08 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ: Αφόρητα σ@ξι για να παίζει ποδόσφαιρο η Αλεξ Μόργκαν

Η Άλεξ Μόργκαν δεν είναι μόνο καλή ποδοσφαιριστής, αλλά και μια πανέμορφη γυναίκα, έχοντας υπάρξει και υποψήφια για τη Χρυσή Μπάλα Γυναικών.

Είναι φυσικό λοιπόν να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της και ιδιαίτερα των ανδρών, πόσω μάλλον όταν κάνει τόσο σέξι φωτογραφήσεις.

ΕΛΑ ΡΕ ΘΕΕ! ΤΑΙΣΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ: Πολιτικός αρχηγός νοικιάζει ακίνητο από ofshore εφοπλιστή

Πρόκειται για τον γνωστό γραφικό που χάνει τις δίκες τη μία μετά την άλλη, με παράδοση σε offshore προκειμένου να συντηρήσει τη χλιδάτη ζωή και του οποίου το αντιμνημονιακό κόμμα αποσυντίθεται τις τελευταίες μέρες... ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...

Στο μικροσκόπιο η ενοικίαση ακινήτου από offshore εταιρία την οποία εκπροσωπεί το δεξί χέρι γνωστού εφοπλιστή. Οι δαιδαλώδεις διαδρομές του χρήματος, ο συναγερμός και η εκτεταμένη έρευνα, που εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» αλλά θα πάει μέχρι τέλους

H "καυτή" εθνική Κολομβίας!

Το περιοδικό Soho βρήκε την ιδανική... φόρμουλα για να ανεβάσει τους ποδοσφαιρόφιλους λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ραντεβού της 4ετίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό έγινε μέσω μίας άκρως εντυπωσιακής φωτογράφησης, στην οποία πήραν μέρος 8 διάσημοι παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με τα χρώματα της εθνικής Κολομβίας...

Ο υπουργός που δεν θέλει να ακούει ο Καραμανλής!

Δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις
 
Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ιδιαίτερες ενστάσεις για τον επερχόμενο ανασχηματισμό εκτός από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον....

Λεπέν για Εβραίο τραγουδιστή: Θα τον φουρνίσουμε!

Αντιδράσεις για τη δήλωση του ακροδεξιού Γάλλου πολιτικού

Σε ένα βίντεο που είχε αναρτηθεί στον ιστότοπο του FN, αλλά σήμερα έχει πλέον αφαιρεθεί, ο Ζαν-Μαρί Λεπέν καταφερόταν εναντίον πολλών καλλιτεχνών οι οποίοι πήραν θέση εναντίον του Εθνικού Μετώπου, μεταξύ των οποίων η Μαντόνα, ο χιουμορίστας Γκι Μπεντός και ο τραγουδιστής και πρώην πρωταθλητής του τένις Γιανίκ Νοά.

Μουντιάλ-"Ανταρσία" στο Καμερούν

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε με το Καμερούν. Στην βάση τους παρέμειναν οι διεθνείς, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο τσάρτερ για Βραζιλία, διαμαρτυρόμενοι προς την Ομοσπονδία της χώρας για τα μπόνους τα οποία θα λάβουν στο Μουντιάλ ανάλογα με την πορεία που θα έχουν.

Ο «κληρονόμος» του Οσάμα Μπιν Λάντεν –Σε ποιον «χαρίζει» ο τρομοκράτης από το τάφο 4,7 εκατ. δολάρια

Νερό στο όνομα Οσάμα Μπιν Λάντεν πίνει ένας νεαρός αποθηκάριος από την Υεμένη, καθώς ο Σαουδάραβας τρομοκράτης του «χάρισε» 4,7 εκατομμύρια δολάρια.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ-Ινδία: Προκλητικός υπουργός χαρακτηρίζει «τυχαίο περιστατικό» τους βιασμούς

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ανακάλεσε ζητώντας συγγνώμη για τις προκλητικές δηλώσεις του

Δεν ήταν αρκετές οι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Αστικής Ανάπτυξης και Διοίκησης, Μπαμπουλάλ Γκαούρ, του κρατιδίου Μαντία Πραντές, ο οποίος υποστήριξε ότι ο βιασμός των γυναικών μερικές φορές είναι σωστός, στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ένας δεύτερος αξιωματούχος της ινδικής κυβέρνησης.

Κορυφώθηκε ο γελοιότητα! Μένει πρόεδρος ο Κουβέλης

Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου

Μπορεί να παραιτήθηκε, έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ωστόσο ο Φώτης Κουβέλης θα παραμείνει στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ, καθώς η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του προέδρου.

Άγριος τσακωμός Τέρενς-Καπερνάρου!

Συνεχίζονται οι κόντρες στους ΑΝΕΛ
  
Κόντρα μεταξύ του Τέρενς Κουίκ και του Βασίλειου Καπερνάρου ξέσπασε σε πρωινή εκπομπή. Σε συνέντευξή που παραχώρησε ο κ. Κουίκ υποστήριξε ότι ο κ. Καπερνάρος, κατά την αποχώρησή του, δεν έθεσε κανένα πολιτικό ζήτημα και κανένα πολιτικό επιχείρημα.

ΦΩΤΟ-Σε ποια διάσημη Ελληνίδα ανήκει αυτό το κορμί;

Η διάσημη Ελληνίδα performer ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό. Η σιλουέτα της βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το σώμα της, όπως βλέπετε και εσείς, είναι αψεγάδιαστο...

Ο λόγος για τη...

Ορίστηκε η επιτροπή που θα επιλέξει τον επόμενο γγ Δημοσίων Εσόδων

Τη σύνθεση της πενταμελούς επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην επιτροπή αυτή μετέχουν...

Ποιους υποστήριζαν οι διεθνείς όταν ήταν πιτσιρικάδες

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ οι παίκτες της Εθνικής αποκάλυψαν την ομάδα και τον παίκτη που υποστήριζαν όταν ήταν παιδιά.

Δείτε αναλυτικά τι απάντησαν στην "Sportday":

Οι Μουντιαλικοί σύλλογοι!

Έστω και αν ακόμη γίνονται αλλαγές λόγω τραυματισμών, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί έχουν ανακοινώσει τις αποστολές. Έτσι, μπορούμε να δούμε ποιες είναι οι ομάδες με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η Μπάγερν θα...

«Βρόμικος» πόλεμος των κομπλεξικών Βρετανών στον Γιούνκερ

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα που βγάζει τα κόμπλεξ των Βετανών με την Ευρώπη, η οικογένεια του υποψήφιου προέδρου της Κομισιόν έχει σχέσεις με τους Ναζί - Τον αποκαλεί τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στην Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν έχει κρύψει -ούτε καν προσπαθήσει να κρύψει- την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Γιούνκερ για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Παραιτήθηκε αλλά παραμένει ο Κουβέλης-Προτάσεις για στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ μπας κι επιβιώσουν

Όλα δείχνουν πως μαζεύεται η παραίτηση του Κουβέλη στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ, ιδίως όταν ο Δ. Χατζησωκράτης μίλησε για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκατομμυριούχος που μοιράζει λεφτά στην Καλιφόρνια έρχεται στην Ευρώπη

Πού θα στήσει το επόμενο κυνήγι θησαυρού

Πρώτα, πυροδότησε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι θησαυρού στην Καλιφόρνια, καθώς έκρυψε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων σε φακέλους και μετά έδινε οδηγίες μέσω του Twitter για όποιον ήταν διατεθειμένος να ψάξει να τα βρει.

Άφιξη μυστήριο ομογενούς οικονομολόγου στην Ελλάδα!

Τι λένε οι πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνούς φήμης Έλληνας οικονομολόγος, καθηγητής στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην Ελλάδα φουντώνοντας τις φήμες εν'όψει του επικείμενου ανασχηματισμού.

Μουντιάλ: Οι πιθανότητες πρόκρισης των ομάδων και της Ελλάδος

Η Βραζιλία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, προβλέπει το Bloomberg Sports. Ακολουθούν Αργεντινή και Γερμανία. Καλές οι πιθανότητες της Ελλάδας, στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο του τουρνουά.

Ποιος είναι ο στρατιώτης Έντυ Λαμπρός που πήρε λάφυρο τη σβάστικα, αλλά την επομένη σκοτώθηκε

Η 70η επέτειος της απόβασης στη Νορμανδία κρύβει την άγνωστη ιστορία των Ελληνοαμερικανών στρατιωτών που πολέμησαν τον ναζισμό με αυταπάρνηση και θάρρος. Το πρωτοσέλιδο των New York Times της 8ης Ιουνίου 1944 έκανε τον γύρο του κόσμου και αεπικονίζει μια ομάδα μαχητών να κρατούν την ναζιστική σημαία με τον αγκυλωτό σταυρο ως λάφυρο. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχολιάσει το παρ” ολίγον bank run από τον φόβο επιστροφής στη δραχμή;

Με τρεις έκτακτες εισαγωγές μετρητών, μια από την κεντρική τράπεζα της Ιταλίας και δυο από την κεντρική τράπεζα της Αυστρίας, η Τράπεζα της Ελλάδος κατάφερε να ανταπεξέλθει στην έκτακτη ζήτηση για μετρητά που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κρίσης και κορυφώθηκε λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012.

Απίστευτο! Έλληνας Τραγουδιστής πούλησε μόνο στην Αίγυπτο 50.000.000 αντίτυπα

Η ζωή μπορεί να του τα έφερε δύσκολα, όπως παραδέχεται, εκείνος πάλεψε και μέσα από την πίστη του στον Θεό και την αγάπη του για τη μουσική κατάφερε να χαμογελάσει ξανά.

«Με ρωτάνε γιατί δεν εμφανίζομαι σε εκπομπές και τους απαντώ ότι...

BINTEO-Έκρηξη υπόγειας βόμβας στη Συρία προκαλεί τεράστια έκρηξη

Σύριοι ισλαμοφασίστες τοποθέτησαν βόμβα κάτω από κτήριο που εικάζονταν ότι ήταν στρατηγείο της Χεζμπολάχ στη Συρία... Δείτε την τεράστια έκρηξη στο βίντεο:

Αυτός είναι ο μισθός του Γιώργου Λιάγκα για το «Πρωινό»

Άραγε πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στον ANt1 "Το Πρωινό";
Ο καλεσμένος του Νίκος Μαστοράκης του είπε: "Εσύ παίρνεις κάπου...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! «Ερωμένη» του Φάρατζ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Επειτα από καβγά που είχε με τη σύζυγό του, τη γερμανικής καταγωγής, Κίρστεν Μερ
Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει η πρώην βοηθός του ηγέτη του Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), λίγο μετά την ανακοίνωση της πρωτιάς του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος του Νάιτζελ Φάρατζ, UKIP, στις ευρωεκλογές στη Βρετανία.

Εριξαν βόμβες μολότοφ κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ έγινε τα ξημερώματα, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι εκτόξευσαν τις βόμβες μολότοφ, κάνοντας...

«Εκρηξη» των κόκκινων δανείων – Πλέον φτάνουν στα 84 δισ. ευρώ

Μ'αρέσει που κάποιοι λέγανε πριν ένα δυο χρόνια ότι δεν έπρεπε να μπούμε στα μνημόνια γιατί είχαμε μικρό χρέος ιδωτών ενώ άλλοι λαοί χρωστάνε περρισσότερα... αποδείχθηκε λοιπόν! ω85 δις δάνεια και 70 δις φόροι... σύνολο 155 δις χρέη ιδιωτών... Ψιλοπράγματα δηλ όσο ένα ΑΕΠ...

Εκτίναξη του αριθμού των κόκκινων δανείων προδίδουν τα στοιχεία, καθώς νοικοκυριά και επιχειρήσεις αδυνατούν να δείξουν συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι ξεκίνησε ο μύθος του Τζόρνταν

Το NBA δημοσίευσε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του rookie Μάικλ Τζόρνταν.

Δείτε το βίντεο.

ΒΙΝΤΕΟ-Φ. Κρανιδιώτης: «Ο κος Βενιζέλος προανήγγειλε τον ανασχηματισμό. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ»

Στο πρωινό του Mega βρέθηκε σήμερα ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτησή του για την αναγγελία του ανασχηματισμού η οποία έγινε με άκομψο τρόπο από τον κο Βενιζέλο.

Μαλακί@ς Κύρτσου: Κατηγορεί τον Στουρνάρα αλλά επικαλείται και το πρωτογενές πλεόνασμα που επετεύχθη με την πολιτική αυτή

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με σημαντική διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, έκανε με επιτυχία το πέρασμα από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στη Νέα Δημοκρατία, και στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη Συγγρού.

Ανταπέδωσε τις ευχές για τον γιο ο Άδωνις

Ευτυχισμένος ο Υπουργός Υγείας

Ανταπέδωσε τις ευχές που δέχεται από την Παρασκευή για τη γέννηση του γιου του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπόγειες κόντρες στη Χρυσή Αυγή -Ο «μοναχικός» Παπάς και οι υποτονικοί Κασιδιάρης και Παναγιώταρος

Και ενώ στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, οι χρυσαυγίτες είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τη δική τους ακροδεξιά τηλεοπτική φιέστα κάποια άλλα στελέχη της Χρυσή Αυγής επέδειξαν αξιοπρόσεκτη υποτονική παρουσία.

απίστευτη ταλαιπωρία της Εθνικής ομάδας για να φτάσι στη Βραζιλία

Δυσκολότερη κι από το να… προκριθεί αποδεικνύεται η προσπάθεια της Εθνικής να φτάσει στη Βραζιλία! Μετά τη βλάβη του αεροπλάνου, η δυσκολία να βρεθεί πτήση επέτεινε την ταλαιπωρία της αποστολής.

Σε απίστευτη ταλαιπωρία -χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη- υποβλήθηκε η Εθνική ομάδα στις ΗΠΑ.

Τον Στουρνάρα αλήθεια γιατί τον σουτάρουμε; Κι αφού τον σουτάρουμε γιατίδεν βάζουμε Ψινάκη;

Βασίλης Αναστασόπουλος

Ο Ηλίας Ψινάκης εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα από την πρώτη Κυριακή των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών. Η δέσμευσή του είναι να αλλάξει την περιοχή και την εικόνα της προς τα έξω.

Βενιζέλος: Προτείνει τους κολλητούς για τον ανασχηματισμό

Γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος καταδικασμένος για την υποκλοπή του DVD Ζαχόπουλου, Γιάννης Μακρυγιάννης:

Θέλει να προωθήσει δικούς του ανθρώπους - Μεταξύ αυτών εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, όπως η Συλβάνα Ράπτη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Γιώργος Κουτρουμάνης - Επιθυμεί την τοποθέτηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου ως υπουργού Παιδείας

ΒΙΝΤΕΟ-Φρικτός θάνατος για διάσημο Ισπανό σεφ -Καρέ καρέ η συντριβή του με wingsuit σε πλαγιά

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Φορώντας ένα wingsuit, ο Darío Barrio συγκρούστηκε σε μια πλαγιά στην οροσειρά Sierra Segura στην Επαρχία Jaen, στην Ισπανία κατά τη διάρκεια Διεθνούς Φεστιβάλ. Ο 42χρονος ήταν διάσημος σεφ στη χώρα του.

Επίθεση σε Κάμερον από το νέο επικεφαλής του ΕΛΚ

Ο νέος επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος απαντά στον Βρετανό πρωθυπουργό

Την απαίτηση του πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον να επιβραδυνθεί αλλά και να αντιστραφεί εν μέρει η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης απέρριψε το Σάββατο
ο νέος επικεφαλής της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας των συντηρητικών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μακάβριο εύρημα στα Νησιά Μάρσαλ: Οι πλημμύρες ξέβρασαν νεκρούς από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Eνα μακάβριο εύρημα έβγαλαν στην επιφάνεια οι τελευταίες πλημμύρες στα Νησιά Μάρσαλ: Οι σκελετοί τουλάχιστον 26 Ιαπώνων στρατιωτών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ξεβράστηκαν στον Ειρηνικό, όταν η ολοένα αυξανόμενη στάθμη του νερού τους παρέσυρε από τα μνήματα στα οποία είχαν ενταφιαστεί.

Κυριάκο Μητσοτάκη προτείνει ο Στουρνάρας για τη θέση του υπουργού Οικονομικών

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προτείνει ο Γιάννης Στουρνάρας για διάδοχό του στο υπουργείο Οικονομικών.

Η επιχειρηματολογία που προέβαλε μιλώντας στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχει σχέση με την ...

Δικαστική σφαλιάρα στις εισπρακτικές εταιρείες -Αποζημίωση υπέρ οφειλέτη που του είχαν σπάσει τον πούτ@ο

Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στο κυνήγι των οφειλετών βάζει το Εφετείο της Αθήνας που επιδίκασε αποζημίωση και καταδίκασε εταιρεία γιατί διέρρευσε απόρρητα προσωπικά στοιχεία δανειολήπτη.

ΔΕ ΓΑΜΙ@ΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ; Συμβούλιο Ευρώπης: Αναγνωρίστε μειονοτικές ενώσεις ως τουρκικές

Η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, υιοθέτησε ενδιάμεσο ψήφισμα (Interim Resolution), με το οποίο καλεί τις ελληνικές αρχές να αναγνωρίσουν ως τουρκικές τις ενώσεις της μειονότητας στην Ξάνθη.

ΑΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ "ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥΣ" ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; Ινδία-Βίασαν ομαδικά δύο έφηβες αδελφές

Δύο έφηβες αδελφές βιάστηκαν ομαδικά σε ένα χωριό στο Ούταρ Πραντές, μια υπόθεση που προστίθεται σε μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε αυτό το ομόσπονδο κρατίδιο στο βόρειο τμήμα της Ινδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ποιοι θα είναι οι στόχοι του νέου ΓΓ Εσόδων

Όσον αφορά στους ποσοτικούς και ποσοτικούς στόχους που θα κληθεί να πετύχει ο νέος Γ.Γ., ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά. Στελέχη μεγάλων εφοριών και έμπειροι ελεγκτές σημειώνουν ότι ο μηχανισμός μόλις που άρχισε να «ζεσταίνεται»- εξ ου και η αύξηση των ελέγχων το τελευταίο δίμηνο- κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης ή πειραματισμών, ειδικά από τη στιγμή που οι υπηρεσίες υποφέρουν από την έλλειψη προσωπικού.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (8 Ιουνίου 2014)

Δείτε τα: