30 Απριλίου 2014

Τι είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον Ηλία Κασιδιάρη

Αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι έμεινε... άναυδη όταν ο αδελφός της την ενημέρωσε για τα όσα γράφονταν.

Αν η Ελευθερίου είναι 1,77 εμένα τα β@ζι@ μου είναι φυσικά''

Είναι απο εκείνες τις ατάκες που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα. Σου μένουν.

Και όταν δεν γράφονται απο γυναίκες εύστροφες και πολύ καλές στη δουλειά τους.

Απίστευτη φώτο από το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑίου Δημάρχου που θεώρησε ότι το Λούνα Πάρκ δεν χρειάζεται άδεια... και πέθανε ένα παιδί

Δείτε ποιον έχει σε αγαλματίδιο πάνω στο γραφείο του και ποιον σε κορνίζα πάνα απ' το κεφάλι του, επίσημος κρατικός λειτουργός, Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης!!!
Τον...

ΒΙΝΤΕΟ- Γελάει ο κόσμος με τους «ΧΑυγίτες» που επιτέθηκαν σε ΣΥΡΙΖΑίους... ειδικά η 80χρονη... γνωστή φασίστω

Δείτε ποιοι τους επιτέθηκαν και δεν τους άφησαν να μοιράσουν φυλλάδια της Δούρου και του Σακελλαρίδη και γελάστε με τα σούργελα τους ΣΥΡΙΖΑίους:

ΒΙΝΤΕΟ-Eurovision: Με εκπλήξεις η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Ένα… τραμπολίνο είναι το στοιχείο – έκπληξη της ελληνικής αποστολής στην Eurovision, όπως αποκαλύφθηκε λίγο πριν την πρώτη πρόβα των Freaky Fortune και του Riskykidd στη σκηνή του διαγωνισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονιστική "μάχη" πύθωνα με αλιγάτορα

Ένας πύθωνας επιτίθεται σε αλιγάτορα και ακολουθεί μεγάλη "μάχη".

Γιωργάκης: Επιμένει ότι είναι ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται στους δημοσιογράφους

Ηχηρή απάντηση στα σενάρια περί συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ δίνει ο πρώην πρωθυπουργός. Μέσω γραπτής δήλωσης ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπολύει επίθεση εναντίον δημοσιογράφων - σχολιαστών.

Ολόκληρη η δήλωση του Γ.Παπανδρέου:

Από άλλον πλανήτη το μπούστο της Μελέτη! (ΦΩΤΟ)

Τρέλανε την κάμερα και τους τηλεθεατές

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει ότι έχει πολύ ωραίο και σέξι σώμα. Σήμερα όμως το παράκανε λιγάκι αφού το μπούστο της ήταν βγαλμένο από άλλο όνειρο...

Η Λαρίσα Ρικέλμε προκαλεί με τη μπανάνα της [εικόνες]

Ούτε η Λαρίσα Ρικέλμε μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να φάει μια μπανάνα δημόσια τη στιγμή που αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια στον κόσμο του ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες.

Τα κατάφερε πάλι το ΠΑΣΟΚ: Απεσύρθη η διάταξη για απεριόριστες εμφανίσεις υποψηφίων-Θα συνεχίσουν κρυπτόμενοι Καμίνης-Μπουτάρης

Νέα δεδομένα διαμορφώνει και πάλι για τους υποψηφίους στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κυβέρνηση.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει τη συζήτηση για επιστροφή στη δραχμή

Οσο η κλεψύδρα αδειάζει και ο χρόνος προς τις εκλογές λιγοστεύει τόσο φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τους καβγάδες για τις υποψηφιότητες στα ευρωψηφοδέλτια των δύο κομμάτων η πολιτική διαμάχη επέστρεψε σε ένα από τα γνωστά πεδία μάχης, αυτό της επιστροφής στη δραχμή.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑ: Ο Κασιδιάρης παρουσίασε τώρα επιστολή ανώνυμου δικαστή, κάνοντας λόγο για πολιτική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Νέες απειλές εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς παρουσίασε επιστολή δικαστικού, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις στον ρόλο της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος, παρουσίασε μια επιστολή ανώνυμου δικαστή ο οποίος αναφέρει ότι η Ιωάννα Κλάπα γνώριζε δέκα ημέρες πριν ορισθεί, ότι θα της δώσει την υπόθεση ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ-Συρία: Σοκάρουν οι εικόνες σταύρωσης ανταρτών από τζιχαντιστές

Πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Ράκα, η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε

Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι εικόνες από τη σταύρωση δύο ανδρών σε κεντρική πλατεία της Ράκα στη Βόρειο Συρία.

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μηλιός προτείνει «Grexit»

Για καθυστέρηση πληρωμής των δόσεων μίλησε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάβοντας νέες φωτιές...

«Οι παραστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις του Γιάννη Μηλιού στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Reuters: Οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται για την "Μεγάλη Επιμήκυνση" του ελληνικού χρέους-Πόσα χρόνια επιμήκυνση ζητάει το ΥΠΟΙΚ

Τόμσεν: "Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέο πρόγραμμα αλλά πρόσθετη χρηματοδότηση" - "Σημαντικό ορόσημο η έξοδος στις αγορές"

Πριν από δύο χρόνια η κρίση χρέους της ευρωζώνης σχεδόν έφερε την ζώνη του ευρώ στα όρια της κατάρρευσης της, τώρα όμως οι Ευρωπαίοι εταίροι ετοιμάζονται να ελαφρύνουν το χρέος της Ελλάδας όχι με διαγραφή χρεών της χώρας αλλά με επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων διάσωσης από...

Ποιοι ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ... εκτός της Ραχήλ εννοείται

Η Βουλή ήρε την ασυλία των Α. Γρέγου, Π. Ζησιμόπουλου, Κ. Μπαρμπαρούση και Αρ. Ματθαιόπουλου - Πέντε βουλευτές από τους ΑΝΕΛ ψήφισαν «κατά» και πέντε «παρών», όπως και τρεις ανεξάρτητοι

Φωτογραφίζονται... περήφανοι που δεν βρήκαν το Boeing!

#MH370 - Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών για τη μοιραία πτήση της Malaysian οι διασώστες έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες

Έχουν περάσει περίπου επτά εβδομάδες από την εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών και μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί ίχνος του αεροπλάνου ή των 239 επιβατών του και μελών του πληρώματός του.

Ήταν... μαϊμού η μπανάνα του Άλβες; Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε τη μπανάνα στον Ντάνι Αλβες

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, διαφημιστικές εταιρείες είχαν σχεδιάσει την κίνηση αυτή μετά από αντίστοιχο περιστατικό με θύμα τον Νεϊμάρ προκειμένου να ξεκινήσουν καμπάνια κατά του ρατσισμού στα γήπεδα

Πήρε βραβείο η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη για το βίντεο με την ανάποδη γιόγκα [εικόνες + βίντεο]

Πριν από αρκετούς μήνες είχε ανέβει στο internet ένα βίντεο με μία κοπέλα να προσπαθεί να κάνει γιόγκα και να καταλήγει να... καίγεται! Το βίντεο με τίτλο «κοπέλα που πιάνει φωτιά» είχε κάνει μέσα σε μία μέρα περισσότερα από 8 εκατομμύρια κλικ, ενώ και πολλά δελτία ειδήσεων και εκπομπές πρόβαλλαν και σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο, που ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακό.

Δείτε την σύζυγο του Σταύρου Θεοδωράκη

Λένε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται πάντα και μια δυναμική γυναίκα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν έχει τον δικό του... «φύλακα-άγγελο», την σύζυγό του, Νίκη. Πάντα η κυρία Δομνίκη Θεοδωράκη έμενε στην «σκιά» του άντρα της μιας και δεν ήθελε ποτέ να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τσίπρας ως γνήσιος Ελληνάρας

Πριν από καιρό, σε μια παρέα προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω για την ανάγκη (αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση κατά τη γνώμη του γράφοντος) οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί να μιλούν τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.

Πλοία στο έλεος της μανίας της θάλασσας -Οταν τεράστια κύματα καταπίνουν ακόμα και τα αβύθιστα [βίντεο]

Ενα συγκλονιστικό βίντεο με αποσπάσματα από πλοία και σκάφη που βρέθηκαν κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα, σε απίστευτη θαλασσοταραχή, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Σκηνές που απαθανάτισε ο φακός από τα πιο άγρια νερά, από τις πλέον αφιλόξενες θάλασσες που όταν φουσκώσουν, χτυπούν αλύπητα ακόμα και τα λεγόμενα «αβύθιστα» πλοία.

Αποκωδικοποίησαν το DNA του ιστορικού δέντρου της Κω

Μπορεί η επιστήμη να μην είναι σε θέση να αποδείξει αν πράγματι ο Ιπποκράτης δίδασκε πριν από 2.500 χιλιάδες χρόνια περίπου κάτω από το πλατάνι "του" στην Κω, οι απόγονοι του δέντρου πάντως ζουν ακόμα τόσο στο νησί των Δωδεκανήσων όσο και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού στις ΗΠΑ.

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με την αμφίεση του «Φλωρινιώτη» Μηλιού!

Με εμφάνιση Φλωρινιώτη βγήκε χθες στην ΤιΒι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μηλιός... προφανώς για να δένει με τη γελοία εκπομπή του δημοσιογράφου του κ@λου Θ. Δημάδη. Δείτε τι του σέρνουν για το λευκό σακάκι:

Πάγκαλος για Τσίπρα: Να αποφύγει και τα άλλα ντιμπέιτ, γιατί θα γίνει ρεζίλι

Σε νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σχολιάζοντας με σκληρή γλώσσα την απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το ευρω-ντιμπέιτ, τον συμβούλευσε να μην πάει σε κανέναν, προκειμένου να μην γίνει ρεζίλι.

ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Οι περισσότεροι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και δημοτικοί σύμβουλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Άτομα που λίγο ή πολύ έχουν λύσει το οικονομικό τους είτε λόγω συνταξιοδότησης, είτε λόγω της θέσης που κατέχουν στο δημόσιο, κυριαρχούν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις ευρωεκλογές και των υποψηφίων δημάρχων για τις δημοτικές εκλογές.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! To γραφείο Παπανδρέου τηλεφωνεί υπέρ της ΔΗΜΑΡ σε όλη την Ελλάδα

Εγκυρες πηγές αναφέρουν, αποκλειστικά στο iefimerida.gr, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την κοινή εμφάνισή του με τον Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση για το βιβλίο της υποψήφιας Μαριλένας Κοππά, έδωσε εντολή στο περιβάλλον του να ξεκινήσουν προεκλογική σταυροφορία υπέρ της ΔΗΜΑΡ.

BINTEO-Χάθηκε μια ζωή γιατί ο ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος εκτίμησε ότι δεν απαιτείται άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας για το Λούνα Παρκ

Aπαντήσεις για την τραγωδία στο λούνα παρκ έδωσε ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, ενώ εξηγεί γιατί δεν έκανε νωρίτερα δηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 13χρονο.

Πέστε απ'τα σύννεφα: 500 χιλιάδες δηλώνουν ψυχικά ασθενείς και ότι ζουν σε ιδιωτικά ιδρύματα

Σημαντικές παρατυπίες αποκάλυψε ο έλεγχος - Βρέθηκε 83χρονος με νοητική υστέρηση που υποβάλλεται σε... γιόγκα καθημερινώς -  20 στους 100 δηλώνουν τρόφιμοι σε κέντρα της Αθήνας και της επαρχίας ταυτοχρόνως - Το ΑΜΚΑ του 12% των ασθενών δεν ταυτοποιείται με φυσικό πρόσωπο - Επαναληπτικός περαιτέρω έλεγχος στο 58% των φορέων που ελέγχθηκαν

Απίστευτη πρόκληση ΠΑΣΟΚικού κρατικού στελέχους, κολλητού του Καρχιμάκη

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη δημόσια διοίκηση, παρά την μεγάλη κρίση που για καιρό μαστίζει τη χώρα και λογικά θα έπρεπε να οδηγήσει σε αλλαγές νοοτροπίας. Όπως σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε, ο εντεταλμένος σύμβουλος του φορέα επενδύσεων και εμπορίου Enterprice Greece και τέως διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΕ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, αδιαφορώντας για την απόφαση...

Έγινε η αφή της Φλόγας, μάγεψε η Καρυάτιδα Λέχου

Πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο η τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας στους Κινέζους διοργανωτές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Νανζίνγκ 2014», με νέα Πρωθιέρεια την Κατερίνα Λέχου να κλέβει την παράσταση.

Ο Μουτούτης απαντά στην προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ της Ποπάρας

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, Γιώργος Μουρούτης, απάντησε στις ανοησίες της Πόπης Τσαπανίδου, που είπε η γνωστή δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της στην τηλεόραση του Star.

Ότι ο Κουκοδήμος οπλοφορεί, με ξεπερνάει! Πήγε να μπει με όπλο στη Βουλή...

Ξεχάστηκε ο βουλευτή της ΝΔ

Αναστάτωση προκάλεσε στην είσοδο του Κοινοβουλίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, όταν νωρίτερα σήμερα επιχείρησε να μπει στους χώρους της Βουλής κουβαλώντας όπλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα

Έντονη κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Σύντροφε Αρβανίτη δημοσιογράφος ή παρουσιαστής του… ΣΥΡΙΖΑ

«Παρακάλεσα τον πρόεδρο –δεν δυσκολεύτηκα- να είναι δίπλα μου για να σας παρουσιάσω το ψηφοδέλτιο της νίκης! Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» έτσι προλόγισε ο… παρουσιαστής  της εκδήλωσης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κλασικά νεοελληνικά λυγούρια: Λιποθυμίες και ποδοπάτημα για ένα μαρούλι

Και σκ@τά να του δώσει τζάμπα του νεοέλληνα, θα παίξει ξύλο για να τα πάρει...

Πανζουρλισμός, με κόσμο που ποδοπατείται επικρατεί από το πρωί στις λαϊκές αγορές, όπου οι παραγωγοι μοιράζουν δωρεάν, συνολικά, 65 τόνους φρούτων και λαχανικών, αλλά και ψάρια. Μάλιστα, στον Κολωνό, όπου οι πολίτες έσπασαν τη σειρά προτεραιότητας και άρχισαν να σπρώχνονται, σημειώθηκαν και λιποθυμίες.

Έλεος ρε κάφροι! Ο Σαλπιγγίδης φταίει για την ξεφτίλα μας;

Η αδυναμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαχειριστεί την κατάσταση μετά τον Τελικό αυξάνει τις ζημιές του αγωνιστικού διασυρμού στο ΟΑΚΑ. Το … ξέσπασμα - όχι πάντως, της πλειοψηφίας – φίλων του «δικέφαλου» κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ουσιαστικά τον οδηγεί στην αποχώρηση. 

Κατατέθηκε στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο-Προβλέπει πλεόνασμα 2,3% και όχι φυσικά μειώσεις μισθών και συντάξεων όπως έλεγαν τα παπαγαλάκια

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο. Όπως ανακοίνωσε ο Προεδρεύων Γιάννης Τραγάκης, το νομοσχέδιο θα συζητηθεί με κανονική διαδικασία.

Το νομοσχέδιο, παρουσιάστηκε επίσημα, στις 10:00 στο υπουργείο Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ: "Δεν με άφησαν να μοιράσω τα φυλλάδια της Δούρου" ΑΙΣΧΟΣ! ΆΚΟΥ ΚΕΙ...

Επίθεση από χρυσαυγίτες καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο κ. Φωτιαδάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στον Κολωνό, την ώρα της δωρεάν διανομής των προϊόντων από τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, για να μοιράσει προεκλογικό υλικό της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένας Δούρου και του υποψήφιου δημάρχου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Πρωτογενές Πλεόνασμα 2013: Πλαστό ή όχι; Η πραγματικότητα πίσω από τα "νούμερα"

Η ανακοίνωση των στοιχείων της Eurostat σχετικά με τα στοιχεία ελλειμμάτων και χρέους των χωρών της Ε.Ε. στις 23/4/2014 επέφερε όπως ήταν φυσικό θύελλα αμφισβητήσεων στην Ελλάδα. Και αυτό διότι η μεν κυβέρνηση μιλάει για σημαντικό πρωτογενές πλεόνασμα, η δε αντιπολίτευση για λαθροχειρίες.

Φυσικά, η παραπάνω διαμάχη έχει μεταφερθεί παντού και όπως ήταν αναμενόμενο, γνώστες και μη άρχισαν να παίρνουν θέση.

Ποια είναι η αλήθεια;

Διαβάστε την στον ειδικό imperatorlex.blogspot.gr

Πειραγμένα μηνύματα και αφίσες στο διαδίκτυο για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, προκαλούν γέλιο [εικόνες]

Βρίσκονται ανάμεσά μας. Μπορεί να είμαστε και εμείς οι ίδιοι. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παντού σε αυτές τις εκλογές, που όλοι έχουμε κάποιον οικείο σε ένα ψηφοδέλτιο να ζητάει σταυρό. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τα γνωστά πειραχτήρια του διαδικτύου, που έφτιαξαν ειδικές αφίσες και μηνύματα.

Αναστέλλεται η χρηματοδότηση σε 500 φορείς, που μετά 4 χρόνια μνημόνιο δεν έχουν ακόμα απογραφεί!

Κλείνει από αύριο η στρόφιγγα της κρατικής χρηματοδότησης για περίπου 500 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που δεν έχουν απογραφεί, ενώ άμεσες θα είναι και οι συνέπειες για τους εργαζομένους σε αυτά, καθώς πλέον οι μισθοί τους θα βρίσκονται «στον αέρα», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Καθημερινή.

Τι έγινε όταν η Μανωλίδου χρειάστηκε γυναικολόγο;

Τα συγχαρητήρια της συζύγου του για την λειτουργία του ΠΕΔΥ δέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης την ώρα που προέδρευε της συνόδου των υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ζάππειο.

Κασιδιάρης: Δεν μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη, με είχε πει φασισταριό και π@@στ@ρ@ό

Αμετανόητος εμφανίζεται, δυο χρόνια μετά, ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, για το περίφημο χαστούκι στην συνάδελφό του από το ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

«Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η κυρία Κανέλλη με είχε αποκαλέσε και φασισταριό και πουσταριό, αυτό είναι καταγεγραμένο.Και εσείς αυτή τη στιγμή εάν σηκωθείτε και με πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε, λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ....

Ποιο είναι το αδύναμο φύλο; -Τα κορίτσια «κερδίζουν» τα αγόρια σε όλα τα μαθήματα, εδώ και έναν αιώνα

Φιλολογικά μαθήματα για τα κορίτσια, θετικές επιστήμες για τα αγόρια. Ακόμη και τώρα, δάσκαλοι και γονείς θεωρούν ότι το στερεότυπο ισχύει. Κι ας έχει το λεγόμενο αδύναμο φύλο καλύτερους βαθμούς από τους αρσενικούς εκπροσώπους, ακόμη και στα μαθηματικά και τη φυσική τον τελευταίο αιώνα.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ! Νέο μπαράζ 35 απολύσεων στις αστικές συγκοινωνίες -Είχαν πλαστά πιστοποιητικά

Και νέες απολύσεις εργαζομένων θα γίνουν στις Οδικές Συγκοινωνίες, καθώς οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν έφεραν στην επιφάνεια νέα στοιχεία και ονόματα για προσλήψεις μετά από κατάθεση πλαστών πιστοποιητικών.

Γελάει η Ευρώπη μαζί μας: Με τραίνο ή οδικώς θα «πηγαίνει» (λέμε κ καμιά μαλακ@α) ο Γλέζος στις Βρυξέλλες

Με τρένο και πλοίο θα "μεταβαίνει" στις Βρυξέλλες ο Μανώλης Γλέζος, εφόσον εκλεγεί ευρωβουλευτής μέσω του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.

Τα απόρρητα έγγραφα του FBI που υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά απέδρασε στην Αργεντινή με πλαστική προσώπου ...

Απόρρητα έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ, αλλά φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο γερμανός ηγέτης αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945.

Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εύα Μπράουν, με την οποία παντρεύτηκαν τα ξημερώματα τις 29ης Απριλίου.

Πως πήρε την ονομασία της η περιοχή Κολωνάκι [εικόνες]

Η γνωστή συνοικία του κέντρου της Αθήνας οφείλει την ονομασία της σε ένα μαρμάρινο μονολιθικό ρωμαϊκό κίονα που σήμερα είναι στημένος στη πλατεία Φιλικής Εταιρείας, ή Πλατεία Κολωνακίου όπως είναι γνωστότερη.

Αυστηρή απάντηση Κούτρα στους Τούρκους για την υφαλοκρηπίδα

«Άκυρο και άνευ περιεχομένου κείμενο που δεν έχει οιαδήποτε νομική ισχύ» χαρακτήρισε η Αθήνα με αυστηρή δήλωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κούτρα την πρόσφατη Ρηματική Διακοίνωση της Τουρκίας στην Γενική Γραμματεία του ΟΗΕ, καταθέτοντας γεωγραφικές συντεταγμένες βασιζόμενες στη λεγόμενη «συμφωνία οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας» της με το ψευδοκράτος στο κατεχόμενο Βόρειο τμήμα της Κύπρου.

Αποθέωση της "δημοκρατίας": ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ήθελαν να πάρει εκλογικό περίπτερο η ΧΑ... τελικά τους έδωσε ο Μιχαλολιάκος

Μικροένταση δημιουργήθηκε την Τρίτη στον Πειραιά κατά τη συνεδρίαση αντιπροσώπων των παρατάξεων για τους χώρους που θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα εν όψει των δημοτικών εκλογών.

ΦΩΤΟ: Πάλι φρόντισε ο Τσίπρας να μας προσφέρει γέλιο

Είδε στα μάτια του τσέχικου λαού ότι εναποθέτει τις ελπίδες του στο ΚΚ Βοημίας και Μοραβίας...το οποίο η Βουλή ζήτησε το 2008 να απαγορευτεί σαν σταλινικό... έτσι είναι: Σε χώρες που έχουν βιώσει τι θα πει Στάλιν, απαγορεύεται να δηλώνεις Σταλινικός όπως στην Ελλάδα...)

Δείτε τι είπε ο κωμικός Αλέξης Τσίπρας:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!! Σοκ και δέος στη Βουλή από την ομιλία της Ραχήλ... Δείτε τι τους διάβαζε!!

Την είχαμε χάσει λόγω Πάσχα αλλά επέστρεψε δριμύτερη η Ραχήλ Μακρή... σε ομιλία της στη Βουλή έβγαλε τα χαρτιά της και επί 5,5 λεπτά διάβαζε τι έγραψε...

Ο Μπουτάρης ομολογεί ότι επί τριάμισι χρόνια …δεν ήξερε τη δουλειά του δημάρχου!

Την αναποτελεσματικότητα του κ. Μπουτάρη, ως δημάρχου Θεσσαλονίκης που «επί τριάμισι χρόνια απλώς …μάθαινε τη δουλειά», κατέδειξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συζήτηση υποψηφίων δημάρχων στην οποία συμμετείχε μαζί με τους κ.κ. Μπουτάρη, Μηταφίδη και Δελή στον τηλεοπτικό σταθμό «Μακεδονία TV».

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ: Μια καθαρίστρια του ΥΠΟΙΚ στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Τους υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης.

Οι υποψήφιοι του κόμματος για την ευρωβουλή είναι:

NBA: Δια βίου αποκλεισμός για τον Στέρλινγκ-«We are one» η απάντηση των Κλίπερς

Βαρύς ο πέλεκυς για τον ιδιοκτήτη των Κλίπερς που αποβλήθηκε μία για πάντα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ πλήρωσε... ακριβά τα προ ημερών ρατσιστικά του σχόλια και αποκλείστηκε για πάντα από την λίγκα.