18 Μαΐου 2014

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ! Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΡΘΕ... ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΗ ΝΔ! Γατάκια καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

Εκτίμηση που θα επιβεβαιωθεί αύριο (αν ξυπνήσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι από τον εφιάλτη): Το άθροισμα ψήφων της ΝΔ (καθαρά ΝΔ όμως) θα είναι κοντά στο 25% και του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 20%... άντε καληνύχτα λοιπόν και αν νομίζετε ότι αυτή η εικόνα είναι εικόνα ανατροπής να κοιταχτείτε σε γιατρό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ...

Άρχισαν να έρχονται τα καλά αποτελέσματα απ' όλη την Ελλάδα... Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει:

Δένδιας: Δεν δικαιολογούνται οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ - έχει υποστεί βαρύτατες ήττες

«Δεν δικαιολογούνται οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ (...) Το συμπέρασμα (σ.σ των exit poll) δεν είναι επέλαση για τον ΣΥΡΙΖΑ» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Οι 2 απίστευτες ήττες του ΣΥΡΙΖΑ!! Νύχτα Αγ. Βαρθολομαίου στην Κρήτη και η επανάσταση τελείωσε στον Πάχτα!

Πέρα από το εως τώρα εντυπωσιακό του αποτελέσματος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περιφέρεια της Ελλάδος δεν ξεπερνά το ποσοστό που είχε πάρει τον Ιούνιο του 2012 εντύπωση προκαλεί ότι ο Κριτσωτάκης του ΣΥΡΙΖΑ μένει εκτός 2ου γύρου στην Κρήτη.

Υπάρχουν… 2 Ελλάδες: Η Αττική και όλοι οι άλλοι

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Υπό την αίρεση της επιβεβαίωσης των ευρημάτων του κοινού exit poll των καναλιών, μπορεί κανείς να καταλήξει με σχετική ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι η πολιτική ζωή της χώρας επιστρέφει στο… 2000. Τότε που υπήρχε η ξεκάθαρη καταγραφή…

Κεδίκογλου: Την επόμενη Κυριακή πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα

Η επόμενη Κυριακή είναι πολύ σημαντική. Κάθε κάλπη είναι διαφορετική. Η εικόνα στην επαρχία, έστω και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό, είναι διαφορετική από αυτή της Αττικής. Σε πολλούς δήμους και περιφέρειες της επαρχίας, θα έχουμε καλά αποτελέσματα, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. Την επόμενη Κυριακή πρέπει να διασφαλιστεί η σταθερότητα, πρόσθεσε ο Σίμος Κεδίκογλου.

Πώς ψήφισαν τα ζωντόβολα στην Αθήνα;

Δείτε πώς ψήφισαν οι ψηφοφόροι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με τα exit poll.

ΦΩΤΟ: Έχουμε και αγωνία για το "δημοξήσιμο" της πούτσ@ς!

Τι έγινε ρε παιδιά έχουμε κανα αποτέλεσμα από το δημοξήσιμο για το νερό της Θεσσαλονίκης ή δεν θα τα μετρήσουμε καν;

Αναζητείται η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μίχου

Αναζητείται με τη διαδικασία του αυτοφωρου η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, καθώς υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της από δικαστική αντιπρόσωπο για εξύβριση.

ΚΑΡΤΕΣ! Exit Poll για τις Περιφέρειες: Αναβάλλεται η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-Τον πούλο παντού ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ παντού εκτός της Περιφέρειας Αττικής... Στην Αθήνα επιβίωσαν χάρη στις παπαριές του Κακλαμάνη αφού τώρα Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης παίρνουν ποσοστό κοντά στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 (30,κάτι%) και πολύ πάνω από αυτό του Μαίου του 2012 (16%) ενώ στη Θεσσαλονίκη μένουν εκτός δεύτερου γύρου... Δείτε τι γίνεται εκτός Αθήνας:

ΦΩΤΟ: ΜΙΑ ΧΑΡΑ! EXIT POLL για Αττική-Αθήνα-Πειραιά... Σγουρός Καμίνης στο δεύτερο γύρο, όλη η υπόλοιπη Ελλάδα είναι μπλε

Δείτε τι δίνει το exit poll της ΝΕΡΙΤ για Αττική και Αθήνα... γιατί σε όλα τα υπόλοιπα παίρνουν τον πούλο πχ. Στην Πάτρα (που στην Πάτρα!) Ο ΝΔίτης μπαίνει στο δεύτερο γύρο πίσω από τον κομμουνιστή με τον ΣΥΡΙΟΖΑίο ανύπαρκτο, όπως θα είναι και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη... α και μην ξεχνιόμαστε: Η Α' Θεσσαλονίκης είναι μεγαλύτερη από την Α' Αθηνών, αλλά η προπαγάνδα τους είναι άπαιχτη...
Δειτε τι δίνει το exit poll

Τι εκλογές και μαλακ@ες!! Επιστρέφει ο Άγγελος στον ΠΑΟΚ! ΕΠΟΣ!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στον πάγκο του "δικεφάλου".

Τα είπαν Ιβάν Σαββίδης και Αγγελος Αναστασιάδης την Κυριακή... Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ "έτρεξε" αμέσως το θέμα προπονητή με την λήξη της φετινής σεζόν και όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει... σήριαλ πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ο Παπαμιμίκος προσδιόρισε το μήνυμα του αποψινού αποτελέσματος

Το μήνυμα του αποψινού αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών προσδιόρισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των “Παραπολιτικών”.

Μάθε ΕΔΩ που ψηφίζεις!

Συμπληρώστε την ειδική εφαρμογή:

ΒΙΝΤΕΟ-Ανέκαθεν η μαλ@κία έλκει τα αριστερά γκομενάκια: Η όμορφη που έδωσε... πεταχτό φιλάκι στον Τσίπρα! (VIDEO)

Ανταπέδωσε με αγκαλιά ο πρόεδρος... ρισκάροντας να φάει παντόφλα από την Περιστέρα!

Μία πολύ όμορφη παρουσία στεκόταν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα , την ώρα που έκανε δηλώσεις. Η κοπελιά μάλιστα αφού...

ΦΩΤΟ-Σπάνιο ηλιακό φαινόμενο στην Ελλάδα

Ένα σπάνιο ηλιακό φαινόμενο, το λεγόμενο ηλιακό άλως, εμφανίστηκε σήμερα πάνω από τον ελληνικό ουρανό.

Στη Μετεωρολογία με τον όρο Άλως νοείται το φαινόμενο εκείνο που προκαλείται από τη διάθλαση και ανάκλαση του ηλιακού ή σεληνιακού φωτός πάνω στους παγοκρυστάλλους των νεφών.

ΦΩΤΟ-Το κόλπο που «κινεί» τις εικόνες

Κοιτάξτε τον στρόβιλο που παρουσιάζεται παρακάτω για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια δείτε την υποβρύχια πόλη και τον καταρράκτη παρακάτω.

Συνελήφθη αναρχοάπλυτος δημοτικός σύμβουλος στην Κρήτη-Υποψήφιος Δήμαρχος έσπασε την κάλπη!

Δημιούργησε εντάσεις μέσα σε εκλογικό τμήμα

Δεν έλειψε η ένταση και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, στην Κρήτη, χωρίς ωστόσο να πάρουν σοβαρές διαστάσεις τα επεισόδια.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υποψήφιος του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" για το Δήμο Ηρακλείου προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τα πραγματικά απρόοπτα των εκλογών: Σφήνωσε ο Πάγκαλος στην έξοδο από το παραβάν και ο Μαρινάκης ψήφισε Χατζηνικολάου!

Το πιο δραματικό απρόοπτο διαδραματίστηκε στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σφήνωσε ο πρώην αντιπρόεδρος όταν μπήκε στο χώρο μέσα στο παραβάν και δεν μπορεί να βγει ακόμη έξω!

ΦΩΤΟ-Γιατί γελάει ο Άδωνις με τον Τσίπρα;

Με ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χλευάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, επειδή... σάλιωσε ψηφοδέλτιο που είχε κόλλα. Η ανάρτηση, μάλιστα, είχε και... "άρωμα" Παπανδρέου.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ: ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-Συντριπτικό "Όχι" των Ελβετών στον κατώτατο μισθό 3.275 ευρώ

Μόνο το 23% των ελβετών ψηφοφόρων είπε "ναι" στην θέσπιση του υψηλότερου ενιαίου κατώτατου μισθού στον κόσμο, ύψους 4.000 ελβετικών φράγκων (3.275 ευρώ), σύμφωνα με τις προβλέψεις του ινστιτούτου gfs.bern. που ανακοινώθηκαν με ένα tweet. Το ινστιτούτο διευκρίνισε ότι το περιθώριο σφάλματος ανέρχεται στο 3%.

ΦΩΤΟ: Ούτε επί Στάλιν τέτοιο «δημοψήφισμα» της πλάκας όπως το νερό! Φακελώνουν κόσμο οι ΣΥΡΙΖΑίοι αφού ψηφίζεις χωρίς φάκελο σε διάφανη κάλπη!!

ΟΚ παραβάν δεν διαθέτουν, αλλά όταν δεν διαθέτουν ούτε φάκελο τι να υποθέσει κανείς πέρα από το φακέλωμα του κόσμου... Στην Ελλάδα όμως ο κάθε καραγκιόζης μπορεί να έχει τα δημοτολόγια και να σημειώνει ποιοι ψήφισαν και ποιοι διαφωνούν με τις πολιτικές του ιδέες και δεν "ψήφισαν". ΑΙΣΧΟΣ και όλο αυτό το λένε αδιάβλητο... 

Έξω από το προαύλιο των σχολείων που λειτουργούν ως εκλογικά κέντρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν στηθεί οι κάλπες του άτυπου δημοψηφίσματος που διοργανώνουν δήμοι της Θεσσαλονίκης για την ιδιωτικοποίηση ή μη της ΕΥΑΘ.

Και η Άντα πήγε να ρίξει το φάκελο χωρίς να τον κλείσει-Μόνος κι έρημος ψήφισε ο Γιωργάκης! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γκάφα που θυμίζει τον σύζυγό της

Γκάφα που θυμίζει τον σύζυγό της κ. Παπανδρέου όταν πριν κανα χρόνο φύτεψε στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολη δέντρο μαζί με τη... γλάστρα

Ομαδικό βιασμό της από επτά άτομα αποκάλυψε η Pamela Anderson!

Συγκλονισμένος είναι διεθνώς ο καλλιτεχνικός –και όχι μόνο- κόσμος από την αποκάλυψη του ομαδικού βιασμού της Pamela Anderson.

Η ίδια μίλησε σε εγκαίνια φιλανθρωπικού ιδρύματος στις Κάννες για τις οδυνηρές στιγμές που πέρασε με πολλές λεπτομέρειες και χωρίς να μασάει τα λόγια της. «Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κακοποιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βίασαν στα...

Ιερέας πήγε στο αυτόφωρο με σκισμένα ράσα, μετά από καβγά για τις εκλογές

Στο αυτόφωρο κατέληξε ένας ιερέας από την περιοχή της Ζαχάρως μετά απο καβγά που ξεκίνησε από εκλογο-κουβέντα και επεκτάθηκε σε προσωπικές διαφορές με τρίτο πρόσωπο.Το περιστατικό συνέβη...

ΦΩΤΟ: Φραστικό επεισόδιο Παναγιώταρου με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Τι έγινε;


Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ περίπου στη 13.00, στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 1ο Λύκειο Χολαργού.

Σύμφωνα με την αστυνομία...

ΦΩΤΟ: Και πού'στε γίδια, ΠΣηφίστε τον!! Δε φταίει ο ΣΥΡΙΖΑίος... απλά μια ατυχία ήταν

Δεν είναι εγκληματίας ο άνθρωπος, απλά άτυχος ήταν. Τελικά στην αριστερά όλα τα εγκλήματα από ατυχία γίνονται...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΓΑΠ! Ο Tσίπρας σαλιώνει την αυτοκόλλητη ταινία του φακέλου με το ψηφοδέλτιο

Αυτός ο άνθρωπος θέλει να μας κυβερνήσει ρε μαλ@κα μου!!

Ποικίλα σχόλια και πειράγματα προκαλεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που κατευθύνεται προς την κάλπη, κρατά το φάκελο με το ψηφοδέλτιο και τον σαλιώνει – ενώ είναι γνωστό ότι ο φάκελος φέρει ειδική ταινία με κόλλα. Διαπίστωσε την γκάφα μόνο πάνω από την κάλπη.

Μάικ Παντελίδης -Ο 30χρονος Ελληνας που έγινε δήμαρχος στις ΗΠΑ υποσχόμενος ότι θα κάνει την πόλη του... Αθήνα [εικόνες]

Εδώ και λίγους μήνες η Αννάπολη των ΗΠΑ έχει δήμαρχο έναν Ελληνα. Ομογενής τρίτης γενιάς, αλλά Ελληνα. Τον 30χρονο Μάικ Παντελίδης, ο οποίος επικράτησε με μόλις 59 ψήφους διαφορά του αντιπάλου του και κέρδισε τη μάχη για το δήμο.

ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ 2009: Η απίστευτη αντίδραση του Παπανδρέου όταν ο Προβόπουλος του περιέγραφε την κατάσταση της οικονομίας

Την αγωνιώδη προσπάθεια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου να κλείσει ένα ραντεβού με τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, το καλοκαίρι του 2011, για να συζητήσουν το ζήτημα των διαρροών καταθέσεων περιγράφει ο Βηματοδότης.

Φοράει… κουλούρα ο Σαλπιγγίδης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ θα κάνει θρησκευτικό γάμο με την σύντροφό του, Ευαγγελία με την οποία ως τώρα δεσμευόταν με πολιτικό γάμο.

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ!ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ!Διευθυντής κλινικής με 700.000 ευρώ μαύρα

Έρευνα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε βάρος γιατρού, Διευθυντή κλινικής δημόσιου Νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα, για φοροδιαφυγή, καθώς από τον έλεγχο προέκυψε αναντιστοιχία, που υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ, μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος και των τραπεζικών του λογαριασμών, για το διάστημα 2003 έως και 2012.

Αυτές είναι οι 10 ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας και του κόσμου [εικόνες]

Πλησιάζει Ιούνιος και ήδη ονειρευόμαστε ήλιο, αμμουδιά και θάλασσα. Για όσους λοιπόν προγραμματίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ακολουθούν οι ομορφότερες παραλίες για το καλοκαίρι του 2014.

Ποιοι είναι οι στόχοι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Α΄γύρο των εκλογών

Στις 19:00 οι κάλπες του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κλείσουν και τα επιτελεία των κομμάτων θα περιμένουν τα πρώτα exit polls. Από τη μία πλευρά, αυτή της Νέας Δημοκρατίας τα πρώτα αποτελέσματα θα δείξουν αν η ψήφος των Ελλήνων δίνει στην κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης. Από το επιτελείο της ΝΔ υποστηρίζουν πως...

Τα άγνωστα επιδόματα που δικαιούνται εργαζόμενοι και άνεργοι

Δέκα + 1 επιδόματα όχι μόνο για ανέργους αλλά και για εργαζόμενους χορηγεί ο ΟΑΕΔ. Oι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο το επίδομα ανεργίας ενώ υπάρχουν πολλά άγνωστα ειδικά επιδόματα που χορηγούνται είτε μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε σε μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών, σε νέες μητέρες καθώς και σε άλλες κατηγορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Aυτά είναι τα 10 ακριβότερα οπλικά συστήματα στον κόσμο

Η λίστα με τα δέκα πιο ακριβά οπλικά συστήματα στον κόσμο . Και σ΄ ότι αφορά στο κόστος ανάπτηξης και κατασκευής τους και φυσικά την τιμή που πωλούνται.

Τα φαβορί στους μεγαλύτερους δήμους

Συνήθως στους δήμους μεγάλο ρόλο στην επιλογή των πολιτών παίζει η προσωπικότητα του υποψηφίου, οι προσωπικές σχέσεις με τον κόσμο και τα έργα που έχει κάνει, μικρά ή μεγαλύτερα. Τα κόμματα όμως θα προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν πολλούς από τους υποψήφιους, αυτό είναι σίγουρο ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ που παλεύει να μετατρέψει τις δημοτικές εκλογές σε δημοψήφισμα.

Αυτή είναι η Καρολάιν Κένεντι: Η κόρη της Τζάκι και φημολογούμενη ερωμένη του Ομπάμα

Με την Καρολάιν Κένεντι, κόρη του δολοφονηθέντος προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κένεντι, θέλουν οι κακές γλώσσες να απάτησε την Μισέλ ο Μπαράκ Ομπάμα. Η είδηση περί του φημολογούμενο ειδυλλίου κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, κάνοντας... κρόσια τα νεύρα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Τι ψηφίζει ο Άδωνις; (VIDEO)

Αποκάλυψε πού θα ρίξει την ψήφο του στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής
 
Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα τιμήσει τον συνάδελφό του υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ψηφίζοντάς τον στην Β’ Αθηνών που θα είναι συνυποψήφιοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Βραβείο ... ακαταλαβίστικης δήλωσης στον Καμίνη που μίλησε και στα αγγλικά!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας έκανε την πιο ... κουφή δήλωση


«Το μέλλον ανήκει στις μεγάλες πόλης. Στους μεγάλους Δήμους, τους μητροπολιτικούς...» δήλωσε βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα όπου άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Εν μέσω χειροκροτημάτων και χωρίς δηλώσεις ψήφισε ο Καραμανλής

Πρωί πρωί στις 7.40 ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη στο σχολικό συγκρότημα της οδού Κρήτης 88, χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.
Έξω από το εκλογικό τμήμα τον υποδέχθηκαν

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο εκλογικό που ψήφισε ο Βενιζέλος... κομμούνια φώναζαν συνθήματα

Μικροένταση επικράτησε στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψήφισε εν μέσω χειροκροτημάτων ο Σαμαράς μαζί με την κόρη του: «Δημοκρατικά και ενωτικά βγαίνουμε από την κρίση»

Επικός ο ηλίθιος περιπτεράς που δεν ήξερε ότι μαζί με τον Σαμαρά ήταν η κόρη του και έλεγε "τελείωσε πολύ γρηγορότερα η κυρία δίπλα στον Σαμαρά, μάλλον θα πήγε με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο"!!

Στο 2ο δημοτικό σχολείο Πύλου λίγο μετά τις 09:30 προσήλθε, μαζι με τη σύζυγό του και τη γυναίκα του, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΤΙΚΟ ΛΕΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ-Η αποψινή δήλωση Τσίπρα μετά από μεγαλειώδη νίκη

Δείτε τι θα πει ο Αλέξης το βράδυ όταν θα είναι πλέον γνωστό ότι ήρθε η "ΑΝΑΤΡΟΠΗ":

Στήριξη Σαββίδη στον Ζαγοράκη: "Ελπίζω στη δικιά σας στήριξη για να τον στείλουμε στην Ευρώπη"

Ο Ιβάν Σαββίδης εξήγησε τι πέτυχε στα δύο χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ, προανήγγειλε και άλλες αποχωρήσεις μετά από αυτήν του Τσιστιακόφ, ενώ τόνισε πως ο Ζήσης Βρύζας κι ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα μείνουν στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποχωρώντας από την Τούμπα έκανε τον απολογισμό της σεζόν, αλλά και της μέχρι τώρα πορείας του στον ΠΑΟΚ, δίνοντας και ειδήσεις για το σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου.

ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ! Δείτε πόσα γίδια του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα ψηφίζουν (θεέ μου λυπήσου μας!) αναπαράγουν τη Photoshopιά!!

Όλοι αυτοί οι 178 ΣΥΡΙΖΑίοι κι οι ΑΕροψεκασμένοι, σήμερα θα ψηφίσουν ρε μαλάκ@ μου!!! Ευτυχώς οι ΑΕροψεκασμένοι για προτελευταία φορά (έχουν και την άλλη Κυριακή)... Δείτε την εμφανέστατη, με υπογραφή, Photoshopιά που έχει φτιάξει... η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ (jodi graphics ή κάπως έτσι, είναι ένας υπάλληλος του ΣΥΡΙΖΑ που φτιάχνει κάτι γραφικά της πλάκας) και ο άλλος λέει ότι...

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, Ελλάδα είναι... μόνο η Αθήνα

[Τόσο πολύ τη στήριζαν και την έβλεπαν την ΕΡΤ για την οποία χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, που ξεχνάνε τη γνωστή εκπομπή...]

Της Νίκης Ζορμπά

Παίζουν τα ρέστα τους στη μάχη της Αθήνας αλλά συνολικώς στην Επικράτεια, μοιάζουν ακάλυπτοι.  Και τούτο γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ  αντιστρέφουν το παλιό εκείνο μότο «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα», ρίχνοντας όλο το βάρος στο λεκανοπέδιο.

Αυτές είναι θέσεις των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής

Σε ένα καινούργιο αναπτυξιακό πρότυπο για την Αττική, που θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης και τις αναπτυξιακές προοπτικές προσβλέπουν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες.

Γιώργος Κουμουτσάκος 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «180 ̊ - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» θέτει ως στόχους την...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚ@Σ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜ@ΣΕΙ!! Επεισόδιο του Σαλπιγγίδη με οπαδούς του ΠΑΟΚ και... συγγνώμη

ΤΟ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΟ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CL"... ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤ@ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ (και μας χαρίστηκαν κιόλας για τα καφριλίκια σας με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο), -3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ! ΡΕ ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ

Η κόντρα των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν λέει να τελειώσει! Ο διεθνής επιθετικός αποδοκιμάστηκε στο τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό από περίπου 30 φιλάθλους που βρίσκονταν στα επίσημα της κεκλεισμένων θυρών –λόγω τιμωρίας- Τούμπα, εκείνος αντέδρασε με άσεμνη χειρονομία και η κατάσταση ξέφυγε!

Οι μονομαχίες για τη Δημαρχία Αθηνών από τη μεταπολίτευση-Το ιστορικό των δημάρχων της Αθήνας-Οι πρώτες εκλογές

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Με τις εκλογές για το δήμο της Αθήνας να δίνουν πάντα ένα πολιτικό μήνυμα, τα κόμματα επέλεγαν κορυφαία στελέχη ή προσωπικότητες προκειμένου να διεκδικήσουν με καλύτερους όρους το θώκο της πρωτεύουσας. Από τη μεταπολίτευση και μετά υποψήφιοι δήμαρχοι κατέβηκαν σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών ενώ πολλές κόντρες έμειναν ιστορικές ή έδωσαν το στίγμα της γενικότερης πολιτικής αλλαγής που συντελέστηκε. Ας δούμε τις πιο σημαντικές:

Μπέης - Μίκης 

Στις δημοτικές εκλογές του 78 έγινε προσπάθεια να αναδειχθούν κοινοί υποψήφιοι της αντιπολίτευσης. Ωστόσο οι συνομιλίες (Γεννηματάς από το ΠΑΣΟΚ, Μ. Γιάννου από το ΚΚΕ) δεν κατέληξαν με αποτέλεσμα το ΚΚΕ να κατέβει με το Μίκη Θεοδωράκη, τον οποίο το ΚΚΕ πρότεινε να υποστηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν έγινε με το ανερχόμενο ΠΑΣΟΚ να υποστηρίζει το Δημήτρη Μπέη, πετυχημένο δήμαρχο του Ζωγράφου (Δ.Ε. "πετυχημένο" μη χ@σω!! Γιατί πετυχημένος; Επειδή έσκαβε με μπολντόζες στου Ζωγράφου για να βρει τους μαζικούς τάφους όπου η χούντα έθαψε δήθεν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου; Σοβαροί να 'μαστε!), με το αιτιολογικό ότι είναι γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τελικά ο συνδυασμός του Μ. Θεοδωράκη συγκέντρωσε 16,31%, με τον Μπέη να έρχεται δεύτερος με 40,63%. Πρώτος ήταν ο υποψήφιος της ΝΔ Γ. Πλυτάς, με 42,35% . Στο δεύτερο γύρο οι ψήφοι του Μ. Θεοδωράκη και του ΚΚΕ μεταφέρθηκαν σχεδόν καθ’ ολοκληρία στο ψηφοδέλτιο του Δ. Μπέη που έφτασε το 57,22%, ενώ ο αντίπαλος του έμεινε στο 42,78%. Η νίκη του ήταν και η πρώτη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, πριν τις βουλευτικές του 1981.

Ακολούθησε μια ακόμη νίκη για τον Δ. Μπέη στις εκλογές του 82 έναντι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μετέπειτα πρωθυπουργού Τζαννή Τζαννετάκη. Και σε εκείνες τις εκλογές ο Μπέης κέρδισε στο δεύτερο γύρο, ενώ ο υποψήφιος του ΚΚΕ Βασίλης Εφραιμίδης είχε πάρει 18,52%.

Έβερτ - Μπέης

Τελικά ο δήμος πέρασε στην κεντροδεξιά στις εκλογές του 1986 όταν υποψήφιος ήταν ο Μιλτιάδης Έβερτ. Οι εκλογές αυτές ήταν οι πρώτες στις οποίες η αριστερά δεν υποστήριξε υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο. Στις εκλογές ο Έβερτ που από τότε εμφανιζόταν ως δελφίνος έναντι του τότε προέδρου του κόμματος Κ. Μητσοτάκη, εμφανιζόταν ως μη κομματικός, καταρτίζοντας ο ίδιος το επιτελείο, το πρόγραμμα και το συνδυασμό του. Επίσης απέφυγε την απορρύπανση και τις μεγάλες συγκεντρώσεις ενώ έκανε έναν ανοιχτό διάλογο με τους συνυποψηφίους του, στον οποίο όμως δεν προσήλθε ο Δ. Μπέης, που επέλεξε να ακολουθήσει σκληρή αντιδεξιά τακτική, που όμως αποδείχθηκε λανθασμένη.

Ο Έβερτ κέρδισε στο δεύτερο γύρο με 54,79% και η θητεία του έμεινε στην ιστορία μεταξύ άλλων για την ίδρυση του "Αθήνα 9,84" του πρώτου ανεξάρτητου ραδιοφωνικού σταθμού. Από το δήμο της Αθήνας εξάλλου ο μετέπειτα πρόεδρος της ΝΔ κληρονόμησε και το προσωνύμιο «Μπουλντόζας».

Μελίνα - Τρίτσης 

Στις δημοτικές εκλογές του 90 συγκρούστηκαν η μεγάλη προσωπικότητα της τέχνης και του πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη με τον οραματιστή πολιτικό Αντώνη Τρίτση, ο οποίος είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές αυτές, όπου τέθηκαν αντιμέτωποι οι δύο πρώην σύντροφοι, διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν νίκη της Μελίνας. Οι εκλογές ήταν ένα πραγματικό θρίλερ με το τελικό αποτέλεσμα να επισφραγίζεται στις 3 τα ξημερώματα: Α. Τρίτσης 50,15%, Μ. Μερκούρη 45,94%.

Πάγκαλος - Αβραμόπουλος 

Στις εκλογές του 1994 το ΠΑΣΟΚ έριξε στη μάχη ένα από τα μεγαλύτερα ονόματά του, τον Θ. Πάγκαλο, έναντι ενός νέου και ανερχόμενου τότε στελέχους της ΝΔ του Δ. Αβραμόπουλου. Η τακτική Πάγκαλου να σηκώνει τους τόνους και να επιτεθεί στον ανθυποψήφιό του με χαρακτηρισμούς όπως ο «κύριος τίποτα» απέτυχε. Από τον πρώτο γύρο ο Δ. Αβραμόπουλος, που εμφανιζόταν πιο ήπιος και συναινετικός πήρε προβάδισμα: Θ. Πάγκαλος 32%, Δ. Αβραμόπουλος 44,6%. Η Μαρία Δαμανάκη του Συνασπισμού πήρε 11,2%, ενώ ο Λέων Αυδής του ΚΚΕ συγκέντρωσε 6%. Στο δεύτερο γύρο επικράτησε ο Δ. Αβραμόπουλος με 54,37% έναντι 45,63% του Θ. Πάγκαλου.

Η επόμενη νίκη του Δημήτρη Αβραμόπουλου ήταν στις εκλογές του 1998 έναντι της Μαρίας Δαμανάκη, από τον πρώτο γύρο με πραγματικά συντριπτικό ποσοστό 57,7% έναντι 16,4%.

Δεκαετία 2000 

Το 2002 ο Χρήστος Παπουτσής κατάφερε να φτάσει στο β γύρο αφού η Ντόρα Μπακογιάννη συγκέντρωσε την πρώτη Κυριακή 47,4%. Ωστόσο στη συνέχεια κέρδισε το δήμο με 60,5%. Στις ίδιες εκλογές σημαντική παρουσία κατέγραψε ο Γ. Δημαράς με 11,1%, ενώ ο Σ. Χαλβατζής του ΚΚΕ έφτασε το 6% και ο Φ. Κουβέλης το 5,9%. Τέλος στις εκλογές του 2006 συγκρούστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης με τον Κ. Σκανδαλίδη, με τον πρώτο να επικρατεί. Σε αυτές τις εκλογές ωστόσο είχαμε για πρώτη φορά και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατέγραψε το εντυπωσιακό 10,51% υποσκελίζοντας τον Σ. Χαλβατζή του ΚΚΕ (8,77%). Στις εκλογές του 2010 ήρθε η έκπληξη Καμίνη, καθώς ο Νικήτας Κακλαμάνης θεωρείτο φαβορί, ωστόσο η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να υποστηρίξει έναν ανεξάρτητο μη πολιτικό υποψήφιο, που προτάθηκε πρώτα από τη ΔΗΜΑΡ, δικαιώθηκε.

Και βέβαια οι φετινές δημοτικές εκλογές στις οποίες για πρώτη φορά μετά από χρόνια υπάρχει έντονο πολιτικό χρώμα, με το Σύριζα να επιδιώκει να δώσει χαρακτήρα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, χαρακτηρίζονται και από ένα άλλο ζήτημα: ίσως για πρώτη φορά με τόσο μεγάλη έμφαση, έχει αναδειχθεί ως μείζον ζήτημα το θέμα του τζαμιού στην πρωτεύουσα, ίσως και στο πλαίσιο εκλογικών σκοπιμοτήτων...

Το ιστορικό των δημάρχων της Αθήνας

Κ. Μαριόλης

Από τον πρώτο δήμαρχο της Αθήνας, ως πόλης του ελεύθερου ελληνικού κράτους, Ανάργυρο Πετράκη, μέχρι τον νυν «άρχοντα» της πόλης Γιώργο Καμίνη, 51 διαφορετικά πρόσωπα έχουν αναλάβει τις τύχες της πρωτεύουσας.

Ο Σπύρος Μερκούρης, ωστόσο, ήταν ο άνθρωπος που κάθισε τις περισσότερες φορές και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην καρέκλα του δημάρχου. Πέντε θητείες και συνολικά 20 χρόνια, διετέλεσε δήμαρχος ο πρόγονος της Μελίνας Μερκούρη. Ο Μερκούρης εκλέχτηκε δήμαρχος Αθηναίων στη δύση του 19ου αιώνα, στις 12 Σεπτεμβρίου του 1899 και παρέμεινε στη θέση αυτή για τέσσερις διαδοχικές θητείες, έως τις 31 Μαρτίου του 1914. Μετά την εξορία του στην Κορσική, την καταδίκη σε θάνατο για τα Νοεμβριανά και την αποφυλάκισή του, επανεκλέχθηκε δήμαρχος το Σεπτέμβριο του 1929.

Ο πρόκριτος και πολιτικός Σπύρος Μπενιζέλος, ο οποίος καταγόταν από μία εκ των δώδεκα αρχαιότερων αρχοντικών οικογενειών της Αθήνας, η οποία άκμασε κυρίως επί Τουρκοκρατίας, είχε τέσσερις θητείες στο ενεργητικό του, αλλά μόλις 8 χρόνια δημαρχίας. Διετέλεσε δήμαρχος μεταξύ 1843-1850 και το 1857.

Τρεις φορές στη θέση του δημάρχου Αθηναίων βρέθηκαν οι Γεώργιος Σκούφος, Σπύρος Πάτσης και Κωνσταντίνος Κοτζιάς. Ο νυν υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κατέχει δύο ρεκόρ. Το 1994 έγινε ο νεότερος σε ηλικία δήμαρχος Αθηναίων, ενώ τη δεύτερη θητεία του, το 1998 την κέρδισε λαμβάνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ. Η Ντόρα Μπακογιάννη, από την πλευρά της, ήταν η πρώτη και μοναδική στην ιστορία γυναίκα που κατέλαβε το υψηλότερο αξίωμα της πόλης.

Ο Δημήτρης Μπέης, ο οποίος διετέλεσε δήμαρχος από το 1979 έως το 1986 ήταν ο άνθρωπος που κίνησε τις διαδικασίες για να ανακαλυφθεί η «ημερομηνία γέννησης» του Δήμου Αθηναίων, καθώς μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε με ποιο διάταγμα είχε ιδρυθεί και πότε. Πάνω από δέκα χρόνια χρειάστηκαν για ανακαλυφθεί το ιδρυτικό διάταγμα με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 1834.

Η Αθήνα συστάθηκε πρώτη φορά ως κοινότητα το 1690 οπότε ορίστηκαν και οι πρώτοι δημογέροντες της πόλης οι οποίοι είχαν θητεία πολλών ετών. Οι πρώτες δημοτικές εκλογές της Αθήνας ως πόλης του ελεύθερου πια ελληνικού κράτους έγιναν το 1822 με την εκλογή Δημογερόντων σύμφωνα με το οθωμανικό σύστημα διοίκησης. Στην Αθήνα η δημογεροντία καταργήθηκε στις 31 Μαρτίου 1835.

Στα χρόνια της μεταπολίτευσης, οι Δημήτρης Μπέης και Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέμειναν στο δημαρχείο για δύο συνεχόμενες τετραετίες, ενώ δήμαρχοι επίσης διετέλεσαν οι Κωνσταντίνος Δάρρας (1974-1975), Ιωάννης Παπαθεοδώρου (1975-1978), Μιλτιάδης Έβερτ (1987-1989), Νικόλαος Γιατράκος (1989-1990), Αντώνης Τρίτσης (1991-1992), Λεωνίδας Κουρής (1992-1994), Ντόρα Μπακογιάννη (2003-2006), Θεόδωρος Μπεχράκης (2006), Νικήτας Κακλαμάνης (2007-2010) και Γιώργος Καμίνης.

Οι πρώτες εκλογές 

Για τη διεξαγωγή των πρώτων δημοτικών εκλογών έγιναν ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι είχαν οι δημότες που είχαν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους και διέμεναν μόνιμα στον Δήμο. Εξαιρούνταν οι γυναίκες, οι κατηγορούμενοι για έγκλημα κ.ά.

Oι εκλογές πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 15 και 20 Μαρτίου 1835, διήρκεσαν δηλαδή έξι ημέρες.

Το σύστημα προέβλεπε την επιλογή δια ψηφοφορίας τριών προσώπων, από τα οποία ο βασιλιάς θα επέλεγε τον ένα. Επειδή όμως ο Όθωνας ενηλικιώθηκε τον Μάιο 1835, την επιλογή έκανε το Συμβούλιο της Αντιβασιλείας. Αυτό στην πραγματικότητα, αφού για διάφορους λόγους ακολούθησε επαναληπτική ψηφοφορία, επέλεξε τον πλειοψηφήσαντα Ανάργυρο Πετράκη. O συγκεκριμένος είχε λάβει 19 ψήφους, έναντι 18 ψήφων του Άγγελου Γέροντα και 16 του Δημήτριου Καλλιφρονά.

Πηγή:www.capital.gr