25 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η κορυφαία σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών!

Ομάδα ψυχολόγων με επικεφαλής μία γυναίκα έφτασε μέσω επιστημονικής έρευνας σε μερικά απρόσμενα αποτελέσματα για μία από τις πιο μυστικές πτυχές της γυναικείας σεξουαλικής φαντασίας.

Σπάνια Φωτό: Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει τόπλες ως σέξι λολίτα!

Ποιος είπε οτι ο καθένας απο μας δεν εχει… «αμαρτωλό» παρελθόν;  Η παρουσιάστρια-ηθοποιός Ζετα Μακρυπουλια σε μια φωτογραφία που θα ήθελε σίγουρα να ξεχάσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!! Αυτός είναι ο λόγος που ο Τσίπρας δεν προλαβαίνει να πάει στο ντιμπέιτ

Δείτε τον αληθινό λόγο που δεν θα συμμετέχει ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ με Γιούνκερ, Σούλτς κ.λπ για να μη μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ανοησίες ότι τάχα έχει προγραμματίσει κάτι άλλο... Δείτε τι δουλειά θα έχει:

Γελάει ο κόσμος με τον Κύρτσο: Ντάξ' μωρέ έλεγα και καμιά μαλακ@α... τώρα όμως όλα καλά

Απάντηση δίνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με ένα άρθρο του για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Γιώργου Κύρτσου:

Ημέρα ορόσημο η 5η Μαΐου: Ξεκινούν και επισήμως οι διεργασίες για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Σημαδιακή αναμένεται να είναι η συνεδρίαση του Eurogroup της 5ης Μαΐου, καθώς, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα ζητήσουν από το Euroworking Group να ξεκινήσει τις τεχνικές διεργασίες για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.

Τι έγινε Τζαβέλλα, κλάσαμε μέντες; "Κάλεσε το "100" για τα σοκολατάκια"

Ένα κουτί με σοκολατάκια προκάλεσε τον πανικό στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Γιώργο Τζαβέλα. Το μεσημέρι ένας οδηγός ταξί έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του δικεφάλου του βορρά προκειμένου να δώσει στον δυναμικό αμυντικό ένα κουτί που του είχε παραδώσει μια γυναίκα.

"Παράθυρο" για μείωση φορολογικών συντελεστών

Αλλαγές στο καθεστώς είσπραξης του ΦΠΑ με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του προβλέπει η έκθεση αξιολόγησης της Κομισιόν στην οποία για πρώτη φορά επισημαίνεται η δυνατότητα μείωσης των υψηλών φορολογικών συντελεστών στην περίπτωση που επιτευχθεί σταθερή υπέρ απόδοση στα έσοδα και επίτευξη των στόχων.

Πέθανε ο Τίτο Βιλανόβα

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο ο Τίτο Βιλανόβα σε ηλικία 45 ετών. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 2,5 χρόνια. Από την περασμένη Παρασκευή νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης και από χθες η κατάστασή του είχε παρουσιάσει επιδείνωση.

Επιστρέφουν 3.000 πρώην γιατροί του ΕΟΠΥΥ: Εξάμηνες συμβάσεις προβλέπει νέα τροπολογία

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Υγείας, με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον ΕΟΠΥΥ, να συνάπτει εξαμηνιαίες συμβάσεις με πρώην γιατρούς ή οδοντιάτρους του ίδιου του ΕΟΠΥΥ (που δεν υπέβαλαν αίτηση απορρόφησής τους στο νέο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας), ή πρώην συμβεβλημένους με το Ταμείο.

Παρανοϊκό πάρτι: Οικοδεσπότης πετάει γυμνή καλεσμένη από τη στέγη του σπιτιού στην πισίνα του κάτω ορόφου [εικόνες&βίντεο]

Για τον εκατομμυριούχο παίκτη του πόκερ, Νταν Μπιλτζέριαν, τα ξέφρενα πάρτι και η ασωτίες είναι τρόπος ζωής, που μάλιστα μοιράζεται με τους 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους του στο Instagram.

Ο «μεγαλύτερος playboy» του Instagram, όπως τον έχουν ονομάσει, θέλοντας να διασκεδάσει σε ένα από τα...

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα που υπόσχεται αύξηση φόρων, έξοδο από ευρώ, μείωση στρατού και ανεμπόδιστη είσοδο λάθρο

Με αφορμή τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει ως «επικίνδυνο» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με έναν μόνο στόχο: την αποσταθεροποίηση της οικονομίας, τη διάλυση της κοινωνίας και την απαξίωση των θυσιών του ελληνικού λαού! Ο ελληνικός λαός

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Γυναίκα καταδικάστηκε σε 150 μαστιγώσεις γιατί έπιασε τιμόνι

Μ' αυτούς θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα και να μας υποχρεώσουν να ζούμε αρμονικά δίπλα-δίπλα... με ζώα που δέρνουν γυναίκες!

Μια γυναίκα στη Σαουδική Αραβία καταδικάστηκε αυτή την εβδομάδα σε 150 χτυπήματα με μαστίγιο και οκτώ μήνες φυλάκιση επειδή οδηγούσε και χτύπησε τους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν, όπως μετέδωσαν ειδησεογραφικοί ιστότοποι της χώρας.

Μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ: Αναβλήθηκε η οριστικοποίηση του ευρωψηφοδελτίου-Αντιδρούν ακόμα στον τουρκολάγνο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Με την υπόθεση Χριστόπουλου να παραμένει ανοικτή και με την θέση της Μάνιας Παπαδημητρίου στο ευρωψηφοδέλτιο αφού θα πάρει την θέση του Μανώλη Γλέζου στην Βουλή, ήρθε και η αναβολή της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του στην Ευρώπη.

ΝΟΚΙΑ τέλος! Εξαγοράστηκε από τον Bill Gates και θα ονομάζεται «Microsoft Mobiles»

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών περιλαμβάνει και τη μεταβίβαση πλήθους κατοχυρωμένων πατεντών

Τέλος εποχής για τα κινητά τηλέφωνα της φινλανδικής εταιρείας Nokia, μετά την εξαγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της από τη Microsoft του Bill Gates, το οποίο θα μετονομαστεί σε «Microsoft Mobile».

Πόσα παίρνουν δήμαρχοι και ευρωβουλευτές -Πώς εξηγείται το ενδιαφέρον των υποψηφίων

Παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013, πολλές δεκάδες χιλιάδες είναι οι υποψήφιοι που δήλωσαν συμμετοχή στη μάχη για μια θέση, στα αιρετά συμβούλια των οργανισμών τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Όλα καλά με τον τουρκολάγνο Χριστόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ... απλά του είπαν να μη μιλάει πολύ για να ξεχάσουν οι μαλάκ@ς οι Έλληνες τις θέσεις τους

Έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μαγκιά του... όχι σαν τις κότες της ΝΔ που τρέχαν πανικόβλητοι να διώξουν τον Φαήλο μόλις τους το ζήτησαν...

Να μην διώξουν τον Δημήτρη Χριστόπουλο από το ευρωψηφοδέλτιο αλλά να τον «αποσύρουν» από το προσκήνιο και να στρέψουν την ατζέντα στο διακύβευμα των εκλογών όπως το έχει θέσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχάριστα νέα για τον Σουμάχερ: Ξύπνησε από το κώμα -Αναγνώρισε τη γυναίκα του

Πολύ θετικές ειδήσεις έρχονται από την Γερμανία, καθώς, το δίκτυο RTL, ανακοίνωσε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα και αναγνώρισε τη γυναίκα του.

Το γερμανικό κανάλι, επικαλούμενο την εκπρόσωπό του, Ζαμπίνε Κεμ, αναφέρει ότι ο θρύλος της φόρμουλα, συνήλθε, έπειτα από τέσσερις μήνες σε τεχνητό κώμα.

Προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα για το αυτοκίνητο "βόμβα" - Σε ποιον την αφιερώνει

Η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, που έγινε μπροστά σε κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, στις 10 Απριλίου.

Αυτή είναι η όμορφη κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη και κάνει ντεμπούτο στο θέατρο [εικόνες]

Μπορεί να μην το ξέρουν πολλοί, αλλά η όμορφη κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, Αμαλία Αρσένη, είναι ηθοποιός και φέτος το καλοκαίρι θα υποδυθεί την Ωραία Κοιμωμένη στην παράσταση " Η Κοιμωμένη ξύπνησε" της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Όταν 2.000 Κρητικοί επιχείρησαν να λιντσάρουν 12 ναύτες, που παρενόχλησαν Κρητικοπούλα (pic)

22 Ιουνίου 1977. Μια ντουζίνα Aμερικανών υπαξιωματικών είχε κρυφτεί σε μια ταβέρνα στο λιμάνι των Χανίων, προσπαθώντας να σώσουν τη ζωή τους. Περίπου δύο χιλιάδες Κρητικοί πολιορκούσαν για ώρες το συγκεκριμένο εστιατόριο, ζητώντας τα «κεφάλια» τους, επειδή είχαν προσβάλλει την τιμή μιας Κρητικοπούλας.

ΦΩΤΟ: Επειδή κάτι γκασμάδες μας παραμυθιάζουν για τους «Γερμανούς του ΟΤΕ»

Έτσι για να ξέρετε και να μη σας πουλάνε φούμαρα οι γραφικοί πατριώτες του κ@λου που ακόμα και για το τούρκικο προξενείο στη Θράκη και τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ σας λένε ότι φταίνε οι Γερμανοί!

Αυτή είναι η μετοχική σύνθεση και η διασπορά των μετοχών της Deutsche Telekom  που έχει αγοράσει τον ΟΤΕ:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ "ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ": Μαντέψτε ποια είναι η μόνη χώρα που θα κερδίσει η αριστερά τις Ευρωεκλογές

Το think tank PollWatch δημοσίευσε δημοσκόπηση για τις ευρωελογές σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που δείχνει ότι οι σοσιαλιστές χάνουν έδαφος σε ολόκληρη την Ευρώπη, έναντι των συντηρητικών. Η δημοσκόπηση προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τελικό: «Μία καρδιά, μία φωνή» (video)

Μέσα σε 85 δευτερόλεπτα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζεται για τον τελικό Κυπέλλου 2014...

Βορίδης για την Σαμπιχά: "Δεν είναι μικρό ούτε ασήμαντο το θέμα"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κομματική κόντρα στο θέμα της Θράκης και την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν.

Άντε να παίρνει μπροστά το δίλημμα "Σαμαράς ή Τσίπρας" να σφίξουν λίγο οι κ@λοι: Ο Σαμαράς ξεκινά προεκλογικό αγώνα

Το παίρνει πάνω του ο Σαμαράς!
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Μαξίμου
 
Με όπλο την σταθερότητα και τα θετικά επιτεύγματα στην οικονομία θα κινηθεί η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΑ ΛΕΝΕ! Apha Bank: Οι προφήτες της κατάρρευσης δεν μπορούν πια να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της χώρας

Προφήτεψαν την καταστροφή της χώρας, διαψεύστηκαν και τώρα προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί δεν συνέβη αυτό... Με αυτή την αναφορά η τράπεζα Alpha Bank αναφέρεται στις θετικές εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας και σε όσους δεν μπορούν πλέον να ανακόψουν την πορεία της.

Ισως η πιο εντυπωσιακή μάχη πλοίου με κύματα «θηρία» -Οταν σβήνουν οι μηχανές στην πιο άγρια θάλασσα [βίντεο]

Μάχη επιβίωσης έδωσε ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου που φαίνεται στο βίντεο, αφού την ώρα που διέσχιζε την άγρια θάλασσα της Ανταρκτικής, οι μηχανές έπαθαν βλάβη και έσβησαν με αποτέλεσμα το πλοίο να σφυροκοπείται ανελέητα από τεράστια κύματα.

ΗΠΑ: Ψηφίζουν τη Σαντορίνη ως το καλύτερο νησί στον κόσμο

Η λίστα με τα 16 πιο όμορφα νησιά του κόσμου δημοσιεύθηκε από USNews. Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα και η Σαντορίνη είναι στην κορυφή αφήνοντας πίσω εξωτικούς προορισμούς, όπως τα νησιά Bora Bora, οι Μαλδίβες, οι Σεϊχέλες και τα νησιά Φίτζι. Στη θέση 11 φιγουράρει ακόμα ένα ελληνικό νησί, η Μύκονος, γνωστή για τη διασκέδαση που προσφέρει!

H playlist των βασανιστηρίων -Ιδού τα τραγούδια που χρησιμοποιεί η CIA για να ανακρίνει τρομοκράτες

Ποιος θα το περίμενε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ θα έβαζαν στη διαπασών το δημοφιλέστατο ντίσκο τραγούδι των Bee Gees «Satrurday Night Fever», για να ανακρίνουν υπόπτους για τρομοκρατία.

Ακροδεξιοί για κλάματα: Πώς οι Γερμανοί νεοναζί γελοιοποιήθηκαν με μια πορνοστάρ και μια τούρτα [εικόνες]

Το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας (NPD), μια οργάνωση ρατσιστική, εναντίον των μεταναστών και αντισημητική, περνάει μια περίεργη φάση όπου το ένα σκάνδαλο (σεξουαλικό) έρχεται μετά το άλλο.

Αφού άντεξε σε διάφορες απόπειρες απαγόρευσή του σε μια Γερμανία όπου το να υποστηρίζεις ανοιχτά την ναζιστική ιδεολογία απαγορεύεται από τον νόμο, τρώγεται τώρα από τα δικά του εσωτερικά προβλήματα.

Ιδού πώς είναι να πέφτεις από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου -Οι παράτολμοι Γάλλοι άλτες [βίντεο]

Οι Γάλλοι Fred Fugen και Vince Reffet είναι δυο παράτολμοι άλτες το τελευταίο κατόρθωμα των οποίων είναι ένα απίστευτο άλμα από ένα από τα εντυπωσιακότερα και θεόρατα κτίσματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίζει τον Κύρτσο για τις παπαριές που έλεγε σαν τηλεμαϊντανός

[Και φυσικά τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο τον Κύρτσο εκθέτουν που βιάστηκε να πει τις παπαριές του και καμία σχέση δεν έχουν με τη ΝΔ όπως προσπαθεί να πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού για το άν υπάρχει ή όχι πρωτογενές πλεόνασμα μιλούν τα νούμερα, οι Ευρωπαίοι και προπάντων τα λεφτά που θα μοιραστούν στον κόσμο...]

Να φέρει σε δύσκολη θέση τη ΝΔ, την οποία καλεί να δώσει εξηγήσεις, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας στο προσκήνιο και υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του Γιώργου Κύρτσου -υποψήφιου ευρωβουλευτή, πλέον, με το κυβερνών κόμμα-, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο και βασίζεται σε πολιτική συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα.

Όταν ο υπΕξ Σαμαράς έδιωχνε τον Τούρκο πρόξενο στην Θράκη

Θα σας θυμίσουμε -και κυρίως θα τη θυμίσουμε στα διάφορα «γατάκια του καναπέως»- μια ιστορία για τη Θράκη με πρωταγωνιστή τον νυν πρωθυπουργό και τότε υπουργό Εξωτερικών, Αντώνη Σαμαρά.

Μπορεί στην Ελλάδα οι πολιτικοί κυρίως, και ιδιαίτερα αυτοί της Αριστεράς, να έχουν κοντή μνήμη, ωστόσο, ο ελληνικός λαός δεν έχει πάθει ομαδικό Αλστχάιμερ. Κάποιοι θυμούνται μερικές ιστορίες οι οποίες δεν ξεχνιούνται ακόμη κι αν προσπαθούν αρκετοί εθνομηδενιστές να το κάνουν.

Δείτε πού θα στηθούν τα προεκλογικά κέντρα υποψηφίων και κομμάτων στην Αθήνα

Ο προεκλογικός αγώνας εν όψει της διπλής κάλπης του Μαΐου κορυφώνεται και έτσι ο Δήμος Αθηναίων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα σημεία, στα οποία θα στηθούν τα προεκλογικά κέντρα κομμάτων και υποψηφίων στην πρωτεύουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, η ΝΔ...

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ 4% ΓΙΑ ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ! Γλέζος: Γι' αυτό δέχθηκα στα 92 μου, να είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο

«Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει, οι συμμαχητές μου με καλούν να τους εκπροσωπήσω» δήλωσε ο υπέργηρος κομμουνιστής που έζησε μια ζωή βασισμένη σε ένα ψέμμα και άρχισε να παίρνει τα καμιά 10αριά χάπια που του έχουν δώσει να πίνει καθημερινά... Πληροφορίες ότι η Μέρκελ κατουρήθηκε μόλις έμαθε για την υποψηφιότητά του δεν επιβεβαιώνονται ακόμα, όπως δεν επιβεβαιώνεται και η πληροφορία ότι ο Σαμαράς σκέφτεται να κάνει ρελάνς και να κατεβάσει υποψήφιο τον Μητσοτάκη που είναι μεγαλύτερός του...

Τους λόγους που παρά το γεγονός ότι σε λίγο κλείνει τα 92 του χρόνια (σ.σ. έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβριου 1922) αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξηγεί με δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος, επιχειρώντας να διασκεδάσει το κύμα γέλιου που απλώθηκε σ'όλη την Ελλάδα για...

«Πέταξε» για Αθήνα ο ΠΑΟΚ-Αγγίζει τα 22 χλμ το κονβόι των ΠΑΟΚτσήδων!

Φουσκώνει το ποτάμι των... ΠΑΟΚτσήδων στις όχθες της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθήνας! Προσεγγίζει τελικά, τα 350 ο αριθμός των απαιτούμενων λεωφορείων για την επική μετακίνηση των φίλων του «δικέφαλου» στο ΟΑΚΑ. Εάν λοιπόν, κι εφ’ όσον διατεθούν όλα τα εισιτήρια των Συνδέσμων οι ΠΑΟΚτσήδες θα σχηματίσουν με τα λεωφορεία κονβόι περίπου 22 χιλιομέτρων.

Αεροδρόμια: Φθηνότερα ταξίδια φέρνει το νέο «σπατόσημο»

Κλειδί στις εξελίξεις για τα ελληνικά αεροδρόμια θα αποτελέσει το νέο τέλος που θα αντικαταστήσει το «σπατόσημο», το οποίο είναι υπολογίσιμο έσοδο ιδίως για τα αεροδρόμια με μεγάλη κίνηση. Χρόνιο αίτημα της αγοράς η κατάργηση του φόρου.

ΠΣΟΦΑ ΡΕ! Ο αρχιφονιάς Τζωρτζάτος καταγγέλλει ότι παράνομα δεν τον άφησαν να πάει στην κηδεία της μάνας του...

...ας τα σκεφτόταν όταν έστελνε άλλους σε κηδείες συγγενών τους, η κότα που τώρα ζητάει εφαρμογή νόμων του Κράτους που "πολεμούσε"

Αν και ενδιαφέρθηκε μέχρι και ο υπουργός Δικαιοσύνης (ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!), οι αρμόδιοι από τη φυλακή κωλυσιεργούσαν κι έτσι ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην «17Ν» δεν πήγε στην κηδεία

Επιστολή από τη φυλακή έστειλε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ο Βασίλης Τζωρτζάτος, καταγγέλλοντας εμπαιγμό και παρανομία εις βάρος του σε μια στιγμή προσωπικής οδύνης, καθώς υποστηρίζει πως δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ! Τρόικα: Εντυπωσιακή η δημοσιονομική προσαρμογή στην Ελλάδα

Υπάρχει, όμως, ακόμα ρίσκο λόγω των «κατεστημένων συμφερόντων» - Στο 0,6% η ανάπτυξη φέτος, στο 2,9% το 2015 και στο 3,7% το 2016 - Βασικό οχημα της ανάκαμψης η συνέχιση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων

MIG: Εξαγοράζει μέσω της ΔΕΛΤΑ το 43% της ΜΕΒΓΑΛ προς 4,5 εκατ. ευρώ

Η MARFIN INVESTMENT GROUP ανακοινώνει ότι η ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. που ανήκει στη θυγατρική της VIVARTIA υπέγραψε προσύμφωνο εξαγοράς ποσοστού 43% της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. από την οικογένεια Παπαδάκη – Χατζηθεοδώρου που τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Ηλεία: "Φύτεψε" τη Ferrari του στο δρυοδάσος της Φολόης (photos)

Απίστευτη κατάληξη είχε ο Γύρος της Πελοποννήσου για έναν από τους συμμετέχοντες στην περιήγηση που διοργανώνει η DK Engineering από τη Μ. Βρετανία στην Ηλεία. Τα πανάκριβα και σπάνια αυτοκίνητα που ξεκίνησαν την βόλτα τους από το Grecotel της Κυλλήνης, έκαναν τη διαδρομή προς την Ολυμπία και από εκεί μέσα από το δρυοδάσος της Φολόης θα επέστρεφαν πάλι πίσω.

ΒΙΝΤΕΟ-Ουκρανία: Εκρήξεις στο αεροδρόμιο του Κραματόρσκ

Το αεροδρόμιο ελέγχεται από τον ουκρανικό στρατό - Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει

Στήλες καπνού βγαίνουν από το πρωί της Παρασκευής πάνω από το αεροδρόμιο του Κραματόρσκ που ελέγχεται από τον ουκρανικό στρατό.

Οι τρελές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών για το Μουντιάλ -Θέλουν τζακούζι, σωματοφύλακες και... μπανάνες [λίστα]

Είναι γνωστό πως οι σταρ των ποδοσφαιρικών ομάδων έχουν μάθει να ζουν σαν κροίσοι και κατά συνέπεια οι απαιτήσεις τους, κατά τη διαμονή τους στη Βραζιλία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι μεγάλες και κάποιες φορές αστείες. Χαρακτηριστικό είναι πως άλλοι θέλουν σωματοφύλακες, άλλοι τηλεοράσεις, ίντερνετ και τζακούζι, ενώ υπάρχουν και και αυτοί που ζήτησαν μπανάνες από τη χώρα τους!

Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Παπανδρέου σε λίγο θα πουλά αντιμνημόνιο σαν τον κ. Καμμένο

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να παραστεί και να μιλήσει από κοινού με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

«Τρολάρουν» τον Πρωθυπουργό

«Θύμα» μιας ιδιαίτερα διαδεδομένης «απάτης» που μαστίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο άγνωστος «δράστης» δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, με το όνομα Αντώνιος Σαμαράς, και έσπευσε μάλιστα να απευθυνθεί στους «φίλους» του, με ένα κείμενο, το οποίο, από τη γλαφυρότητα και μόνο των διατυπώσεων, κάνει «μπαμ» ότι δεν θα μπορούσε να έχει γραφτεί από τον πρωθυπουργό.

Το Σχέδιο της κυβέρνησης «Ελλάδα 2021» που παρουσιάστηκε στους Ευρωπαίους: Οι 9 πυλώνες, που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην ανάπτυξη

Τι προβλέπει το νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Ελλάδα. Μειώσεις φόρων και νέα παραγωγική δομή. Παρουσιάστηκε στο Euro Working Group και έγινε δεκτό με θετικά σχόλια
Βασισμένο σε εννέα πυλώνες είναι το νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την Ελλάδα, το οποίο, με τον τίτλο «Ελλάδα 2021: Το νέο Εθνικό Αναπτυξιακό Πρότυπο», προβλέπει ριζική αλλαγή της παραγωγικής δομής στη χώρα. Παράλληλα, προαναγγέλλει μειώσεις φόρων, αρχικά στα κέρδη των επιχειρήσεων και σε δεύτερο στάδιο στις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και στη φορολογία στην ενέργεια και στα φυσικά πρόσωπα, όπως και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για τους ανέργους.

Στα αζήτητα η έκτακτη εισφορά των εφοπλιστών. "Τεχνικές" δυσκολίες επικαλείται η κυβέρνηση

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών, ότι "φρενάρει" χωρίς λόγο την καταβολή έκτακτης εισφοράς από τη Ναυτιλιακή Κοινότητα. Πού έχει κολλήσει η διαδικασία

Σε "τεχνικές δυσκολίες" αποδίδει το υπουργείο Οικονομικών, το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να εισπράξει την έκτακτη εισφορά για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, από τους εφοπλιστές.

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Η Εύα Καϊλή παραμένει διορισμένη πρόεδρος του ΚΕΘΙ παρότι υποψήφια ευρωβουλευτής [εικόνα]

Μέχρι τη Δευτέρα έχουν προθεσμία οι υποψήφιοι να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν οπότε φαντάζομαι ότι θα παραιτηθεί και η Καϊλή που μέχρι τώρα δεν έχει δώσει τα δείγματα που δίνουν οι συνάδελφοί της στο ΠΑΣΟΚ και είναι ιδιαίτερα συμπαθής 

Διορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) του Υπουργείου Εσωτερικών πριν από μερικούς μήνες η Εύα Καϊλή και παραμένει στη θέση της παρότι είναι και υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά.

ΚΛΑΙΩ! Ο #gabriel4ath απαντά σε ερωτήσεις στο twitter... λ.χ «Θα επιτρέπεις να κυκλοφορούν Έλληνες στην Αθήνα»

Απίστευτο γέλιο προκάλεσε η πρωτοβουλία του υποψηφίου Δημάρχου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, να δεχθεί και να απαντήσει σε ερωτήσεις στο twitter... Διαβάστε τι τον ρώτησαν... και φυσικά δεν απάντησε:

Μπααα; Ανάσταση στους Αγίους Τόπους για τον "άθεο" Βερύκιο; Δείτε το βίντεο της κόρης του που τον κάρφωσε άθελά της

"Πάσχα στην Παλαιστινη" με εικόνες που τράβηξε η Σοφία Βερυκίου . Η οποία νεαρά μεν μπορεί να μην έχει στόχο την δημοσιογραφία, αλλά φαίνεται ότι το dna του πατρός υπάρχει και ίσως να την οδηγεί προς τα εκεί κι όχι προς την νομική επιστήμη για την οποία ενδιαφέρεται. Πολύ καλό το βίντεο και αν ο πατέρας Βερύκιος είχε σκοπό να μην γνωστοποιήσει...

Και ο Ρομπέρτο Κάρλος #PAOK_eisai

Καλή επιτυχία στον τελικό Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού, εύχεται στον ΠΑΟΚ ο Ρομπέρτο Κάρλος αφού 2 φίλοι του από την εποχή της Ανζί εργάζονται πλέον στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον ...

Ε, ρε κάτι ανθέλληνες που πληρώνουμε: Φυσικά ο Χριστόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει και «Μακεδόνες» στην Ελλάδα

Κρατικοδίαιτη μέχρι το μεδούλι όλη η οικογένεια... ο ένας τα έπαιρνε από το παν/μιο και από προγράμματα της ΕΕ (είτε στο πάν/μιο είτε μέσω των ΜΚΟ που έχει για τους λάθρο) και η άλλη από την ΕΡΤ...

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος πριν από μερικά χρόνια καθύβριζε την Ελληνική Δικαιοσύνη, δηλώνοντας ότι ζει τον «Μακεδονικό της μεσαίωνα»...

Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», ότι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χριστόπουλος πριν μερικά χρόνια καθύβριζε την Ελληνική Δικαιοσύνη, δηλώνοντας ότι...

Τέλος ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ - Γιατί λύθηκε η συνεργασία του με το κανάλι-Που θα πάει;

Ενα σημαντικό «διαζύγιο» ολοκληρώθηκε στον χώρο της ενημέρωσης, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι...