04 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι γιόρτασαν την ημέρα της… πεολειχίας οι Femen: Τα «έβαλαν» και πάλι με τον Πούτιν

... Αν και αργοπορημένα - Οι ακτιβίστριες διαδήλωσαν έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη σύνοδο των G7 γλείφοντας ομοιώματα φαλλών

Την ώρα που οι εκπρόσωποι των επτά ισχυρότερων βιομηχανικών κρατών του κόσμου συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες για θέματα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας, χωρίς την παρουσία του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, μέλη των Femen επιδίδονταν σε μία… πικάντικη παράσταση έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ρε Πανάρα αντί να τους τσακίσουμε μας τσακίζουν! Καταδίκη 100.000 € στον Καμμένο για τα CDS... Δικαστήριο: Δεν προσκόμισε κανένα στοιχεία

Απόφαση καταπέλτης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, που τελειώνει και αυτή την πλευρά του φαινομένου Καμμένος... ήμουν πεπεισμένος ότι έλεγα την αλήθεια είπε ο γίγαντας στο δικαστήριο και γέλασαν και τα έδρανα!!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει  ο Πάνος  Καμμένος  αφού σήμερα  εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για  τα  όσα υποστήριζε  περί εμπλοκής της Μ.  Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια  με τα  CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο   ένταξης της  Ελλάδας στο Μνημόνιο. Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία...

ΒΙΝΤΕΟ-Η ελληνική web σειρά ιστοριών μυστηρίου που θέλει να «εξαφανίσει» τα αμερικάνικα σήριαλ

Ανεξιχνίαστες υποθέσεις, εγκλήματα και μια γυναίκα-μυστήριο. Αυτό είναι το δυνατό κοκτέιλ ονόματι Scars, μια web low budget σειρά που κάνει τα δειλά της βήματα στο διαδίκτυο με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Ψαρεύει πρόβατα ο Πούτιν: Συνάντηση ακροδεξιών κομμάτων με Ρώσους εθνικιστές

Βουλευτές ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων συναντήθηκαν στη Βιέννη με Ρώσους υπερεθνικιστές για να μιλήσουν για τις αξίες του χριστιανικού πολιτισμού και ιδιαίτερα της οικογένειας.

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: 8χρονη νύφη πέθανε στα χέρια του... 40χρονου συζύγου της


Πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου του εξαιτίας των... εσωτερικών τραυμάτων
 
Ένα κορίτσι 8 ετών από την Υεμένη, πέθανε τη πρώτη νύχτα του γάμου του εξαιτίας των εσωτερικών τραυμάτων που προκλήθηκαν με την σεξουαλική επαφή με τον 40χρονο σύζυγό του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι της χρονιάς στο Σκορπιό -Μια γυναίκα τραυματίας πριν αρχίσει το γλέντι-Δεν πήγε τελικά ο Αναστασιάδης

Σε ξέφρενους ρυθμούς πλέει η Λευκάδα. Το πάρτι για τα 25α γενέθλια της κόρης του Ντμίτρι Ριμπλόβλεφ, Εκατερίνας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ο Σκορπιός ζει ξανά ένδοξες μέρες όπως και κατά το παρελθόν.

Αγριο έγκλημα στους Αμπελόκηπους -Σκότωσε την φίλη του και κοιμόταν πλάι της επί ένα μήνα

Ενα ασύλληπτο έγκλημα και συγχρόνως μια απίστευτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στους Αμπελοκήπους, όπου όπως διαπιστώθηκε ένας 52χρονος σκότωσε την 48χρονη φίλη του και κρατούσε το πτώμα της επί ένα μήνα στο κρεβάτι του.

BINTEO-Ιδού πώς καταστρέφεται ένα σούπερ γιοτ αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Είχε παραγγείλει το γιοτ των ονείρων του αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 28 μέτρων σκάφος με το όνομα Baden, δεν έμελλε ωστόσο να κάνει μεγάλα ταξίδια στη θάλασσα.

Κόπηκε η όρεξη του ΠΑΣΟΚ για το Υπουργείο Υγείας!

Παραμένει στα χέρια της ΝΔ!
 
Διαβεβαιώσεις  ότι το υπουργείο Υγείας θα παραμείνει στη Νέα Δημοκρατία  δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι  από κύκλους του Μαξίμου.  Ο  λόγος είναι ότι...

BINTEO! Άδωνι, με το μαλακό τον Τέρενς Κουίκ... μην τον βαράς πολύ

Μην του τα χώνεις κι εσύ και τον ξεφτιλίζεις... αφού σε λίγο θα είναι κι αυτός δικός.... Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του enikos και προσέξτε στο τέλος το σκηνικό με το Λοβέρδο! Αφού ο Τέρενς τελειώνει τον τσακωμό με τον Άδωνι και η κάμερα γυρίζει αλλού, κλείνει το μάτι στον Λοβέρδο με νόημα ("τον έσκισα τον Άδωνι" ξερωγω)... οπότε ο Λοβέρδος...

Ο άγνωστος πυγμάχος και αρχιτέκτονας που δημιούργησε τον Δούρειο Ίππο

Όπως πηγαίνουμε από Θήβα προς Δελφούς συναντάμε τη γενέτειρα του Πλουτάρχου τη Χαιρώνεια. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται ο Άγιος Βλάσιος Λειβαδιάς. Η αρχαία μυκηναϊκή πόλη «Πανοπεύς», με τα κυκλώπεια τείχη, μια από τις σημαντικότερες πόλεις του «Κοινού των Φωκέων». Λέγεται πως η πόλη πήρε το όνομά της απ τον πατέρα του Επειού, τον Πανοπέα. Οι κάτοικοι του Πανοπέα σύμφωνα με τον Παυσανία δεν ήταν Φωκείς, αλλά Φλεγύες, που διέφυγαν στην Φωκίδα, από τον Ορχομενό.

Τατσόπουλος: Το εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα τρόμαξε τον Μίχο -Ετσι καταλαβαίνουν οι σφίχτερμεν με το μυαλό κατσαρίδας

Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στα έδρανα της Βουλής περιέγραψε με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποιός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον βουελυτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Tank Man: Τι απέγινε ο άντρας που σταμάτησε τα τανκ στη Τιενανμέν;

Η εικόνα του του Άγνωστου Επαναστάτη που έγινε σύμβολο της αντίστασης, της δύναμης και της ελευθερίας δεν έχει ξεχαστεί

Είκοσι πέντε χρόνια έχουν περάσει από τη βίαιη καταστολή των φιλοδημοκρατικών διαδηλώσεων στην πλατεία της αιώνιας γαλήνης του Πεκίνου, όταν τα τανκ εισέβαλαν στην πλατεία Τιεν-αν-μέν και σκότωσαν εκατοντάδες διαδηλωτές.

Λάσπη από Χρυσή Αυγή: Κατηγορεί 7 υπουργούς και στελέχη της ΝΔ για ...ακροδεξιά κλίση

Ολομέτωπη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και σε συγκεκριμένα στελέχη, βουλευτές, υπουργούς ακόμα και στον πρόεδρο της Βουλής, εξαπέλυσαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι προσήλθαν στη Βουλή και μίλησαν στην συνεδρίαση για την άρση της ασυλίας τους.

Αυτό είναι το κομμένο αυτί του Βαν Γκογκ -Το έφεραν στη «ζωή» από πραγματικά κύτταρα συγγενή του [εικόνα]

Λύση στον... μύθο με το αυτί του σπουδαίου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ επιχειρεί να δώσει ένα νέο πείραμα που πραγματοποιήθηκε σε νοσοκομείο της Βοστώνης 124 χρόνια μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Δείτε την «αμαζόνα» του Μεϊμαράκη που... έκλεισε τη Βουλή

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα η κοκκινομάλλα αστυνομικός που θυροκόλλησε το Προεδρικό Διάταγμα για την έναρξη των θερινών τμημάτων

Το δικό της... φανατικό κοινό στη Βουλή έχει αποκτήσει η κοκκινομάλλα αστυνομικός που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο της Ολομέλειας.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΕΔΡΑ! ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ! Καμμένος σε ΚΟ: Αποστάτες, ενορχηστρωμένο σχέδιο οι αποχωρήσεις

Για «αποστασίες» και «ενορχηστρωμένο σχέδιο» έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη σκιά των παραιτήσεων Καπερνάρου και Ιατρίδη.

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Μισέλ Ροκάρ: Βρετανοί φύγετε από την Ευρωπαϊκή Ένωση


Την πλέον σκληρή γλώσσα κατά της Βρετανίας χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μισέλ Ροκάρ, εκ των ισχυρότερων υπέρμαχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από την Ένωση.

Άδωνις: Πώς ο Πύρρος Δήμας σταμάτησε τον Μίχο από το να επιτεθεί στον Τατσόπουλο

«Ο Ολυμπιονίκης από την Χειμάρρα έσωσε την τιμή της Βουλή αποτρέποντας τον τραμπούκο της ΧΑ», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε άτακτη οπισθοχώρηση ανάγκασε ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο που κινούνταν απειλητικά εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής... προκειμένου να μην ανεξαρτητοποιηθούν άλλοι ΑΕροψεκασμένοι

Το κλείσιμο της Βουλής κυκλοφορούσε έντονα ως φήμη, και σήμερα ελήφθη η επίσημη απόφαση και θυροκολήθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης. Η βουλή θα κλείσει για δύο εβδομάδες ώσπου να ανοίξουν τα θερινά τμήματα του Κοινοβουλίου.

NYT: Δείτε τι αγοράζετε με 4 εκατ. δολάρια στη Μύκονο

Αφιέρωμα σε βίλα πέντε υπνοδωματίων, με θέα στις παραλίες της Λιας και του Καλαφάτη, που πωλείται αντί 3,97 εκατ. δολαρίων (2,9 εκατ. ευρώ) πραγματοποιούν οι New York Times. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, το γεγονός ότι η Μύκονος απευθύνεται στο διεθνές τζετ σετ προστάτευσε το νησί, σε ένα βαθμό τουλάχιστον, από τα οικονομικά προβλήματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Βίντεο-Επικός Δήμαρχος: "Είμαστε η «Βενετία της Δημοκρτατίας»-Με πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς και μου είπε: Νίκο από μένα ότι θες"!!

Αποκαλεί το Μεσολόγγι «Βενετία της Δημοκρατίας» - «Ο πρωθυπουργός της χώρας μου τηλεφώνησε και μου είπε ένα μήνυμα: Νίκο Καραπάνε ό,τι θες για το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι», είπε ο κ. Καραπάνος το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαΐου

Θέμα ηγεσίας από τον Θάνο Μωραϊτη! Με άρθρο - καταπέλτη κατηγορεί τον Βενιζέλο για εκτός τόπου και χρόνου θριαμβολογία

Με ένα σκληρό άρθρο με το οποίο απευθύνεται στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ζητώντας του επι της ουσίας να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος αλλά και σε άλλους συντρόφους του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης αναφέρεται στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς αλλά και συνολικά στην μελλοντική πορεία της παράταξης.

Δίκη Π. Φάληρο: Δέκα χρόνια κάθειρξη στο φοιτητή για την επίθεση με μαχαίρι σε μαθητή

Ο Αποστολόπουλος οδηγείται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του - Στο άκουσμα της απόφασης η μητέρα του κατηγορουμένου ξέσπασε σε λυγμούς

Να «σπάσει» τα ισόβια και να πετύχει τη μικρότερη δυνατή ποινή για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατάφερε ο φοιτητής Θεολογίας Γ. Αποστολόπουλος, ο οποίος δικάστηκε στοπ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την επίθεση στο μαθητή ΦΔ, έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο, πριν από ένα χρόνο.

Άδωνις: Τα απογευματινά χειρουργεία βάζουν τέλος στα «φακελάκια» και τα «βαλιτσάκια»

«Δίνουμε την ευκαιρία στους ασθενείς που επιλέγουν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, να κάνουν την εγχείρησή τους γρηγορότερα» είπε ο υπουργός Υγείας

«Στοπ» στις διαδρομές του μαύρου χρήματος μέσα στα δημόσια νοσοκομεία θα θέσουν τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

ΦΩΤΟ: Η ενδεκάδα του μουντιάλ... σύμφωνα με το Twitter

Απαρτίζεται από τους παίκτες με τις περισσότερες αναφορές για τη θέση που παίζουν:

ΒΙΝΤΕΟ-Σ@εξ με πυροτεχνήματα -Ρουκέτα σκάει δίπλα σε γυμνό ζευγάρι πάνω σε βράχο

Ένα νεαρό ζευγάρι απολαμβάνει τις ...ιδιαίτερες στιγμές του, πάνω σε έναν βράχο, δίπλα στον ποταμό Κάμπερλαντ των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά ένα βεγγαλικό σκάει δίπλα στα κεφάλια τους.

Τα 150 χρόνια του Λευκού Πύργου σε 2 λεπτά (VIDEO)

Απολαύστε τη συμπρωτεύουσα μέσα από τον χρόνο
 
Η Ομάδα «Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης» στο Facebook παρουσιάζει 150 χρόνια φωτογραφιών του Λευκού Πύργου.

ΦΩΤΟ: Αυτή έγραψε σήμερα εξετάσεις... η επιτυχία της θεωρείται δεδομένη

Ανεξάρτητα του τι έγραψε, είναι σίγουρο ότι στη ζωή θα πάει μπροστά αφού το μέλλον της προδιαγράφεται λαμπρό:

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ιρίνα Σάικ κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά... ολόγυμνη

Στροφή, άκρως εντυπωσιακή, στην καριέρα της κάνει η Ιρίνα Σάικ η οποία συμμετέχει σε νέα ταινία με θέμα τη ζωή του μυθικού ήρωα Ηρακλή.

Η Σάικ ενσαρκώνει το ρόλο της Μεγάρας, της γυναίκας του Ηρακλή με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και την οποία... σκότωσε μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Αναστασιάδης είναι ο ηγέτης χώρας της ΕΕ που θα είναι στον Σκορπιό – Ποια η σχέση των κόρων του με τον Ριμπολόβλεφ;

Ο ολιγάρχης Νμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους εκλεκτούς του καλεσμένους στο πλέον διάσημο ιδιωτικό νησί στον κόσμο, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Εκαταερίνα…
Μετά από χρόνια σιωπής και ηρεμίας ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού έχει την ευκαιρία να επιδείξει το πιο ακριβό απόκτημα της προσωπικής του συλλογής στο διεθνές jet set με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Εκατερίνα.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ! Τραυματισμένες καθαρίστριες καταγγέλλουν

Υπ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: Το έπος της χθεσινής μέρας ήταν το μπανταρισμένο πόδι καθαρίστριας μέχρι το γόνατο... λόγω θλάσης σε μυ και διαστρέμματος στον αστράγαλο

Δύο καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών που τραυματίστηκαν στα χθεσινά επεισόδια καταγγέλλουν...

«Δεν ντρέπεσαι να με κοιτάς στα μάτια ρε;» Σε ποιον το είπε ο Παππάς

Την ώρα που όδευε προς το βήμα της Βουλής προκειμένου να μιλήσει για την άρση της ασυλίας του, ο προφυλακισμένος βουλευτής, της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κοντοστάθηκε μπροστά στα υπουργικά έδρανα.

Τότε, απευθυνόμενος στον...

BINTEO-Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια: Οι καθηγητές της πούτσ@ς με τις καθαρίστριες

Οι καθηγητές που είναι σε διαθεσιμότητα κατασκηνώνουν μαζί με τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών.

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών -Γιορτάζει τον τίτλο με μια αισθησιακή φωτογράφιση [εικόνες & βίντεο]

«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος». Αυτό πρέπει να σκεφτόταν η Ρέιτσελ Στίβενς, η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έχει στεφθεί ποτέ από τους αναγνώστες του FHM «Η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς», αναδείχθηκε, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που έγινε, «Η πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών». Η τραγουδίστρια γιόρτασε το γεγονός με μια σέξι φωτογράφιση...

ΒΙΝΤΕΟ-«Μη μ'ακουμπάει κανείς» -Η είσοδος Μιχαλολιάκου στη βουλή, τα συνθήματα και η Ουρανία

Στην αγκαλιά του Νίκου Μιχαλολιάκου έτρεξε η κόρη του, Ουρανία, με το που αντίκρισε τον πατέρα της στους διαδρόμους της βουλής την ώρα που οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταφέρονταν στην αίθουσα της ολομέλειας για την συζήτηση επί της άρσης ασυλίας τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς Μιχαλολιάκου-Τατσόπουλου

"Ροντέο" έχει γίνει η Βουλή με διαδοχικούς καβγάδες. Μιχαλολιάκος εναντίον Τατσόπουλου και Παππάς εναντίον Μαρκογιαννάκη.

Μουρούτης: Δεν συνάντησα ποτέ κανέναν Χρυσαυγίτη - Είναι αθλιότητα

Αντώνη κανόνισε να τον φάμε και αυτόν όπως τον Φαήλο επειδή θα αρχίσει το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετεί όσα λέει ο Μιχαλολιάκος τον οποίο κατά τ'άλλα τον θεωρούν ναζί

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Μουρούτη στην τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου ότι ήταν αρκετές οι φορές που είχαν συναντηθεί μέσα και έξω από τη Βουλή.

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε τα εξής:

Αρση ασυλίας για τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό με παρόν Νικολόπουλου και αποχώρηση ΑΝΕΛ

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιαννης Λαγός θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς από την καταμέτρηση της ψηφοφορίας...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Δύο δισ. ευρώ ξεχασμένα στα υπόγεια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων -Θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες

Μετά τους αδρανείς λογαριασμούς, άλλος ένας κρυμμένος θησαυρός που εδώ και χρόνια δεν έχει κατόχους, περιέρχεται στο Δημόσιο για αξιοποίηση.

Πρόκειται για αρκετά σεβαστό ποσό που πλέον αποδεσμεύεται από τα... υπόγεια του Ταμείου και μπορούν να δοθούν για κοινωνικές δράσεις του κράτους και φυσικά σε ευπαθείς ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό το ποσό βρίσκεται περίπου έναν αιώνα στα αζήτημα.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ! Παππάς: Υπάρχουν πολλοί Μπαλτάκοι στη ΝΔ-Λαγός: Εχετε μπλέξει άσχημα μαζί μας

Με προσωπικές καταγγελίες εναντίον του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και εναντίον βουλευτών τους οποίους αποκάλεσε «αθλίους», προκάλεσε σάλο στη Βουλή ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε μήνυση εναντίον του και ο Ιγνατίου του απαντάει

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι θα υποβάλει μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, εξαιτίας δημοσιευμάτων του, εναντίον του ακροδεξιού μορφώματος.

Εντυπωσιακές προσγειώσεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου... πάνω απ'τα κεφάλια των λουομένων

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με το αροδρόμιο Princess Juliana στο Σεντ Μάρτιν λόγω του ότι βρίσκεται κοντά στην παραλία με αποτέλεσμα τα αεροπλάνα να πετούν σε απόσταση αναπνοής από τους λουομένους (κάτι που το καθιστά και τουριστικό αξιοθέατο), ωστόσο, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με ένα ελληνικό αεροδρόμιο. Αυτό της Σκιάθου.

Προεόρτια στην Αλβανία έκαναν οι Ριμπολόβλεφ και οι μεγιστάνες φίλοι τους -Το κοκτέιλ πάρτι στους Αγιους Σαράντα [βίντεο]

Στάση στην... Αλβανία και συγκεκριμένα στους Αγιους Σαράντα για τα προεόρτια, έκαναν 65 καλεσμένοι της Αικατερίνας Ριμπολόβλεβα πριν φθάσουν στο Σκορπιό για το πάρτι της χρονιάς, απόψε, στο θρυλικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση.

Παπαγεωργόπουλος: Βλακώδης ο τρόπος υπεξαίρεσης-Δεν είχα πρόβλημα χρημάτων

Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια της υπεξαίρεσης από το ταμείο του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα οποία κατηγορείται και προφυλακίστηκε. Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μίλησε με αριθμούς, και για τα χρήματα που έπαιρνε κάθε μήνα ο ίδιος και η γυναίκα του.

Παρέλαση επενδυτών στην Αθήνα -Ενδιαφέρον από Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Κουβέιτ και στο βάθος... Coca-Cola

Αν οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τον ανασχηματισμό, το επόμενο 10ημερο θα είναι καθοριστικό για το επενδυτικό πλάνο που επιθυμεί να «τρέξει» η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ! Πάγκαλος: ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συγκυβερνήσουν

Δυνατή θεωρεί ο Θόδωρος Πάγκαλος μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, «εγώ βλέπω τα πάντα ανέφερε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ άλλοτε υπόδικοι, άλλοτε στα γουναράδικα και άλλοτε να μας επιτίθενται οι τραμπούκοι του».

Στα μαλακά πέφτει ο μαλ@κας ΧΑυγίτης που επιτέθηκε στο βλήμα του Παλαιού Φαλήρου

Και φυσικά το θύμα της επίθεσης ήταν βλάκας αφού καθόταν και δούλευε ή προπηλάκιζε, έστω και ψυχολογικά, την άλλη που είχε γκόμενο ΧΑυγίτη... Ο γνωστός κόκκινος φασισμός της αριστεράς "θα σου πω εγώ με ποιον θα τα φτιάξεις" συνάντησε τον αυθεντικό φασισμό "τώρα θα δεις τι θα σου κάνω ρε"

Ηπιότερη ποινική μεταχείριση θα έχει ο 23χρονος κατηγορούμενος Γιώργος Αποστολόπουλος αν γίνει δεκτή η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας του μεικτού ορκωτούς εφετείου, αφού πρότεινε την μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 15χρονου μαθητή ΦΔ σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

ΒΙΝΤΕΟ με τους Ταλιμπάν να παραδίδουν τον Αμερικανό στρατιώτη

Οι Ταλιμπάν έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο  που δείχνει την παράδοση του αμερικανού λοχία Μπόου Μπέργκνταλ στον αμερικανικό στρατό κοντά στην αφγανική μεθόριο με το Πακιστάν στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής με πέντε μαχητές που κρατούνταν στη φυλακή, η οποία βρίσκεται στη βάση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στο Γκουαντάναμο της Κούβας.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ! ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! Υπ. Υγείας -Νεκροί λάμβαναν χρήματα για υπηρεσίες ψυχικής υγείας

Φαίνεται τελικά πως ακόμα και την εποχή της λιτότητας και της κρίσης, πάντα θα βρίσκονται κάποιοι που θα βρίσκουν παραθυράκια για να προσπορίζονται χρήματα που δεν δικαιούνται.

Συγκεκριμένα αρκετά «λαυράκια» εμφανίστηκαν στον έλεγχο που έκανε η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Υγείας, σχετικά με την χρηματοδότηση των μονάδων ψυχικής υγείας.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ Μιχαλολιάκου: Προσπαθούσα να γίνω τροχός του συστήματος και μπροστά τάιζα τα πρόβατα επανάσταση και από πίσω μιλούσα με τους «προδότες» Μουρούτη κ 2 υπουργούς

Ενας μαινόμενος Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε το λόγο στη Βουλή και αναλώθηκε σε κουτσομπολιό που θρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ και αστειότητες του στυλ "είχα και το κινητό του Μουρούτη και 2 υπουργών στο κινητό μου αλλά δεν το λέτε"... λες και ακόμα κι αν λέει αλήθεια,  αποδεικνύει κάτι το ότι κάποια στιγμή ο Μπαλτάκος προφανώς...