19 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Καλή Ανάσταση σ'όλους... δεξιούς κι "αριστερούς"

Και φυσικά σε ΠΑΟΚτσήδες, Βάζελους, χανούμια... άντε γαύρους... άντε και στα σκουλίκια μέρα που είναι:

Έφτασε το Άγιο Φως στην Ελλάδα-Αυτή των ώρα μεταφέρεται σε όλη τη χώρα

- Το αεροπλάνο από το Ισραήλ με τον ΥΦΕΞ Κ.Γεροντόπουλο έφτασε στις 20.17 στο Ελ. Βενιζέλος
- Πρώτος σταθμός η Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα
- Αεροσκάφη αναχώρησαν για να μεταφέρουν το Άγιο Φως σε περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου
- Λίγο μετά τις 14:00, ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, κ. Θεόφιλος, βγήκε από το Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου κρατώντας τις δυο δεσμίδες των λαμπάδων με το Άγιο Φως

Μέχρι και ο «άθεος» ακούει τις «καμπάνες της Ανάστασης»... απόδειξη πόσο τεράστιος είναι ο Θεός... ΟΚ και τα ψηφαλάκια

“Το μήνυμα της Ανάστασης είναι μήνυμα λύτρωσης, μήνυμα νίκης της ζωής, μήνυμα ανατροπής, μήνυμα ελευθερίας, πάνω απ’ όλα όμως μήνυμα χαράς”, αναφέρει στο αναστάσιμο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «οι Έλληνες μπορούμε να μετατρέψουμε αυτό το μήνυμα σε μήνυμα μιας νέας ανάστασης του λαού μας».

Μετεωρίτης χτυπά για άλλη μια φορά τη Ρωσία -Η απίστευτες σκηνές που κατέγραψε οδηγός [βίντεο]

Μια απίστευτη εμπειρία έζησαν οι κάτοικοι της πόλης Murmansk στη Ρωσία. Κάμερες κατέγραψαν την πτώση ενός μετεωρίτη, στις 02:10 τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου.

Μέρκελ: Ξεχάστε τις γερμανικές αποζημιώσεις

Απόλυτα αρνητική εμφανίζεται η γερμανική καγκελαρία, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα, στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού δανείου, το οποίο είχε πάρει ο Χίτλερ από τη χώρα μας και μάλιστα είχε αρχίσει να το εξοφλεί.

Ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού «σκλάβωσε» τους Λευκαδίτες -Ο ανοιχτοχέρης Ριμπολόβλεφ προσφέρει δουλειά και κάνει δωρεές

Οι σχέσεις του με τους ντόπιους από την ημέρα που απέκτησε τον Σκορπιό είναι πολύ καλές. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς με τρανές αποδείξεις. Ο ιδιοκτήτης του θρυλικού νησιού του Αριστοτέλη Ωνάση, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δίνει δουλειά στους Λευκαδίτες και κάνει δωρεές.

Ο Φαήλος για τον αποκλεισμό της Σαμπιχά από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν παρέμβασης της Άγκυρας!!!

Η «Προοδευτική» μούργα του ΣΥΡΙΖΑ την έφαγε επειδή δηλώνει Ελληνίδα μουσουλμάνα και όχι τουρκάλα

Το έχω πει σε φίλους βουλευτές, έναν του ΣΥΡΙΖΑ κι έναν του ΚΚΕ. Αν η Αριστερά έπιανε σωστά τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό, τότε η Δεξιά θα ερχόταν σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω ποιος τους τυφλώνει πιο πολύ, ο Θεός ή ο…Λένιν, πάντως ιδίως ο Αλέξης στη Θράκη σέρνεται σαν σκυλί πίσω από τον αραμπά του προξενείου.

Σε τι Θεό πιστεύουν οι διάσημοι; Οι πιο δημοφιλείς θρησκείες της σόουμπιζ

Στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί, αποτελούν εκκεντρικές παρουσίες, ωστόσο στην προσωπική τους ζωή, είναι βαθειά θρησκευόμενοι, ακόμη κι αν δεν πιστεύουν όλοι στον ίδιο Θεό. Με αφορμή την πρόσφατη στροφή του Χόλιγουντ στην θρησκευτική θεματολογία, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε και τις θρησκείες των διασήμων.

Να γιατί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν αξίζει να είναι δήμαρχος Πειραιά… σύμφωνα με τον υπάλληλο του Μαρινάκη

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση και δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε. Διαβάζουμε πράγματα τα οποία είναι εκτός της δικής μας λογικής. Δεν λέμε… μπορεί να είμαστε εμείς οι παράλογοι. Διαβάζουμε λοιπόν στο kalpes14.gr του ρετσίνα Κουρτάκη:

Αισθητή η αποκλιμάκωση κόστους δανεισμού για ελληνικές εταιρείες (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Οι καλύτερες συνθήκες εδώ και χρόνια έχουν διαμορφωθεί στις διεθνείς κεφαλαιαγορές για εκείνες τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν τη χρηματοδότησή τους με ομολογιακές εκδόσεις. Η βελτίωση του επενδυτικού κλίματος για την ελληνική οικονομία αποτυπώνεται στη διάθεση των επενδυτών να αναλάβουν ρίσκο, που συνδέεται τόσο με δημόσιο χρέος όσο και με το χρέος συγκεκριμένων ελληνικών επιχειρήσεων, μειώνοντας έτσι το κόστος δανεισμού τους.

ΒΙΝΤΕΟ: "Χρόνια πολλά" είπαμε;

Ας σας τα πει αυτός:

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σφάζονται τόσα αρνιά το Πάσχα στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα την Μεγάλη Εβδομάδα σφάζονται χιλιάδες αρνιά.. για να φάνε στο γιορτινό τραπέζι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί.

Πολλοί όμως δεν έχουν ξέρουν τον συμβολισμό της παράδοσης και του εθίμου...στη βάναυση αυτή πράξη της θανάτωσης των αρνιών.

Θεοδωράκης: Είμαι δυσλεκτικός και ανορθόγραφος – Ο Λαζόπουλος κάνει προπαγάνδα

Θα μας πει άραγε ποτέ ο Σταύρακας γιατί έφυγε από το ΚΚΕ όπου ήταν και έτρεχε με τις ντουντούκες όπως τον δείχνουν οι παρακάτω φώτο... έτσι για το κουτσομπολιό...

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτικός, ανορθόγραφος και γράφει μόνο κεφαλαία. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε και επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο, κατηγορώντας τον πως πια κάνει πολιτική προπαγάνδα και όχι σάτιρα. 

Ιδού ο πιο περιζήτητος υποψήφιος που είπε «όχι» σε όλα τα κόμματα που τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιό τους

Εγινε με τον πρότυπο συνεταιρισμό που δημιούργησε τον «ΘΕΣγάλα», ο πλέον περιζήτητος Ελληνας σχεδόν σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Δέχτηκε πλειάδα προτάσεων για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, βουλευτής, περιφερειάρχης, δημοτικός σύμβουλος.

Μακριά απ' τον κ@λο μας κι όπου θέλει ας είναι: Στις... όχθες του Ποταμιού Μάνος και Ανδριανόπουλος

«Νεύμα» στήριξης των θέσεων που το Ποτάμι αναδεικνύει προς την κάλπη της 25ης Μαϊου κάνει ο επί πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργόε Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος σήμερα απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα της Οικονομίας.

Συναγερμός για τον ταξιτζή που μετέφερε επιβάτη με κορονοϊό -Εκκληση να επικοινωνήσει με ΕΚΕΠΥ και ΚΕΕΛΠΝΟ

Επείγουσα έκκληση να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στον οδηγό ταξί, ο οποίος μετέφερε την Μεγάλη Πέμπτη, 17 Απριλίου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2:30 μ.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αμφιάλη Κερατσινίου, τον 69χρονο ασθενή ο οποίος πάσχει από ιογενή λοίμωξη – πνευμονία με κορονοϊό ( MERS).

Δημήτρης Μπαλτάκος: «Εχω έναν κώδικα τιμής, δεν μετανιώνω» -Τι λέει ο 26χρονος αξιωματικός των ΟΥΚ για το επεισόδιο στη Βουλή με τους χρυσαυγίτες [εικόνες]

Ο αξιωματικός των ΟΥΚ Δημήτρης Μπαλτάκος, 26ετών, βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή στη Βουλή.

Λίγη ώρα πριν, ο Ηλίας Κασιδιάρης δημοσιοποιούσε βίντεο με υποκλαπείσα συνομιλία με τον τότε γενικό γραμματέα της κυβέρνησης και πατέρα του Παναγιώτη Μπαλτάκο, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για τις διώξεις του ακροδεξιού κόμματος.

Περισσότερο σεβασμό στην πίστη του άλλου, παρακαλώ

Κάθε χρόνο γίνεται ο θόρυβος, σύρονται οι διαχωριστικές γραμμές, διαγράφονται τα στρατόπεδα - αυτό είναι, άλλωστε, το νόημα του όλου γυμνάσματος! Φέτος είχαμε την πολιτική συγκυρία που σιγοβράζει (όπως και επί Κώστα Σημίτη, με την εποποιία της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες - θυμάστε;), οπότε το πράγμα πήρε διαστάσεις.

Εντυπωσιακή λιτάνευση Επιταφίου στην Κορυτσά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχωριστές στιγμές με την δική τους αξία μπορείτε να παρακολουθήσετε από την λιτάνευση των Επιταφίων στη γειτονική μας Κορυτσά. Επικεφαλής της λιτανευτικής πομπής ήταν ο μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης, ένας από τους πλέον δραστήριους της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αλβανία.

Αυτή είναι η επίμαχη λίστα του σ@ξ της Λίντσει Λόχαν: Ποιους περιλαμβάνει

Σάλος έχει προκληθεί με την επίμαχη λίστα της Λίντσει Λόχαν που περιλαμβάνει τα ονόματα 36 διασήμων με τους οποίους έχει συνευρεθεί ερωτικά. Η ίδια η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η λίστα είναι αληθινή και εξηγεί γιατί την έγραψε.

ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος είναι ο μοναχός που ανεμίζει τη σημαία στους Ικάρους και χαιρετά τα Phantom;

Μπορεί οι προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας να είναι οι Ταξιάρχες που γιορτάζουν σήμερα, όμως ο σύγχρονος «προστάτης» των πιλότων μας δεν είναι άλλος από έναν ταπεινό αγιορείτη μοναχό που με τη σημαία και τις ευχές του κρατά ψηλά το φρόνημα των σημερινών Ικάρων.

Η φωτογραφία του, καθώς και διάφορα video έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Είναι ο...

Στα παρασκήνια της επίσκεψης Μέρκελ: Το «ja» στο κατσικάκι και η selfie στο εστιατόριο [εικόνα]

Το παρασκήνιο της επίσκεψης της Ανγκελα Μέρκελ στο εστιατόριο «Στροφή» αποκαλύπτει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος μιλάει για την καγκελάριο και το μενού που της παρέθεσαν κατόπιν... συνεννοήσεως με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; Σύσκεψη “καραμανλικών” για τις… εξελίξεις που έρχονται

[Φυσικά με την είδηση οι ΠΑΣΟΚοι προσπαθούν για άλλη μια φορά να απαξιώσουν τον Καραμανλή εμφανίζοντάς τον να μιλάει με Φιλιππίδηδες και λοιπούς περίεργους... καλή προσπάθεια, αλλά ο κόσμος, όσες τέτοιες αστειότητες αν πούνε για τον Καραμανλή τους γράφει στα παπάρια του]

Σύσκεψη στελεχών που πρόσκεινται στο καραμανλικό στρατόπεδο, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικοινωνιακή ομάδα που βρέθηκε στο πλευρό του Θεόδωρου Ρουσόπουλου, την περίοδο 2004-2009, πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, με “ατζέντα” τις εξελίξεις που ενδεχομένως προκύψουν από τα αποτελέσματα των διπλών εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκλεψαν την ελληνική σημαία από το φρούριο Φιρκά στα Χανιά

Την ελληνική σημαία που χθες κυμάτιζε μεσίστια, λόγω της Μεγάλης Παρασκευής, έκλεψαν άγνωστοι από το φρούριο Φιρκά στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό το πρωί του Μ. Σαββάτου από το προσωπικό του Ναυτικού Μουσείου Χανίων που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, ενημερώθηκε ο Ναύσταθμος Κρήτης και στη συνέχεια ο δήμος Χανίων.

Ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία στο Youtube: Από τον απόπλου του Τιτανικού στο θάνατο της Νταϊάνα

Ενα εκπληκτικό άνοιγμα στην παγκόσμια σύγχρονη ιστορία έκανε η βρετανική ειδησεογραφική υπηρεσία ειδήσεων, Pathé News, προσφέροντας εντελώς δωρεάν για το κοινό, περισσότερα από 85.000 βίντεο με στιγμιότυπα ιστορικής σημασίας του 20 αιώνα.

Κλαίει όλη η Ελλάδα αλλά υπάρχει ελπίδα!! Ο Λαζόπουλος είπε ΟΧΙ «στην παρούσα φάση» στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον Θεοδωράκη

το 'δαμε κι αυτό: Ο υπάλληλος του αρχιλαμόγιου Κοντομηνά κατηγορεί τον υπάλληλο του Μπόμπολα για διαπλοκή... κλείσαμε σαν έθνος!

«Όχι» λεει τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ εξαπολύει έμμεση επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»

Άγιο Φως: Το Video που λένε ότι δείχνει τις λάμψεις του Αγίου Φωτός στον Ι.Ν. της Αναστάσεως

Πρόκειται για ερασιτεχνική λήψη πριν απο 20 χρόνια. Η εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη λίγα χρόνια μετά στο Star φιλοξενεί το υλικό και κάνει το τηλεοπτικό κοινό να κολάει με το αποτέλεσμα.

Και είναι λογικό.

ΤΡΑΓΙΚΟ! 15χρονος βίαζε για δυο χρόνια τον 9χρονο γιο του συντρόφου της μητέρας του

Ο 15χρονος μετά την ομολογία του αφέθηκε ελεύθερος και οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον των δύο παιδιών. 

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λάρνακα της Κύπρου η αποκάλυψη του βιασμού ενός αγοριού 9 ετών από έναν δεκαπεντάχρονο του στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Xιλιάδες προσκυνητές για το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα

Χιλιάδες Χριστιανοί προσκυνητές απ’ όλα τα σημεία του πλανήτη έχουν συρρεύσει στα Ιεροσόλυμα για να παραστούν στην τελετή Αφής του Αγίου Φωτός.

Συρία: Μοναχή καταγγέλλει σταυρώσεις χριστιανών από τζιχαντιστές

«Στη Μααλούλα σταύρωσαν δύο νέους διότι δεν ήθελαν να απαγγείλουν τη Σαχάντα. Τους είπαν "λοιπόν, θέλετε να πεθάνετε όπως ο δάσκαλός σας στον οποίο πιστεύετε. Έχετε μια επιλογή: ή θα πείτε τη Σαχάντα, ή θα σταυρωθείτε"», αποκαλύπτει

Χριστιανοί οι οποίοι αρνήθηκαν να προφέρουν τη μουσουλμανική ομολογία πίστεως ή να πληρώσουν λύτρα σταυρώθηκαν από τζιχαντιστές στη Συρία, κατήγγειλε σε μια συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Βατικανού η οποία μεταδόθηκε χθες μια μοναχή από τη χώρα αυτή.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα ρε! ΝΒΑ: Ντοπέ ο Καλάθης

Καλά ο βλάκας πήγε και τα πήρε μόνος του αντί να συμμετέχει στο οργανομένο πρόγραμμα ντόπιγκ της ομάδας; Ή δεν ντοπάρονται όλοι μαζί;

Θετικός στην απαγορευμένη ουσία  ταμοξιφαίνη βρέθηκε άσος των Μέμφις Γκρίζλις, Νικ Καλάθης και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους 20 επόμενους αγώνες της ομάδας του.

Η πρώτη Ανάσταση στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Με κρότους στα στασίδια και χτυπώντας τα Σήμαντρα στάλθηκε το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.

Σαφάρι στο facebook για νεκρούς… συνταξιούχους

Ακόμα και μέσω… facebook τα ασφαλιστικά ταμεία αναζητούν τους επιτήδειους που εισπράττουν τις συντάξεις νεκρών συγγενών τους. «Συνήθεις ύποπτοι» είναι τα παιδιά, τα ανίψια αλλά και τα αδέλφια των συνταξιούχων, που συνεχίζουν να ροκανίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΠΑΣΟΚ 1981!! Γλέζος: Με ΣΥΡΙΖΑ ο λαός στην εξουσία

«Ευτυχώς που ο καθένας λέει ότι γουστάρει στον ΣΥΡΙΖΑ»... μπερδεύουμε τα πρόβατα ήθελε να πει αλλά κρατήθηκε

«Στόχος μας δεν είναι να αλλάξει ο Σαμαράς και να έρθει ο Τσίπρας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον λαό στην εξουσία» τονίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Πρόκληση για την ΕΛΑΣ η μετακίνηση μαμούθ των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η μεγαλύτερη πρόκληση της Ελληνικής Αστυνομίας σε αθλητικό γεγονός είναι μπροστά και δεν είναι άλλη από την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό καθώς και η ομαλή διεξαγωγή του στο Ολυμπιακό στάδιο.

«Φυλετικά καθαρό» το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Την πέταξαν έξω τη «γύφτισσα»-Δεν θα είναι υποψήφια η Σαμπιχά

[Βεβαια ο λόγος που τα τοπικά τουρκολάγνα κομμούνια δεν ήθελαν τη δραστήρια τσιγγάνα που δεν είναι κομματικά οργανωμένη και δεν ενδιαφέρεται για τις αριστερές παρλαπίπες τους, όσο για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των τσιγγάνων, είναι ότι μάλλον δεν είχε την έγκριση του τουρκικού προξενείου αφού έχει αυτονομηθεί και αγωνίζεται εκτός της γραμμής που ορίζουν οι τουρκόσποροι...]

Πριν καν ανοίξει, έκλεισε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το θέμα «Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου» καθώς και επισήμως για το ΣΥΡΙΖΑ η περίπτωση συμμετοχής της στο ευρωψηφοδέλτιο αποκλείεται οριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ: Η Τούμπα από ψηλά

Eνα εντυπωσιακό βίντεο "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε αυτό υπάρχουν πανέμορφα πλάνα από την ιπτάμενη κάμερα-ελικοπτεράκι του επίσημου φωτογράφου της ΠΑΕ, Βασίλη Βερβερίδη στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Δείτε το

"Οχι" των Τούρκων στην "ελληνική βοήθεια" για το F - 16 που ψάχνουν στη Χίο

Με τον τίτλο «Απορρίψαμε την πρόταση της Αθήνας για βοήθεια»  η εφημερίδα STAR της Τουρκίας  γράφει ότι ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας,κ.  Ismet Yilmaz, στην τηλεφωνική συνδιάλεξη με τον Έλληνα ομόλογο του κ. Δημ. Αβραμόπουλο του απάντησε κατ αρχήν αρνητικά όταν τον ενημέρωσε για την πρόθεση της Αθήνας να προσφέρει  βοήθεια  στις έρευνες για την ανάσυρση του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους, που είχε πέσει στο Αιγαίο πριν από 18 χρόνια.

Πάλι ταλιμπανιές Σεραφείμ: Αντιχριστιανική και απάνθρωπη συμπεριφορά από τον «δίαυλο ΣΚΑΪ» (όπως τον λέει)


Αφορμή η αναπαραγωγή ενός... ντοκιμαντέρ!

Σκληρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη, αντιχριστιανική και απάνθρωπη συμπεριφορά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!! FT-Oι θιασώτες του Grexit πανηγυρικά διαψεύστηκαν


[Αυτογελοιοποιούνται οι FT δημοσιεύοντας άρθρο ότι διαψεύστηκαν οι θιασώτες του Grexit... αφού ήταν οι μεγαλύτεροι και φανατικότεροι!! Μέχρι και πριν λίγες μέρες δημοσίευσαν άρθρο που έλεγε ότι πρέπει επιτέλουν να χρεοκωπήσουμε και δεν υπάρχει σωτηρία!!]

Oι θιασώτες της ελληνικής χρεοκοπίας έχουν παταγωδώς διαψευστεί!

«Μην θέτετε σε κίνδυνο τις προσπάθειες των Ελλήνων» είναι το κεντρικό μήνυμα του Pierpaolo Barbieri, στρατηγικού αναλυτή του Institute of New Economic Thinking.

Επιτάφιος στην Αμμόχωστο μετά από σχεδόν 60 χρόνια-Κερδισμένοι οι Τ/κ... εμάς μας έμεινε η κατάνυξη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η ακολουθία του Επιταφίου, για πρώτη φορά μετά το 1957 στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην μεσαιωνική πόλη της Αμμοχώστου στα κατεχόμενα. Τον Επιτάφιο προσκύνησαν ευλαβικά πάνω από τέσσερις χιλιάδες Ελληνοκύπριοι που μετέβησαν στην Αμμόχωστο.

Υπεγράφη η πρώτη επιχειρησιακή σύμβαση που προβλέπει αυξήσεις μισθών! Για ποια εταιρία πρόκειται;

Mπορεί η πλειοψηφία των επιχειρησιακών συμβάσεων που υπογράφονται τα τελευταία χρόνια να προβλέπουν είτε σημαντικές μειώσεις μισθών, είτε ακόμη και τη διατήρηση των αποδοχών των εργαζομένων στα ίδια επίπεδα, υπάρχει όμως και μία σύμβαση που υπεγράφη και η οποία προβλέπει αυξήσεις!

Πρόκειται για την...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής του Πάσχα

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν το Μεγάλο Σάββατο, 19 Απριλίου:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πρωθυπουργός ψέλνει στον Επιτάφιο της Πύλου

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και παρά την καταρρακτώδη βροχή τελέστηκε και φέτος η περιφορά του Επιταφίου στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα της Πύλου παρουσία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το μπαλάκι στο ΣτΕ. Έξι αποφάσεις, που θα κρίνουν το πλεόνασμα

Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", έξι θέματα κεντρικής πολιτικής θα κριθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας και οι αποφάσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τις διαρθρωτικές αλλαγές μέχρι τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Ειδικότερα: