21 Απριλίου 2014

Βίντεο: Ο FAIL σ@ξι χορός στη μπανιέρα την έκανε σταρ του Facebook!

Η Monique Anderson ντύθηκε... πασχαλινό κουνελάκι και αποφάσισε να κάνει έναν σέξι χορό στο μπάνιο της! Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσε, ωστόσο το βίντεο που ανέβασε στο Facebook την έκανε διάσημη σε όλον τον κόσμο.

ΣΥΡΙΖΑ εκτέλεσε εντολές τούρκικου προξενείου: Εκτός η Σαμπιχά που δηλώνει Ελληνίδα μέσα ο Οσμάν που δηλώνει Τούρκος

Ο
Η Σαμπιχά «κόπηκε» γιατί δήλωνε "Ελληνίδα Ρομά"-Μεστάν Οσμάν Ουμίζ, ο υποψήφιος του τούρκικου προξενείου

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά η Σουλεϊμάν Σαμπιχά, μετά από τις εσωκομματικές αντιδράσεις που υπήρξαν στην υποψηφιότητά της. Τη θέση της ως υποψήφιος από το χώρο της μειονότητας έλαβε ο Μεστάν Οσμάν Ουμίζ.

Ινδία: Κρυμμένη λεοπάρδαλη χύμηξε στο πλήθος

Τη στιγμή που ένας άνδρας δέχεται επίθεση από λεοπάρδαλη κατέγραψε κάμερα στην Ινδία.

Το απίστευτο γεγονός συνέβη στην πόλη Μπαλάρπουρ (επαρχία Μαχαράστρα). Πλήθος κόσμου άρχισε να τρέχει, όταν το άγριο ζώο έκανε την εμφάνισή του. Ωστόσο, ένας άνδρας δεν κινήθηκε όσο γρήγορα έπρεπε, με αποτέλεσμα η λεοπάρδαλη να τον προλάβει.

Βίντεο-σοκ: Φιλάει στο στόμα μια βασιλική κόμπρα και δείτε τι γίνεται! [video]

Δείτε τι γίνεται στο παρακάτω βίντεο...

Μουρούτης σε Παππά: Καλά μάθε ορθογραφία και τα ξαναλέμε...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Aλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη.

Σε ανάρτησή του στο twitter, o Ν. Παππάς ανέφερε:

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ρε τον Σοράλι! Δείτε μια αδερφή που έχει...

Ο Έστεμπαν Σολάρι της Ξάνθης, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 16 γκολ στο Πρωτάθλημα, προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια μιας και ο θείος του Χόρχε Σολάρι έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1966, ο πατέρας του Εδουάρδο Μικέλ Σολάρι ήταν μέλος της Εθνικής Αργεντινής και ο αδελφός του Σαντιάγο Σολάρι είναι γνωστός από το πέρασμα του σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ. Έχει ακόμα 2 αδέλφια, τον Μαρτίν Μιγκέλ Σολάρι και τον Δαύιδ Εντουάρδο Σολάρι, και μια αδελφή, την Λις Μαρία Σολάρι η οποία...

Η Βild για την επίθεση στο μαγαζί του Τζαβέλλα

Διαβάστε τι αναφέρει η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας για την επίθεση που δέχτηκε το μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα, την επομένη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Μετά το χθεσινό (20/4) δημοσίευμα για την ατμόσφαιρα...

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Σφαγή της Χίου

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων της Σφαγής της Χίου του 1822 θα πραγματοποιηθούν αύριο στο νησί. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, αύριο Τρίτη, 22 Απριλίου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις.

Οι «Βενετίες» της Ανατολής -Τρεις άγνωστες μαγευτικές πόλεις που επιπλέουν στο νερό [εικόνες]

«Βενετία». Σπίτια σχεδόν μέσα στο νερό, μετακίνηση με βάρκες. Εκατομμύρια επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο κατευθύνονται κάθε χρόνο προς την Ιταλία με μοναδικό σκοπό να επισκεφθούν την πόλη που θεωρείται μια από τις πιο ρομαντικές του κόσμου. Δεν είναι, όμως, η μόνη παγκοσμίως που προσφέρει αυτό το σκηνικό. Τουλάχιστον τρεις πόλεις της Ανατολής είναι χτισμένες κατ' αντίστοιχο τρόπο.

Γυναίκες «καμηλοπαρδάλεις» -Το βασανιστήριο με τα χάλκινα δαχτυλίδια στο λαιμό που υπομένουν ντόπιες στη Βιρμανία για χάρη της ομορφιάς αλλά και του τουρισμού [εικόνες]

«Γυναίκες καμηλοπαρδάλεις». Γυναίκες με ένα χάλκινο πηνίο στο λαιμό, που τον κάνουν να δείχνει μακρύτερο (εξού και ο χαρακτηρισμός «καμηλοπαρδάλεις» που τους αποδίδεται) τριγυρνούν στους δρόμους χωριών της ανατολικής Βιρμανίας αποτελώντας δίχως να δείχνουν να επιβαρύνονται από το παράξενο αυτό φορτίο, τιμώντας και συνεχίζοντας μια παράδοση οι ρίζες της οποίας χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Στον Σαμαρά για τη "φλόγα μαϊμού"

Φωνές διαμαρτυρίας που έφτασαν μέχρι τον πρωθυπουργό έχει ξεσηκώσει η Ολυμπιακή φλόγα που θα ταξιδέψει στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας για να φωτίσει τους Ολυμπιακούς αγώνες Νεότητας τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» σε Ολυμπιακό και ΕΠΟ

Τα… βέλη τους προς «ερυθρόλευκους» και Ομοσπονδία εξαπέλυσαν οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου»

Με… σκληρά λόγια απαντάει στους ισχυρισμούς των παραγόντων του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στην ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για συγκάλυψη επικοινωνιακά της αποτυχίας των «ερυθρόλευκων» καθώς και για υστερία και ακατάσχετη πολυλογία. Ωστόσο, στο… στόχαστρο των Θεσσαλονικέων συμπεριλήφθηκε και η ΕΠΟ χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρό της «μαριονέτα».

Σκηνές εγκλήματος από το 1925 - ΦΩΤΟ από τα αρχεία του LAPD!

Ένας νεκρός άνδρας και δίπλα του ένα μαχαίρι, ντέτεκτιβς με μακριές καπαρντίνες και καπέλα, οι τρύπες στο τζάμι από σφαίρες... Όχι. Δεν πρόκειται για μια ασπρόμαυρη αστυνομική ταινία, αλλά για πραγματικές φωτογραφίες με σκηνές εγκλήματος που... έρχονται μέσα από τα αρχεία 150 ετών της αστυνομίας του Λος Άντζελες (LAPD).

ΦΩΤΟ: Πασίγνωστη μοντέλα έψησε αρνί φορώντας baby doll

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι σέξι, το ξέρει και δεν την ενοχλεί να προκαλέσει για να το δείξει.

Κάτι ανάλογο έκανε και χθες στο instagram όπου ανέβασε φωτογραφία μπροστά από τις σούβλες με τα μάτια των ανδρών να εστιάζονται όμως στο δαντελωτό baby doll της που έφτανε μέχρι τον...

Για κακή τύχη του Κύρτσου, οι καραμανλικοί δεν ξεχνάνε

Δεν ξεχνάνε τον πόλεμο που του έκανε παρά το πάρτι με τις διαφημίσεις που πήρε για τη φυλλάδα που έβγαζε... αναμένεται μαύρισμα

Καραμανλικοί βουλευτές "βράζουν" με τον Κύρτσο!
Δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις
 
Ο Γιώργος Κύρτσος μπορεί να ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα και να...

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έχει τα συμπτώματα του ιού MERS ο οδηγός ταξί-Παρακολουθούντα 25 άτομα-Τι είναι ο θανατηφόρος ιός MERS

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έχει τα συμπτώματα του ιού MERS ο οδηγός ταξί

Δεν έχει παρουσιάσει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμπτώματα του ιού MERS ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον ομογενή από τη Σαουδική Αραβία που έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό MERS.

Γιατί χάθηκε η «πάσα» Καραμανλή στον ΓΑΠ

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο. Ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου παρέλαβε μια εκρηκτική κατάσταση, καθώς οι περιώνυμες αγορές είχαν προεξοφλήσει πως η Ελλάδα θα «έσκαγε» την άνοιξη του 2010 γιατί δεν θα μπορούσε να καλύψει τις δανειακές της ανάγκες. Πέρα από δαιμονολογίες και τα συναφή παρελκόμενα, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα στα οποία ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ακόμη απαντήσει. Αφήνω κατά μέρος ένα ερώτημα που έχει να κάνει με την ακραία αντιπολιτευτική στάση του κ. Παπανδρέου στα πάντα, από τη συζήτηση για το χρέος στην οποία τον κάλεσε ο κ. Καραμανλής έως την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και το Ελληνικό. Η έλλειψη συναίνεσης έκανε και τότε, όπως και μετά, ζημιά στον τόπο.

Και μην ακούσω μαλακί@ς για κράτος, υποδομές, ελλείψεις και πούτ@ς μπλε!! Είναι πασιφανές ότι τα κομμούνια που ελέγχουν την παιδεία θέλουν να βγάζουν στόκους για να τους ελέγχουν...

Με κινητοποιήσεις αποφάσισε να αντιδράσει η ΟΛΜΕ στην κίνηση του υπουργείου Παιδείας να μειώσει τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα για κάποιους μαθητές.

Η Χρυσή Αυγή… διόρθωσε την ανακοίνωσή της για την Χούντα

Η Χρυσή Αυγή διόρθωσε την αρχική ανακοίνωση της για την θλιβερή επέτειο της 21ης Απριλίου, όπου αρχικά είχε αναφέρει στον πρόλογό της ότι «Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας».

Σοκάρει ο θάνατος τερματοφύλακα από κλωτσιά

Τραγικό θάνατο βρήκε τερματοφύλακας στη Γκαμπόν όταν αντίπαλος του πάτησε το κεφάλι!

Κατά την διάρκεια του αγώνα της Μπονγκοβίλ με την Σέρκλε Μπμέρι ο, Σιλβάιν Αζοουγκοουΐ αρχικά είχε αποκρούσει το σουτ του αντίπαλου επιθετικού ο οποίος όμως έχασε την ισορροπία του στο βρεγμένο γρασίδι και πάτησε το κεφάλι του τερματοφύλακα!

ΒΙΝΤΕΟ: Ανάσταση φρουρούμενος στο ξενοδοχείο έκανε ο Γ. Παπανδρέου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έκανε Ανάσταση, ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στην Κρήτη μαζί με τη σύζυγό του.

Το Τουρκοκυπριακό σοσιαλιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές

Κατέρχεται στις ευρωεκλογές «ως μέρος του λαού ολόκληρης της Κύπρου και ιδιαίτερα ως εκπρόσωπος των ωφελημάτων της εργατικής τάξης της Κύπρου»

Με δύο υποψηφίους, τους Οσμάν Ζορμπά και Μεχμέτ Μπιριντζί κατέρχεται το τoυρκοκυπριακό Σοσιαλιστικό κόμμα Κύπρου (KSP) στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.

Θανατηφόρο τροχαίο μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες της πτήσης από Μύκονο παρέσυρε και σκότωσε μία άτυχη εργαζόμενη στον αερολιμένα

Ένα τραγικό περιστατικό, που είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

''Προσευχηθείτε για τη μητέρα μου'' - Χαροπαλεύει η Αμερικανίδα που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο βεγγαλικό - Βίντεο μετά το Χριστός Ανέστη!

- ''Έριχναν πυροτεχνήματα στον κόσμο και οι εκρήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη'' λέει ο άντρας της 50χρονης
- Εικόνες... πολέμου με δεκάδες αυτοσχέδια βαρελότα δείχνουν τα βίντεο που ανέβηκαν στο youtube
- Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή της Αμερικανίδας που παραμένει στην εντατική
- Αρνούνται τα πάντα οι δύο Έλληνες που συνελήφθησαν - Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για την υπόθεση 

Ώρες αγωνίας για την τουρίστρια που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, μετά τον τραυματισμό της από αυτοσχέδιο βαρελότο που πέταξε ασυνείδητος μέσα στον κόσμο λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» στην πιο κεντρική εκκλησία της Οίας.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Τουρκική προπαγάνδα ο Επιτάφιος στην Αμμόχωστο

Το χρησιμοποίησαν προς όφελος τους
 
O Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δήλωσε πως η εικόνα που εκπέμπεται στο εξωτερικό σε σχέση με την ακολουθία του Επιταφίου στον ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στη κατεχόμενη Αμμόχωστο, δεν είναι η πραγματική αφού «παρουσιάζει τους Τούρκους ως δημοκρατικούς, να αγαπούν και να σέβονται τα ιερά και τα όσια μας».

Κομμούνια ALERT! Δείτε γιατί ψοφάτε πρόωρα! Lancet: Όσοι πιστεύουν ζουν πιο πολύ!

Επηρεάζουν οι θρησκείες την μακροζωία και την ποιότητα των γηρατειών; Δεν θα ασχοληθούμε με μεταφυσικούς στοχασμούς. Θα αναφερθούμε σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο πολύ έγκυρο περιοδικό Lancet γύρω από την επίδραση της προσευχής έπειτα από επεμβάσεις καρδιάς. Το εντυπωσιακό σε αυτή την ελεγχόμενη μελέτη ήταν ο αρχικός της στόχος. Τα άτομα που επρόκειτο να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις χωρίστηκα ν με κλήρο σε 2 ομάδες.

Πείραμα: «UBUNTU» vs «ZBUTSAM»

ΠΕΙΡΑΜΑ 1
Ubuntu
Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι στα παιδιά μιας Αφρικάνικης φυλής:
Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σ' ένα δέντρο και είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα φρούτα.
Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν...

Ποια είναι η κοπέλα με τον πυρσό και τον χιτώνα της Columbia;

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί, βλέποντας το συγκεκριμένο λογότυπο της αμερικάνικης εταιρίας παραγωγής Columbia, ποια είναι η κοπέλα που κρατά στα χέρια έναν πυρσό αναμμένο και φορά ένα μακρύ φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ.

21 Απριλίου: Oι δύο άγνωστες συσκέψεις που έβγαλαν τα τανκς στους δρόμους

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα στην πορεία των χρόνων που ακολούθησαν από τότε, κανένας δεν «έπεσε από τα σύννεφα» εκείνο το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου 1967,όταν τα τανκς έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Αθήνας.

Βρέθηκε ο ταξιτζής που μετέφερε τον φορέα του ιού MERS

Μετά από… αναζήτηση ημερών, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, ο ταξιτζής ο οποίος μετέφερε τον 9χρονο φορέα του ιού MERS.

Κύπρος και Ελλάδα υποχωρούν και η Τουρκία προχωρά - Βίζα στους πολίτες της Κύπρου

Νέα πρόκληση της Τουρκίας για visa στους πολίτες της Κύπρου-Διαβήματα της Λευκωσίας

Οδηγίες προς τους μόνιμους αντιπρόσωπους της Κύπρου στις Βρυξέλλες και στη Νέα Υόρκη να προβούν σε διαβήματα, ζητώντας την παρέμβαση της ΕΕ και του ΟΗΕ, αντίστοιχα, για να αρθεί η πρόκληση της Άγκυρας να επιβάλει εμμέσως απαγόρευση εισόδου των Ελληνοκυπρίων στην Τουρκία, έδωσε το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών.

Η Δημοκρατία του Πούτιν: Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση!

- Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι σε ένα παραλήρημα επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφου στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της
- Του έκανε μια ερώτηση για την Ουκρανία και εκείνος ενοχλήθηκε!
- "Όταν θα σας πω πηγαίνετε και βιάστε την δυνατά!", είπε στους βοηθούς του!

Μια δημοσιογράφος στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά την αισχρή επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό πολιτικό, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Ο εθνικιστής πολιτικός, επιτέθηκε με άσχημο τρόπο στην δημοσιογράφο Stella Dubovitskaya όταν εκείνη του έκανε μια ερώτηση για τις κυρώσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Στημένο από τη Μόσχα το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ - Στο Κίεβο ο Μπάϊντεν

Εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία εμφανίστηκαν τα ρώσικα τηλεοπτικά δίκτυα στο σημείο ανταλλαγής πυροβολισμών

H ουκρανική αστυνομία και η υπηρεσία πληροφοριών κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι «έστησε» το επεισόδιο με την ανταλλαγή πυροβολισμών σήμερα κατά το οποίο φιλορώσοι αυτονομιστές σκοτώθηκαν στα ανατολικά της χώρας.«Ένοπλοι παραβάτες του νόμου και σαμποτέρ που τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό γύρω από το Σλαβιάνσκ… κατέφυγαν σε μια κυνική πρόκληση» ανέφερε η Υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας SBU σε μια ανακοίνωση, όπου περιέγραψε το περιστατικό ως μια «στημένη επίθεση».

Πτήση MH370: Κανένα εύρημα από το βαθυσκάφος-«Οι ΗΠΑ κατέρριψαν το αεροσκάφος»

Περίπου το 66% της περιοχής που είχε οριοθετηθεί ως η επικρατέστερη για να βρεθούν τα συντρίμμια της μοιραίας πτήσης MH370 των μαλαισιανών αερογραμμών έχει ήδη σαρωθεί, δίχως να έχει βρεθεί κάτι, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Αυστραλίας.

ΦΩΤΟ: Μέχρι και τον ιδρώτα του Άνθιμου σκούπισε ο Μπουτάρης για τα ψηφαλάκια

Μια κίνηση του Γιάννη Μπουτάρη προς τον Μητρόπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, και το βλέμμα του αντιπάλου του για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη είναι το θέμα συζήτησης από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη.

Φάτε επανάσταση πρόβατα: Ο ΝOTIS χρωστάει 35.000 και η Εφορία δέσμευσε το λογαριασμό του

Ο ΧΑυγίτης Νότης Σφακιανάκης δεν πληρώνει τέλος ακινήτων για τη βίλα και τα άλλα ακίνητα, φόρους αλληλεγγύης και έκτακτες εισφορές... επειδή είμαστε υπό κατοχή

 Όταν το 2011 με απόφαση της κυβέρνησης καθιερώθηκε το Έκτακτο Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών, το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ, ο Νότης Σφακιανιάκης κήρυξε τη δική του επανάσταση.

ΒΙΝΤΕΟ: Σουηδέζες στο Αφγανιστάν! Τι κάνουν εκεί;

Τις σουηδέζες εδώ στην Ελλάδα τις έχουμε συνδέσει χρόνια τώρα με τον τουρισμό ,το καλοκαίρι και …το αίσθημα . Οι σουηδέζες στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι λίγο διαφορετικές απ΄ αυτές που έχουμε στο μυαλό μας. Υπηρετούν στον στρατό της χώρας τους κι όχι όπου κι όπου: Στο Αφγανιστάν υπηρετούν . Δείτε τι κάνουν.

Ποιον Έλληνα υποστηρίζει η Μέρκελ για το Ευρωκοινοβούλιο

Στη Γερμανία ένας υποψήφιος των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών και μια υποψήφια του Κόμματος της Αριστεράς με ελληνικές ρίζες έχουν καλές πιθανότητες να εκλεγούν στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο: Είμαστε "ρατσιστές" από τα γεννοφάσκια μας... περαστικά στα αριστερά γίδια

Τα μωρά δείχνουν φυλετική προκατάληψη όταν διαλέγουν τους συμπαίκτες τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Τα βρέφη ηλικίας 15 μηνών επιλέγουν συνήθως έναν ισότιμο συμπαίκτη (για να μοιραστούν τα παιχνίδια τους για παράδειγμα) ανεξάρτητα από το χρώμα του προσώπου του. Αλλά αν ένα μωρό δει ένα άτομο της ίδιας φυλής θα προτιμήσει να παίξει μαζί του, έδειξε η έρευνα. Τα μωρά είναι επίσης πιο πιθανό να βοηθήσουν αυτά που έχουν την ίδια εθνικότητα, ένα φαινόμενο γνωστό ως προκατάληψη εντός της ομάδας, όπου οι άνθρωποι ευνοούν όσους διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Κορυφαίος ιατροδικαστής εξηγεί τι συνέβη στο Χριστό πάνω στον Σταυρό

Ο Φίλιππος Κουτσάφτης περιγράφει βήμα-βήμα τις επιπτώσεις των Παθών (με έξι ανακρίσεις και τέσσερις βασανισμούς) και εξηγεί πώς προήλθε ο θάνατος του Χριστού στον Σταυρό...

Ο Φίλιππος Κουτσάφτης είναι ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και ίσως ο πιο διάσημος ιατροδικαστής των τελευταίων δεκαετιών.

Πως πέρασαν το Πάσχα οι VIP του Κορυδαλλού;

Ένα Πάσχα τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαν συνηθίσει θα γιορτάσουν φέτος οι VIP κρατούμενοι του Κορυδαλλού, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα αναπολούν τις μέχρι πρότινος αποδράσεις τους στις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες και την Καραϊβική Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Γιάννης Σμπώκος, ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Μάκης Ψωμιάδης, μετά την πρόσφατη καταδίκη του για την ΑΕΚ παραμένει στην Ε΄ πτέρυγα με πολλούς αλλοδαπούς.

Οι FT: Θεοδωράκης ο Μπέπε Γκρίλο της Ελλάδας... στο πιο σοβαρό

Αφιέρωμα στον Σταύρο Θεοδωράκη και το «Ποτάμι» πραγματοποίησαν οι Financial Times, τονίζοντας ότι ο δημοσιογράφος είναι ο Ελληνας Μπέπε Γκρίλο, αλλά σοβαρός και όχι κωμικός.

Κατασκοπευτικό θρίλερ στη Γερμανία «αγγίζει» τη Μόσχα: Τι αρμοδιότητες έχουν οι Ρώσοι διπλωμάτες στο Βερολίνο

Για κατασκοπευτική δράση υπαλλήλων της ρωσικής πρεσβείας στο Βερολίνο κάνει λόγο η γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος (Verfassungsschutz) προειδοποιώντας την κυβέρνησης.