09 Μαΐου 2014

Το Ποτάμι προτείνει το νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα και σοκάρει με τον ερασιτεχνισμό του και την προχειρότητα.

Το Ποτάμι στην επίσημη ιστοσελίδα του ,μέσω του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του Τάσου Καρκαντζέλη αποκαλύπτει το παραγωγικό μοντέλο που σχεδιάζει για τη χώρα και το πρώτο συμπέρασμα είναι μάλλον σοκαριστικό από την έλλειψη στοιχειώδους μελέτης πάνω στα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

Ιεράπετρα ψηφίζουμε πέρα από κόμματα και σταυρώνουμε αυτή:

Η πιο σέξι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Miss Παγκόσμιος Τουρισμός! (ΦΩΤΟ)

Μία νεαρή καλλονή αποφάσισε να πολιτευθεί με την υποψήφια δήμαρχο Ιεράπετρας Ελένη Βλάσση. Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2013 Μικαέλα Φωτιάδη θα διεκδικήσει την ψήφο των Ιεραπετριτών στις εκλογές και μάλιστα το έχει δει ζεστά, ενώ οι ψηφοφόροι ήδη έχουν κάνει…στροφή υπέρ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! Τούρκος δημοσιογράφος γράφει για τον πόνο που προκάλεσε ο Καλεντερίδη στην Τουρκία

Ο Νόμος για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ)

Άρθρο του Γιλμάζ Οζντίλ στην εφημερίδα  Hürriyet, 20 Απριλίου 2014

Σμύρνη

είναι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, απόγευμα.... Στο τιμόνι είναι μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, περί τα τριάντα, που πηγαίνει στο Τσεσμέ.

Κάποια στιγμή αισθάνεται ότι το αυτοκίνητο τραβάει ελαφρά προς τα δεξιά. Σταματάει το αυτοκίνητο στα δεξιά του δρόμου και βλέπει ότι έχει λάστιχο. Ενώ σκέφτεται τι θα κάνει στην ερημιά, ένα αυτοκίνητο που πέρασε δίπλα της, σταματάει λίγο πιο μπροστά. Κάνει όπισθεν και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο ένας νεαρός, ο οποίος ρωτάει την κοπέλα αν μπορεί να βοηθήσει.

Η γυναίκα, με τα σπαστά τουρκικά της, λέει...

Έτσι πρέπει! Αρβανιτόπουλος: Οι μαθητές της Θράκης θα διδάσκονται το Κοράνι-Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να το διδάσκουν οι "Τούρκοι"

Το Κοράνι θα διδάσκεται από 240 ιεροδιδασκάλους - Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ - «Πρότυπο σχέσεων η Ελλάδα ανάμεσα στις θρησκευτικές κοινότητες» δηλώνει ο υπουργός Παιδείας

Τη δυνατότητα να διδαχθούν το Κοράνι θα έχουν οι μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, οι οποίοι φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης και έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών, σύμφωνα με...

Το «Voice» στον Ιερώνυμο

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του σόου του ΑΝΤ1, οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια Χώρα, Μια Φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, πήραν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου

Οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια Χώρα, Μια Φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή...

Δημοσκόπηση e-voice: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Τα προεκλογικά διλήμματα που έθεσαν οι πολιτικοί αρχηγοί φαίνεται πως πιάνουν τόπο. Στις 25 Μαΐου φαίνεται πως οι Ελληνες πολίτες θα ψηφίσουν υπέρ της πολιτικής σταθερότητας, όπως ζητούν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος χωρίς όμως να δίνουν «λευκή επιταγή» στα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Γελάει η ΝΔ με τη δήθεν συνάντηση Σαμαρά - Παπανδρέου

Με ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου, Άννας Ασημακοπούλου, η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα Σαββατιάτικης εφημερίδας περί συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Εκδήλωση για τον προπάππο του Αντώνη Σαμαρά, Στέφανο Δέλτα

Με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννηση του Στέφανου Δέλτα, προπάππου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το Mega έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων, παρουσιάζοντας όλη την οικογένεια του πρωθυπουργού.

Πέντε «μνηστήρες» για τον ΑΔΜΗΕ

Ενδιαφέρον από πέντε υποψήφιους επενδυτές, από την Ευρώπη αλλά και τρίτες χώρες προσέλκυσε ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, θυγατρική της ΔΕΗ).

ΦΩΤΟ-Ο Κουμουτσάκος “ξήλωσε” αφίσα της Δούρου-Δείτε που την έδωσε

Κατά την επίσκεψή του στην Καλλιθέα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος κατέβασε μία από τις αφίσες της Ρενας Δούρου, την οποία κατηγορεί για αφισορύπανση.

Την αφίσα αυτή παρέδωσε στη συνέχεια σε εκλογικό περίπτερο του...

ΒΙΝΤΕΟ-"Άποροι" εκατομμυριούχοι

Πολλοί είναι αυτοί που τα τελευταία χρόνια, «θησαύρισαν», χάρη στην φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα. Το ΣΔΟΕ, μετά από έρευνες που πραγματοποίησε, εντόπισε επιχειρηματίες με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και μεγαλογιατρούς που δεν έκοβαν αποδείξεις.

Έλληνας πρόξενος: «Δεν έχουν δεχθεί επίθεση οι Έλληνες της Μαριούπολης»-Αναβολή δημοψηφίσματος στο Χάρκοβο

Εκτός ελέγχου παραμένει η κατάσταση στη Μαριούπολη της ανατολικής Ουκρανίας καθώς από το κέντρο της πόλης ακούγονται πυρά αλλά και ισχυρές εκρήξεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο πρόξενος της χώρας μας στη Μαριούπολη, Δημήτρης Παπανδρέου, περιέγραψε την πρωινή επίθεση λέγοντας:

ΦΩΤΟ-Το χειροφίλημα του Καραμανλή στην Κεφαλογιάννη

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το κλίμα μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη βουλή. Όταν η κυρία Κεφαλογιάννη πήγε να χαιρετήσει τον κ. Καραμανλής, εκείνος ανταποκρίθηκε με ένα... χειροφίλημα.

BINTEO: Τα πρώτα σποτ του Gabriel

Τα δύο της πρώτα σποτ για την τηλεόραση ετοίμασε η Ανοιχτή Πόλη, για την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στο δήμο της Αθήνας.

Τα δύο σποτάκια δίνουν έμφαση στον άνθρωπο και το σλόγκαν είναι “ούτε μια μέρα χαμένη”.

Θρίλερ με τον εργάτη που καταπλακώθηκε σε πηγάδι -Παραμένει για 2η ημέρα θαμμένος κάτω από τόνους λάσπης [εικόνες&βίντεο]

Δραματικές ώρες για τον 39χρονο εργάτη, ο οποίος παραμένει εγκλωβισμένος και κάτω από τόνους λάσπης μέσα σε πηγάδι στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων. Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες στο σημείο.

Στουρνάρας τρολάρει τον Τσίπρα: Κατά βάθος μας θαυμάζετε…

Ο Γιάννης Στουρνάρας στην ομιλία του στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο κατηγόρησε για λαϊκισμό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη τη Νέα Ελλάδα είπε χαρακτηριστικά:

Νέα σύλληψη για παιδική πορνογραφία -25χρονο ζώο με προφίλ σε ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής «αρρωστημένων» αρχείων

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά έναν 25χρονο ήρθε στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας την κοινή γνώμη.

ΚΛΑΙΩ ΡΕ! Αστυνομικός που ήταν στη φρουρά του Βύρωνα εξέδιδε τη Ρωσίδα σύζυγό του

Αστυνομικός που στο παρελθόν είχε διατελέσει οδηγός του τέως υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, συνελήφθη από το τμήμα Ηθών να συνοδεύει την Ρωσίδα σύζυγό του σε επί πληρωμή ερωτικό ραντεβού.

Ουκρανία: Σφοδρές συγκρούσεις, πολλοί νεκροί και χάος στη Μαριούπολη [εικόνες&βίντεο]

Ολοένα και βυθίζεται στο χάος και τον εμφύλιο η Ουκρανία, καθώς αυτονομιστές και φιλοκυβερνητικοί δεν δείχνουν καμία διάθεση να υποχωρήσουν, ενώ σήμερα σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για άλλη μία φορά η Μαριούπολη με συγκρούσεις που άφησαν πίσω πολλούς νεκρούς.

Χωρίς εκπλήξεις η ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο 2015-2018 -«Πέρασε» με 150 ψήφους

Χωρίς εκπλήξεις, υπερψηφίστηκε με 150 ψήφους έναντι 119, στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018.

Για την ασφάλεια των χριστιανικών κοινοτήτων στη Μ.Ανατολή μίλησε η Ντόρα

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών και τοποθετήσεων των προσκεκλημένων και των μελών της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του ΣτΕ, στην Περιφερειακή Διάσκεψη με θέμα: «Ελευθερία της θρησκείας ή των πεποιθήσεων στη Μέση Ανατολή και στη Μεσόγειο - Η κατάσταση και ασφάλεια των Χριστιανικών Κοινοτήτων», η βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη, συνοψίζοντας είπε:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που στη σημερινή μας περιφερειακή διάσκεψη, οι ομιλίες και οι παρεμβάσεις όλων συνέβαλαν στην ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χριστιανικές και οι άλλες θρησκευτικές μειονότητες στην περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Ο κύριος Ευάγγελος

Νίκος Δήμου

Ο κύριος Ευάγγελος είναι τώρα ελαιοπαραγωγός. Πριν έκανε άλλες δουλειές, αλλά εδώ και δύο μήνες έχει αφοσιωθεί, ψυχή τε και σώματι, στην ελιά. Την σκαλίζει, την ποτίζει – αλλά εκείνη δεν λέει να μεγαλώσει. Όσο για καρπό, ούτε ίχνος.

Τάταροι της Κριμαίας: «Οι Ρώσοι είναι κατακτητές και δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους»

Ο ηγέτης των Τατάρων της Κριμαίας κάλεσε την Πέμπτη τη διεθνή κοινότητα να μην τους ξεχάσει μετά την (αναγκαστική) προσάρτηση στη Ρωσία.

«Είμαστε ανήσυχοι καθώς, με τις πρόσφατες ενέργειες της Ρωσίας, η κατάληψη της Κριμαίας από τη Ρωσία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στην δυνητική απειλή οι ρωσικές δυνάμεις να εισβάλουν στην ανατολική μεθόριο της Ουκρανίας» υποστήριξε στη Βιέννη ο Μουσταφά Τζεμίλεφ, ο αρχηγός της μουσουλμανικής μειονότητας των Τατάρων της Κριμαίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Οδηγός προσπαθεί να πατήσει πεζούς σε τόπο εγκλήματος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Χιούστον, όταν ο πατέρας ενός ύποπτου για δολοφονία οδήγησε το αυτοκίνητό του στον τόπο του εγκλήματος και προσπάθησε να πατήσει τον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Απίστευτο επαγγελματίας μεταφράστρια του Euronews μετέφρασε ΣΥΡΙΖΑίικα φράση που αφορούσε τον Τσίπρα!

[Το πιο εντυπωσιακό δεν είναι ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το θράσος να κατηγορήσει τη ΝΔ για παραποίηση των δηλώσεων Ομπάμα που ακούγονται σε τηλεοπτικό σποτάκι της, αλλά η θρασύτατη παραποίηση των λεγομένων του ξένου δημοσιογράφου από την ΣΥΡΙΖΑία μεταφράστρια!! Έχουν παρεισφρύσει παντού και ελέγχουν τα πάντα στα ΜΜΕ!]

Πώς είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας διερμηνέας να ακούει μια φράση στα αγγλικά -απλή, σαφή, μηδενικής μεταφραστικής δυσκολίας- και μεταφέροντάς την στα ελληνικά όχι μόνο να την παραποιεί, αλλά στη θέση της να βάζει μιαν άλλη φράση με εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο; Δηλαδή «άλλο ακούω και άλλο λέω».

Κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑίο Κοντονή από "αγανακτισμένο πολίτη"... έτσι δεν τους λένε όταν κράζουν τους άλλους!

Βέβαια όταν κράζουν τους ίδιους είναι "εγκάθετοι"...

Ο βουλευτής δέχθηκε την επίθεση από πολίτη ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του - Ποιον κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε...

Στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης, που αφορά στην έκδοση παράνομων αδειών αλλοδαπών στον πρώην δήμο Αρκαδίων.

09/05/1919 – Ο ελληνικός στρατός (5ο Σύνταγμα Πεζικού) καταλαμβάνει τη Μαινεμένη της Σμύρνης.

Την 6η Μαΐου το Ανώτατο Διασυμμαχικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείτο από τον Πρόεδρο Ουίλσων, τον Λόυδ Τζωρτζ, τον Κλεμανσώ και τον Σοννίνο, συνήρχετο εκτάκτως. Ο Βενιζέλος έδραξε τήν ευκαιρία νά ζητήσει διεύρυνση του προγεφυρώματος προκειμένου νά αντιμετωπίσει τίς επιθέσεις των Τούρκων ατάκτων αλλά καί γιά νά επαναπατριστούν 300.000 πρόσφγες πού είχαν καταφύγει στά νησιά, όταν ξεκίνησαν οι σφαγές του 1914. Η έγκριση δόθηκε καί ο ελληνικός στρατός ήταν έτοιμος νά πατήσει καί άλλα ιερά χώματα ύστερα από πέντε αιώνες βάρβαρης καί ξενικής κατοχής.

Εγινε διάσημη γιατί γδύθηκε στο Google Plus [εικόνες]

Το κορίτσι αυτό ξέρει καλά πώς να χρησιμοποιεί τα social media. Έχει προφίλ σε όλους τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το προφίλ της στο Google Plus την έχει κάνει ... φαινόμενο.

Ατμόσφαιρα από μνημόσυνο ο καφές που κέρασε ο Μπένυ: Η πιθανή ήττα στις ευρωεκλογές στοιχειώνει το κόμμα [εικόνες]

Στο εντευκτήριο της Βουλής κατέβασε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να τους παρηγορήσει, αφού επικρατεί βαρύ κλίμα ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών. Στη συνεδρίαση της Κ.Ο. που προηγήθηκε ο κ.Βενιζέλος είπε πως στις εκλογές δεν κρίνεται μόνο η σταθερότητα της κυβέρνησης, κρίνονται η σταθερότητα της οικονομίας και της χώρας γενικότερα.

Μεγάλη επιτυχία στην Κρήτη: Ερευνητές δημιούργησαν το πιο ισχυρό λέιζερ στον κόσμο

Ερευνητές στην Ελλάδα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λέιζερ ατόμων, που είναι επτά φορές πιο ισχυρό από ό,τι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα. Παγκοσμίως, περίπου δέκα ερευνητικές ομάδες ασχολούνται με τα λέιζερ ατόμων και μία από αυτές βρίσκεται στην Κρήτη, με εντυπωσιακές μάλιστα επιδόσεις σε διεθνές επίπεδο.

Κωνσταντινόπουλος σε Παναγούλη: Θα στείλετε στο Ειδικό Δικαστήριο Κατσέλη, Κουρουμπλή, Βουδούρη...;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης απείλησε ότι θα στείλει στο Ειδικό Δικαστήριο όλους τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τα Μνημόνια. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τον ρωτάει, μέσω twitter, αν θα στείλει και τους βουλευτές που πήγαν τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κουτσομπολεύουν την εκρηκτική σύζυγο του Σαουδάραβα κροίσου [εικόνες]

Πολλά και διάφορα ακούστηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής, όπου πήγε μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος με βουλευτές του κόμματος, αλλά και δημοσιογράφους.

Πύρινος ανεμοστρόβιλος-Η φωτογραφία που σαρώνει στα social media [εικόνα]

«Ηταν το πιο συγκλονιστικό και το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει ποτέ» έγραψε η Janae Copelin η οποία νωρίτερα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram με έναν «φλεγόμενο» ανεμοστρόβιλο.

Με άδεια έδρανα η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο

Το πλαίσιο δημοσιονομικής στρατηγικής της χώρας ... δεν προκάλεσε ενδιαφέρον;
 
Με άδεια σχεδόν ολόκληρη την αίθουσα του Κοινοβουλίου διεξάγεται αυτή την ώρα η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018».

Περιπτώσεις υψηλών αδήλωτων εισοδημάτων εντόπισε το ΣΔΟΕ... που στην Ελλάδα; Δεν γίνονται αυτά ρε!

Περιπτώσεις πολύ μεγάλων αδήλωτων εισοδημάτων, έκδοσης εικονικών τιμολογίων και μη έκδοσης αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, εντόπισε το ΣΔΟΕ, που επέβαλε πολύ υψηλά πρόστιμα.

Τι κρίμα! Δεν θα τ'αρπάξει! Ματαιώνεται η παράσταση με τον Λαζόπουλο

Εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος, το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη παράσταση «Τω αγνώστω τραγωδώ» κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2013-2014.

ΑΙΣΧΟΣ! Μόνο δεύτερη παγκοσμίως η Ελλάδα στο «παίζω πρέφα στο καφενείο και τα κονομάω από φωτοβολταϊκά»

[Δε λέω παραπάνω γιατί την πάτησε κι ο φίλος μου ο δημήτρης! Τι ήθελε ρε Μήτσο να μπλέξεις με λαμόγια αφού μια χαρά -πάει η δουλειά σου;]

Στη δεύτερη θέση διεθνώς, σε ότι αφορά στη συμβολή των φωτοβολταϊκών στη συνολική κατανάλωση ενέργειας, βρέθηκε η Ελλάδα το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ! Το σκάκι στο υποχρεωτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου

Άμα βέβαια δεν σαλιάριζε και με τον Μώραλη και τον Μαρινάκη θα ήταν ακόμα πιο σωστός!

Με βάση ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, το σκάκι εντάσσεται στο υποχρεωτικό πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου. Η διδασκαλία του σκακιού στο Δημοτικό θα γίνεται από τους...

ΒΙΝΤΕΟ-Πες τα ρε γίγαντα Ταμήλο: Ο Οδυσσέας και οι μνηστήρες της…Κλεοπάτρας

Το χαμόγελο των παρευρισκόμενων στην αίθουσα της ολομέλειας της βουλής προκάλεσε η αναφορά του Μιχάλη Ταμήλου στον Οδυσσέα και τους μνηστήρες της Κλεοπάτρας. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στις προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα επικαλέστηκε τον ομηρικό ήρωα μπερδεύοντας την Πηνελόπη με την Κλεοπάτρα.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ: Οικογένεια τελωνειακού έφερνε λαθραία ποτά

Συνελήφθησαν την Τετάρτη το βράδυ ένας 62χρονος τελωνειακός υπάλληλος, που υπηρετεί στο νομό Κιλκίς, η 59χρονη σύζυγός του, ο 33χρονος γιος του και η 27χρονη κόρη του, κατηγορούμενοι για κατ’ εξακολούθηση παράβαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας, ενώ ο τελωνειακός υπάλληλος κατηγορείται επιπλέον για κατάχρηση εξουσίας.

Χουριέτ: «Ντροπή σε όσους θέλουν να γίνει τζαμί η Αγιά Σοφιά»

«Εμφύλιος» πίσω από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αγιά Σοφιά να λειτουργεί μελλοντικά ως τέμενος

«Τον ασκό του Αιόλου» ανοίγει η νέα μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κινήματος Γκιουλέν και της κυβέρνησης Ερντογάν, έπειτα από τις φήμες που κυκλοφορούν ότι το κυβερνών κόμμα ετοιμάζει σχέδιο ανοίγματος της Αγιάς Σοφιάς για προσκύνημα στους μουσουλμάνους.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΚΑΤΟΥΡ@ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Παναγούλης: Είμαι τρομοκράτης και θα σας τα αερίζω καθημερινά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας να αποπέμψει τον «τρομοκράτη» Παναγούλη

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος χαρακτήρισε «άθλιες απειλές» τις δηλώσεις του κ. Παναγούλη, σημειώνοντας πως παραπέμπουν στις «χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας»

Να ρε φασίστες δεξιοί που φωνάζετε!! Οι αφίεσες Δούρου είναι οικολογικές... άσε που θα τις κατεβάσει η ίδια στις 26 Μαΐου... αφού δεν θα έχει τι να κάνει

Mε τη φράση «αιδώς Αργείοι όψιμοι Περιβαλλοντιστές» απάντησε η Ρένα Δούρου στην κριτική που δέχθηκε για τις αφίσες της προεκλογικής της καμπανιάς σε κολόνες και αλλά σημεία των δρόμων της Αττικής. 

Πάλι θα λιποθυμήσουν τα γατάκια: Σαμαράς-Καραμανλής στέλνουν μήνυμα ενότητας της ΝΔ

Πείτε πάλι ρε παπαγαλάκια ότι ο Καραμανλής εκτιμάει τον Τσίπρα και τον Καμμένο να γελάσουμε...

Μήνυμα ενότητας στους καπηλευτές του ονόματος Καραμανλή (γέρου και νεότερου) και στα παπαγαλάκια που μιλούν για ψυχρές σχέσεις θέλησαν να στείλουν, ενόψει εκλογών, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής που παραβρέθηκαν δίπλα-δίπλα στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή

Τον Κεφαλογιάννη και τον Στεφανάδη επέλεξε ο Σαμαράς για να επισκευθούν μαζί την ΟΝΝΕΔ ;)

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους φοιτητές και σπουδαστές της Παράταξης για την νίκη τους στις φοιτητικές εκλογές. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του ότι το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών συνιστά "μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση".

Έχασε την ψυχραιμία του ο σαλτιμπάγκος Χαρδαλιάς: “Μου επιτίθενται γραφικοί και κομματόσκυλα”

Σε αντίθεση με άλλα “γαλάζια” αυτοδιοικητικά στελέχη του Λεκανοπεδίου της Αττικής, που στήριξαν και στηρίζουν τον Γιάννη Σγουρό… υπογείως, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κοινωνικής βάσης της Κεντροδεξιάς, ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν δίστασε να εκτεθεί ευθέως, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής.

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ-Μακρή: Πήγα εκεί που το "χτύπησε" ο Σισέ, ήθελα κάτι σπαρτιάτικο

Θέμα συζήτησης ανάμεσα σχεδόν σε όλους τους βουλευτές ήταν το... τατουάζ που «κτύπησε» η Ραχήλ Μακρή στο χέρι της, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:

Ρεκόρ: 2.214 υποψήφιοι στα Τρίκαλα

Αριθμός ρεκόρ υποψηφίων συμβούλων στον νομό Τρικάλων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του trikalavoice.gr το σύνολο των υποψηφίων αγγίζει τον αριθμό των 2.214 υποψηφίων, συν καμιά δεκαριά υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης: Αυξήσεις στους μισθούς με την μείωση των εισφορών

Αυξήσεις στους μισθούς των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα προανήγγειλε ο Γιάννης Βρούτσης με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

100 προσαγωγές για «κόντρες» στο ΣΕΦ

Σε 100 προσαγωγές προχώρησε χθες το βράδυ η αστυνομία μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και νεαρούς που διοργάνωναν παράνομους, αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων στο ΣΕΦ.