08 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: Δείτε τον παιδοβούβαλο της Ανθής Σαλαγκούδη να σας πέσει το σαγόνι

Δεν θα πιστεύετε με ποια τα είχε πριν ο νυν σύντροφος της Σαλαγκούδη!

Εκτός από θεατράρχης, θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον εγχώριο πολιτισμό.
Ο λόγος για τον...

Κατσανιώτης: Από την ευθύνη για την εικόνα της Ελλάδος, στη μάχη για την εικόνα της Δυτικής Ελλάδας

Την εμφάνισή του έκανε χθες το πρώτο σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Στο συγκεκριμένο σποτ περιγράφεται η αρνητική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και η αλλαγή που συνετελέσθη στα δύο τελευταία χρόνια. Αποτέλεσμα της αλλαγής είναι τόσο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και διεθνείς ηγέτες να μιλούν με θετικά λόγια για την Ελλάδα.

Τουρίστας στη Μόσχα ο Αλέξης Τσίπρας – Τον έγραψε κανονικά ο Λαβρόφ

Κόλαφος για τον Αλέξη Τσίπρα κατέληξε το πολυδιαφημισμένο ταξίδι του στη Μόσχα. Ο Πούτιν αρνήθηκε από την αρχή να έχει συνάντηση μαζί του.

Ποια συνάντηση δηλαδή, φωτογραφία μαζί του επεδίωξε να βγάλει για να την…

Δηλαδή ρε Νικολάκη όταν προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση δεν είναι… μαϊμού ;

Ανοίγοντας την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ «stokokkino.gr» βλέπουμε ότι πρώτο θέμα είναι η δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Ποντίκι».

Επίσης, και στην ιστοσελίδα της Αυγής, του κομματικού οργάνου του κ. Τσίπρα, η δημοσκόπηση παίζει δεύτερο θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ για ψεκασμένους και ΣΥΡΙΖΑίους: Η βόλτα του Σαμαρά στην Αθήνα και οι χειραψίες με τους πολίτες

Με ευδιάθετη και χαλαρή διάθεση, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς έκανε σήμερα Παρασκευή μία βόλτα στην Αθήνα. Αμέσως, μετά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να πάει με τα πόδια από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου, συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειας.

Καμμένος ALERT! Μυστήριο με... UFO που καταστρέφει βάση των Ταλιμπάν -Αμερικανική προπαγάνδα; [εικόνες&βίντεο] Πηγή: Μυστήριο με... UFO που καταστρέφει βάση των Ταλιμπάν -Αμερικανική προπαγάνδα;

Ακόμα και... UFO έχουν στραφεί εναντίον των Ταλιμπάν, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Αμερικανοί! Ο λόγος για ένα βίντεο, το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, με την καταγραφή επίθεσης ενός... UFO σε βάση των Ταλιμπάν, στο Αφγανιστάν.

BINTEO-H εντυπωσιακή Βραζιλιάνα επόπτης

Για μια ακόμη φορά η όμορφη Βραζιλιάνα επόπτης Φερνάντα Κολόμβο Ουλιάνα τραβάει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η εντυπωσιακή ξανθιά Φερνάντα κλέβει την παράσταση κάθε φορά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα της 17Ν: Ο αρχιδολοφόνος Κουφοντίνας, απαντά στον δολοφόνο Τζωρτζάτο

Σκηνικό εμφυλίου θυμίζει στο εσωτερικό της η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν με τα μέλη της να «ανταλλάσσουν» εχθρικές επιστολές και να επιτίθενται ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του Δημήτρη Κουφοντίνα να απαντήσει στην επιστολή Τζωρτάτου η οποία είχε τίτλο «Η πικρή αλήθεια για τον τραγικό θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν και την εικόνα κατάντιας της 17Ν το 2002».

Σαμαράς: Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση η επιτυχία της ΔΑΠ

«Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση» αποτελεί η επιτυχία της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ για να συγχαρεί τη φοιτητική παράταξη, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Αλβανό ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανό ζώο φυσικά

Eξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία ενός ζευγαριού 60 και 63 ετών τα πτώματα των οποίων είχαν βρεθεί το μεσημέρι της 13 Σεπτεμβρίου 2012 μέσα σε δύο διαμερίσματα στην πολυκατοικία που διέμεναν, στην οδό Καλλέργη στον Πειραιά.

BINTEO: Χτύπησαν με σφαίρες από καουτσούκ ΔΥ... στην Αργεντινή του Αλέξη Τσίπρα

Η στρατιωτική αστυνομία της Αργεντινής άνοιξε πυρ με σφαίρες από καουτσούκ κατά δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι διαδήλωναν ζητώντας αύξηση των μισθών στην βόρεια επαρχία Τσάκο.

H εκρηκτική Γεωργία Σάλπα, στις 25 πιο σ@ξι γυναίκες του πλανήτη για το 2014 [εικόνες]

Στην 25η θέση της λίστας με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, που συνέταξε το περιοδικό FHM, συναντά κανείς ένα όνομα ελληνικό: Γεωργία Σάλπα. Η Ελληνοϊρλανδή τηλεπερσόνα της Βρετανίας ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του 2014. Την ίδια ώρα, οι πλούσιες καμπύλες της την έκαναν το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας εσωρούχων, για γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Η τροχαία σταματάει τον λογοκλέφτη Χατζημαρκάκη που οδηγεί διώροφο πούλμαν! [εικόνες]

Ρε μεγάλε πως το έφερες εδώ το λεωφορείο; Το εκτελώνισες; Πινακίδες έχει; Γιατί όπως φαίνεται στις φώτο δεν έχει ελληνικές πινακίδες... Μιλάμε για μεγάλο λαμόγιο...

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης κατέφυγε στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ζητώντας τη βοήθειά του - όχι ενόψει ευρωεκλογών, αλλά επειδή έχει μπλεξίματα με την Τροχαία!

Τα πορτοκάλια «Τσίπρας» ήρθαν από την Σικελία και στην Ελλάδα -Τα μοιράζουν στο Ακροπόλ [εικόνες]

Πολλή κουβέντα έγινε τις τελευταίες ημέρες για τα πορτοκάλι που φέρουν το όνομα του Αλέξη Τσίπρα, μια συμβολική πρωτοβουλία των στελεχών της λίστας «Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα» στη Σικελία, που αντικαθιστά τις κονκάρδες της προεκλογικής καμπάνιας του ιταλικού συνδυασμού.

Κόντρα μεταξύ του κινήματος Γκιουλέν και Ερντογάν για την Αγία Σοφία

Η Αγία Σοφία είναι η νέα μεγάλη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του κινήματος Γκιουλέν και της κυβέρνησης Ερντογάν έπειτα από τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία ότι το κυβερνών κόμμα ετοιμάζει σχέδιο ανοίγματος της Αγίας Σοφιάς για προσκύνημα στους μουσουλμάνους.

Μετά τη Θεοπούλα, ο ...Κιμούλης.... ναι μωρέ, αυτός που συνελήφθη επειδή δεν πληρώνει τα χρέη του στο κράτος

Πιστή στην παράδοση που η ίδια ξεκίνησε με την τηλεοπτική Θεοπούλα, κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ, στο πλαίσιο της καμπάνιας της για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η Ρένα Δούρου ξαναχτυπά.

Σε άλλα νέα κουκουλοφόροι πάλι έδειραν ΔΑΠίτες σε μια επίδειξη δύναμης από 10 (δέκα) άτομα στα ΑΕΙ

Για ακόμη μία φορά μικρές ομάδες κουκουλοφόρων έκαναν επίδειξη τραμπουκισμού στα ανοχύρωτα πανεπιστήμια. Χθες στο στόχαστρό τους βρέθηκαν τα δύο πανεπιστήμια της οδού Πατησίων – το ΕΜΠ και το Οικονομικό (η πρώην ΑΣΟΕΕ). Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, μπήκαν στα δύο ιδρύματα και έσπειραν τον πανικό σε φοιτητές και εργαζομένους.

Last year γιατί τώρα είμαστε για το πέ@ς καβάλα: Ελληνικά 9 από τα 15 καλύτερα κλασικά βιβλία όλων των εποχών

Οι κλασικοί συγγραφείς ακόμα και σήμερα μας διδάσκουν για την αγάπη, την πολιτική, την ιστορία και τους θρύλους. Η ιστοσελίδα της γνωστής βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph» επέλεξε τα 15 καλύτερα «κλασσικά» βιβλία όλων των εποχών. Ανάμεσά τους η...

Κανένα αίτημα επιστροφής στην Ελλάδα από τη μειονότητα στην Ουκρανία

Το ζήτημα της Ουκρανίας και των μειονοτήτων βρέθηκε στο επίκεντρο της 9ης Τριμερούς Διάσκεψης υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, που έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Η Ελλάδα γίνεται Κατάρ -Οι γεωτρήσεις θα δώσουν πετρέλαιο αξίας 15 δισ.

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου στο υπουργείο Περιβάλλοντος, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, θα υπογραφούν οι συμβάσεις μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των ανάδοχων κοινοπραξιών για έρευνες υδρογονανθράκων στα τρία οικόπεδα: Ιωαννίνων, Πατραϊκού Κόλπου και Κατακόλου και στην κυβέρνηση εκτιμούν πως θα μπορέσουν να αντληθούν 250 εκατ. βαρέλια πετρελαίου.

Μοναχοί του Θιβέτ χορεύουν breakdance και αποθεώνονται -Τίμησαν τη μνήμη μέλους των Beastie Boys [βίντεο]

Ποιος να το περίμενε. Μια ομάδα Θιβετιανών μοναχών χόρεψε breakdance προκειμένου με αυτό τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Adam Yauch, τρία χρόνια μετά το θάνατό του.

ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

      Ρε πουλημένα τομάρια,δεν έχετε καθόλου ΤΣΙΠ(Ρ)Α ?
      Ρε ΗΛΙΘΙΟΙ γνωρίζετε σε τι ΔΥΣΒΑΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ μπορείτε να οδηγήσετε τη χώρα ?
      Το γνωρίζετε ότι έτσι γινότανε και γίνεται και στη Κύπρο ,με τα γνωστά αποτελέσματα της διχοτόμησης ?
      ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ επιτέλους.


ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Βρούτσης: H ανεργία αποκλιμακώνεται για τα καλά-60.000 νέες θέσεις εργασίας τον Απρίλιο

[Μην πεταχτεί πάλι κανας στόκος, όπως τον περασμένο μήνα που είχα βάλει την ανάλογη είδηση, και ο απόλυτος βλάκας σχολίασε: "ναι καλά, τους απολύουν και τους ξαναπροσλαμβάνουν με χαμηλότερο μισθό"... Ρε στόκε μιλάμε για περισσότερες θέσεις εργασίας... αν ίσχυε αυτό που λές ρε στόκε οι θέσεις εργασίας θα παρέμεναν ίδιες, αλλά η ανακοίνωση μιλάει για ΝΕΕΣ... γκεκε;]

Ιδιαίτερα αισιόδοξος εμφανίζεται ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» για το μήνα Απρίλιο.

Ευαγγελάκου: "Ο άνδρας μου διεκδικεί παραγωγές. Ε και;" ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Για τους λόγους που οδήγησαν στην καθαίρεση του προέδρου της ΝΕΡΙΤ Γιώργου Προκοπάκη και την εμπλοκή του συζύγου της σε υποψήφιες παραγωγές μιλά η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Κατερίνα Ευαγγελάκου που διετέλεσε για λίγες μόλις ώρες πρόεδρος της εταιρείας, πριν οριστεί από το εποπτικό συμβούλιο νέος πρόεδρος.

Ένας Έλληνας στρατιωτικός νεκρός στο Αφγανιστάν για τον οποίο δεν ακούσαμε - Ποιος είναι

Ο καναδός, ελληνικής καταγωγής, Δημήτριος Δίπλαρος είχε όνειρα. Ήθελε να παντρευτει να κάνει ενα μεγάλο ελληνικό παραδοσιακό γάμο, να γίνει πατέρας και να ενταχθεί στις Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας. Η θητεία του στο Αφγανιστάν ήταν γι αυτον απλά ένα ξεκίνημα στην ζωή.

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (8 Μαϊου 1821)

08/05/1821 Η Μάχη της Γραβιάς. Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος νικά τις τουρκικές δυνάμεις υπό τον Ομέρ Βρυώνη. Επαναστατικές κινήσεις γίνονται και στην Εύβοια.

Μετά την ήττα των Ελλήνων στην Αλαμάνα (23 Απριλίου 1821), άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τους Τούρκους πασάδες Ομέρ Βρυώνη και Κιοσέ Μεχμέτ προς την Ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο.

ΒΙΝΤΕΟ: Πάλι με τα σκουπίδια τα έβαλε η Ρένα...

Επειδή ως γνωστόν οι αντιμνημονιακοί πετάνε αλλιώς τα σκουπίδια τους από τους μνημονιακούς, δείτε πως τα πετάνε η Θεοπάλαβη υποψήφια και η Ρένα Δούρου που προφανώς θεωρεί την εκμετάλλευση (ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! Την απασχολεί η εκμετάλλευση και όχι η αποκομιδή και η καθαριότητα της περιφέρειας) των σκουπιδιών το σημαντικότερο θέμα της Περιφέρειας Αττικής και διάλεξε να ξεκινήσει μ'αυτό στα σποτάκια της προεκλογικής της εκστρατείας:

ΦΩΤΟ: LOL ΡΕ!! Η πρώτη βδομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση

Σε έξι μέρες θα τα 'χουν αλλάξει όλα όπως λέει κι ο Κνίτης... την έβδομη, θα αναπαυθούν... μαζί με τον Τσακ Νόρις:

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο ξύλο ανάμεσα σε κορίτσια

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δεν είναι ολόκληρο γιατί ο καυγάς ανάμεσα στις δύο έφηβες ήταν τόσο άγριος που το δίκτυο θεώρησε το περιεχόμενό του υπερβολικό και διέκοψε την μετάδοσή του.

Όπως θα δείτε δύο νέα κορίτσια βρίζονται και παίζουν ξύλο σε μια αυλή στο Οχάιο. Ο καυγάς τελειώνει όταν...

Τι φταίει και πληρώνουμε χαράτσι και εισφορά αλληλεγγύης

Με όποιο πολιτικό, οικονομικό ή ιδεολογικό πρόσημο και αν το προσεγγίσει κανείς, το Ελληνικό Δημόσιο πρακτικά χρεοκόπησε το 2010. Η πολιτική ηγεσία αντί να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να περικόψει άμεσα το μέγεθός του, επέλεξε να μην θίξει την βασική εκλογική του πελατεία, τους Δημόσιους Υπαλλήλους, αλλά να μεταθέσει την χρεοκοπία του στον ιδιωτικό τομέα αυξάνοντας τους φόρους και επιβάλλοντας χαράτσια και εισφορές αλληλεγγύης.

Ορισμένοι θα διατυπώσουν δύο εύλογες απορίες:

Η συνέχεια στο imperatorlex.blogspot.de

Ποιοι "στρίμωξαν" τον Καραμανλή στη συνεδρίαση της Κ.Ο.

Πηγαδάκια με ... νόημα

Πολλές αλλαγές στην ανθρωπογεωργραφία και στα πηγαδάκια της Κ.Ο. της Ν.Δ. υπάρχουν σ’ αυτή την συνεδρίαση.

Και ο μπαμπάς του αντικαθεστωτικού ληστή υπέρ της ΧΑ

«Υπάρχει μία βάση σε αυτό, ότι δηλαδή, τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων», τόνισε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον realfm 97,8.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΡΩΤΑΕΙ ΡΕ; Κύρτσος: Ναι στην αλλαγή ονόματος στη Νέα Δημοκρατία

Υπέρ της μετονομασίας της ΝΔ σε Νέα Ελλάδα, τάχθηκε στα Παρπολιτικά 90,1, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

«Στηρίζω τον κ. Σαμαρά και την προσπάθεια  όλων (;) στο κόμμα...

Ο Τζόρνταν ήταν ρατσιστής με τους λευκούς!

Το ρατσιστικό παραλήρημα του Στέρλινγκ έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις στο ΝΒΑ και ο Μάικλ Τζόρνταν παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος ήταν ρατσιστής αλλά με τους λευκούς.
Κατά την παρουσία του βιβλίου του, ο Μάικλ Τζόρνταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν με τον Στέρλινγκ και τότε αποκάλυψε ότι...

Η... απειλή Σαμαρά στην αστυνομικίνα της Βουλής

Κέφια είχε ο πρωθυπουργός μετά την Κ.Ο.

Κέφια είχε ο Σαμαράς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Αποχωρώντας από το Κοινοβούλιο συνοδεία του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Πρωθυπουργός κοντοστάθηκε έξω από την είσοδο των Υπουργικών στην Ολομέλεια βλέποντας την Νικολέτα, την  "δίμετρη" πανέμορφη αστυνομικίνα, η οποία...

«Σαλόνικα ΡΕ» -Αυτοί είναι οι υποψήφιοι που υπόσχονται μια μάγκικη αυτοδιοίκηση [εικόνες]

Κόντρα στο «βομβαρδισμό» φωτογραφιών και υλικού από υποψηφίους των δημοτικών εκλογών στο Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ομάδα νέων δίνει τη δική της «πινελιά» στον προεκλογικό αγώνα και την πολιτική ζωή.

Με 30% ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους καθηγητές τι περιμέναμε;; Στην τελευταία θέση στην Ευρώπη το σχολικό σύστημα της Ελλάδος

Στην τελευταία θέση στην Ευρώπη και στην 33η στον κόσμο κατατάσσεται το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη του εκδοτικού οίκου Pearson για λογαριασμό του ιδρύματος Economist Intelligence Unit.

Τουρίστρια έπεσε πάνω στον Σαμαρά, τον πέρασε για περαστικό και τον ρώτησε πώς θα πάει στο Κολωνάκι [εικόνα]

Μια... απίστευτη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς πήγαινε από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου με τα πόδια, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Καθώς περπατούσε, μια τουρίστρια με έναν χάρτη στα χέρια τον ρώτησε στα αγγλικά αν θα μπορούσε να τον αποσχολήσει για λίγο. Ο πρωθυπουργός απάντησε καταφατικά. Τότε η τουρίστρια...

Γατάκια τα χάπια σας! Αυξήθηκαν κατά 1,4% οι εξαγωγές τον Μάρτιο-Αύξηση 5,9% χωρίς το πετρέλαιο!

Στα 3.970,4 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων τον Μάρτιο του 2014, έναντι 3.709,9 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 7,0%.
Αντίστοιχα η μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή διαμορφώθηκε σε αύξηση...

Μούφα οι παροτρύνσεις Πούτιν:Κανονικά θα γίνουν τα δημοψηφίσματα σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ! (video)

Παρά τις δήθεν προτροπές του Πούτιν για αναβολή των δημοψηφισμάτων σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας τελικά τα λαϊκά συμβούλια σε Ντονέτσκ και Λουγκάρντ αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά στα δημοψηφίσματα στις 11 Μαΐου.

Με τον Καλαφάτη ο δημοσιογράφος Περικλής Στέλλας

Μια από τις αξιόλογες υποψηφιότητες που συγκαταλέγονται στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Καλαφάτη είναι αυτή του δημοσιογράφου, Περικλή Στέλλα. Διαβάστε τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς και το βιογραφικό του.

Π. Στέλλας: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

Στον ανεπίσημο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ πήρε και την Ακριβοπούλου ο Χατζηνικολάου

Έφτασε επιτέλους στην "Ιθάκη" της η γνωστή ΣΥΡΙΖΑία

Στον Real FM θα δουλεύει από την προσεχή Δευτέρα η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος που...

ΜΟΥΓΓΑ από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις Σαμαρά... Αυτή είναι η συνεισφορά τους στο να πάει η χώρα μπροστά!

Από κει που διαφωνούσαν … σίγησαν όταν τις άκουσαν
 
Άχνα δεν έβγαλαν ο  Βενιζέλος και  οι εναπομείναντες  ΠΑΣΟΚοι του για τις  χθεσινές συνταγματικές προτάσεις του  Σαμαρά παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες  μέρες  είχαν διαφωνήσει δημοσίως για  την πρωτοβουλία του.  

Διαφωνεί η Μπακογιάννη με την αλλαγή του ονόματος της ΝΔ

Τη διαφωνία της για την αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας την οποία προωθούν κύκλοι του Μαξίμου, εξέφρασε την Πέμπτη η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζουν ονόματα τα κόμματα. Περιεχόμενο και πολιτική πρέπει...

Σόιμπλε: «Μεγαλύτερο του αναμενόμενου το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας»

«Μεγαλύτερο του αναμενόμενου» ήταν το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας, σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κάνει λόγο για μεγάλα βήματα προόδου στη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μηνυμα Σαμαρά σε αναποφάσιστους και αποχή: «Αργεντινή δεν γίναμε - Τα δύσκολα πέρασαν»

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «εκπροσώπους μιζέριας, νοσταλγούς του χθες και κήρυκες του διχασμού», αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και σημείωσε με νόημα: «Ο λαός μας υπέφερε πάρα πολύ, αλλά Αργεντινή όπως κάποιοι ήθελαν δεν γίναμε».

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ: Άρχισε κι η μείωση (έστω κατά 0,2%) της ανεργίας τον Φεβρουάριο

Οριακή μείωση κατά 0,2 μονάδες σημείωσε η ανεργία τον Φεβρουάριο εφέτος σε ετήσια βάση, καθώς το εποχικά διορθωμένο ποσοστό, ανήλθε σε 26,5% έναντι 26,7% τον Φεβρουάριο 2013 (στο 26,6% είχε διαμορφωθεί τον Ιανουάριο εφέτος). Πάντως, παρά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο αριθμός των ανέργων που καταμετρά η ΕΛΣΤΑΤ διατηρείται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο (1.300.165 άτομα).

Παράλληλα, παρατηρείται ότι...

Πετάει λευκή πετσέτα η Αφροδίτη: Κρίμα ρε Σταύρο, πήρες το ρόλο του λαγού στην πολιτική

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ελιάς Αφροδίτη Αλ Σάλεχ με μια ανάρτηση στο facebook, επιτίθεται στον Σταύρο Θεοδωράκη κατηγορώντας τον ότι μπήκε στην πολιτική για να κάνει το ρόλο του λαγού, ενώ τον κατηγορεί για έπαρση.

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη θέσπιση διατάξεων για την υπό προϋποθέσεις αξιοποίηση της καταπατημένης δημόσιας ακίνητης περιουσίας, κάνει γνωστή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Τρέλα: Εφηβος έκοψε τη γλώσσα του για να την προσφέρει στο Θεό Σίβα [βίντεο+εικόνες]

Ένας έφηβος από την Ινδία έκοψε τη γλώσσα του με μια λεπίδα μέσα σε ιερό ναό, μπροστά στα μάτια άλλων προσκυνητών, σε μια ακραία πράξη εκδήλωσης λατρείας προς το θεό Σίβα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αντετοκούνμπο στο νο 2 των καλύτερων φάσεων των ρούκιες του NBA

Στη λίστα με τις 10 πιο εντυπωσιακές φάσεις που πραγματοποίησαν φέτος οι πρωτάρηδες στο ΝΒΑ βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του NBA στο youtube