11 Μαΐου 2014

Ο κατηγορούμενος για το φόνο της Φαίης «καίει» την αδελφή της και φωτίζει άγνωστες πτυχές της τριγωνικής σχέσης

Tη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το μοιραία βράδυ της δολοφονίας της 23χρονςη Φαίης Μπλάχα δίνει ο ο 26χρονος Βασίλης Στεφανακης ο οποίος δικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της κοπέλας. Μάλιστα, αποκρούοντας τους ισχυρισμου της 32χρονης Μαριαλένας (ή Μάνιας), αδελφής της αδικοχαμένης Φαίης, περί ύπαρξης ροζ βίντεο με το οποίο την εκβίαζε, στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ενώ εκείνος έκλαιγε για τη Φαίη, η 32χρονη τον καθησύχαζε λέγοντάς του:

Φέιγ βολάν κατά του πρώην βουλευτή της ΧΑ Αλεξόπουλου στη Λάρισα -«Ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις;»

Φέιγ βολάν με τη φωτογραφία του στα οποία αποκαλείται «προδότης» ενώ αναγράφεται και η φράση «ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις» κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα, τόπο καταγωγής του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος αποκήρυξε πριν λίγες ημέρες το νεοναζιστικό μόρφωμα από το βήμα της Βουλής.

Aννα Στάμου, άλλαξε θρησκεία, φόρεσε μαντήλα και είναι υποψήφια ευρωβουλευτής [εικόνες]

Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες ευρωεκλογές με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.

"ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ" Ε; Ο Αρειος Πάγος δίνει το πράσινο φως στη Χρυσή Αυγή για τις ευρωεκλογές

Το πρώτο πολιτικό τμήμα του Αρείου Πάγου θα εγκρίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την κάθοδο της Χρυσής Αυγής αλλά και της Εθνικής Αυγής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές

ΒΙΝΤΕΟ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! Διχάζει την Ευρώπη η Κοντσίτα

Η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision, Κοντσίτα, κατάφερε να διχάσει ολόκληρη την Ευρώπη με την εκκεντρική της εμφάνιση. Την γυναίκα με το μούσι στο αεροδρόμιο της Βιέννης υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Αυστρίας ενώ το ακροδεξιό κόμμα της χώρας καταδίκασε την συμμετοχή της.

ΒΙΝΤΕΟ-"Πόλεμος" χρυσαυγιτών - αντιεξουσιαστών και στη μέση η νύφη!

Τη γαμήλια πομπή "συνόδεψαν" χρυσαυγίτες, αντιεξουσιαστές και άνδρες των ΜΑΤ στην πλατεία του Τυρνάβου στη Λάρισα...

Aιματοβαμμένες κάλπες με 1 νεκρό στην Ουκρανία

Εν μέσω σφοδρών συγκρούσεων ξεκίνησε το αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα στην Ουκρανία και εν τέλει βάφτηκε με αίμα, καθώς λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες στρατιώτες της ουκρανικής εθνοφρουράς σκότωσαν έναν πολίτη στην πόλη του Kρασνοαρμίσκ.

ΧΑΡΤΗΣ: Μπλέ ο χάρτης με λίγο πράσινο και καμιά ροζ κουκίδα

Η Ν.Δ. διεκδικεί 6 περιφέρειες, το ΠΑΣΟΚ 4 και ο ΣΥΡΙΖΑ 3

Από τη Μαρίνα Μάνη

Όλα δείχνουν ότι τη νύχτα της 18ης Μαϊου ο περιφερειακός χάρτης της χώρας θα έχει χρώμα... πρασινομπλέ. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι στις περισσότερες από τις 13 περιφέρειες προηγούνται οι υποψήφιοι που στηρίζονται από Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την εκλογή στον β΄ γύρο της 25ης Μαΐου.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ!! Αυτό είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τατουάζ της Ραχήλ...

Δείτε όλο το τατουάζ στο χέρι της Ραχήλ Μακρή:

ΦΩΤΟ-Τους δουλεύει ο Μουρούτης: "Κάθε υποψήφιος έχει την προβολή που του αξίζει"

Έτσι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης του ΣΥΡΙΖΑ:

Προσοχή μαλάκ@ς μην ψηφίσετε καναν επιστήμονα, τεχνοκράτη... Μόνο "αγωνιστές" θέλουμε για να αυξήσουν τις πορείες!

Κινηματισμός στο ζενίθ και πολιτική στο ναδίρ

Διάβασα όλα τα βιογραφικά των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Γ. Σακελλαρίδη. Βρήκα περήφανους νέους που δηλώνουν ότι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις τον Δεκέμβριο του 2008. Άλλους που παραδέχονται ότι η πλατεία Συντάγματος τους έφερε στην πολιτική. Άλλους που θυμούνται τη Γένοβα και τη Φλωρεντία. Άλλους, μεγαλύτερους που απαριθμούν πόσες φορές εκλέχτηκαν σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ή σε συνδικαλιστικά σωματεία.

BINTEO-Μηχανές τρέχουν με 300 χιλιόμετρα την ώρα σε γέφυρα της Λισαβόνας

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την κόντρα ανάμεσα σε μια Yamaha R1 και μια Yamaha R6 στη γέφυρα Βάσκο Ντα Γκάμα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ! ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ ΚΙ Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ;;; "Η Αλ Σάλεχ για την... Κοντσίτα"

Τη νίκη της Κοντσίτα στη Eurovision σχολίασε μέσω Twitter η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ θεωρώντας τη προφανώς μια νίκη του ΠΑΣΟΚ... ενώ στην ουσία είναι μια νίκη της "χούντας της διαφορετικότητας" που καταδυναστεύει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που δεν τολμάει να πει "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ"!!.

«Η εκκωφαντική νίκη της Κοντσίτα είναι...

Πώς ο Γιάννης Στουρνάρας κατάφερε να ηρεμήσει την Ζωή

Την ευγένεια και τη γλυκύτητα προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως «όπλο αντιμετώπισης» της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αφού είδε ότι ο οποιοσδήποτε άλλος τρόπος στην περίπτωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ δεν «πιάνει».

ΔΗΜΑΡ εναντίον Κοππά: Είναι γελοίο να λέει ψηφίστε Σαμαρά

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός στράφηκε εναντίον της υποψήφιας ευρωβουλευτού του κόμματος Μαριλένας Κοππά για την απίστευτη δήλωσή της «όποιος θέλει Σαμαρά, θα ψηφίσει ΝΔ και όχι δεκανίκια».

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ!! Το Δημόσιο που δεν αλλάζει: Αμετανόητοι φορείς, συνεχίζουν το πάρτι

Το ενιαίο μισθολόγιο μπορεί να έχει τεθεί σε εφαρμογή τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά υπάρχουν ακόμη φορείς του Δημοσίου που επιμένουν να το καταστρατηγούν, ή να το ακολουθούν κατά το δοκούν. Ελεγχοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αποκάλυψαν ανάλογες παρατυπίες σε 55 οργανισμούς, όπου έχουν σταλεί ήδη τα πρώτα «ραβασάκια»

Πάλι του ξέφυγε του τρελόγερου: Από τους φτωχούς θα τα πάρουμε για τον εσωτερικό δανεισμό

Σιγά μην τα πάρει από τον εκατομμυριούχο Παπαδημούλη, τον Τσουκαλά, τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο...

Την άποψη ότι ο φτωχός λαός θα κάλυπτε εθελοντικά τον εσωτερικό δανεισμό, αν κάτι τέτοιο κρινόταν απαραίτητο, όπως έκανε στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος.

Το ταξίδι του «ιερού κώδικα»: Από την κλοπή στο Αγιο Ορος μέχρι το μουσείο του Λος Αντζελες

Μετά από ένα απίστευτο ταξίδι που κράτησε περίπου 40 χρόνια, η μοναδική βυζαντινή Καινή Διαθήκη του 12ου αιώνα δια χειρός Θεόκλητου, θα επιστρέψει στο Αγιο όρος απ' όπου κλάπηκε το 1960.

Πρωτοβουλία Κουμουτσάκου να μην λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τέμενος

Ελπίζω να τα εννοεί ο Κουμουτσάκος και να μην πετάει δίχτυα μπας και ξεγελάσει κανά δεξιό πρόβατο... γιατί πολλοί θυμούνται τη θρησκεία και την πατρίδα μόλις σφίγγουν οι κ@λοι και αν τους πεις τίποτα σε φάση εκτός εκλογών σε λένε φασίστα, ακροδεξιό ή απαξιωτικά "εθνικιστή"

Πρωτοβουλία ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τέμενος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζητώντας την ενεργοποίηση των ανθρώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γιούνκερ: Οι Χριστιανοδημοκράτες κυβερνούν καλύτερα, «ακόμα και στην Ελλάδα»

«Ακόμη και η Ελλάδα πηγαίνει καλύτερα με χριστιανοδημοκρατική κυβέρνηση», δηλώνει ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, τονίζοντας ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κυβερνήσεις κομμάτων του ΕΛΚ έχουν μεγαλύτερη ανάπτυξη και χαμηλότερο χρέος από αυτές με σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις. Επαναλαμβάνει δε τη θέση του για εισαγωγή κατώτατου μισθού σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαψεύδει ο Αρβανιτόπουλος τις καταγγελίες της πλάκας του Δρίτσα

Μεταξύ μας τώρα πρέπει να είναι πολύ στόκος κάποιος για να κάνει αυτό που καταγγέλλει ο Δρίτσας και ο Αρβανιτόπουλος δεν φαίνεται για χαζός...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ.Δρίτσας καταγγέλλει ότι στέλονται με έξοδα του υπουργείου Παιδείας προσκλήσεις για εκδηλώσεις της υποψηφιότητας Μώραλη, κατηγορώντας τον υπουργό Κ.Αρβανιτόπουλο για στήριξη στον υποψήφιο. Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας.

ΦΩΤΟ: Προσέχουμε πως μιλάμε για την Ευρώπη των δικαιωμάτων

Αλλιώς θα έχετε να κάνετε με τη Ραχήλ και τη Ζωή:

ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Λαβρόφ έκανε πλάκα στον Τσίπρα: Τον κάλεσε, αλλά... θα λείπει

Δε θα δει τελικά τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα συναντηθεί τελικά με κάτι δευτεροκλασάτους της Ανω-Κάτω-Πέρα Δούμας...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται αύριο τη Μόσχα κατόπιν πρόσκλησης του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, ωστόσο...

ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαρτυρία από κομμούνια ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στη Θεσσαλονίκη εναντίον του Βενιζέλου


Διαμαρτυρία έξω από το συνεδριακό κέντρο στη ΔΕΘ, που θα μιλήσει ο Βενιζέλος, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, σχολικοί φύλακες, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και καθηγητές.

ΦΩΤΟ-Το σχέδιο του εμίρη για την Οξυά

Ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός, ένα σημείο αναφοράς στο διεθνή πολιτιστικό χάρτη και μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα, παίρνει «σάρκα και οστά» στο νησί Οξυά το οποίο βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος.

ΒΙΝΤΕΟΓελάει το σύμπαν με τον κωλοτούμπα! Γλέζος: Δεν καταλάβατε, μίλησα για εισοδήματα όχι για καταθέσεις-Κεδίκογλου: Απειλή για το τραπεζικό σύστημα οι δηλώσεις Γλέζου


Πως γίνεται όλη η Ελλάδα να μην καταλαβαίνει τους ΣΥΡΙΖΑίους και να πρέπει να διευκρινίζουν τις δηλώσεις τους, αλλάζοντάς τις, αποτελεί ένα θέμα που πρέπει να κοιτάξουν...

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του περί «δέσμευσης καταθέσεων» έκανε λόγο ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.


Μόνο οι αριστεροί οικΩλόγοι του κώλου συνεχίζουν να βρωμίζουν με αφίσες

Πρόσωπα υποψηφίων κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλά απαγορευμένα σημεία του δημόσιου χώρου: Σε τοίχους, σε στάσεις λεωφορείων, σε βιτρίνες κλειστών καταστημάτων ή σε κολόνες, όπως αυτή του υποφηφίου –με τον ΣΥΡΙΖΑ– δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Σελ. 2

H παλαιά δοκιμασμένη συνταγή της προεκλογικής αφίσας αναβιώνει τις παραμονές των εκλογών παρά τις νομοθετικές απαγορεύσεις. Γιατί όχι άλλωστε, αφού...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ: Τα highlights της πρωταθλήτριας Κ20

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο και οι φετινές επιδόσεις μιλούν από μόνες τους, καθώς η Κ20 κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ η Κ17 ρίχνεται σήμερα στη μάχη του φάιναλ φορ.

Ποιοι κρύβουν τον Χριστόδουλο Ξηρό -Η φωτογραφία και το βίντεο που μελετά η αστυνομία

Επτά αντιεξουσιαστές της οργάνωσης FAI είναι οι νέοι συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού, που τον βοηθούν να κρυφτεί αλλά και να ετοιμαστεί για νέα αιματηρά χτυπήματα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΦΕΝΕΣ!! Ομαδική απόδραση από το αστυνομικό τμήμα Πύργου -Πέντε κρατούμενοι το έσκασαν από το παράθυρο

Μέσα από το αστυνομικό τμήμα Πύργου κατάφεραν να το σκάσουν πέντε κρατούμενοι, αφού παραβίασαν ένα παράθυρο.

Το περιστατικό έγινε λίγη ώρα μετά από τα μεσάνυχτα και σε εξέλιξη είναι...

Ερχονται ελαφρύνσεις φόρων, ρυθμίσεις για χρέη και κατάργηση τεκμηρίων διαβίωσης

Ελάφρυνση από τα δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη και αλλαγές σε ρυθμίσεις χρεών προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης. Δεδομένα που θα εφαρμοστούν από το 2015, αν βέβαια- πρώτα από όλα- επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.

Μπακογιάννη: Ποιος πήρε τοις μετρητοίς τη δήλωση Γλέζου;

«Δεν νομίζω ότι πήρε κάνεις τοις μετρητοίς τη δήλωση Γλέζου» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο σχόλιο του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ περί εσωτερικού δανεισμού.

Βρούτσης: Δήμευση καταθέσεων με Σαμαρά δεν θα γίνει

Το ενδεχόμενο δήμευσης καταθέσεων απέκλεισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. «Δήμευση καταθέσεων με κυβέρνηση Σαμαρά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ» υπογράμμισε με αφορμή την δήλωση του Μανώλη Γλέζου, περί «αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού».

ΒΙΝΤΕΟ: Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη, θα εξοφληθούν οι ασφαλισμένοι σε 40 μέρες

Μέσα στις επόμενες 40 μέρες, θα εξοφληθούν όλοι οι ασφαλισμένοι από τον ΕΟΠΥΥ, διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Ένταση με τον Βενιζέλο και στα Τρίκαλα όπου τον περίμεναν κομμουνιστές (VIDEO)

Πολλές οι αποδοκιμασίες, αλλά και τα χειροκροτήματα

Διχασμένοι ήταν οι συγκεντρωμένοι στα Τρίκαλα, την δεύτερη "στάση" του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα, καθώς μόλις έφτασε στο Επιμελητήριο άλλοι τον χειροκρότησαν, ενώ άλλοι τον αποδοκίμασαν έντονα.

Τι απαντά το υπουργείο Οικονομικών για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό

Το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό δεν καταργεί την ελεύθερη πρόσβαση και δεν θίγει υφιστάμενες ρυθμίσεις για την περιβαλλοντική προστασία των ακτών, οι οποίες είναι αρμοδιότητας του υπουργείο Περιβάλλοντος, αναφέρει το υπουργείο Οικονομίας έπειτα από τις αντιδράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων και βουλευτών. Παραθέτει σε ανακοίνωσή του, που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις σε «θέματα που τέθηκαν κατά τη δημόσια διαβούλευση».

Δημοπρατείται το νέο Διεθνές αεροδρόμιο Καστελίου (ΧΑΡΤΗΣ-ΓΡΑΦΗΜΑ)

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η δημιουργία του διεθνούς αεροδρομίου, στο Καστέλι της Κρήτης, αφού στις 15 Μαΐου θα γίνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος στις εταιρείες, όπως ανακοίνωσε από το Ηράκλειο, ο Υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Τον ήπιαν τα γατάκια!Πανικός (για την εποχή) στην ομιλία Σαμαρά: «Ευτυχώς ο κόσμος τους έχει γραμμένους»

Επί 15 λεπτά το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο πήγαινε... σημειωτόν, αφού λόγω του πλήθους που είχε κατακλύσει το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τριπόλεως, δεν μπορούσε να αποχωρήσει ενώ την ομιλία παρακολούθησαν πάνω από 1000 άτομα, μέσα αλλά και έξω από τη αίθουσα.

Όσον αφορά στα λεγόμενα του πρωθυπουργού από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, η θερμή υποδοχή και "αποθέωση" του πρωθυπουργού που επιφύλασσαν οι πάνω από 300 ΟΝΝΕΔίτες που βρίσκονταν από ώρα στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης μαζί με τον Σάκη Ιωαννίδη "ανάγκασαν" τον Αντώνη Σαμαρά να...

Στην 20η θέση της Eurovision η Ελλάδα. Νικήτρια η τραβεστί με τα μούσια απ'την Αυστρία (video)

Οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd με το Rise Up έμειναν στην 20η θέση μετά την ψηφοφορία όλων των χωρών στον τελικό της Eurovision.

Η ελληνική συμμετοχή έμεινε πολύ χαμηλά και τερμάτισε στην 20η θέση, με 35 βαθμούς.