28 Μαΐου 2014

ΚΛΑΙΩ ΡΕ!! NSA, CIA, MI5, BND; Το σύστημα μπλόκαρε το facebook της Ραχήλ! ΦΩΤΟ!

Πόλεμο δέχεται η βουλευτής των ΑΝΕΛ!

Ανηλεή πόλεμο εξακολουθεί να δέχεται από την παγκόσμια διακυβέρνηση και τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Τελευταίο χτύπημα από το σύστημα εξουσίας ήταν...

ΦΩΤΟ-Στη Μεσσηνία ο άσος της Ρεάλ Γκάρεθ Μπέιλ

Στη χώρα μας κάνει τις διακοπές του ο Γκάρεθ Μπέιλ. Συγκεκριμένα ο Ουαλός σούπερ σταρ της Ρεάλ λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, επέλεξε τη Μεσσηνία για να ξεκουραστεί.

Σαμαράς: Δεδηλωμένη υπάρχει απ'το 2012-Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν έχω βρει το πώς θα το πληρώσω

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την επόμενη διετία παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα μετά από 6 χρόνια ύφεσης πετυχαίνει ανάκαμψη και ετοιμάζεται να μπει σε μακροχρόνια ανάπτυξη με προσέλκυση επενδύσεων.

Το τηλεφώνημα του Καραμανλή στον Τζιτζικώστα!

Τηλεφώνημα από τον Κώστα Καραμανλή δέχθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την συντριπτική του νίκη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους  είπε ότι του τηλεφώνησαν "όλοι" για να τον συγχαρούν για τη νίκη του στις εκλογές - και από τη Ν.Δ.  - εκτός από...

Forbes: Άνγκελα Μέρκελ, η ισχυρότερη γυναίκα στον κόσμο!

Δείτε τα ονόματα της λίστας - Οι... σταθερές αξιές και οι εκπλήξεις - 18 οι πρωτοεμφανιζόμενες - Πίσω από τη Γερμανίδα καγκελάριο Λαγκάρντ, Χίλαρι και Μισέλ Ομπάμα

H καγκελάριος της Γερμανίας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη που δημοσίευσε το Forbes.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ"-Στουρνάρας: Μένω και δίνω τη μάχη

Mίλησε για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους το φθινώπορο - «Η μεταρρυθμιστική προσπάθειά δεν μπορεί και δεν θα σταματήσει», τόνισε

«Λυπάμαι που μία ανθρώπινη αντίδρασή μου δημιούργησε λάθος εντυπώσεις, εγώ δεν είμαι πολιτικός, προχωράμε μπροστά, μένω και δίνω τη μάχη», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ αναφερόμενος στις προχθεσινές διαρροές που δημιούργησαν σύγχυση.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚοι! Σαμαράς: Ούτε ανασχηματισμός ούτε αλλαγή του εκλογικού νόμου

Διαψεύδει και τα περί έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ - Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός εξόδου από την κρίση, απαντά στον Αλ.Τσίπρα, που ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει νομιμοποίηση να εφαρμόζει τις μνημονιακές δεσμεύσεις - Συνεργάτες του κ. Σαμαρά τονίζουν: Πήραμε το μήνυμα και θα κάνουμε επιμέρους διορθώσεις

ΥΠΟΙΚ: Ξεπέρασε τον στόχο η μείωση των πρωτογενών δαπανών το α' τρίμηνο

Χαμηλότερο σε σχέση με τους στόχους κατά 5,6% ή 644,3 εκατ. ευρώ ήταν το σύνολο των πρωτογενών δαπανών του προϋπολογισμού και η μεταβολή των απλήρωτων υποχρεώσεων του δημοσίου στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Αλβανό ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανό ζώο φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... φυσικά Πακιστανό
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου από την Ιορδανία, για πορνογραφία ανηλίκων.

Φρίκη: Κρατούσε 16 χρόνια κλειδωμένους στο σπίτι τη γυναίκα και τα παιδιά του -Βιασμοί, ηλεκτροσόκ, βασανισμοί

Σοκ προκαλεί παγκοσμίως μία νέα υπόθεση Κωσταλέξι, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα από τη Νότια Αφρική, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε έγκλειστους επί 16 χρόνια τη γυναίκα και τα πέντε παιδιά του.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκογιαννάκης: "Δε μπορείτε κυρία Κωνσταντοπούλου μία φορά να το κλείσετε;"

Νέο επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της Βουλής, Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ...

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΡΙΖΑ; Στο νοσοκομείο ήταν πριν από μια εβδομάδα ο 18χρονος που πήδηξε στο κενό!

Γιατί κάτι μου λέει ότι αν ψάξουμε λίγο την περίπτωση θα ξεφτιλιστούν πάλι (όπως με τους θανάτους από μαγκάλι στη Λάρισα) οι ΣΥΡΙΖΑίοι που έσπευσαν να καπηλευθούν την αυτοκτονία μιας και μπορεί να αποδειχθεί ότι στην περίπτωση του νεαρού υπήρχαν και άλλα προβλήματα; Εκεί μας οδηγούν οι ξεφτιλισμένοι: Να βγαίνουν τα οικογενειακά προβλήματα στη φόρα για να βουλώσουν τα στόματά τους που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν μέχρι και τον θανατο!

​Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον τραγικό επίλογο που έδωσε στην ζωή του ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά Πέλλας βυθίζοντας παράλληλα στο πένθος την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-Πακιστάν: Ήταν έγκυος η γυναίκα που λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου απ΄τον πατέρα της κ τ'αδέρφια της

Η 25χρονη θανατώθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα επειδή παντρεύτηκε τον άνδρα που αγαπούσε

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι μία 25χρονη γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από συγγενείς της στο Πακιστάν, συγκλονίζει η πληροφορία ότι το θύμα ήταν τριών μηνών έγκυος.

Στη Βουλή ο Νίκος Μιχαλολιάκος;

Συζητείται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί από τον Κορυδαλλό για να παραστεί στη συνεδρίαση όπου θα συζητηθεί η άρση της ασυλίας του

Με την συζήτηση στην Ολομέλεια της άρσης ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ογκώδους δικογραφίας που διαβίβασαν στην Βουλή τον περασμένο Νοέμβριο οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι κρητικοί έβγαλαν εκτός Ευρωβουλής την Καϊλη-Πρώτος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη ΝΔ

Η ενσωμάτωση των ψήφων από την Κρήτη έφερε μεγάλες ανατροπές - Πρώτος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη ΝΔ, ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Γραμματικάκης στο ΠοτάμιΑμείωτο συνεχίζεται το σασπένς για το ποιοι θα είναι τελικά οι ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο νέο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Το θρίλερ τροφοδοτεί η ενσωμάτωση των ψήφων από σημαντικά τμήματα της περιφέρειας αλλάζοντας άρδην την εικόνα που υπήρχε μέχρι πριν από λίγες ώρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι υπάρχει μέσα σε μια μαύρη τρύπα;

Αστροφυσικοί του Harvard ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν αρχέγονα βαρυτικά κύματα από την γέννηση του Σύμπαντος (Big Bang) με αποτέλεσμα να επιβεβαιώσουν για πρώτη φορά τη θεωρία του πληθωρισμού (αστραπιαία συμπαντική διόγκωση).

Ο Σαξώνης επιμένει για τον Παπαγεωργόπουλο- Τι λέει για το "νυχτοκάματο" της Βίσση

Στην ίδια «γραμμή» με το πρωτόδικο δικαστήριο συνεχίζεται η απολογία του πρώην δημοτικού ταμία Παναγιώτη Σαξώνη, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που εξετάζει, σε δεύτερο βαθμό, την υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Άρχισε την αμφισβήτηση του Βενιζέλου η Φώφη

Ρίχνεται πρώτη στη μάχη των δελφίνων - Χτίζει τις βάσεις για να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Τηλεφωνήματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα κάνει το τελευταίο διήμερο ο μηχανισμός της Φώφης Γεννηματά, προγραμματίζοντας συναντήσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας και ζητώντας από τους κομματικούς παράγοντες να παρακολουθούν τις παρεμβάσεις και τις δημόσιες δηλώσεις της.

ΒΙΝΤΕΟ-Άρχισε ο Μάκαρος τις ψιλές: Θα δεχτείτε ότι ηττηθήκατε στις αυτοδιοικητικές;

Και ενώ ο Μάκαρος τα έχωνε στον ΣΥΡΙΖΑ, πετάχτηκε η Ραχήλ να του απαντήσει!!

«Δεν ήταν σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, τρεις κάλπες, μία ψήφος…φεύγουν;» είπε από το βήμα της Βουλής ο Μάκης Βορίδης.

«Θα αναγνωρίσω ότι στη μία από τις τρεις κερδίσατε αλλά στις άλλες δύο τι έγινε;

Ο Μεϊμαράκης "δείχνει" ΠΑΣΟΚ για το μπάχαλο του εκλογικού νόμου!

Υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής ο πρόεδρος της Βουλής
 
Την κάθετη διαφωνία του με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, την κατάργηση του μπόνους εδρών στο πρώτο κόμμα  και την εφαρμογή απλής αναλογικής εξέφρασε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ-Στίβεν Χόκινγκ προς Άγγλους διεθνείς: Έτσι θα πάρετε το Μουντιάλ

Οι καραφλοί και οι ξανθοί σκοράρουν καλύτερα - Οδηγίες για την εκτέλεση πέναλτι - Ο διάσημος καθηγητής ανέπτυξε μαθηματική φόρμουλα για να δείξει στους Άγγλους πώς να κατακτήσουν τον τίτλο

Μέχρι και τον Στίβεν Χόκινγκ επιστρατεύουν οι Βρετανοί προκειμένου να κατακτήσουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο 48 χρόνια μετά το 1966 οπότε και κατέκτησαν τον τελευταίο τους τίτλο σε Μουντιάλ.

Τον έστειλαν άκλαυτο τον Πάστορα, οι γκαντέμηδες Τσίπρας και ΓΑΠ... αν παραιτηθεί τελικά

Καταρχήν οφείλουμε να κρατάμε όλοι μικρό καλάθι για την παραίτηση Κουβέλη από την ΔΗΜΑΡ.

Για τυπικούς λόγους, η παραίτηση θα πρέπει να εγκριθεί από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το ερχόμενο Σάββατο, την οποία ελέγχει απόλυτα ο Κουβέλης.

ΦΩΤΟ: H Daily Mail κράζει την Κέιτ: Κάλυψε τον κ@λο σου και πάψε να φοράς στρινγκ, θα γίνεις βασίλισσα

Οπως φαίνεται δεν «βράζει» μόνο το παλάτι με την Κέιτ Μίντλετον και τις απανωτές απροσεξίες της που την κάνουν ημίγυμνο πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, αλλά και τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μπορεί να μην δημοσιεύουν τις εν λόγω φωτογραφίες, ωστόσο, δεν παραλείπουν να καυτηριάζουν τη στάση της δούκισσας του Κέιμπριτζ και αυριανής βασίλισσάς τους.

Αθανασίου: Προς κατάργηση οι ποινές φυλάκισης για χρέη στο Δημόσιο

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει καταθέσει σχετική βουλευτική τροπολογία, η οποία μπορεί να γίνει άμεσα αποδεκτή από την κυβέρνηση

Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη ρύθμιση Παπακωνσταντίνου, που στέλνει φυλακή ακόμα και πολίτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το Δημόσιο, εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στη Βουλή.

Υπ. Παιδείας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί τον πόνο της οικογένειας και την προσπάθεια χιλιάδων παιδιών και να ΣΚΑΣΕΙ!!!

Οι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο ρε φίλε! Με...καπηλεία νεκρού στην κυριολεξία ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά ...κατάργηση των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, διαλύοντας κάθε γραμμή πολιτικής ηθικής και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Η διάλυση φέρνει νεύρα: Άρχισε τα μπινελίκια η Ραχήλ...

Τι της απάντησε ο Παπαχρήστος

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στα “Νέα” για τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Ραχήλ Μακρή, οδήγησε την τελευταία στο να… ξεφύγει, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter.

Οι στιγμές του Μουντιάλ που γίνονται ρεκόρ: Παράξενες πρωτιές και «στοιχειωμένοι» άθλοι

Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός από πρόκληση για τις ομάδες να πιάσουν κορυφή, τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεσηκώσουν το κοινό στις κερκίδες, αλλά και τους προπονητές να καθοδηγήσουν τους παίκτες με μαεστρία, είναι... στιγμές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψηφίστε το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Φυσικά ψηφίζουμε το τελευταίο γκολ...άσχετα αν άλλα ήταν καλύτερα ;)

"Σε μια γεμάτη σεζόν με 61 επίσημες υποχρεώσεις, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά από την αντίπαλη εστία. 106 από αυτές κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Το paokfc.gr επέλεξε δέκα από αυτά τα γκολ, τα οποία...

Τούρκοι καθηγητές ζητούν να παραμείνει η Αγιά Σοφιά Μουσείο

Άλλη μια έκκληση - από την Τουρκική πλευρά - να παραμείνει μουσείο Αγία Σοφία, κόντρα στους σχεδιασμούς του κ. Ερντογάν και άλλων κύκλων, να την μετατρέψει σε Τζαμί και να κάνει προσευχή στην επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, την 29η Μαΐου.

Άγριο «ξύλο» Βρούτση στον Ραγκούση! Μέχρι και το Δήμο Πάρου του πήρε με τρελή διαφορά...

Η Πάρος γύρισε σελίδα με τον Μάρκο Κωβαίο Δήμαρχο Πάρου-ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ...ΒΡΟΥΤΣΑΚΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΓΚΟΥΣΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΤΗ ΤΟΥ ΓΑΠ

Νίκη με τεράστιο εύρος σημείωσε ο φίλος του Γ. Βρούτση, Μάρκος Κωβαίος, στις δημοτικές εκλογές της Πάρου που επί 15 χρόνια ήταν φέουδο του γνωστού ψήστη των Goodys της Πάρου, ο οποίος είχε φροντίσει φεύγοντας να αφήσει ανδρείκελό του. Μάλιστα η νίκη ήρθε και με εντυπωσιακό τρόπο αφού η διαφορά με την οποία εκλέχθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος είναι τεράστια.

Ο κ. Κωβαίος επικράτησε...

Κασιμάτης: Τα μπάνια του λαού, το πασοκικό κεκτημένο και ο ΣΥΡΙΖΑ

Βρέχει φωτιά στη στράτα του. Στη στράτα του Τσίπρα, εννοώ· όχι της Δούρου. Περιμένετε και θα δείτε...

Οποιος άκουσε το τελεσίγραφο που υπαγόρευσε προς την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιτρέπεται να έχει αμφιβολίες για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ/Λ-Τ). Από τη στιγμή που ζητεί απεριφράστως από την κυβέρνηση να μην κυβερνήσει και, επιπλέον, ζητεί επισήμως εκλογές, είναι πρόδηλο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κάνει ότι μπορεί, με τα μέσα που διαθέτει, για να το πετύχει.

Ποιος είναι αυτός ο ένας που ψήφισε Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια -Οι βοσκοί λένε ότι βρήκαν

Προ ημερών έγινε είδηση ότι στα Ανώγεια η Χρυσή Αυγή έλαβε μία και μοναδική ψήφο, έκανε το γύρο των μίντια.

Οι ντόπιοι, όπως γράφει το cretalive.gr, ένιωσαν θιγμένοι οπότε το έψαξαν και βρήκαν. Η μία και μοναδική ψήφος δεν έπεσε από ανωγειανό χέρι, αλλά από ετεροδημότη.

Την ώρα που καταγράφει την καταιγίδα τον χτυπάει κεραυνός [βίντεο]

Ο «κυνηγός» καταιγίδων Scott Sheppard χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που κατέγραφε με την κάμερά του την πορεία μιας σφοδρής καταιγίδας στο Fairburn, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

H Mαρία Χούκλη ομολογεί δημοσίως για το δελτίο που εξόργισε τον ΣΥΡΙΖΑ: Ηταν μια άστοχη, κακή στιγμή [βίντεο]

Εσπευσε η Μαρία Χούκλη να απαντήσει στην κριτική και τις βολές που δέχθηκε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 περί «κυβερνητικής προπαγάνδας» λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Και δήλωσε ευθαρσώς, έχοντας απέναντί της ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων, πως ήταν μια άστοχη, μια κακή στιγμή.

Πόσα χρήματα θα πάρουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ

Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε, η οποία μαστίζεται από -οικονομικά κυρίως- φαινόμενα που έχουν αρνητικό πρόσημο, δεν ενδείκνυται για παρουσίαση τέτοιων ποσών. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, ότι δεν είναι τυχαία και, σχεδόν,σε όλους τους τομείς ο βασιλιάς των σπορ.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μιλάει για τον γκέι πατέρα του -Γύρισε ντοκιμαντέρ με τη ζωή του [εικόνες&βίντεο]

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μοιράζεται στιγμές της οικογενειακής ζωής του στο ντοκιμαντέρ που κινηματογράφησε με τίτλο «Remembering the artist Robert De Niro Sr» το οποίο είναι αφιερωμένο στον γκέι πατέρα του.

Αυτοί είναι οι μισθοί των επικεφαλής στη ΝΕΡΙΤ

Σύμφωνα με κοινή απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Σίμου Κεδίκογλου καθορίστηκαν οι μισθοί των επικεφαλής στη νεότευκτη ΝΕΡΙΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Αβραμόπουλος στην εκδήλωση μνήμης για τον Ηλιάκη

Στην εκδήλωση μνήμης για τη συμπλήρωση οχτώ χρόνων από τον θάνατο του σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη, στην Κάρπαθο μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

"Μετέωρος" και μετά τη σύνοδο κορυφής ο Γιούνκερ

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν ο νικητής των ευρωεκλογών, ωστόσο, στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, επιβεβαιώθηκε ότι η εκλογή του στην Κομισιόν μόνο βέβαιη δεν είναι. Το ίδιο και η στήριξη της Μέρκελ στον υποψήφιο του ΕΛΚ.

Huffington Post: σπουδαιότερος επιστήμονας όλων των εποχών ο Αρχιμήδης - See more at: http://www.ellines.com/good-news/12924-huffington-post-spoudaioteros-epistimonas-olon-ton-epochon-o-archimidis/#sthash.FtM1k8WQ.dpuf Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/good-news/12924-huffington-post-spoudaioteros-epistimonas-olon-ton-epochon-o-archimidis/ Copyright © Ellines.com

Η Huffington Post αυτή τη φορά κάνει αφιέρωμα στον Αρχιμήδη, ως τον σπουδαιότερο επιστήμονα που έχει ζήσει έως σήμερα. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το κείμενο που αναρτήθηκε στη γνωστή ιστοσελίδα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ;; Κουβέλης: "Παραιτούμαι"... αλλά ευτυχώς μπορεί να είναι πάλι υποψήφιος

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε ο Φώτης Κουβέλης.

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης και προσθέτει:

Γουστάρω ΓΑΠ! Αφού διέλυσε ΔΗΜΑΡ, έβαλε μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ! "Να είμαστε ανοιχτοί σε πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ"

Τι λέει για τις Κάννες και την άνοδο της ακροδεξιάς - Θετικός σε μελλοντικές συνεργασίες Κεντροαριστεράς με Αριστερά

Έτοιμος να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς δηλώνει σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συμμετέχει σε διεθνές συνέδριο στο Βερολίνο με θέμα την κυβερνητική διαχείριση στην Ευρώπη μαζί με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε, τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Νταϊσελμπλούμ και τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Ντάξ'! Φτιάξαν Κυβέρνηση οι ΠΑΣΟΚοι χωρίς να ρωτήσουν κανέναν... δίνουν και 3 υπουργεία στη ΝΔ να παίζει

Το άρθρο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ... που προωθεί τους δικούς του ΠΑΣΟΚους:

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα οικονομικά υπουργεία

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, ο οποίος προοιωνίζεται διεύρυνση σε βουλευτές οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν ανήκουν στο κυβερνητικό σχήμα.

Απλή και άδολη αναλογική ΣΥΡΙΖΑ=Βουλή μπουρδ@λο με 23 κόμματα!

Δείτε παραδείγματα για το πώς θα διαμορφωνόταν η Βουλή με και χωρίς το μπόνους των 50 εδρών, με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών

Σεισμικές μεταβολές στον κοινοβουλευτικό χάρτη θα προκαλέσει η αλλαγή του εκλογικού συστήματος προς το αναλογικότερο, αναγκάζοντας τα κόμματα να αναθεωρήσουν τις στρατηγικές συνεργασιών.

Οταν ο Καραμανλής κατασκόπευε τους υπουργούς του κάτω από τη νεραντζιά του Μαξίμου

Mια απίστευτη ιστορία για τον τρόπο που είχε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής να τσεκάρει ποιοι υπουργοί του φεύγοντας έκαναν διαρροές στον Τύπο, αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης, με πρωταγωνίστρια μια νεραντζιά στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.

Απίστευτο γέλιο! Αποτυχημένους ΠΑΣΟΚους ή τον Βαρουφάκη θέλει Διοικητή της ΤτΕ ο Αλέξης... τον συμβούλεψε κι ο Χριστόφιας!

Εδώ γελάμε: Αποφασισμένος να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προκειμένου να διορισθεί ένας από τους εκλεκτούς του στη θέση του διοικητή της Τραπέζας της Ελλάδος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Εχει καταλήξει μάλιστα σε τέσσερα ονόματα που θεωρεί ότι θα είναι "ιδανικά" για τη θέση. Πρόκειται για την...

Αστυνομικός πλήρωσε ακριβά το «ροζ» βίντεο με την ερωμένη του

Χρυσοπλήρωσε το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως μέσω κινητών τηλεφώνων -και παρουσίαζε τις ερωτικές περιπτύξεις του με νεαρότερη συνάδελφό του- ο ανώτερος υπαστυνόμος Λευτέρης Δημητρίου.

O Moυρούτης λέει "μπράβο" σε Δούρου και Σακελλαρίδη – και το εννοεί!

Mόνο καλά λόγια είχε ανάρτηση στο facebook που έκανε ο διευθυντη του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης για τη Ρένα Δούρου, τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και τον Γιάννη Μώραλη.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ποιοι είναι οι τρεις Ελληνες που θα συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Τρία πρόσωπα από την Ελλάδα περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προσκεκλημένων της φετινής ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.

Το απόλυτο ταχύπλοο: Το ντιζαϊνάτο Aeroboat που «σκίζει»τα κύματα με 100 μίλια την ώρα [εικόνες]

Ενα εκπληκτικό, χλιδάτο ταχύπλοο, μικρό γιοτ, υψηλής αισθητικής, εφοδιασμένο με κινητήρα αεροπλάνου που του επιτρέπει να πιάνει την απίστευτη ταχύτητα των 100 μιλίων την ώρα, θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες σε σαλόνι σκαφών της Μεγάλης Βρετανίας.

ΘΑ'ΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΣΑΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ»! Άδωνις: Δεν είμαι κολλημένος με την καρέκλα

Θα τους αλλάξει τον αδόξαστο στα καναλια τους ΣΥΡΙΖΑίους έτσι και απελευθερωθεί από το έργο του Υπουργείου... Δεν έχουν δει τίποτα ακόμα...

Στη διάθεση του Αντώνη Σαμαρά θέτει τον εαυτό του ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη σκιά των ζυμώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Αύξηση τραπεζικών καταθέσεων

Μικρή άνοδος στις τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα τον Απρίλιο. Σταθεροποιητικές τάσεις στον ευρωπαϊκό Νότο πλην της Κύπρου, όπου τον Απρίλιο σημειώθηκε ήπια μείωση στις τραπεζικές καταθέσεις.

Συγκεκριμένα, οι καταθέσεις ιδιωτών...

BINTEO-Πούτιν... αλά Στάλιν - Απαγορεύτηκε ταινία που μιλά για εκτοπισμούς Τσετσένων

Έψαξαν τα αρχεία του Στάλιν και δεν βρήκαν αποδείξεις σφαγής και εκτοπισμού Τσετσένων... άρα η ταινία παραποιεί την ιστορία λένε οι δημοκράτες του Πούτιν

Η Ρωσία απαγόρευσε τη διανομή ταινίας για τον μαζικό εκτοπισμό των Τσετσένων που διέταξε ο Στάλιν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι ρωσικές αρχές χαρακτηρίζουν την ταινία "αντιρωσική" και επικαλούνται "παραποίηση της ιστορίας".