10 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ: ΤΟΥΜΠΑΝΟ η Ελεονώρα στην παραλία!

Η θάλασσα και το αγαπημένο της σπορ, το σέρφινγκ τής βγήκαν ξινά της παρουσιάστριας που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους…

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς -και λόγω αργίας στο κανάλι και… απουσία εκπομπής- εκμεταλλεύτηκε τη μέρα και μαζί με φιλική της συντροφιά πήγε να περάσει λίγες ώρες στη θάλασσα, κάνοντας μάλιστα προπόνηση στο σέρφινγκ όπως εξάλλου έγραψε και η ίδια στο blog της. 

ΒΙΝΤΕΟ-ALERT!! Το νέο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ!!

"Η αλληλεγγύη των βλακών": όπως λέει κι ο "έγκριτος"

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Προβάδισμα 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές με 23% εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, έναντι 21,7% της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Research για το «Βήμα της Κυριακής», επτά ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες για το Ευρωκοινοβούλιο.

ΦΩΤΟ: Ο πανζουρλισμός χθες μεταφέρθηκε στην Καλαμάτα

Γελάει πάλι ο Μουρούτης με το κοινό του Τσίπρα στην χθεσινή ομιλία του στην Καλαμάτα:

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (11 Μαίου 2014)

Δείτε τα:

10/05/2014 Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Μιχαήλ Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου – Ψάλλοντες τον εθνικό ύμνο και ζητωκραυγάζοντες

Σαν Σήμερα – Εκτελούνται από τις βρετανικές αρχές οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Μιχαήλ Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου, οι οποίοι ανέρχονται στην αγχόνη ψάλλοντες τον εθνικό ύμνο και ζητωκραυγάζοντες υπέρ της Ενώσεως.

Ρωσικά κεφάλαια πέφτουν στη Χαλκιδική σε πολυτελή ξενοδοχεία και κατοικίες

Καλώς ήρθε το Ρούβλι! Τουλάχιστον 300 εκατομμύρια ευρώ θα είναι οι επενδύσεις που ετοιμάζουν να κάνουν Ρώσοι μεγαλοεπενδυτές στην Χαλκιδική, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ενωσης Ξενοδοχείων Xαλκιδικής.

Δημοσκόπηση Κάπα Research: Ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ-Καθαρό προβάδισμα Σγουρού, Καμίνη, Μιχαλολιάκου

Το Βήμα της Κυριακής παρουσιάζει μία ακόμη εικόνα για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με δημοσκόπηση για την περιφέρεια Αττικής, το δήμο της Αθήνας, αλλά και το δήμο Πειραιά.

Σε ό,τι αφορά στην περιφέρεια Αττικής, μία εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο, ο Γιάννης Σγουρός διατηρεί το προβάδισμά του, αλλά...

Κουμουτσάκος: Εμείς “κατεβά-Ζ-ουμε” την αφισορύπανση

Συνεχίζεται η διαμάχη του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Κουμουτσάκου με τη Ρένα Δούρου για το θέμα των αφισών, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και το γράμμα «Ζ» που παραπέμπει στον συνδυασμό της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιπιλή: «Μου έπεσαν τα μαλλιά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς» - Διαφωνίες και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

«Μου έπεσαν τα μαλλιά με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς», λέει η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει «τέρας» το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και τις παραλίες και δηλώνει στη Real News πως όταν το διάβασε «της έπεσαν τα μαλλιά».

ΒΙΝΤΕΟ- Η διευθύντρια της πολεοδομίας με τις κρυφές καταθέσεις και ο πλούσιος εργάτης

Απίστευτες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντοπίζουν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων ελέγχων. Οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ εντόπισαν στους λογαριασμούς διευθύντριας πολεοδομίας 140.000 ευρώ τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Μια ακόμη περίπτωση που εντοπίστηκε είναι αυτή ενός εργάτη που είχε καταθέσεις 465.000 ευρώ. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

BINTEO-O Άδωνις στους φαρμακοποιούς: Θα κάνω κάδρο την αφίσα σας

«Εξαιρετικώς καλαίσθητη» βρήκε την αφίσα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αφίσα, πριν την έναρξη της ομιλίας του στην Φαρμακευτική Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Επίκεντρο» στην Πάτρα.

Μεσογαίας Νικόλαος: Υπεύθυνη ψήφος ή αδιαφορία;

Η Ελλάδα που οδηγήθηκε με “μηχανική υποστήριξη” στην εθνική αυτοχειρία του Μνημονίου, ήταν μια Ελλάδα που, μεταξύ άλλων, είχε συνηθίσει να συμβιβάζεται.

Καλαφάτης: Το νού σας καρντάσια

Για το θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα σχετικά με ραδιοφωνική συζήτηση υποψηφίων δημάρχων, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, δηλώνει τα εξής:

Τo σημερινό debate, για μένα, έληξε όταν διαπίστωσα ότι δεν αφορούσε τις ανάγκες της πόλης.

Διπλασιάστηκε ο πληθυσμός των Τουρκοκυπρίων

Από την εισβολή και μετά ο πληθυσμός των Τουρκοκυπρίων έχει διπλασιαστεί και από 130 χιλιάδες που ήταν το 1976 ξεπέρασε τις 260 χιλιάδες το 2013. Ετήσια σημειώνεται με μέση αύξηση λίγο πάνω από το 1% με χαρακτηριστική εξαίρεση το 1977 όπου «πολιτικογραφήθηκαν» ως Τουρκοκύπριοι γύρω στις 15 χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες που είχαν λάβει μέρος στην εισβολή.

Ξάνθη: Μαλάκ@ς έδιωξαν τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να συλλάβουν πλανόδια (VIDEO)

Και είναι μαλάκ@ς γιατί αύριο θα φωνάζουν ότι το νοσοκομείο δεν έχει σύριγγες... ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚ@Σ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ, ΧΩΡΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Η Αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει πλανόδια Κινέζα, στην Ξάνθη, με την ίδια να πετά τα προϊόντα της στο έδαφος, αρνούμενη να τα παραδώσει για κατάσχεση. Πολίτες αντέδρασαν στη σύλληψη, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα μέσα σε λίγα λεπτά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ «απέσυρε» τον κ. Τσίπρα γιατί είναι λίγος;

Μήπως τελικά ο Αλέξης δεν είναι και τόσο «ελκυστικός» στον κόσμο;

Σας αποκαλύπτουμε το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες εκλογές. Μετά το «στις 25 ψηφίζουμε και φεύγουν» το επόμενο σύνθημα θα είναι «που είναι ο Τσίπρας οέο;». Θα έχει μερικές εικόνες από το διάστημα γιατί από εκεί έρχονται τα… ούφο και ορισμένες από τον Εμφύλιο και τα ταραγμένα χρόνια της δεκαετίας του ’60, εκεί δηλαδή που θέλουν να μας γυρίσουν. Όμως ο Αλέξης δεν θα είναι πίσω από τις λέξεις. Τον έχουν εξαφανίσει οι επικοινωνιολόγοι που στήνουν την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλή βία: Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε χρυσαυγίτες στο Μαρούσι – Δύο τραυματίες χτυπημένοι από ρόπαλα

Δύο μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με την Αστυνομία τραυματίστηκαν στο Μαρούσι σε συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών σε Λαϊκή Αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους φορώντας κράνη επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής που έκαναν εκείνη την ώρα πικετοφορία.

ΝΤΑΞ΄Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ; Φλερτ ΣYΡΙΖΑ-Μαρινάκη και φαγητό με τη Δούρου

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά το πέρας της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοραή, μετατοπίστηκε στην ψαροταβέρνα του Γιάννη… Μια απλή ταβέρνα, όχι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα «παράνομα» φλερτ, έτσι και σ' εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Μαρινάκη ο τόπος συνάντησης έπρεπε να απέχει από τα αδιάκριτα βλέμματα…

Αντιστρέφει το κλίμα ο Ζαγοράκης: Κατατέθηκε τροπολογία για κατασκευή προπονητικού κέντρου στη Θέρμη

Ο φίλοι του ΠΑΟΚ ζητούν μετ' επιτάσεως την παραίτησή του από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο αυτός δουλεύει για την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έχει βάλει ακόμη το πολιτικό κουστούμι ωστόσο με τις ανακοινώσεις που κάνει μάλλον δεν θα αργήσει και πολύ να το κάνει κι αυτό.

Αυτά παθαίνεις αν βάζεις 92χρονο υποψήφιο! Του ξεφεύγει η αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖα σχεδιάζει δήμευση καταθέσεων

- Εάν χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε εσωτερικό αναγκαστικό δανεισμό, για εισοδήματα πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ δήλωσε ο Μ. Γλέζος
- ''Τώρα πέφτουν χαράτσια που πάνε στο χρέος. Εγώ μιλάω για εσωτερικό δανεισμό, ώστε να σωθεί η χώρα και να λειτουργεί το κράτος'' τονίζει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές Μ. Γλέζος
- Σίμος Κεδίκογλου: Ο Γλέζος μιλάει για αναγκαστική δήμευση καταθέσεων όπως στην Κύπρο
- ''Αν ο Τσίπρας κερδίσει τις εκλογές, θα προκαλέσει εκροή καταθέσεων κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, και τελικά, χρεοκοπία''

Ένταση και αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο από απολυμένους (ΦΩΤΟ & VIDEO)

- Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη
- Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αποδοκίμασαν απολυμένοι εκπαιδευτικόι και σχολικοί φύλακες
- Ένταση και επεισόδια όταν η αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει το εξαγριωμένο πλήθος
- Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης συναντήθηκε τελικά με τους σχολικούς φύλακες αλλά όχι και με τους εκπαιδευτικούς
- "Ο ΣΥΡΙΖΑ χυδαιολογεί, μας απειλεί με εισαγγελικές διώξεις, με ειδικά δικαστήρια, έχει το σύνδρομο του 1989" δήλωσε στη συνέντευξη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Η Πατριανάκου “εκτέλεσε” τον ΣΥΡΙΖΑ για το “Νέα Ελλάδα”

Η βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Φεβρωνία Πατριανάκου, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να… απαλλοτριώσει το σύνθημα “Νέα Ελλάδα”, με το οποίο πορεύεται ο Αντώνης Σαμαράς.

ΦΩΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τρολάκια

Όχι τις απολαβές δεν τις αναφέρουν... αυτές τις ανακοινώνουν στο ραντεβού στην Κουμουνδούρου...

Δείτε τι αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, left.gr και φανταστείτε τι θα λέγανε αν η ΝΔ έβγαζε ανάλογη αφίσα:

Όσοι και όσες θέλετε να γίνετε πολλαπλασιαστές του μηνύματος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αντισταθμίσουμε την αρνητική προβολή του κόμματος από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, στείλτε μέιλ στη διεύθυνση...

Συνάντηση Σαμαρά με τον Πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “ΟΜΟΝΟΙΑ”
Δελτίο Τύπου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κος Βασίλης Μπολάνος. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας ενημέρωσε...

Μνημονιακά vs αντιμνημονιακά σκουπίδια: ΣΤΑΝΤΑΡ 2

Σε μια από τις δηλώσεις της που θα θυμόμαστε πολύ καιρό αφού θα έχουμε ξεχάσει την κα Δούρου, η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίσθηκε ότι οι αντιμνημονιακοί δήμαρχοι μαζεύουν τα σκουπίδια με διαφορετικό τρόπο από τους μημοναικούς.

Οι Αποδόσεις των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές

Έχοντας εδώ και καιρό μπει σε προεκλογικούς ρυθμούς και μετρώντας αντίστροφα πλέον περίπου 20 μέρες πριν τις κάλπες των Ευρωεκλογών στις 25 Μαΐου τα προγνωστικά για τους νικητές της εκλογικής μάχης δίνουν και παίρνουν.

Video-10 Μαΐου 1956: Σαν σήμερα κρέμασαν οι Άγγλοι τους Καραολή και Δημητρίου

10 Μαΐου 1956. O απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ στην αγγλοκρατούμενη Κύπρο, με στόχο την ένωση με τη μητέρα Ελλάδα, ήταν σε εξέλιξη.

Η Κύπρος ασφυκτιούσε, κάτω από τα απάνθρωπα μέτρα των αγγλικών στρατευμάτων. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες είχαν κοπεί και είχε διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους. Το κλίμα ήταν τεταμένο, εξαιτίας της προγραμματισμένης εκτέλεσης των δύο στελεχών της Ε.Ο.Κ.Α.

ΦΩΤΟ! Προεκλογική συγκέντρωση υποψήφιου δήμαρχου με το Σύριζα στη Καλλιθέα

Και μετά κοροϊδεύουν τους ΠΑΣΟΚους στην ΕΛΙΑ:

Ο Δήμος, τα κόμματα και το κακό συναπάντημα

Βρισκόμαστε πια μια ανάσα πριν από τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών που θα αναδείξουν τη νέα δημοτική αρχή του τόπου μας για τα επόμενα πέντε κρίσιμα χρόνια. Ο χρόνος που υπάρχει ακόμα μπροστά μας είναι χρήσιμος και σημαντικός για να αξιολογήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις έτσι ώστε να διαμορφώσουμε τις επιλογές μας λίγο πριν τραβήξουμε το παραβάν και τοποθετήσουμε το ψηφοδέλτιο της επιλογής μας εντός του φακέλου.

Ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιφέρεια η κα Δούρου;

Ενδιαφέρεται πραγματικά για την περιφέρεια η κα Δούρου, ή μόνο για την  αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης;

Όλη η προεκλογική παρουσία της κας Δούρου σε ένα μόνο συμπέρασμα οδηγεί: Ότι σκοπός της δεν είναι η ρήξη με τα προβλήματα της Αττικής. Μοναδικός της σκοπός της είναι να ρίξει την κυβέρνηση.

Κάποιες διαπιστώσεις και μερικές προτάσεις για τους υποψήφιους δημάρχους

Στάθης Γεωργιάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λαγκαδά με τον Γιάννη Καραγιάννη

Αυτές τις μέρες συναντώντας και συζητώντας με πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλα τα επαγγέλματα διαπιστώνω ότι όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες από το κεντρικό κράτος προς τους δήμους. Αυτό γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη ο πολίτης θεωρεί ότι ο δήμος της περιοχής του είναι πιο κοντά του και μπορεί να δώσει λύσεις σε καθημερινά μικρά προβλήματα.

ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ! Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

Ώρα του είναι να τάξει και μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του στον Αγ. Φανούριο...

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο.

ΑΝ ΣΕ ΠΩ ΒΛΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;; Αλ Σάλεχ: Η ΝΔ χοροπηδούσε στις πλατείες του μίσους το 2011

[Που είδες ΝΔίτες βρε βλαμένη στο Σύνταγμα; Μήπως τους άκουσες να φωνάζουν και "να καεί, να καεί το μπουρδ@λο η Βουλή;" Συμβουλή: Βάλε γιαλιά και να καθαρίζεις που και πότε τ'αυτιά σου]

Την Πέμπτη 8 Μαΐου και Παρασκευή 9 Μαΐου η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφτηκε την πόλη της Φλώρινας και συναντήθηκε με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δημότες της πόλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης για Τσίπρα: "Διεκδικεί το παγκόσμιο ρεκόρ ανοησίας"

Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώνει σήμερα στην Πάτρα ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της Πάτρας με προσκεκλημένο και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε πέντε μέτωπα η τελική αντεπίθεση Σαμαρά

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού πιστεύουν ότι οι πολίτες θα προβληματισθούν πολύ με την ιδέα μιας περιόδου αναταράξεων, με κίνδυνο να κλυδωνισθεί η σταθερότητα της κυβέρνησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Tρισέ προς Ελλάδα "Αν δεν σας άρεσε η λιτότητα, δεν έπρεπε να ζητήσετε βοήθεια"

Ιδιαίτερα σκληρή κριτική προς την Ελλάδα άσκησε ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ, μιλώντας στις Βρυξέλλες.

«Οι πολιτικές λιτότητας ισοδυναμούν με την οργάνωση του δρόμου που οδηγεί πίσω στην ισορροπία. Αν οι Έλληνες είχατε σεβαστεί το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν θα είχατε υποστεί τις πολιτικές λιτότητας. Προκειμένου να λάβετε βοήθεια, οφείλατε να εφαρμόσετε τις πολιτικές αυτές» σημείωσε ο πρώην επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με το vima.gr.

Θεοδωράκης: Αν είναι χαμηλά τα ποσοστά αποχωρώ -Στόχος να είναι τρίτο το Ποτάμι

Ανοιχτός στις συνεργασίες, με όρους, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που έθεσε ως στόχο την τρίτη θέση των ευρωεκλογών για το Ποτάμι, ενώ τόνισε ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική αν το κόμμα του συγκεντρώσει χαμηλά ποσοστά.

ΥΠΟΙΚ: Δεν υφίσταται δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2014-2018

"Δεν υφίσταται δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2014-2018", αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αναβολή της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και καθυστέρηση των δόσεων προς την Ελλάδα.

Εκτός υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ «μικροί» και μπλοκάκια

Πακέτο ριζικών αλλαγών στο σύστημα πληρωμής του ΦΠΑ ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για την απλοποίηση του σημερινού καθεστώτος και τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με Τα Νέα Σαββατοκύριακο, μεταξύ των αλλαγών που μελετώνται είναι η καταβολή του ΦΠΑ που αντιστοιχεί σε κάθε συναλλαγή χονδρικής σε κλειστό τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσκόπηση Public Issue: Η ΝΔ εξαύλωσε προβάδισμα 3% του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και στην εφημερίδα των ΣΥΡΙΖΑίων

Την ισοδυναμία ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της Public Issue ενώ πριν 3 εβδομάδες, σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την εφημερίδα των ΣΥΡΙΖΑίων Συντακτών, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν με 3% για τις ευρωεκλογές και με 1,5% για τις εθνικές εκλογές!! Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον ισχνό προβάδισμα, στα όρια του στατιστικού λάθους, στις ευρωεκλογές, αλλά υπάρχει ισοδυναμία σε ενδεχόμενο εθνικών εκλογών αφού η ΝΔ αύξησε σημαντικά τα ποσοστά της. Παράλληλα το ενθαρρυντικό είναι ότι η αύξηση της ΝΔ προήλθε από....

Αποχώρησε υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης από το συνδυασμό της Δούρου-Καταγγέλλει “υπόγειες διαδικασίες”

Απόφαση να μη συμμετάσχει στο συνδυασμό της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής πήρε την τελευταία στιγμή, ο πρώην δήμαρχος Πετρούπολης, Στ. Βλάχος, ασκώντας σφοδρή κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημ. Βίτσα και την Ρ. Δούρου.

Μήνυμα από Σαμαρά και Καραμανλή... ΑΥΤΟ!

Σε μια κίνηση με έντονο πολιτικό συμβολισμό, προχώρησαν οι Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, δίνοντας την εικόνα της ενότητας της ΝΔ στην κορυφή και απορρίπτοντας στην πράξη τα κάθε λογής σενάρια που έφεραν τους δυο άνδρες να διαφωνούν σε σειρά θεμάτων με πρώτο αυτό της διεύρυνσης της ΝΔ προς το παραδοσιακό κέντρο.

Η μικρότερη χώρα της Γης έκανε αίτημα για να ενταχθεί στο ΔΝΤ -Το μόνο κράτος χωρίς πρωτεύουσα

Ενα μικροσκοπικό νησί στο νότιο Ειρηνικό έκανε αίτημα για να ενταχθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως ανακοίνωσε ο διεθνής οικονομικός οργανισμός.

Πρόκειται για το Ναούρου, των μόλις 9.500 κατοίκων, που είναι ανεξάρτητο από το 1968 και βρίσκεται 4.000 χλμ. βορειοανατολικά της Αυστραλίας.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ: Αυτές είναι οι πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο: Χωρίς εξωτερικές και εσωτερικές συγκρούσεις [εικόνες]

Αν θέλετε ήρεμες και ειρηνικές διακοπές, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, τότε η λίστα που ακολουθεί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για σας.

Από το 2007, κάθε χρόνο, ο Παγκόσμιο Δείκτη Ειρήνης βγαίνει από το IEP (Ινστιτούτο Οικονομικών και Ειρήνης) παρουσιάζει τις χώρες με τις πιο ειρηνικές συνθήκες διαβίωσης, χωρίς εσωτερικές ή εξωτερικές συγκρούσεις.

Ο Κουρής προσφέρει στέγη στον Ευαγγελάτο

Στον Όμιλο Κουρή φαίνεται ότι θα βρει την επόμενη τηλεοπτική στέγη του ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μετά το διαζύγιό του με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Όμιλο Αλαφούζου, ο γνωστός δημοσιογράφος έχει...

Το παρασκήνιο με τον Άδωνι και το μνημόσυνο

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Φιλοθέη, ενδεικτικό της σχέσης του Άδωνι Γεωργιάδη με την «καραμανλική» πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας δημοσιεύεται στον «ΒΗΜΑτοδότη».

Το “Έθνος” απαντά στον Χατζηνικολάου για τις δημοσκοπήσεις

Μετά τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος αποφάσισε να μην δημοσιεύει δημοσκοπήσεις στα ΜΜΕ του ομίλου “Real”, θέτοντας ευθέως θέμα για την αξιοπιστία τους, και ο Όμιλος  Μπόμπολα έρχεται σήμερα να αφήσει… υπονοούμενα.

Ο Στουρνάρας μάλλον μένει...

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Στουρνάρα να φεύγει από το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει η στήλη Μικροπολιτικός της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ».

Γλέζος: Ναι σε συνεργασία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν...

Πολιτική ρουκέτα εκτόξευεσε ο Μανώλης Γλέζος με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς που στη μάχη των φετινών ευρωεκλογών έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖ Α για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν αποκλείει...

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ! Έκλεψαν το «Νέα Ελλάδα» της ΝΔ γιατί τo «Ανατροπή» ήταν παρλαπίπα

[Η απόλυτη γύμνια!! Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να σκεφτούν ένα σύνθημα της προκοπής πέρα από τις λέξεις κλισέ εδώ και χρόνια, όπως "ΑΝΑΤΡΟΠΗ", "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ", "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ" κ.λπ παρλαπίπες, θέλουν να πείσουν τα πρόβατα ότι θα σκεφτούν λύσεις όταν έρθουν στην εξουσία!!]

Εδώ και δυο χρόνια σχεδόν ο Α. Σαμαράς μιλά για την δημιουργία της Νέας Ελλάδας του 2021.

Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας ανήμπορος να παρουσιάσει ένα ανάλογο όραμα για την Ελλάδα του μέλλοντος, κατέφυγε σε αντιγραφή των ιδεών του κ.Σαμαρά.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σήμερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο σελίδα...

ΚΟΚΤΕΪΛ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ! Ραχήλ Μακρή στο BriefingNews: "Ετσι γούσταρα και έκανα τατουάζ..."

Την δική της απάντηση για το λόγο που επέλεξε να κάνει τατουάζ, αλλά και για το σχέδιο το οποίο κοσμεί πλέον το χέρι της δίνει η Ραχήλ Μακρή.

«Ήθελα από μικρή να κάνω ένα τατουάζ. Μου άρεσαν, όχι βέβαια τα πολύ έντονα, μου αρέσουν κυρίως...

Χρυσαυγίτες από το μπαλκόνι βρίζουν Τσίπρα-Δούρου σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά [εικόνες]

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Χρυσαυγίτες το βράδυ της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, είχαν συγκεντρωθεί στο μπαλκόνι του γραφείου της Χρυσής Αυγής που βλέπει στην πλατεία Κοραή και φώναζαν συνθήματα όπως «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή»

Μέτρησαν την ταχύτητα που η σκέψη γίνεται λόγος

O ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να σκεφτεί μια λέξη, να εφαρμόσει τους κανόνες της γραμματικής, να τη στείλει στη γλώσσα και να τη μετατρέψει σε λόγο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Αυτό ανακάλυψαν νευροεπιστήμονες οι οποίοι παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο την επεξεργασία της γλώσσας στον εγκέφαλο και κατέγραψαν αναλυτικά αυτή την αστραπιαία διαδοχή.

«Συγχωροχάρτι» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμαρχο Ελληνικού-Βούτσης: «Στοχοποιείται ενόψει εκλογών»

Για στοχευμένη πολιτική δίωξη κατά του δημάρχου Ελληνικού, Χρήστου Κορτζίδη, ο οποίος δίνει μάχη, όπως είπαν, κατά των μεγάλων συμφερόντων και της διαπλοκής έκαναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης.