15 Μαΐου 2014

Καθηγήτρια έβαζε καλύτερους βαθμούς με αντάλλαγμα το σ@ξ

Μια δασκάλα από την Οκλαχόμα έταζε καλύτερους βαθμούς στους μαθητές της με αντάλλαγμα το σεξ.

Η 25χρονη Kalyn Thompson συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού ενός ανήλικου μαθητή.

ΦΩΤΟ: Ψηφίστε τον γίδια!!

Ναι είσαι επαγγελματίας (μαγαζάτορας, οδηγός,υπάλληλος που εργάζεσαι στο κέντρο) στην Αθήνα και να ψηφίζεις Σακελλαρίδη... είναι σα να λέμε "πιο μαλάκ@ς πεθαίνεις". Διαβάστε τι λέει πάλι:

Στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ και από τον μικρό Καραμανλή

Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ υπέρ των κομματικών υποψηφιοτήτων της ΝΔ απέναντι στους «αντάρτες». Λίγη ώρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ, η οποία στόχο είχε να στείλει μήνυμα συστράτευσης υπέρ του υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη και του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη που...

Σαμαράς: Δε θα υπάρξει νέο μνημόνιο - Δημιουργία 550.000 θέσεων εργασίας

Σε προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Περίπτερο της ΔΕΘ μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Κλείνει μια δύσκολη περίοδος μεγάλων θυσιών του ελληνικού λαού και ανοίγει ο καινούργιος δρόμος της ελπίδας, για τη νέα Ελλάδα. Δεν γυρίζουμε πίσω, δεν υπάρχει πίσω», τόνισε ενώ  αναγνώρισε ότι έγιναν και αδικίες, κάποιες από τις οποίες χαρακτήρισε "αναπόφευκτες".

Θράκη-Ευρωεκλογές-Σχέδιο "Ημισέληνος": "Απόβαση" 10.000 μουσουλμάνων που ζουν στην Τουρκία

ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

Σε πλήρη εφαρμογή έχει θέσει η Άγκυρα το σχέδιο << Ημισέληνος >> στην Θράκη με τελικό στόχο να κοκκινίσει ο πολιτικός χάρτης των νομών Ροδόπης και Ξάνθης το βράδυ των ευρωεκλογών της 25ης Μαίου και να..<< τουρκέψουν >> οι πρωτεύουσες τους . Πρωταγωνιστές στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου για την επιτυχία του οποίου προγραμματίζεται μεθοδικά στο παρασκήνιο μια γιγαντιαία κινητοποίηση 10.000 δυτικοθρακιωτών τουρκογενών μουσουλμάνων που έχουν μεταναστεύσει στην Τουρκία και θα έλθουν στις κάλπες της μεταπροσεχούς Κυριακής για να ψηφίσουν το αυτονομιστικό κόμμα του Σαδίκ είναι η πολιτική << συμμορία >> των τεσσάρων :

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! Αυτή είναι η 27χρονη αδελφή της εκρηκτικής Ζιζέλ [εικόνες]

Μια βόλτα σε χαλαρούς ρυθμούς αποφάσισαν να απολαύσουν οι δύο αγαπημένες αδελφές Ζιζέλ και Ραφαέλα δίνοντας στους παπαράτσι την ευκαιριά να απαθανατίσουν το πρόσωπο της μικρότερης αδελφής του πανέμορφου μοντέλου από την Βραζιλία.

Οργή με τη δολοφονία του αστυνομικού στην Ανδραβίδα -Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον γύφτο [εικόνες]

Κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου και με ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα προστασίας πέρασε την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας ο 30χρονος Ρομά, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 35χρονο αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη στην Ανδραβίδα.

Ρε Νικολάκη βάζε κι ένα "ακολουθεί πληρωμένη πολιτική διαφήμιση" πριν την είδηση!!

Πόσο μαλ@κας πρέπει να είναι κάποιος για να μη καταλάβει ότι η παρακάτω είδηση στην ιστοσελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου έχει μπει σαν διαφήμιση; Είναι δυνατόν ρε αστείε Χατζηνικολάου να αναπαράγεις τα Δελτία Τύπου της Γκερέκου χωρίς να ενημερώνεις τον αφελή ότι την "είδηση" την έγραψε η ίδια; 

Διαβάστε να λιώσετε:

"Ντέρμπι" στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Βίντεο τρόμου στον αέρα: Έσπασε τμήμα του φτερού εν ώρα πτήσης

Τον τρόμο και τον πανικό βίωσαν επιβάτες πτήσης της CityJet όταν τμήμα του φτερού του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν αποκολλήθηκε την ώρα της απογείωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; Η στοιχειωμένη παμπ στο Λίβερπουλ και η περίεργη φιγούρα που διαπερνά έναν τοίχο

Φάντασμα ή κάτι άλλο; Κανείς από τους κατοίκους στο Λίβερπουλ δεν μπορούν να δώσουν μία απάντηση στην περίεργη σκιά που έκανε την εμφάνισή της σε μία εγκαταλελειμμένη παμπ. Το σίγουρο είναι ότι μιλούν για ένα στοιχειωμένο μέρος, που κανείς δεν θέλει να περνάει από εκεί, καθώς θεωρείται η φωλιά των... φαντασμάτων.

La Tribune: «Η Ελλάδα σύντομα βασίλισσα του πετρελαίου;»

Άρθρο στην ιστοσελίδα της γαλλικής εφημερίδας La Tribune αναφέρεται στις πρόσφατες συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στα δυτικά της χώρας, και για επενδύσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ, που θα μπορούσαν να προσφέρουν έσοδα έως 150 δισ. ευρώ για τα επόμενα 30 χρόνια.

ΚΛΑΙΩ! Συνελήφθη στις Βρυξέλλες, άπλυτος υποψήφιος του Τσίπρα στην Ιταλία

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών η ιταλική λίστα Τσίπρα «L'altra Εuropa con Tsipras» βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Αυτή την φορά το θέμα δεν είναι το καλλίγραμμο σώμα της Πάολα Μπακίντου, ούτε τα αποκαλυπτικά μαγιό της αλλά ο υποψήφιος με τη λίστα, Λούκα Καζαρίνι, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα τη στιγμή που συμμετείχε σε διαδήλωση διαμαρτυρίας για το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Συνέδριο.

ΦΩΤΟ-ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ;; Ο Τσίπρας έξω από το Ευρωκοινοβούλιο με τις απολυμένες καθαρίστριες

Θα μας τρελάνουν; Που βρήκαν τα λεφτά αυτές να πάνε στις Βρυξέλλες ρε καραγκιόζηδες;

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία με τον ίδιο αγκαλιά με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έξβ από το Ευρωκοινοβούλιο κι έγραψε "Στην είσοδο του ευρωκοινοβουλίου περίμεναν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ που κέρδισαν την αγωγή εναντίον της απόλυσης".

LIVE-H ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Παρακολουθήστε την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη.

Το μίσος Κακλαμάνη διαλύει την Αθήνα και την παράταξη

Ψήφος που θα κατευθυνθεί στον Κακλαμάνη δεν είναι «τιμωρία» στον Σαμαρά ή την κυβέρνηση. Είναι συνέχιση της ίδιας μετριότητας του κ. Καμίνη ή στην απευκταία περίπτωση, πριμοδότηση ενός δράματος για την Αθήνα σε περίπτωση που εκλεγεί ο Σακελλαρίδης...

Επίθεση Σπηλιωτόπουλου για τις 794 μεταδημοτεύσεις που δεν έγιναν

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπολύει ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, καταγγέλοντας ότι 794 πολίτες δεν θα μπορέσουν ψηφίσουν, καθώς δεν κατέστη δυνατή η εγγραφή τους στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Ποιες είναι οι σ@ξι Πολωνέζες της Eurovision

Γνωρίστε τις σέξι Πολωνέζες που μετά την Eurovision έχουν τρελάνει το instagram με τις φωτογραφίες τους.

Είναι πολύ γνωστά μοντέλα στην Πολωνία, όπου η μία από τις δύο παρουσιάζει μουσική εκπομπή στην τηλεόραση.

Μαλακ@ες τούμπανα! Συνελήφθη δημοσιογράφος γιατί αποκάλεσε φιλοχρυσαυγίτη υποψήφιο δήμαρχο [βίντεο]

Με τέτοιες μαλ@κίες ασχολείται η δικαιοσύνη γιαυτό βαλτώνουν σοβαρές υποθέσεις! Ο δικομανής Δήμαρχος που έχει ταράξει τους υπόλοιπους στις μηνύσεις μήνυσε το λαμόγιο δημοσιογράφο όχι επειδή "αποκάλυψε", όπως θέλει να περάσει ο Κούλογλου την είδηση, αλλά επειδή προφανώς ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "φιλοχρυσαυγίτη" (όπως κάνει και ο Κούλογλου) τον υποψήφιο δήμαρχο... και η δικαιοσύνη ασχολείται σοβαρά με τέτοιες παπαριές... 

Διαβάστε την είδηση που έβγαλε ο έγκριτος Κούλογλου:

Στο αυτόφωρο βρέθηκε ο δημοσιογράφος του XanthiPress.gr Γιάννης Σιδηρόπουλος, μετά την αποκάλυψη βίντεο στο οποίο υποψήφιος Δήμαρχος σε περιφερειακό Δήμο της Ξάνθης, σε συγκέντρωσή του αναφέρει ότι στο συνδυασμό του «υπάρχει και χρυσή αυγή» (ο Κούλογλου βέβαια ξεχνάει ότι ανέφερε όλα τα άλλα κόμματα πρώτα...), κάτω από τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

ΒΙΝΤΕΟ-Πότε θα έρθει το τέλος του Σύμπαντος;

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρον video-πρόβλεψη για το τι θα συμβεί στον κόσμο μας και στο Σύμπαν μέσα στα επόμενα μερικά εκατομμύρια χρόνια. Υπάρχουν, ωστόσο, θεωρίες βασισμένες στα μέχρι τώρα ευρήματα που ισχυρίζονται ότι θα σε κάποια στιγμή θα έρθει το οριστικό τέλος, όχι μόνο της Γης και του Ήλιου μας, αλλά ολόκληρου του Σύμπαντος.

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Στούρνοι με επίπεδο αγγλικών Τσίπρα ξαναδιαβάστε το απόσπασμα του βιβλίου του Γκάιντνερ-Ο Σόιμπλε δεν ζήτησε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Με κατηγορηματικό τρόπο το γερμανικό υπουργείο Oικονομικών διαψεύδει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ζητήσει στο παρελθόν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και παραθέτει το επίμαχο απόσπασμα από το βιβλίο του Γκάιντνερ.

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον υποψήφιο Καμμένου, Καρυπίδη που έχει φεσώσει τράπεζα-Ζητά εξηγήσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώστε ότι το λαμόγιο στηρίζει η μισή νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΕροψεκασμένοι του Καμμένου και της Ραχήλ Μακρή...

Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη ζητά το ΠΑΣΟΚ με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν στην υπόθεση ενός δανείου που έλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δυτικής Μακεδονίας.

Πώς και πότε θα γίνουν οι έρευνες για το πετρέλαιο σε Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραϊκό -Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για τα κοιτάσματα

Μόλις η Βουλή επικυρώσει τις τρεις συμβάσεις για έρευνες πετρελαίου σε Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραϊκό, τα τεχνικά κλιμάκια των τριών κοινοπραξιών θα ξεκινήσουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για την οργάνωση των ερευνητικών εργασιών.

ΚΛΑΙΩ! ΣΥΡΙΖΑ για την ΠΣόφια ΕΡΤ! «Στις 25 ψηφίζουμε, αυτοί φεύγουν, η ΕΡΤ έρχεται»-Τι απαντά ο Κεδίκογλου στα γατάκια

«Πολιτική δικαίωση του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «τη δικαστική απόφαση που χαρακτηρίζει άκυρες τις απολύσεις των 20  εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου Κρήτης, μετά το «μαύρο» της 11ης  Ιουνίου».

ΒΙΝΤΕΟ-Δήλωση στήριξης Σαμαρά σε Ιωαννίδη-Καλαφάτη

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Σταύρου Καλαφάτη στο Δήμο Θεσσαλονίκης έκανε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Καλαφάτης υποδέχθηκε τον κ. Σαμαρά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», τα είπαν για λίγο σχετικά με την εκλογική μάχη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια περπάτησαν μαζί στη νέα παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο, κι έκαναν χειραψίες με περαστικούς.

Τελικά ο Θεός ούτε κοιμάται ούτε μεθάει: Πως γλιτώσαμε το 2012 τον Κακλαμάνη που ήθελε κυβέρνηση με τον "αρκούδο"

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν την 8η Νοεμβρίου 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του, δίνει ο Απόστολος Κακλαμάνης.

136 χρόνια οπτικά εφέ σε ένα βίντεο

Οπτικά εφέ από το 1878 έως το 2014. Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν σήμερα παραλάβαμε το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Μπορεί ένα πλοίο να αλλάξει την ιστορία

Ο "ΑΒΕΡΩΦ" είναι το ενδοξότερο πλοίο της νεώτερης ελληνικής ναυτικής ιστορίας.Κατασκευάσθηκε στα ναυπηγείο Orlando του Λιβόρνο, καθελκύσθηκε στις 12 Μαρτίου 1910 και η παραλαβή του έγινε σαν σήμερα το  1911. Στοίχισε με τα πυρομαχικά του περίπου 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες. Το 1/3 του ποσού καλύφθηκε από το κληροδότημα του εθνικού ευεργέτη Γεωργίου Αβέρωφ του οποίου έλαβε και το όνομα.

ΕΠΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Θα βγάλω την Ελλάδα απ'την Ευρώπη... που να τρέχω τώρα να μαθαίνω αγγλικά»

Ενας βάτραχος στη θέση του Τσίπρα,  ο οποίος είναι διατεθειμένος να σκίσει τα μνημόνια, αλλά και να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αν βέβαια γίνει πρωθυπουργός, είναι ο... πρωταγωνιστής του προεκλογικού σποτ της ΟΝΝΕΔ εν όψει των ευρωεκλογών.

Δείτε το βίντεο να λιώσετε:

Kαθημερινή: Η αληθινή ιστορία ενός επίμονου ρουσφετιού για τον ανιψιό βουλευτή

«Αναρωτιέμαι πόσο ζώον μπορεί να είναι ο βουλευτής τάδε» γράφει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασιμάτης σήμερα στην στήλη του στην Καθημερινή, όπου αφηγείται γλαφυρά μια πραγματική ιστορία διευθύντριας πολιτικού γραφείου βουλευτή που ανερυθρίαστα ζήτησε ρουσφέτι.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Φαληρεύς στην Καθημερινή:

Η εκρηκτική Miss Αυστρία θα προωθήσει την Ελλάδα στη χώρα της -Θα φωτογραφηθεί στα μέρη που γυρίστηκε στο Mamma Mia [εικόνες]

Κατέχει τον τίτλο της Μις Αυστρία 2013. Η Ena Kadic θα αφήσει για λίγο τη χώρα της και θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Ελλάδα εντός του τρέχοντος μήνα προκειμένου να φωτογραφηθεί για τις ανάγκες καμπάνιας προώθησης της χώρας στην Αυστρία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ερντογάν εκτός εαυτού -Χτυπάει με γροθιές πολίτη που πήγε να διαμαρτυρηθεί

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν ξεπέρασε τα όρια και όπως είχε κάνει ο κουστουμαρισμένος σύμβουλος του νωρίτερα, έτσι κι αυτός αποφάσισε να σηκώσει τις γροθιές του και να χτυπήσει έναν πολίτη που πήγε να διαμαρτυρηθεί. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από...

ΦΩΤΟ: Η Lady Gaga γυμνή στη σκηνή... όχι ότι όταν ντύνεται δεν δείχνει πάλι γυμνή, αλλά λέμε τώρα

Για ακόμη μια φορά η Lady Gaga προκάλεσε με την εμφάνισή της στην πρώτη της συναυλία στην περιοδεία της ARTPOP.

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα μπλουζάκια του Σταύρακα

Τα μπλουζάκια που θα «φορέσει» το Ποτάμι στις εκλογές έχουν "κυκλοφορήσει". Τα μπλουζάκια θα μοιραστούν, αντί διαφημιστικής καμπάνιας.

Στρος Καν: «Mea Culpa η διαχείριση της ελληνικής κρίσης»

Με μία συνέντευξη στην οποία παραδέχεται ότι έκανε λάθη στο θέμα της διαχείρισης της κρίσης στην Ελλάδα, την περίοδο που ήταν επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επιστρέφει μετά από χρόνια σιωπής ο Ντομινίκ Στρος Καν.

Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ "ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ" ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Σουδανή έγκυος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή δηλώνει χριστιανή

Σε θάνατο διά απαγχονισμού καταδικάστηκε μια 27χρονη έγκυος στο Σουδάν, που κατηγορείται για αποστασία.

Το δικαστήριο είχε δώσει προθεσμία τριών ημερών στην 27χρονη να ασπαστεί τη μουσουλμανική πίστη. Η 27χρονη μεγάλωσε ως χριστιανή από τη μητέρα της, καθώς ο πατέρας της, που ήταν μουσουλμάνος, είχε εγκαταλείψει την οικογένειά του.

ΕΛ.ΑΣ: Κανένας παιδόφιλος δεν παραμένει στο απυρόβλητο

Παρουσίαση της πολύμηνης έρευνας σε παγκόσμιο επίπεδο «HYDRA»

Πολύμηνη, σε παγκόσμιο επίπεδο, διαδικτυακή αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «HYDRA», ολοκληρώθηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή και της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας που είχε σαν στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω Ιντερνετ.

Ιωαννίδης: Δεν φοβάμαι, αλλά δεν θέλω να διαιρώ τον κόσμο της ΝΔ

«Έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμώ αντιπάλους. Δεν πολέμησα ποτέ κάποιον που ξεκινά από την ίδια αφετηρία» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή προηγούμενες αναφορές του, σύμφωνα με τις οποίες αν γνώριζε τι θα συνέβαινε στη διαδικασία των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια (με την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα) μπορεί να μην κατέβαινε υποψήφιος.

Α. Μέρκελ: Απαράδεκτη η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος

Η δεκαήμερη περιοδεία του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Γερμανία πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Μητρόπολης Γερμανίας. Η επίσκεψη του χθες (Τετάρτη) όμως στο Βερολίνο είχε και έντονο πολιτικό άρωμα. Στην ατζέντα των συναντήσεων ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Καγκελάριος, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου και ο συμπρόεδρος των Πρασίνων.

ΠΟΝΟΣ!! H Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση. Στο -1,1% το ΑΕΠ από -6% πέρυσι

Η Ελλάδα βγαίνει έπειτα από χρόνια από τη βαθιά ύφεση και τα στοιχεία της Στατιστικής το επιβεβαιώνουν...

Η Ελλάδα βγαίνει έπειτα από χρόνια από τη βαθιά ύφεση και τα στοιχεία της Στατιστικής το επιβεβαιώνουν. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) του πρώτου τριμήνου διαμορφώθηκε στο -1,1% ενώ το 1ο τρίμηνο του 2013 ήταν στο -6%.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έκαναν ανάληψη, αλλά σεξ μέσα σε ένα ATM

Το ασυγκράτητο ζευγάρι χωρίς ίχνος ντροπής μπήκε στο προθάλαμο τράπεζας και αφού πέταξαν όλα τα ρούχα τους άρχισαν να κάνουν έρωτα δίπλα στο ΑΤΜ, όπως αναφέρει η βρετανική Sun και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. «Τα πέταξαν όλα εκτός από τις μαύρες κάλτσες τους» γράφει η εφημερίδα.

ΦΩΤΟ: Κι αν όντως λιώσουν οι πάγοι; Πώς θα είναι ο κόσμος -Πλημμυρισμένα στάδια, δρόμοι ποτάμια, υποβρύχια σπίτια

Mπορεί οι επιστήμονες να κρούουν κάθε λίγο και λιγάκι τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει η μόλυνση του περιβάλλοντος στο μέλλον, μιλώντας για το λιώσιμο των πάγων στην Ανταρκτική και τις τρομακτικές συνέπειες που θα έχει για τον πλανήτη, ωστόσο όλοι το παίρνουν στα «ψιλά», αδιαφορούν ή και αγνοούν το μέγεθος της καταστροφής που θα προκληθεί. Ενας καλλιτέχνης σε συνεργασία με το κέντρο κλιματικής αλλαγής θέλησαν να κάνουν το μέγεθος της καταστροφής πιο κατανοητό. Το αποτέλεσμα είναι σοκαριστικό.

ΦΩΤΟ-Τι κάνει ο Γιωργάκης σε καζίνο στο Λας Βέγκας;

Φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει δημοφιλής στις Η.Π.Α και μάλιστα στα think tank των ισχυρών. Μπορεί να πλησιάζουν οι εκλογές, όμως ο πρώην Πρωθυπουργός βρήκε χρόνο να πεταχθεί μέχρι το λαμπερό Λας Βέγκας, για να μιλήσει στο συνέδριο της εταιρείας επενδύσεων SkyBridge Capital, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ γνωστό καζίνο.

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η Ιταλίδα δημοσιογράφος που θα ρωτάει και ο Τσίπρας δεν θα απαντάει...

Συντονίστρια στο debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν στο οποίο θα λάβει μέρος και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι η 50χρονη δημοσιογράφος Μόνικα Ματζιόνι, διευθύντρια του RAI από το 2013.

Βενιζέλος: Στις Κάννες δεν με επηρέασε ο Μπαρόζο, αλλά το μήνυμα της κόρης μου

Δίλημμα στους ψηφοφόρους έβαλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς σε συνέντευξη του όχι μόνο ξαναέθεσε ζήτημα παραμονής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά έριξε το γάντι στους ψηφοφόρους υποστηρίζοντας «Λέμε ψηφίστε μας, για να μην αποσταθεροποιήσετε εσείς, οι ψηφοφόροι τη χώρα». Παράλληλα αναφερόμενος στο παρασκήνιο των Καννών είπε πως η κόρη του και όχι Μπαρόζο ήταν αυτή που το επηρέασε.

Όταν έφαγες τις φάπες γιατί έκλαιγες ρε; "Αστείο κείμενο Νίκου Ρωμανού από τις φυλακές -Μιλά για όπλα και βόμβες που εκδικούνται"

Ξεκινώντας με κάποιου στίχους του Νίκου Λιβαδίτη ο προφυλακισμένος για τη ληστεία στο Βελβεντό, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» Νίκος Ρωμανός σε ένα δεκασέλιδο κείμενό του από τις φυλακές που δημοσιεύτηκε στο Indymedia αναλαμβάνει την ευθύνη για τρομοκρατικά χτυπήματα και αποποείται την ευθύνη για κάποια άλλα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικοί ρίχνουν νερό με μάνικες σε άπλυτους αφισοκολλητές... σαπούνι τους ρίξατε πριν ρε;

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ έξω από το αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στην περιοχή. Οι συγκεντρωμένοι κόλλησαν αφίσες φωνάζοντας συνθήματα κατά των αστυνομικών με τους άνδρες της αστυνομίας να προχωρούν σε ρίψη νερού με σκοπό να τους απομακρύνουν.
Δείτε το βίντεο

Για την Αθήνα ψηφίζουμε με τη λογική

Γρηγόρης Λέων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές  τα διλήμματα για την Αθήνα ξεκαθαρίζουν: Από τη μια πλευρά έχουμε όσους νομίζουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι Eurovision, όπου η ψήφος σου την επόμενη μέρα δεν έχει καμία σημασία. Όσους νομίζουν ότι ψηφίζουμε με βάση προσωπικές συμπάθειες ή αισθητική, για να καταγγείλουμε το μνημόνιο ή για να κάνουμε εσωκομματικές κόντρες.

ΦΩΤΟ-Φ. Πιπιλή: ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

της Φωτεινής Πιπιλή

Αυτό σημαίνει πολιτισμός της καθημερινότητας, να βγάζεις καθημερινά...αφισοαπορρυπαντές. Ούτε ένα αυτοκόλλητο, ούτε μια αφίσα δεν αφήνεις. Σιγά που θα φοβηθείς την αλαζονική και παράνομη συμπεριφορά της κάθε...

ΦΩΤΟ: Φιλικός αγώνας «Φίλων Μπάγερν Μονάχου "Macedonia Greece"»-«Borussia Dortmund – Hellenic Supporters Club» = Έτσι για την καζούρα 6-2 :Ρ

[Παράδειγμα για κάφρους που υποστηρίζουν (να χ@σω την "υποστήριξη") ελληνικές ομάδες!]
Wenn es um Fußball geht, halten Fans eben zusammen 
(Όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι αλληλοστηρίζονται)

Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας με το Borussia Dortmund – Hellenic Supporters Club στη Θεσσαλονίκη. Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Γερμανίας, Borussia Dortmund – FC Bayern München το ερχόμενο Σάββατο...

ΦΩΤΟ: Ρωσίδες, μόνες, ψάχνουν με τον πιο απίστευτο τρόπο

Πανέμορφες Ρωσίδες, αναζητούν την αγάπη και τον ιδανικό άνδρα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Σκοπός τους να τον βρουν και να φύγουν από τη χώρα. Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο για να το πετύχουν.

Που και γιατί θα μιλήσει αύριο ο Σαμαράς στην Πάτρα;

Εκνευρισμένος ο Πρωθυπουργός από τα τοπικά στελέχη και τους βουλευτές αποφάσισε να πάρει ο ίδιος την κατάσταση στα χέρια του και να στείλει μήνυμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδος Α. Κατσανιώτη!

Ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Α. Κατσανιώτη στον 'Εσπερο", και ο λόγος είναι πως ακριβώς εκεί είναι η γειτονιά του τελευταίου.

Δημοσκόπηση Pulse RC: Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες Δελατόλα, η διαφορά δεν πάει πάνω από 2%

[Φυσικά όσοι είδαν την πρωινή εμφάνιση Δελατόλα στον ANT1 έχουν πειστεί για το ποιον προσπαθεί να σπρώξει. Εξάλλου δεν το αμφισβήτησε κι ο ίδιος όταν του το είπε τουλάχιστον 5 φορές ο Άδωνις όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο εδώ]

Αυξάνεται στο 2% (από 1,5%) η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. στην κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse που πραγματοποιείται για topontiki.gr. Σταθερά σε σύγκριση με το προηγούμενο κύμα αποτελεσμάτων εμφανίζονται...