικό κόλπο; Το ΣΔΟΕ έψαξε τις μυστηριώδεις γυναίκες που μοίρασαν 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο και δεν βρήκε τίποτα

Μα είναι δυνατόν κανείς να μην έχει βγάλει έστω μια φωτογραφία με το κινητό τηλέφωνο από τις γυναίκες που όπως τα Χριστούγεννα έτσι και τη Μεγάλη Πέμπτη εμφανίστηκαν στη Βαρβάκειο και έδωσαν 50.000 ευρώ προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν κρέας συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη; Οι υποψίες είναι πολλές, τόσες ώστε ο υφυπουργός ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να κάνει έρευνα.

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω...» -Η πιο κατανυκτική ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Η πιο κατανυκτική ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας είναι αναμφίβολα η Μεγάλη Παρασκευή, με τον Επιτάφιο Θρήνο και τα εκπληκτικής ομορφιά Εγκώμια.

Εκτός του Πανάρα που θα είναι στη βίλα που έχτισε με λεφτά μας στην Ικαρία, που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

Ξεχάσατε τον Σταύρακα ρεεεε  δημοσιογράφοι... για να μην πω για τον Πολύδωρα, τον Ψωμιάδη και τον Νικολόπουλο... είναι κι αυτοί αρχηγοί κόμματος

Σε τέσσερις... γωνιές της Ελλάδας θα βρεθεί η Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία της χώρας για να γιορτάσει τη Λαμπρή. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Ιωάννινα και έχει καταλύσει στο σπίτι του, στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου, και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο στρατιωτικό φυλάκιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Η Χαλκίδα υποδέχθηκε τον ποπ σταρ Alexis C: «Καλώς τ'ομορφόπαιδο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε προχθες βράδυ την Χαλκίδα και παρά τη βροχή που έπεφτε, εκατοντάδες πολίτες πήγαν στη παραλία της πόλης για να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, κατά την άφιξη του και μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο...

Αλέξανδρος Κορυζής – Ο πρωθυπουργός, που είπε το δεύτερο ΟΧΙ

Σαν Σήμερα το 1941, έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Κορυζής, πρωθυπουργός, που αυτοκτόνησε υπό το βάρος της διαγραφόμενης γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε το 1885 στον Πόρο και καταγόταν από αρβανίτικη οικογένεια πολιτικών. Τα εγκύκλια μαθήματα τα διδάχθηκε στον Πόρο και την Αθήνα. Το 1903...

Τουρκικό θράσος: "Εμείς σας παραβιάζουμε εσείς "λοκάρετε" τα αεροσκάφη μας"!!!

Πολλά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι η κυβέρνηση Ερντογάν κάτι σχεδιάζει στο Αιγαίο πιεζόμενη, παρά την νίκη της στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάποιες καταστάσεις και προβλήματα.Ισως δε να αντιδρά στις ΗΠΑ με ''εξαγωγή'' έντασης στο Αιγαιο!
Δεν είναι μόνο οι προκλήσεις που σήμερα και προχθές προκάλεσε μετά από πάρα πολλούς μήνες στον εναέριο χώρο του Αιγαίου, ούτε οι προκλήσεις στην θάλασσα που αυξήθηκαν τελευταία.

Reuters - Τα ελληνικά ομόλογα ανταμείβουν τους επενδυτές - Η εμπιστοσύνη επιστρέφει

Οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων ακολουθούν την πτωτική πορεία των ομολόγων των άλλων χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας

Πατριώτες του κ@λου ALERT! "Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν"... σίγουρα τον κοιμίζει ο ομόθρησκός μας για να του πάρει την Πόλη να μας τη δώσει

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ταγίπ Ερντογάν με βασικό θέμα συζήτησης την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Η συγκινητική επιστροφή του Επιταφίου στην Κατεχόμενη Αμμόχωστο

Ιστορική ακολουθία του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή, στα Κατεχόμενα για πρώτη φορά μετά από τέσσερις δεκαετίες - Συρρέουν δεκάδες διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερις δεκαετίες ο Επιτάφιος θα γιορταστεί στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, στο ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στη μεσαιωνική πόλη.

Είναι δυνατόν οι ΣΥΡΙΖΑιοι να ζητάνε την γνώμη του ...Δρούτσα; Χαλαρά...

Όποιοι ήσασταν έτοιμοι να περάσετε καλά το Πάσχα, να φάτε το αρνάκι και το κοκορετσάκι σας με όρεξη, είστε άτυχοι αν διαβάσετε το παρακάτω.

Γιατί σίγουρα θα σας κοπεί η όρεξη και θα σας χαλάσει η διάθεση αν διαβάσετε ότι έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Δρούτσας. Τον θυμάστε; Είναι ο κηπουρός του Γ. Παπανδρέου ο οποίο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πέρασε από το υπουργείο Εξωτερικών και μάλιστα ως επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

"Αφαιρούν" την Ολυμπιακή Φλόγα από την Αρχαία Ολυμπία. Ξεσηκωμός στο δήμο

Αναβρασμός επικρατεί στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας μετά την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την Αφή της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων όχι στον φυσικό της χώρο αλλά στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Ο κ. Μπουτάρης ομολόγησε πως έχει αποτύχει!»

Την αποτυχία της δημοτικής αρχής στην υλοποίηση του προγράμματος που είχε παρουσιάσει το 2010, ανέδειξε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στo κεντρικό δελτίο της TV 100!

Συγκλονιστική ανακάλυψη: Βρέθηκε δεύτερη... Γη σε απόσταση 490 έτη φωτός!

Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη.

Όπως ανακοίνωσαν, βρήκαν έναν εξωπλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης και ο οποίος, επιπλέον, βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή- κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.

Πόσα παίρνουν οι αξιωματούχοι της ΕΕ

Το περιοδικό European Voice δημοσίευσε έναν κατάλογο με τις ετήσιες απολαβές των υψηλόβαθμων αξιωματούχων, όπου την πρώτη θέση κατέχει ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, με μισθό ...