23 Απριλίου 2014

Τον πόνεσε το κεφάλι του τον δραχμολάγνο προσπαθώντας να λύσει το «παράδοξο του Λαπαβίτσα»

Ο κομμένος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "καρφώνει" τον Τσίπρα, αφού πονοκεφάλιασε προσπαθώντας να καταλάβει τη λειτουργία του κόμματος...

Το "κόψιμο" του Κωστή Λαπαβίτσα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εντύπωση με τον οικονομολόγο να μην έχει πάρει ακόμα επίσημα θέση. Ο ίδιος αναφέρει σε φίλους ότι αισθάνθηκε έντονο πόνο στο κεφάλι τις προηγούμενες μέρες όταν προσπαθούσε να βρει απάντηση στην απορία που του δημιουργήθηκε μετά το κόψιμό του:

Εισηγήσεις στον Τσίπρα για διαγραφή Χριστόπουλου!

Aντιδράσεις για τις απόψεις που έχει εκφράσει
 
Οι απόψεις που έχει εκφράσει ο Δημήτρης Χριστόπουλος γύρω από τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όχι μόνο στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στο εσωτερικό του κόμματος.

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο συμπέθερος του ΓΑΠ!

Πλεονέκτημα ο αρραβώνας της κόρης του με τον Ανδρέα Παπανδρέου jr
 
Μια έκπληξη επεφύλασσε στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου στην Κρήτη ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μαστοράκης. Μεταξύ των συμβούλων του συνδυασμού του ανακοίνωσε και το όνομα του συμπεθέρου του Γιώργου Παπανδρέου όπως αναφέρει το secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Πρόκειται για τον Δημήτρη Χαλκιαδάκη, πατριό της Πωλίνας Πατραμάνη, η οποία στις αρχές του χρόνου αρραβωνιάστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου τζούνιορ.

ΦΩΤΟ: Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό

Στον άνθρωπο που γεννήθηκε για το ακατόρθωτο και σήμερα έχει διπλή γιορτή:

«Σφάζονται» για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν κι αυτή τους αγνοεί: Από τον Καμμένο έως και τον Κατσανέβα όλοι πέφτουν στα πόδια της Ρομά

Περιζήτητη για μια θέση στις ευρωλίστες των κομμάτων είναι πια η Ρομά Σουλειμάν Σαμπιχά,μετά την αποπομπή της από το ευρωψοφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τη διάσταση που έλαβε η υπόθεση της απομάκρυνσής της.

ΒΙΝΤΕΟ-Δικηγόρος Φωτεινής Τομαή-Κωνσταντοπούλου: “Καμία καταδικαστική απόφαση για λογοκλοπή”

Η δικηγόρος της Φωτεινής Τομαή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για τη δικαστική υπόθεση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας.

Κόντρα Άδωνι με τον ψήστη της Πάρου ΦΩΤΟ

"Πόλεμος" ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρώην υπουργό, Γιάννη Ραγκούση. Αφορμή αποτέλεσε ένα tweet του κ. Ραγκούση αναφορικά με τα τέσσερα χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε από το Καστελόριζο, την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης.

Υπουργείο Παιδείας: Στο 2,3% η συμμετοχή στη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ-Μόνο 3 σχολεία στη Αττική έκαναν κατάληψη

Κύκλοι του υπουργείου σημείωναν: «Για άλλη μια φορά, ευτυχώς, οι καθηγητές και μαθητές γύρισαν την πλάτη στην καθοδηγούμενη ηγεσία της ΟΛΜΕ».

Κανονικά, παρά τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ, έγινε η αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών στα σχολεία που πραγματοποίησαν κατάληψη περισσότερες από τρεις ημέρες, με βάση νέο Προεδρικό Διάταγμα, που προβλέπει μαθήματα στις γιορτές του Πάσχα στα σχολεία που έκαναν τριήμερες καταλήψεις.

Οι Αλβανοί στήνουν προβοκάτσια και πλάθουν μόνοι τους σενάριο ανεξαρτητοποίησης της Χειμάρρας αλά Κριμαία;

Τι είπε ο επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών στην αλβανική Βουλή για την υποτιθέμενη επιρροή «εξτρεμιστικών ομάδων και ελληνικών πολιτικών κύκλων»

«Στήνεται» σκηνικό προβοκάτσιας από την Αλβανία κατά της Ελλάδας;

Σαμαράς για το πλεόνασμα: Απομακρυνόμαστε σιγά-σιγά από την κρίση

«Θεμελιώνουμε το μέλλον της νέας Ελλάδας» σχολίασε ο πρωθυπουργός, αναφορικά με τις ανακοινώσεις της Eurostat - «Σφίγγα» ο Στουρνάρας για την ελάφρυνση του χρέους: Σημασία έχει ότι πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, ότι πηγαίνουμε πολύ καλά

Σταύρο κατέβα ρε απ'το καλάμι... θα κρυώσεις εκεί πάνω: «Γιατί όχι και Πρωθυπουργός»

«Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος», είπε σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Ποταμιού - Στη Θράκη μεταβαίνει το Σαββατοκύριακο ο Θεοδωράκης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοσταθμό Stigma Fm της Ζακύνθου, ο Σταύρος Θεοδωράκης ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που ενδεχομένως θα σχηματιστεί μετά τις επόμενες βουλευτικές.

ΦΩΤΟ: Πέστε απ' τα σύννεφα! Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ βραβεύει τον αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων»

Τελικά ο τουρκόσπορος φέρεται να παραιτήθηκε από υποψήφιος αλλά η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για να ρεφάρει την προδοσία του έβγαλε μια φώτο ενός κακομοίρη υποψηφίου δημοτικού συμβούλου σε έναν συνδυασμό που λέει ότι στηρίζει η ΝΔ, ο οποίος πέρασε για καφέ και κανα ψηφαλάκι από τα γραφεία του κόμματος του Σαδίκ... Ρε καραγκιόζηδες ο Κούρτ βράβευσε τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων και μας λέτε για τον ταλαίπωρο το δημοτικό σύμβουλο; Ουστ προδότες...

Ο κύριος αριστερά είναι ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Δεξιά του είναι ο ηγέτης του τουρικού φασιστικού ΜΗΡ (Γκρίζοι Λύκοι), Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Επιστολή Μεϊμαράκη στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ

«Η Βουλή ούτε βιάζεται, ούτε καθυστερεί» απαντά ο πρόεδρος της Βουλής στις ανακρίτριες

Επιστολή-απάντηση στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την οποία εξηγεί ότι οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες έχουν χρόνους που ρυθμίζονται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Σώματος.

Πετάχτηκε πάλι η πορ@ή της «γαλλικής φιλολογίας»... ο «Τσουκαλάς» της Ιστορίας... η Ρεπούση μωρέ...

Για να ξηγιόμαστε: Η Ρεπούση ΔΕΝ είναι ιστορικός. Πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας είναι η κακομοίρα, που πήρε διδακτορικό στην διδακτική της ιστορίας.. και νομίζει ότι έγινε ιστορικός. Δηλαδή έκανε ένα άσχετο μεταπτυχιακό του κ@λου (όταν καθηγητής γαλλικών κάνει μεταπτυχιακό σε άλλη σχολή σημαίνει ότι το μεταπτυχιακό είναι της πούτσ@ς, καθώς δεν απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις για να το ξεκινήσεις και ουσιαστικά δεν εμβαθύνεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο που ήδη κατέχεις) το οποίο έστω ότι της δίνει το δικαίωμα να μας λέει τον τρόπο που πρέπει να διδάξουμε ιστορία στα παιδάκια...

Τρέχουν να μπαλώσουν τη γύμνια Τσίρπα-ΣΥΡΙΖΑ: Και το Παν/μιο Αθηνών κάνει ντιμπέιτ, αλλά Γιούνκερ και Σουλτς δεν έχουν απαντήσει...

[Τα ίδια είναι ρε γίδια; Το ένα θα μεταφράζεται σε 13 γλώσσες και θα προβληθεί σε όλη την Ευρώπη και το άλλο το διοργανώνει το σούργελο ο Πελεγρίνης και θα έχει και χάπενινγκ: Μπορεί να μπουκάρουν αναρχοάπλυτοι και να κατεβάσουν απ' το βήμα τον Γιούνκερ... Και για να καταλάβουμε: Εσείς τελικά δεν πάτε επειδή έχει προγραμματίσει κάτι άλλο ή επειδή δεν θα έρθει ο Γιούνκερ στο δικό σας μαγαζάκι;]

Γιατί οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν «σνόμπαραν» τον πρύτανη Πελεγρίνη - Ρελάνς από την αξιωματική αντιπολίτευση για την απουσία Τσίπρα από το ντιμπέιτ που διοργανώνει το Euronews στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ

Ασημακοπούλου: Επικίνδυνες θέσεις του κ. Χριστόπουλου

Για «ανιστόρητες και επικίνδυνες θέσεις» του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  Δημήτρη Χριστόπουλου για τη Θράκη, κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου τονίζοντας ότι «για το ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει μείζον θέμα» από την υποψηφιότητά του.

Κοπροσκυλοκαυγάς Καψή-Καμμένου... εντάξει καλά του απάντησε ο Πανάρας

Κόντρα έχει ξεσπάσει σήμερα μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Παντελή Καψή.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο οποίος αναφερόμενος στα ευρωψηφοδέλτια είπε μεταξύ άλλων ότι "στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής".

Η αντίδραση του υποψηφίου με την Ελιά ήταν άμεση:

Σπουδαία "μεταγραφή: "Υποψήφιος με τον Καλαφάτη ο Μάτης

Ο Χρήστος Μάτης, ο οποίος στις αρχές Απριλίου είχε αποσυρθει από την «κούρσα», θα κατέβει ως υποψήφιος με το συνδυασμό Καλαφάτη

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα συμμετάσχει τελικά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο αρχικά υποψήφιος δήμαρχος, Χρήστος Μάτης.

Μπακογιάννη: Η Σαμπιχά θα μπορούσε να είναι υποψήφια με την ΝΔ

Για επιπολαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στους χειρισμούς του στο θέμα της υποψηφιότητας της Σουλεϊμάν Σαμπιχά έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Θα πάρουν το μέρισμα ακόμα κι όσοι το «έχασαν» για λίγα ευρώ

Βελτιωτικές κινήσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση - Από τις 30 Ιουνίου οι ευνοϊκές αλλαγές για όσους έμειναν εκτός νυμφώνος - «Θέλουμε να αποδώσουμε ολόκληρο το ποσό, δεν θα κρατήσουμε ούτε ένα ευρώ» δηλώνει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ

Βελτιώσεις και διορθώσεις στο σχέδιο διανομής του κοινωνικού μερίσματος εξετάζει η κυβέρνηση, μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη του protothema.gr ότι ευπαθείς ομάδες μένουν «εκτός νυμφώνος», ενώ φαίνεται πως επιχειρούν να το λάβουν σωρηδόν «σκηνίτες», που δηλώνουν πως δεν έχουν καν ρολόι της ΔΕΗ.

Όλη η Βρετανία κράζει το λαμόγιο των πατριωτών του κ@λου: «'Οχι» στην ΕΕ, «ναι» στα λεφτά της για την οικογένεια είπε ο Nάιτζελ Φάρατζ

Ο ευρωσκεπτικιστής Βρετανός ευρωβουλευτής δεν το σκέφτηκε πολύ να προσλάβει τη γυναίκα του ως γραμματέα του...

«Ούτε ένας Βρετανός δεν θα μπορούσε να κάνει την δουλειά της γραμματέας μου, όπως η σύζυγός μου». Με τα λόγια αυτά, ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος στη Βρετανία (UKIP), Nάιτζελ Φάρατζ προσπάθησε να δικαιολογήσει την πρόσληψη της Γερμανίδας συζύγου του ως γραμματέα του.

Στα 577 εκατ. ευρώ το κόστος για τις «στοιχειωμένες» Ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Στοιχεία για τα κτιριακά συγκροτήματα που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ

Περισσότερα από 577 εκατ. ευρώ κόστισε η κατασκευή των ολυμπιακών συγκροτημάτων που έχουν μεταβιβαστεί από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων και Αναδιαρθρώσεων στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σύμφωνα με απαντήσεις των συναρμόδιων υπουργείων.

Παραλήρημα του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Μega

Σε απίθανο παραλήρημα κατά του Μega επιδόθηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στριμωγμένος από τον δυσμενή αντίκτυπο που είχε για το κόμμα του ο χειρισμός της υπόθεσης της μουσουλμάνας Ρομά, Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

Βίντεο δείχνουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη graffiti της Αθήνας εν ώρα δράσης [video]

Aκόμη και οι New York Times έγραψαν πρόσφατα για τον iΝΟ σε εκτενές άρθρο τους για κοινωνικά μηνύματα που στέλνουν τα γκράφιτι στους τοίχους της Αθήνας. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης της street art με μια σειρά από βίντεο αποκαλύπτει το ταλέντο του και τον τρόπο που δουλεύει δημιουργώντας σύγχρονα καλλιτεχνικά αριστουργήματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δραματική διάσωση ψαράδων στην άγρια θάλασσα -Το σκάφος του ήταν έρμαιο γιγάντιων κυμάτων

Η βλάβη στις μηχανές σκάφους, την ώρα μάλιστα που επικρατεί απίστευτη θαλασσοταραχή, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και να οδηγήσει όχι μόνο στο ναυάγιο του σκάφους, αλλά να στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινες ζωές, όπως δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές.

Ανατροπές στο σχολικό έτος από τη νέα χρονιά -Τι ισχύει στην υπόλοιπη Ευρώπη

Ανατροπές στα σχολεία φέρνουν οι αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας από τη νέα χρονιά, καθώς το σχολικό έτος θα ξεκινάει νωρίτερα -συγκεκριμένα στις 5 Σεπτέμβρη- και όχι στη 11 του μήνα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να ισχύει από τη νέα σχολική χρονιά, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν και σαρωτικές ανατροπές στις αργίες, τις σχολικές εκδρομές και τις διακοπές.

ΦΩΤΟ: Γελάνε οι Ευρωπαίοι με τον Τσίπρα... Δεν θα συμμετάσχει στο ντιμπέιτ υποψήφιων Προέδρων της ΕΕ... για το γνωστό λόγο

Στις 28 Απριλίου θα γίνει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία της ΕΕ... φυσικά και θα απουσιάζει ο Τσίπρας αφού αν συμμετείχε θα ξεφτιλιζόταν με τα αγγλικά καθώς δεν πρόκειται για μονόλογο σαν αυτούς που είχε αποστηθίσει τις προηγούμενες φορές που μίλησε στο εξωτερικό αλλά για ερωτήσεις και αυτοσχέδιες απαντήσεις... Δείτε την αναγγελία του ντιμπέιτ στη σελίδα του Euronews και την απάντηση του καναλιού στην ερώτηση γιατί απουσιάζει ο Τσίπρας παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχε:

ΒΙΝΤΕΟ-Ελληνικό F-16 πάνω από το Ισραήλ

"Μπείτε" στο κόκπιτ ενός F-16 και... πετάξτε πάνω από τα βουνά του Ισραήλ, στο πλαίσιο της άσκησης Blue Flag.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Πολεμικής Αεροπορίας στο youtube.

ΒΙΝΤΕΟ-Φάντασμα άνδρα τρέχει σε κερκίδα γηπέδου στη Βολιβία και περνάει μέσα από το διαχωριστικό πλέγμα;

Ιστορίες φαντασμάτων κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός του δικτύου FOX, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα κυπέλλου στη Βολιβία, στις 17 Απριλίου, ανάμεσα στις ομάδες The Strongest και Defensor Sporting.

Και επίσημα κατάργηση της συνθήκης της Λωζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Δεν υπάρχει «μουσουλμανική μειονότητα» αλλά σκέτο «μειονότητα»-Η Σαμπιχά είναι διαπλεκόμενη»...Ναι ρε! Είναι ο άνθρωπος του Μπόμπολα και της CIA στο Δροσερό...

Ως ύποπτη και διαπλεκόμενη εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης την Ρομά υποψήφια για τις ευρωεκλογές Σαμπιχά Σουλεϊμάν, την οποία απέσυρε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την παρέμβαση τουρκόσπορων ελεγχόμενων από το Τουρκικό Προξενείο. Ωστόσο το εντυπωσιακό είναι ότι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αποδεοκνύει ότι ελέγχεται πλήρως από το τούρκικο προξενείο του οποίου τη θέση υιοθετεί κατά το ήμισυ αφού λέει ότι δεν υπάρχει θρησκευτική μειονότητα στην Ξάνθη!!

Αυτή είναι η 51χρονη Αμερικανίδα που οι μαλάκ@ς τραυμάτισαν σοβαρά με τα βεγγαλικά στη Σαντορίνη [εικόνες]

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 51χρονη Αμερικανίδα Αμάντα Πρεσμίκ τουρίστρια που τραυματίστηκε από ρίψη βεγγαλικών, το βράδυ της Ανάστασης σε εκκλησία της Οίας.

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας μας ξεναγεί στο σπίτι του [βίντεο]

Μια ιδιότυπη ξενάγηση στην κάμερα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ, ο οποίος έδειξε στον πλανήτη όλους τους χώρους του σπιτιού του, ακόμα και στους πιο προσωπικούς.

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι: Ο ντετέκτιβ Χατζηνικολάου ξέρει και τις γυναίκες της Βαρβακείου

Καλά κι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου ξέρει ποιον πήρε τηλέφωνο σήμερα ο Σαμαράς... όσο δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι ξέρει και όσο δεν μπορεί κανείς να διασταυρώσει ότι ξέρει, ο καθένας λέει ότι μαλακ@α θέλει...

Υπέρ των μυστηριωδών γυναικών που έκαναν την εμφάνισή τους παραμονές του Πάσχα στη Βαρβάκειο Αγορά, αγοράζοντας και μοιράζοντας κρέας σε φτωχές οικογένειες, τάχθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε πως γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Κι άλλος υπουργός στηρίζει Μώραλη... λογικό αφού όλοι θέλουν να γλύψουν Μαρινάκη μπας και πετάξει κανα κοκκαλάκι

Μετά τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τώρα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παίρνει αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Βασίλη Μιχαλολιάκου και φαίνεται να στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.

Ρουμάνος και Ελληνας κρατούμενοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε φύλακα στον Κορυδαλλό -Τον έσωσαν άλλος Έλλανας και Αλβανός

Λίγο πριν από την Ανάσταση ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία σωφρονιστικών υπαλλήλων, επιχείρησαν να δραπετεύσουν από το ψυχιατρείου του Κορυδαλλού, προφασιζόμενος ο Ρουμάνος ότι είχε ταχυκαρδία και πόνο στην καρδιά. Οταν ο υπαρχιφύλακας τους είπε να περιμένουν, ο Ελληνας του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει κλείνοντας του το στόμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ρουμάνος κρατώντας δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, απειλούσε τον υπαρχιφύλακα για να του δώσει τα κλειδιά.

ΒΝΙΝΤΕΟ-Απίστευτη χάβρα στην εκπομπή του περιπτερά

Φυσικά βασικός υπεύθυνος είναι ο περιπτεράς ο οποίος είναι συνεχώς στη τσίτα, διακόπτει και πετάγεται από το ένα θέμα στο άλλο θέλοντας να δείξει ότι αυτός ενδιαφέρεται περισσότερο από τους πολιτικούς για τα όποια προβλήματα... λογικό είναι μετά και οι καλεσμένοι του να ακολουθούν την ίδια τακτική...

Τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσαν οι συνεχείς συγκρούσεις μεταξύ των προσκεκλημένων του πάνελ, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος Μπάγια να μην μπορεί να παρουσιάσει το δώρο που προσφέρει η εκπομπή.

Το FBI αναζητά στην Ελλάδα θύματα παιδεραστή δασκάλου

Ο 64χρονος Αμερικανός δάσκαλος William James Vahey ήταν ένας από τους πλέον επικίνδυνους παιδεραστές όλων των εποχών, σύμφωνα με το FBI που διεξάγει διεθνή έρευνα για να εντοπίσει θύματά του σε όλο τον κόσμο. Οι πράκτορες του FBI έχουν βρει φωτογραφίες από 90 κακοποιημένα αγόρια ηλικίας 12-14 ετών ενώ οι συγκεκριμένες φωτογραφίες φέρονται να τραβήχτηκαν από το 2008 και μετά. Η προηγούμενη δράση του αγνοείται ακόμα.

Αύριο βάζει για πρώτη φορά θέμα ελάφρυνσης του χρέους στις Βρυξέλλες, η ελληνική Κυβέρνηση

Τη συζήτηση για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να «ανοίξει» το υπουργείο Οικονομικών αύριο, έστω και σε τεχνικό επίπεδο, κατά τη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας της Ευρωζώνης (Euro Working Group), στις Βρυξέλλες.

Μετά από 2 μέρες ο Τέρενς θυμήθηκε τη Σαμπιχά... περίμενε γραμμή απ' τον Πανάρα

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το τοπικό προξενείο.

Γερμανία: Το 34% πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι στο σωστό δρόμνο

Λίγο πριν από τη δημοσιοποίηση των επίσημων στοιχείων της Eurostat για το δημοσιονομικό έλλειμμα των χωρών της ΕΕ, η συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών υποστηρίζει ότι η «ευρωκρίση» δεν πέρασε, ενώ την ίδια ώρα εντείνεται η κριτική στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την κρίση η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Μούγγα τα γατάκια: Πρωτογενές πλεόνασμα και με… βούλα Eurostat

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα στοιχεία που έστειλε στις 14 Απριλίου η ΕΛΣΤΑΤ στις Βρυξέλλες, βρίσκονται αυτά που δημοσίευσε η Eurostat για τον ελληνικό προϋπολογισμό.

Έτσι, χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση:

Πάγκαλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Πείτε μου ποιος έγραψε την ανακοίνωση να του κάνω μια μήνυση

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά.

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», απειλεί με προσφυγή στην δικαιοσύνη τους συντάκτες της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και η οποία αναφέρεται...

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα

Τη δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα, όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων, αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Λάρισα: Η περιπέτεια βουλευτή της ΝΔ που έφαγε ''πόρτα'' για το Άγιο Φως - Έμεινε στο αεροδρόμιο να περιμένει!

Ο βουλευτής ξεκίνησε από το σπίτι του, στη Λάρισα, για το Ελευθέριος Βενιζέλος - Όταν όμως έφτασε εκεί τον περίμεναν... δυσάρεστες εκπλήξεις

Ο κυβερνητικός βουλευτής Χρήστος Κέλλας είχε προετοιμαστεί για να συμμετάσχει στην αποστολή του πρωθυπουργικού αεροσκάφους που φέρνει το Μεγάλο Σάββατο το Άγιο φώς από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα.

Ποιος ήταν ο Άγιος Γεώργιος;

Από τους δημοφιλέστερους Αγίους σε όλο τον χριστιανικό κόσμο. Ονομάζεται, επίσης, Μεγαλομάρτυς και Τροπαιοφόρος. Ειδικά στη χώρα μας, δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει εξωκλήσι ή εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη του, ενώ το όνομα Γεώργιος είναι από τα πλέον συνηθισμένα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΜΑΛΑΚ@Σ! Περισσότερα από 200.000 παράνομα όπλα στην Κρήτη

Τρία τέσσερα όπλα κατά μέσο όρο έχει ο κάθε άνδρας της Κρήτης ή τουλάχιστον τόσα υπάρχουν σε κάθε… νοικοκυριό. Υπολογίζουμε ότι κυκλοφορούν πάνω από 200.000 παράνομα όπλα κάθε είδους, και ανεξαρτήτως παλαιότητας είναι εύχρηστα», δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στον Ελεύθερο Τύπο, με αφορμή το θανατηφόρο περιστατικό με θύμα έναν 25χρονο στα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου.

Σε ιδιωτικά χέρια επιστρέφει η Eurobank-«Κλείνει» η αύξηση με τη συμμετοχή μόνο ιδιωτών

Θεσμικοί επενδυτές από το εξωτερικό έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στη διαδικασία προσφέροντας κεφάλαια σημαντικά υψηλότερα της αύξησης κεφαλαίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: Να βάλουν και άλλα κόμματα υποψήφιους που θα υποδείξει το τούρκικο προξενείο

Να ρε γιατί έβαλαν αυτοί τον υποψήφιο του τουρκικού προξενείου! Για να μην κατεβάσουν ανεξάρτητο κόμμα οι τουρκόσποροι που ελέγχονται από το τούρκικο προξενείο...

Ως μια άστοχη επιλογή χαρακτηρίζει την αντικατάσταση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από τον Μεστάν Οσμάν Ουμίζ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Καλύβης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο εγκέφαλος του Albert Einstein: Η τραγική ιστορία πίσω από την κλοπή του

O Albert Einstein είχε έναν ιδιαίτερο εγκέφαλο. Όταν πέθανε στο νοσοκομείο Princeton του New Jersey, στις 17 Απριλίου1955 , ο παθολογοανατόμος, Thomas Harvey, τον έκλεψε.

"Ο Einstein δεν ήθελε ο εγκέφαλός και το σώμα του να μελετηθούν. Είχε δώσει μάλιστα και συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τα λείψανά του.

Θεοδωράκης: Θα βοηθήσω τον κ. Χατζηνικολάου να φρεσκάρει λίγο τη μνήμη του – Τα βίντεο που αποκαλύπτουν την αλήθεια

Με μια ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη, Το Ποτάμι απαντά μέσω facebook στις αιτιάσεις του Νίκου Χατζηνικολάου ότι η προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα συνέντευξή του ακυρώθηκε, επειδή ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με πάνελ δημοσιογράφων.

Έχουμε κι εμείς την όμορφη τσιγγάνα μας: Ποια είναι η όμορφη κόρη του «βασιλιά των τσιγγάνων» που κατεβάζει ο Σαμαράς στις ευρωεκλογές

[Επειδή ο χρήσιμος ηλίθιος Σκουρλέτης χθες στο MEGA είπε ότι μόμο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει Ρομά υποψήφια... τόσο άσχετος είναι]

Ποιος πολιτικός την ανακάλυψε και ποιος την έφερε από το Λονδίνο στην Αθήνα

Tη Χριστίνα Χαλιλοπούλου την ανακάλυψε ο Κώστας Καραμανλής λίγο πριν το 2004. Ο σημερινός πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μειμαράκης την έφερε στην Αθήνα από το Λονδίνο όπου σπούδαζε Νομική στο Πανεπιστήμιο Guildhall-City του Λονδίνου και ο Αντώνης Σαμαράς την έβαλε στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.