19 Μαΐου 2014

Όνειδος Χατζηνικολάου: Η Έβερτ ήταν σουρωμένη και ορθώς την έκανε μπαούλο στο ξύλο ο Πετράκης

Λίγη τσίπα ρε Χατζηνικολάου!! Δηλ. ακόμα και τύφλα να'ταν η γυναίκα, έπρεπε να την κάνει μπαούλο στο ξύλο ο αλήτης;

Έλεος ρε να προωθείς πληρωμένες καταχωρήσεις προκειμένου να δημιουργήσεις κλίμα! Δε σου φτάνουν όσα έχεις πάρει από ΟΠΑΠ και κρατικές Τράπεζες σε διαφημίσεις;

Διαβάστε τι έβαλε στη σελίδα του ο ξεφτίλας και πείτε μου εσείς αν είμαι λάθος ότι προσπαθεί να ξεπλύνει τον αληταρά Πετράκη:

Παρέμβαση Μιχελάκη για τα αποτελέσματα των exit polls

Επιστολή προς την Πρόεδρο του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς Χριστίνα Καράμπελα σχετικά με το θέμα των μεγάλων αποκλίσεων  που παρατηρήθηκαν στα αποτελέσματα των exit-polls σε σχέση με το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, απέστειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης

ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!Ψυχίατρος με 740.000 ευρώ μαύρα ελπίζει την Κυριακή στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει μπει ένας ψυχίατρος στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο αναντιστοιχία, που υπερβαίνει τις 740.000 ευρώ, μεταξύ του δηλωθέντος εισοδήματος και των τραπεζικών του λογαριασμών, για το διάστημα μεταξύ 2006 έως και 2012.

KKE: Μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο

Για ένα μεγάλο «όχι» στην ψήφο όπου θα έχει την λογική του «μικρότερου κακού» στον δεύτερο γύρο κάνει λόγο το ΚΚΕ, μία ημέρα μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Εξώδικο Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Μώραλη

Εξώδικο κατά του Ολυμπιακού και του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη, απέστειλε στον Άρειο Πάγο ο καθηγητής Κώστας Ζουράρις, μέσω του δικηγόρου του.

Ο κ. Ζουράρις καταγγέλλει ότι...

F1: O Lauda έχασε τη... στροφή του και έγινε έξαλλος

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 κατηγορεί τη Red Bull για απρέπεια και ιστορική αμνησία, που άλλαξε τη στροφή με το όνομά του στην πίστα A1 Ring.

Η Αυστρία έχει να φιλοξενήσει Grand Prix της F1 από το 2003 στο παλιό Austria A1 Ring. Από τότε, η Red Bull αγόρασε και ανακαίνισε την πίστα, η οποία ξαναμπήκε στο φετινό καλαντάρι με την ονομασία «Red Bull Ring» για τις 22 Ιουνίου.

ΒΙΝΤΕΟ: Με τη φωνή του Τσίπρα από το υπερπέραν, το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Το νέο της διαφημιστικό σποτάκι για τις ευρωεκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Αυτά είναι τα κάστρα της ΝΔ στην Ελλάδα!

Ποιοι δήμοι κράτησαν ψηλά τη σημαία της κεντροδεξιάς

Οι δήμοι που κατέληξαν από τον πρώτο γύρο είχαν έντονο γαλάζιο χρώμα αφού οι δήμαρχοι που κέρδισαν είχαν στο παρελθόν το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία.

Το διαζύγιο του αιώνα -Ο Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης του Σκορπιού, θα δώσει διατροφή στην πρώην γυναίκα του 3,3 δισ. ευρώ [εικόνες]

Η Ελένα Ριμπολόβλεβα, η πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας AS Monaco, έλαβε περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3,295 δισεκατομμύρια ευρώ) για το διαζύγιό τους, όπως αποφάσισε ένα δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα στη Γενεύη και έγραψε σήμερα η εφημερίδα Le Temps. Παράλληλα, κέρδισε επίσης την επιμέλεια της μικρότερης κόρης του ζευγαριού, ηλικίας 13 ετών.

Μαθήματα ελληνικών αρχίζει αύριο το τ/κ ιδιωτικό κανάλι Σιμ

Μαθήματα ελληνικών αρχίζει αύριο, 20 Μαϊου, το τουρκοκυπριακό ιδιωτικό κανάλι Σιμ (Kanal Sim) και όπως δήλωσε ο διευθυντής του σταθμού, Σαμί Οζουσλού στο ΚΥΠΕ στόχος είναι να συμβάλουν στην κουλτούρα ειρήνης.

ΚΛΑΙΩ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ: ΝΔ 26,3%, ΣΥΡΙΖΑ 17,7% στην αυτοδιοίκηση

Παρά τους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για μήνυμα ανατροπής που έδωσαν οι πολίτες στον χθεσινό πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εντούτοις επικράτησε η ΝΔ, με μεγάλη διαφορά, η οποία αποδεικνύει μεγάλη αντοχή και έρχεται πρώτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαίου με 26,3%.

Ηλίας Νικολακόπουλος, ο ΣΥΡΙΖΑίος που «φούσκωσε» τα exit polls υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Ως γνωστόν ο Τσίπρας έβαλε τον Νικολακόπουλο στην Επιτροπή Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταρρύθμιση του κράτους, των θεσμών, του Συντάγματος και του πολιτικού συστήματος και επειδή θέλει τη μεταρρύθμιση όπως τη φαντάζεται έβαλε στην επιτροπή και τους ανθρώπους του και όχι δεξιούς πχ.

«Κάναμε λάθος στη Δούρου, όλες οι αποκλίσεις από τους μικρότερους υποψηφίους πήγαν και προσμετρήθηκαν στη Δούρου...». Με τα λόγια αυτά επέλεξε ο Ηλίας Νικολακόπουλος, συντονιστής των χθεσινοβραδινών exit polls, να σχολιάσει την αποτυχία των εκτιμήσεων ψήφου, έτσι όπως ανακοινώθηκαν δευτερόλεπτα αφότου έκλεισαν οι κάλπες του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Χαϊκάλης: Όχι στη Δούρου-Αν δεν πιάσουμε 7,5% θα τεθεί θέμα ηγεσίας

Σε εντελώς αντίθετη γραμμή από τον Πάνο Καμμένο εμφανίστηκε ο βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Παύλος Xαϊκάλης. Δήλωσε ότι το κόμμα δεν μπορεί να γίνει «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι αν πέσει κάτω από τα ποσοστά του Μαίου 2012 στις ευρωεκλογές, τότε θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Ποια είναι τα ελληνικά ονόματα στη λίστα με τους πλουσιότερους της Αγγλίας

Ελληνικά ονόματα -είτε κυπριακής είτε ελληνικής καταγωγής- συγκαταλέγονται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας που δημοσιεύουν οι Sunday Times.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Ιρανή ηθοποιός φιλά στο μάγουλο ένα άντρα και προκαλεί σάλο στην πατρίδα της [εικόνες]

Ενα αθώο φιλί στις Κάνες προκάλεσε μείζον πολιτικό σκάνδαλο στο Ιράν. Ηταν το φιλί που έδωσε η ιρανή ηθοποιός Λεϊλά Χαταμί, μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κανών στον πρόεδρο της επιτροπής Ζιλ Ζακόμπ, ετών 87. Ενα αθώο φιλί στο μάγουλο, το οποίο όμως είναι αυστηρά απαγορευμένο στη θεοκρατούμενη χώρα.

Αστυνομική έρευνα στον Πειραιά μετά τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου - Δρίτσα

Στη διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με την εκλογική διαδικασία προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτοί είναι οι τρεις δράστες της δολοφονίας του ζευγαριού στον Πειραιά... Αλβανοί φυσικά

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τριών αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονίας ζεύγους που διαπράχθηκε την 13 Σεπτεμβρίου 2012 στον Πειραιά.

Yποψήφια ευρωβουλευτής του Φάρατζ κάνει κ@λοδάχτυλο σε "αντιρατσιστές" [εικόνες]

Συγκεντρωμένο πλήθος, που συμμετείχε σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, στο Κεντ της Βρετανίας, είδε ξαφνικά την υποψήφια ευρωβουλευτή του Κόμματος Ανεξαρτησίας, Τζανίς Άτκινσον, να σηκώνει το χέρι και να τους προτάσσει το ...μεσαίο της δάχτυλο.

Ψιτ! Στη Νέα Ιωνία η ΝΔ στηρίζει Μανούρη-απέναντι στον Δήμαρχο του... Καράκας Γκότση

Τον Παναγιώτη Μανούρη, που έχει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με αρκετούς παλιούς και νέους Οννεδίτες μεταξύ άλλων, στηρίζει ο κόσμος τη ΝΔ στη Νέα Ιωνία, από τη στιγμή που στον δεύτερο γύρο θα κονταροχτυπηθεί με το σκληρό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γκότση.

Δεν φταίει (μόνο) πως είναι στα...αριστερά ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Απλά δεν έχει κάνει...

Ο Γιούνκερ στο υπουργείο Ναυτιλίας

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΕΛΚ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, βρίσκεται στην Αθήνα και έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον ξενάγησε στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια γευμάτισαν στο εστιατόριο του Μουσείου.

ΝΔ: Δεν ξεχνούμε...

«Με ομόφωνη απόφασή της, η Βουλή των Ελλήνων ανακήρυξε τη 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Οι Έλληνες τιμούμε τους σφαγιασθέντες και τους διωχθέντες αδελφούς μας» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

ΦΩΤΟ-Στη δημοσιότητα φωτογραφίες επικίνδυνων ληστών... Αλβανών φυσικά

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, πέντε υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, σε πλήθος διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια και οχήματα στη Νότια Πιερία, στη Λάρισα, την Αττική, την Εύβοια και την Κορινθία.

Η Κυβέρνηση "άντεξε", ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε "ρεύμα"

Του Σταμάτη Ζαχαρού

Η κάλπη τελικά ξάφνιασε άπαντες. Το αποτέλεσμα όπως διαμορφώνεται πλέον με τις επίσημες εκτιμήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών δεν δικαιώνει κανένα από τα δύο κόμματα που πόλωσαν το πολιτικό κλίμα. Μπορεί οι επιλογές του Αντώνη Σαμαρά να μην δικαιώθηκαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο δεν κατόρθωσε να το εκμεταλλευτεί με μια ευρεία ή ξεκάθαρη νίκη. Τα αποτελέσματα δεν δείχνουν «ρεύμα». Στην πραγματικότητα όμως, η Κυβέρνηση έχει ένα πλεονέκτημα. Βρίσκεται στην εξουσία και η φθορά που εισέπραξε είναι ασήμαντη σε σχέση με τη δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει πολλές από τις πολιτικές επιλογές της.

ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Ότι θέλουν οι Ρωσίδες στις διακοπές το ΄χουμε! Σ@ξ σε παραλία το όνειρό τους

Μας λένε διαρκώς για τους Ρώσους που κατακλύζουν την Ελλάδα για διακοπές. Δεν μας αποκάλυψαν ποτέ ένα από τα μυστικά αυτού του πάθους των Ρώσων για ήλιο και θάλασσα, το οποίο όπως φαίνεται δεν έχει να κάνει με την έλλειψη και των δύο στη παγωμένη χώρα τους. Υπάρχουν κι άλλα μυστικά που έχουν να κάνουν με τις Ρωσίδες. Και μας τα αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα της Σύγχρονης Ρωσίας το οποίο αναφέρει:

Η απίστευτη έπαρση της Ρένας και οι ατάκες: «Ένα βήμα πίσω όλοι» & «Όχι οι αντιπεριφερειάρχες»

Υπάρχουν πολλά μικρά και σημαντικά από τη χθεσινή ημέρα και κυρίως νύχτα….

Έβλεπα με ενδιαφέρον το video από τις δηλώσεις της κας Δούρου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Περιφερειακών Εκλογών. Δεν θα σχολιάσω τα όσα είπε… Θα σχολιάσω όμως την εικόνα από το 50ο δευτερόλεπτο έως το 1.10′
Προσέξτε το ύφος της κας Δούρου με τις φοβερές ατάκες:

Αντώνη αυτόν μόνο για φωτοτυπίες! Ο Τζιτζικώστας ρεζίλεψε τον Σταμάτη

Έκθετος ο διαδρομιστής πρωθυπουργικός σύμβουλος

Κανονικό βατερλό υπέστη η κομματική υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία. Ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας πέρασε με διαφορά τον εκλεκτό του Μαξίμου και έχει πάρει ήδη έναν μεγάλο αέρα για νίκη την δεύτερη Κυριακή. Για να ξέρετε πάντως...

Γιούνκερ και Χατζηδάκης στην Αγία Βαρβάρα: Εβαλαν κράνη και κατέβηκαν στο εργοτάξιο του Μετρό [εικόνα]

Το εργοτάξιο του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα επισκέφτηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Αφού απέτυχαν με ψέκασμα θα σας πεθάνουν με ληγμένα! Η ΕΕ καταργεί την ημερομηνία λήξης σε μακαρόνια, ρύζι και καφέ

Στην Ελλάδα για μεγάλο διάστημα έγινε ολόκληρη διαβούλευση μεταξύ τρόικα, υπουργού και παραγωγών για το γάλα και για τη μορφή -βάσει της ημερομηνίας- που θα εμφανίζεται στα ράφια. Προηγουμένως είχε αρχίσει μια ολόκληρη κουβέντα γύρω από τα μη ευπαθή προϊόντα και τη δυνατότητα να πωλούνται και πέραν της ημερομηνίας λήξης τους.

Βορίδης: Η πολιτική ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για τα αποτελέσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΜΟΝΟ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ:Guardian: Η Ελλάδα θα πρέπει να έχει στο μυαλό της την περίπτωση ενός... back up νομίσματος

Ευρώ, δραχμή ή κάποιο άλλο νόμισμα; Ή, μήπως, ένα απλώς... back up νόμισμα σε περιπτώσεις, σαν την Ελλάδα, που κινδυνεύει να βγει εκτός ευρώ; Ο μάνατζερ της κοινότητας «Action project» για τα ευρωπαϊκά νομίσματα, Λέντερ Μπίντερβαλντ καταθέτει στον Guardian μια ρηξικέλευθη άποψη για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα.

Τιμούμε τα ήθη και τις παραδώσεις της πατρίδας! Πέταξαν εκλογικό σάκο στα σκουπίδια -Δίχως τέλος τα ευτράπελα

Στον κάδο των σκουπιδιών κατέληξε η ψήφος δεκάδων ψηφοφόρων στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί όταν τα ψηφοδέλτια έφτασαν στο Πρωτοδικείο, διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο εκλογικό σάκος ενός ολόκληρου εκλογικού τμήματος.

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΕΡΔΗΘΕΙ.

   Αφήστε τα πολλά λόγια. Η Θεσσαλονίκη πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί από τη Ν.Δ.
   Πολλές παραχωρήσεις κάναμε στο ΠΑΣΟΚ.
   Επειδή δε η τελευταία εντύπωση μένει,θα πρέπει να δώσουν τον ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ.
   Μη μου πείτε ότι ο μεθύστακας προηγείται πολύ.
   Αν βάλετε κάτω την ΑΠΟΧΗ και σπικάρει ο Σαμαράς 2 φωνήεντα στο Βενιζέλο,τότε η συμπρωτεύουσα έχει έρθει σε εμάς.
   Τους δώσαμε την Αθήνα και την περιφέρεια Αττικής.
   ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
   Εδώ και τώρα πρέπει να πάρουμε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Δικό μας παιδί και δεν του φαίνεται! Κι ο Τσιμιτσέλης ψηφίζει Κατσανιώτη

Στα γραφεία του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί με επιτυχία στη σειρά "Κάτω Παρτάλι", προκειμένου να δηλώσει τη στήριξή του στον  Ανδρέα Κατσανιώτη. Δείτε τι δήλωσε:

Πρέπει να το παραδεχθούμε! Ο Σαμαράς απέτυχε… Να γυρίσει τώρα ο ηγέτης της Κεντροδεξιάς!!!

-Σε εννέα Περιφέρειες, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός Β” γύρου, η Νέα Δημοκρατία σε μία
-Δώδεκα Περιφέρειες διεκδικεί η Νέα Δημοκρατία, επτά το ΠΑΣΟΚ, πέντε ο ΣΥΡΙΖΑ και μία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού
-42 Πρωτεύουσες Νομών διεκδικούν οι υποψήφιοι της Ν.Δ., επτά αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ/p>

-Η Νέα Δημοκρατία προηγείται σε 9 Περιφέρειες, ο ΣΥΡΙΖΑ σε 2
Όλη η Ελλάδα είναι μπλε…
Κι όμως, ο Σαμαράς απέτυχε!!!
Μη ρωτάτε εμάς γιατί, ρωτήστε...

Πέθανε ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Τζακ Μπράμπχαμ

Ενας θρύλος στην ιστορία της Φόρμουλα Ενα, ο Τζακ Μπράμπχαμ, άφησε χθες την τελευταία του ανάσα σε ηλικία 88 ετών.

Ο Αυστραλός είχε κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα, το 1959, το 1960 και το 1966. Ηταν ο πρώτος που κέρδισε τον τίτλο με αυτοκίνητο που...

Κρήτη: Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό 3χρονου αγοριού από 15χρονο Βούλγαρο ομοεθνή του!

Ένας 15χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (17-05-2014) με την κατηγορία ότι βίασε ένα 3χρονο αγόρι από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς". Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Μεγάλη πτώση, στο 6,84%, για το ελληνικό 100ετές ομόλογο

Το βίαιο sell-off που σημειώθηκε στην προηγούμενη εβδομάδα στα ελληνικά ομόλογα φαίνεται να σταμάτησε αφού τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών φαίνεται μάλλον να ενισχύουν την κυβέρνηση. Στο 5,19% η απόδοση του ελληνικού 5ετούς και στο 6,84% του 10ετούς τίτλου.

Καχριμάνης: «Η επανεκλογή μου “όπλο” στις διεκδικήσεις μας από το κεντρικό κράτος»

Περιφερειάρχης Ηπείρου, με ποσοστό 50,88%, επανεξελέγη ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο μοναδικός στη χώρα, που εκλέγεται από τον α' γύρο της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο Αλέξανδρος Καχριμάνης επισήμανε ότι ...

Αυτές είναι οι περιοχές που οι πολίτες έσπευσαν μαζικά να ψηφίσουν [λίστα]

Σε Κρήτη, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία οι ψηφοφόροι επέλεξαν να σπεύσουν μαζικά στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Μάλιστα στην Κρήτη το ποσοστό συμμετοχής έφτασε το78,3%. Στον αντίποδα στο Βόρειο Αιγαίο έφτασε ακόμα και κάτω από έναν στους δύο.

Γερμανικά ΜΜΕ: Δεν επιβεβαιώθηκαν προγνώσεις ξεκάθαρης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Για οριακά αποτελέσματα στις εκλογές κάνει λόγο ο Γερμανικός Τύπος που βλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα και του Σαμαρά στις περιφέρειες.

Για ισόρροπη αναμέτρηση και για μάχη «στήθος με στήθος» κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ. Οπως αναφέρει η Deutsche Welle δεν...

Η ΝΔ “τρέχει” αρνητική διαφήμιση κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου, το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να ρίξει στη μάχη το όπλο της αρνητικής διαφήμισης.

Στον Πειραιά το πολιτικό σύστημα υπέστη μεγάλη ήττα... μεγαλύτερη κι απ'τη Χρυσή Αυγή

Αν βγει δήμαρχος ο Μώραλης θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για την τελική επικράτηση της διαπλοκής, της νύχτας, των επιχειρηματικών συμφερόντων και των φίλων τους πολιτικών που κρύβονται πίσω από αυτούς.

Αυτοί είναι οι 23 του Σάντος που πάνε Βραζιλία!

Γνωστό το κόμπλεξ του Σάντος με τον Κλάους... τον άφησε έξωΟ ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα τον ακολουθήσουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες:

Πώς ψήφισαν οι σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ "μεγαλύτερης βαρύτητας πολίτες της Αθήνας"

Στο 1ο δημοτικό διαμέρισμα που περιλαμβάνει το ιστορικό τρίγωνο έλαβε το υψηλότερο ποσοστό του ο Γ.Καμίνης, ενώ ο Γ.Σακελλαρίδης ήρθε πρώτος στο 3ο διαμέρισμα (Πετράλωνα, Θησείο, Μεταξουργείο).

Σ. Κεδίκογλου: Παραμένει η στήριξη στον Β. Μιχαλολιάκο

Είναι γνωστό ότι από τον α’ γύρο η Ν.Δ. έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της στον Βασίλη Μιχαλολιάκο δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου και...

Γενοκτονία Ποντίων - 353.000 νεκροί - Ημέρα μνήμης - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε κι εδώ από αφιέρωμα Δεξί Εξτρέμ, πως ο Βενιζέλος πρόδωσε του Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντιους

Η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 - 1923 ) με 353.000 νεκρούς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του αιώνα μας.

Το Φεβρουάριο του 1994 η Βουλή των Ελλήνων ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923.

Γεωργιάδης: Η ανατροπή δεν ήρθε! Προσωπική ευθύνη των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

''Η ανατροπή στην οποία επένδυσε ο Τσίπρας δεν ήλθε'' σχολίασε για τα αποτελέσματα των εκλογών ο Α. Γεωργιάδης κατηγορώντας όσους ψήφισαν τη νεοναζιστική παράταξη, όπως χαρακτήρισε, τη Χρυσή Αυγή.

Η μεγάλη ανατροπή από τον Παπανικολάου στη Γλυφάδα

Η μεγάλη μάχη του Γιώργου Παπανικολάου στη Γλυφάδα, και το προβάδισμά του στον πρώτο γύρο απέναντι στον σημερινό δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, ήταν μια από τις εκπλήξεις που σκόρπισαν χαμόγελα στη Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: H ΝΔ πληρώνει το γινάτι του Κακλαμάνη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε στην απώλεια του δήμου της Αθήνας.

«Στο δήμο της Αθήνας νομίζω είναι ξεκάθαρο τι πληρώνει η Νέα Δημοκρατία. Πληρώνει το γινάτι του Κακλαμάνη. Το λέω με κατηγορηματικό τρόπο και ξεκάθαρο», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κ. Βορίδης και συνέχισε:

Τελικά έχασε για λίγο ο Πάχτας αλλά η Επανάστα ΣΥΡΙΖΑ άρχισε και τελείωσε στην Ιερισσό...

Εκλογικό θρίλερ παιζόταν στον δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, με τον Χρήστο Πάχτα και τον Γιάννη Μίχο να κονταροχτυπιούνται για εκλογή από τον πρώτο γύρο.

Η εικόνα φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει νωρίς το πρωί της Δευτέρας:

Τα έντοκα «διώχνουν» το ΔΝΤ από την Ελλάδα!

Το μέσο κόστος δανεισμού του Δημοσίου από έντοκα γραμμάτια ήταν 4,1% το 2013.

Ένα εξαιρετικά υψηλό επιτόκιο για βραχυπρόθεσμα χρεόγραφα 3μηνης και 6μηνης διάρκειας το συγκρίνει κάποιος είτε με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου είτε με άλλα ομόλογα που λήγουν ακόμη πιο αργά.

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ χαλαρώστε! Οι εκλογές στη μισή Ελλάδα τέλειωσαν για εσάς και δεν χρειάζεται να τρέχετε την άλλη Κυριακή

Με ανάμεικτα συναισθήματα και προβληματισμό για αρκετές επιλογές προσέρχεται στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχικός ενθουσιασμός από την καλή επίδοση του διδύμου Δούρου-Σακελλαρίδη, υποχώρησε όσο έρχονταν τα πραγματικά αποτελέσματα.

BINTEO-Κεδίκογλου: Η ΝΔ ξεκάθαρα στηρίζει Καμίνη και Σγουρό στο δεύτερο γύρο

Τον Γιώργο Καμίνη στην Αθήνα και τον Γιάννη Σγουρό στην Αττική θα υποστηρίξει «ξεκάθαρα» η Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

ΦΩΤΟ! ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η εικόνα που προκαλεί τρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ:

ΦΩΤΟ: Έχουμε και το δημοψήφισμα του κ@λου που για να ρίξεις ΝΑΙ έπρεπε να βάλεις το χέρι σου στη γκιλοτίνα...

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ ψήφισε το 98% των πολιτών που ψήφισαν στο άτυπο δημοψήφισμα που διοργανώθηκε για το ζήτημα σε έντεκα δήμους της Θεσσαλονίκης και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού στην ουσία επρόκειτο για φακέλωμα πολιτών καθώς ψήφιζαν φανερά χωρίς παραβάν και φάκελο σε διάφανη κάλπη!