07 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα εκλογών Αθήνας: Η τελική κατάταξη των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Ολοκληρώθηκε μετά από ένα περίπου μήνα (!!!) η καταμέτρηση των σταυρών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο δήμο της Αθήνας και έτσι στο 100% των τμημάτων
... η τελική κατάταξη είναι:

Διαβάστε αναλυτικά στο:www.logiastarata.gr/

ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ δασκάλα είχε σχέση με τον μαθητή της- Την πρόδωσαν τα τατουάζ της

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό.

Μια 34χρονη καθηγήτρια Αγγλικών, η Μπρίαν Λαντ Άλτις, από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ!! Η φανέλα της Εθνικής δεν άρεσε στον Τερενς Κουίκ και «σχεδίασε» τη δική του [εικόνες]

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ έστειλε επιστολή-καταγγελία στον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ. Ο κ.Κουίκ υποστηρίζει πως η ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ κοιτάει προς τα παπούτσια.

Πύρρος Δήμας: Ευτυχώς γι' αυτόν που γύρισε πίσω

"Ευτυχώς γι' αυτόν που με άκουσε και γύρισε πίσω. Διαφορετικά δεν ήξερα τι θα γινόταν" έλεγε ο Πύρρος Δήμας για τον βουλευτή Νίκο Μίχο, όπως γράφει ο Βηματοδότης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ: Νήπιο καπνίζει στην Κίνα και οι περαστικοί γελάνε!

Σοκ έχουν προκαλέσει στην Κίνα οι εικόνες ενός νηπίου που καπνίζει.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι αρκετοί άνθρωποι περνούν μπροστά από το παιδί, αλλά κανείς δεν αντιδρά και δεν του παίρνει το τσιγάρο από το χέρι.

"Λαβράκια" έβγαλαν οι φορολογικοί έλεγχοι

Εκτεταμένους φορολογικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιχειρήσεις, ιατρεία, οδοντιατρεία και οδοντοτεχνικά εργαστήρια, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

ΣΙΓΑ ΡΕ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Τόμσεν σε Θεοχάρη: Πες μου τι έγινε, να πάρω την Μέρκελ να το λύσω

Η στήριξη της Τρόικα στο πρόσωπο του Χάρη Θεοχάρη φάνηκε και από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ημέρα της παραίτησης του πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, με την οποία εκφραζόταν ανησυχία έπειτα από την απομάκρυνσή του. Υπάρχει όμως κι ένα άγνωστο περιστατικό, το οποίο δείχνει σε μεγαλύτερο βαθμό τη σχέση των δύο πλευρών.

Πώς να μειώσετε το λογαριασμό του ρεύματος -Οι «έξυπνες» λύσεις που προτείνει η ΔΕΗ

Μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να φέρουν σημαντική μείωση του λογαριασμού του ρεύματος. Απλές συνήθειες που έχουν όλοι και εν αγνοία τους προκαλούν μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας μπορούν να γίνουν εύκολα παρελθόν και αυτό θα έχει άμεσο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη ΔΕΗ.

Καλλιτέχνιδα αποκαλύπτει το εφηβαίο της σε αίθουσα μουσείου και προκαλεί σάλο [εικόνες&βίντεο]

Όταν πρωτοεκτέθηκε στο μουσείο του Ορσέ στο Παρίσι το 1995, οι ουρές που είχαν στηθεί έξω από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θύμιζαν λαϊκό προσκύνημα ή μυσταγωγία:

ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ: 85χρονος παρέσυρε και αποπλάνησε ανήλικο αγόρι

Αλλη μια πράξη αποπλάνησης ανηλίκου προκαλεί αποτροπιασμό. Χειροπέδες για αποπλάνηση ενός ανήλικου αγοριού, πέρασαν σε 85χρονο Λαμιώτη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Κεδίκογλου: Καλή φώτιση στον ΣΥΡΙΖΑ -«Καταγγέλλει τον ανασχηματισμό πριν ακόμα γίνει»

«Κατανοούμε τη αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες του και να συντηρήσει τεχνητά το κλίμα καθημερινών καταγγελιών», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σίμος Κεδικογλου δίνοντας απάντηση σε αιτιάσεις του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί του ανασχηματισμού.

Οι Ριμπολόβλεφ «αγκαλιάζουν» τα παιδιά της Λευκάδας

Στο πλευρό των κατοίκων της Λευκάδας η οικογένεια - Θα βοηθήσει τα ιδρύματα για παιδιά που έχουν ανάγκες

Κοιτάζοντας πίσω από τις νεροκουρτίνες των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που κόστισαν στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και στην κόρη του Κάτια, για να προστατέψουν τους VIP καλεσμένους τους από τα φλας των παπαράτσι -όταν εκείνοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Σκορπιού, την επόμενη...

Σκοτωμός στη ΔΗΜΑΡ – Aμφισβήτηση Κουβέλη με καταγγελίες για παρεούλες και ανοησίες! Ποιοί ζητούν την παραίτηση της ηγεσίας και συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Σε βαρύ κλίμα συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ, ιδίως μετά την ομιλία του Φ. Κουβέλη, ο οποίος έβαλε εναντίον στελεχών πως δεν βοήθησαν στον προεκλογικό αγώνα.

Ο Μπαλτάκος δίνει την ευχή του στην Ντόρα

Στο θέμα των επαφών στελεχών της κυβέρνησης με βουλευτές και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη Realnews ο Τάκης Μπαλτάκος.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Ρώσοι καταρρίπτουν με ρουκέτα Ουκρανικό αεροπλάνο!

Ουκρανικό αεροσκάφος ηλεκτρονικής παρακολούθησης καταρρίφθηκε από ρουκέτα εδάφους-αέρος που εκτόξευσαν Ρώσοι αυτονομιστές, στην ανατολική Ουκρανία, πάνω από την πόλη του Σλαβιάνσκ

ΒΙΝΤΕΟ-Στην Ελλάδα μέχρι και οι κότες γεννάνε πράσινα αυγά.. και μετά νομίζετε ότι θα τελειώσει το ΠΑΣΟΚ...

​Στα μάτια τους δεν πιστεύουν οι κάτοικοι χωριού της Αρκαδίας, καθώς έκαναν την εμφάνισή τους… αυγά κότας με πράσινο χρώμα!

«Αυτό το βλέπω για πρώτη φορά!», δηλώνει ο έμπορος ...

Μόλις είδε παπαράτσι, άρχισε να κάνει γιόγκα με στρινγκ στην παραλία!

Έβαλε το σιέλ μπικίνι της, του οποίου κάτω μέρος είναι στρινγκ, πήγε για το μπάνιο της στο Μαϊάμι και με το που είδε παπαράτσι, άρχισε τις στάσεις της γιόγκα.

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΙΜΑΣΤΕ!! Αντίπαρος: Η μια καταγγελία μετά την άλλη στον Tom Hanks από κατοίκους!

Καταγγελίες από τους κατοίκους της Πάρου δέχτηκε ο Tom Hanks... αντί οι κάφροι να τον ευχαριστούνε κάθε μέρα που έστω και μερικές φορές το χρόνο κάνει να ακούγεται το νησί τους!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Bar – Bar και όλα όσα έγιναν από τους κατοίκους εξαιτίας μιας κίνησης του ηθοποιού στο σπίτι του στο Κυκλαδίτικο νησί!

To Αl jazeera στο Δίστομο

Ντοκιμαντέρ του αραβικού δικτύου, με πρωτοβουλία του Ελληνα δημοσιογράφου John Psaropoulos

To διπλό έγκλημα του Διστόμου, η δολοφονία 218 ανθρώπων και οι αποζημιώσεις που δεν δόθηκαν ποτέ, είναι το θέμα της έρευνας-ντοκιμαντέρ του Ελληνα δημοσιογράφου του Al Jazeera, John Psaropoulos. Ο διεθνής ειδησεογραφικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός έδωσε την έγκρισή του με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην πρόταση διερεύνησης του θέματος, το οποίο ταλανίζει την ιστορική, αλλά και την «πολιτική» μνήμη της Ελλάδας ακόμα και σήμερα.

Ισπανική υπηκοότητα στους απογόνους των Εβραίων που διώχθηκαν πριν μισή χιλιετία

(Οι Καθολικοί μονάρχες Φερδινάνδος και Ισαβέλλα διέταξαν τους Εβραίους είτε να φύγουν είτε να προσηλυτιστούν στον χριστιανισμό. Όσοι δεν έκαναν τίποτα από τα δύο καίγονταν ζωντανοί.  Φωτογραφία:  Associated Press )

Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει για ένα «ιστορικό λάθος», η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε νομοσχέδιο με το οποίο χορηγείται υπηκοότητα στους απογόνους των Εβραίων που διώχθηκαν από την Ισπανία σχεδόν 500 χρόνια πριν.

ΠΙΝΑΚΑΣ-Ποια ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αξίζει περισσότερο;

Η ισπανική ομάδα αξίζει περισσότερο από 900 εκατομμύρια δολάρια -το 9,5% της εμπορικής αξίας όλων των παικτών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την Πέμπτη, η FIFA ανακοίνωσε τους 23 παίκτες για κάθε μία από τις 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλοι μαζί, αυτοί οι 786 παίκτες έχουν μια συνολική εμπορική αξία 9,69 δις δολαρίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα των συναλλαγών Transfermarkt. Το πιο ακριβό ρόστερ στη Βραζιλία αυτόν το μήνα; Η Ισπανία. Το πιο φθηνό;

Ινστιτούτο Κ. Καραμανλής: Εκδήλωση για την αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών

Πρόβλημα ηγεσίας στην Ευρώπη διαπίστωσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και βουλευτής Ιωαννίνων Κωνσταντίνος Τασούλας από το βήμα της εκδήλωσης με θέμα «Είναι διαφορετική η Ευρώπη μετά τις Ευρωεκλογές;» που διοργάνωσε το ινστιτούτο σε συνεργασία με το Wilfried Martens Centre for European Studies.

Βίος και πολιτεία του άνευ πτυχίου διευθυντή νοσοκομείου της Σκύρου -Εκανε τον πλαστικό στο Κολωνάκι, τον ΩΡΛ στην Αχαΐα

Το γεγονός ότι επί 13 χρόνια ήταν διευθυντής του Νοσοκομείου της Σκύρου χωρίς να διαθέτει πτυχίο ιατρικής είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην απίστευτη ιστορία με τον 56χρονο «γιατρό», που αποκαλύφθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Η γλώσσα του σώματος πρόδωσε Ομπάμα και Πούτιν: Τι «διάβασαν» οι ειδικοί στις κινήσεις τους

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, το κλίμα ανάμεσα στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Μπαράκ Ομπάμα, ήταν αδιαμφισβήτητα τεταμένο. Ειδικοί εμπειρογνώμονες «διάβασαν» τη γλώσσα του σώματος των δύο προέδρων, βγάζοντας εκρηκτικά συμπεράσματα.

Το φιλί στα χείλη που έδωσε ο Μόργκαν Φρίμαν στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, υπό το βλέμμα του συζύγου της

Ενα βλέμμα στη συγκεκριμένη φωτογραφία, θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλές παρεξηγήσεις. Ο Μόργκαν Φρίμαν φιλά στα χείλη την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ενώ την ίδια ώρα οι δύο ηθοποιοί είναι αγκαλιασμένοι. Τα φαινόμενα απατούν όμως.

Πώς θα γλιτώσουν οι φορολογούμενοι την πληρωμή του πρόσθετου φόρου ιδιοκατοίκησης

Να πληρώσουν και φόρο ιδιοκατοίκησης «από το πουθενά» κινδυνεύουν εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων. Από "αβλεψία" –όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών- κατά την συγγραφή του νόμου για τον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, ξεχάστηκε να τεθεί μία διάταξη η οποία εξαιρεί το τεκμαρτό εισόδημα ιδιοκατοίκησης από τον φόρο εισοδήματος.

Η ομάδα ΔΙΑΣ "γκαζώνει" για το Χόλιγουντ

Ένα βήμα πριν από το κόκκινο χαλί των Καννών και του Χόλιγουντ βρίσκεται η ομάδα ΔΙΑΣ καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", η δράση και ο τόπος λειτουργίας της οδεύουν για να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας δράσης.

ΑΨΟΓΟΙ! "ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ... ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ": Φορο-σοκ για ελεύθερους επαγγελματίες

«Φουσκωμένος» θα είναι φέτος ο φορολογικός λογαριασμός για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες λόγω των ανατροπών που έχουν επέλθει στη φορολόγηση των εισοδημάτων τους.

Το πρώτο tweet της CIA που σάρωσε το διαδίκτυο

Η CIA μπήκε αργά στο ..."χορό" των social media αλλά με χιούμορ με αποτέλεσμα το πρώτο tweet να σαρώσει στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα το πρώτο tweet της CIA που έγινε την Παρασκευή λέει απλά:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ της Εθνικής στη Βολιβία-Υπέγραψε προσύμφωνο ο Ρανιέρι

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ της Εθνικής στη Βολιβία

Η Ελλάδα κέρδισε 2-1 τη Βολιβία, στο τελευταίο της φιλικό πριν από το ταξίδι στη Βραζιλία για το Μουντιάλ.

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ του Κονέ και του Κατσουράνη.



Υπέγραψε προσύμφωνο ο Ρανιέρι

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται η υπογραφή του Κλαούντιο Ρανιέρι σε προσύμφωνο συνεργασίας δύο ετών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι ο εκλεκτός της ελληνικής ομοσπονδίας όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την οριστικοποίηση της συνεργασίας τους. Όπως έχουμε γράψει άλλωστε υπάρχει καταρχήν συμφωνία για διετές συμβόλαιο, με τον 63χρονο προπονητή να βάζει μάλιστα και την υπογραφή του σε προσύμφωνο το οποίο βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το γεγονός πως δεν έχει επισημοποιηθεί το deal, πιθανότατα οφείλεται στο θέμα του συμβολαίου του Ρανιέρι με τη Μονακό και την αποζημίωση που έχει λαμβάνειν, αφού το τοπίο παραμένει θολό, παρ' ό,τι οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την Παρασκευή τον Ζαρντίμ.

Επίσημα η συνεργασία του με τη γαλλική ομάδα λήγει στις 15 Ιουλίου κι όπως όλα δείχνουν τότε θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Τι λέει το ΥΠΟΙΚ σχετικά με τη σύσταση δημοσιονομικού συμβουλίου

«Καθαρά ελληνική υπόθεση» - δεν επιβάλλεται από τους δανειστές

​Ψευδές χαρακτηρίζει το Υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η σύσταση Δημοσιονομικού Συμβουλίου στη χώρα μας αποτελεί «σχέδιο των δανειστών», επιβάλλεται «με τρόπο ωμό από την τρόικα και τους δανειστές μας», ακολουθεί «τις δεσμεύσεις που μας επέβαλαν οι δανειστές», απορρέει από την ανάγκη «απόλυτου ελέγχου των [οικονομικών] στοιχείων από τους δανειστές».

ΑΥΤΟΣ είναι ο πρώην ποπ σταρ κατηγορείται για κακοποίηση δυο ανηλίκων!

Η δίκη του θα γίνει στις 19 Ιουνίου

​Για οκτώ σεξουαλικά αδικήματα κατηγορείται από τους Βρετανούς εισαγγελείς ο πρώην Βρετανός ποπ σταρ Γκάρι Γκλίτερ!

H Ντόρα για το πόστο της Κάθριν Αστον στην ΕΕ;

«Λαβράκι» ίσως βγάλει η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη στο πατρικό σπίτι του πρώτου στην οδό Μουρούζη.

Οι δύο πλευρές ουσιαστικά δεν έδωσαν «στίγμα» για το ακριβές περιεχόμενο της συνάντησης. Σύμφωνα ωστόσο...

ΦΩΤΟ-Η Δούκισσα έγινε δότρια μυελού των οστών

Εθελόντρια δότρια μυελού οστών έγινε η Δούκισσα Νομικού και νιώθει υπέροχα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Η όμορφη παρουσιάστρια απαθανατίστηκε τη στιγμή ακριβώς που γίνεται δότρια μυελού των οστών στο Όραμα Ελπίδα και ανάρτησε τη φωτογραφία μαζί με ένα υπέροχο μήνυμα να τη συνοδεύει:

BBC: «Η ρωσική προπαγάνδα χειρότερη από εκείνη της Σοβιετικής Ένωσης»

«Επιθετική και παραπλανητική»

Η προπαγάνδα στη Ρωσία είναι κατάλοιπο του σοβιετικού της παρελθόντος«Καθώς η Δύση απειλεί με περαιτέρω κυρώσεις τη Ρωσία για το θέμα της Ουκρανίας, οι επικριτές προειδοποιούν ότι το μήνυμα που στέλνουν τα εθνικιστικά ρωσικά μέσα ενημέρωσης είναι κατάλοιπο της προπαγάνδας της Σοβιετικής Ένωσης» εκτιμά σε ρεπορτάζ της, η διπλωματική ανταποκρίτρια του BBC Μπρίτζετ Κεντάλ.

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Αττική, Πάτρα, Ρόδο για εξάρθρωση συμμορίας οπαδών που έκανε επιθέσεις και εμπρησμούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Για την εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας, φέρεται να είχαν ενωθεί με σκοπό εμπρησμούς και επιθέσεις που σχετίζονται με οπαδική βία.

Ύβρεις κατά Πύρρου από Κασιδιάρη-Μίχο που έκλ@σε μέντες: Πούλησε τους Βορειοηπειρώτες ο Πασοκτζής

«Εξαργύρωσε την αθλητική του καριέρα με το να γίνει βουλευτής»

Ύβρεις κατά του Πύρρου Δήμα εξαπέλυσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος, δύο ημέρες μετά τα πρωτοφανή συμβάντα στη Βουλή.

Η ατάκα του Σαμαρά στην Ντόρα δημιουργεί νέα δεδομένα στη Νέα Δημοκρατία

Μία ατάκα που είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης έχει βάλει φωτιά στο παρασκήνιο της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται αν δημιουργεί νέα δεδομένα μέσα στο κόμμα.

Έκλεισε ο ανασχηματισμός: Τα ονόματα των 89 υπουργών που ανακοινώνονται Δευτέρα ή Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη

Τα διαβάζουμε για να περνάει η ώρα...

Λίγες ημέρες ("Λίγες μέρες" εδώ και λίγες μέρες) φαίνεται πως έχουν απομείνει για να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός τον επικείμενο ανασχηματισμό, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται να μπουν οι τελευταίες «πινελιές» στο νέο κυβερνητικό σχήμα.