06 Ιουνίου 2014

Oι 10 θεές του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ

Είναι γνωστό ότι οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι Ελληνίδες. Όταν, βέβαια, αναφερόμαστε σε όμορφες παρουσίες δεν πάει το μυαλό μας σε αθλήτριες. Που να δείτε, όμως, τις μπασκετμπολίστριες που έχει η χώρα μας.

Γυμνοί ποδηλάτες κατέκλυσαν τη Θεσσαλονίκη (Photo-Βίντεο)

Μια κυριολεκτικά γυμνή ποδηλατοδρομία με μηνύματα για την ΕΥΑΘ, τις παραλίες και το χρυσό, έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! Ράλι πτώσης του εληνικού spread που έπεσε κάτω από τα επίπεδα Φεβρουαρίου του 2010!

Σε ράλι τιμών στα ομόλογα της Ελλάδος, αλλά και των υπολοίπων χωρών της περιφέρειας, οδηγούν τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Παιγνίδια με την Αγιά Σοφιά παίζει ο Ερντογάν

“Πρώτα να γεμίσουμε το Σουλτάναχμέτ που είναι δίπλα και μετά βλέπουμε”, ήταν η απάντηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σε αυτούς που φώναζαν να ανοίξει η Αγιά Σοφιά για μουσουλμανική προσευχή κατά την διάρκεια των εγκαινίων του τζαμιού στο Ορτάκιοϊ.

ΦΩΤΟ-Δείτε πως είναι σήμερα τα sex symbols του '80

Πρωταγωνίστησαν σε μερικές από τις πιο αισθησιακές ταινίες στη δεκαετία του’ 80 και αποτέλεσαν τα sex symbols της εποχής. Ο χρόνος, όμως, είναι αμείλικτος και γι’ αυτές όπως θα διαπιστώσετε από το πώς είναι σήμερα. Κάποιες βέβαια διατηρούνται καλύτερα σε σχέση με άλλες.

Μπαλτάκος: Πολλοί μίλαγαν με πολλούς -Στόχος ήταν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Εμμένει στην στάση του ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος επισημαίνει πως δεν ήταν ο μοναδικός που συνομιλούσε με χρυσαυγίτες.

Τι είπε ο πρώτος άνθρωπος που είδε την Φαίη Μπλάχα μετά τον ΑΓΡΙΟ ξυλοδαρμό της

​Ο Βικ Σαρέλ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο ο Βαγγέλης Στεφανάκης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, το μοιραίο εκείνο βράδυ και την πήγαν μαζί στο νοσοκομείο.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ: Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑίων με Ρωμαιοκαθολικούς

Σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο και μέλη της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος.

ΦΩΤΟ: Το προπονητικό κέντρο της εθνικής στη Βραζιλία

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα καταλύσει στο Αρακαζού της «χώρας του καφέ», πόλη που θα αποτελέσει τη βάση της κατά τη διάρκεια των αγώνων της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απόφαση του Γεωργιάδη για το πλαφόν συνταγογράφησης

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, καθορίζονται τα ελάχιστα ποσοστιαία όρια συνταγογράφησης φαρμάκων δραστικών ουσιών που δεν τελούν υπό καθεστώς προστασίας, καθώς και το όριο δαπάνης συνταγογράφησης φαρμάκων.

15ΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΤ Ο ΣΑΚΚΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Κουκούτσης... ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ...

Αντε να κατανοήσουμε τις προφυλακίσεις σε κάτι καραγκιόζηδες όπως τον Μπούκουρα που έκαναν και κάτι μαγκιές... αλλά ο Κουκούτσης ρε; Είναι πιο επικίνδυνος δηλ. από τον Σακκά που σας εξαφανίστηκε επειδή τον είχατε ελεύθερο... για να μη μιλήσουμε για τον Μαζιώτη... ΕΛΕΟΣ 

Με περιορισμό κατ´ οίκον υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με εξαίρεση τη μετάβαση του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και τη μετάβαση του σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης.

ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ; ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ! ΦΩΤΟ-Χαμογελαστή στο κτήμα της η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, ευδιάθετη και χαμογελαστή στο κτήμα της... Τις φωτογραφίες ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο ο συγγραφέας Σπύρος Δραϊνάς, που έχει γράψει και τη βιογραφία του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κίνητρα Άδωνι για επικουρικούς γιατρούς στις άγονες περιοχές

Ο υπολογισμός εις διπλούν της προϋπηρεσίας - Η δυνατότητα συνυπηρέτησης με απόσπαση στην περιοχή, δυο από τα κίνητρα

Κίνητρα σε γιατρούς για την τοποθέτησή τους σε άγονες περιοχές υιοθετεί το υπουργείο Υγείας.

Η Γερμανία επέστρεψε στην Ελλάδα δύο έργα τέχνης του κυκλαδικού πολιτισμού0

Πρόκειται για ειδώλια του Κυκλαδικού Πολιτισμού συμβολίζουν τη στιγμή της γέννησης της Ευρώπης

Ο Υφυπουργός του Υπουργείου Επιστήμης, Έρευνας και Πολιτισμού του Κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης κ. Γιούργκεν Βάλτερ επέστρεψε την Παρασκευή στην Ελλάδα, παρουσία του Διευθυντή του Κρατικού Μουσείου Μπάντεν κ. Χάραλντ Ζίμπενμοργκεν, δύο μοναδικά έργα μεγάλης καλλιτεχνικής και υλικής αξίας του προ-ομηρικού κυκλαδικού πολιτισμού που βρίσκονταν στην κατοχή του Badisches Landesmuseum (Κρατικού Μουσείου Μπάντεν).

8.602 κινητά παρακολουθούνται στην Ελλάδα

Ένα χρόνο μετά τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν και μέσα σε 40.000 σελίδες, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, «ξεσκεπάζει» τις κυβερνήσεις που παρακολουθούν τους πολίτες τους σε 29 χώρες

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις σχετικά με τις παρακολουθήσεις πολιτών μέσω δικτύων επικοινωνίας, εκ των οποίων κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΜΥΡΙΣΑΝ ΑΙΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ: Αύξηση ακόμη και 100% στις τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Ήδη, οι πληρότητες σε πολλές τουριστικές περιοχές της χώρας φτάνουν στο 90% - Η αυξητική τάση θα συνεχιστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, κάνοντας τις διακοπές άπιαστο όνειρο για τους 'Ελληνες

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα πλέον και οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο στις ξενοδοχειακές τιμές.

Αυτά είναι τα νομοσχέδια που θα συζητηθούν στα θερινά τμήματα της Βουλής

Σημαντικά νομοσχέδια εκκρεμούν μετά τη λήξη της Συνόδου της Βουλής και που, πιθανότατα, θα πρέπει να συζητηθούν από τα Θερινά Τμήματα ή από τον Οκτώβριο, με τη νέα Σύνοδο.

Ο Έλληνας που προστατεύει τη Νέα Υόρκη από τις μέλισσες

Ένας Έλληνας έχει αναλάβει μία από τις πιο δύσκολες δουλειές στη Νέα Υόρκη. Ο Αντώνης Πλανάκης, βετεράνος αστυνομικός στο Αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, έχει προαχθεί σε ειδικό ντετέκτιβ για την προστασία των Νεοϋορκέζων από τις μέλισσες.

Οι Έλληνες της απόβασης στην Νορμανδία - Ποιοι ήταν πως πολέμησαν

Σήμερα 6 Ιουνίου συμπληρώνονται 70 χρόνια από την απόβαση των Συμμαχικών Δυνάμεων στη Νορμανδία. Στις επιχειρήσεις πήραν μέρος και Δωδεκανήσιοι πολεμιστές.

Μεταξύ αυτών, γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο F/B ο παλαίμαχος δημοσιογράφος της Ρόδου Γιώργος Ζαχαριάδης, ήταν ο αείμνηστος Κλεάνθης Ζερβός(πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) ως ανθυποπλοίαρχος στην κορβέτα "Κριεζής" και ένας Καστελλοριζιός, ο Στάθης Παπαστατικός.

Μένει ή φεύγει ο Άδωνις;

Γράφει:  Αιμίλιος Νεγκής

Ιδού η απορία... που λέει και ο Σαίξπηρ. Απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί να δοθεί ακόμη. Πιστεύω όμως ότι κάνουμε λάθος ερώτημα. Το σωστό θα ήταν: Να μείνει ή να φύγει ο Άδωνις;

Πριν απαντήσω στο σωστό ερώτημα, θα προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά. Και άλλα τόσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Σαν τις μεταγραφές των μεγάλων ομάδων το καλοκαίρι. Και εδώ ισχύει ότι όπου ακούς πολλά κεράσια...

Eλληνίδα παρουσιάστρια: «ωχ! Το αιδοίο μου είναι έξω!»

Τι είπε για το σέξι… ατύχημα που είχε στην παραλία

​Nα βγει από την θάλασσα πήγε γνωστή παρουσιάστρια, μόνο που βγήκε από την θέση του το μικροσκοπικό μπικίνι της και φάνηκε το… αιδοίο της!

ΠΙΝΑΚΑΣ: Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ... το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ δηλ.

Κρατικοδίαιτοι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι, κακομαθημένοι της πρέφας στα καφενεία και των επιδοτήσεων καθώς και οι αμόρφωτοι που βγάζει το ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης έτσι όπως το εκσυγχρόνισε το ΠΑΣΟΚ... αυτοί αποτελούν πλέον τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ και άντε να τους νικήσεις: 

Εγκώμια της Tagesspiegel για τις μεταρρυθμίσεις

Εγκώμια για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου.

Προέρχονται από μελέτες της τράπεζας Berenberg και του Lisbon Council, μιας δεξαμενής σκέψης που ασχολείται με θέματα όπως...

Φωτογραφίες: Απίστευτη βίλα στην Τήνο - Διαθέτει πισίνα που λειτουργεί ως καμουφλάζ

Το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει να κάνει με μία εξοχική κατοικία σε προνομιακή θέση και εντυπωσιακή θέα

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ημέρες το πρότζεκτ Mirage House από το αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας «Kois Associated Architects» που αφορά σε μία βίλα στην Τήνο.

Τα μαζεύει ο Σκουρλέτης: Δεν αρνούμαι την ανάγκη συναινέσεων για την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

«Δεν αρνούμαι την ανάγκη συναινέσεων για την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», ανέφερε για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Την θέση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας και επιτρόπου της χώρας μας στην ΕΕ, ξεκαθάρισε ο  εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας ότι αν τους ζητηθεί θα καταθέσουν πρόταση.

ΡΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ! Πάτησε γκάζι η αγορά αυτοκινήτου

Αύξηση 48,7% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Μάιο εφέτος, καθώς κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 10.165 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 6.837 αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του 2013 (στα επιβατηγά, η αύξηση είναι 49,2%). Τον Μάιο πέρυσι σε σύγκριση με τον Μάιο 2012, είχε καταγραφεί αύξηση 0,2% (στα επιβατηγά, η αύξηση ήταν 0,3%).

Το α' πεντάμηνο εφέτος...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! "Ξεφουσκώνουν" γρήγορα οι εξαγωγές

Επιταχύνεται ο ρυθμός μείωσης των εξαγωγών, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτά η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών κατά το µήνα Απρίλιο 2014 ανήλθε στο ποσό των 2.019,5 εκατ. ευρώ έναντι 2.552,8 εκατ. ευρώ σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο µήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας µείωση 20,9%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή η μείωση ήταν 12,4%.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΝΕ! ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ; «Οι Έλληνες δεν καταδέχονται να μαζέψουν φρούτα»

Και βρήκαν ευκαιρία τα λαμόγια οι μεγαλοκαλλιεργητές να διαμαρτυρηθούν επειδή πρέπει να απασχολούν νόμιμα αλλοδαπούς και δεν θα τους περισσεύουν λεφτά για τις πουτάν@ς... τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα'χεις όλα στη ζωή 

Σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει είναι τουλάχιστον παράδοξο να μην μπορούν να βρεθούν “χέρια” να εργαστούν στη συγκομιδή φρούτων, όπως στα κεράσια και τα ροδάκινα. Οι παραγωγοί της Β. Ελλάδας, αγωνιούν ότι οι καρποί, που δεν χτυπήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών, θα σαπίσουν πάνω στα δέντρα αν ακολουθήσουν πιστά το γράμμα του νόμου, καθώς δεν βρίσκουν εργατικό δυναμικό είτε Έλληνες, είτε αλλοδαπούς για να τους μαζέψουν.

ΥΠΟΙΚ: Koινωνικό μέρισμα σε άλλους 120.689 δικαιούχους

Πιστώθηκε σήμερα στους λογαριασμούς 120.689 νοικοκυριών που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι 3 Ιουνίου 2014, «κοινωνικό μέρισμα» ύψους 77.343.674 ευρώ.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νοικοκυριών που έλαβε μέχρι σήμερα το «κοινωνικό μέρισμα» διαμορφώνεται σε...

Το ΣΔΟΕ κατάσχεσε 20 εκατ. λαθραία τσιγάρα

Σημαντική επιτυχία στην προσπάθεια καταπολέμησης του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής σημείωσαν χθες οι υπάλληλοι του τμήματος δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, σε συνεργασία με το Ε’ τελωνείο Πειραιά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΘΟΛΩΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚ@! Στεφανάκης: Θόλωσα, βγήκα εκτός εαυτού-Της έριξα δυο χαστούκια, μπορεί και δυο μπουνιές, δεν θυμάμαι

Ξεκίνησαν σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης, πριν από έναν χρόνο, στη Νέα Μάκρη από το φίλο της, Βαγγέλη Στεφανάκη, ο οποίος διατηρούσε παράλληλα σχέση με την αδελφή της.

Τι συζήτησαν ο Σαμαράς και ο ασυνόδευτος Καραμανλής

Τι είπαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς όταν κατάφεραν να κάτσουν μόνοι στο μπαλκόνι του Αχιλλέα Καραμανλή κατά το χθεσινό δείπνο για 16 άτομα μόνο; Τι σέρβιρε η οικοδέσποινα Νίκη Καραμανλή; Οι απαντήσεις έχουν ενδιαφέρον καθώς χθες ήρθαν περισσότερο κοντά από ποτέ ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε μια καθοριστική στιγμή για την κυβέρνηση ενόψει ανασχηματισμού.

ΦΩΤΟ: Ουρανία και Ζαρούλια διασκεδάζουν και χορεύουν σε ταβέρνα

Λίγο πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, η κόρη του Ουρανία και η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια το έριξαν έξω. Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στον Άγιο Στέφανο.

Συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη - Τι είπαν

Συνάντηση στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Μουρούζη είχαν πριν σπό λίγη ώρα ο Αντώνης Σαμαράς με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Πρωθυπουργός και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν...

Ψαριανός: Αν συγκυβερνούσαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ζητούσα άσυλο στα Τίρανα

Εκτός μιας μεγάλης συνεργασίας των δυνάμεων που συγκροτούν τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς θέτει την «ευρωσκεπτικιστική» πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ ο Γρηγόρης Ψαριανός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Στο 0,9% η διορθωμένη ύφεση το α΄τρίμηνο σε σχέση με το 1,1% που προβλέπονταν

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το α΄ τρίμηνο του 2014 το ΑΕΠ να μειώθηκε κατά 0,9%, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πτώση κατά 1,1%.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, η επί τα βελτίω διόρθωση της εξέλιξης του ΑΕΠ προέκυψε από...

ΦΩΤΟ-Το ΠΑΣΟΚ έψαξε και βρήκε τον ΣΥΡΙΖΑίο «φουσκωτό» μπράβο που συνόδευε τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Τον ΣΥΡΙΖΑίο που στέκεται στην κολόνα δίπλα από τις καθαρίστριες που διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται πως είχε ενεργό ρόλο στη διαμαρτυρία των απολυμένων γυναικών από το υπουργείο Οικονομικών, έψαξαν και βρήκαν οι άνθρωποι του κόμματος.

Νέες αποκαλύψεις στη δίκη της Φαίης: Ο αδιάφορος πατέρας και το ερωτικό βίντεο για το οποίο μιλούσε όλη η Νέα Μάκρη

Με την κατάθεση του Σταύρου Πασχάλη, πρώην συζύγου της αδελφής της Φαίης Μπλάχα, Μαριαλένας, συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία της νεαρής κοπέλας. Ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας υπερασπίστηκε την κατηγορούμενη υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού του Στεφανάκη.

Το RT μπριζώνει τους πατριώτες του κ@λου: Έχουν εφιάλτες στη Λέσχη επειδή η ΧΑ στην τρύπα που λέγεται Ελλάδα πήρε 10%

Ναι αμέ τι να σας πω! Με μαύρους κύκλους πηγαίνουν στις δουλειές τους τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...

Γράφτηκαν πολλά για την περιβόητη συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Marriott της Κοπεγχάγης. Πληροφορίες που κινούνται στο όριο της συνωμοσιολογίας, της πολιτικής και της διπλωματίας.

O Σαμαράς με τσαντάκι μπανάνα στη μέση και ο Βενιζέλος με βερμούδα «βγήκαν» στο Σύνταγμα [εικόνες]

Λίγο αφηρημένος να περπατούσε χθες κάποιος στο Σύνταγμα θα σταματούσε σαστισμένος αντικρύζοντας τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με κοντομάνικο πουκάμισο και μαύρο τσαντάκι γύρω από τη μέση, και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πιο ανάλαφρο από ποτέ με βερμούδα.

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη -Ο άνδρας που ερωτεύτηκε περισσότερο από τον Παπαμιχαήλ

Πιπεράτες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και συγκεκριμένα για τον μεγάλο έρωτα και το γάμο της με τον Γιώργο Ηλιάδη αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας στην αυτοβιογραφία του «Ξέρω κάποια αστέρια...».

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΑΔΩΝΙ! Ενα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Ευγενία Μανωλίδου

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο την Παρασκευή στις 11.50 στο ΙΑΣΩ, η Ευγενίδα Μανωλίδου, λίγες ώρες αφότου εισήχθη στο μαιευτήριο.

Παντρεύεται ο γιός του ΓΑΠ-Κυκλοφόρησε η αγγελία γάμου [εικόνες]

Παντρεύεται ο γιός του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας. Το ζευγάρι, επέλεξε να δημοσιεύσει την αγγελία στην καθημερινή εφημερίδα «Ο Λόγος» πανελλήνιας εμβέλειας αλλά με μικρή κυκλοφορία, προσπαθώντας έτσι να αποφύγουν τη μεγάλη δημοσιότητα.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ...: "Σταματά η θεώρηση βιβλιαρίων υγείας"

«Τελειώνουν οριστικά οι ουρές και η ταλαιπωρία των πολιτών» στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας μετά τη σημερινή δημοσίευση της απόφασης του υπουργού Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση σχετικά με την ενεργοποίηση του συστήματος «Άτλας».

Κρήτη: Το ατύχημα που κάνει το γύρο των social media 101 χρόνια μετά - Η... απίστευτη σύμπτωση με τον αριθμό ''3''!

Ένα λεωφορείο έπεσε από τα τρία μέτρα και οι απίστευτες συμπτώσεις γίνονται θέμα συζήτησης έναν αιώνα μετά...

Tροχαίο με πτώση λεωφορείου στην Σταυρακιανή Καμάρα και τρεις τραυματίες;

Στρατηγικής σημασίας η κίνηση του Αρβανιτόπουλου για ίδρυση Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Θράκη. Ειδικά μετά τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα στην περιοχή.

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Τεχνολογικού Τομέα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα ιδρύσει το υπουργείο Παιδείας με απόφαση του Κ. Αρβανιτόπουλου, το οποίο θα έχει έδρα την Καβαλά, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα EΘΝΟΣ.


Ελούντα: Οι διακοπές της απόλυτης χλιδής του πρίγκηπα Σαλμάν - Ποιος είναι ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας!

Η άφιξη του πρίγκηπα έγινε θέμα συζητησης στην τοπική κοινωνία και όχι άδικα...

Λιμουζίνες, δεκάδες αποσκευές και... άρωμα χλιδής και πολυτέλειας περιελάμβαναν οι αφίξεις στο Ηράκλειο από την Σαουδική Αραβία με προορισμό την Ελούντα.

Υπέρ του Γιούνκερ οι Γερμανοί

Η πλειονότητα των Γερμανών πιστεύει ότι η εκλογή του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν θα πρέπει να σκοντάψει στις ενστάσεις της Μεγάλης Βρετανίας.

Παγκαλός: Αποδιοπομπαίος τράγος ο Θεοχάρης, έχει ήδη γράψει ιστορία

Aντίθετος στην παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη γενική γραμματεία Εσόδων αλλά και στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γιάννη Στουρνάρα από το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε την Παρασκευή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Β. Οικονόμου – Έφυγε από τη ΔΗΜΑΡ

Τον δρόμο της ... ανεξαρτησίας παίρνει από σήμερα ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου που έχει εκφραστεί ανοιχτά κατά των χειρισμών της ηγετικής ομάδας υπό τον Φώτη Κουβέλη, αλλά και με την προσέγγιση του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Ακόμα πιο κοντά Σαμαράς – Καραμανλής: Το μήνυμα του χθεσινού γεύματος

Τι έγινα ρε παπαγαλάκια; Στον Καμμένο και τον Αλέξη πότε θα εκφράσει ο Καραμανλής την εκτίμηση του κ@λου που τους έχει όπως μας λέτε; Καλά, περιμένετε να δείτε τι θα σας πει ο Αντώναρος κι ο Πάκης να παπαγαλίσετε και τα ξαναλέμε...

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφερε πιο κοντά το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

500 άτομα της λίστας Λαγκάρντ έχουν ελεγχθεί και σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα!

Καμπανίδια ακόμα και σε άτομα με μηδενικές καταθέσεις όπως ο οδοντίατρος από τη Βούλα αφού στον έλεγχο βρίσκονται άλλες κομπίνες

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στους φορολογούμενους που περιλαμβάνονται στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ, καθώς ήδη έχει ελεγχθεί το 25% των υποθέσεων και εκτιμάται ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος όλων των υποθέσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ! Mε απευθείας ανάθεση από τον Πελεγρίνη η καθαριότητα των Πανεπιστημίων;

Ρόμπα έγινε το λαμόγιο του ΣΥΡΙΖΑ! Ενώ αρχικά έλεγε ότι η Αρχή τους απέρριψε το διαγωνισμό και γιαυτό είναι σκουπιδαριό το Παν/μιο, μόλις βγήκε ο Πρόεδρος της Αρχής ελέγχου διαγωνισμών και του είπε ότι επρόκειτο για απευθείας ανάθεση  και γιαυτό απερρίφθη, το λαμόγιο την έκανε γυριστή και είπε "εν πάση περιπτώση έχουμε κάνει νέο διαγωνισμό" χωρίς να επιμείνει ότι ο ακυρωθείς ήταν νόμιμος...

Για απευθείας ανάθεση σε εταιρεία καθαριότητας, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τον νόμο, κάνει λόγο ο Δημήτρης Ράικος απαντώντας στους ισχυρισμούς του Θεοδόση Πελεγρίνη αναφορικά με το ζήτημα των σκουπιδιών στην φιλοσοφική σχολή Αθηνών.

Τέλος οι ανέσεις! Mε έναν Ρουμάνο και έναν Αλβανό στο κελί ο Άκης

Τις αποφάσεις για την κατανομή των κρατουμένων στα κελιά τις παίρνει το Συμβούλιο των Φυλακών

Μαζί με άλλους δύο κρατούμενους κρατείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος στον Κορυδαλλό.