06 Μαΐου 2014

O κοτζαμπάσης Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ! Ο βίος και η πολιτεία του επαγγελματία "ακτιβιστή" της παραλιακής, Χρήστου Κορτζίδη

Πλήθος ερωτημάτων εγείρεται για τις βαρύτατες ευθύνες των δημοτικών φορέων του Ελληνικού στην τραγική υπόθεση του δυστυχήματος με θύμα ένα 13χρονο παιδί. Ευθύνες οι οποίες, φυσικά, βαρύνουν έναν δήμαρχο του… διαμετρήματος του Χρήστου Κορτζίδη -γνωστού για τους αγώνες του στην ερημοποίηση του παλαιού αεροδρομίου και στη γιγάντωση της μαφίας της παραλιακής.

Ο κατά δήλωσή του «ανένταχτος κομμουνιστής» Κορτζίδης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο στα νοτιοανατολικά προάστια. Αντιθέτως, πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους επαγγελματίες δημάρχους και η πορεία του παραπέμπει κυρίως σε κοινοτάρχες-κοτζαμπάσηδες της Ελλάδας των περασμένων δεκαετιών, οι οποίοι παρέδιδαν στα παιδιά τους τα κλειδιά των κοινοτικών γραφείων. Η μόνη δουλειά που έχει κάνει στη ζωή του είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Ο Τσίπρας θα τελειώσει μαζί με την κρίση-Δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο ούτε νέα μέτρα

Την βεβαιότητα ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέο Μνημόνιο και άλλα μέτρα εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεοπτική συνέντευξή του.

Ο κ. Σαμαράς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, αρνήθηκε κατηγορηματικά την πιθανότητα να σημειωθούν νέες περικοπές και τόνισε ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί και άλλο χρηματοδοτικό πακέτο.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Ζωής με Κασή-Εγκεφαλικό κόντεψε να πάθει ο Δριβελέγκας

Οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά τη νύχτα στη Βουλή και ο καυγάς του Μιχάλη Κασσή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έλεγε να σταματήσει...

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Τα αίματα όμως άναψαν για τα καλά όταν ο Κασσής είπε στην Κωνσταντοπούλου...

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς Πιπιλή-Κασσή

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινής Πιπιλή και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις λαϊκές αγορές.

ΒΙΝΤΕΟ-Βόλτα με ένα F-16

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν μία… βόλτα μέσα σε ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16;

Ο φωτογράφος Μπλερ Μπάντινγκ είχε την ευκαιρία να πετάξει με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και κατέγραψε σε κάμερα την εμπειρία του.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ Αντώνης Μακρυδημήτρης-Γιατί απομακρύνθηκε ο αριστερός Προκοπάκης

Ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Μακρυδημήτρης, είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ. «Πρόκειται για εξαιρετικό γνώστη της Δημόσιας Διοίκησης» δήλωσε ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θ. Φορτσάκης.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ! Σε δίκη ξανά στις 20 Μάη οι συγγενείς Γιακουμάτου για το «αμαρτωλό» γηροκομείο

Εκ νέου εδώλιο στις 20 Μαίου για τους συγγενείς του βουλευτή Γεράσιμου Γιακουμάτου, καθώς η δίκη τους για την υπόθεση του γηροκομείου «Αγιος Χαράλαμπος» σήμερα διεκόπη.

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δημοσίου από φόρο για όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό

Πολλά χαμόγελα στο υπουργείο Oικονομικών, καθώς οι έλεγχοι που έγιναν σε όσους έστειλαν εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού κατά την διάρκεια της κρίσης έβγαλαν λαβράκια. Ετσι, είναι περισσότερα από 200.000.000 ευρώ τα ποσά που έχουν εισρεύσει στα δημόσια ταμεία ως φόρος που έχει επιβληθεί από το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου.

Αναστέλλουν την απεργία τους παραγωγοί και έμποροι λαϊκών αγορών με ευχαριστίες προς ΠΑΣΟΚ και Κασσή

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν ομόφωνα οι Ομοσπονδίες των Λαϊκών Αγορών.

Με έκτακτη απόφαση οι Ομοσπονδίες προχωρούν στην αναστολή, ζητώντας ταυτόχρονα τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών και των παραγωγών των λαϊκών αγορών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τους λές και γκαντέμηδες που τους τσίμπησαν λίγο πριν φύγει η τρόικα: Σε αργία 26 λαδιάρηδες υπάλληλοι του υπ. Ανάπτυξης

Θα τους επαναφέρει κι αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ;

Σε αργία τέθηκαν 26 υπάλληλοι του υπ. Ανάπτυξης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου του «Πόθεν Έσχες». Όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα σε αρκετούς υπαλλήλους έχουν εντοπιστεί μεγάλα ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς, τα οποία όμως δεν δηλώθηκαν ποτέ.

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ; "Μπλόκαραν" 139,4 εκατ. ευρώ από λογαριασμούς του Γιανουκόβιτς

Οι εισαγγελικές αρχές της Ελβετίας δέσμευσαν χρηματικό ποσό τουλάχιστον 170 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (139,4 εκατ. ευρώ) από τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στον ανατραπέντα πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, υπουργούς της κυβέρνησής του και τις οικογένειές τους.

Ανακοινώνεται το ύψος των αποζημιώσεων που οφείλει η Τουρκία στην Κύπρο

Απόφαση, με την οποία θα ανακοινώνει το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων που οφείλει η Τουρκία στην Κύπρο, λόγω της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων στην νήσο το 1974 και λόγω της συνεχιζόμενης κατοχής του βόρειου τμήματός της, πρόκειται να εκδώσει η Ολομέλεια του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στις 12 Μαΐου 2014.

Το δεκαετές πάρτι "μαύρου" χρήματος στην Ελλάδα

Η δεκαετία 1999 - 2010 φαίνεται να είναι η περίοδος κατά την οποία διακινήθηκε το περισσότερο "μαύρο" χρήμα στη χώρα μας με την αξιοποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, σύμφωνα με εκτιμήσεις μελών της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.

Ο Λοβέρδος τι πίνει;; "Ο Παπανδρέου αδικείται. Είμαι υπερήφανος που τον στήριξα"

[Αυτό το σούργελο σκέφτονται κάποιοι να το μαζέψουν στη ΝΔ;]

Μία αποτίμηση της παρουσίας του στην πολιτική έκανε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, χωρίζοντάς την σε δύο φάσεις, προ της κρίσης και μετά.

BINTEO: Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Στους τηλεοπτικούς δέκτες μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Η Ελλάδα στις χώρες με τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες

Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον επιχειρηματικό τομέα σύμφωνα με το Κέντρο Μελετών Πολιτικής που εδρέυει στο Λονδίνο.

Δικαίωμα λόγου και ψήφου στους κρατούμενους βουλευτές της ΧΑ-Ο Μίχος διώκεται και για κατοχή ναρκωτικών

Δικαίωμα λόγου και ψήφου θα έχουν οι προσωρινά κρατούμενοι βουλευτές που θα προσέλθουν αύριο στη Βουλή προκειμένου να πάρουν μέρος στη συζήτηση και στην ονομαστική ψηφοφορία για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας τους στην Ολομέλεια του Σώματος.

Στον Ιβάν Σαββίδη έκταση-φιλέτο στη Χαλκιδική

Υπέγραψαν πριν από λίγο, το μεσημέρι της Τρίτης, οι εκπρόσωποι του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και του ομογενούς επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη την πώληση της έκτασης-φιλέτου στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής με τίμημα...

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ: Του ζητάνε εξηγήσεις που πήγαν τα λεφτά για την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεος

Εξηγήσεις για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση του Πεδίου του 'Αρεως από τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό έχει ζητήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με έγγραφο της στις 26 Μαρτίου.

Στα 7 δισ. ευρώ η επένδυση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο Ελληνικό

Μεγαλύτερη των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να είναι η επένδυση εταιρειών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Προσπαθεί να μπαλώσει τις μαλακ@ες του ο Κύρτσος: Επικοινωνιακό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ με συρραφές από το παρελθόν

Σε απάντηση σχετικής ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε τη παρακάτω), ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος επισημαίνει τα εξής:

«Το τελευταίο διάστημα το Γ.Τ. του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αμφισβητήσει κυβερνητικές επιλογές που δικαιώνονται από τις εξελίξεις αναφερόμενο επιλεκτικά σε δημοσιογραφικά κείμενα που δημοσίευσα κατά το παρελθόν....

Επίδειξη ισχύος του Στόλου στην Κρήτη - Βολές από πολεμικά πλοία

Κόλαση πυρός στο Πεδίο Βολής Κρήτης από πλοία του Στόλου μας.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Στόλου, εκτελέστηκαν επιτυχώς βολές:

ΦΩΤΟ-NSA: «Σπάστε» αυτόν τον κώδικα και γίνετε πράκτορες!

Το... μυστηριώδες tweet επινόησε η NSA για να προσλάβει πράκτορες - Ποια είναι η λύση;
Το γύρο του... διαδικτύου έχει κάνει από το πρωί της Δευτέρας ένα -μάλλον- ακαταλαβίστικο tweet Που «πόσταρε» η NSA στο λογαριασμό της. Πού είναι το περίεργο; Το εν λόγω tweet ήταν γραμμένο σε γλώσσα-κώδικα και όσοι μπόρεσαν να το αποκρυπτογραφήσουν μάλλον... κάνουν για πράκτορες, αφού δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο!

ΒΙΝΤΕΟ Μαραντόνα: Η μπάλα δεν ξεχνιέται ποτέ!

Ο Μαραντόνα έδωσε μια μικρή παράσταση με επαγγελματίας freestyler, δείχνοντας ότι και στα 53 του χρόνια, φορώντας κοστούμι και σκαρπίνι, μπορεί να σαγηνεύει με τις ικανότητές του.

Τα'δαμε όλα!! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τα γκάλοπ... προφανώς τον Βερναρδάκη και τη VPRC θα εννοούν


[Έχουν το θράσος και μιλάνε αυτοί που έχουν υποψήφιο ευρωβουλευτή τον Κούλογλου ο οποίος παραγγέλνει δημοσκοπήσεις για τη σελίδα του... και τις παραγγέλνει στο γνωστό στέλεχός τους τον Χ. Βερναρδάκη τον οποίο ο Τσίπρας έχει βάλει σε "επιτροπή σοφών" (οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους πλέον) για την αναθεώρηση του Συντάγματος και ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές του 2012 έδινε στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα 6%!!
Επειδή λοιπόν προφανώς αναφέρονται στον δικό τους και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια να τους θυμίσουμε ότι όντως ο Βερναρδάκης παίρνει έργα από το κράτος και μασάει το ΕΣΠΑ...

Δείτε ποια είναι η πανέμορφη σαραντάρα που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Βούλας, της Βάρης και της Βουλιαγμένης

Με πτυχίο από τη γυμναστική ακαδημία, σπουδές στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις και ιδιαίτερη ροπή στις ξένες γλώσσες, καθώς μιλά αγγλικά, γαλλικά και τούρκικα, η...

ΦΩΤΟ: Ενας σύλλογος για διάβασμα... τόπλες -Μια ομάδα γυναικών αναστατώνει τη Νέα Υόρκη

Μια ομάδα γυναικών δημιούργησαν έναν σύλλογο τον Αύγουστο του 2011 και διοργανώνουν συχνά events γύρω από τη Νέα Υόρκη, διαβάζοντας βιβλία... τόπλες.

Πρόκειται για το κλαμπ «The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society» που την Παρασκευή εμφανίστηκαν στο Central Park και το Σάββατο διάβασαν στη βεράντα ενός ξενοδοχείου.

Ελεγκτές με ...ψηλοτάκουνα, γυαλί καθρέφτη και στιλ CSI Μαϊάμι

Ξαφνικά, στα βίντεο που προβάλλονταν την περασμένη Τρίτη από το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος Βασίλης, εμφανίστηκε μια μελαχρινή όμορφη γυναίκα με 12ποντα και μπλε γυαλί καθρέφτη και ένας ψαρομάλλης κοστουμαρισμένος οι οποίοι επιθεωρούσαν το χώρο και τσέκαραν ότι βρισκόταν σε αυτό, με ύφος που θύμιζε... CSI.

Ποιοι προηγούνται για να εκλεγούν ευρωβουλευτές

Ευρωεκλογές έρχονται και αυτές τις ημέρες τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο, πόσους ευρωβουλευτές θα εκλέξουν τα κόμματα, ποιοι από τους υποψηφίους προηγούνται.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: ΒΙΝΤΕΟ της Μπόκο Χαράμ προκαλεί σοκ

[Ναι αμέ! Μπορούν να ενσωματωθούν στη δυτική κοινωνία οι μουσουλμάνοι... το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;]

Σοκ προκαλεί το βίντεο με το οποίο η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή περίπου 300 μαθητριών. Ο ηγέτης της χαρακτηρίζει τα κορίτσια "λάφυρα πολέμου" και υποστηρίζει ότι μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει.

Με κλούβα της ΕΛ.ΑΣ η μεταγωγή του Γερμενή από τον Κορυδαλλό στη Βουλή

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση άρσης ασυλιών βουλευτών μεταξύ των οποίων και του Γιώργου Γερμενή της Χρυσής Αυγής. Ο προφυλακισμένος βουλευτής πήρε τη σχετική άδεια για να μετακινηθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί επί του νέου αιτήματος των ανακριτριών.

«Πόρτα» έριξαν στον Ντεπαρντιέ, σαν Στρος Καν, οι Γάλλοι

Κλειστές είναι οι πόρτες των μεγάλων κινηματογραφικών αιθουσών της Γαλλίας για τους παραγωγούς της ταινίας «Welcome to New York» με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η οποία σκιαγραφεί το πορτρέτο του Ντομινίκ Στρος Καν, ξεκινώντας από τη σύλληψή του σε ξενοδοχείο της Sofitel Νέας Υόρκης με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

ΣΥΡΙΖΑίοι κατέθεσαν τροπολογία για να μη τυχόν και γλιτώσει τα χρέη το ΠΑΣΟΚ, αν γίνει ΕΛΙΑ

Τροπολογία-προσθήκη στο Μεσοπρόθεσμο κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Ρυθμίσεις για τα Οικονομικά των Κομμάτων».

Οι 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφουν την τροπολογία ζητούν τα κόμματατα τα οποία προέρχονται από το μετασχηματισμό κομμάτων που έχουν εκλεγεί στις τελευταίες εθνικές ή ευρωπαϊκές εκλογές να θεωρούνται...

Ξανάβγαλαν απ'το κλουβί τη Ζωή: Κασσής σε Κωνσταντοπούλου: «Άντε να εισπράξεις κάνα βοήθημα!»

Δείτε το βίντεο με τον καυγά εδώ

Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Μιχάλη Κασσή και τον Γιάννη Δριβελέγκα ξέσπασε στις 2.30 τα ξημερώματα στη Βουλή, προκαλώντας μια εικόνα που αμαυρώνει το κύρος του κοινοβουλίου.

H ελληνίδα μοντέλο με τα 1.20 ύψος πόδια [εικόνες]

Θεωρείται το μέλλον στο χώρο του μόντελινγκ. Αφού διακρίθηκε σε εγχώρια καλλιστεία, η Χριστιάννα Γαργαροπούλου συνεργάστηκε με όλους σχεδόν τους Ελληνες σχεδιαστές μόδας και στη συνέχεια άνοιξε αμέσως τα φτερά της για τις πασαρέλες του εξωτερικού.

Ρωσικά μαχητικά πάνω από τις ακτές της Καλιφόρνια -Αναχαιτίστηκαν από αμερικανικά

Πάνω από τη νήσο Γκουάμ και τις ακτές της Καλιφόρνια εντόπισαν τα ραντάρ να πετούν ρωσικά αεροσκάφη, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στον Ειρηνικό και όπως μετέδωσε το Reuters.

Ο ξεπεσμός του Λανς Αρμστρονγκ -Μετά τις μαϊμού νίκες φοράει ποδιά και αλλάζει λάστιχα [βίντεο]

Θα μπορούσε κάλλιστα να θέσει υποψηφιότητα για τον πιο «βρώμικο» αθλητή στην ιστορία του αθλητισμού. Ο παγκόσμιος πρωταθητής πόδηλασίας, Λανς Αρμστρονγκ ο οποίος έχασε όλα του τα μετάλλια που είχε κερδίζει από το 1998 μετά από τη παραδοχή ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, κάνει τώρα μια νέα στροφή στη καριέρα του.

Γελάει κι ο Πάγκαλος με τον Μπένυ: «Πράξη αυτοκτονίας το δίλημμα που θέτει ο Βενιζέλος»

Για «αφελή εκβιασμό» των ψηφοφόρων εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο ο πρώην Βουλευτής

Ευθείες βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Θόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας τον για «αφελή εκβιασμό» των ψηφοφόρων αναφερόμενος στο δίλημμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος σχετικά με την κυβερνητική σταθερότητα.

ΒΙΝΤΕΟ! Νέα φάπα σε Σταθάκη: Νέα μεγάλη πτώση στα επιτόκια των εντόκων γραμμάτιων

Δείτε το βίντεο στο τέλος για να γελάσετε με τον άσχετο Σταθάκη που θέλει να κυβερνήσει
Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε την Τρίτη το ελληνικό Δημόσιο μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με το επιτόκιο να σημειώνει νέα πτώση στο...

Βίντεο: Η «εισβολή» του Άδωνι στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ

Άρπαξε το μικρόφωνο και είπε αυτά που ήθελε να πει...

Μπορεί να μην είχε φτάσει ακόμη η ώρα για να εμφανιστεί στην εκπομπή «Έξι Δέκα» της ΝΕΡΙΤ, στην οποία ήταν καλεσμένος, ωστόσο, φαίνεται πως ο  Αδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε την αναμονή για αυτό και... εισέβαλε στο στούντιο, άρπαξε το μικρόφωνο του δημοσιογράφου  Χρήστου Μέγα  και πήρε το λόγο.

Τι ήταν όμως αυτό που έκανε τον υπουργό Υγείας να εισβάλει στο στούντιο, αιφνιδιάζοντας τους παρουσιαστές; 

Νέο «άκυρο» σε ΠΑΟΚ για Θέρμη

«Όχι» στην ένσταση που είχε καταθέσει ο Δήμος Θέρμης για την αρνητική εισήγηση της αποκεντρωμένης διοίκησης για το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ είπε η επιτροπή 152.

Γεωργιάδης: «Ντροπή! Ακόμη και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν»

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, αυτό που έγινε αδικεί πρωτίστως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ

Ως «ντροπή» του ελληνικού πολιτικού συστήματος χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας το γεγονός ότι για ένα θέμα, όπως αυτό το λαϊκών αγορών, «πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν», σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα.

Αιματηρή έκρηξη σε σήραγγα στη Συρία - Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Περίπου 30 καθεστωτικοί σκοτώθηκαν σήμερα στην επαρχία Ιντλίμπ στη Συρία όταν αντάρτες πυροδότησαν εκρηκτικά μέσα σε σήραγγα που περνούσε κάτω από σημείο ελέγχου.

Κύπρος: Ολόκληρο sex shop στο σπίτι του Λευκαρίτη - Στο φως νέα στοιχεία για τα όργια με ανήλικες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης των οργίων με ανήλικες στη Κύπρο. Οι έρευνες φέρνουν καθημερινώς στο φως νέα στοιχεία τα οποία εξοργίζουν τη κοινή γνώμη αφού ο επιχειρηματίας 'Ακης Λευκαρίτης που έχει «προφυλακιστεί» αντί να βρίσκεται στα κρατητήρια βρίσκεται σε σουίτα του Νοσοκομείου με τους γιατρούς να μη δίνουν εξηγήσεις για τους λόγους που επιβάλλουν τη νοσηλεία του.

Οι τελευταίες ώρες της Φαίης! Έλυσε την σιωπή της η αδερφή της - «Ο κατηγορούμενος με απειλούσε με ροζ βίντεο»

- Χώρισα μαζί του λίγο πριν τα φτιάξει με την Φαίη - Είχα αποκαλύψει στην αδερφή μου για την σχέση μου με τον κατηγορούμενο πολύ καιρό πριν το περιστατικό της Νεας Μάκρης
- Είδα την αδερφή μου χτυπημένη στο πρόσωπο με πρησμένο το αριστερό μάτι και αίμα στα χείλη, είπε στο δικαστήριο
- «Πήγα σε καλλιστεία σκύλων αντι να πάω στα σαράντα της αδερφής μου γιατί....

Πιπιλή κατά Κασσή: «Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς...»

Οξύτατη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, και προσωπικά στον Μιχάλη Κασσή, εισηγητή του κόμματος στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, εξαπέλυσε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή με αφορμή την αιφνίδια αλλαγή στάσης της Χαριλάου Τρικούπη στο θέμα.

Παραλίγο ξύλο στη Βουλή

Στα χέρια παραλίγο να έρθουν τα ξημερώματα έξω από την Ολομέλεια ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής με αφορμή το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές.

ΑΞΙΟΣ ΡΕ!! Ελληνάκι κέρδισε τη μαθηματική Ολυμπιάδα χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος!

Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος έκανε περήφανους τους γονείς και τους καθηγητές του, αποδεικνύοντας τις εκπληκτικές δυνατότητές του...

Την Κυριακή (04-05-2014), διεξήχθη στο Πλέβεν της Βουλγαρίας ο διαγωνισμός για την 31η Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών με την συμμετοχή 20 χωρών

Σαμαράς-Καραμανλής στέλνουν προεκλογικό μήνυμα ενότητας στη ΝΔ με αφορμή το μνημόσυνο Καραμανλή

[Πόσο γελάω με κάτι γατάκια εδώ που κατά καιρούς θέλουν να περάσουν ότι ο Καραμανλής καλοβλέπει Τσίπρα ή με τον Πανάρα που επικαλείται τον Καραμανλή... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΕ..]

Αφορμή για να δηλώσουν την ενότητα της παράταξης και να στείλουν μήνυμα συστράτευσης στην κομματική και κοινωνική βάση της ΝΔ, ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών, θα αποτελέσει για τους Αντ.Σαμαρά και Κ.Καραμανλή το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! 40.000 «ύποπτες» αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα-Έχουν δηλώσει ένα κάρο φιλοξενούμενους...

Από... κρισάρα περνάει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων χιλιάδες περιπτώσεις φορολογούμενων, οι οποίοι μπορεί να πήραν κατ' αρχήν την έγκριση από το ΚΕΠΥΟ για το κοινωνικό μέρισμα, αλλά μπήκαν στο αποκαλούμενο «δείγμα υψηλού κινδύνου» αφού τα στοιχεία των αιτήσεων τους κρίθηκαν «ύποπτα».