22 Απριλίου 2014

«Μις Τουρισμός» υποψήφια για το Περιστέρι με τον Παχατουρίδη [εικόνες]

Από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, το 2006, όπου στέφθηκε «Μις Τουρισμός» στη μάχη των δημοτικών εκλογών. Η Κωνσταντίνα Πρασσά ξεκίνησε ήδη την προεκλογική εκστρατεία της, διεκδικώντας μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Περιστερίου.

Δεν έχει πάτο η προδοσία: Τον υπάλληλο του «Τούρκου» βουλευτή του έβαλε τελικά ο Αλέξης στο ψηφοδέλτιο

[Δεν βρήκαν υποψήφιο να ικανοποιεί το τουρκικό προξενείο και τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να βάλουν αυτόν που σηκώνει τα τηλέφωνα στο γραφείο του τουρκόσπορου Ζειμπέκ]

Τελείωσε το σήριαλ της Σαμπιχά για τον Σύριζα Ξάνθης. Αφού οι άνθρωπο του Σύριζα Ξάνθης σκίσανε τα ρούχα τους κατάφεραν τελικά να «κόψουν» την αρχική επιλογή του Τσίπρα που ήταν Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το Δροσερό΄.

Θα κάνουν την Ιθάκη... Μονακό -Εντυπωσιάζουν οι μακέτες του μεγαλύτερου τουριστικού θερέτρου που θα χτιστεί στην Ελλάδα [εικόνες]

Σε θέρετρο το οποίο θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς του κόσμου, θέλει να κάνει την περιοχή της Ιθάκης στην οποία θα αναγείρει το πολυτελές της συγκρότημα Αυστραλιανός όμιλος επενδυτών.

Μια άλλη εκκλησιαστική άποψη για τον Νίκο Δήμου:«Μητροπολίτες μέσα στο Πάσχα του επιτέθηκαν με ύβρεις&κατάρες»

Η δήλωση του Νίκου Δήμου για το Αγιο Φως την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε σάλο, αλλά και την αντίδραση αρκετών εκπροσώπων της Εκκλησίας, ενώ είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία του συγγραφέα με το «Ποτάμι».

Ωστόσο, ο πατέρας Βασίλης Θερμός γράφει στον εκκλησιαστικό ιστότοπο amen.gr τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν ασκώντας κριτική σε αρκετούς εκπροσώπους οι οποίοι, εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, επιτέθηκαν στον συγγραφέα με ύβρεις και κατάρες.

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής -Τα πρώτα ονόματα

Τα πρώτα ονόματα που θα βρίσκονται στη λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από τα γραφεία του κόμματος, στο Νέο Ηράκλειο μαζί με τον Μανώλη Καπελώνη.

ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!! Αστυνομικός διευθυντής το πρωί, νυχτοφύλακας σε ιδιωτικό κανάλι το βράδυ -Διοικητής με πλούσιο βιογραφικό στις απάτες

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας αστυνομικός διευθυντής , καθώς το πρωί άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων τον «τσάκωσαν» να εργάζεται ως νυχτοφύλακας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, παράλληλα με τα αστυνομικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές.

ΦΩΤΟ-Η αφίσα του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον ΜERS

Ενημερωτικό υλικό για τον κοροναϊό ΜERS που απευθύνεται προς τους ταξιδιώτες από και προς χώρες της Αραβικής Χερσονήσου θα διατεθεί στις πύλες εισόδου από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

ΒΙΝΤΕΟ-Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ ο ΠΑΣΟΚος Εμμανουήλ

Γνωστούς επιχειρηματίες ερευνά το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πρώην μάνατζερ των Ελληνικών Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ ο οποίος είχε πάνω από 50 εκ ευρώ σε λογαριασμούς του και διέμενε σε βίλα στο Ψυχικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Η παράκληση του συζύγου της τραυματισμένης Αμερικανίδας

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης όταν εξερράγη δίπλα της αυτοσχέδιο βεγγαλικό στην Οία της Σαντορίνης. Ο σύζυγος της καλεί όλους να προσευχηθούν για τη ζωή της.

Ο Άδωνις για την Σαμπιχά και το τούρκικο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο

Για το «μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο» κάνει λόγο ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, αναφορικά με την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ, στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ε-Υ-Γ-Ε ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!! Ακύρωσε την εμφανισή του στον βόθρο του λαϊκισμού Χατζηνικολάου!

Φυσικά ο Νικόλας διαρρέει ότι την εκπομπή την ακύρωσε ο ίδιος γιατί ο Θεοδωράκης δεν ήθελε να δεχθεί ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Θεωρώ πιθανότερο ο Θεοδωράκης να ακύρωσε την εκπομπή λόγω του χαμηλού πολιτισμικού επιπέδου του κοινού και του οργίου λαϊκισμού που αποτυπώνεται στις ερωτήσεις των χουλιγκάνων της εξέδρας. ακόμα όμως και αν την ακύρωσε λόγω των δημοσιογράφων, έχει απόλυτο δίκιο καθώς αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από στρατευμένους προπαγανδιστές όπως τον Στάθη και τον Μπογιόπουλο... σε κάθε περίπτωση ΜΠΡΑΒΟ στον Θεοδωράκη και μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν κι άλλοι

Διαβάστε και τι διαρρέει ο Χατζηνικολάου:

Αυτά είναι τα ισχυρότερα παιδιά στον πλανήτη, ηλικίας 1 έως 10 ετών (PHOTOS)

Ακόμη και πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του μπορεί κάποιος να συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Εχουν φροντίσει γονείς και γονίδια γι' αυτό...

Το Business Insider κατάρτισε έναν κατάλογο με τους ισχυρότερους κάθε ηλικίας. Ξεχωρίζουν οι ανήλικοι, οι οποίοι οφείλουν τη “δύναμη” τους, τόσο στη μελλοντική εξουσία, που πρόκειται να έχουν, όσο και στην τεράστια περιουσία που τους κληροδοτεί το όνομά τους.

ΦΩΤΟ-Τατσόπουλος:Ο "κρετίνος" Κασιδιάρης...

Την έντονη αντίδραση του Πέτρου Τατσόπουλου προκάλεσε η προκλητική προεκλογική αφίσα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη.

Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη αφίσα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται...

Σαμπιχά: Ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να μην διαταράξει τις σχέσεις του με το τουρκικό προξενείο

Η ανακοίνωση της «κομμένης» Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ:

Η επίθεση και οι συκοφαντίες που δέχθηκα με αφορμή την υπόδειξή μου ως υποψηφίας ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, δεν με ξαφνιάζουν. Από τη στιγμή που οι γυναίκες Ρομά του Δροσερού αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για τη μόρφωση και τη βελτίωση της ζωής των παιδιών μας, πριν από οκτώ περίπου χρόνια, δεχτήκαμε τις πιο εξωφρενικές επιθέσεις από πολλές πλευρές του τύπου, τουρκικού και ελληνικού ,αλλά και των τοπικών αρχών της πόλης και του νομού.

Πενταετούς θητείας οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες

Σεπτέμβριο αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους

Επιβεβαιώθηκε η επέκταση της θητείας των δημάρχων και περιφερειαρχών στα πέντε χρόνια -κάτι που είχε ψηφιστεί ήδη από το 2010 στον Καλλικράτη-, με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή.

ΚΛΑΙΩ! Οι καραγκιόζηδες που έβγαλαν ανακοίνωση για τον Φαήλο, αναρωτιούνται γιατί ασχολούμαστε με το ευρωψηφοδέλτιό τους!

[Ρε γελοίοι εσείς σκυλιάσατε να βγει από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης επειδή είναι Έλληνας και έρχεστε τώρα να μας απαγορεύσετε να σας κράξουμε για το ότι το Τούρκικο Προξενείο αποφάσισε τον υποψήφιό σας στη Θράκη; Θα μας τρελάνετε ρε φασίστες;
 Η μονταζιέρα δε του ΣΥΡΙΖΑ δεν διστάζει να επαναλάβει "δήλωση" που η Μπακογιάννη έχει διαψεύσει...]

«Γνώμονας για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων μας η ανάδειξη των συμμαχιών» απαντά η Κουμουνδούρου στην κριτική

Να απαντήσουν στην κριτική που δέχεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις παλινωδίες με την άρνηση του Λάκη Λαζόπουλου και το «κόψιμο» της υποψηφιότητας της ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Βιομηχανία αιτήσεων για κοινωνικό μέρισμα από τσιγγάνους, πακιστανούς και αλβανούς! 225.000 έχουν γίνει ως τώρα

Περισσότερες από 225.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

Έλεος ρε με την κάλυψη σε λαμόγια: Τροπολογία δίνει «άφεση αμαρτιών» σε κατηγορούμενους για χρυσά εφάπαξ που ζημίωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ

«Συγχωροχάρτι» που φθάνει τουλάχιστον τα 50 εκατομμύρια ευρώ που πήγαν σε «χρυσά» εφάπαξ Δημοσίου δίνει τροπολογία που πέρασε στα ψιλά γράμματα, καθώς, κατατέθηκε σε άσχετο σχέδιο νόμου και μάλιστα εκπρόθεσμα.

Και ο Ντανιέλ Μπατίστα υποψήφιος;

Μετά τον Κριστόφ Βαζέχα ακόμα ένα ποδοσφαιριστής μπαίνει στη λίστα για το ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Ο παλαίμαχος άσος μάλιστα πέρασε και το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: Ο ιδρυτής του ρωσικού Facebook εγκατέλειψε τη χώρα -Αρνήθηκε να δώσει προσωπικά δεδομένα Ουκρανών στις Αρχές

Ο ιδρυτής του ρωσικού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης VKontakte (VK) Πάβελ Ντούροφ εγκατέλειψε τη Ρωσία επικαλούμενος εντάσεις με τις αρχές, ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα, την επομένη της αποδοχής της παραίτησής του από τον VK.

Εύσημα Γερμανών βιομηχάνων στην Ελλάδα

Πρόοδο της Ελλάδας στον τομέα των μεταρρυθμίσεων διαπιστώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) Ούλριχ Γκρίλο, σε επιστολή που απευθύνει σε 1000 στελέχη του γερμανικού επιχειρηματικού κόσμου.

Ένα δισ. ζημιά από συντάξεις πεθαμένων!

Στο 1 δισ. ευρώ το χρόνο εκτιμώνται από την κυβέρνηση οι ζημιές που προκάλεσαν στα ασφαλιστικά ταμεία περίπου 40.000 περιπτώσεις ασφαλισμένων «φαντάσματα» που έχουν εντοπιστεί ότι εισέπρατταν παρατύπως συντάξεις θανόντων. Την περίοδο αυτή το υπουργείο Εργασίας συντάσσει τις λίστες ανά ταμείο με όσους έχουν εντοπιστεί, ενώ ταυτόχρονα έχουν κινηθεί οι ποινικές διαδικασίες για τον εντοπισμό και την απόδοση στα ταμεία, των συγκεκριμένων οφειλών ως αχρεωστήτως καταβλητέες.

ΒΙΝΤΕΟ-Μενούνος: Η μάνα μου μου στειλε μια φώτο και της απάντησα στα ελληνικά "είσαι μουν@ρα"... μετά έμαθα τι σημαίνει...

Λατρεύει την πατρίδα της η διάσημη ελληνοαμερικάνα παρουσιάστρια και δεν σταματά να το βροντοφωνάζει Περήφανη για τις ρίζες της η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει για την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία.

Η αιθαλομίχλη στην Ασία επηρεάζει τον καιρό παγκοσμίως

Του Σάκη Αρναούτογλου

Το Πεκίνο είναι πλέον πολύ γνωστό για τα πάρα πολύ υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης του, αλλά τώρα μια νέα μελέτη δείχνει ότι η κακή ποιότητα του αέρα στην Ασία επηρεάζει τον καιρό και σε άλλα σημεία του πλανήτη. Η μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Texas A & M University στις ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι το νέφος από την Ασία επηρεάζει άμεσα τον καιρό στη Βόρεια Αμερική.

ΒΙΝΤΕΟ: Έβριζε και προπηλάκιζε γεροντάκια και τον μπαγλάρωσε όλο το λεωφορείο

Τον δάσκαλό του βρήκε ένας προκλητικός επιβάτης λεωφορείου στη Νέα Υόρκη.

Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, ο άνδρας αρχίζει να μιλάει άσχημα και να προσβάλει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, το οποίο καθόταν ήσυχο στη θέση του. Ο θρασύτατος άνδρας δεν έμεινε εκεί, αλλά μετά τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον τους, πλησίασε απειλητικά την ηλικιωμένη, αναγκάζοντας τον συνοδό της να σηκωθεί για να την προστατέψει.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ! Κι όμως, οι «τούρκοι» του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τις ενστάσεις τους την ώρα της επιλογής αλλά η Σαμπιχά υπερψηφίστηκε... μετά όμως επενέβη το Τούρκικο Προξενείο...

Αντιγράφω από άρθρο της Βασιλικής Σιούτη στο thepressproject.gr:

«Η αλήθεια είναι πως όταν την περασμένη Κυριακή συνεδρίασε η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή για να εγκρίνει τις υποψηφιότητες, μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της Σαμπιχά Σουλειμάν, ένα μειονοτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αιχάν Καραγιουσούφ, αντέδρασε αμέσως, λέγοντας :

«The Voice»: Ζευγάρι με άλλον διαγωνιζόμενο η Κατερίνα Λιόλιου;

​Φήμες θέλουν την Κατερίνα Λιόλιου να είναι ζευγάρι με τον συνδιαγωνιζόμενό της, Άρη  Καμπάνο, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, ο οποίος έχει αποχωρήσει.

Λάκης Λαζόπουλος: Ο εθνικός μας τηλευαγγελιστής και ο ΣΥΡΙΖΑ

Είναι ανεξάρτητος. Είναι επαναστατημένος. Είναι Ελληνας, διαρκώς διαμαρτυρόμενος. Ανετος και ωραίος στο καλύτερο φιλέτο του πλανήτη που το εποφθαλμιούν οι ξένοι. Σιχαίνεται τους ευρωλιγούρηδες, δεν ανέχεται τους στρατούς κατοχής. Φιλο-ΚΚΕ που δήλωνε φιλο-ΚΚΕ εσωτερικού τα φοιτητικά χρόνια, στην «αυλή της Εκάλης» τα χρόνια μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά, υπέρμαχος ενός αδιευκρίνιστου αριστερού ριζοσπαστισμού τα τελευταία χρόνια. Βλάχος από τη Λάρισα, προέκταση του Τραμπάκουλα, τύπου που είχε λανσάρει στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ο Χάρρυ Κλυνν, Μήτσος x 10, Γύφτος σε ρόλο τηλευαγγελιστή στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Αντιευρωπαίος που τον διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ποιος είναι πραγματικά ο Λάκης Λαζόπουλος;

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την αντικατάσταση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από τον Μεστάν Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο Αμβρόσιος απαντά στην Πιπιλή

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο, και την Φωτεινή Πιπιλή. Ο σεβασμιότατος με άρθρο στο προσωπικό του ιστολόγιο απαντάει στην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα έγραψε στο twitter περί «φασιστοειδών», και περνάει στην αντεπίθεση κατηγορώντας την για παραβίαση του Συντάγματος αλλά και επικρίνοντας την για την εμφάνιση της.

Welt: Η γερμανική κυβέρνηση υπερασπίζεται τους Έλληνες

«Η κυβέρνηση υπερασπίζεται τους Έλληνες απέναντι στο κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στη γερμανική εφημερίδα «die Welt».

Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες απαλλάσσονται από την υποβολή δήλωσης ΦΠΑ

To πήγαινε έλα σε λογιστές και Εφορία αναμένεται να γλιτώσουν 415.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, οι οποίοι πρόκειται να απαλλαχθούν από την υποχρέωση της δήλωσης υποβολής ΦΠΑ.

ΦΩΤΟ: Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν τον υποψήφιο "τουρκικής συνείδησης" που έψαχναν μαζί με το Τούρκικο Προξενείο

Ο 31χρονος βιολόγος Μεστάν Οσμάν Ουμίζ, από το χώρο της μειονότητας, μπαίνει τελικά στη θέση της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά, η οποία χθες ανακοινώθηκε ότι κόβεται από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

45 άτομα πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ το Πάσχα στο Σικάγο – Ανάμεσά τους πέντε παιδιά

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 36 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα στο Σικάγο, από πυροβολισμούς, προκαλώντας συναγερμό στη χώρα για την ευρεία χρήση όπλων.

ΕΤΣΙ!! Πειθαρχικές διώξεις στους καθηγητές που δεν θα πάνε για μάθημα την Τετάρτη

Αγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ΟΛΜΕ, με αφορμή την εντολή για εσπευσμένη επιστροφή των καθηγητών στα σχολεία την Τετάρτη του Πάσχα προκειμένου να αναπληρωθούν οι διδακτικές ώρες, που χάθηκαν λόγω των καταλήψεων του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Μάλιστα, η κυβέρνηση απειλεί με πειθαρχικές διώξεις όσους καθηγητές δεν επιστρέψουν.

Τι συμβαίνει με το κλειστό νοσοκομείο Σαντορίνης

Πόσο κόστισε στο Δημόσιο - Γιατί επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον τραυματισμό Αμερικανίδας τουρίστριας από βεγγαλικά την Ανάσταση - Οι τρεις προτάσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για να λειτουργήσει το νοσοκομείο 

To Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης θεμελιώθηκε επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου και ολοκληρώθηκε το 2010 κοστίζοντας περίπου...

Ελεύθερη με εγγύηση 500.000 ευρώ η σύζυγος του Γιάννη Καρούζου

H Ρεβέκκα Σκαφτούρα είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενη ότι εμπλέκεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος του ομίλου του πρώην συζύγου της

Ελεύθερη με εγγύηση 500.000 ευρώ αφέθηκε η Ρεβέκκα Σκαφτούρα η οποία είχε οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενη ότι εμπλέκεται σε εκτεταμένη φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος του ομίλου του πρώην συζύγου της, Ιωάννη Καρούζου.

MERS: Δέκα ερωταπαντήσεις για τον κορονοϊό

Συνολικά έχουν καταγραφεί 243 κρούσματα λοίμωξης αναπνευστικού συστήματος, εκ των οποίων τα 93 ήταν θανατηφόρα

Ο επικίνδυνος κορονοϊός του Αναπνευστικού Συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) εντοπίστηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο μετρά 19 μήνες «επίθεσης» στον πληθυσμό της Σαουδικής Αραβίας και άλλων όμορων χωρών όπως και σποραδικών εμφανίσεων στην Ευρώπη.

Σε ισχύ τα τηλεφωνικά ραντεβού στο ΠΕΔΥ από αύριο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στα πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα 14554, 14784, 14884 και 14900, από τις 07.00 έως τις 19.00

Τέσσερις πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς θα έχουν στη διάθεσή τους από την Τετάρτη 23 Απριλίου οι πολίτες προκειμένου να κλείνουν τα ραντεβού τους με τους γιατρούς των μονάδων υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ).

Δείτε φωτογραφίες από το "βαρελότο" και από το σημείο που τραυματίστηκαν επτά τουρίστες στη Σαντορίνη

Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του και μια Αμερικανίδα τουρίστρια δίνει μάχη για τη δική της στην εντατική - Και οι δυο τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια «εορταστικών» παραδόσεων - Δεκάδες τραυματίες σε όλη την Ελλάδα από κροτίδες!

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της Αμερικανίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης στην Οία της Σαντορίνης από αυτοσχέδιο βαρελότο. Η άτυχη γυναίκα έπαθε ρήξη εντέρου από την έκρηξη που σημειώθηκε ακριβώς μπροστά της και υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή, το ίδιο βράδυ.

Κριμαία: Απαγορεύθηκε η πρόσβαση του ηγέτη των Τατάρων... κατά τ'άλλα ο Πούτιν τους αποκατέστησε...

Απαγορεύθηκε για πέντε χρόνια η πρόσβαση του ηγέτη των Τατάρων της Κριμαίας Μούσταφα Τζεμίλεφ στο ουκρανικό αυτό έδαφος που ενώθηκε το Μάρτιο με τη Ρωσία, ανακοίνωσε σήμερα η Μετζλίς, η συνέλευση των Τατάρων της Κριμαίας.

ΚΛΑΙΩ! Ούτε τα παιδιά τους δεν πείθουν: Η κόρη Μηλιού αγωνίζεται για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

ΕΥΓΕ ΤΗΣ! Άφησε πίσω της τον... Μαρξισμό και τις ανοησίες που λέει ο μπαμπάς της!

Μπορεί ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και από την προηγούμενη εβδομάδα υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μηλιός να αποτελεί ένα από τα πιο σκληρά αντιμνημονιακά στελέχη του κεντρικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας δημοσίως πως με την «κατάργηση του Μνημονίου θα επανακτήσουμε ως χώρα την εθνική μας κυριαρχία», η ρητορική του ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να πείθει ούτε το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σαμπιχά Σουλεϊμάν: Με απέπεμψαν από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να μου πουν γιατί

Δεν παραιτήθηκα, ξεκαθαρίζει η ρομά ακτιβίστρια 

Με ένα τηλεφώνημα από τον γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, χωρίς να δοθούν κάποιες εξηγήσεις υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα η ρομα Σαμπιχά Σουλεϊμάν για την απομάκρυνσή της από το ευρωψηφοδέλτιο του του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης γελάει με ΣΥΡΙΖΑ και Λαζόπουλο και ρίχνει και μερικές «φάπες» στο παπαγαλάκι τους

Ε, ρίχνει και μερικές φάπες στο παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ τον Οικονομέα, που ο Ρέστης τον λάδωνε πληρώνοντάς του τα δάνεια των 500 χιλιάδων ευρώ... Δεν μπορεί να καταλάβει ο γελοίος γιατί ο Λαζόπουλος είναι εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ ή από που προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε την Σαμπιχά επειδή λέει ότι είναι Ελληνίδα

«Εμείς δεν είχαμε την αγωνία να περιμένουμε μία εβδομάδα τον κ. Λαζόπουλο να μας απαντήσει και τελικά να φάμε και 'χυλόπιτα'» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θεοδωράκης: Προσβολή προς την Αριστερά το «όχι» του Λαζόπουλου στο ΣΥΡΙΖΑ

Τι απαντά στην αιχμή του Λαζόπουλου για τον ίδιο - Τι λέει για μετεκλογικές συνεργασίες - Πού τοποθετεί Το Ποτάμι ιδεολογικά

Ως προσβολή προς την Αριστερά χαρακτήρισε ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, την άρνηση του Λάκη Λαζόπουλου να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά:

Να γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έκοψε την Σαμπιχά! Διαβάστε το λόγο της τσιγγάνας στον ΟΗΕ

του Αναστάσιου Λαυρέντζου

Όσοι παρακολουθούν τα ζητήματα της Θράκης, γνωρίζουν ότι η μουσουλμανική μειονότητα η οποία ζει στην περιοχή, αποτελείται από τρεις διαφορετικές συνιστώσες: Τουρκόφωνοι, Πομάκοι και Ρομά (Αθίγγανοι). Από την πρώτη στιγμή που η Θράκη ενσωματώθηκε στην ελληνική επικράτεια, βασική επιδίωξη της τουρκικής πλευράς ήταν η ομογενοποίηση των μουσουλμανικών πληθυσμών της περιοχής και η μετατροπή τους σε τουρκική εθνική μειονότητα, ώστε αυτή αργότερα να καταστεί εργαλείο της τουρκικής πολιτικής.

Μοίρασε εγκεφαλικά -Τραγουδίστρια σηκώνει τη φούστα της για να «φτιάξει» το εσώρουχό της [εικόνες]

Ανεπανάληπτα στιγμιότυπα στον ανδρικό πληθυσμό χάρισε η πρώην Spice Μel B, η οποία ενώ πήγαινε σε μια φωτογράφιση για τις ανάγκες του νέου κύκλου του σόου που συμμετέχει, φαίνεται ότι κάποιο από τα ρούχα της και συγκεκριμένα κάποιο από τα εσώρουχά της την ενοχλούσε ιδιαίτερα και είπε να το... φτιάξει, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΠΙΚΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Αυξήσεις μισθών μετά από τρία χρόνια -Από 0,5% έως 2%

Μετά από τρία χρόνια με μειώσεις μισθών και καταργήσεις επιδομάτων, που έφτασαν ακόμα και το 40% σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται ότι ξεκίνησε η αναστροφή του κλίματος, αφού οι κλαδικές συμβάσεις που άρχισαν να συμφωνούνται είναι οι πρώτες μετά από 3 χρόνια που προβλέπουν αυξήσεις, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προβλέπονται και πριμ.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΑ 45: Πώς θα βγείτε στη σύνταξη από τα 52

Τα κρυφά μπόνους για την πρόωρη έξοδο
 
Τα κρυφά «μπόνους» που υπάρχουν, μπορούν να εκμεταλλευτούν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, κατοχυρώνοντας σύνταξη με χαμηλό όριο ηλικίας, το οποίο ξεκινά από τα 52 χρόνια, επιλέγοντας τις προϋποθέσεις του 2011 ή του 2012.

Τι συμβαίνει στο σώμα κάποιου που ταξιδεύει κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου -Πώς επέζησε ο 16χρονος φυγάς

Αυτή την περιπέτεια θα τη διηγείται για χρόνια ο 16χρονος. Κατάφερε να επιζήσει, ταξιδεύοντας ως λαθρεπιβάτης κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου, σε πτήση από την Καλιφόρνια ως τη Χαβάη. Κάθε φορά που εξιστορεί το κατόρθωμά του, όμως, ο νεαρός θα πρέπει να ευχαριστεί την τύχη του. Γιατί ένα τέτοιο ταξίδι συνήθως αποβαίνει μοιραίο.

Σαμαράς στο Bloomberg: «Είμαι εργασιομανής-τηλεφωνό σε υπουργούς τα μεσάνυχτα αν υπάρχουν εκκρεμότητες»

Τρία πράγματα με κρατούν άγρυπνο τη νύχτα- Παρακολουθώ μέσω ημερολογίου τους υπουργούς - Οι δανειστές θα προχωρήσουν σε νέα ελάφρυνση χρέους- Είμαι εργασιομανής, σε κάποιες περιπτώσεις ζητώ τον απόλυτο έλεγχο

Περαιτέρω μείωση των επιτοκίων των ελληνικών ομολόγων περιμένει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σημαδοτώντας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται άμεσα να προχωρήσει σε νέα έκδοση.

Μαλ@κα ότι κι αν πεις ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ λέμε!! Παπακωνσταντίνου: Ο Στρος Καν δεν ζήτησε αναδιάρθρωση του χρέους

Στη διάψευση όσων υποστηρίζουν πως ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν είχε συστήσει στην ελληνική κυβέρνηση την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, πριν ακόμα η χώρα μπει σε πρόγραμμα στήριξης, προχωρεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Η Μπιγιονσέ είπε "ναι" στον Ριμπολόβλεφ

Εκεί όπου κάποτε βρέθηκε η Τζάκι και η Μαρία Κάλλας θα βρεθεί και η εκρηκτική Μπιγιονσέ, η οποία είπε τελικά το πολυπόθητο "ναι" στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και θα τραγουδήσει το "Happy Birthday" στα γενέθλια της κόρης του Εκατερίνα τον ερχόμενο Ιούνιο, στο θρυλικό Σκορπιό.