17 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Η χοντρούλα χορεύτρια pole dancing που τρέλανε το «Βρετανία έχεις ταλέντο»

Κανείς από τους κριτές και το κοινό του «Βρετανία έχεις ταλέντο» δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η αφράτη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στη σκηνή ξυπόλητη, με ένα μαύρο κορμάκι, χέρια σταυρωμένα και εμφανώς τρακαρισμένη, θα αποδεικνυόταν ταλέντο στο pole dancing.

Ξαναχτύπησε ο γκαντέμης και μετά την Μπαρτελόνα πήρε στο λαιμό του και την ΤΣΣΚΑ

Ο τρόπος που έχασε χθες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (η Μακάμπι πέρασε μπροστά για πρώτη φορά 5,5 δεύτερα πριν το τέλος!) εντυπωσίασε πολλούς όχι όμως όσους το περίμεναν αφού ο Τσίπρας μόλις την προηγούμενη ήταν στη Ρωσία και ως γνωστός γκαντέμης κόλλησε τα γνωστά σκατ@ στην πλάτη της ΤΣΣΚΑ...

Το ίδιο είχε κάνει με την Μπαρτελόνα...

Κύπρος: Διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων τo ντέρμπι ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Δύο τεχνικοί τηλεοπτικού σταθμού τραυματίστηκαν - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Κακά

Επεισοδιακό το ματς της τελευταία αγωνιστικής στην Κύπρο μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα κρίνει τον τίτλο, με τρία άτομα να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τελικό control από Μιχελάκη για την μετάδοση των αποτελεσμάτων

Τα πάντα λειτουργούν άψογα σημείωσε ο υπουργός εσωτερικών
 
Σήμερα έγινε η τελική δομή για τη συγκέντρωση και τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης

Έμεινε όρθια στο "Καμπ Νου"
 
Την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος για δέκατη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από...

ΤΟ ΒΗΜΑ: Η αλήθεια για την Σύνοδο των Καννών: Πως φτάσαμε από το δημοψήφισμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου

Πολιτικό σεισμό έφεραν οι αποκαλύψεις των Financial Times για τα όσα συνέβησαν στη δραματική Σύνοδο των Καννών, τον Νοέμβρη του 2011 και οδήγησαν στην παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου και το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν τους έχει εκτελέσει όλους: Η ερωμένη του είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της

Τελικά ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας δεν τους έχει εκτελέσει όλους, καθώς, η πρώην ερωμένη του που φερόταν ως νεκρή εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση της Πιονγκγιανκ, εκφωνώντας ομιλία σε εθνικό αγώνα ράλι.

PAOK - Panathinaikos Live Stream (ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 20:30)

Δείτε το από τα παρακάτω λινκ:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (17- 18 Μαίου 2014)

Δείτε τα:

Στη μαλακ@α είναι άπαιχτος! «Ποιος ευρωπαϊκός αέρας; Λαχανάκια Βρυξελλών σας έχω»

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μία μόλις μέρα πριν από τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μήνυση Παπανικολάου στο λαμόγιο Κοκκόρη για προπηλακισμό

Νέα τροπή παίρνει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον  απερχόμενο δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και τον υποψήφιο για το δήμο Γιώργο Παπανικολάου, απερχόμενο ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ: Ο Βίτσας για το "μπλόκο" στο δημοψήφισμα

Κατά τ΄άλλα θα έκαναν το δημοψήφισμα ομάδες πολιτών... Τότε οι ΣΥΡΙΖΑίοι τι εκνευρίζονται... μήπως τους χάλασε ο Μιχελάκης κι ο εισαγγελέας τη σούπα και τις αυριανές φανφάρες που θα μέτραγαν τις ψήφους των ΣΥΡΙΖΑίων και θα λέγανε 90% εναντίον της ιδιωτικοποίησης;

«Η αντιδημοκρατική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά επιθυμεί την απαγόρευση του δημοψηφίσματος, ενώ μια δημοκρατική κυβέρνηση θα διευκόλυνε την έκφραση της θέλησης του λαού», αναφέρει ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου (ΦΩΤΟ)

Τον πρόωρο χαμό της πρωταθλήτριας και Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου από την Κεφαλλονιά θρηνεί η Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου.

Πατριώτες του κώλου ALERT! Τώρα η Μέρκελ διαλέγει και υπουργούς: Οι Γερμανοί θέλουν τον... Στουρνάρα

Την παραμονή του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών θέλει το Βερολίνο.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», παράγοντες της γερμανικής κυβέρνησης μετέφεραν την επιθυμία τους στην Αθήνα να παραμείνει ο κ. Στουρνάρας στο ΥΠΟΙΚ, αφού, όπως λένε οι «κακές γλώσσες», τον θεωρούν ως τον πλέον αξιόπιστο συνομιλητή τους στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Στήριξη Σαμαρά σε Σπηλιωτόπουλο: Άρης ή αδράνεια και αναρχία

«Το δίλημμα στην Αθήνα είναι συγκεκριμένο: Θα αφήσουμε την πόλη στην αδράνεια και σε όσους θέλουν την αναρχία; Ή θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη, για να πάει η Αθήνα μπροστά;» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως...

ALERT! Πατριώτες του κώλου!! Απόδειξη ότι ζούμε ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! Ούτε εκλογές δεν γίνονται χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις - Ποια η εμπλοκή τους

Στη διάθεση του υπουργείου Εσωτερικών έχουν τεθεί εναέρια και πλωτά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση τυχουσών εκτάκτων αναγκών κατά τη διάρκεια των επικείμενων εκλογών. Το κόστος της διάθεσης των μέσων θα βαρύνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Ιδιωτικοποιείται παραλία της Ελαφονήσου

Παπαριές τα "βγάζουν στο σφυρί" ή "ξεπουλάνε"... και τώρα ούτως ή άλλως τη συγκεκριμένη παραλία, οι έχοντες την απολαμβάνουν δηλ. οι σκαφάτοι αφού είναι από την πίσω πλευρά του νησιού... Σιγά τ'αυγά αν γίνει και κάτι ήπιο πχ. ένα κυριλέ ξενοδοχείο... ήπιο όμως και όχι πλιάτσικο...

Ο «Guardian» την ενέταξε πέρυσι στην πρώτη θέση του top-10 με τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, το ίδιο και το TripAdvisor (η μεγαλύτερη τουριστική σελίδα παγκοσμίως), που της έδωσε το καλοκαίρι του 2013 την πρωτιά ύστερα από ψηφοφορία των τουριστών που πέρασαν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Τον περασμένο Φεβρουάριο το γερμανικό περιοδικό «Geo Saison», ένα από τα εγκυρότερα...

Δωρεάν wi-fi στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν και αναβαθμισμένη πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχουν πλέον, μέσω ασύρματου δικτύου (wi-fi), οι κάτοικοι και επισκέπτες 11 κεντρικών σημείων στις δημοτικές ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στόχος είναι η υπηρεσία αυτή να επεκταθεί στα κέντρα και των υπόλοιπων ενοτήτων του δήμου.

ΕΤΣΙ! Συγγνώμη ζήτησε η ΣΥΡΙΖΑία από την Ελεονώρα

Μετά τα όσα έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά (δες εδώ γιατί είναι ΣΥΡΙΖΑία) για την «στημένη» ασθένεια της Ελεονώρας Μελέτη, η τηλεκριτικός μετά τις νέες πληροφορίες για την υγεία της παρουσιάστριας ζήτησε συγνώμη.

ΨΙΤ ΓΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ: Ο χορός του Γιάννη Μπουτάρη με τη σύντροφό του -Εκλεισε την προεκλογική περίοδο με καραγκιοζιλίκια [βίντεο]

Με το δικό του στυλ σήμανε ο Γιάννης Μπουτάρης την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου. Με ένα χορό με τη σύντροφό του.

Τα πρώτα μπάνια του Κώστα Καραμανλή -Λύθηκε το... μυστήριο του τροπικού μαυρίσματός του [εικόνες]

Προσφάτως, στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είχε κάνει αίσθηση η παρουσία του που έδειχνε άκρως... καλοκαιρινή. Ο λόγος για τον Κώστα Καραμανλή του οποίου το... μαύρισμα είχε ζητηθεί αρκούντως.

Το υπ. Εσωτερικών απαντά: 13 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την εκλογική διαδικασία

Απαντήσεις στις απορίες των ψηφοφόρων σχετικά με την εκλογική διαδικασία δίνει ενόψει των αυριανών αυτοδιοικητικών εκλογών το υπ. Εσωτερικών. Στις 7 αύριο το πρωί ανοίγουν οι κάλπες για τον α΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με ένα έτοιμο ερωτηματολόγιο που συνοδεύεται και από τις απαντήσεις, το υπουργείο Εσωτερικών απαντά σε συχνές απορίες και ερωτήσεις του εκλογικού σώματος σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Βόλος, ο Μπέος και τα μυστήρια

TΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ

Το εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου στο κέντρο του Βόλου μοιάζει με μαγαζί: δερμάτινοι καναπέδες, δερμάτινες καρέκλες και μία τεράστια επιγραφή «Αχιλλέας Μπέος, Νέα Εποχή, Νέα Δυναμική». Ο Μπέος δεν θα είχε τόση απήχηση αν δεν είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητά του τοπικά στελέχη της...

Ερντογάν στη Σόμα: Αν γιουχάρεις τον πρωθυπουργό, σε χαστουκίζουν

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η πολιτική καταιγίδα που πλήττει την κυβέρνηση του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, με αφορμή την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο της πόλης Σόμα και την αμφιλεγόμενη αντίδραση της Άγκυρας.

"Σχέδιο Φοίνικας": Πώς επανεμφανίστηκαν οι "Πυρήνες της Φωτιάς"

Η πρώτη πράξη του "Σχεδίου Φοίνικας" διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου με την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της τότε διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του επονομαζόμενου «Σχεδίου Φοίνικας», το διάστημα Ιουνίου - Ιουλίου 2013, που σηματοδότησαν την επανεμφάνιση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» ύστερα από δύο χρόνια «σιωπής», αναβιώνουν στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που δημοσιεύει σήμερα η Καθημερινή.

Ο ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ; Η Μέριλιν Μονρό δεν αυτοκτόνησε - Tην δολοφόνησαν οι Κέννεντι με θανατηφόρα ένεση στην καρδιά!

Ο θάνατος της Μέριλιν στις 4 Αυγούστου 1962 δεν ήταν αυτοκτονία αλλά μια καλά σχεδιασμένη δολοφονία από τον Μπόμπι Κέννεντι για να της κλείσει το στόμα αφού ήταν έτοιμη να αποκαλύψει όλα τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας τα οποία είχε καταγράψει σε ένα μικρό κόκκινο σημειωματάριο!

Τον πούλο άπλυτα κομμούνια! Εντολή εισαγγελέα για συλλήψεις στο «δημοψήφισμα» της πούτσ@ς για το νερό

Με σύλληψη απειλούνται όσοι στήσουν κάλπες ή αξιοποιήσουν εκλογικούς καταλόγους για το δημοψήφισμα για το νερό στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέα. Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγο μετά το «φρένο» που έβαλε το υπουργείο Εσωτερικών στη διεξαγωγή του αυριανού δημοψηφίσματος με εγκύκλιο του υπουργού Γιάννη Μιχελάκη.

Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε άλλα επτά ελληνικά νησιά

"Εμιράτο" στο Ιόνιο φτιάχνει ο εμίρης του Κατάρ, καθώς μετά την Οξυά, αγόρασε τον Πεταλά, τη Δρακονέρα και πέντε μικρότερα νησιά στις Εχινάδες.

Τα δίχτυα του στο Ιόνιο Πέλαγος απλώνει ο εμίρης του Κατάρ, Χαλίφα μπιν Χαμάντ αλ Θάνι, αποκτώντας μετά την Οξυά και άλλα επτά ιδιωτικά νησιά στο σύμπλεγμα των Εχινάδων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Στο Κατάκολο ο Σαμαράς εξήγγειλε επενδύσεις 20 εκ ευρώ και μετά πήγ Καλαμάτα

Την επίσκεψή του στο Κατάκολο πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός που επισκέφτηκε το λιμάνι στις 10.30 κι ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμένα.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε ακόμα και στη συμφωνία για την εξόρυξη πετρελαίου καθώς και για στη δημοπράτηση του τμήματος Ολυμπίας οδού Πάτρα-Πύργος.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Το φάντασμα της Αργεντινής

Με αυτή την έμφυτη σεμνότητα που τον διακρίνει (χάρη στην οποία τον αγαπήσαμε αμέσως μόλις τον γνωρίσαμε...), ο Αλέξης Τσίπρας διαπίστωσε τις προάλλες ότι «ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη» και ότι πρόκειται για τον ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ/Λ-Τ), ο οποίος, παρακαλώ, απειλεί τον καπιταλισμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ας αφήσουμε όμως τις φαντασιώσεις μιας ισχνής, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μειοψηφίας νεομπολσεβίκων, που δεν είχαν παραπάνω από 35 βουλευτές στο αποχωρούν Κοινοβούλιο.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Ελλάς, Ρωσία, Συμμαχία*

Από την αρχή της δημιουργίας αυτού που αποκαλούμε «πολιτική ζωή» στη νεότερη Ελλάδα, κάποιος εκπροσωπούσε τα ρωσικά συμφέροντα. Από την Επανάσταση ήδη, είχε σχηματισθεί το Ρωσικό Κόμμα, με φυσικό ηγέτη τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Ηταν ισχυρότερο του Γαλλικού και του Αγγλικού, αλλά η επιρροή του υποχώρησε μετά τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Υστερα από την εκθρόνιση του Οθωνα, διαλύθηκε τελείως.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΕΛΛΑΔΑΡΑ: Δωρεάν διακοπές για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους -Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

«Επιταγές» για δωρεάν διακοπές ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας για 100.000 εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους, για τους οποίους θα καλύψει τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα για έως και πέντε διανυκτερεύσεις.

Βαρθολομαίος: Η Αγία Σοφία δεν θα γίνει τζαμί

Σημαντικός σταθμός της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Γερμανία ήταν χθες η Βόννη. Ο Πατριάρχης συμμετείχε σε δοξολογία στην Μητρόπολη, είχε επαφές με την επιτροπή διαλόγου των εκκλησιών της Συνόδου των Ρωμαιοκαθολικών Επισκόπων και παρέστη σε δεξίωση της Μητρόπολης Γερμανίας προς τιμήν του. Σήμερα πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας στο Βερολίνο.

ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΤΣΙ; «Στον δεύτερο γύρο θα είμαστε σε εννέα περιφέρειες», εκτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως το αποτέλεσμα θα δείξει ότι το κόμμα δεν συγκέντρωσε μία συγκυριακή ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά αποτελεί ισχυρό πολιτικό πόλοχαχαχαχα.

«Η απουσία των υποψηφίων της Ν.Δ. από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής και στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιώς θα δώσει ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα για τη δυναμική που αναπτύσσεται για τις ευρωεκλογές»: με τη φράση αυτή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει την αισιοδοξία της Κουμουνδούρου για...

Σαμαράς σε Παπανδρέου: Ρε Γιώργο ... σοβαρέψου

Τί έκανε τον πρωθυπουργό να αντιδράσει έτσι;

Πώς αντέδρασε ο Σαμαράς όταν του πρότεινε ο Παπανδρέου για Πρωθυπουργό τον...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις αφού έριξε μερικές σε ΣΥΡΙΖΑίο: «Ρεζίλι των σκυλιών έγινε ο Τσίπρας στη Μόσχα»

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την πρωινή εκπομπή του Alpha ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφοντας το ταξίδι του αρχηγού της αντιπολίτευσης στη Μόσχα.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο ΣΥΡΙΖΑ διέδιδε ότι...

Ποιους κοροϊδεύει ο Τσίπρας για το debate;

Στην τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε ότι θα διώξει την τρόικα. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι...

Για την Κύπρο και την Αμμόχωστο το νέο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ

Η διάσημη συγραφέας έγινε γνωστή στο ελληνικό και κυπριακό κοινό από το βιβλίο της "Το Νησί".

H δημοφιλής Αγγλίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, της οποίας το πιο γνωστό βιβλίο, Το Νησί, έγινε μπέστ-σελερ σε όσες χώρες κυκλοφόρησε, προανήγγειλε στο twitter της ότι το επόμενο βιβλίο της θα είναι...

Το "ευτυχώς" τι το 'θελες ρε κωλότουρκε: «Ευτυχώς δεν εξευτελιστήκαμε»

Προκαλεί ο υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, αναφερόμενος στον αριθμό των νεκρών ανθρακωρύχων στη Σόμα

Μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στην Τουρκία, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως η τραγωδία στο ανθρακωρυχείο της Σόμα με τους 292 νεκρούς, ήταν ένα «συνηθισμένο δυστύχημα», και ο υπουργός Ενέργειας προκαλεί με τα λεγόμενά του.

Όταν ο Μητσοτάκης συμβούλευε τον Καραμανλή! (ΦΩΤΟ)

Eίμαστε στο 2003 και ο πόλεμος στο Ιράκ έχει φουντώσει για τα καλά. Στο μεγάλο οβάλ γραφείο της Ρηγίλλης, κάθονται μερικά από τα πιο βαριά ονόματα της ΝΔ.

Ο πρόεδρος Καραμανλής, ο επίτιμος Μητσοτάκης, ο...

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο πίθηκος που βίασε και κακοποίησε 12χρονη αφήνοντάς την έγκυο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι  οι άνδρες της αστυνομίας στο Bettendorf, της Iowa, συνέλαβαν έναν 31χρονο παιδόφιλό, ο οποίος κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι ενός ανήλικου παιδιού.

Σαμαράς: «Ξέραμε για το Grexit και το εμποδίσαμε, ενώ ο Τσίπρας έλεγε να τους εκβιάσουμε»

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλάει ο  Αντώνης Σαμαράς και απαντά στη δήλωση του Αλ.Τσίπρα ότι «θα σκίσει το μνημόνιο μέρα μεσημέρι», προαναγγέλει «διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας» και αποκαλύπτει τι συζήτησε στο τηλεφώνημα με τον Μπαρόζο

Αλέξης Τσίπρας, ο προστάτης του Γιώργου Παπανδρέου

Με τι αξιοπιστία μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου, τέλος στη λιτότητα και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης με διαγραφή του χρέους, όταν παίρνει υπό την προστασία του τον ΓΑΠ, τον άνθρωπο που έβαλε την χώρα σε αυτήν την περιπέτεια;

Ο Αλέξης Τσίπρας λέει πολλά και σε πολύ υψηλούς τόνους για εκείνη τη σύνοδο των Καννών το φθινόπωρο του 2011 με αφορμή το δημοσίευμα των FT. Εκείνο όμως που «βγάζει μάτι» είναι το γεγονός ότι...

Χαμένος βγήκε απ' το ντιμπέιτ ο Σγουρός με την αλαζονεία που έβγαλε

Ο νυν περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός απέρριψε τις κατηγορίες, που του αποδίδουν οι άλλοι υποψήφιοι για έλλειψη έργου. «Λένε ψέματα για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Το υπουργείο Ανάπτυξης δίνει απορρόφηση στο ΠΕΠ Αττικής, 77,16%. Λένε ψέματα για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού ότι είναι ρέμα. Το υπουργείο Περιβάλλοντος επίσημα λέει ότι δεν είναι ρέμα. Λένε ψέματα ότι υπέγραψα συμφωνία με τον κ. Φούχτελ» τόνισε ο κ.Σγουρός στο Mega.

Σαμαράς: Υμνος της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τα γατάκια δεν θα τον πουν φασίστα που χρησιμοποιεί τη λέξη ΛΑΘΡΟ;

Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός

Ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «οι παράνομοι μετανάστες που φεύγουν πλέον από τη χώρα μας, είναι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται», χαρακτηρίζοντας «ύμνο της λαθρομετανάστευσης» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα σημεία της ομιλίας του, έκανε λόγο για κάθαρση πανεπιστημίων και άλλων χώρων από κουκουλοφόρους.

ΦΩΤΟ-Το κορίτσι στο πλευρό του Τσίπρα κατεβαίνει υποψήφια: Από το ζαχαροπλαστείο στο Δημαρχείο

​Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν βλέποντας μια νέα και όμορφη κοπέλα να κάθεται δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν επιλογή της Κουμουνδούρου να επιλέξουν να πλαισιώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα πρόσωπο...

Δημοσκόπηση Palmos Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ δηλ.: Μόνο 4,2% πίσω η ΝΔ... μια χαρά!

Σε βαρομετρικό χαμηλό κινείται το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνοντας 4% στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές και παρουσιάζοντας πολύ χαμηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του, μόλις στο 30%, όπως φαίνεται στην νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs. Επιπρόσθετα το 54% των πολιτών θεωρεί ότι αν η Ελιά δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Με 4,2% μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.

ΚΕΠΕ: Ακόμα κι ο καταστροφολόγος Roubini εγκατέλειψε το Grexit-Στο 15% η ανεργία το 2018

«Η ιδιαιτέρως θετική πορεία της Ελληνικής Οικονομίας σε δημοσιονομικό επίπεδο και σε επίπεδο ορισμένων μακροοικονομικών μεγεθών, διέψευσε και τους πλέον απαισιόδοξους» αναφέρεται στο μηνιαίο δελτίο ανάλυσης του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

«Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και ο γνωστός "καταστροφολόγος"...

Γελάνε οι Ευρωπαίοι με τον Τσίπρα-Αρνητικές οι κριτικές από τα ευρωπαϊκά μέσα: «Απογοήτευσε ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ»

Δεν το γράφω εγώ αλλά το αριστερό iefimerida.gr

Απογοητευτική φαίνεται πως ήταν η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην τηλεοπτική αναμέτρηση σύμφωνα με ευρωπαϊκά μέσα, τα οποία κάνουν λόγο για έναν υποψήφιο, ο οποίος μίλαγε περισσότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για την Ευρώπη.

Γελάει ο Βενιζέλος με τις δηλώσεις Καστανίδη για ΓΑΠ: Σιγά μην τον έριξαν η CIA και οι κακοί Γερμανοί

Την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χάρη Καστανίδη, ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, τον κατηγόρησε ότι έριξε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο γαλλογερμανικός άξονας αποφάσισε να εμποδίσει την κυβέρνηση Παπανδρέου να διεξαγάγει το δημοψήφισμα με το ερώτημα που...

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ αισιόδοξος για τις εκλογές ο Σαμαράς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ εμποδίζει την ανάπτυξη και υπερασπίζεται τους κουκουλοφόρους"

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εμποδίζει την ανάπτυξη «τώρα που αφήνουμε τα μνημόνια πίσω» εξαπέλυσε από την Πάτρα ο Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως υπερασπίζεται το σπάταλο κράτος και τις ασύδοτες συντεχνίες τους κουκουλοφόρους, την αδιαφάνεια, την φοροδιαφυγή και ό,τι μας οδήγησε στην κρίση.

Πήτερ Σπίγκελ: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν δεχόταν το Μνημόνιο θα σας πέταγαν από το ευρώ

Δείτε τι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος των "Financial Times" Πίτερ Σπίγκελ, που έφερε στο φως το παρασκήνιο της δραματικής συνόδου των Καννών, τις παρεμβάσεις Βερολίνου και Μπαρόζο, για να ματαιωθεί το σχέδιο Παπανδρέου για δημοψήφισμα και το μυστικό "Σχέδιο Ζ", για πιθανή έξοδο Ελλάδας από το ευρώ, το 2012.

Κάτι χοντρό ετοιμάζουν οι Τούρκοι με την ΑΟΖ - Η Ελλάδα είναι έτοιμη;

Στο ανώτερο επίπεδο έφθασαν οι ελπίδες,κατά την αναζήτηση πετρελαίου στα ανοιχτά της Αττάλειας από το σεισμικό πλοίο ''Μπαρμπαρός'' είπε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας κ Τανέρ Γιλντίζ επανερχόμενος στο θέμα της εξέδρας εξόρυξης  του πετρελαίου που ενδέχεται να βρεθεί εκεί, προσθέτοντας κατά το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Yeni Safak,  ότι εκτός από την περίπτωση εγχώριας κατασκευής μπορεί αυτή και  να αγοραστεί.