04 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο λόγος που το τρελό αγόρι δεν κατέβηκε υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ΣΔΟΕ μπήκε μέσα στο Τσαντίρι... και ψάχνει τους λογαριασμούς του τρελού αγοριού μετά από καταγγελίες για αναντιστοιχία δηλωθέντων εισοδημάτων και χλιδάτης ζωής του ΣΥΡΙΖΑίου Λάκη Λαζόπουλου.

Δείτε τον παρουσιαστή που τα σπάει όλα και κλάψτε από τα γέλια (VIDEO)

Ο γνωστός Γεωργούντζος, της "Μαύρης Θέλλας" ξεσπάει:

Όταν ο Walt Disney ήρθε στην Ελούντα (BINTEO)

35.000.000 δολάρια κόστισε στα 1963-1964 στον δημιουργό του Walt Disney η ταινία Moon spinners, ελληνιστί "Τα κρόσσια του φεγγαριού".

Ο Αμερικανός παραγωγός θεαμάτων έχει εντοπίσει ένα παρθένο μέρος, με φθηνό εργατικό δυναμικό και ένα πολυτελές ξενοδοχείο στα 8 χιλιόμετρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλληνας χρηματοδότης του Φάραντζ: "Aν οι γυναίκες συνεχίσουν να φορούν παντελόνια οι άνδρες θα σταματήσουν να τις πηδούν"

Ποιος είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που χρηματοδοτεί το κόμμα του Nigel Farage.

Το κόμμα του Nigel Farage που παλεύει για τη "συντηρητικοποίηση" της Βρετανίας, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τον τελευταίο καιρό.

Δημοσκόπηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το δήμο Αθήνας

Μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριαμό του τηλεοπτικού σταθμού Star αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα για τον Δήμο Αθηναίων. Τουλάχιστον στη δική μας ανάγνωση όλα τα ενδεχόμενα πια είναι ανοιχτά…
Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν

BINTEO: Εδώ Καμίνης και της Αθήνας τα κλειδιά μην του τα δίνεις

Βίντεο που ξεγυμνώνει τον Καμίνη παρουσιάζοντας την πλευρά της Αθήνας που θέλει να κρύψει, έχει κα΄νει την εμφανισή του στο διαδίκτυο, χωρίς να εχει μήνυμα υπερ κάποιου άλλου υποψήφιου... το κουλτουρέ πάντως τραγούδι που έχουν παραφράσει μαρτυρά μάλλον το χώρο της αριστεράς σαν χώρο προέλευσης του βίντεο. Δείτε το:

Ιγνατίου: Ο Γιώργος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Αιχμηρός κατά του Γιώργου Παπανδρέου εμφανίζεται ο Μιχάλης Ιγνατίου με το σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, όπου μεταξύ άλλων σημειώνει χαρακτηριστικά:

Panathinaikos - PAOK Live Stream (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 20:30)

Δείτε το από τα παρακάτω λινκ:

Ο αριστερός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να είναι εκατομμυριούχος: Ο Μαζιώτης σε 6 ληστείες τραπεζών με λεία... αφήστε καλύτερα... θα ζαλιστείτε

Συνάδελφος του Παπαδημούλη δηλ... πολυεκατομμυριούχος ο τύπος και κατά τ'άλλα -> ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Με έξι ληστείες τραπεζών συνδέει η ΕΛ.ΑΣ. τον καταζητούμενο τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη. Πρόκειται για ένοπλες ληστείες που έχουν διαπραχθεί το διάστημα από τον Μάιο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2014, με τη συνολική λεία να υπολογίζεται σε...

ΒΙΝΤΕΟ-Γειά σου ρε Πάνο κνίτη: Δεν ανήκουμε στην κεντροδεξιά-Στους ΑΝΕΛ χωράνε τα παιδιά όσων ήταν στη Γυάρο!

Επιβεβαίωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος ότι παρά τις κατά καιρούς αναφορές στον Κων/νο Καραμανλή, προκειμένου να κοροϊδέψει κανα κεντροδεξιό, έχει πλέον μετακινηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Στη σημερινή συνέντευξή του το επιβεβαίωσε αναφέροντας ότι το κομματίδιό του δεν ανήκει στην κεντροδεξιά και σ'αυτό χωράνε...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, συντόνισε την συνέντευξη του Κορτζίδη

Αναμένονται εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για τον Άκη Μπαδογιάννη

Άμεσες και σαφείς απαντήσεις οφείλει να δώσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας για την απροκάλυπτη κομματική ασπίδα συγκάλυψης που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμαρχο του Ελληνικού κ. Χρήστο Κορτζίδη, κατά την συνέντευξη τύπου αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του 13χρονου αγοριού στο λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Η πρεμιέρα της ΝΕΡΙΤ

Με το δελτίο ειδήσεων έκανε πρεμιέρα η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ιντερνετ και Τηλεόραση, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, με παρουσιάστρια την Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

ΑΥΤΟΣ είναι ο 13χρονος Βασίλης που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ επειδή ο ΣΥΡΙΖΑίος θεώρησε ότι δεν χρειάζεται άδεια

​Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες του 13χρονου Βασίλη, του παιδιού που πριν από μια εβδομάδα έχασε τη ζωή του με τόσο άδικο τρόπο στο λούνα παρκ του Ελληνικού.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ κόστισε το party στη Χαλκιδική όπου τραγούδησε ο Ρέμος

​Θα… καραφλιάσετε με τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύτηκαν στα εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείου στη Χαλκιδική την Πρωτομαγιά.

Καλεσμένοι ήταν μερικοί από τους πλουσιότερους Ρώσους (τα ονόματα πολλών φιγουράρουν και στη λίστα του Forbes), γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί και εκπρόσωποι της showbiz.

Θετική αποτίμηση του μέτρου των Κυριακών από παράγοντες της αγοράς

Θετικά αποτιμούν παράγοντες της αγοράς το μέτρο της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, που εφαρμόζεται φέτος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων, την περίοδο Απριλίου - Μάιου καταγράφεται αύξηση του τζίρου που υπερβαίνει το 25% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ: Οι πρώην ΠΑΣΟΚοι του ΓΑΠ, ανέλαβαν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-Πασίγνωστος δημοσιογράφος ο ένας

Ρε παιδιά αυτό όμως είναι αδικιά!! Γιατί δηλ όχι την Ελένη Καλογεροπούλου; Στο πηγάδι κατούρ@σε η Ελένη μας;

Δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά όμως στην Κουμουνδούρου, καθώς έχουν αναλάβει τη διαφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τζιώτη και τον Γιάννη....

Υποδείξεις Γιούνκερ στην Τουρκία να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματά της (BINTEO)

Αυστηρές υποδείξεις στην Τουρκία, να αποσύρει τα στρατεύματα της από την Κύπρο και να σεβαστεί το δικαίωμα της για εξόρυξη φυσικού αερίου, έστειλε από τη Λευκωσία, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Γιατί επαίνεσε την Κύπρο, στη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και τι σημείωσε στις άλλες επαφές του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕΙ ΠΑΣΟΚους: Με «χαριστικές» διατάξεις σβήνουν ποινικές ευθύνες

[Πάντα με την επιφύλαξη ότι ισχύουν τα παρακάτων... γιατί και οι δημοσιογράφοι εξυπηρετούν συμφέροντα και δημιουργούν κλίμα...]

Απαλλαγή από ποινικές ευθύνες κρατικών αξιωματούχων που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, αλλά και ευρεία «νομιμοποίηση» παράνομων πληρωμών από κρατικούς φορείς και δήμους, προβλέπουν νομοθετικές διατάξεις που ισχύουν ήδη, προκαλώντας εντονότατες αντιδράσεις στο δικαστικό σώμα.

Οκτώ νέοι λογαριασμοί της Κουράκου «καίνε» τον Γιάννο για μίζες από Γερμανούς

Έγγραφο φωτιά του ανακριτή Μαλλή – «Πόλεμος» Παπαντωνίου-Real News

​Αίτημα δικαστικής συνδρομής του ανακριτή κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή προς τις ελβετικές Αρχές, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η Σταυρούλα Κουράκου, αποκαλύπτει πως η σύζυγος του κ.Παπαντωνίου διαθέτει όχι έναν αλλά ….εννιά  λογαριασμούς στην Ελβετία, ενώ για πρώτη φορά σε δικαστικό έγγραφο ο πρώην υπουργός εμφανίζεται ως ύποπτος δωροληψίας. Αυτό αποκαλύπτει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Real News.

Στη δικαιοσύνη οι πρώτοι ύποπτοι για το “φαγοπότι” του 2004

Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 οι πρώτοι ύποπτοι για το “φαγοπότι” των δισεκατομμυρίων ευρώ καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

'Ενα βήμα πριν από την άσκηση ποινικών διώξεων βρίσκεται η προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα που αφορά τη διαχείριση των ολυμπιακών ακινήτων μετά τους Ολυμπιακούς από την εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα, σύμφωνα με τη Real News.

Θεός ο Φάραντζ... όχι σαν τον Πάνο: Γυναίκα γερμανίδα + γκόμενα + γκόμενα στη γκόμενα... κι όλες πληρώνονται από την "κακιά" ΕΕ

Κηρύττει πως «η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι», πως 26 εκατ. Ευρωπαίοι έχουν βάλει στο μάτι τις δουλειές των Βρετανών, πως η Γερμανία είναι ο νέος αφέντης και πως οι Βρετανοί εργαζόμενοι χρηματοδοτούν με την καθημερινή τους βιοπάλη τις πολυτέλειες των Βρυξελλών.

ΒΙΝΤΕΟ: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Κ20 νέοι του ΠΑΟΚ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κ20 του ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" ήθελε την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για να κατακτήσει τον τίτλο και τελικά τα κατάφερε.

Οι "ασπρόμαυροι" κέρδισαν τους Κρητικούς στη Νέα Μεσήμβρια με 3-1 (τα τέρματα των Θεσσαλονικέων πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 24' και ο Πόζογλου στο 53' και στο 74' ενώ ο ΟΦΗ είχε μείωσε σε 2-1 στο 63' με γκολ του Σακλαμάκη).

"Ζωγράφισε" η Lotus για να τιμήσει πασίγνωστο Έλληνα ζωγράφο!

Η Lotus αποφάσισε να τιμήσει την επέτειο 400 ετών από το θάνατο του Κρητικού ζωγράφου στο ισπανικό Grand Prix την επόμενη Κυριακή (11/5).

Όλοι οι Έλληνες οφείλουν να υποστηρίξουν τη Lotus στο ισπανικό Grand Prix (11/5). H βρετανική ομάδα θα φέρει στα μονοθέσια της...

Όργια στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η 14χρονη - Οι γονείς της δηλώνουν άγνοια για την εκπόρνευσή της

Έχει μεταφερθεί στη Λάρνακα για ανακρίσεις και συνοδεύεται από τους γονείς της

Εντοπίστηκε στη Λευκωσία η 14χρονη, την οποία αναζητούσε η κυπριακή αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση σεξουαλικών οργίων για τα οποία έχει συλληφθεί ο 59χρονος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου.

DER SPIEGEL: Σύνδεση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον φασισμό…

Ένα ψυχογράφημα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, επιχείρησε να καταγράψει ο Γερμανός δημοσιογράφος του Spiegel Γιάν Φλαϊσχάουερ, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν εκφράζει ακραίες, αν όχι φασιστικές ιδέες. Το κατά πόσο αυτό ισχύει η όχι έγκειται στο καθένα προσωπικά να το κρίνει, μαζί τα επιχειρήματα του Γερμανού δημοσιογράφου:

ΚΟΥΙΖ: Για ποια Ελληνίδα μοντέλο ήρθαν στα «χέρια» ΛΑΟΣ και Χ.Α;

Τη Νανά Ταπάσκου, «μoντέλο Playmate με γυμνές φωτογραφήσεις και συμμετοχή σε reality show» υποστηρίζει η νεολαία του ΛΑΟΣ στο blogτης ότι έβαλε η Χ.Α για εκπρόσωπο του Μετώπου Γυναικών του κόμματος ! «Ένα μοντέλο με γυμνές φωτογραφήσεις σε τσοντοπεριοδικά,αισθησιακές ταινίες,συμμετοχή στα...

Οι προτάσεις Σαμαρά για την αλλαγή του Συντάγματος

Εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας απ' ευθείας από το λαό και ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του - Ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή - Χρονικό όριο για θητείες πρωθυπουργού, δημάρχων και συνδικαλιστών - Εκλογή βουλευτή ομογένειας και μείωση αριθμού βουλευτών

Στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης θα βρεθεί η συνταγματική αναθεώρηση και οι αλλαγές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος. Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να παρέμβει την προσεχή εβδομάδα στο θέμα αυτό, σε εκδήλωση του ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το Πρωτοδικείο έκοψε την υποψηφιότητα τουΑΕροψεκασμένου Χ. Παπαγεωργίου για τον δήμο Θεσσαλονίκης

"Μπλόκο" στην υποψηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου για τον δήμο Θεσσαλονίκης έβαλε το Πρωτοδικείο, το οποίο ακύρωσε την σχετική αίτηση που είχε κατατεθεί.

Όπως γνωστοποιήθηκε από το δικαστήριο, 11 από τους συνολικά 52 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, δεν...

Πρόξενος Μαριούπολης: Δεν στοχοποιούνται Έλληνες

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία περιέγραψε ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος στη Μαριούπολη, Δημήτρης Παπανδρέου, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Real Fm 97,8.

ΦΩΤΟ: «Γιατρέ» περαστικά κι ευχαριστώ για τη διαφήμιση

Γνωστός πυροβολημένος αρθρογράφος του taxalia που αρχικά περιπλανήθηκε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου αλλά τελικά το γύρισε σε Χρυσή Αυγή (φυσικά ντρέπεται να το πει και αρκείται στην εκ του ασφαλούς κριτική) ενοχλήθηκε επειδή πριν 2 μέρες έγραψα "και σκατ@ να μοιράσουν τζαμπα οι Έλληνες θα τρέξουν να τα πάρουν αφού θα είναι τζάμπα"... βασικά τον ενόχλησε και κάτι άλλο που ξεχνάω αλλά βαριέμαι να ξαναδιαβάσω τις παπαριές του, γι'αυτό θα του απαντήσω μόνο στο πρώτο θέμα: Το πόσο γύφτοι και κλαψομούν@δες ήταν, είναι και θα είναι οι "Έλληναράδες"... Θα του απαντήσω με ένα νούμερο και μια φώτο γιατί βαριέμαι να γράφω πολλά:

Η Μάνια στον εμφύλιο της 17 Νοέμβρη: Χρωστάει και της Μιχαλούς... αλλά κατά τ'άλλα αντεξουσιάστρια

Γιώργος Καρελιάς

Στις 14 Ιουλίου 1992 έγινε στην Αθήνα ένα χτύπημα της 17 Νοέμβρη, που έμελλε να αλλάξει την εικόνα της οργάνωσης στα μάτια της κοινής γνώμης. Στην επίθεση εναντίον του τότε υπουργού Οικονομικών Ι. Παλαιοκρασά (που απέτυχε), σκοτώθηκε ένα νέο παιδί, που περνούσε από το σημείο, ο Θάνος Αξαρλιάν.

Λίμνες αίματος και UFO: Τα πιο απίστευτα πράγματα που «είδαν» οι χάρτες της Google [εικόνες]

Το μάτι της Google βλέπει κυριολεκτικά τα πάντα. Ωστόσο πολλά από αυτά μερικές φορές μοιάζουν μάλλον ανεξήγητα, μπερδεύοντας τους ερευνητές και αποτελώντας έναυσμα για αστικούς μύθους.

Φαήλος: Συγγένειες Αριστεράς - Σκοπιανών σοβινιστών

Το να εμπιστευτεί κάποιος τις τύχες της οικονομίας, των εθνικών θεμάτων, της χώρας ολόκληρης στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να κάτσεις στην καρέκλα του μπαρμπέρη να σε ξυρίσει μια μεθυσμένη μαϊμού με εκείνα τα ωραία παλιά και μεγάλα ξυράφια. Θα 'χει σασπένς, δεν θα έχει;

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ: Κοινή προεκλογική εμφάνιση Σαμαρά- Καραμανλή

Αφιερωμένο στα παπαγαλάκια που τρομπάρουν Καμμένο και Τσίπρα να μιλάνε για Καραμανλή..

Δέκα ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θα κάνουν κοινή εμφάνιση, που μπορεί να μεταφραστεί ως μήνυμα ενότητας.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ: Ο Τσίπρας παραδόθηκε στα χέρια του γραφικού υποψήφιου για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ...

Στα χέρια του επικοινωνιολόγου Δημήτρης Τζιώτη… παραδόθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real News”.

Αρθρο Σαμαρά: Η Ελλάδα σπάει τις αλυσίδες της

Για μια νέα Ελλάδα που γεννιέται, σπάζοντας το κέλυφος και θρυμματίζοντας τις αλυσίδες της κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, σε άρθρο του που δημοσιεύει η εφημερίδα "Βήμα".

Ο Πρωθυπουργός αναφέρεται στις παθογένειες του παρελθόντος που κράτησαν την Ελλάδα πίσω σε «αναχρονιστικές νοοτροπίες, στρεβλώσεις και αγκυλώσεις, συντηρώντας μια ψεύτικη ανάπτυξη με δανεικά». Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγο για ένα «κέλυφος» που είχε δημιουργηθεί γύρω από τη χώρα και δεν την άφηνε να προχωρήσει.

Α. Παπαμιμίκος: «Λάθος ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής»

Κατά του ενδεχομένου αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές τάσσεται ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”.

Νίκη Τζαβέλα: Δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι μέλος της ΝΔ

Μετά την… περιπλάνησή της στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, η Νίκη Τζαβέλα δίνει και πάλι τη μάχη για μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Επιτέλους μια σοβαρή θέση στη Νέα Δημοκρατία!

Αντρέας Παπαμιμίκος:θα είναι έγκλημα αν βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

Ο Αντρέας Παπαμιμίκος είναι ένας άνθρωπος που ζυγίζει πολύ καλά τις κουβέντες που λέει και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, την

Aποκάλυψη: Η λίστα με τα δάνεια που πήραν Έλληνες από την Μαρφίν Κύπρου – Ονόματα και ποσά

Την λίστα των off shore εταιρειών αλλά και των φυσικών προσώπων που πήραν δάνεια αξίας πάνω από 500.000 ευρώ από την Μαρφίν Κύπρου, γνωστοποίησε χθες η Επιτροπή Θεσμων της Κυπριακής Βουλής.

Ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η μικρή Μυρτώ

Η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε τη Μυρτώ και την Ασπασία στο κέντρο αποκατάστασης

Η μικρή Μυρτώ που η ιστορία της και συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αφού έπεσε θύμα βιασμού και άγριας επίθεσης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012, παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Λίγες ώρες μόνο έμειναν για τη μετάβαση από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής επικρατεί ένας πυρετός ετοιμασιών.

Το λογότυπο του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα είναι πλέον έτοιμο και αποτελείται από ένα...

Αστείο βίντεο -Μυστηριώδης σκιά (λέμε τώρα) αρπάζει έναν άνδρα και τον σέρνει από το πόδι -Φάντασμα ή κάτι άλλο; [εικόνες]

Μάλλον κανα Adobe...

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει ένα μυστήριο περιστατικό μέσα σε ένα νοσοκομείο. Ενας άνδρας φαίνεται να δέχεται επίθεση από μία σκιά. Αφού τον αρπάζει αρχίζει να τον σέρνει από το ένα πόδι. Ολα συνέβησαν την ώρα που το ανυποψίαστο θύμα περπατούσε σε έναν από τους διαδρόμους της κλινικής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Η λατρεμένη τους SZ παρουσιάζει τον Αλέξη σαν λαϊκιστή «μπόγια της αγανάκτησης» μαζί με Γκρίλο, Λεπέν, Φάραντζ και Βίλντερς

[Ο Σκουρλέτης έκανε λόγο για «άθλια προπαγάνδα» μάλλον έχει ξεχάσει ότι μόλις πριν ένα μήνα, αποθέωναν την εν λόγω εφημερίδα.. Πανούλη θυμάσαι τι έγραφε ο Μητσάρας ο Παπαδημούλης;]

«Η ώρα των λαϊκιστών» είναι ο τίτλος του αφιερώματος της Süddeutsche Zeitung, που αναφέρεται στην αναμενόμενη ενίσχυση των λαϊκιστικών, κυρίως ακροδεξιών κομμάτων, στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Οταν ο Ρέμος συμπαραστέκεται στον Σαββίδη

Εχοντας πάθει αρκετά απ' την ενασχόληση του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αντώνης Ρέμος στο περιθώριο των επεισοδιακών εγκαινίων πολυτελούς ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, συνέστησε στον Ιβάν Σαββίδη να κάνει κουράγιο.

Η μεγάλη κόντρα Γιάννου – Χατζηνικολάου για τις μίζες

Με αφορμή το δημοσίευμα της “Real News”, υπό τον τίτλο “”Καίνε” τον Γιάννο 8 νέοι λογαριασμοί της συζύγου του”, ο πρώην υπουργός κ. Γιάννος Παπαντωνίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο φύλλο αυτής της Κυριακής της εφημερίδας REAL NEWS, το  πρωτοσέλιδο άρθρο αναφέρεται σε…

Όρθιοι αποχαιρέτησαν τον Λεβαντόφσκι οι οπαδοί... όπως και στην Ελλάδα, αν φύγει κάποιος από ΠΑΟΚ να πάει στον Ολυμπιακό...

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπαιξε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Μπορούσια Ντόρτμουντ και αποχαιρέτησε τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία τον έχει ήδη ανακοινώσει. Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός φορ αποχαιρέτησε τον κόσμο της Μπορούσια Ντόρτμουντ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ (3-2) στη "Σίγκναλ Ιντούνα Αρένα".

Μεγάλο πόνο μοιράζει ο Μιχαλολιάκος! Μαρινάκης: «Θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ήταν ο Μώραλης»... περαστικά σου βρε από τώρα για τις 25 Μαίου

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Βήμα της Κυριακής έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μόνο που δεν αποκάλυψε τις επόμενες μεταγραφές της ομάδας του, αλλά κινήθηκε... αμιγώς πολιτικά.

ANOIKTA τα καταστήματα την Κυριακή 4/05 σε ΟΛΗ τη χώρα

​Ανοικτά σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ θα είναι την Κυριακή 4/05 τα καταστήματα, ενώ παράλληλα σε ισχύ βρίσκονται και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις.
Με αφορμή μάλιστα τον «3ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας» που θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκτιμώντας ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της, προτείνει...

Ανοδικά και τον Απρίλιο η αγορά αυτοκινήτου

Παρά την εντυπωσιακή άνοδο κατά 30% στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων που καταγράφηκε τον Μάρτιο, η ελληνική αγορά κατέγραψε άνοδο και τον Απρίλιο. Και αυτό παρά την εορταστική Πασχαλινή περίοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες....

"Ο Τζικώστας σφύριζε αδιάφορα μπροστά στο πρόβλημα των μεταλλείων χρυσού"

Επίθεση του υποψηφίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη στον Απόστολο Τζιτζικώστα με αφορμή τα μεταλλεία χρυσού, και την τεταμένη κατάσταση στη Χαλκιδική.