01 Μαΐου 2014

Ω ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΡΜΗ! Δείτε την σύζυγο του Λάκη Λαζόπουλου για να καταλάβετε γιατί το'χει ρίξει στα σκληρά...

Θείτσα κανονική η κακομοίρα... η Τασούλα... που πρέπει να ρίχνει πολύ παντόφλα σπίτι....

Είναι ένα πρόσωπο που σπάνια το βλέπουμε μιας και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Στέκεται πάντα στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου διακριτικά και πάντα ένα βήμα πίσω από εκείνον. Το πρόσωπό της αλλά και πληροφορίες γενικά για την ζωή της δεν έχουν γίνει πολλές γνωστές.

Αφού όλη μέρα διαβάσατε τις κομμουνιστικές παπαριές για την Πρωτομαγιά.... διαβάστε τώρα και τι ξύλο έριχναν οι σοσιαλΗστές στους εργάτες

Στον «αέρα» την Κυριακή η ΝΕΡΙΤ

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ που θα διαδεχθεί τη ΔΤ. Σχεδόν έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αλλαγή της σκυτάλης ανάμεσα στο μεταβατικό κανάλι της ΔΤ και τον οριστικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ θα πραγματοποιηθεί στον αέρα.

Τα 250 γκολ του Ρονάλντο με την φανέλα της Ρεάλ! (VIDEO)

Με τα δύο που σημείωσε στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 250 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.

Πολιτικός και συνδικαλιστής «θησαυρίζουν» από κυκλώματα της ψυχικής υγείας

Απίστευτες καταγγελίες από την υφυπουργό Υγείας Ζέττα Μακρή - Μιλώντας στο protothema.gr καταγγέλει τα «μέλη μιας οικογένειας που λαμβάνουν εκατομμύρια ως μισθούς» εκμεταλλευόμενοι τα παράθυρα του νόμου για την φροντίδα των ψυχικά πασχόντων

Ενδελεχείς ελέγχους στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν από ιδιώτες με τη χρηματοδότηση του κράτους, δρομολογεί το υπουργείο Υγείας, μετά τα στοιχεία – σοκ με τις διπλοεγγραφές ασθενών, τις υπερβολικές χρώσεις ιατρικών πράξεων, την μη ταυτοποίηση  ψυχικά ασθενών με βάση τους ΑΜΚΑ, που κατέδειξε ο πρόσφατος δειγματοληπτικός έλεγχος των αρμόδιων υπηρεσιών.

Κωλοτούμπας Τσίπρας: «Το ευρώ δεν είναι φετίχ-Θα αποκαταστήσουμε τις ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (ΌΧΙ ΟΛΕΣ ΔΗΛ.) και τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ, ούτε εγώ Χάρρυ Πόττερ»

Πήγε περίπατο η αποκατάσταση ΟΛΩΝ των μισθών και των συντάξεων στα επίπεδα του 2009...

«Δεν ερχόμαστε να υποσχεθούμε σε όλους όλα. Ερχόμαστε να αποκαταστήσουμε τις μεγάλες αδικίες», είπε ο αρχηγός της αξιωματικός αντιπολίτευσης στον Αντώνη Σρόϊτερ

Να κλείσει τη συζήτηση για το νόμισμα, διαμηνύοντας πάντως ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ (ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!), αλλά και να αποφύγει...

Η Ελλη Στάη «καπελώνει» τον Σρόιτερ στον Alpha

Το αποκάλυψαν κατ΄αρχάς οι Τυπολογίες και το έγραψαν οι zoornalistas και μετά άρχισαν οι διαρροές και το έμαθαν όλοι: η έμπειρη δημοσιογράφος Ελλη Στάη επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Απίστευτο γέλιο η λίστα με τις πρωτοβουλίες που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ

Απόπειρες να μην... ξεχαστεί κάνει η Χαριλάου Τρικούπη

Λίστα με τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες προχώρησε κατά την περίοδο από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2014, σε "θέματα που αφορούν άμεσα στον πολίτη", δημοσιοποίησε η Χαριλάου Τρικούπη.

Senna vs Schumacher

Ο άδικος θάνατος του Ayrton Senna στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο την Πρωτομαγιά του 1994 δεν στέρησε μόνο από το σπορ τον καλύτερο οδηγό όλων των εποχών στη Φόρμουλα 1, αλλά μας έκλεψε και από τη μεγάλη αντιπαλότητα που είχε σχηματιστεί και δημιουργούσε... κλίμα: Του Senna με τον Michael Schumacher.

H... selfie φωτογραφία του Στουρνάρα με Κοτταρίδη-Πιταρά!

Έτσι την ονομάτισε αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...

Με τους δημοσιογράφους  Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά φωτογραφήθηκε χθες το απόγευμα ο Γιάννης Στουρνάρας. «Θα κάνουμε selfie φωτογράφηση;» τους ρώτησε χαμογελώντας. Εκείνοι τον έβαλαν απέναντι τους την ώρα που...

Η Κίνα γίνεται φέτος η μεγαλύτερη οικονομία στο κόσμο

”Οι ΗΠΑ κινδυνεύουν να χάσουν τον τίτλο της μεγαλύτερης οικονομίας του κόσμου και πιθανότατα θα βρεθούν στη δεύτερη θέση πίσω από την Κίνα φέτος, πολύ νωρίτερα δηλαδή από ό,τι αναμενόταν, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία” αναφέρουν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.

ΚΛΑΙΩ! Ο τσέλιγκας Συναδινός που μέχρι τώρα φιλούσε κατουρημένες ποδιές για να ανέβει στην ιεραρχία... ανακάλυψε ότι ήταν σαθρές

Ακριβώς γι'αυτό χρεοκόπησε η Ελλάδα!! Επειδή οι διεφθαρμένοι επιμένουν ότι οι άλλοι είναι οι διεφθαρμένοι... εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι ο τσέλιγκας έφτασε στο βαθμό του Αντιστράτηγου με τα προσόνταχαχαχαχαχα

Επικαλούμενος την “στρατιωτική επιστήμη” ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός εξηγεί με μήνυμά του ,γιατί αποφάσισε να βάλει το όνομά του στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Του είναι αρκετό όπως φαίνεται οτι όλα τα “σαθρά πολιτικά κόμματα” στρέφονται εναντίον της και χαρακτηρίζει την ΧΑ ως “ το μοναδικό κόμμα με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας.

ΦΩΤΟ: Συνεχίζει να προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑίος Ζεϊμπέκ και η δήθεν πατριωτική αριστερά... μούγγα

Και έχουν το θράσος τα αναρχοκομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ να λένε ότι κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε ψηφοδέλτιο που πρόσκειται στη ΝΔ πέρασε από τα γραφεία του κόμματος Σαδίκ... Μια ζωή προδότες...

Σαν να μην συνέβη τίποτα στην Θράκη τις τελευταίες ημέρες. Ο θόρυβος που ξέσπασε με τον χειρισμό του θέματος της ακύρωσης της υποψιφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν φαίνεται ότι δεν επηρέασε στο ελάχιστο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ. Ο οποίος συνεχίζει να έχει τουλάχιστον ατυχέστατες “επικοινωνιακές” επιλογές. Και να φωτογραφίζεται σε εκδηλώσεις που “φωνάζουν” ότι η Θράκη πρέπει να είναι τουρκική.

Δεν έχει όρια το θράσος τους: Ο ΣΥΡΙΖΑ τη λέει στη ΝΔ για τη συμμετοχή του Θ. Πλεύρη στο συνδυασμό του Α. Σπηλιωτόπουλου

Βέβαια δεν θα μας εκπλήξει αν η φοβική ΝΔ στείλει και τον Θάνο αδιάβαστο όπως έστειλε και τον Φαήλο...

O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «η συμμετοχή του Θ. Πλεύρη στο συνδυασμό του 'Αρη Σπηλιωτόπουλου για τη διεκδίκηση του πρώτου δήμου της χώρας, συνιστά άλλο ένα δείγμα της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ και της διολίσθησής της σε ακραίες θέσεις».

Το πρωτότυπο της στολής που θα φορούν οι πρώτοι αστροναύτες στον Αρη παρουσίασε η NASA

Το πρωτότυπο της στολής που θα φορούν οι πρώτοι αστροναύτες που θα φθάσουν στον Άρη, παρουσίασε η NASA. Η στολή είναι γνωστή ως Ζ2 και τόσο ο σχεδιασμός της όσο και οι τεχνολογικές καινοτομίες που θα ενσωματώνει, θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Το ΝΑΤΟ αγόρασε πυρομαχικά από την ΕΑΣ: Συμφωνία για εφοδιασμό της Συμμαχίας

Υπεγράφη την Τετάρτη 30 Απριλίου, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Αναπληρωτή Υπουργού Φώφης Γεννηματά, συμφωνία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ), για την κατασκευή από τα ΕΑΣ σύγχρονων πυρομαχικών με την πιστοποίηση του ΝΑΤΟ, για τον ανεφοδιασμό του Ελληνικού Στρατού.

Σκληρή μάχη ΝΔ- Χρυσής Αυγής στην Μάνη

Στα χαρακώματα τα δύο κόμματα...

Πολύ σκληρή μάχη μαθαίνουμε πως γίνεται στη Μάνη μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής. Η Λακωνία έτσι και αλλιώς είναι ο πιο δεξιός νομός της Ελλάδας, τόσο σε ποσοστά όσο και από ιδεολογικής άποψης. Ωστόσο τα σταλινικά ποσοστά που...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι 10 κομμουνίστριες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έσωσαν την τιμή της "Επανάστας"... αλυσοδέθηκαν

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το πρωί το κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς. Φωνάζοντας συνθήματα κάποιοι, κρατώντας άσπρες αλλά και μαύρες σημαίες, άλλοι με πανό και άλλοι με γαρύφαλλα στα χέρια είπαν όχι στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Δυναμικό παρών γι’ άλλη μια φορά από τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Διαδήλωσαν με τα χέρια δεμένα με χοντρές αλυσίδες.

Bloomberg: Ο Σαμαράς επανέφερε την εμπιστοσύνη στην Ελλάδα

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι oι εταιρείες εκμεταλλεύονται το θετικό κλίμα και βγαίνουν στις αγορές

Η εμπιστοσύνη επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο αναφέρει ότι η ανάκαμψη στην χώρα επιτρέπει τώρα σε εταιρείες όπως η ΔΕΗ να επιστρέψουν στις αγορές για πρώτη φορά από το 2000.

Μία ολόκληρη πόλη μετακινήθηκε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα σε ένα 24ωρο

Από χθες το μεσημέρι πέρασαν τα σύνορα 75.000 άτομα. Πόσοι Έλληνες "ανεβαίνουν" Βουλγαρία, πόσοι Βούλγαροι “κατεβαίνουν” Ελλάδα;

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στις πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά...Μήπως γιατί δεν είχε το κατάλληλο Burberry

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η... απουσία του Αλέξη Τσίπρα από τις σημερινές πορείες για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σε αντίθεση με άλλες φορές, που βρισκόταν στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων, σήμερα αρκετοί έψαχναν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη και δεν πήγε.

ΒΙΝΤΕΟ-Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Τον πήραν με τα αυγά τον Φάρατζ

Με ένα… αυγό υποδέχθηκαν τον Νάιτζελ Φάρατζ, στο Νότιγχαμ της Βρετανίας. Ο γνωστός ευρωσκεπτικιστής πολιτικός κατευθυνόταν σε συγκέντρωση υποψηφίων του κόμματός του, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν έξω από το κτίριο, τον πλησίασε και του πέταξε ένα αυγό.

Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ

Στα χέρια του Αμερικανού επενδυτή Τζον Πόλσον περιήλθε το 10% της ΕΥΔΑΠ αγοράζοντας μετοχές με τιμή 8,10 ευρώ τη μία.

 Η εταιρεία του Paulson&Co αγόρασε το 10% μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενώ συνολικά άλλαξαν χέρια 10.648.800 μετοχές.

Αυτές είναι οι 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο

Είναι σέξι, παίζουν με τη φαντασία των ανδρών και ξέρουν να αναδεικνύουν με κάθε τρόπο τη γυναικεία τους φύση. Κάποιες προκαλούν πανικό στη σκηνή, άλλες κάνουν τους άνδρες να παραμιλούν στις ταινίες που πρωταγωνιστούν. Το σίγουρο είναι ότι είναι οι 100 πιο σέξι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Και ποιες είναι αυτές, σύμφωνα με το περιοδικό FHM;

Άλμα της Ελλάδας στην κατάταξη χωρών με την μεγαλύτερη κοινωνική πρόοδο

"Γύφτοι" βέβαια όπως στη φώτο πάντα θα υπάρχουν και θα τρέξουν να πάρουν ακόμα και σκατ@ αν τα μοιράσουν ΤΖΑΜΠΑ...

Την 35η θέση ανάμεσα σε 132 χώρες κατέλαβε η Ελλάδα στην κατάταξη των χωρών με τη μεγαλύτερη κοινωνική πρόοδο παγκοσμίως σύμφωνα με ένα νέο δείκτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Social Progress Imperative (SPI) σε συνεργασία με την Deloitte .

Δημοσιογράφος σταματά πολίτη για δήλωση στην κάμερα και εκείνος της την «πέφτει» στον αέρα [βίντεο]

Μπορεί το σκηνικό να μην ήταν καθόλου ειδυλλιακό και η περίσταση εντελώς ακατάλληλη ωστόσο, ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, δεν πτοήθηκε καθόλου και την έπεσε στη νεαρή δημοσιογράφο που τον είχε πλησιάσει για μια δήλωση.

Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑίο Βερναρδάκη που βλέπει τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο +15%: Τι τρία, τι δέκα, τι δεκατρία!

Γιώργος Καρελιάς

Οι, συντριπτικά περισσότερες, δημοσκοπήσεις, που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, κάνουν πάνω-κάτω τις ίδιες προβλέψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. καταλαμβάνουν τις δυο πρώτες θέσεις. Μπροστά είναι πότε ο ένας και πότε ο άλλος και με διαφορά που κινείται μέσα στα όρια του λεγόμενου στατιστικού λάθους (συν-πλην 3%). Τα ποσοστά τους είναι κάτω από τα αντίστοιχα των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012. Τρίτο κόμμα προβλέπουν πότε το Ποτάμι και πότε την Χρυσή Αυγή. Για το ΚΚΕ βλέπουν άνοδο. Για τα άλλα κόμματα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, ΔΗΜΑΡ) πτώση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο νεκρός Παναγούλης-Το πρωτομαγιάτικο τέλος του ΒΙΝΤΕΟ

[Φυσικά στη συνωμοσιολογία ήμασταν πάντα μανούλες: ψεκασμένα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ της εποχής...]

Ο νεκρός Αλέξανδρος Παναγούλης, ο μόνος αντιστασιακός γιατί όλοι οι άλλοι έφτιαχναν κροτίδες όπως λέει και ο Σημίτης. Και φυσικά ο Παναγούλης ήταν κεντρώος, εκλέχθηκε βουλευτής με την Ένωση Κέντρου του Γ. Μαύρου, ενώ ήταν και Πρόεδρος της νεολαίας της... καμία σχέση δηλ. με αριστερά και παρλαπίπες του ψυχασθενή αδερφού του!
Τη φωτογραφία τη δημοσιεύουμε με αφορμή τη συμπλήρωση...

Ο Γλέζος τρόλαρε τον Τσίπρα

Έντονη διάθεση για το γνωστό... τρολάρισμα είχε ο Μανώλης Γλέζος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς μπήκαν μαζί στην είσοδο του χώρου όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση. Όταν...

Ο Γ. Μιχελάκης με έγγραφο του καλεί να ελέγξουν οι δήμοι τις παιδικές χαρές

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στο Ελληνικό , ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, με κατ' επείγον έγγραφο του προς του Γενικούς Γραμματείς και τους δήμους όλης της χώρας, ζήτησε απ' όλους τους αρμόδιους φορείς να γίνει επανέλεγχος των δικαιολογητικών, των όρων αλλά και των προϋποθέσεων, σε παιδότοπους.

Αυτή είναι η Ελλάδα της χρεοκοπίας: Παίρνει τα λεφτά του ενοικίου αλλά αδιαφορεί για την προστασία των πολιτών

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Εσείς σκοτώνετε βρέφη! φωνάζει η εκπρόσωπος κάποιας αριστεράς στο τηλεοπτικό πάνελ. Απέναντι ο «νομαρχούλης της καρδιάς μας», ο άρχοντας του λαϊκισμού, έχει μείνει άφωνος από τη ζήλια. Πώς δεν τη σκέφτηκε ο ίδιος αυτή την ατάκα; Ποια είναι ετούτη που έρχεται να του πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα, να του μάθει τη δουλειά του;

Η γελοιοποίηση της πολιτικής: Ο Μητρόπουλος αποχώρησε από τον συνδυασμό Μιχαλολιάκου... ποιος να το φανταζόταν!

Αποχώρησε από τον συνδυασμό «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του νυν δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος.

ΦΩΤΟ από το νέο πουλέν της ΧΑ: «Κορμί, φωνή η Ταπάσκου στη Βουλή»

Μεγάλη ζήλια έχει πιάσει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα για τους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής. Και μάλιστα για συγκεκριμένη υποψήφια της οργάνωσης η οποία επελέγη ως περιφερειακή σύμβουλος στις...

5 MEΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς φοβούνται ότι πολλές μεγαλουπόλεις στον πλανήτη κινδυνεύουν με βύθιση επειδή εντείνεται το φαινόμενο το έδαφος να παρουσιάζει καθίζηση με ταχύτητα δέκα φορές μεγαλύτερη από αυτή με την οποία ανεβαίνουν τα επίπεδα του νερού.
Ο φόβος των επιστημόνων είναι ότι θα έχουμε νέες «Ατλαντίδες» αν οι κυβερνήσεις δεν λάβουν άμεσα μέτρα. Πόλεις όπως...

Εχουν καρδιά οι τραπεζίτες; Το απίστευτο ανέκδοτο του Μάριο Ντράγκι

Δείπνο της Μπούντεσμπανκ, 27 Φεβρουαρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Φραγκφούρτης. Μπροστά στην αφρόκρεμα της γερμανικής οικονομίας, ο διοικητής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ξεκινά κάπως πρωτότυπα την ομιλία του.

ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ! Δες πως ήταν η Jennifer Aniston σε νεαρή ηλικία και ΠΡΙΝ τις πλαστικές!!

Με τέτοια μύτη όμως καριέρα έκανε μόνο η Streisand...

Η ηθοποιός, η οποία έχει ψηφιστεί ουκ ολίγες φορές ως η πιο σέxυ, έχει υπάρξει το κρυφό απωθημένο πολλών αντρών αλλά και κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της δουλειά τηλεοπτική ή κινηματογραφική...

ΒΙΝΤΕΟ-Κεντροαριστερός δηλώνει ο Μώραλης… Να χαρούμε τους Νεοδημοκράτες που τον στηρίζουν!!!

Στον πολιτικό και ιδεολογικό χώρο της Κεντροαριστεράς αυτοπροσδιορίστηκε ο Γιάννης Μώραλης, που στο πλαίσιο συνέντευξής του στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Ζαγοράκης συνάντησε τη Λίλη on air

O Θοδωρής Ζαγοράκης εκπλήρωσε την υπόσχεσή του και πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της συζύγου του, Ιωάννας Λίλη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φανερά αμήχανος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

ΦΩΤΟ-Ο «Μητσάρας» στο Σύνταγμα με πλακάτ... όχι ο Παπαδημούλης, αλλά ο αυθεντικός

Με ένα πρωτότυπο πλακάτ έκανε την εμφάνισή του ο γνωστός διαδηλωτής και οπαδός, Μητσάρας, στην συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά στο Σύνταγμα.

Ο Μητσάρας έκανε και πάλι αίσθηση γράφοντας στο πλακάτ του

Να που συμφωνούμε και σε κάτι με τη Ρένα Δούρου…

Μερικές φορές όσες πολιτικές διαφορές και αν έχεις με κάποιον άνθρωπο, έρχεται κάποια στιγμή που δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις. Στο Μενίδι εμφανίστηκε εχθές η Ρένα Δούρου έχοντας δίπλα της τον Αλέξη Τσίπρα.

Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο ζώο - «Έβλεπε βρέφη να κακοποιούνται σεξουαλικά από ζώα»

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αν ζούσε εδώ θα ψήφιζε ΚΑΜΜΕΝΟ: Ουκρανή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με φάντασμα

Μια Ουκρανή ηθοποιός τάραξε τα νερά της δημοσιότητας, μετά την εξωφρενική δήλωσή της ότι έκανε σεξ με φάντασμα και μάλιστα... δυο φορές.

Η Natasha Blasick έκανε την αποκάλυψη αυτή κατά τη διάρκεια του Βρετανικού τηλεοπτικού σόου «This Morning», αποκαλύπτοντας ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στην Τουρκία

Η τουρκική αστυνομία διέλυσε σήμερα με τη χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπαθούσαν να αψηφήσουν την απαγόρευση των συγκεντρώσεων για την Πρωτομαγιά στην Πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, την εμβληματική πλατεία του αντικυβερνητικού κινήματος διαμαρτυρίας.

Για τι μέρος του δημόσιου χρέους ευθύνεται η σπατάλη στην υγεία; Τι είπε ο Άδωνις για φάρμακα, δαπάνες υγείας και Ανδρέα Λοβέρδο!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρεώνουν ένα μεγάλο μέρος του δημοσίου χρέους στις σπατάλες που γίνονταν τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Υγείας.

Οι υπερτιμολογήσεις, τα υλικά, τα φάρμακα, οι …πληθωρικές αγορές προκάλεσαν την μαύρη τρύπα όχι μόνο στο ΕΣΥ αλλά και γενικότερα στα δημόσια οικονομικά.

Κτίριο της ελληνικής πρεσβείας θα πουληθεί στον εχθρό; [εικόνα]

Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να πουλήσει το ιστορικό κτίριο που στεγάζει το ελληνικό Γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον και να δώσει τα χρήματα για την …ελάφρυνση του χρέους, γράφει, θορυβημένος, ο ανταποκριτής του Mega Μιχάλης Ιγνατίου και εξηγεί τι συμβαίνει.

Γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Σοκ: Ετσι εκδικούνται οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι για τον θάνατο των δικών τους [εικόνες]

Στις 24 Μαρτίου 2014, καταδικάστηκαν σε θάνατο 529 υποστηρικτές του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, για βίαιες πράξεις και φόνους, που διαπράχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Καρέ-καρέ τα τελευταία λεπτά πριν από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα -Μαθητές σε πανικό, εγκλωβισμένοι σε καμπίνα [βίντεο]

Ενα νέο βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 17 λεπτών από το ναυάγιο του πλοίου Sewol, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για βίντεο που τράβηξε μαθητής λίγο πριν το πλοίο βυθιστεί στα παγωμένα νερά, παρασύροντας στο θάνατο 188 άτομα. Το ντοκουμέντο είναι ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατούσε μέσα στο πλοίο, όσο αυτό έγερνε και χανόταν μέσα στη θάλασσα και κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε.

Ποιοι βουλευτές βιάζονταν να την ... κοπανήσουν;

Συμφώνησαν να φύγουν για τετραήμερο
 
Μπορεί να διαφωνούν στα νομοσχέδια που τσακίζουν τους πολίτες, μπορεί να διαφωνούν σε ότι φέρνει μεταρρύθμιση στον τόπο, σε ένα πράγμα όμως συμφωνούν όλοι: στην κοπάνα. Το μόνο που ένοιαζε κάποιους βουλευτές που γύρισαν μόλις χθες από τις διακοπές του Πάσχα (!!!) για να ψηφίσουν για την άρση ασυλίας των συναδέλφων τους της Χρυσής Αυγής ήταν το πως...

ΒΙΝΤΕΟ: 13χρονος χάρισε το μετάλλιό του στον Αντώνη Σαμαρά-Γιατί;

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί πριν από κάποιο διάστημα όταν το αγόρι είχε ζητήσει μια χάρη από τον πρωθυπουργό... και ΜΠΡΑΒΟ στον πιτσιρικά που ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά την είσοδό του στο Μέγαρο Μουσικής για να εκφωνήσει ομιλία στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.

Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της μαζί με 14χρονη από 35χρονο και 59χρονο γνωστό επιχειρηματία

Σκηνές βγαλμένες από αρρωστημένο σενάριο ταινίας, με την 15χρονη να κλείνει ραντεβου γνωριμίας μέσω Facebook με 35χρονο άντρα.

Στην αρχή αισθανόταν γοητευμένη από το 35χρονο, αλλά μετά όταν αυτός την οδήγησε στο διαμέρισμά του στην Λευκωσία τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Σαββίδης: "Θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στη Γ' Εθνική"-ΠΑΟΚ: "Προαποφασισμένη εξόντωση"

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την ποινή που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για το ματς με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς την σκληρή και προαποφασισμένη. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο κομματικός κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Αρβανίτης λοιπόν που κατήγγειλε παρεμβάσεις στο δημοσιογραφικό του έργο έχει επιλέξει να είναι πλέον κομματικός κλακαδόρος του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλεί τον κόσμο «σύντροφοι και συντρόφισσες» και να παρακαλά τον κ. Τσίπρα να κάνει την παρουσίαση των υποψηφίων...

Πέθανε η «Γιαγιά όλων των Ποντίων», Σάνο Χάλο, η οποία έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την Γενοκτονία

Πέθανε στις ΗΠΑ, σε ηλικία 105 ετών, η Ευθυμία Βαρυτιμίδου, η θρυλική Σάνο Χάλο, που με τις μαρτυρίες της έκανε γνωστή σε όλους την Γενοκτονία των Ποντίων.

Η «Γιαγιά όλων των Ποντίων», όπως την αποκαλούσαν οι απανταχού Πόντιοι, σύζυγος του Αβραάμ Χάλο, έφυγε πλήρης ημερών.

"Το άγαλμα της Νίκης κοσμεί το κέντρο του Βανκούβερ"

Το άγαλμα της Νίκης κοσμεί πλέον το κέντρο του Βανκούβερ. Το άγαλμα αποτέλεσε δώρo της πόλης της Ολυμπίας, πατρίδας των Ολυμπιακών Αγώνων και σηματοδοτεί την είσοδο του Βανκούβερ στις Ολυμπιακές Πόλεις.

Χαμός και μηνύσεις στη Χάλκη από βιβλίο που μιλάει για όργια σε μοναστήρι αναφέροντας ονόματα και πρόσωπα

«Φωτιά» έχει βάλει στη Χάλκη το βιβλίο της αμερικανίδας Φράνσις Μάγιες, καθώς, η συγγραφέας της μιλάει για όργια σε μοναστήρι αναφέροντας ονόματα και πρόσωπα του νησιού.

Οι κάτοικοι του νησιού είναι εξοργισμένοι και, όπως αναφέρουν μέσα της Ρόδου, έχουν καταθέσει μήνυση ζητώντας 800.000 ευρώ αποζημίωση για ηθικές βλάβες.

Επενδύσεις 500 εκατ. κ μείωση της φορολογίας στον τουρισμό προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς: «Κάποιοι δεν θέλουν να ενηλικιωθούν» είπε χωρίς να αναφέρει το όνομα Τσίπρας

Στη σημαντική συνεισφορά του τουρισμού στο ΑΕΠ της Ελλάδας (15%) αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προαναγγέλλοντας αλλαγές στη φορολογία με στόχο την ενίσχυση του κλάδου.

Μιλώντας στην 22η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα υπάρξουν επενδύσεις της τάξης των 500 εκατ. ευρώ σε τουριστικές υποδομές.