02 Ιουνίου 2014

H ερώτηση του Βορίδη στη Ραχήλ και η απίστευτη απάντηση!

Ένας φοβερός διάλογος
 
«Τι σημαίνει αυτό το “Α” που έχεις στην μπλούζα σου;» ρώτησε ο Μ. Βορίδης τη Ρ. Μακρή.

ΑΕΚτζήδες περαστικά σας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει δικές του τροπολογίες για το γήπεδο της ΑΕΚ

Τα ζητήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ κοινοποίησε το αθλητικό τμήμα του κόμματος με ανακοίνωση του.

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα! Οι 15 φράσεις - σταθμός στα αυτιά των παιδιών!

Η Ελληνίδα μάνα είναι γνωστή για την υπερπροστευτικότητά της. Από την ώρα που θα γεννηθεί το παιδί της μέχρι και την ώρα που θα μεγαλώσει, τρέχει από πίσω προκειμένου να μην του λείψει τίποτα, ειδικά εάν είναι αγόρι! Υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες εκφράσεις που χρησιμοποιεί όταν... απευθύνεται στο παιδί της!

BINTEIO-ΑΥΤΗ είναι η δημοσιογράφος που έγινε… βασίλισσα μετά από ένα ναυάγιο!

Παραμύθι θυμίζει η ζωή της Λετίσια Ορτίθ, της δημοσιογράφου που από τα ρεπορτάζ βρέθηκε στο παλάτι της Ισπανίας μέσω μιας… καταστροφής και, πλέον, ετοιμάζεται να γίνει βασίλισσα!

Από το ναυάγιο… στα ανάκτορα

ΜΟΝΟ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ-Ξαφνική αγάπη του Άδωνι με την... Ραχήλ

Γιατί ευχήθηκε καλή επιτυχία στην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ ο Υπουργός;
 
Έπεσαν από τα σύννεφα, όσοι έτυχε να παρακολουθήσουν τη σημερινή συζήτηση της ερώτησης της Ραχήλ Μακρή προς τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με θέμα τις ελλείψεις στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος εξωπλανήτη: Μία μέγα-Γη 17 φορές μεγαλύτερη από τον πλανήτη μας [εικόνες]

Αστρονόμοι στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν για πρώτη φορά ένα νέο τύπο πολύ βαρύ εξωπλανήτη, που ονόμασαν μεγα-Γη. Πρόκειται για έναν βραχώδη κόσμο, εκτός του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση 560 ετών φωτός, ο οποίος ζυγίζει 17 φορές περισσότερο από τη Γη και έχει διάμετρο 2,3 φορές μεγαλύτερη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μυκονιάτης που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και "τρελάθηκε"

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στη Μύκονο και η χαρά του δεν κρυβόταν. Πανηγύριζε έξαλλα, αγκαλιαζε φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους...

Σαμαράς: Αλλάζουμε την Ελλάδα

Την έκθεση των «Ποσειδωνίων», που θα διαρκέσουν άνοιξε το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας την σημασία της ελληνικής ναυτιλίας.  Αναλυτικά ο χαιρετισμός :

«Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, κυρίες και κύριοι,

Βίντεο: Εντυπωσιακή διάσωση 67χρονης εν μέσω της θαλάσσης!

Ελικόπτερο «Super Puma» της Πολεμικής Αεροπορίας παρέλαβε Ισραηλινή με πνευμονικό οίδημα από κρουαζιερόπλοιο

Μια 67χρονη γυναίκα, υπήκοο του Ισραήλ, παρέλαβε ένα Super Puma από κρουαζιερόπλοιο, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τον Μάκη τον ρώτησε; "Δελφίνος της ΝΔ ο Απόστολος Τζιτζικώστας!"

Μια χαψιά θα τον κάνει τον "Τσίπρα της κεντροδεξιάς" ο Μάκης Βορίδης όταν τεθεί θέμα ρε ζαγάρια

Μια διαφορετική διάσταση της θριαμβευτικής εκλογής Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας φέρνουν σήμερα στο φως τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Η ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε ο εν ενεργεία περιφερειάρχης για να συνεχίσει το έργο του αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» μετεκλογικά θέματα συζήτησης στους νεοδημοκρατικούς κύκλους, αφού είναι κοινή εκτίμηση πως...

Στoυς χάρτες της Google η Θεσσαλονίκη

Τα δεδομένα θα υπάρχουν τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά

«Ποδαρικό» στους χάρτες της Google (Google Maps) έκανε η Θεσσαλονίκη, καθώς είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που “ανέβασε” επικαιροποιημένα δεδομένα από το ιστορικό της κέντρο. Αυτό έγινε στο πλαίσιο της δυνατότητας που δόθηκε πρόσφατα στους Έλληνες χρήστες να προσθέτουν στοιχεία στους συγκεκριμένους ψηφιακούς χάρτες μέσω του Google Map Maker.

ΒΙΝΤΕΟ-Eυρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής: "Δεν αποκλείω συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ"

Είναι πράκτορας της ΝΔ αυτός ο Γιώργος Επιτήδειος... ήταν στο γραφείο κρίσεων του Ευρωστρατού... ξέρετε αυτού που κάθε τρεις και λίγο οι πατριώτες του κ@λου λένε ότι τον φέρνει στη Ελλάδα η Μέρκελ και ο Σαμαράς για να ελέγξει τις αντιδράσεις των πατριωτών του κ@λου... για τέτοιους στόκους μιλάμε

Ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο κ. Γιώργος Επιτήδειος, όντας τρίτος στην καταμέτρηση των σταυρών, πίσω από τους κ.κ. Συναδινό και Φουντούλη. Ο νεοεκλεγείς ευρωβουλευτής, ωστόσο...

Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα επιστρέφει στην ανάπτυξη

"Ουσιαστική πρόοδος, έστω και με καθυστέρηση", αναφέρουν
 
Oι δείκτες εμπιστοσύνης και τα δημοσιονομικά στοιχεία στην Ελλάδα εξακολουθούν να βελτιώνονται και, σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις, η ανάκαμψη το 2014 θα είναι της τάξης του 0,6%.

Μητέρα Μυρτούς: «Δεν μιλάει, μόνο ουρλιάζει από τον πόνο»

Δύο χρόνια περίπου μετά την άγρια κακοποίηση της 15χρονης τότε Μυρτώς στην Πάρο από τον Πακιστανό, Αχμέτ Βακά, η μητέρα της ξεσπά για τον εφιάλτη που βιώνει τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-Ινδία: Νεκρή 22χρονη που βιάστηκε, δολοφονήθηκε και παραμορφώθηκε με οξύ

Το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό της περιοχής Μπάνταουν όπου δύο εξαδέλφες, μία 14 και μία 16 ετών, απήχθησαν, βιάστηκαν και φονεύθηκαν την προηγούμενη Τρίτη

Περίπατος του Σαμαρά με τον Ούγγρο πρωθυπουργό στην Αθήνα

Μετακινήθηκαν πεζή από το Μέγαρο Μαξίμου στο ξενοδοχείο Μ.Βρετανία - Τι συζήτησε ο πρωθυπουργός με τον Ούγγρο ομόλογό του Βίκτορ Πόντα

Πώς συνδέεται το Γουέμπλεϊ και ο Φέρεντς Πούσκας με τον Αντώνη Σαμαρά και τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Πόντα;

Μπούκουρας: Έχω κατάθλιψη, έχω χάσει 20 κιλά

«Πάσχω από κατάθλιψη και λαμβάνω θεραπευτική αγωγή... όσο όμως διαρκεί η άδικη προφυλάκισή μου και βρίσκομαι έγκλειστος των φυλακών, το πρόβλημα υγείας μου γιγαντώνεται, αντί να θεραπεύεται και πλέον έχω φτάσει να απωλέσω, λόγω της απώλειας όρεξης που συνοδεύει την κατάθλιψη, 20 κιλά».

Αποφυλακίζεται ο Λαυρεντιάδης; Η πρόταση του εισαγγελέα και οι πολύ αυστηροί περιοριστικοί όροι

Την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη λόγω λήξης του 18μηνου της κράτησης του για το σκάνδαλο της Proton Bank προτείνει ο εισαγγελέας στο δικαστικό συμβούλιο, ζητώντας ωστόσο την επιβολή πολύ αυστηρών περιοριστικών όρων για την αποφυλάκιση του.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΛΕΜΕ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Οι τρανσέξουαλ της Κούβας απελευθερώθηκαν μετά από 55 χρόνια κομμουνισμού

Η φωτογράφος Μαριέτ Πάθι Άλεν υπήρξε υπέρμαχος της τρανσέξουαλ κοινότητας για περισσότερα από 35 χρόνια, αφού υπήρξε μαχητική δικηγόρος και υπερασπίστηκε τα δικαιώματα της διαφορετικότητας. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της επικεντρώθηκε στις Η.Π.Α., το 2012 ταξίδεψε στην Κούβα και τότε όλα άλλαξαν.

ΚΛΑΙΩ! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ: Αναστάτωση στο ΠΑΣΟΚ από δημοσιεύματα που φέρουν τον Χρήστο Σταϊκούρα στο υπουργείο Υγείας

[Θέλουν λέει πρόσωπο ευαίσθητο... και μιας και οι ΝΔίτες είναι όλοι γαιδούρια θα προτείνουν τον Ξανθόπουλο ή τον Βασιλάκη τον Καϊλα... κι αν δεν μπορούν αυτοί θα το αναλάβει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ... ρε  δεν πάτε στο διάολο λεω γω;]

Στην αντίληψη της Χαριλάου Τρικούπη υπέπεσαν δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες σε μέσα ενημέρωσης της Λαμίας, σύμφωνα με τα οποία, για το υπουργείο Υγείας προορίζεται ο νυν αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας -ο οποίος εκλέγεται βουλευτής στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μακάρι να κλείσει οριστικά το μπουρδ@λο: Οριστικοί τίτλοι τέλους για την «Ελευθεροτυπία»; Πτώχευσε η εταιρεία ΧΚ Τεγόπουλος

Με την με αρ. 621/2014 που δημοσιεύτηκε κι αναρτήθηκε σήμερα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. κηρύχθηκε σε κατάσταση πτώχευσης, μετά από αίτηση της εταιρείας "Eworx υπηρεσίες ηλεκτρονικού ειπχειρείν" για το ποσό των 47.000 ευρώ, η οποία έγινε δεκτή από το πρωτοδικείο.

Γεωργιανή φυσικά: Αυτή είναι η οικιακή βοηθός που υπνώτιζε και «ξάφριζε» τη σύζυγο γνωστού κοσμηματοπώλη

Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της 47χρονης Γεωργιανής, η οποία αφού υπνώτιζε την σύζυγο γνωστού κοσμηματοπώλη αφαιρούσε σταδιακά κοσμήματα και ενδύματα που η αξία τους αγγίζει 2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΟΡΙ! Ο Μώραλης έστειλε επιστολή στον Σαμαρά: «Το λιμάνι δεν πρέπει να πουληθεί»

Ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην πώληση του ΟΛΠ, ενώ παράλληλα προτείνει τη συμμετοχή του δήμου στη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής - γ@μιάς της ιστορίας

Η δύναμη του ήχου, της εικόνας, των πολυμέσων. Ολοι γνωρίζουν τον Πελέ, τον Μαραντόνα, τον Μέσι. Ελάχιστοι αυτόν που άνοιξε τον δρόμο στο γηπεδικό star system. Τον πρώτο που λάνσαρε το μοντέλο ποδοσφαιριστής- playboy.

Χοσέ Λεάντρο...

Πάτρα: Η σεξουαλική παρενόχληση παντρεμένης γυναίκας οδήγησε σε ξυλοδαρμό... λάθος ατόμου!

Το θύμα όχι μόνο δεν δέχθηκε τη συγγνώμη των δραστών, αλλά έχει καταθέσει μήνυση ζητώντας το ποσό των 300.000 ευρώ…!

Το ξύλο της χρονιάς του «έφαγε» τον περασμένο Φεβρουάριο, άνδρας από συγγενικά πρόσωπα νεαρής παντρεμένης στα Δεμένικα Πατρών, με το αιτιολογικό της παρενόχλησης παρά τις επανειλλημένες οχλήσεις τους να αφήσει ήσυχη την κοπέλα.

ΦΩΤΟ: Πόσο μεγάλος ήταν ο Τιτανικός σε σχέση με τα σημερινά πλοία;

Η φωτογραφία που παρουσιάζει το μέγεθος του Τιτανικού σε σύγκριση με τα σύγχρονα πλοία...
Δείτε την!

Ελλάδα σου λέει ο άλλος: Το βασικό αδίκημα του γιατρού-«μαϊμού» της Σκύρου έχει παραγραφεί!

Λέανδρος Ρακιντζής: «Αν εγώ έχω βάλει βόμβα στο Σύνταγμα πριν 20 χρόνια, και εκραγεί σήμερα, τότε το αδίκημα που έχω τελέσει έχει παραγραφεί (!)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης

Η Ντόρα, η Κομισιόν, ο Γιούνκερ και η θέση του Ελληνα Επιτρόπου

Η επιλογή των προσώπων που θα αναλάβουν καθήκοντα Επιτρόπων στην Κομισιόν αποτελεί ένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την έως τώρα αδυναμία της Ευρώπης να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση, στόχος των κυβερνήσεων είναι η επιλογή έμπειρων πολιτικών που θα δώσουν ξανά ώθηση στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Μια από τις υποψηφιότητες που ήδη συζητείται είναι αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Στο Mega στήνουν στον τοίχο Πρετεντέρη - Παναγιωτόπουλο

Αποκεφαλισμοί μετά την εκλογική πανωλεθρία...

Εξαιρετικά βαρύ ήταν το κλίμα όλη την εβδομάδα στη Μεσογείων, μετά τη «βουτιά» του Mega στην τρίτη θέση της τηλεθέασης την Κυριακή των ευρωεκλογών, καθώς οι ισχυροί μέτοχοι είχαν από καιρό απευθύνει τελεσίγραφο προς τη διεύθυνση Ειδήσεων να μη χαθεί η πρωτιά. Το βασικό ερώτημα που ακούγεται και στους επτά ορόφους της Μεσογείων είναι «τις πταίει;».

Πρωτοφανείς ουρές για το υποβρύχιο "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ" στον Πειραιά

Έκτακτα τα μέτρα για την εξυπηρέτηση του κόσμου

Πρωτοφανείς «ουρές» για την επίσκεψη σε…πολεμικό πλοίο γεγονός που υποχρέωσε τους αρμόδιους να βγάλουν αριθμούς…προτεραιότητας (!), προκάλεσε η τριήμερη παρουσία του υπερσύγχρονου υποβρυχίου του Στόλου μας , του «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ» (S-120), στον Πειραιά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Selfie από το …κεφάλι του Χριστού

Όλο τον κόσμο στα πόδια του ήθελε ο ιδιοκτήτης ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου που εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες για να σκαρφαλώσει στο κεφάλι του διάσημου αγάλματος του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πέθανε η θρυλική εκδότρια της Εστίας, Μάνια Καραϊτίδη

Μεθαύριο Τετάρτη, στις 4 το απόγευμα, κηδεύεται από το Α Νεκροταφείο η Μάνια Καραϊτίδη, η εκδότρια της «Εστίας», που πέθανε χθες, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σε ηλικία 86 ετών, από καρκίνο.

Φλερτ Ευαγγελάτου με ALPHA και MEGA

Η αγωγή, οι επαφές με Κοντομηνά και το σενάριο για την πρωινή ζώνη

Συνεχείς διερευνητικές επαφές για το τηλεοπτικό του μέλλον πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, άσχετα αν αυτές δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αλαλούμ» με τα ενοίκια της πρεσβείας των Εμιράτων στην Αθήνα

Η πρεσβεία των ΗΑΕ δεν καταβάλει μισθώματα για χρήση ακινήτου στο Ν. Ψυχικό - Αναρμόδιο, δηλώνει το υπουργείο Εξωτερικών

Αναρμόδιο «σε αυτό το στάδιο» δηλώνει το υπουργείο Εξωτερικών, σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, έπειτα από αναφορά σύμφωνα με την οποία η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων δεν καταβάλει μισθώματα για τη χρήση ακινήτου στο Νέο Ψυχικό.

Ερχεται τον Σεπτέμβριο το νέο 10ευρω -Τι πρέπει να προσέχουμε [εικόνα]

Τα πρώτα χαρτονομίσματα του νέου των 10 ευρώ αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στις 23 Σεπτεμβρίου. Από τώρα, όμως, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ξεκίνησε την ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Τα μαζεύει ο Σόιμπλε, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο Focus

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με τις οποίες έθετε εν αμφιβόλλω την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ, το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις για να μαζέψει το θέμα.

Κατέρρευσε ο Μπούκουρας-«Δύο φορές επιχείρησα να κρεμαστώ»

Με επεισοδιακό τρόπο έληξε η απολογία του Στάθη Μπούκουρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, στις εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, ενώπιον των οποίων είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής και συμπληρωματικά για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Moody's: Αρνητικό το εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι αρνητικό για την πιστοληπτική ικανότητα (credit negative) της Γαλλίας και της Ελλάδας, αναφέρει σε έκθεσή του ο οίκος Moody's (credit outlook).

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό είναι το "ερυθρόλευκο" γκολ της χρονιάς

Για έναν μήνα οι επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο γκολ της ομάδας του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Συζητήσαμε για τα προαπαιτούμενα

«Μιλήσαμε μόνο για τα προαπαιτούμενα για τις επόμενες δόσεις», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Η Google θα διαθέσει 1 δισ. δολάρια για να βάλει δορυφορικό Internet σε κάθε γωνιά της Γης!

Υψηλούς στόχους φαίνεται ότι θέτει η Google, αφού σκοπεύει εκπονώντας τρία διαφορετικά projects να στείλει wi-fi σε κάθε σημείο του πλανήτη

Ένα φιλόδοξο και πανάκριβο σχέδιο εκπονεί αυτή την περίοδο η Google με στόχο να τοποθετήσει μέσω μικροδορυφόρων υψηλής χωρητικότητας, internet σε σημεία του πλανήτη που μέχρι τώρα δεν διέθεταν ψηφιακές συνδέσεις.

Νέος "αυτοκράτορας" στο Βυζάντιο: Παραιτήθηκε ο Χουάν Κάρλος-Τον διαδέχεται ο Φίλιππος των Βουρβώνων και της Ελλάδος, Αυτοκράτορας του Βυζαντίου

Ο εκάστοτε βασιλιάς της Ισπανίας φέρει και τον τίτλο "Βασιλιάς της Ιερουσαλήμ" και "Αυτοκράτορας του Βυζαντίου" (Ο τίτλος του Αυτοκράτορα των Ρωμαίων πωλήθηκε από τον Ανδρέα Παλαιολόγο, ανηψιό και διάδοχο του Κωνσταντίνου ΙΑ', στους Φερδινάνδο της Αραγονίας και Ισαβέλλα της Καστίλλης το 1502, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ από τους Ισπανούς βασιλείς). Επίσης φέρει τον τίλτο "Δούκας των Αθηνών και των Νέων Πατρών" (Δουκάτο γύρω από τη Άμφισσα) σαν κατάλοιπο την Ισπανικής παρουσίας στη Νότια Ελλάδα τον 14ο αιώνα!! Τον Νοέμβριο του 2007 είχε πει στον Τσάβες, ο οποίος διέκοπτε τον Θαπατέρο σε συνάντηση των Ιβηροαμερικανικών κρατών, το αμίμητο: "Γιατί δεν το βουλώνεις επιτέλους"

Τον βασιλιά της χώρας διαδέχεται ο γιος του, πρίγκιπας Φελίπε - Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι

Η Μαριαλένα ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν τη Φαίη

Ή να στείλει έναν ηθοποιό για να υποδυθεί το δεσμό της 23χρονης, να το μάθει ο Στεφανάκης, να μαλώσουν και να χωρίσουν - Η Μαριαλένα κοιμόταν μαζί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να υποδύεται το θύμα του βιασμού για να είναι μαζί με τον Στεφανάκη, κατέθεσε η μάρτυρας

Ανοίγει το fast track για 12 μεγάλα ενεργειακά πρότζεκτ της χώρας

Δώδεκα ενεργειακά πρότζεκτ συνολικής αξίας πάνω  από 11,4 δις. ευρώ πρόκειται να συζητηθούν σήμερα για να εγκριθούν από την αρμόδια διυπουργική επιτροπή στρατηγικών επενδύσεων (ΔΕΣΕ) προκειμένου να ενταχθούν στις διαδικασίες ταχείας αδειοδότησης του fast track.

Η ΝΔ ενδιαφέρεται μόνο για τους μεγαλοαστούς;

Η ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων και ο τρόπος που ψήφισαν οι Έλληνες έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μια τέτοια ανάλυση έκανε και ο καθηγητής του ΑΠΘ, Χρ. Βερναρδάκης, ο οποίος αφού έδωσε τα στοιχεία για το ποιοι ψηφίζουν τι σε ότι αφορά τις ηλικίες και την αστικότητα του πληθυσμού δίνει τώρα και την ψήφο σε σχέση με το ποια είναι η εργασιακή κατάσταση των ψηφοφόρων.

Συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Ν.Δ στον απόηχο των ευρωεκλογών

Η στρατηγική των ευρωεκλογών και οι χειρισμοί όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες ειδικά σε Αθήνα, Αττική και Κεντρική Μακεδονία, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια. Στο κλίμα αυτό επελέγη η συνεδρίαση του 22μελούς κομματικού οργάνου, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί να συνέλθει η πολιτική επιτροπή ή η κοινοβουλευτική ομάδα, όπου οι αντιδράσεις θα ήταν μετά βεβαιότητας ευρύτερες.

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Τ'ΑΚΟΥΕΙ: Χωρίς ανταπόκριση τα «ανοίγματα» Βενιζέλου σε κεντροαριστερά και ΣΥΡΙΖΑ

Βρήκε ευκαιρία και τον θάβει ο ΣΥΡΙΖΑίος καταδικασμένος για το DVD Ζαχόπουλου, Γιάννης Μακρυγιάννης, στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...

Διαβάστε τι γράφει:

«Κλείνει την πόρτα» η ΔΗΜΑΡ - Γιατί δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση από το Ποτάμι - Εγκαταλείπεται ο τίτλος «Ελιά»

Κανείς δεν χάνει σ'αυτή τηχώρα! Τον έναν τον...γαμ@νε τους άλλους τους “σφάζουν”

Οι Έλληνες φίλαθλοι του μπάσκετ έχουν τη χαρά να βλέπουν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να διεκδικούν κάθε χρόνο τον τίτλο, αλλά και τη δυστυχία να μην μπορεί κανένας να δεχτεί την ήττα. Ας καταργηθεί η ήττα στον αθλητισμό. Ας υπάρχουν μόνο νικητές.

Αντάρτικο κατά Μαλέλη στον ΣΚΑΪ

Κήρυξαν πόλεμο τα "παιδιά" του Αλαφούζου

Κλίμα διάλυσης επικρατεί τελευταία στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος την περασμένη (εκλογική) Κυριακή -παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες που υπήρχαν- συγκέντρωσε μέτρια μονοψήφια στον τηλεοπτικό του μαραθώνιο για τις ευρωεκλογές.

Ποιος νοιάζεται για τον ανασχηματισμό;

Άραγε ρώτησε κανείς από την κυβέρνηση τον κόσμο, τους ψηφοφόρους που την περασμένη Κυριακή έδωσαν 4 μονάδες διαφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, αν νοιάζεται για τα πρόσωπα που θα τον κυβερνήσουν;

Εκτός σοβαρού απροόπτου ο ανασχηματισμός θα γίνει μέσα στην εβδομάδα που μπήκε, εκτός κι αν επικρατήσει η λογική που λέει ότι τελειώνουν όλα τα κρίσιμα ραντεβού και η Ελληνική Προεδρία και από τις 15 Ιουνίου αλλάζουν τα πάντα. Ωστόσο...