22 Μαΐου 2014

Τι δείχνουν οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις για Αθήνα, Αττική και Ευρωεκλογές

Άκρως παραπλανητικός ο τίτλος μας, αφού ο Lykavitos.gr από το ξεκίνημα αυτής της περιόδου ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ποτέ «μυστικές δημοσκοπήσεις» ή «δημοσκοπήσεις πρεσβειών» κ.λ.π. γιατί σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και δεν τους θεωρούμε χαχόλους.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεραυνός χτυπάει το Σαρντ

Το Σαρντ, με ύψος 309,6 μέτρα, είναι το ψηλότερο κτίριο στη Ευρώπη και η δεύτερη ψηλότερη κατασκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκεται στο Λονδίνο και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τις 30 Μαρτίου 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε τη βραδιά του α’ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών, της περασμένης Κυριακής, η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

BINTEO-Κατέγραψε πώς σώθηκε από βέβαιο θάνατο στα Ιμαλάια

Ένας Αμερικανός ακαδημαϊκός κατέγραψε σε κάμερα πώς σώθηκε από βέβαιο θάνατο όταν έπεσε σε χαράδρα στα Ιμαλάια. 

Ειδικότερα, ο Dr John All, λέκτορας γεωγραφίας που εξειδικεύεται στα βουνά, μάζευε δείγματα χιονιού στα 23.379 πόδια σε μία κορυφή των Ιμαλαιίων δίπλα στο Έβερεστ, όταν έπεσε σε μια βαθιά χαράδρα και θάφτηκε στο χιόνι.

Μία διαφορετική ανάγνωση του ανθρώπινου οργανισμού: Δέκα αλήθειες που ξεπερνούν την φαντασία [λίστα]

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα τριχοειδή αγγεία με τις Η.Π.Α.; Μπορεί το σώμα μας να βράσει περίπου δύο λίτρα νερό; Είναι δυνατόν τα μάτια να γυμνάζονται περισσότερο από τα πόδια; Μήπως σας φαίνονται παράλογα; Κι όμως όλα τα παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Δέκα ελληνικές επιχειρήσεις διεκδικούν τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας»

Το επιχειρηματικό μυαλό ποτέ δεν έλειψε από την Ελλάδα, ακόμα και σε εποχές κρίσης. Διόλου τυχαίο ότι δέκα ελληνικές επιχειρήσεις διεκδικούν ένα από τα 11 βραβεία των «European Business Awards».

BINTEO-Σαμαράς: Ο Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα αλλά ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί

Σφοδρή επίθεση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από τα Γιάννενα ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί».

AYTH EINAI XOYNTA ΓΙΔΙΑ! Βίντεο σοκ από την Τουρκία: Καρέ -καρέ η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν έναν διαδηλωτή [εικόνες]

Εικόνες σοκ έρχονται από την Τουρκία και την συνοικία Οκμεϊντάνι της Κωνσταντινούπολης, όπου μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρούν για την τραγωδία στο ορυχείο της πόλης Σόμα, που στοίχισε τη ζωή σε 301 ανθρακωρύχους και άφησε πίσω της 432 ορφανά παιδιά.

Συνέντευξη υπ. ευρωβουλευτή ΝΔ Π. Καραλευθέρη: "Οχι στην διαγραφή της Ποντιακής Γενοκτονίας"


O υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παντελής Καραλευθέρης είναι ιδιαίτερα περήφανος για δύο πράγματα, πέρα από την οικογένειά του που λατρεύει: Την ποντιακή καταγωγή του και τον αγώνα για την αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας.

Η Γερμανία θα απελαύνει ευρωπαίους μετανάστες αν δεν έχουν βρει δουλειά μέσα σε έξι μήνες - «Η ΕΕ δεν είναι κοινωνική ένωση»

Τα περί ελεύθερης διακίνησης πολιτών εντός των ορίων της ΕΕ μάλλον θα είναι σύντομα παρελθόν στη Γερμανία. Σύμφωνα με νέο νόμο που προωθούν τα υπουργεία εσωτερικών και εργασίας της χώρας, όσοι μετανάστες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν έχουν βρει δουλειά μέσα σε ένα εξάμηνο, θα απελαύνονται από τη χώρα!

Δημοσκόπηση Rass: Τα δίνει όλα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρετσίνας του Μαρινάκη!

Όπως είπε κι ο Πάγκαλος ότι δημοσκόπηση παραγγείλεις στη δίνουν και ο Μαρινάκης τελευταία το έχει γυρίσει σε ΣΥΡΙΖΑ!! Έτσι για να ξέρουμε τη σκοπιμότητα του Ρετσίνα Κουρτάκη, του υπαλλήλου του Μαρινάκη...

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 2,8% έναντι της ΝΔ, δίνει δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, που διεξήγαγε από τις 19 έως τις 21 Μαΐου, η εταιρεία Rass.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΝΝΕΔ: 25 ψηφίζουμε και τελειώνουν

Δείτε το σποτάκι της ΟΝΝΕΔ:

Γατάκια τα χάπια σας: Αναβάθμιση της Ελλάδας από τον Fitch

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας προχώρησε ο διεθνής οίκος Fitch Ratings κατατάσσοντας την ελληνική οικονομία στη βαθμίδα Β από B-, με σταθερή προοπτική (outlook), όπως μεταδίδει το Βloomberg.

Αγνώριστος στην όψη ο Μίκαελ Σουμάχερ!

Οι γιατροί δεν αποκαλύπτουν τίποτα για την κατάσταση της υγείας του..

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και οι θεράποντες ιατροί του τηρούν σιγή ιχθύος για την κατάσταση της υγείας του.

Τα "καρφιά" του Κουμουτσάκου για τα λαμόγια

Αιχμές κατά εκείνων που "για το συμφέρον τους πούλησαν την παράταξη" άφησε μέσω Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Χθεσινοί κυνικοί"αυτοδιοικητικοί" οπορτουνιστές που...

Άδωνις: 3 νέες ρυθμίσεις για φθηνότερα φάρμακα στους ασφαλισμένους

Στη μείωση της συμμετοχής των ασφαλισμένων στα φάρμακα αποσκοπεί η ένταξη νέων ασφαλιστικών τιμών στο ΗΔΙΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! Μία έκρηξη της ΔΕΗ αναστάτωσε τον Τσίπρα!

Τι συνέβη χθες στη Θεσσαλονίκη;
 
Η έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ, έγινε χθες το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους, λίγη ώρα πριν αρχίσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ! Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων της Θράκης θα μοιράσει δικά του ψηφοδέλτια

Δεν δέχτηκε να τυπωθούν από το υπουργείο Εσωτερικών - Θα μοιράσει ψηφοδέλτια μόνο σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ρόδο, Κω και μεγάλα αστικά κέντρα όπου διαμένει τουρκογενής μουσουλμανική μειονότητα

Πατριώτες του κ@λου περαστικά! Γερμανία, η Γη της Επαγγελίας

Μεταναστευτικά «κύματα» από Ιταλία (+52%), Ισπανία (+19%) δημιούργησαν ποσοστά-ρεκόρ για το 2013 - Μειωμένη κατά 9% η μετανάστευση από την Ελλάδα - 72.000 Πολωνοί και 50.000 Ρουμάνοι στη χώρα την περασμένη χρονιά - Στα 80,8 εκατ. ο πληθυσμός της χώρας

Μήνυση Σγουρού κατά του Παναγιώταρου

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η διαμάχη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου περί διαπλοκής και σύνδεσης του κ. Σγουρού με συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Στα €3,5 δισ. η επόμενη δόση της Ελλάδας

Στις 30 Μαίου θα συνεδριάσει το ΔΝΤ για την έγκριση της

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ θα συνεδριάσει για την έγκριση της πέμπτης αξιολόγησης για την Ελλάδα στις 30 Μαίου, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις.

Ινδία: Ο τέως πρωθυπουργός «έκλεψε» τους followers του πρωθυπουργικού λογαριασμού στο Twitter

Άλλαξε το όνομα του λογαριασμού και... καπηλεύτηκε τους ακόλουθους του επίσημου λογαρισμού

Λίγες ώρες μετά την αλλαγή εξουσίας στην Ινδία, έχει ξεσπάσει διαμάχη στη χώρα, με αφορμή τον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twiiter. Ειδικότερα, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Μανμοχάν Σινγκ, φέρεται να παρέδωσε τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ινδίας στο διάδοχό του, Ναρέντρα Μόντι, έχοντας φροντίσει πρώτα όμως να «κλέψει» τους 1,24 εκατομμύρια followers.

ΒΙΝΤΕΟ-Σόιμπλε: Έλληνας πολιτικός μου πρότεινε να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ

Έλληνας πολιτικός μου πρότεινε να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, δήλωσε την Πέμπτη ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις των Financial Times, ανάβοντας νέες φωτιές στο προεκλογικό σκηνικό.

Κύπρος: Ούτε τουρκικό... σημαιάκι στη συνάντηση Μπάιντεν - Έρογλου-Ο Μπάϊντεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Έρογλου

Ο κ. Μπάιντεν δεν δέχθηκε επίσης να σταθεί στην είσοδο της οικίας Έρογλου για να φωτογραφηθούν και εισήλθε αμέσως στο εσωτερικό

Ούτε μια σημαία του ψευδοκράτους και της Τουρκίας δεν υπήρχε στο σπίτι του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Έρογλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Ιδού η τροπολογία από βουλευτές της ΝΔ για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Aναφορά στην τροπολογία, που έχει γίνει αρχικά αποδεκτή από το ΥΠΟΙΚ, για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, την οποία έχουν υπογράψει οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Σάββας Αναστασιάδης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Ιωαννίδης, Γιάννης Καράμπελας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Ευθύμιος Καρανάσιος και Διονύσης Σταμενίτης, έχει η ιστοσελίδα voria.gr που δημοσιεύει μάλιστα και το σχετικό έγγραφο (της τροπολογίας) που μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου.

Δίωξη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑίου Κορτζίδη για τον θάνατο του αγοριού στο λούνα παρκ

Αντιμέτωπος με κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για παράβαση καθήκοντος, κατέρχεται στον β' γύρο των εκλογών στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ο νυν δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης.

ΦΩΤΟ-ΠΡΟΣΟΧΗ!: Προβάλλονται διακαναλικές συνεντευξεις κομμάτων χωρίς σήμανση ταινίας τρόμου

Ελληνικά εκθέματα για την επίδραση της κομμουνιστικής ιδεολογίας στην ανθρώπινη φύση:

Ούτε εκείνοι ήθελαν να στείλουν στους φούρνους τους αντιπάλους τους!

"Δεν πρέπει να χαρίσουμε ανθρώπους που μέσα από τις δικές τους επιλογές ψήφισαν στον πρώτο γύρο τους ανθρώπους της Χρυσής Αυγής". "Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί". Δύο δηλώσεις, δύο άνθρωποι, μία ιδέα. Σε ελεύθερη μετάφραση: Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστική Οργάνωση, αλλά οι ψήφοι της είναι καλοδεχούμενες. Να μην σας παιδεύουμε! Η δεύτερη δήλωση ανήκει στον κ. Μπαλτάκο. Η πρώτη στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτη. Φανταστείτε να την είχε κάνει ο Γιώργος Μουρούτης τι θα είχε συμβεί!

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με τον ψεκασμένο Πανάρα

Πάνος Καμμένος! Ο θεός των βλαμμένων...ότι γράψει αναδημοσιεύεται στο twitter... μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που προκαλεί απίστευτο γέλιο με τον γραφικό Πανάρα και τους ψεκασμένους του...

Όλα του τα tweets αναδημοσιεύονται...

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παρακαλάει για ψήφους χρυσαυγιτών; Μα γιατί θέλουν πάση θυσία την Περιφέρεια Αττικής...

Θέλει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας να επαναφέρουν τους παραπλανηθέντες πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στον ορθό δρόμο; Ποιος είναι ο λόγος που τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν άνοιγμα στους χρυσαυγίτες;

Αυτοί είναι οι 10 Ελληνες κυρίαρχοι των θαλασσών

Οι αυτοκράτορες των ωκεανών δεν δίνουν απλώς και φέτος την πρωτιά στην Ελλάδα ελέγχοντας πάνω από το 15% του παγκόσμιου στόλου, αλλά πρωτοπορούν διεθνώς στις νέες επενδύσεις και διαμορφώνουν τους κανόνες του παιχνιδιού έτσι ώστε να μην απειλούνται από κανέναν

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιο ΠΟΤΑΜΙ και σαχλαμάρες... η Καταλανή έρχεται σε οργασμό μπροστά στην κάλπη

Με τη κουβέντα περί σύνδεσης του σεξισμού με τις εκλογές να συνεχίζεται μετά τα βίντεο με την «πρώτη φορά» του Ποταμιού, τώρα έρχεται στην δημοσιότητα ένα ακόμα προεκλογικό σποτ όπου βλέπουμε νεαρή ψηφοφόρο να έρχεται σε οργασμό μπροστά στην κάλπη.

Ποιες 20αρες; Η 56χρονη Σάρον Στόουν με καυτό μίνι μοιράζει εγκεφαλικά στις Κάννες [εικόνες]

Η Σάρον Στόουν είναι η τρανή απόδειξη της θεωρίας που θέλει κάθε γυναίκα που είναι σέξι και γοητευτική στα νιάτα της να παραμένει το ίδιο σέξι και όταν διανύει της δεκαετίες των -ήντα. Η εμφάνισή της το βράδυ της Τετάρτης στο κόκκινο χαλί των Καννών έγραψε ιστορία.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕΕΕ! Παγώνει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών ο Στουρνάρας

Ο υπουργός Οικονομικών με νομικά μέσα παγώνει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο:

«Ο Υπουργός Οικονομικών κάνει δεκτή την ομόφωνη γνωμοδότηση του Α΄ Τμήματος του ΝΣΚ σε σχέση με την τηρητέα πορεία από πλευράς Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση επί της οποίας εκδόθηκε η 1584/2014 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αφορά την προσωρινή επανατοποθέτηση των υπαλλήλων του κλάδου καθαριότητας στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ! Ιράν: Δύο κορίτσια χορεύουν καραόκε ενώ οδηγούν και το αυτοκίνητο συντρίβεται [βίντεο & εικόνες]

Δύο νεαρά κορίτσια στο Ιράν ήθελαν να βiντεοσκοπήσουν τον εαυτό τους την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητο, με συνέπεια να τρακάρουν και να τραυματιστούν.

Στο μέγαρο της Αστυνομίας στα Ιωάννινα ο Πρωθυπουργός

Στο μέγαρο της Αστυνομίας στα Ιωάννινα, έφθασε πριν από λίγα λεπτά ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Τι έγινε μετά την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων -Πόσα φαρμακεία, νομικές εταιρείες και ιατρεία υπάρχουν στην Ελλάδα [λίστα]

Το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων έφερε μείωση των τιμών, αύξηση του ανταγωνισμού και της απασχόλησης αλλά η κρίση και η αναδουλειά εμποδίζει μια μεγάλη άνθηση εργασιών. Αυτό τουλάχιστον προκύπει από τα στοιχεία του ΥΠΟΙΚ.

Σγουρός: Πού βρήκε η Δούρου τα λεφτά για αυτή την πολυτελή προεκλογική εκστρατεία;

Για παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων από την προεκλογική της εκστρατεία, κατηγορεί τη Ρένα Δούρου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ενώ αναρωτιέται πού βρήκε τα λεφτά για αυτή την «πολυτελή» όπως τη χαρακτηρίζει προεκλογική καμπάνια που έκανε.

Βορίδης: Σε απελπισία ο Τσίπρας

Για "καιροσκοπισμό" και "υποκρισία" κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, λέγοντας ότι θυμήθηκε ξαφνικά τώρα τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, επειδή βρίσκεται σε κατάσταση "απόλυτης απελπισίας", ενώ του καταλόγισε ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε "ανώμαλες πολιτικές εξελίξεις".

Τι είπε η μητέρα της Πάμελα Αντερσον όταν έμαθε για τους ομαδικούς βιασμούς της [εικόνες]

Δεν είναι μόνο οι θαυμαστές της ανά τον πλανήτη που έμειναν άφωνοι όταν η Πάμελα Αντερσον αποκάλυψε ότι την βίασαν πολλές φορές όταν ήταν μικρή.

Η μητέρα και ο αδελφός της σταρ δηλώνουν διαλυμένοι από τις αποκαλύψεις.

Τους τρώει ο κ@λος τους να μείνουν εκτός Ευρωβουλής: Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου να κάνει μια δήλωση στήριξης για τις ευρωεκλογές

Ενδείξεις συσπείρωσης στην Ελιά και την ευρύτερη Δημοκρατική Παράταξη έχουν στο ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Ο Σαρκοζί ζητά μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί τάσσεται "υπέρ της δημιουργίας μιας μεγάλης οικονομικής γαλλο-γερμανικής ζώνης συνοχής και σταθερότητας, στην καρδιά της ευρωζώνης" και υπέρ της αντικατάστασης της ισχύουσας Συνθήκης Σένγκεν, σε άρθρό του που δημοσιεύει το γαλλικό περιοδικό Le Point στο σημερινό τεύχος του.

Προσφυγή Κεδίκογλου στη ΕΛ.ΑΣ. για ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter που εμφανιζόταν ως δικός του

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε ο Σίμος Κεδίκογλου για ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter που εμφανίζεται σαν να είναι δικός του. Μέσω του λογαριασμού αυτού ο άνθρωπος που τον είχε δημιουργήσει προσπαθούσε να πλήξει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο γράφοντας διαφορά tweet. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, εξίσωνε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την Αριστερά με το ναζισμό.

Σε ιδιώτες ακίνητα στην Πλάκα για 99 χρόνια

Δώδεκα ακίνητα στην Πλάκα, μεταξύ των οποίων το κινηματογραφικό σπίτι του ζεύγους Κοκοβίκου στην οδό Τριπόδων, δίπατα σπίτια των αρχών του 19ου αιώνα όπως αυτό στη Θέσπιδος και Ραγκαβά, αλλά και αρκετά εγκαταλειμμένα περιλαμβάνει η πρώτη ομάδα κατοικιών της ιστορικής συνοικίας που θα πάρουν έπειτα από αναβολές πολλών μηνών τον δρόμο της παραχώρησης.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΧΡΗΣΤΕΙΑΣ! Χατζηδάκης: Οι τιμές στο γάλα μπορεί και να μην πέσουν

Αν κατάλαβα καλά ο Χατζηδάκης προσπαθεί να φορτώσει την αποτυχία της μεταρρύθμισης (μη χ@σω) στους ΠΑΣΟΚους και τον Τσαυτάρη που δεν τον άφησαν να περάσει το νομοσχέδιο όπως ήθελε... τότε γιατί πέρασε έστω αυτή την παπαριά που ήξερε ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα και δεν θα εμποδίσει ακόμα και αυξήσεις στο γάλα σε κάποια δεδομένη στιγμή; Γιατί ρε άχρηστε πέρασες ένα ότι να'ναι και μας έκανες κ@λο επί μέρες για να έρθεις τώρα να μας πεις ότι έκανες μια τρύπα στο νερό; Τόσο άχρηστος πια που δεν μπορείς να δώσεις στην τρόικα να καταλάβει ότι στην Ελλάδα δεν πιάνουν οι πίπες περί ελεύθερου ανταγωνισμού αλλά ο βούρδουλας; Και για να καταλήξουμε: ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ή ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ που βάζω στοίχημα ότι επίσης δεν θα έχει αποτέλεσμα; ΘΥΜΙΖΩ ότι την άλλη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου η ΟΛΥΜΠΟΣ μείωσε 4 λεπτά την τιμή αγοράς γάλακτος από τους παραγωγούς... έτσι για να ξέρουμε τι μεταρρύθμιση έκανε ο Χατζηδάκης...

«Γκρινιάζουν για ακρίβεια οι ίδιοι που πριν φώναζαν για τα δικαιώματα των παραγωγών» λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος Χατζηδάκη

Στην παραδοχή πως «οι τιμές στο γάλα μπορεί και να μην αποκλιμακωθούν με την εφαρμογή του νέου νόμου» προχώρησαν στο protothema.gr εκπρόσωποι της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας και η επιτυχία του Άρη

Αποτελεί τεράστια επιτυχία του Άρη Σπηλιωτόπουλου το ψαλίδισμα Κασιδιάρη. Η επιχειρηματολογία και τα θέματα που έβαλε στην ατζέντα (τζαμί, λαθρομετανάστες, παραεμπόριο) άγγιξαν μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που μέχρι τότε άκουγαν τα συγκεκριμένα θέματα μόνο από τον Κασιδιάρη.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! Ο μαθητής που κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο - Πρώτος και στην φυσική ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος!

Ο Αθηναγόρας Σκιαδόπουλος έκανε για ακόμα μία φορά περήφανους τους γονείς και τους καθηγητές του, αποδεικνύοντας τις εκπληκτικές δυνατότητές του...

Νέα διάκριση για τον Ροδίτη μαθητή Αθηναγόρα Σκιαδόπουλο, που έχει καταπλήξει όλη την Ελλάδα με τις ικανότητές του. Ο Αθηναγόρας αναδείχθηκε πρώτος...

Βιεϊρίνια: Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της επιστροφής μου

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά":

Για την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας για το Μουντιάλ:

«Βρόμικα» παιχνίδια στο Διαδίκτυο από τους ΣΥΡΙΖΑίους με ψεύτικους λογαριασμούς και εμπρηστικά μηνύματα

Μετά τους μαιμού λογαριασμούς του Γ. Μουρούτη και του Φαήλου Κρανιδιώτη, η ομάδα ιντερνετ του ΣΥΡΙΖΑ, έφτιαξε και μαϊμού λογαριασμό του Σίμου Κεδίκογλου

Το Διαδίκτυο είναι ένα λαμπρό πεδίο για να ανθίσουν όλες οι απόψεις, ακόμα και οι ψεύτικες... Εντύπωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, ένας λογαριασμός -υποτίθεται- του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Twitter που ανεβάζει διάφορα εμπρηστικά μηνύματα όπως:

Στα 33,7 εκατ. ευρώ τα έσοδα των κομμάτων από ανώνυμα κουπόνια

Για την περίοδο 2010-2013 τα μεγαλύτερα ποσά μπήκαν στα ταμεία του ΚΚΕ

Περίπου 33,7 εκατ. ευρώ έχουν συγκεντρώσει από ανώνυμες εισφορές μέσω κουπονιών ή αποδείξεων τα κοινοβουλευτικά κόμματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΤτΕ: Μόνο 44 εκατ. το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το Μάρτιο - Στο 1,05 δισ στο α' τρίμηνο

Σημαντική μείωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών καταδεικνύουν τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΤτΕ. Το μήνα Μάρτιο το έλλειμμα συρρικνώθηκε μόλις στα 44 εκατ. ευρώ ενώ σε επίπεδο α' τριμήνου εμφανίζεται μειωμένο σχεδόν κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, στο 1,05 δισ ευρώ.

Συνεχίζει το ψάρεμα γιδιών η Ρένα: «Φασιστικό το τσουβάλιασμα ψηφοφόρων»-Τι απαντάνε Μουρούτης-Τατσόπουλος

«Όποιος τσουβαλιάζει, υιοθετεί τη φασιστική λογική» δήλωσε μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ η Ρένα Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής.

«Είναι όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μπλεγμένοι στα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά; είναι όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ μπλεγμένοι με το μνημόνιο», αναρρωτήθηκε.

Δημοσκόπηση Pulse RC-Δελατόλας προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα αλλά δημιουργεί γέλιο: 2,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο 2,5% ανέβηκε το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. στην κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse για topontiki.gr του γνωστού Δελατόλα του οποίου πληρώνουμε μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών τα δάνεια με τα οποία φέσωσε τις Τράπεζες αφού δήθεν του τα "αποπλήρωσε" ο Ρέστης με αέρα κοπανιστό... Τώρα που έχει παρκάρει τα εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ για επιστροφή στη δραχμή...

Την υψηλότερη τιμή της στο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., από την έναρξή της, στις 5 Μαΐου, δίνει σήμερα η κυλιόμενη δημοσκόπηση της Pulse RCγια topontiki.gr στο πέμπτο και τελευταίο κύμα αποτελεσμάτων.