16 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Τι φαντάζεστε ότι θα συμβεί στη δασκάλα yoga;

Εκεί που κάνει ανέμελη τις ασκήσεις yoga, έχοντας επιλέξει ένα ιδανικό μέρος στη θάλασσα, ξαφνικά έρχεται ένα τεράστιο κύμα...

Δείτε το βίντεο

Υπόγειες διαδρομές Μαρινάκη-ΣΥΡΙΖΑ και στο Λονδίνο

Όλοι θα θυμούνται την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου στον Άδωνι που έγινε πριν 2 μήνες ακριβώς. Η μαζική συμμετοχή των συριζαίων (δήθεν φοιτητών) στην εκδήλωση και η οργανωμένη – πλην αποτυχημένη – επίθεση τους, προκάλεσε ενδιαφέρον σε σχέση με το γεγονός ότι υπάρχουν στο Λονδίνο συριζαίοι και με την οργάνωση τους.

Το είδαμε κι αυτό! Δημοσκόπηση σε συνδρομητές WIND!!! Θρίλερ στην Αττική -Ο Σγουρός νικητής, αλλά στον δεύτερο γύρο-Σαν πρόβατο στη σφαγή ο Κουμουτσάκος

Εκλογικό θρίλερ στην περιφέρεια Αττικής, την μεγαλύτερη περιφέρεια στην χώρα, καταγράφει το τελευταίο γκάλοπ της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Η εταιρεία πραγματοποίησε ψηφιακή έρευνα μέσω του δικτύου της Wind κάνοντας για πρώτη φορά το γκάλοπ τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω facebook και ηλεκτρονικών συσκευών όπως tablets.

Τελευταίες κινήσεις Σαμαρά πριν τις εκλογές: Δεν θα ψηφίσει οπισθοδρόμηση ο λαός

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία από τις τελευταίες του κινήσεις, πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση δηλαδή, έθεσε το διακύβευμα των εκλογών, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

Ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνει πως υπάρχει ο κίνδυνος, αν γίνουν λάθη, η χώρα να επιστρέψει στο παρελθόν.

Η Λιζ Χάρλεϊ γίνεται 49 ετών -Θρήνος στον πλανήτη [εικόνες]

Ακόμη και η συνήθως κομψή βρετανική εφημερίδα Dailymail αναφωνεί σε σημερινό της άρθρο: Δεν το πιστεύουμε ότι η Λιζ Χάρλεϊ γίνεται 49 ετών τον επόμενο μήνα!

Το αύριο... με τον ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει χάος... λέει το πρόγραμμά τους

Συχνά προβληματιζόμαστε με τη πολυγλωσσία του σύριζα. Άλλα κελεύουν οι προεδρικοί, άλλα η Αριστερή Πλατφόρμα, άλλα οι εκπρόσωποι των πρώην συνιστωσών. Διαφορετικές θέσεις διατυπώνονται από το κο Στρατούλη ή το κο Γλέζο, διαφορετικές από το κο Δραγασάκη ή το κο Σταθάκη. Σε ποιες άραγε να δώσει βάση κανείς; Ακόμη και ο πρόεδρος του κόμματος μιλά αμφίσημα και ανάλογα με το ακροατήριο του φορά διαφορετικό κάθε φορά πουκάμισο.

Τα δέκα άλυτα μυστήρια: Μηνύματα και κώδικες που δεν αποκρυπτογραφήθηκαν ποτέ [εικόνες]

Υπάρχουν αμέτρητα μυστήρια που κατακλύζουν τον πλανήτη και τον ανθρώπινο πολιτισμό, ενώ, ορισμένα από αυτά, που παραμένουν άλυτα, συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον, αλλά και να δημιουργούν φήμες και δοξασίες γύρω από την ύπαρξή τους.

Ο απόλυτος τρόμος σε πλοίο που βυθίζεται -Πως η θάλασσα το καταπίνει αργά και βασανιστικά [βίντεο]

Οι εικόνες από κάμερες που είχαν τοποθετηθεί σε πλοίο που βυθιζόταν είναι συγκλονιστικές και κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα στο θεατή, αφού δείχνουν τι συμβαίνει την ώρα που τα νερά εισβάλουν μέσα στο σκάφος και αργά και βασανιστικά το στέλνουν στο βυθό της θάλασσας.

ΚΛΑΙΩ! Τα κομμούνια απέκτησαν τη δική τους σελίδα συνοικεσίων-Το ΟkComrade [εικόνα]

Πάνω από 5.000 μέλη έχει συγκεντρώσει σε περίπου δέκα ημέρες η σελίδα στο Facebook που λειτουργεί ως σελίδα γνωριμιών μόνο για... αριστερούς. Στόχος των δημιουργών της, πάντως, είναι να βάλλουν εναντίον στερεοτύπων και να καυτηριάσει τους τρόπους γνωριμίας στο Διαδίκτυο. Το όνομά του ΟkComrade και το λογότυπό του ένα σφυροδρέπανο που στη θέση του δρεπανιού έχει μια... καρδιά.

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος που «ανασταίνει» επιχειρήσεις

Ο Ντιν Μητρόπουλος είναι Ελληνοαμερικάνος επενδυτής και επιχειρηματίας. Έχει στην ιδιοκτησία του την Pabst Brewing και σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Forbes η περιουσία του ανέρχεται σε 1,3 δις δολάρια.

ΦΩΤΟ-Η Μέρκελ αγόρασε ντομάτες

Στην πόλη Greifswald, της Γερμανίας, βρέθηκε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να επισκεφθεί την υποψήφια με το κόμμα της ενόψει των ευρωεκλογών.

Εμπλοκή στην μεταβίβαση του ΔΕΣΦΑ στην Sοcar -Δεν υπάρχει όμως ανησυχία για την καθυστέρηση

Στον αέρα βρίσκεται ακόμη η μεταβίβαση του ΔΕΣΦΑ στην εταιρεία Socar από το Αζερμπαϊτζάν. Την εμπλοκή επιβεβαίωσαν έμμεσα με δηλώσεις τους ο υπουργός Περιβάλλοντος και ο επίτροπος αρμόδιος για θέματα ενέργειας.

«Ωραία Ελλάς». Το καφενείο που έριχνε κυβερνήσεις

Για περίπου σαράντα χρόνια, το καφενείο «Ωραία Ελλάς» υπήρξε το πολυτελές στέκι των καπετάνιων του 1821, ξένων διπλωματών, περιηγητών, πολιτικών, ποιητών, αλλά και των υπολοίπων Αθηναίων. Ήταν το σημείο της πόλης όπου συνέρρεαν όλοι για να μάθουν τα νέα της ημέρας. Το καφενείο βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Αιόλου, στο ισόγειο της οικίας Βρυζάκη.

Δείτε βίντεο από τις ασκήσεις επίδειξης των στρατιωτικών σχολών στην Ευελπίδων

Όπλα στον αέρα, κινήσεις ακριβείας και μοναδικός συγχρονισμός από τα νέα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων

Όπλα στον αέρα, κινήσεις ακριβείας και μοναδικός συγχρονισμός.

Τουρκία: Βίαια επεισόδια στη Σόμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών

Με αντλίες νερού, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες η τουρκική αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει το πλήθος

Στον απόηχο του νέου βίντεο όπου εμφανίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να χειροδικεί κατά συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου, νέα επεισόδια ανάμεσα σε οργισμένους διαδηλωτές και την τουρκική αστυνομία ξέσπασαν στη χώρα.

Ο Στρός Καν αποκαλύπτει το έγκλημα Γιωργάκη: Ντομινίκ νομίζω ότι πρέπει να τους φορμάρω ένα μνημόνιο

[Όσο κι αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν τα ορφανά του ΓΑΠ, το έγκλημά του ΓΑΠ είναι ότι καθυστέρησε επίτηδες την λήψη μέτρων . Επί 6 μήνες κορόϊδευε τους Ευρωπαίους και αγνοούσε τον Σαμαρά που ζητούσε μέτρα... αντ' αυτού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι παρά την τραγική οικονομική κατάσταση έδωσε από δανεικά, το επίδομα που έδωσε μέσω ΟΑΕΔ τα Χριστούγεννα του 2009! Αλλιώς η προσαρμογή θα ήταν πιο ομαλή και όχι τόσο βίαια... βέβαια για να τα λέμε όλα είναι βάσιμες οι αμφιβολίες κατά πόσο ο ελληνικός λαός θα ήταν ώριμος να δεχθεί μικρή έστω αναπροσαρμογή στη ζωή του αφού το ΠΑΣΟΚεπί 40 χρόνια τους φούσκωνε τα μυαλά]

Καρφώνει τον πρώην πρωθυπουργό ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ

​Δεν τελειώνουν οι αποκαλύψεις με τις παρασκηνιακές συζητήσεις για την ελληνική κρίση και τα σενάρια Grexit. Ντοκιμαντέρ του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2 με πρωταγωνιστή τον πρώην γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν έρχεται να ταράξει εκ νέου τα νερά.

ΒΙΝΤΕΟ-Στο λιμάνι της Πάτρας ο Πρωθυπουργός

Έφθασε πριν από λίγο στο νέο λιμάνι και στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Τον κ. Σαμαρά υποδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν κυνηγημένο ζώο ο Ερντογάν!

Δείτε πόσο φτηνά γλίτωσε το λιντσάρισμα και τι κλωτσιά έφαγε το αυτοκίνητό του!!

Η Αθήνα αλλάζει και γεμίζει ξενοδοχεία -Ανοίγει ξανά το «La Mirage» στην Ομόνοια

Η πόλη αλλάζει και σταδιακά προσπαθεί να επαναφέρει το χρώμα που είχε πριν από τα χρόνια της κρίσης της. Αυτό φαίνεται και από τις προσπάθειες που γίνεται για να λειτουργήσει και πάλι στην πλατεία Ομονοίας το ξενοδοχείο La Mirage.Η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του γεννά και πάλι ελπίδες για ποιοτική αλλαγή στην εικόνα της πόλης.

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΚΛΑΙΩ με τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλούνται τις αναφορές του Τσίπρα στο Twitter... που τις έγραφαν οι ίδιοι

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επαγγελματική ομάδα που ασχολείται με την προβολή του και την ακύρωση των άλλων στο ιντερνετ και τα social media είναι γνωστό σε όλους και δεν το αμφισβητούν και οι ίδιοι... Πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού υπάρχουν βίντεο και αφίσες που το αποδεικνύουν...

Έτσι λοιπόν χθες με τη λήξη του ντιμπέιτ άρχισαν να καμαρώνουν ότι για τον Τσίπρα έγιναν οι περισσότερες αναφορές στο Twitter, σύμφωνα με την σελίδα που μετάδωσε τη συζήτηση...

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! "Έλληνας ο Πούτιν"... Πουτανίδης το πραγματικό του όνομα;

Εντάξει το είδαμε κι αυτό!! Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ να στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και να παραμυθιάζει τους ψεκασμένους ότι υποδέχθηκαν με δάφνες τον Τσίπρα στη Ρωσία... χώρια την αποκάλυψη ότι ο Πούτιν είναι Έλληνας... γιαυτό γάμ@σε χωρίς σάλιο του Κύπριους και δεν τους έδωσε ούτε 2-3 δις που επαιτούσαν:

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚ@Σ ΣΑΣ ΛΕΩ!! Της βγήκε η ΠΑΣΟΚίλα της Μπάρμπα: O Παπανδρέου πρέπει να επιστρέψει...

Της αρέσει λίγο κι ο Τσίπρας... αλλά τον μπερδεύουν οι άλλοι...

"Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έφερε το μνημόνιο, έχει πυροβοληθεί πάρα πολύ και δικαιολογημένα. Κάποιοι άνθρωποι σήκωσαν ένα σταυρό λίγο άδικα, υπερβολικά. Θεωρώ ότι είναι από τους αδικημένους και θεωρώ ότι πρέπει να ξαναβγεί στα πολιτικά πράγματα. Δεν είναι δική του ευθύνη όλα» σχολίασε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μονή Πετράκη

Επίσκεψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στη Μονή Πετράκη.

Τα επικά photobombs -Ιδού τι μπορεί να καταστρέψει μια φαινομενικά άψογη φωτογραφία

Το photobomb, μια σχετικά νέα λέξη, περιγράφει την κατάσταση εκείνη κατά την οποία ένα άτομο ή ακόμα και ζώο, «εισβάλει» ξαφνικά-και συχνά ...ύπουλα-στο πλάνο μια φωτογραφίας.

Στα ελληνικά η απόδοσή του είναι φωτοβομβίδα και φυσικά καταστρέφει την όποια πόζα.

Δείτε μερικές επικές τέτοιες εικόνες που καταστράφηκαν μεμιάς:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΝΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΑΥΤΟΙ! Παρέμβαση Σημίτη υπέρ της Ελιάς

Σε μία προφανή κίνηση να συσπειρώσει την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ αλλά και να ενισχύσει το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς και τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες, που υποστηρίζει το κοινό σχήμα, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, παρεμβαίνει με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, το οποίο κυκλοφορεί ενόψει εκλογών αύριο Σάββατο, όπως όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες.

Δημοσκόπηση ALCO: Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,4%... όπως εδώ κι ένα χρόνο

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,4% στην πρόθεση ψήφου των ευρωεκλογών δείχνει νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία Alco για λογαριασμό του «protothema.gr» και στην οποία επιβεβαιώνεται η σταθερή υπεροχή που διατηρεί ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΡΙΖΑία Δημοσιογράφος καταγγέλει ότι έχασε τη δουλειά της έπειτα από συνέντευξη με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

Την εργασιακή της υποβάθμισή και την αφαίρεση της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής καταγγέλλει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου από τα Χανιά, έπειτα από μία επεισοδιακή συνέντευξη με την υποψήφια ευρωβουλευτή της Ελιάς Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Ξενοδοχείο θα γίνει το πρώην Υπουργείο Παιδείας -Η βυζαντινή εκκλησία και η στοά στο υπόγειο [εικόνες]

Η ευρύτερη περιοχή της πλατείας Συντάγματος, εκτός απροόπτου, θα αποκτήσει ένα νέο ξενοδοχείο με τη μετατροπή του κτιρίου που στέγαζε παλιά το υπουργείο Παιδείας επί της οδού Μητροπόλεως.

Ή το δικαστήριο ή το ΥΠΟΙΚ παίζουν το πουλάκι τους με τις καθαρίστριες-Τι λέει η απόφαση του δικαστηρίου

[Αν είναι αλήθεια ότι οι τύπισσες έπαιρναν από 373 ως 750 ευρώ όπως λέει το δικαστήριο (καθαρά και στο χέρι όμως και όχι να έπαιρναν άλλα 500-1000 ευρώ στα μουλωχτά σε επιδόματα όπως γίνεται συνήθως), το ΥΠΟΙΚ είναι για πολλές ροχάλες που τις απέλυσε για να τις αντικαταστήσει με ιδιωτικά συνεργεία που θα έχουν παρόμοιο κόστος... Αν το οικονομικό όφελος δεν ήταν εμφανές και για μικροποσά ξεσηκώνουν την κοινωνία (γιατί εκτός απ' τις ΣΥΡΙΖΑίες που έχουν κατασκηνώσει έξω από το ΥΠΟΙΚ ανησυχούν κι άλλοι για το τι τους περιμένει) τότε ξαναλέω είναι για μπάτσες. Και δείγματα γραφής στη μαλακ@α έχουν δώσει πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, αρκεί να θυμηθούμε...

ΒΙΝΤΕΟ: Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν κάνει «κεφαλοκλείδωμα» σε διαδηλωτή και τον βρίζει χυδαία!

Μέρα με τη μέρα, η τραγωδία στην Τουρκία λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κι αυτό όχι τόσο διότι αποκαλύπτονται συγκλονιστικές προσωπικές ιστορίες και δράματα πίσω από τους 282 θανάτους ανθρακωρύχων, αλλά κυρίως λόγω της αδιανόητης συμπεριφοράς του Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ: Ο «υποψήφιος από ατόφιο βουβαλίσιο βούτυρο» επιχείρησε να καλλιεργήσει ψευδές κλίμα ότι τον στηρίζουν οι Καραμανλήδες

Σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ (σελ. 6) ανασκευάζει παλαιότερο δημοσίευμα της και τονίζει ότι «αι γενεαί πάσαι του Καραμανλισμού στηρίζουν Γιάννη Ιωαννίδη», αναφέροντας ότι η παρεξήγηση οφείλεται «στη σύγχυση που επιχείρησε να καλλιεργήσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας» .

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα στην ίδια στήλη περί...

Η Χριστίνα Σούζη παρουσίασε... φαλλό στον χάρτη του καιρού -Χαμός στο στούντιο [βίντεο]

Ένα απρόοπτο από αυτά που συνήθως βλέπουμε σε εκπομπές στο εξωτερικό, είχαμε στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής.

ΒΙΝΤΕΟ-Γέφυρα παρασύρεται από τις πλημμύρες στη Βοσνία!

Τα νερά από τις πλημμύρες παρασύρουν ακόμα και γέφυρες στη Βοσνία. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ! Ποιος πρώην Άγγλος διεθνής χρεωκόπησε;

Υπερασπίστηκε την εστία της εθνικής Αγγλίας και της Λίβερπουλ επί σειρά ετών δημιουργώντας πολλές συμπάθειες στο ποδοσφαιρικό κοινό της γηραιάς Αλβιόνας. Ωστόσο, ο...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΡΕ!! Η ξανθιά υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, που έκανε το Μαξίμου να τρίβει τα μάτια του [ΒΙΝΤΕΟ]

Έτριβαν τα μάτια τους στο Μέγαρο Μαξίμου, το μεσημέρι, παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Κι έτριβαν τα μάτια τους ευχάριστα, αφού λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, συνειδητοποιούν ότι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχουν πετύχει διπλό τζακ ποτ!...

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης Τσίπρας δεν έχει διοικήσει περίπτερο

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την αύξηση του κατώτατου μισθού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική του δέσμευση σχετικά με την αποκατάσταση του βασικού μισθού υποστηρίζοντας πως μια τέτοια αλλαγή θα έπληττε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Υποδοχή Γιούνκερ με ούζο… "Σαμαρά"

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο υπουργείο Ναυτιλίας εν αναμονή της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά και του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ καθώς στον Πειραιά εφοδιάζονται με ούζο «Σαμαρά» για να υποδεχθούν τον υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ; Υπερ της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική ο Τόλης

Αντιγράφω από συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στοnews247.gr:

Έχετε ταχθεί υπέρ των επενδύσεων, άρα και των εξορύξεων στη Χαλκιδική, στις οποίες όμως οι κάτοικοι αντιδρούν. Ποια στάση θα κρατήσετε, εάν εκλεγείτε ξανά;

Θα είμαστε συνεπείς στη μέχρι τώρα στάση μας.

Δημοσκόπηση Κούλογλου, υποψ. Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε όλα καλά...

Δείτε τι γράφει ο ίδιος:

Με 5 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, στη νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs. Καθηλωμένο στο 4,9 % το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ/Ελιά, καθώς το «δίλημμα Βενιζέλου» (αν η Ελιά δεν πάρει ένα ικανοποιητικό ποσοστό αποχωρούμε από την κυβέρνηση) δεν φαίνεται να συγκινεί την κοινή γνώμη.

ΣΥΡΙΖΑ, το νέο ΠΑΣΟΚ της διαπλοκής

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε κόμμα της διαπλοκής αντικαθιστώντας το ΠΑΣΟΚ που είχε το… κοπιράιτ. Διαπλέκεται μόνο και μόνο για να κερδίσει την εξουσία ή στο βάθος υπάρχει σχέδιο; Αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε

Ανέκαθεν η Αριστερά και τα κόμματα που την εκπροσωπούσαν από τη Μεταπολίτευση και ύστερα είχαν ένα ηθικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα μεγάλα κόμματα. Είχαν το πλεονέκτημα ότι δεν ήταν διαπλεκόμενα κόμματα, δεν είχαν τουλάχιστον φανερά «κομπρεμί» με επιχειρηματίες. Άλλωστε, επειδή δεν ήταν κόμματα εξουσίας ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΚΚΕ Εσωτερικού ούτε αργότερα ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους έδιναν και μεγάλη σημασία οι νταβατζήδες και οι εθνικοί προμηθευτές.

Η ώρα των υδροπλάνων -Το καλοκαίρι ξεκινούν και πάλι τις πτήσεις στην Ελλάδα

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να ξεκινήσουν τις πτήσεις τα υδροπλάνα με δρομολόγια charter κυρίως σε Ιόνιο και Κρήτη. Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έως τις αρχές του καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση των πρώτων τεσσάρων υδατοδρομίων στην Κέρκυρα, τους Παξούς, το Λαύριο και το Ρέθυμνο. Παράλληλα για τις πτήσεις charter θα χρησιμοποιηθούν και τα υδάτινα πεδία όπου θα μπορούν να γίνονται από-προσθαλασσώσεις.

Μόνο ένας στους τρεις δημάρχους δημοσιοποιεί το "πόθεν έσχες" του-Ποιοι κρύβονται

Αν και η διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο έως και στις μέρες μας, η διαπίστωση ότι μόνο το 1/3 (πιο συγκεκριμένα το 29%) των δημάρχων δημοσιοποιεί κανονικά τα πλήρη περιουσιακά του στοιχεία, μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει.

"Παλτό" σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό τύπο ο Τσίπρας-Πέρασε και δεν ακούμπησε μπάλα...

Και επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν σε εκτίμηση το BBC διαβάστε τι λέει στην ανάλυσή του για το ντιμπέιτ... ούτε που κατάλαβαν πως ήταν παρών ο Τσίπρας

Δεν ήταν το πρώτο ντιμπέιτ για τους υποψήφιους προέδρους της Κομισιόν, αλλά ήταν το πρώτο με όλους τους υποψήφιους.

«Ακατάλληλος ο Τσίπρας για πρωθυπουργός της Ελλάδας»

Ο Τσίπρας δεν είναι ο κατάλληλος άνδρας για την Ελλάδα, λέει ο Γιούνκερ. Δηλώνει φίλος της Ελλάδας, στηρίζει τον Α. Σαμαρά και τονίζει πως πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο euro2day, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δηλώνει πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι αυτή τη στιγμή κατάλληλος για πρωθυπουργός της Ελλάδας, καθώς δεν έχει καταλάβει επαρκώς τα προβλήματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη όσον αφορά την χώρα του και πως σε περίπτωση που εκλεγεί δεν θα συνεργαστεί αποτελεσματικά με την ΕΕ». Αυτό «θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα», τονίζει χαρακτηριστικά.

Συνωστισμός επενδυτών για το αεροδρόμιο στο Καστέλι-Ποιοι ενδιαφέρονται

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η κατασκευή και λειτουργία του αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου που δημοπράτησε, χθες, το υπουργείο Υποδομών. Ο προϋπολογισμός του αερολιμένα τοποθετείται στα 700 εκατ. ευρώ, μέγεθος που αυξάνεται στο 1,5 δισ. ευρώ, εάν ληφθεί υπόψη το κόστος απαλλοτρίωσης των απαιτούμενων εκτάσεων και των σχεδιαζόμενων οδικών αξόνων.

Νέες αποκαλύψεις FT: Πώς η Μέρκελ επέλεξε να σώσει το ευρώ

Στις «επιδέξιες» πολιτικές κινήσεις της Άγκελα Μέρκελ που «οδήγησαν στο τέλος της κρίσης» και στην επιβίωση του ευρώ, αναφέρεται το τρίτο και τελευταίο μέρος του σχετικού αφιερώματος των Financial Times.

Προειδοποίηση ποινικών κυρώσεων από Θεοχάρη για όσους υποβάλλουν ψευδή στοιχεία στις αιτήσεις για το μέρισμα

Προειδοποίηση έναντι όσων υποβάλλουν ψευδή στοιχεία στις αιτήσεις εξασφάλισης κοινωνικού μερίσματος, ότι η ενέργειά τους έχει ποινικές συνέπειες, απηύθυνε σήμερα μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook) ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Ομάδα υποστήριξης 40 κλακαδόρων είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο ντιμπέιτ

[Για να μη νομίζετε ότι τα χειροκροτήματα που ακούγονταν μετά τις τοποθετήσεις του ήταν από Ευρωπαίους... ΣΥΡΙΖΑίοι κλακαδόροι ήταν και αν κρίνω από τις φωτογραφίες που έβγαλε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, καταλαβαίνουμε τι κομματόσκυλα τον χειροκροτούσαν]

Επευφημίες επικρατούσαν για τους υποψήφιους προέδρους της Ε.Ε. από το κοινό που παραβρίσκονταν εντός του χώρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι διοργανωτές της Ε.Ε. είχαν επιτρέψει σε μέλη των ομάδων που εργάζονται...

Μέχρι κι ο Σουλτς τον δούλευε: «Alexis, τελικά μιλάς καλά Αγγλικά»

Η φαρμακερή ατάκα του υποψηφίου των Σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Μάρτιν Σουλτς και τη Σκά Κέλλερ στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος του Σύριζα και υποψήφιος με την Ευρωπαϊκή Αριστερά, χαιρέτησε (μπροστά στις κάμερες) τον κ. Σουλτς ρωτώντας τον σε «σπαστά» Αγγλικά για την προεκλογική του καμπάνια.

ΦΩΤΟ: Πάλι έγινε ρόμπα ο Παππάς του Τσίπρα, από τον Μουρούτη

Ο ένας σχολίαζε τα όσα έλεγε στο ντιμπέιτ ο Αλέξης Τσίπρας και ο άλλος πετάγονταν να σχολιάζει

Την ώρα που το ντιμπέιτ Τσίπρα με τους ανθυποψηφίους του για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας ακόμη διαξιφισμός λάμβανε χώρα.

BINTEO: Κράξιμο στον Καψή στη Ρόδο από δημοσιοκάφρους της ΠΣόφιας ΕΡΤ

Ο Παντελής Καψής επισκέφτηκε τη Ρόδο αλλά στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ένας εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ για να τον ενημερώσει ότι έχει αποφασιστεί μποϋκοτάζ και ότι κανένας δεν θα παρευρεθεί. Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του κυρ Παντελή.

Με εντολή εισαγγελέα ανοίγουν λογαριασμοί Μαργαρίτας, Γιωργάκη, Νίκου και Αντρίκου

ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ των τραπεζικών λογαριασμών της Μαργαρίτας Παπανδρέου προχώρησε το ΣΔΟΕ, μετά τις αποκαλύψεις της «kontranews» για τα ποσά που είχε εισπράξει, προκειμένου να δώσει το διαζύγιο στον Ανδρέα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ανδρέας Παπανδρέου υποχρεώθηκε τότε να της δώσει 6.000.000 δολάρια μετρητά, τα οποία ουδέποτε η Μαργαρίτα δήλωσε στη φορολογική της δήλωση.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΗ!! 1400 άτομα έχασαν τη μεταδημότευση από... λάθος υπαλλήλου

Εκτός εκλογικών καταλόγων έμειναν περίπου 1.400 ψηφοφόροι που έκαναν εμπρόθεσμα αίτηση μεταδημότευσης, εξαιτίας λάθους υπηρεσιών των δήμων.

Οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους αυτούς, 794 άτομα, είναι στον Δήμο Αθηναίων στα όρια του οποίου διαμένουν τα άτομα αυτά, ενώ έχουν αλλού τα εκλογικά τους δικαιώματα.

Ρόμπα τον έκανε ο Φερχόφστατ: "Οι δημόσιες τράπεζες στην Ελλάδα έδιναν δάνεια και στον ΣΥΡΙΖΑ»

Στο debate των πέντε υποψηφίων για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου χαρακτηριστική ήταν η σφοδρή κόντρα ανάμεσα στον Γκι Φέρχοφσταντ από τους Φιλελεύθερους και Δημοκράτες με τον Αλέξη Τσίπρα της Αριστέρας αναφορικά με τα κόμματα στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας: Λεφτά υπάρχουν-Χαρείστε μας τα δάνεια-ΝΑΙ σε ανεξάρτητη Σκοτία, Καταλωνία...και Θράκη Αλέξη; -Γιούνκερ: Κάναμε τα πάντα για να μη βγει η Ελλάδα απ' το ευρώ

- Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε καθυστερημένα, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ντιμπέιτ, αναφέρθηκε στην ανεργία, την ουκρανική κρίση, τις τράπεζες και τους μετανάστες, ενώ σε μια επική γκάφα του πήρε θέση υπερ της "ανεξαρτησίας" της Σκοτίας και της Καταλωνίας...δείχνοντας το δρόμο στους Τούρκους να διεκδικήσουν ανεξάρτητη Βόρεια Κύπρο και ανεξάρτητη Θράκη
- Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε ότι έκανε πολλές προσπάθειες για να μην βγει η Ελλάδα από το ευρώ
- Το debate μεταξύ των υποψηφίων διήρκησε 90 λεπτά

Ανεργία, τράπεζες, ουκρανική κρίση, θρησκεία και μετανάστες ήταν τα βασικά θέματα, για τα οποία κλήθηκαν να τοποθετηθούν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κομισιόν, κατά τη διάρκεια του debate στις Βρυξέλλες.