29 Μαΐου 2014

Η κόρη της Ντέμι Μουρ πήγε για ψώνια γυμνή (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την απαγόρευση γυμνόστηθων φωτογραφιών στο Instagram

Με τα ίδια «όπλα» θέλησε να πολεμήσει η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις την απαγόρευση των γυμνόστηθων φωτογραφιών που προωθεί το Instagram.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτη ταραχή Χατζηνικολάου που έκανε τον δικηγόρο του Μαρινάκη μόλις κάποιος τον κατηγόρησε!!

Απίστευτο ταράκουλο έπαθε ο Χατζηνικολάου στην τελευταία εκπομπή του όταν ακροατής πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να κατηγορεί τον Μαρινάκη λέγοντας "ποια ανάπτυξη θα φέρει στον Πειραιά όταν έχει όλα του τα καράβια σε ξένες σημαίες και έχει μέχρι και αξιωματικούς Φιλιππινέζους". Αφού ο Νικολάκης προσπαθησε να γελοιοποιήσει και να ειρωνευτεί την άποψη του ακροατή με ατάκες του στύλ...

ΘΕΑ Η ΕΛΕΟΝΟΡΑ! «Δείτε τον αγώνα, όχι το στήθος μου!»

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να διχάσει τον κόσμο που ήταν στο ΣΕΦ για το δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ. Οι άνθρωποι δεν ήξεραν πού να πρωτοκοιτάξουν. Στο παρκέ, όπου έπεφταν... κορμιά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ή στο αποκαλυπτικό ντεκολτέ της παρουσιάστριας; Για να αποφευχθούν αντίστοιχα διλήμματα, η Μελέτη πήρε τα μέτρα της πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Καλαφάτης: Μου ζήτησαν να επιστρέψω στην κυβέρνηση αλλά αρνήθηκα-Θα επικεντρωθώ στην Θεσσαλονίκη

Την απόφασή του να μην επιστρέψει στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε ο Σταύρος Καλαφάτης του οποίου το όνομα είχε ακουστεί για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Γελάει ο κόσμος με τα φούμαρα: Η Gazprom ετοιμάζεται να επενδύσει στην Ελλάδα -Θα στέλνει φυσικό αέριο παντού

Τα έχουμε ακούσει 10 φορές τα τελευταία χρόνια από τους "ομόδοξους"... και μόλις έρθει η στιγμή να βάλουν το χέρια στην τσέπη γίνονται Λούηδες

Ενδιαφέρον για επενδύσεις της ρωσικής Gazprom στους τομείς εφοδιασμού πλοίων, φορτηγών αυτοκινήτων και μικρών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στα νησιά με φυσικό αέριο, προκύπτει από τις συζητήσεις που έγιναν σήμερα στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Επιχειρηματικού Συμβουλίου (European Business Congress), παρουσία και του επικεφαλής του ρωσικού ομίλου Α. Μίλερ.

Τι συζήτησαν Σαμαράς -Βενιζέλος στο Μαξίμου: Ερχεται ανασχηματισμός στις επόμενες εβδομάδες

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου οι δύο άνδρες έβαλαν τις πρώτες βάσεις για τον επερχόμενο ανασχηματισμό.

ΜΠΑΧΑΛΟ! Ο Χαϊκάλης φωτογράφησε τον Μελά: Επαιρναν τηλέφωνο και ζητούσαν να ψηφιστεί ο Κουμουτσάκος

Ο Χαϊκάλης μάλλον θα είναι ο επόμενος που θα φύγει, απλά πιστεύω ότι όσοι είναι να φύγουν έχουν συμφωνήσει να υποβάλλουν τον Προέδρα Καμμένο στο μαρτύριο της σταγόνας... θα φεύγουν ένας ένας για να μην ξέρει με πόσους βουλευτές θα ξημερωθεί...

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στον προεκλογικό του αγώνα, εξέφρασε παράπονα για έλλειψη στήριξης από βουλευτές, ενώ κατήγγειλε ότι από γραφείο «συναδέλφου βουλευτή των ΑΝΕΛ τηλεφωνούσαν σε δικούς του ανθρώπους, ζητώντας να ψηφιστεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος».

Περίεργη ληστεία στη Λαμία -Κλέφτης άφησε πουρμπουάρ και το θύμα του πρότεινε να μη φύγει από το μπαλκόνι για να μη χτυπήσει

Η είδηση μπορεί να φαντάζει ψεύτικη, ωστόσο, είναι άκρως αληθινή και έρχεται από τη Λαμία. Ενας ληστής, ο οποίος εισέβαλε σε ένα σπίτι, απείλησε με όπλο τον ιδιοκτήτη να του δώσει όσα χρήματα είχε στην οικία και φεύγοντας άφησε 50 ευρώ πουρμπουάρ.

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! Ανεστάλησαν οι ποινές φυλάκισης για το δομημένο ομόλογο -Οι κατηγορούμενοι θα πληρώσουν εγγυήσεις έως 200.000 ευρώ

Ανέστειλε το τριμελές εφετείο την εκτέλεση των βαρύτατων ποινών που επέβαλε το δικαστήριο στους κατηγορουμένους για το σκάνδαλο των ομολόγων, επιβάλλοντας χρηματικές εγγυήσεις από 50.000 έως 200.000 ευρώ και απαγορεύσεις εξόδου από την χώρα.

Ο Παπαμιμίκος έβαλε ταφόπλακα στις παλαιοΠΑΣΟΚικές παπαριές Βενιζέλου για αλλαγή εκλογικού νόμου

Καταιγιστικές είναι οι αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ απέναντι στην πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Στη ΝΔ εκτιμούν ότι η πρόταση αυτή ήταν παλαιοκομματικής κοπής.

VIDEO: Γιατί αυτό το τραγούδι έχει κάνει σε δύο ημέρες πάνω από 2,5 εκ.views;

Τα κορίτσια κρύβουν ένα μυστικό 2,5 εκατομμύρια views...

Τόσα έχει κάνει μόλις από το απόγευμα της Παρασκευής το νέο μουσικό video του ολλανδικού All-female συγκροτήματος ηλεκτρονικής dance ADAM. Δεν είναι όμως τόσο η μινιμαλιστική μουσική του τραγουδιού “Go to Go” που «απογείωσε» το video στο YouTube, όσο το ότι τα μέλη του συγκροτήματος προσπαθούν να τραγουδήσουν την ώρα που...

Ακόμα μια «θερμή» υποδοχή για τον Άδωνι…

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι νοσηλευτές στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων. Αυτή τη φορά όμως, ήταν ...

Economist: "Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα-Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί ακραίοι"

“Θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερο”, είναι το σχόλιο του Economist για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα.

Όπως εξηγεί το έγκυρο αμερικανικό περιοδικό, η Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι πιο ασταθής από ό,τι πριν από τις εκλογές.  Και αυτό γιατί η διαφορά που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αρκετή για να γίνει δεκτό το αίτημά του για πρόωρες εκλογές.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Πακιστάν: Ο σύζυγος της λιθοβολημένης εγκύου είχε σκοτώσει την πρώτη του γυναίκα

Για να παντρευτεί την άτυχη Φαρζάνα που λιθοβολήθηκε από τους συγγενείς της έως θανάτου, ο άντρας της παραδέχτηκε πως δολοφόνησε την πρώτη του σύζυγο - Το παιδί τους του είχε κάνει μήνυση, αλλά τελικά τον συγχώρεσε αφού του έδωσε ένα ποσό ως «τίμημα αίματος»

Καμμένος τους φλόμωσε πάλι με παραμύθι και τα φόρτωσε όλα στις γραμματείς που σηκώνουν τα τηλέφωνα

«Όποιος με αμφισβητεί να μου το πει τώρα» φέρεται να είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Με έναν βουλευτή λιγότερο βγήκε με το πέρας της συνεδρίασής της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού ο βουλευτής Α’ Αθηνών και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Καπερνάρος: Έφυγα γιατί δεν μπορούσα άλλο παραμύθι Καμμένου που φόρτωσε την ήττα στους υπαλλήλους

Ο ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε συνομιλία συνεργασίας με άλλο κόμμα. Δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη», σχολίασε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και συνέχισε:

ΦΩΤΟ-Ποια βουλευτής πήρε πτυχίο;

Το πτυχίο της πήρε σήμερα η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Αριστεράς Κατερίνα Μάρκου. Μοιράστηκε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωή της με τους φίλους της στο Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ορκωμοσία της φορώντας τον τήβεννο και κρατώντας το πτυχίο στο χέρι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στη Θεσσαλονίκη όπου θα μιλήσει ο Θεοχάρης

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα απέναντι από το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο όπου σχολικοί φύλακες, εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών διαμαρτύρονται με αφορμή την ομιλία που πρόκειται να πραγματοποιήσει εκεί ο γενικός γραμματέας δημοσίων εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές έγιναν 21

Ο Βασίλης Καπερνάρος έγινε ο 21ος βουλευτής που ανεξαρτητοποιείται. Από αυτούς οι 16 έχουν συγκροτήσει την κοινοβουλευτική ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών», ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις παραμένουν χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα.

Βρούτσης εναντίον Λαφαζάνη: «Δουλεύετε τον κόσμο ψιλό γαζί»

Στα ύψη ανέβασαν τους τόνους της αντιπαράθεσης ο Γιάννης Βρούτσης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου. Τελικά η ρύθμιση- με την οποία παρέχεται πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας ως τις 30 Ιουνίου του 2017- ψηφίστηκε, με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει «παρών».

«Ναυμαχία» Γερμανίας -Ελλάδας στο ΣτΕ για τα υποβρύχια που γέρνουν και δεν παραδόθηκαν ποτέ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα δοθεί η «μάχη» μεταξύ Ελλάδας και της γερμανικής εταιρείας ThyssenKrupp MarineSystems με φόντο τα υποβρύχια που είχε παραγγείλει η χώρα και είτε δεν παραδόθηκαν είτε... έγερναν.

Φαήλος: Στη Θράκη δεν είναι ακόμη αργά για λύσεις

Η Τουρκία, κεμαλική ή σκέτα ισλαμοφασιστική όπως τώρα, με ηγέτη τον γιαλαντζί και αυταρχικό σουλτάνο Ερντογάν ή έναν αδέσποτο σκύλο, ήταν, είναι και θα είναι εχθρός μας. Τελεία και παύλα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με συναισθήματα ή DNA. Απλά η ηγεσία αυτού του αχανούς και ετερόκλητου πλήθους εξισλαμισμένων, κυρίως Ελλήνων, Αλβανών, Σλάβων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Καυκάσιων κάθε είδους, Γιουρούκων, μιας ελάχιστης μειοψηφίας αληθινών, «κυνοκέφαλων» κατά τους βυζαντινούς, Κεντροασιατών Τούρκων, όσων Κούρδων είναι δωσίλογοι του έθνους τους και άλλων λαών της Μικράς Ασίας, έχει δεδηλωμένα και εμπράκτως επεκτατικά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού, αντίθετα συμφέροντα με μας.

ΒΙΝΤΕΟ-Eπαθαν σοκ οι επιβάτες της Aegean στην πτήση από Θεσσαλονίκη –Τι αλλόκοτο συνέβη μες στο αεροπλάνο

Και ξαφνικά, εκεί που περίμεναν να φτάσουν στην Αθήνα, οι επιβάτες της κατάμεστης πτήσης Α3115 της Αegean, πάγωσαν όταν άκουσαν μια απίστευτη, μεστή, δυνατή φωνή να διαπερνά το αεροσκάφος.

Ηταν η απρόσμενη «αεροπειρατεία» της Λυρικής!

Τ'αρχίδ@α μας κουνιούνται! Ο Βαρουφάκης προτείνει για την ΤτΕ, Αγγλο, μονεταριστή, τέως κεντρικό τραπεζίτη

Τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ως καλύτερη λύση για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος έναν Αγγλο, μονεταριστή, τέως κεντρικό τραπεζίτη εξηγεί ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης.

Εξοντωτικές ποινές για το δομημένο ομόλογο -Εως 25 χρόνια και δήμευση περιουσιών

Μπορεί να γλίτωσαν τα ισόβια οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ που κατέληξε υπερτιμημένο σε ασφαλιστικά ταμεία αφού έκανε μερικές στάσεις σε χρηματιστηριακές εταιρείες όπως την «ΝΑΜ Χρηματιστηριακή» και στην «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», ωστόσο οι ποινές που τους επέβαλε τριμελές εφετείο Κακουργημάτων είναι εξοντωτικές αφού φτάνουν τα 25 χρόνια και προβλέπουν και δήμευση περιουσιακών στοιχείων.

Τραγέλαφος: Δικαστήριο θα αποφανθεί αν Ινδός γκουρού είναι νεκρός ή απλώς διαλογίζεται

Ο Shri Ashutosh Maharaj, ένας από τους πλουσιότερους Ινδούς γκουρού, είναι νεκρός ή έχει πέσει σε βαθύ διαλογισμό;

Η οικογένεια και οι υποστηρικτές του ιδρυτή του θρησκευτικού τάγματος Divya Jyoti Jagrati Sansthan, αναμένεται -σύμφωνα με την Independen-t να δώσουν μια σκληρή δικαστική διαμάχη για το αν ο άντρας έχει αποβιώσει ή απλά διαλογίζεται και θα ξυπνήσει.

ΑΡΧΙΣΕ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Καπερνάρος

Η Κουντουρά νέα Γραμματέας της ΚΟ

Ενας ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΚΟ του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Ο λόγος για τον Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.

Τι ψήφισαν οι Ελληνες του εξωτερικού στις Ευρωεκλογές... ΝΔ φυσκά

[Τα υψηλά ποσοστά των αριστερών οφείλονται σε φοιτητές αφού η πλειοψηφία των συντηρούμενων από τους γονείς τους χαραμοφάηδων είναι κνιτάκια]

Μπορεί εντός των συνόρων ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ωστόσο οι Ελληνες που διαμένουν εντός της ΕΕ, είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Σαμαράς διδάσκει πολιτική αξιοπρέπεια στο ΠΑΣΟΚ

Την επομένη του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ “αέρα” σχεδόν 4%, αγγίζοντας την αντίστοιχη διαφορά που είχε το ΠΑΣΟΚ από τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του 2009, από τη Χαριλάου Τρικούπη ετέθη ως βασική στόχευση η αλλαγή του εκλογικού νόμου στο σκέλος του μπόνους των 50 εδρών που κερδίζει το πρώτο κόμμα.

Κανονικά η Τράπεζα Θέματος στην Α'Λυκείου. Τέλος στις Εξετάσεις πολλών ταχυτήτων !Ακουσε Τράπεζα ο ΣΥΡΙΖΑ και μπερδεύτηκε...

Κανονικά έγινε η αποστολή της Τράπεζας Θεμάτων στην Πρώτη Λυκείου, παρά τις "φωνές" που ακουγόντουσαν πως δε θα πετύχει.  Το δίκτυο ακόμα και στις ώρες υψηλού φόρτου ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά και η διαδικασία διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ θα άκουσαν Τράπεζα και...μπερδεύτηκαν!


Ο Φαήλος ανέλαβε να απαντήσει στον Μπένυ αφού η ΝΔ έχει την ουρά κάτω απ' τα σκέλια: «Ως εδώ, κ. Βενιζέλε»

Φαήλος επί προσωπικού… Το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Alpha 9.89″ και τον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, στον απόηχο των εντυπώσεων από το αποτέλεσμα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Κερκόπορτα; Αστεία πράγματα»

Η Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ θυμάται παλαιότερα τους- ξένους φοιτητές της στη Σορβόννη να της στέλνουν… συλλυπητήριο τηλεγράφημα κάθε 29η Μαΐου, την ίδια ώρα που τα περισσότερα Ελληνόπουλα αν τα ρωτούσες τι έγινε τη μέρα εκείνη δεν ήξεραν ακριβώς. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση αντιστράφηκε. Στην Ελλάδα έγινε, λίγο έως πολύ, μόδα να θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα την Αλωση της Πόλης- μερικοί από κεκτημένη ταχύτητα ή άγνοια μιλούν για «εορτασμό», αντί για επέτειο, και να μην αρκούμαστε στον εορτασμό της έναρξης της Επανάστασης, κάθε 25 του Μαρτίου. Μεγάλη η σημασία της Πόλης, θα πει κανείς, για τους Ελληνες. Σωστό.

29 Μαίου1453-Ένας Τούρκος γράφει για την Άλωση της Πόλης

Άρθρο, που δημοσιεύτηκε στην έγκυρη εφημερίδα SABAH

Με ένα  άρθρο, που δημοσιεύτηκε στην έγκυρη εφημερίδα SABAH, από τον Engin Ardic, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία στηλιτεύεται ο Τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαίου.

ΒΙΝΤΕΟ-12 καρχαρίες περικυκλώνουν σέρφερ στη Φλόριντα

Ενα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο και δείχνει νεαρούς σέρφερ που κολυμπάνε στις ακτές της Φλόριντα την περασμένη Δευτέρα, να βρίσκονται ξαφνικά περικυκλωμένοι από ένα ολόκληρο κοπάδι καρχαρίες.

Τσιστιακόφ: «Βούρκος» το ελληνικό ποδόσφαιρο, κερδίζει μόνο ο Ολυμπιακός και τα ΜΜΕ λένε ψέματα

Χειμαρρώδης ήταν ο Τσιστιακόφ σε συνέντευξή του σε ρωσική ιστοσελίδα «sports.ru».

Ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ κατηγορεί τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζει «βούρκο» το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρει τα μεγάλα ονόματα, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ροναλντίνιο, που παραλίγο να αποκτήσει ο «Δικέφαλος του βορρά».

ΑΛΒΑΝΟΙ Ή ΑΠΛΥΤΟΙ, ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Βανδαλισμοί σε σχολείο της Κόνιτσας

'Αγνωστοι αλβανοί ή αναρχοάπλυτοι εισέβαλαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας προκαλώντας σοβαρές ζημιές τόσο στις αίθουσες όσο και στο υπόλοιπο σχολείο.

Οι άγνωστοι βάνδαλοι κατέστρεψαν...

Βόλος: Ο υπάλληλος καφετέριας που έγινε θέμα συζήτησης για την τιμιότητά του - Πήρε αύξηση για την πράξη που έκανε!

Το τέλος μιας κατα τα άλλα συνηθισμένης μέρας έκρυβε... εκπλήξεις για τον υπάλληλο, πρωταγωνιστή της υπόθεσης

Φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί ένας 21χρονος Βολιώτης, που βρήκε πριν από λίγες ημέρες πεταμένα σε δρόμο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων 900 ευρώ και μια ταυτότητα.

Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους 3 μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά

Ο Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγείται στον ανακριτή Θεσπρωτίας, με το δικαστικό μέγαρο να έχει μετατραπεί σε φρούριο...

Συνελήφθη χθες (28-05-2014) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, ένας....

ΒΙΝΤΕΟ από την κατάρριψη ελικοπτέρου του ουκρανικού στρατού με 14 νεκρούς

Οι δυνάμεις των φιλορώσων αυτονομιστών κατέρριψαν ελικόπτερο του ουκρανικού στρατού. Δεκατέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν , ανακοίνωσε ο προσωρινός πρόεδρος της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ.

Άδωνις: Παρουσίασε τον «οδικό χάρτη» για την ιατρική κάλυψη 1,9 εκατ. ανασφάλιστων

Ανασφάλιστος ένας στους 5 Έλληνες - Πώς θα αποφασίζεται η νοσηλεία - Ίσως και αύριο η σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ)

Τον τρόπο κάλυψης των περίπου 1,9 εκατ. ανασφάλιστων ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνάντηση που είχε με τους διοικητές των νοσοκομείων.

Αποκάλυψη: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς

Σε ηλικία 15 ετών ο σημερινός σούπερ-σταρ υπέφερε από ταχυκαρδίες, σύμφωνα με τη μητέρα του

Σε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία του Κριστιάνο Ρονάλντο ή αλλιώς μία απόφαση του ιατρικού τιμ της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας που ενδέχεται να συνέβαλε στο να γίνει ο ποδοσφαιριστής που βλέπουμε πλέον στα ευρωπαϊκά γήπεδα, προχώρησε η μητέρα του παίκτη.

Τρελανέ μας Πανάρα! «Βγάλαμε 3 Περιφερειάρχες»... ΖΖΖΜΠΟΙΝΓΚ!

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ-1 κάλεσε να αποχωρήσουν «όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας».... καλά όμως μην το πολυλέει γιατί αν το κάνουν, θα μείνει μόνος του στο τέλος 

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι, ύποπτοι λαμογιάς, θα υποβάλλουν Πόθεν Έσχες το 2014

Εγκύκλιο με το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων που υποχρεούνται να υποβάλλουν το 2014 πόθεν έσχες για τα εισοδήματα του 2013, εξέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Αναλυτικά η εγκύκλιος προβλέπει ότι ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης (ΓΕΔΔ) διεξάγει τον έλεγχο των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες):

Νέες υπηρεσίες στα ΚΕΠ - ικανοποίηση Μητσοτάκη

Νέες υπηρεσίες στο πλαίσιο της μείωσης της γραφειοκρατίας και της απλούστευσης των διαδικασιών παρέχουν από την Τρίτη τα ΚΕΠ.

Αυτές αφορούν στην αίτηση...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Ο φόβος του ανασχηματισμού «έστειλε» τους υπουργούς στη Βουλή

Και οι έξι υπουργοί που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα σε ερωτήσεις στη Βουλή, ήταν παρόντες

Ρεκόρ συμμετοχής λόγω του φημολογούμενου ανασχηματισμού κατέγραψε η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καθώς κανείς από τους έξι υπουργούς, που ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν σήμερα στη Βουλή, δεν απουσίαζε.

Σαμαράς: Θα διορθώσουμε τις αδικίες που έχουν γίνει

Η κυβέρνηση θα βαδίσει το δρόμο της πολιτικής σταθερότητας μέχρι τέλους, είπε ο πρωθυπουργός - Συνάντηση με Βενιζέλο, που είναι έτοιμος να μας τον ακουμπήσει, το απόγευμα για ανασχηματισμό και λειτουργία κυβέρνησης

«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη γιατί μέσα από αυτή θα διορθώσουμε τις αδικίες που έχουν γίνει».

ΕΛΑ ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ! Σκουρλέτης για το «άνοιγμα» Παπανδρέου: «Αν το ΠΑΣΟΚ επαναπροσδιοριστεί... βλέπουμε»

Στην προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να προκαλέσει αίσθηση και να επανέλθει στον ενεργό πολιτικό στίβο, απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, το άνοιγμα που έκανε την Τετάρτη ο πρώην Πρωθυπουργός προς την Κουμουνδούρου, όταν σε συνέντευξή του έκανε λόγο για συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Η Άλωση που ποτέ δεν ξεπέρασε το έθνος-ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα του National Geographic

Η επέτειος Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τον Μωάμεθ Β΄ τον Πορθητή, στις 29 Μαϊου του 1453, αποτελεί ένα ιστορικό tipping point που το έθνος των Ελλήνων δεν ξεπέρασε ποτέ.

Επιτέλους ανάσα για τους φορολογούμενους -Μείωση φόρων στα ΙΧ και τέλος η εισφορά αλληλεγγύης

Η δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πως έρχεται μείωση της φορολογίας των ΙΧ και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης έφερε πολλά χαμόγελα.

Χαϊκάλης-Καπερνάρος έτοιμοι να πελεκήσουν τον Προέδρα

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις των Παύλου Χαϊκάλη και Βασίλη Καπερνάρου
Θυελλώδης αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την απογοητευτική επίδοση του κόμματος του Πάνου Καμμένου στις ευρωεκλογές.