27 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-H Zωή Λάσκαρη στο κρεβάτι με δύο άντρες -Η ταινία που προκάλεσε σοκ το 1966

Μια ιδιαίτερα τολμηρή ταινία, την «Στεφανία», ένα ελληνικό κοινωνικό δράμα παρουσίασε το 1966 η Φίνος Φιλμς, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη.

 Η Στεφανία (Ζωή Λάσκαρη), ένα όμορφο κορίτσι, ζει με τη μητέρα και τον πατριό της, με τον οποίο αποκτά την πρώτη ερωτική της εμπειρία.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΠΟΥΡΚΟΥΑ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ... ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ 2009

      Γαλλία. 1940. Οι Γερμανοί εισβάλλουν και διασπούν τη πιο οργανωμένη γραμμή άμυνας ,τη περίφημη γραμμή ΜΑΖΙΝΟ ,σαν να κόβουν με μαχαίρι το βούτυρο.
      Πολλά γράφηκαν από τότε, σίγουρα έπαιξε ρόλο η θαυμάσια τακτική των Γερμανών, αλλά σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και το περίφημο ΠΟΥΡΚΟΥΑ,που είχε διαβρώσει το Γαλλικό Στρατό.
      Τι ήταν αυτό ? Η Γαλλία μια από τις ποιο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ χώρες της δύσης ,με μεγάλη παράδοση στο κομμουνισμό και στην αριστερά γενικώς,επηρεασθείσα από το σύμφωνο ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ, έπεσε στα δίχτυα της ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ των κομμουνιστών με τη λέξη , "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ?"

Αποτίμηση ευρωεκλογών 2014

από τον ImperatorLex.blogspot.de

Μιας και καταλαγιάζει ο αχός των ευρωεκλογών καλό είναι να κάνουμε μια αποτίμηση των αποτελεσμάτων προκειμένου να διαπιστώσουμε τους συσχετισμούς που δημιουργούνται από εδώ και πέρα.

Ας ξεκινήσουμε με τα προφανή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές και ΝΔ δεύτερη. Αυτό αποτελεί ήττα για την ΝΔ. Τελεία. Εκ του αποτελέσματος ωστόσο είναι προφανές, ότι δεν κέρδισε ο Συριζα, αλλά έχασε η ΝΔ. Ας δούμε ωστόσο ένα προς ένα τα κόμματα του κοινοβουλίου και το Ποτάμι:

ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ:΅Έτοιμη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το Τσάμπιονς Ευρωκοινοβουλίγκ

Δείτε τους:

ΒΙΝΤΕΟ-Του ξέφυγε του Σκουρλέτη... ότι η ΝΔ είναι αντιδεξιά

Αντιδεξιά η ηγεσία Σαμαρά σύμφωνα με τον Σκουρλέτη και τον Κεδίκογλου να τον διορθώνει γελώντας αλλά ο Πάνος δεν καταλαβαίνει Χριστό:

Γελάνε οι Αυστριακοί με τον Γλέζο... και νομίζουν ότι κατέβασε τη γερμανική σημαία απ' την Ακρόπολη

«Ο Μανώλης Γλέζος αγωνίστηκε κατά των ναζιστών κατακτητών στην Ελλάδα, κατά της στρατιωτικής δικτατορίας και, από το 2010, κατά της δραστικής πολιτικής λιτότητας που επιβλήθηκε στη χώρα του. Καταδικάστηκε επανειλημμένα σε θάνατο, πέρασε δώδεκα χρόνια της ζωής του σε φυλακές και τέσσερα χρόνια στην εξορία, και τώρα ο 91χρονος εκλέχθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με τον αριστερό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ» γράφει εισαγωγικά σε σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο «Ευρωεκλογές- Νέα καριέρα για Έλληνα αντιστασιακό», η αυστριακή εφημερίδα «Tiroler Tageszeitung».

ΚΡΙΜΑ! ΔΕ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! Διαψεύδεται ότι ο Πανάρας θα κάνει αντιπρόεδρο την αγαπημένη του Ραχήλ

Βρήκε τον υπαίτιο της ήττας ο επικός Πανάρας!! Άλλαξε τις γραμματείς του γραφείου του... αυτές φταίνε για τον πούλο του λαού

Διαψεύδονται κατηγορηματικά οι πληροφορίες που φέρουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο να είναι έτοιμος να αναβαθμίσει σε αντιπρόεδρο του κόμματος, Ραχήλ Μακρή έτσι ώστε να αλλάξει η εικόνα μπροστά στο άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα.

"Ο άνθρωπος που σκότωσε το γιο μου έγινε αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας"

Την οργή όλων ξυπνάει η είδηση ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο δολοφόνος του 28χρονου Γιώργου Κουλούρη, ο οποίος έχασε την ζωή του στην πρώτη λεωφορειοπειρατεία που πραγματοποιήθηκε σε ελληνικό έδαφος,  ορκίστηκε αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!! ΥπΟικ: «Δεν υπάρχει περίπτωση επαναπρόσληψης των καθαριστριών»

Δεν υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουνίου 2014, όποτε θα εκδικασθεί η αίτηση αναστολής της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, τονίζουν κύκλοι του υπουργείου.

ΠΙΟ ΒΟΥΡΛΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ιωαννίδου: «Δεν παντρεύομαι για να μην χάσω την σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού»

Η Μαρία Ιωαννίδου τόνισε ότι δεν θα παντρευτεί με τον Δημήτρη Κρητικό και δεν δίστασε να πει γιατί δεν τον παντρεύεται!

«Δεν έχω λόγο να παντρευτώ. Αν είχα λόγους θα το έκανα. Αν για παράδειγμα είχα...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Ράδιο Αρβύλα γελάνε με τις παπαριές του Ρογκάκου του ΑΝΤ1 που έκλαιγε για τον Σαμαρά και μοίραζε λεφτά

Εντονη κόντρα προκλήθηκε πριν από την δεύτερη εκλογική Κυριακή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤ1 με αφορμή δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θεωρήθηκε υπερβολικά φιλοκυβερνητικό.

Ο Ψαριανός αποκάλυψε ότι ο Κουβέλη τρώει παντόφλα απ' τη Φωτεινή!

Μύδρους κατά του Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός, που ζήτησε την άμεση παραίτηση του προέδρου του κόμματος και άφησε αιχμές ακόμη και για το ρόλο της συζύγου του κ. Κουβέλη, Φωτεινής.

ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ! Ξεκινούν έλεγχοι στο ζύγι προειδοποιεί το ΥΠΑΝ

Άλλη μια μαλακ@α Χατζηδάκη με την οποία αναστάτωσε χωρίς αποτέλεσμα όπως φαίνεται εκ των υστέρων, όλη την Ελλάδα επί μέρες ο πλέον άχρηστος Υπουργός...Φυσικά ο νόμος ισχύει εδώ και μήνες χωρίς να ζυγίζει κανείς τίποτα... δεν το συζητάμε ότι η τιμή του ψωμιού δεν έχει μειωθεί... θα ήταν υπερβολή να είχαμε τέτοιες απαιτήσεις από "μεταρρυθμίσεις" της πούτσ@ς, του τιτανα Χατζηδάκη, όπως την άλλη με το γάλα που παραδέχθηκε και μόνος του ότι απέτυχε και δεν μείωση καθόλου την τιμή...

Καλά διαβάσετε, από δω και στο εξής όσοι δεν ζυγίζουν τον «άρτον ημών τον επιούσιον», όπως επιτάσσει η σχετική διάταξη του υπουργείου Ανάπτυξης, τότε θα κινδυνεύουν να πουν το ψωμί…. ψωμάκι, αφού θα τους επιβάλλονται κυρώσεις.

ΣτΕ: Σε αυτόματη αργία οι δημόσιοι υπάλληλοι που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα

Το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι είναι συνταγματική και δεν παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας η νέα διάταξη του άρθρου 103 του Υπαλληλικού  Κώδικα

Συνταγματική και σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) είναι η νέα διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα που προβλέπει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα θα τίθενται αυτομάτως σε αργία (αυτοδίκαιη θέση σε αργία).

Ξέσπασμα Μπένυ Βοναπάρτη: «Δεν λέτε το όνομά μου», μάλωσε τα στελέχη του

Αντώνη τράβηξέ του τα λουριά γιατί στο ΄τελος αυτός θα μας πηδήξει κιόλας...

«Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει», τόνισε μιλώντας στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα «μεγαλείου» από το Ευάγγελο Βενιζέλο, βρέθηκαν αντιμέτωπα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές στη Χαριλάου Τρικούπη.

Αρχίζει τα μπάνια ο Γιώργος

Ετοιμάζεται για... μακρύ, καυτό καλοκαίρι ο πρώην πρωθυπουργός, αδιαφορώντας για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ και την «Ελιά»

Όσοι περίμεναν ότι μετά τις ευρωεκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει πολιτικές κινήσεις, από ηγετικές εμφανίσεις έως αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου ή άλλου είδους σημαντικές παρεμβάσεις, μάλλον θα απογοητευτούν.

ΔΕΙΤΕ τα 15 εστιατόρια με τη καλύτερη θέα στο κόσμο-Τα 2 στην ΕΛΛΑΔΑ!

Το καλό φαγητό, τη ποιότητα, την άρτια εξυπηρέτηση και την όμορφη διακόσμηση, μπορείς ίσως να τα βρεις παντού.

Αυτό που κάνει όμως ένα εστιατόριο πραγματικά ξεχωριστό είναι η θέα του, η οποία είναι δυσεύρετη. Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο κόσμο και να δείτε τα 15 εστιατόρια με τη πιο μαγευτική θέα.

Πάλι πίπα οι πατριώτες του κ@λου: Ποιες είναι οι πέντε χώρες που σπαταλούν τα περισσότερα χρήματα σε τουρισμό - Κινέζοι οι μεγαλύτεροι «χουβαρντάδες»

Καταρρίπτεται και ο μύθος του δήθεν κουραντά Ρώσου τουρίστα που πετάει χιλιάρικα στις διακοπές του αφού οι Γερμανοί είναι δεύτεροι μετά τους Κινέζους, ενώ οι Ρώσοι είναι 5οι με πολύ λιγότερα λεφτά

Η έννοια «τουρίστας» φέρνει συνήθως στο νου εικόνες από ανθρώπους, που ταξιδεύουν από την άλλη άκρη της γης, φορτωμένοι με έναν σύγχρονο εξοπλισμό φωτογραφικής μηχανής, κρεμασμένο στον λαιμό, πελώριο καπέλο για τις καυτές ακτίνες του ήλιου και ένα αέρινο ντύσιμο.

Α. Παπαμιμίκος: Ανοιχτές οι πόρτες για όσους θέλουν να γυρίσουν

Μήνυμα διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο γραμματέας του κόμματος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε πως οι πόρτες της παράταξης είναι ανοιχτές σε όσους σέβονται τις θυσίες που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια και ασπάζονται το όραμα της νέας Ελλάδας.

Ο εκδότης της Die Zeit ψήφισε δύο φορές στις ευρωεκλογές και το εξομολογήθηκε δημόσια

Πρόσωπο των ευρωεκλογών στη Γερμανία κατάφερε να γίνει ο εκδότης μεγάλης εφημερίδας της χώρας. Οχι γιατί ήταν υποψήφιος, ούτε για κάποια βαρύνουσα ανάλυση που έκανε. Απλά, ο Τζιοβάνι ντι Λορέντσο ψήφισε δύο φορές στις εκλογές και μάλιστα το εξομολογήθηκε δημόσια.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Πρόστιμα 15,6 εκατομμυρίων ευρώ για τη μαύρη εργασία -Σαρωτικοί έλεγχοι από το υπουργείο Εργασίας

Στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης της μαύρης εργασίας το υπουργείο εργασίας επέβαλε πρόστιμα 15,6 εκατομμύρια ευρώ τους τελευταίους εφτάμιση μήνες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση έχουν ελεγχθεί 81.433 εργαζόμενοι εκ των οποίων βρέθηκαν 1507 αδήλωτοι. Για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο, η επιχείρηση επιβαρύνεται με πρόστιμο 10.550 ευρώ.

Οι πατριώτες του κ@λου δεν τρώνε παραμύθι ρε! Τάχα μου: Η κρίση βάζει λουκέτο στο «υπερόπλο» HAARP των ΗΠΑ

Η κρίση «σκοτώνει» και το HAARP. Η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τέλος στο στρατιωτικό πρόγραμμα High frequency Active Auroral Research Project το οποίο, σύμφωνα με τους οπαδούς των θεωριών συνωμοσίας, αποτελεί ένα μυστικό υπερόπλο που ευθύνεται για τεράστιες φυσικές καταστροφές.

Χωρίς ξένες εφημερίδες μένει η Ελλάδα -Πτώχευσε και έκλεισε το Πρακτορείο Διανομής Ξένου Τύπου

Tο Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου στην Ελλάδα ανακοίνωσε την αναστολή των εργασιών του και ζήτησε από τους συνεργάτες του ιδιοκτήτες των σημείων, στα οποία πωλείται ο ξένος τύπος, να προχωρήσουν σε εκκαθάριση.

ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΑΦΤΙΛΙΚΙΑ ΑΡΗ! Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Μουσουρούλης

Παραιτήθηκε, μετρήθηκε, έχασε και γυρνάει στη δουλειά του και όχι σαν τον Άρη που γλύφεται για Υπουργεία...

Την αποχώρησή του από την πολιτική  και την επιστροφή του στην Κομισιόν όπου εργαζόταν από το 1987 έως το 2004 ανακοίνωσε ο Κώστας Μουσουρούλης μετά την μη εκλογή του στην Ευρωβουλή.

ΑΤΙΜΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΕΣ: Παχύσαρκο ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ

Η Ελλάδα, μαζί με την Ιταλία και τις ΗΠΑ, είναι οι χώρες του ΟΟΣΑ όπου υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα παχυσαρκίας μεταξύ των αγοριών και των κοριτσιών, καθώς περίπου ένα στα τρία παιδιά (ποσοστό άνω του 30%) είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο, σύμφωνα με νέα έκθεση του διεθνούς οργανισμού. Κατά μέσο όρο, στις χώρες του ΟΟΣΑ ένα στα πέντε παιδιά είναι παχύσαρκο και ο οργανισμός τονίζει ότι χρειάζονται περισσότερες και πιο συντονισμένες προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

ΕΙΔΕΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ; ΟΠΑΠ: Αύξηση κερδών 27,6% το α' τρίμηνο και φυσικά των φόρων που εισπράττει το κράτος

Στα 965 εκατ. ενισχύθηκε ο τζίρος

Στα 49,7 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ στο α' τρίμηνο, εμφανίζοντας άνοδο 27,6% με τον τζίρο της επιχείρησης να διαμορφώνεται στα 965,5 εκατ. ευρώ, με άνοδο 11,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ο Στουρνάρας τώρα θέλει να παραμείνει στο υπουργείο Οικονομικών

Τι συνέβη μετά τη θύελλα που προκλήθηκε από δηλώσεις αποδιδομένες σε συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Στουρνάρας δεν επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής του Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών. Περίπου τρεις ώρες μετά την δημοσιοποίηση απόψεων που φέρονται να έχουν εκφράσει συνεργάτες του υπουργού, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Στουρνάρας δεν θέλει να παραμείνει επικεφαλής του υπουργείου των Οικονομικών, στο μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε προέκυψε μια σημαντική ανατροπή.

Ανδρέας Κατσανιώτης. Από τους Νικητές των εκλογών.

Αναμφίβολα ένας από τους Νικητές των εκλογών είναι ο Ανδρέας Κατσανιώτης στη Δυτική Ελλάδα.
Ξεκίνησε πέμπτος από 4%, με πολύ χαμηλή αναγνωρισιμότητα και...πραγματικά έφερε τα πάνω-κάτω.

ΒΙΝΤΕΟ-Φαήλος: Η ΝΔ πρέπει να κοιτάξει επιτέλους δεξιά της

Μόνο από εκεί μπορεί να αντλήσει το 10-15% των ψηφοφόρων της που έχει χάσει προς τα δεξιά της επειδή τελευταία κάποιοι προσπαθούν να τη μετατρέψουν σε φιλελέ κόμμα του 2%. Ορθά τα είπε για άλλη μια φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτης στη χθεσινή εκπομπή του enikos. Δείτε το βίντεο:

Μπορούν να "σβήσουν" τα ναζιστικά εγκλήματα από τη μνήμη μας;

Έρχεται η λήθη για το αίμα που χύθηκε στην Ευρώπη; Είναι δυνατόν τα εγκλήματα των ναζί να “ξεχαστούν” και πολύ χειρότερα να επαναληφθούν; Και τι θα γίνει όταν θα πάψουν να υπάρχουν επιζώντες της φρίκης ; Τα ερωτήματα ακούγονται πολύ επίκαιρα αν κι έχουν τεθεί πριν από την ετυμηγορία Ευρωπαίων ψηφοφόρων οι οποίοι με την ψήφο τους δήλωσαν ότι εμπιστεύονται το μέλλον τους σε ακροδεξιούς, φασίστες και νεοναζί.

ΦΩΤΟ: Μεταξύ μας τώρα, ο λεβεντομαλάκ@ς έχει δίκιο σ' αυτό

Δείτε τι έγραψε για τον αντισημίτη Καρυπίδη που εκλέχθηκε περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Πέτρος Τατσόπουλος:

ΓΡΑΦΗΜΑ-Πόσους βουλευτές έβγαλαν τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα στην Ευρωβουλή

Δείτε το γράφημα:

ΦΩΤΟ! Αυτή είναι η δημοσιογράφος που έκανε τον Σακελλαρίδη να παραμιλά στο Twitter

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο twitter όταν στο λογαριασμό που διατηρεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, αναρτήθηκαν μια σειρά ακαταλαβίστικων tweets. Μάλιστα τρία εξ αυτών περιελάμβαναν την ίδια φωτογραφία: τον κ. Σακελλαρίδη με μια μελαχρινή κοπέλα, γεγονός που πυροδότησε φήμες και σχόλια, κάνοντας παράλληλα...

Μέχρι κι οι Γερμανοί το κατάλαβαν: Ο ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στα όριά του

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί την κυβέρνηση», είναι ο τίτλος εκτενούς άρθρου στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung που προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τα μηνύματα της κάλπης στην Ελλάδα. Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος «είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που η αριστερά γίνεται η ισχυρότερη πολιτική δύναμη.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Πακιστανή λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου γιατί παντρεύτηκε αυτόν που αγαπούσε

Μια 25χρονη γυναίκα από το Πακιστάν λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από την οικογένειά της γιατί παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπούσε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Φαρτσάνα Ικμπάλ λιθοβολήθηκε έξω από το δικαστήριο από μια ομάδα περίπου 12 ανδρών που της επιτέθηκαν με τούβλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Σε ποιo χωριό η Χρυσή Αυγή βγήκε πρώτο κόμμα

Ραγδαία άνοδο σημείωσαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή. Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέλαβε την τρίτη θέση και απέσπασε το 9,39% των ψηφοφόρων.

Olialia, ένα νησί όπου θα ζουν μόνο όμορφες Λιθουανές ξανθές [εικόνες+βίντεο]

Η αεροπορική εταιρεία της Λιθουανίας Olialia θα ανοίξει κάμπινγκ διακοπών στις Μαλβίδες νήσους το οποίο θα διαχειρίζονται αποκλειστικά όμορφες ξανθές γυναίκες.

ΒΙΝΤΕΟ-Απαγωγή που σοκάρει στη δημοκρατική Ρωσία του Πούτιν -Τρεις Ρώσοι «εξαφανίζουν» το θύμα τους στο πορτ μπαγκάζ

Κάμερα ενσωματωμένη σε ταμπλό αυτοκινήτου, καταγράφει καρέ καρέ τα δραματικά λεπτά μιας απαγωγής στη Μόσχα.

Το βίντεο δείχνει έναν νεαρό να διασχίζει μια κεντρική λεωφόρο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Στη συνέχεια, ένα όχημα περνάει μια ανάσα από τον νεαρό ο οποίος εκτοξεύει...

Τέρμα στο πάρτι των υπερωριών στο δημόσιο

Ανώτατο όριο στις υπερωρίες των υπαλλήλων των φορέων του Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, ΔΕΚΟ και των ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα.

Canadair «έμεινε» από κινητήρα ανοιχτά της Αμαρύνθου

Κάτα τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης ο πιλότος τον «έσβησε» αλλά δεν κατάφερε να τον βάλει πάλι μπροστά

Άνοιχτα της Αμαρύνθου κατέληξε ακινητοποιημένο ένα Canadair CL-215 που είχε απογειωθεί από την Ελευσίνα για εκπαιδευτική πτήση.

Η προσευχή της γιαγιάς -Το βίντεο από το σεισμό της Λήμνου που σαρώνει [βίντεο]


Στο βίντεο μια ηλικιωμένη γυναίκα κάθεται στο εσωτερικό ενός σούπερ μάρκετ όταν σείεται η γη. Και ενώ όσοι βρίσκονται στο εσωτερικό του καταστήματος, βγαίνουν έντρομοι έξω, εκείνη παραμένει στη θέση της και αντ' αυτού αρχίζει και κάνει την προσευχή της.

ΦΩΤΟ: Ο Παναγιώταρος πήρε στην πλάτη του τη Δούρου

Eγέρθητω, Αττική, και ένα βήμα πίσω όλοι:

Γελάει όλη η Ευρώπη με τους Άγγλους-Σύζυγος Φάρατζ: Ο άντρας μου καπνίζει και μπεκρουλιάζει

Μπεκρή και θεριακλή χαρακτήρισε τον σύζυγό της και σταρ των ευρωσκεπτικιστών στη Βρετανία, Νάιτζελ Φάρατζ, η Κίρστεν Μερ, η οποία πληρώνεται σαν γραμματέας του από το σπίτι προκειμένου να μένουν στην οικογένεια και τα έξτρα χρήματα που δίνει το ευρωκοινοβούλιο για γραμματειακή υποστήριξη των ευρωβουλευτών.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η δεύτερη σύζυγος του ηγέτη του κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), αποκαλύπτει στην βρετανική "Telegraph" τις συνήθειές του Φάρατζ εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για το ότι ζει σε ξέφρενους ρυθμούς.

«Η νίκη ΣΥΡΙΖΑ θα βοηθήσει τον Σαμαρά στη διαπραγμάτευση για το χρέος»

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χαλαρότερους όρους αποπληρωμής του δημόσιου χρέους και για επιείκεια από πλευράς των Ευρωπαίων

Οι Ευρωπαίοι δανειστές της Ελλάδας μπορεί να δείξουν μεγαλύτερη επιείκεια στις φθινοπωρινές διαπραγματεύσεις για τη μείωση του βάρους του ελληνικού χρέους, για να αποφύγουν να θέσουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε στο Ρόιτερς Ευρωπαίος αξιωματούχος που έχει γνώση των συζητήσεων για τη βοήθεια προς την Ελλάδα.

«Τζάμπα το βρακάκι» ρε ΣΥΡΙΖΑίοι

Τρίτη 27 Μαΐου, δύο 24ωρα μετά τις εκλογές και έχουμε κυβέρνηση. Ψηφίσαμε στις 25, αλλά δεν έφυγαν στις 26 και πιθανότατα να μη φύγουν για πολύ καιρό ακόμη γιατί οι εκλογές δε γίνονται όποτε γουστάρει κάποιος.

Το σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα «στις 25 ψηφίζουμε, στις 26 φεύγουν» απέτυχε παταγωδώς. Θα μπορούσε να το αντικαταστήσει με το γνωστό...

Ποδοσφαιρική ομάδα κουφών υποβιβάστηκε γιατί δεν άκουγε τα σφυρίγματα των διαιτητών

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ, με μια ποδοσφαιρική ομάδα κουφών παικτών.

Πρόκειται για ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αποτελείται από παίκτες χωρίς ακοή, που επιθυμεί να μην υποβιβαστεί καθώς οι ποδοσφαιριστές της δε μπορούσαν να ακούσουν τον διαιτητή να σφυρίζει κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δολοφονία Φαίης: Κατάθεση-σοκ του πατέρα του δράστη

Είπε ότι το μοιραίο βράδυ είχε πάρει η αδερφή της Φαίης τηλέφωνο τον Στεφανάκη και του είπε: «Με αυτή τη μισοριξιά τα έχεις, που έχει πάει με τους φίλους σου;»«Ήταν ατύχημα ο θάνατος της Φαίης. Με μια σφαλιάρα πήρε μία στροφή και χτύπησε στον προφυλακτήρα».

Αυτός είναι ο νεότερος δήμαρχος -Ο Βαγγέλης Σίμος βγήκε πρώτος στην Πετρούπολη [εικόνες]

Την πρωτιά στους νεότερους τοπικούς άρχοντες την έχει η 27χρονη Μαρία Κακαλή που εξελέγη δήμαρχος στον Αη Στράτη. Στους άντρες ωστόσο, την πρώτη θέση έχει ο Βαγγέλης Σίμος, που εξελέγη δήμαρχος Πετρούπολης.

ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ! Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Απίστευτος ξεφτίλας ο Κουβέλης... ειδικά τις 2 τελευταίες μέρες γελοιοποιεί και όσους τον θεωρούν σοβαρό και θα τολμήσουν να τον προτείνουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας... μόνο για λόγους συσχετισμών και αποφυγής εκλογών θα μπορούσε να κάνει τη γλάστρα σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας

Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! Γλέζος: "Βρείτε τον αντικαταστάτη μου στην Ευρωβουλή"

Αντε να πάει στην πρώτη συνεδρίαση ο γεροξεκούτης και μετά μην τον είδατε τον παναγή... Αυτή είναι η εκπροσώπηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους θεσμούς ...
 
Ο Μανώλης Γλέζος που σάρωσε σε σταυρούς στις Ευρωεκλογές θα παραμείνει μόνο για ένα χρόνο στο Ευρωκοινοβούλιο με βασικό θέμα στην ατζέντα του τις γερμανικές αποζημιώσεις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Αποκαλυπτικό: Η Δούρου εξελέγη με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και του Μαρινάκη

Αποκαλύπτεται ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ νίκησε στην Αττική διότι την στήριξαν Χρυσαυγίτες, ψεκασμένοι και ΚΚΕ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να κερδίσει σε καμιά περίπτωση.

Λίγες ημέρες πριν τις κυριακάτικες κάλπες όλη η Ελλάδα συζητούσε για μια πιθανή μετακίνηση ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής προς του ψηφοφόρους. Γράφαμε κι εμείς ότι η Κουμουνδούρου ψαρεύει στα θολά νερά του νεοναζιστικού κόμματος και πολλά από τα στελέχη του κόμματος μας επιβεβαίωναν.

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος

Εξελίξεις στην Κεντροαριστερά μετά την πορεία της "Ελιάς"
 
Κινήσεις ώστε ο Ανδρέας Λοβέρδος να ενσωματωθεί εκ νέου στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή γίνονται τις τελευταίες ώρες, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

ΕΠΟΣ! Σάρωσε με 52% ο ΣΥΡΙΖΑ στην ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού-Σε ποιες άλλες φυλακές πήρε κοντά 60%

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε και στα ειδικά εκλογικά τμήματα των φυλακών Κορυδαλλού, με εντυπωσιακά ποσοστά και τη Χρυσή Αυγή να έρχεται δεύτερο κόμμα. Στην ψυχιατρική πτέρυγα ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 52,38% των ψήφων, ενώ πρωτιά πήρε η Νέα Δημοκρατία μόνο  στη γυναικεία πτέρυγα.

Ποιοι θα θελαν οι ΠΑΣΟΚοι να φύγουν και ποιοι να μείνουν στην κυβέρνηση

Αντιγράφω από την ΠΑΣΟΚαρία του iefimerida.gr:

Λαμβάνοντας το μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι από την κάλπη των Ευρωεκλογών ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος. Ο Αντώνης Σαμαράς σε συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο αναμένεται να ανακατέψουν την κυβερνητική τράπουλα με την είσοδο εξωκοινοβουλευτικών στελεχών, αλλά και αλλαγές στα κοινωνικά υπουργεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Διδακτική η θητεία της δίπλα στον Άκη: Το ζεϊμπέκικο της Ρένας

Από το σκληρό ροκ της προεκλογικής περιόδου στο ζεϊμπέκικο των επινικίων.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες είθισται να γιορτάζουν στα μπουζούκια τις νίκες στους μεγάλους αγώνες.

Η Ρένα Δούρου...