05 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: ΦΡΙΚΗ!! Φαντάζεστε να είστε ο "φροντιστής του στήθους" της Irina Shayk ή ο "πασαλειφτής" της

...ενώ ένας άλλος της φροντίζει το στήθος (!) - Δείτε τι πρέπει να κάνουν οι συνεργάτες της καλλονής

Αν συνδυάσεις το όνομα Irina Shayk με τις λέξεις «τόπλες» και «Χαβάη» αυτό που προκύπτει είναι ένας άκρως εκρηκτικός συνδυασμός. Το ίδιο εκρηκτική είναι και η ίδια η Irina Shayk που με κάθε της φωτογράφιση υπενθυμίζει γιατί είναι σταθερά εδώ και χρόνια ένα από τα πιο σέξι θηλυκά του πλανήτη.

Ποιος ήθελε αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα το 2004-08; Αίτημα δικαστικής συνδρομής από ΗΠΑ!

Οι αρμόδιοι δικαστές υπέβαλαν αίτημα δικαστικής συνδρομής στις ΗΠΑ για να δούν εάν...
 
Το σχέδιο αποσταθεροποίησης την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή ο ανακριτής, στο γραφείο του οποίου φθάνουν πολλές πληροφορίες και από το εξωτερικό.

Θέλουν να κάνουν την Αγία Σοφία τέμενος -Κατατέθηκε πρόταση νόμου στην τουρκική εθνοσυνέλευση

Πρόταση νόμου με αντικείμενο τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος κατατέθηκε στην τουρκική εθνοσυνέλευση.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον Χασάν Γιλντιρίμ, ανεξάρτητο βουλευτή ο οποίος...

ΒΙΝΤΕΟ: Η κάθοδος των ΠΑΟΚτσήδων

Δείτε σε video διάρκειας επτά λεπτών το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό. Από τις πρώτες συγκεντρώσεις, τον παλμό στο γήπεδο, αλλά και την επιστροφή.

Πόσο έχει κοστίσει η επανένωση της Γερμανίας

Περίπου δύο τρισεκατομμύρια ευρώ έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα η επανένωση της Γερμανίας, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το Κέντρο SED-Staat για λογαριασμό της εφημερίδας Die Welt, με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

BINTEO-Οι εγκαταλελειμμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις από ψηλά

Μεγάλα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για το μέλλον των ολυμπιακών εγκαταστάσεων εντός του Ελληνικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, η αξία τους είναι μεγαλύτερη από την προκαταβολή που δίνει ο επενδυτής που θα εκμεταλλευτεί το Ελληνικό.

Γελάει ο κόσμος με Χατζηνικολάου: Δεν θα μεταδίδει δημοσκοπήσεις...γιατί δεν μπορεί να χωνέψει 2 πράγματα

Ο “αυτοδημιούργητος” (με τις πλάτες του γνωστού φρυδάτου Νταβατζή) επιχειρηματίας των ΜΜΕ Νίκος Χατζηνικολάου, σήμερα μας ανακοίνωσε (σχεδόν) περιχαρής μέσα από τα Twitter πως δεν θα δημοσιοποιεί δημοσκοπήσεις από τα ΜΜΕ που έχει στην κατοχή του.

Ο καραγκιόζης Αγάθωνας έβγαλε τραγούδι για τη δολοφονία του Καρέλι [βίντεο]

Για το σωφρονιστικό υπάλληλο που έσφαξε, ούτε λέξη...

Η δολοφονία του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι έγινε τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει ο Αγάθωνας Ιακωβίδης.

Στους στίχους, που έγραψε ο Δημήτρης Πανούσης όπως και τη μουσική, περιγράφονται...

Ξεκίνησαν οι απώλειες από τις Ευρωεκλογές: Ποια είναι τα τρία κόμματα που τέθηκαν εκτός εκλογικής μάχης

Εκτός Ευρωεκλογών η Νέα Ελλάδα ΧΟΧΟΧΟ

Τρία κόμματα τα οποία είχαν υποβάλει δήλωση συμμετοχής στον Αρειο Πάγο για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, δεν κατέθεσαν μέχρι την εκπνοή της προβλεπόμενης προθεσμίας συνδυασμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές. Τα κόμματα που δεν κατέθεσαν συνδυασμούς είναι:

Γιατί οι ισλαμιστές-τρομοκράτες στη Νιγηρία απαγάγουν κορίτσια και ποια είναι η τύχη αυτών των παιδιών

Είναι ο χειρότερος εφιάλτης για τους γονείς σε όλο τον κόσμο. Να έρθει η ημέρα που το παιδί τους δεν θα γυρίσει ποτέ από το σχολείο. Δεκάδες οικογένειες στη Νιγηρία ζουν αυτή τη φρικτή πραγματικότητα. Είναι οι οικογένειες των 230 μαθητριών οι οποίες απήχθησαν από την Μπόκο Χαράμ στις 16 Απριλίου.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε επίθεση στον Βασίλη Μιχαλολιάκο... δεν τους έδινε κτήρια να τα εκμεταλλεύονται... και είναι και Παναθηναϊκός, λένε

«Επίθεση» στον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο εξαπέλυσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσης, κατηγορώντας τον για τον τρόπο που αντιμετώπισε τα ερασιτεχνικά τμήματα των «ερυθρολεύκων» κατά την θητεία του και αφήνοντας αιχμές για την σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Με τις κλωτσιές έξω απ'τη ΝΕΡΙΤ το παρτσακλό του Καψή, ο ΔΗΜΑΡίτης Προκοπάκης

[Τώρα είναι υποψήφιος της Δράσης αλλά ήταν ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και τον επέβαλε ο Καψής. Για να φανταστείτε πόσο καραγκιόζης είναι δείτε το βιογραφικό που δημοσιεύει ο ίδιος: «Σπούδασε μηχανικός, δίδαξε οκτώ χρόνια στο Columbia, θεωρεί πόλη του τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν τη νοσταλγεί, λατρεύει το baseball και τους Yankees. Από το 1990 είναι αγοραίος: επιχειρηματίας και σύμβουλος επιχειρήσεων. Φιλελεύθερος, σταλινικός, σπασίκλας. Γαύρος το θρήσκευμα»]

Μετά βίας ένα 24ωρο έπειτα από την επίσημη έναρξη του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ έμεινε στη θέση του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Προκοπάκης.

Κλαίω με τη βλαμμένη που παραιτήθηκε και ήθελε να της πληρώνει ο Αλαφούζος το κινητό...

Σε "φραγή" του εταιρικού τηλεφώνου της Κατερίνας Ακριβοπούλου προχώρησαν οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ λίγο μετά την παραίτησή της, όπως αναφέρει η ίδια η δημοσιογράφος στο προφίλ της στο Facebook.

Ο παράδεισος των γυμνιστών -Το ξενοδοχείο στο οποίο δεν χρειάζεται κανείς ρούχα [εικόνες]

Διακοπές σημαίνουν ξενοιασιά και περίοδος απαλλαγής από τα περιττά βάρη. Για κάποιους, σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν τα ρούχα. Οι παραλίες γυμνιστών είναι μία λύση, αλλά όσοι θέλουν να περάσουν κάθε στιγμή των διακοπών τους όπως τους γέννησε η μαμά τους, τότε χρειάζονται κάτι παραπάνω.

Βρούτσης: Τέλος στις ουρές των ανέργων στον ΟΑΕΔ -Μέσω Διαδικτύου η ανανέωση της κάρτας ανεργίας

Μέσω του διαδικτύου θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας, οι περίπου 1.000.000 άνεργοι, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, είτε λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, είτε όχι. Η αλλαγή αυτή έρχεται με τροπολογία που κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες παροχές του Οργανισμού.

Θεέ μου γιατί μας τιμωρείς; «Μπλόκο» στο παρά πέντε από το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές ενώ μέχρι τώρα συμφωνούσαν!

Ξαφνική «αλλαγή πορείας» έκανε το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, καθώς, υιοθέτησε τα αιτήματα των «λαϊκατζίδων» και, πλέον, βάζει δύσκολα στην κυβέρνηση για το αν θα περάσει η όχι το νομοσχέδιο.

ΦΩΤΟ: Με τάνγκα και σ@ξι πόζες προσπαθεί να μαζέψει ψηφαλάκια για τον Τσίπρα η Ιταλίδα εκπρόσωπός του

Από σώμα καλά πάει... από φάτσα όμως χάλια

Η εκπρόσωπος της λίστας «L' Altra Europa con Tsipras» έκανε πάταγο ποστάροντας στο Facebook φωτογραφία της με προκλητικό μαγιό και το σύνθημα: Ψηφίστε Τσίπρα!
Φόρεσε το καυτό λευκό μπικίνι της, ακούμπησε ελαφρά στην κουπαστή του σκάφους και με μία πόζα που αρμόζει σε «κουνελάκι» του Playboy...

Σερβία: «Ξύλο» σε αγώνα της Παρτιζάν! (video)

Στα... χέρια πιάστηκαν οι παίκτες της Παρτιζάν και της Ραντνίσκι σε μεταξύ τους παιχνίδι για το σερβικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Άρχισαν τα έργα ανέγερσης ελληνικού σχολείου στο Μόναχο

Επιτέλους ο Σαμαράς έβαλε μπροστά ένα έργο που έπρεπε να έχει τελειώσει το 2012 όπως προέβλεπε ο σχεδιασμός όταν το ελληνικό κράτος αγόραζε από την πόλη του Μονάχου το οικόπεδο το 2001... μάλιστα τα τελευταία χρόνια η πόλη απείλησε να "αναστρέψει την πώληση" μπας και συγκινηθεί κανείς στην Ελλάδα. Ευτυχώς ξαναλέμε με προσωπική παρέμβαση του Σαμαρά τα 26 εκ ευρώ που θα στοιχίσει το έργο μπήκαν στον προυπολογισμό και ο ΟΣΚ υπέγραψε σύμβαση με ελληνική τεχνική εταιρία παρά τις αρνητικές ψήφους των ΠΑΣΟΚων στο ΔΣ του ΟΣΚ... να τα βλέπουν αυτά τα γίδια που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στο Μόναχο...

Η πρώτη εκσκαφή για την ανέγερση ελληνικού σχολείου στην περιοχή Μπεργκ αμ Λάιμ του Μονάχου πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με αγιασμό που τέλεσε ο Αρχιερατικός Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Απόστολος Μαλαμούσης, παρουσία της Γενικής Προξένου της Ελλάδας στο Μόναχο, Σοφίας Γραμματά και εκπροσώπων ελληνικής παροικίας της περιοχής.

BINTEO-ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΟΚΟΣ! O Ρέμος για την αστυνομία στην εκδήλωση

"Το θεώρησα μεγάλη χαζομάρα και ένιωσα ντροπή σαν Έλληνας που συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα μας" δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για την διακοπή της εμφάνισής του από την αστυνομία έπειτα από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας στα εγκαίνια ξενοδοχείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιτέλους Μάκαρος μετά από καιρό: Ο Τσίπρας βάρεσε προσοχή στην Άγκυρα

Ο πολιτικός γίγας βάρεσε προσοχή απέναντι στο Προξενείο της Άγκυρας
 
Τους τόνους ενόψει των Ευρωεκλογών ύψωσε από τη Χίο όπου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, στα πλαίσια της προεκλογικής ομιλίας του Κ. Μουσουρούλη, ο Μάκης Βορίδης εξαπολύοντας τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήρισε ως κόμμα της άκρας αριστεράς.

ΝΔ: Προφανώς "λεφτά υπάρχουν" για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας τις χθεσινές εξαγγελίες, για δωρεάν ρεύμα σε 410.000 οικογένειες (που τώρα είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο) και μείωση της τιμής πετρελαίου θέρμανσης σε 0,90 από 1,30 ευρώ, του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από την Κοζάνη, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Δεκτό το αίτημα Γερμενή-Μπούκουρα να υπερασπιστούν τον εαυτόν τους στη Βουλή

Δεκτό έκανε ο εισαγγελέας των φυλακών το αίτημα του βουλευτή Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμένη να μεταχθεί την Τετάρτη στη Βουλή προκείμενου να υπερασπίσει τον εαυτό του για την υπόθεση παραβάσεων του νόμου περί όπλων.

Σκυλοκαυγάς Καμμένου-Θεοδωράκη... για το ποιο τυπογραφείο τους βγάζει τα φυλλάδια

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΑΝΕΛ και Ποταμιού! Aφορμή η εκλογική επιχορήγηση των κομμάτων και η δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι τα 52.000 ευρώ για το κόμμα του δεν είναι επαρκή καθώς απαιτούνται μόνο για την εκτύπωση των ευρωψηφοδελτίων, 250.000 ευρώ .

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ: Αγγελική-Νώντας-Παρασκευή γι'αυτούς δεν θα γίνει καμία πορεία μνήμης....

Φυσικά αναφερόμαστε στους νεκρούς της MARFIN στις 5 Μαίου του 2010... σ'αυτούς τους οποίους τα φασιστικά αναρχοκομμούνια έκαψαν επειδή ήθελαν να δουλέψουν... επειδή είχαν διαφορετική άποψη απ' αυτούς. Δείτε το βίντεο αφιέρωμα του Σ. Θεοδωράκη που παρόλη την προσπάθεια απενοχοποίησης των αναρχοάπλυτων, περιέχει ενδιαφέρουςσες μαρτυρίες και το κάρφωμα μεταξύ των αναρχικών για το ποιοί έκαψαν τους 3 άτυχους εργαζόμενους:

ΒΙΝΤΕΟ-Οι 25 καλύτερες φωτογραφίες της NASA

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί 25 μαγικές φωτογραφίες που έχει τραβήξει η NASA από το διάστημα.

Τα 10 διασημότερα τελεφερίκ του πλανήτη! [PHOTOS]

Τα τελεφερίκ αποτελούν μια επιλογή για τους επισκέπτες που θέλουν να θαυμάσουν τις ομορφιές του τόπου από ψηλά...

ΦΩΤΟ: Το ΠΑΜΕ απαγορεύει τις Κυριακάτικες συγκεντρώσεις

Το ΠΑΜΕ απαγορεύει τις Κυριακάτικες συγκεντρώσεις άνω των  δύο ατόμων, ως ύποπτα καπιταλιστικές και αντεπαναστατικές:

Όταν η ψυχή βγαίνει από το σώμα: Η πρώτη επίσημη καταγραφή

Καναδοί επιστήμονες, μελέτησαν τους ισχυρισμούς γυναίκας, η οποία ανέφερε πως μπορεί να βιώσει ένα «αστρικό ταξίδι», όποτε εκείνη το θελήσει.

Στην αναφορά των επιστημόνων αναγράφεται πως:

BINTEO-24Hours 8 season recaps: O Jack Bauer επιστρέφει σήμερα... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΑΙΖΟΝ

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της επικής σειράς που ξεκινάει απόψε στις ΗΠΑ με μια νέα, 12ωρη αυτή τη φορά, περιπέτεια του Jack Bauer στο Λονδίνο και δείτε και τις περιλήψεις των 8 προηγούμενων σαιζόν:

Το ζητούμενο των ευρωεκλογών του Μαϊου

Ποτέ άλλοτε δεν είχαν υπάρξει ευρωεκλογές ,από τον καιρό που ισχύει αυτή η διαδικασία στην χώρα μας , που να έχουν τόσο έντονο πολιτικό και πολωτικό χαρακτήρα όσο αυτές που θα διεξαχθούν στις 25 Μαϊου . Γενικότερα οι ευρωεκλογές στην Ελλάδα φημίζονταν ότι ήταν μία διαδικασία που απλά αποτυπωνόταν καλύτερα ο εκλογικός χάρτης και το κάθε κόμμα , ειδικά τα κοινοβουλευτικά , έκαναν τους υπολογισμούς τους από εκεί και μετά και προετοιμάζονταν για την τελική μάχη των εθνικών εκλογών....

Η συνέχεια στο epi-dexia.blogspot.gr

Οι "ξόβεργες" του κ. Τσίπρα και τα "ξυπνοπούλια" της δραχμής

Του Γιώργου Κράλογλου

Ξεκάθαρο από τον κ. Τσίπρα είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση τα «ξυπνοπούλια» που θα επενδύσουν στην ιδιωτικοποίηση κρατικών Οργανισμών και επιχειρήσεων θα χάσουν τα λεφτά τους. Θολό όμως παραμένει αν στα «ξυπνοπούλια» συμπεριλαμβάνει και τους έλληνες που είναι ανάμεσα στους καταθέτες των 80-100 δισ. ευρώ εξωτερικού και λογαριάζουν στην (ενδεχόμενη) δραχμή του ΣΥΡΙΖΑ για να αγοράσουν Ελλάδα με ένα κομμάτι ψωμί.

Μυστικό ραντεβού για Σαμαρά και Καραμανλή

Τι συζήτησαν στη συνάντηση του περασμένου Δεκεμβρίου στη Μουρούζη

Ο Κώστας Καραμανλής δεν αιφνιδιάζεται όταν ακούει σήμερα, σε «βαθιά» παρασκήνια, να γίνεται λόγος για ενδεχόμενη Προεδρική υποψηφιότητά του το 2015. Δεν αποκλείει ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν σκέψεις για μια τέτοια εξέλιξη, αλλά θεωρεί, όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, ότι μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερες περιπλοκές για τη χώρα παρά να αποτελέσει λύση ευρύτερης αποδοχής.

Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει σε συνομιλητές του ότι πριν από πέντε μήνες, συγκεκριμένα στις 5 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ημέρα Πέμπτη, μεσημέρι, συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο πατρικό του, στην οδό Μουρούζη, και είχε μαζί του συζήτηση για ορισμένα σοβαρά θέματα. Ο κ. Καραμανλής είπε στον Αντ. Σαμαρά ότι διαφωνούσε κάθετα με εκείνους που συζητούσαν παρασκηνιακά την εκδοχή συνέχισης του βίου της κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό και του δήλωσε ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή του για συνέχιση της πρωθυπουργίας του.

Στη συνάντηση εκείνη ο κ. Καραμανλής διέψευσε κατηγορηματικά, από την πλευρά του, όλες τις φήμες που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για «επάνοδό» του στην ηγεσία της Ν.Δ. Επιπλέον, σε εκείνη τη συζήτηση, «έκαψε» εκ των προτέρων την περίπτωση για μελλοντική υποψηφιότητά του στην Προεδρία της Δημοκρατίας -κάτι που ήδη είχε αρχίσει να ακούγεται στα «γαλάζια» παρασκήνια.

Κατόπιν τούτου, ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο κ. Αντ. Σαμαράς σήμερα θυμάται την τότε τοποθέτησή του στο θέμα. Και στην ερώτηση «γιατί, λοιπόν, να επανέρχεται σήμερα ζήτημα Προεδρικής υποψηφιότητας Καραμανλή;», στενός συνεργάτης του απαντά: «Προφανώς εκτιμάται ότι ο Κ. Καραμανλής μπορεί να καμφθεί και να αλλάξει άποψη σε μια επόμενη πολιτική συγκυρία»…

«ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ». Η άρνηση του Κ. Καραμανλή να ανταποκριθεί σε μια μελλοντική πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξηγείται -αναφέρεται από τις ίδιες πηγές- ως εξής: Μια μετάβασή του σε αυτό το αξίωμα θα ισοδυναμούσε με αποχώρησή του από το πολιτικό πεδίο, με έναν τερματισμό της παρουσίας του στην ενεργό πολιτική, και θα αποτελούσε ένα είδος πολιτικής «συνταξιοδότησής» του. Ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά επιπλέον ότι ορισμένοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες πολύ θα ήθελαν να τον «ξεφορτωθούν» με μια μετακίνησή του στο Μέγαρο της οδού Ηρώδου του Αττικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δεν διαψεύδεται ότι παρασκηνιακά ο αμερικανικός «παράγων» θα έβλεπε απολύτως αρνητικά μια μετάβαση του Κ. Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (σελίδες 6-7). Η αμερικανική πλευρά, λένε, εκτιμά προφανώς ότι, έστω και από αυτή τη θέση, ο πρώην πρωθυπουργός, που ήρθε προ ολίγων ετών σε σύγκρουση με την Ουάσινγκτον στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, θα αποτελεί έναν «αντίπαλο» ο oποίος ενδεχομένως σε μια συγκεκριμένη συγκυρία θα έκανε κάποια «ζημιά». Από την πλευρά του, ο Κ. Καραμανλής «δεν ξεχνά» ούτε την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών με αμερικανικό «οφθαλμό», ούτε τις αντιδράσεις των ΗΠΑ στο άνοιγμά του προς τη Μόσχα στον ενεργειακό τομέα.

ΤΟ «ΑΓΚΑΘΙ». Από τη δημοσιογραφική διερεύνηση της στάσης του Κ. Καραμανλή σήμερα προκύπτει ότι ο πρώην αρχηγός της Ν.Δ., πριν απ’ όλα, αναμένει τις εξελίξεις σε δύο υποθέσεις: α) στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης του μηνός και β) στις αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά στην υπόθεση της «Νέας Ελλάδας».

Από ό,τι λέγεται στο στενό «καραμανλικό» περιβάλλον, ο πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει περιθώριο να μην αντιδράσει ευθέως στην περίπτωση μετάλλαξης του κόμματος σε «Νέα Ελλάδα» ή ό,τι άλλο. Αν δεν το κάνει και αφήσει στην τύχη της την «παράταξη», λένε οι κύκλοι αυτοί, η μόνη προοπτική γι’ αυτόν θα είναι η οριστική και αμετάκλητη απόσυρσή του από την πολιτική. Χρονικά, πάντως, παρεμβάλλεται το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, που ενδεχομένως θα καθορίσει ένα «νέο» πολιτικό σκηνικό, ίσως και έναν άλλο κομματικό χάρτη. O Κ. Καραμανλής «περιμένει», λοιπόν, τον Αντ. Σαμαρά.

Το σκηνικό στη δεξιά «πολυκατοικία»

Δεν αποτελεί μυστικό στη Νέα Δημοκρατία ότι η πολιτική ατμόσφαιρα στον «γαλάζιο» χώρο είναι ομιχλώδης και καυτή. Η αγωνία για το εκλογικό αποτέλεσμα, η «ατυχής» υπόθεση Μπαλτάκου, οι φημολογίες περί «Νέας Ελλάδας», δηλώσεις όπως αυτές της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, που βάλλει ευθέως κατά του αρχηγού της Ν.Δ., τα άσχημα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον πρωθυπουργό (σ.σ.: ο αρχηγός του ΛΑΟΣ επιθυμεί διακαώς «επάνοδο» του Καραμανλή, ο οποίος πάντως μάλλον τον αποφεύγει…), όλα τούτα συνθέτουν ένα σκηνικό ζοφερό στη δεξιά «πολυκατοικία». Δεν είναι, συνεπώς, περίεργο που ο Κώστας Καραμανλής κρατάει για τον εαυτό του κάποιες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική σκηνή. Και φυσικό είναι να περιμένει τις μετεκλογικές αποφάσεις του Αντ. Σαμαρά για την πορεία, τον πολιτικό χαρακτήρα και την ενδεχομένως νέα ονομασία του κόμματος.

Ας σημειωθεί εδώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αν αποκλείει σήμερα το ενδεχόμενο ανταπόκρισής του σε πρόταση για να θέσει Προεδρική υποψηφιότητα, το κάνει άσχετα με τις σκέψεις του για το μέλλον της Ν.Δ. Η άποψή του είναι ότι, αν ποτέ δεχόταν τέτοια υποψηφιότητα με διακομματική διαβεβαίωση ευρείας στήριξής της, η εντύπωση που θα άφηνε ο ίδιος και στην παράταξή του και γενικότερα στον χώρο της κοινής γνώμης θα ήταν ότι επί μακρόν σιώπησε γιατί προτίμησε τη «σιγουριά» της Προεδρικής θέσης από το να εκτεθεί, κινούμενος στον ανοικτό πολιτικό στίβο.

 
Του Κ.Ι. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΦΩΤΟ: Ωραία καθηγήτρια... δεν άφηνε κανένα παραπονεμένο: Διευθύντρια σχολείου έκανε σ@ξ, εν ώρα εργασίας, με τον φύλακα, τον υποδιευθυντή και έναν πατέρα μαθητή

Μια σεξομανής διευθύντρια γυμνασίου, στο Λονγκ Άιλαντ, απολύθηκε γιατί κατηγορείται ότι εν ώρα μαθημάτων «κοιμόταν» με έναν φύλακα, τον υποδιευθυντή του σχολείου, αλλά και έναν γονιό, αφήνοντας μάλιστα και ενοχοποιητικές φωτογραφίες σε υπολογιστή του σχολείου.

ΚΛΑΣΙΚΑ!! ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΠΑΡΙ! Στους 16 οι νεκροί από το ναυάγιο στην Σάμο

Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί 4,5 ναυτικά μίλια βόρεια της Σάμου στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Ήδη έχει γίνει η ρυμούλκηση και η ανέλκυση του δωδεκάμετρου γιοτ και έχουν μεταφερθεί οι σοροί συνολικά 16 ατόμων στο νοσοκομείο Σάμου -μεταξύ αυτών και τριών παιδιών.

ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!! Ποιες κατηγορίες αιρετών έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα σύνταξης

Το υπουργείο Οικονομικών ξεκαθαρίζει ότι, υπό τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, δεν είναι δυνατή η ανακίνηση του θέματος επέκτασης των διατάξεων που επιτρέπουν τη χορήγηση σύνταξης και σε άλλες κατηγορίες αιρετών οργάνων πλην εκείνων που ήδη προβλέπονται.

Τα εκατοντάδες βίντεο με όργια και η 14χρονη, «καίνε» τον Κύπριο επιχειρηματία -Της έδινε 150 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση

Εκατοντάδες βιντεοκασέτες και DVD στα οποία έχουν καταγραφεί επαφές που είχε με ανήλικες, βρέθηκαν στο σπίτι του 59χρονου επιχειρηματία Ακη Λευκαρίτη, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στην Κύπρο.

Το δέμα-βόμβα που έστειλε ο Ξηρός στο ΑΤ Ιτέας, θα προκαλούσε το θάνατο πολλών αστυνομικών

Το παγιδευμένο δέμα που εστάλη στο Α.Τ. Ιτέας, θα σκότωνε όσους αστυνομικούς βρίσκονταν σε απόσταση 50 μέτρων! Η εκρηκτική ύλη, περίπου μισό κιλό TNT, ήταν τόσο ισχυρή που σε συνδυασμό με τις βίδες και τα καρφιά που είχαν βάλει οι τρομοκράτες μέσα στο βιβλίο θα προκαλούσε ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες ζημιές.

Ντοκουμέντο: Η κατάπτυστη επιστολή αφοσίωσης των Τσάμηδων προς τον Μουσολίνι

Μια κατάπτυστη επιστολή του ηγέτη των Τσάμηδων Νουρή Ντίνο Μπέη στον Μουσολίνι δείχνει τον προδοτικό ρόλο των Τσάμηδων εις βάρος της Ελλάδος και την αφοσίωση τους προς την Ιταλία.

Η επιστολή εστάλη τον Φεβρουάριο του 1943 , φυλάσσεται στα ιταλικά αρχεία και στην τελευταία της παράγραφο και άσχετα με τις μετέπειτα εξελίξεις ,ο Νορή Ντίνο Μπέης ζητά από τον Καβαλιέρε,όπως αποκαλεί τον Ντούτσε ,να περάσουν οι Τσάμηδες στην Αλβανία,προφανώς γιατί είχει αντιληφθεί τις ευθύνες τους για τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει.

Μπένυ: Αποχωρούμε απ'την Κυβέρνηση αν πάρουμε χαμηλό ποσοστό-Να επιστρέψουν οι ΠΑΣΟκοι απ'τον ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένονται μετά τις ευρωεκλογές αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για πρώτη φορά, έθεσε θέμα παραμονής του ΠΑΣΟΚ στην συγκυβέρνηση αν το ποσοστό που θα λάβει η Ελιά στις ευρωεκλογές είναι κάτω από το 10%.

Σταϊκούρας: Μην ακούτε μαλακ@ες! Δεν μειώνονται οι συντάξεις του Δημοσίου

«Δεν εξετάζεται καμία παρέμβαση προς την κατεύθυνση της περαιτέρω μείωσης των συντάξεων που καταβάλλονται από το Δημόσιο» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 30 Απριλίου, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για το ενδεχόμενο νέων περικοπών στις συντάξεις.

ΤΩΡΑ-Προσθαλάσσωση πυροσβεστικού καναντέρ στον Θερμαϊκό

Σε αναγκαστική προσθαλάσσωση στον Θερμαϊκό κόλπο προχώρησε ένα αεροσκάφος τύπου καναντέρ της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Το αεροσκάφος προσέγγισε εμπορικό πλοίο που...

Προθεσμία πήραν οι βουλευτές της ΧΑ

Προθεσμία να απολογηθούν για τις 6,10,12 και 13 Ιουνίου πήραν αντίστοιχα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής,...

Καλά ρε μαλάκ@ς γιατί απασχολείτε τον Μπουτάρη με τα σκουπίδια και την κίνηση στην Τσιμισκή; Αυτός είναι εναλλακτικός... κάντε και τίποτα μόνοι σας!

Τελικά είναι σταρ. Αναγνωρίσιμος, ευχάριστος ως εναλλακτικός στους Αθηναίους, αλλά για ρωτήστε τι τραβάμε κι εμείς που ζούμε σ' αυτή την πόλη. 

Χθες μάθαμε ότι επρόκειτο μαζί με υποψηφίους συμβούλους να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης με ανοιχτή την αγορά. Εκτός από εμάς το έμαθαν και διάφοροι πολίτες που πήγαν στο σημείο συνάντησης για να του πουν τα προβλήματά τους. Αλλά...

Κομισιόν: Ανάπτυξη 0,6% το 2014 και 2,9% το 2015 για την Ελλάδα-Θετικές αναφορές της Wall Street Journal για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Στο 0,6% αναμένεται να φτάσει η ανάπτυξη στην Ελλάδα το 2014 η οποία θα ενισχυθεί περαιτέρω στο 2,9% το 2015, σύμφωνα με τις οικονομικές προβλέψεις που έδωσε η Επιτροπή στη δημοσιότητα. Ουσιαστικά η Κομισιόν επιβεβαιώνει τις προβλέψεις που είχε κάνει στις 25 Φεβρουαρίου.

Ρόδος: Τα καλλιστεία για την ''Μις Ουκρανία'' - Η οδύσσεια της 17χρονης καλλονής που κέρδισε τον τίτλο (Φωτό)!

Αν και κατάκοπη, η 17χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει τον τίτλο της Queen of Beauty. Αλλωστε τα ξανθά μαλλιά, τα μπλε μάτια και οι τέλειες αναλογίες της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους κριτές...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! Πανελλήνια συγκίνηση από την αποχώρησε της ΣΥΡΙΖΑίας Κατερίνας απ'τον ΣΚΑΪ!! Φεύγει και γράφει γράμμα στον Αλαφούζο

Την περασμένη Παρασκευή η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου παραιτήθηκε από το ΣΚΑΪ με μια επιστολή στον Γιάννη Αλαφούζο, όπου δεν κρύβει πως αισθάνθηκε επαγγελματικά προσβεβλημένη στο σταθμό... ειδικά τώρα που έμεινε και χωρίς βήμα να κάνει προπαγάνδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση PULSE RC: Στα ίδια η μικρή διαφορά υπερ του ΣΥΡΙΖΑ

Η πόλωση ευνοεί τους ισχυρούς. Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα από το πρώτο αποτέλεσμα της κυλιόμενης δημοσκόπησης της Pulse RC για topontiki.gr.

Έτσι οι κατ’ εξοχήν ευνοημένοι από την πόλωση της τελευταίας περιόδου, συγκριτικά με την τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για το «Ποντίκι», που δημοσιεύθηκε στις 9 Απριλίου, είναι ο σταθερά και επί μήνες προπορευόμενος ΣΥΡΙΖΑ και η δεύτερη Ν.Δ.

ΠΟΡΙΣΜΑ: Σοβαρές παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Ελληνικού στην τραγωδία του λούνα παρκ

Καταπέλτης για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστου Κορτζίδη, είναι το πόρισμα του Σώματος των Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σε σχέση με τη λειτουργία του λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 13χρονος Βασίλης.

Αποκαρδιωτικά χαρακτήρισε τα συμπεράσματα του πορίσματος ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε: «Το λουνα παρκ δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει λειτουργήσει».

Δείτε τη συγκινητική επιστολή του Μουρίνιο στο γιο του!

Ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι έγραψε ένα συγκινητικό σημείωμα προς το γιο του Ζοζέ τζούνιορ

Λίγο πριν τον χθεσινό αγώνα της Τσέλσι με την Νόριτς, ο Ζοζέ Μουρίνιο έγραψε μια συγκινητική επιστολή, στις σημειώσεις του, προς τον γιο του, Ζοζέ τζούνιορ, ο οποίος τον συνοδεύει πάντα στο γήπεδο και κάθεται τρεις θέσεις πίσω από τον πατέρα του.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωση Σαρκοζί από τουρίστες που τον είδαν ξαφνικά να κάνει τζόκινγκ δίπλα του στο Λος Άντζελες

Ξέραμε το τζόκινγκ του Νικολά Σαρκοζί στο δάσος της Βουλόνης, στο Παρίσι ή στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης αλλά στο Μπέβερλι Χιλς, στο χρυσό προάστιο του Λος Αντζελες, δεν το είχαμε ξαναδεί.