09 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! H Eθνική Αγγλίας παίζει μπάσκετ!

Τα «Λιοντάρια» το έριξαν στο μπάσκετ και ο Στάριτζ κάνει τη διαφορά στην περιγραφή! Δείτε το φοβερό «2 vs 2» της Εθνικής Αγγλίας και την τάπα που προκαλεί την έκρηξη!



http://www.gazzetta.gr/football/article/621982/h-ethniki-agglias-paizei-mpasket-vid

Άρχισαν τα ξεφτιλίκια Σοφία: Όταν η Βούλτεψη έλεγε "μαζοχιστή" και "εθελόδουλο" τον Χαρδούβελη

Άρθρο - ποταμός της νέας κυβερνητικής εκπροσώπου η οποία ήταν λαλίστατη "αντιμνημονιακή" τα προηγούμενα χρόνια.. άντε και καλές κωλοτούμπες Σοφία
 
Πού να ήξερε η Σοφία Βούλτεψη όταν έγραφε το παρακάτω άρθρο ότι μετά από σχεδόν δύο χρόνια θα βρισκόταν στην ίδια κυβέρνηση με τον άνθρωπο που κατηγορούσε και εξαπέλυε σφοδρή επίθεση. Τον Γκίκα Χαρδούβελη.

Δείτε τον υπ. Εξωτερικών της Γαλλίας να κοιμάται μπροστά στον Αλγερινό ομόλογό του

Τα βλέφαρα του Λοράν Φαμπιούς ήταν πολύ βαριά την ώρα των δηλώσεων του ξένου αξιωματούχου

Σε κανόνα τείνει να εξελιχθεί για τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς να κλείνει τα μάτια του σε επίσημες συναντήσεις και ενίοτε να παίρνει και έναν υπνάκο.

Παραδόθηκε ο Αλβανός που μαχαίρωσε 2 Έλληνες έξω από στριπτιτζάδικο στην Χαλκίδα

Παραδόθηκε, χθες το μεσημέρι, ο 48χρονος Αλβανός που σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο έξω από ένα στριπτιτζάδικο στην Έξω Παναγίτσα, στην Εύβοια.

Ο 48χρονος κατηγορείται για...

ΜΕΒΓΑΛ: Ένοχοι ξανά οι «κουμπάροι»

Έπεσε η δικαστική αυλαία στην αποκαλούμενη υπόθεση των «κουμπάρων» με την απόπειρα εκβίασης σε βάρος της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ - Δύο από τους πρωταγωνιστές κρίθηκαν για δεύτερη φορά ένοχοι από τη Δικαιοσύνη που τους επέβαλε τις ίδιες ποινές, όπως και πρωτοδίκως

Η ανθρωπογεωγραφία της νέας κυβέρνησης

Τρεις βουλευτές από τον Έβρο, δύο από την Κέρκυρα, δύο από Αργολίδα, οκτώ από Β' Αθηνών και τέσσερις από Α' Αθηνών

Κυρίαρχη στη νέα κυβέρνηση είναι η Α' και η Β' Αθηνών, καθώς υπουργοί και υφυπουργοί που εκλέγονται σε αυτές τις εκλογικές περιφέρειες αποτελούν την πλειοψηφία στο νέο σχήμα. Αναλυτικός πίνακας των νέων υπουργών και των εκλογικών τους περιφερειών παρακάτω:

Τ'αρχίδ@α μας κουνιούνται: Δεν άρεσε στον Αντώναρο ο ανασχηματισμός

Καυστικός για τα νέα πρόσωπα ο πρώην Υπουργός... οπότε Αντώνη μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις την επόμενη

"Άφωνος" ήταν το πρώτο σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου για τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην Υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή με αυτό το... καυστικό tweet έδειξε πως δεν τον ικανοποιεί η επιλογή των νέων Υπουργών.

ΒΙΝΤΕΟ-Η συνομιλία του Σαμαρά με τους δημοσιογράφους

Μετά την ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΦΩΤΟ-"Πολιορκία" στο ξενοδοχείο της εθνικής

Μετά από την «Οδύσσεια» που βίωσαν για να φτάσουν στην Βραζιλία οι ποδοσφαιριστές της Εθνική μας πέρασαν στιγμές χαλάρωσης το πρωί στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή στο Αρακαζού.

ΒΙΝΤΕΟ: Aκόμη και οι γύφτοι πάνε στη Μύκονο... κυριλέ

Φαίνεται πως η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για V.I.P. όλων των φυλών, ακόμη και των Ρομά. Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε τυχαία στην περιοχή των μύλων της Χώρας, με φόντο την γραφική Μικρή Βενετία, δύο άτομα μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο δύο χιλιάδων κυβικών, το οποίο ήταν φορτωμένο με είδη λαϊκής.

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Καίσαιρη αποκαλύπτει πώς η Γεωργιανή οικονόμος της ξάφριζε γούνες και χρυσαφικά [εικόνες]

Μια απίστευτη ιστορία βγαλμένη από ταινία μυστηρίου εκτυλίχτηκε στο Παλαιό Φάληρο. Πρωταγωνιστής της η Αικατερίνη Σάρα και η 47χρονη Γεωργιανή οικονόμος που είχε προσλάβει για να τη βοηθά στο ρετιρέ όπου και διαμένει. Η πρώην σύζυγος του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη έπεσε θύμα μιας πανούργας γυναίκας που της έδινε περισσότερα από 60 χάπια καθημερινά, ώστε να την υπνωτίζει και να της υφαρπάξει την περιουσία.

Βγαίνει σε δημοπρασία η Μερσεντές που χρησιμοποιούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής [εικόνες]

Περισσότερα από 130 κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν σε δημοπρασία από τον βρετανικό οίκο Coys, στις 14 Ιουνίου στην Αθήνα.

Λάτρεις των vintage αυτοκινήτων υπάρχουν πολλοί, ωστόσο ένα από τα 130 αμάξια που θα διατεθούν έχει ιστορική αξία, καθώς πρόκεται για το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που χρησιμοποιούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Καταδικασμένη να πετύχει η νέα κυβέρνηση... αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ και μετανάστευση

Ανάλυση του νέου κυβερνητικού σχήματος
Οι κυβερνήσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος, έτσι θα κριθεί και η νέα. Τους επόμενους μήνες θα ξέρουμε αν το κυβερνητικό σχήμα που επελέγη άρπαξε την τελευταία ευκαιρία από τα μαλλιά ή απλώς έστρωσε το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Αν αποτύχει επειδή οι επιλογές ήταν αποτυχημένες απλά θα έχει κάνει το μεγαλύτερο δώρο στην Αριστερά.
Αν επιτύχει απλά θα έχει κάνει έναν άθλο. Αλλά τι σημαίνει επιτυχία; Απλά να δώσει την εντύπωση ότι ο Μανολιός άλλαξε κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Ότι πράσινα και μπλε ρούχα ξαναμπήκαν στο πλυντήριο για να βγει πάλι ένα χρώμα... αγνώριστο;

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο πλευρό της Εθνικής Ελλάδος!

Ήταν μια έκπληξη των συμπαικτών του

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασαν στον Γιάννη Αντετοκούμπο οι συμπαίκτες του. Ο 19χρονος φόργουορντ είναι θερμός υποστηρικτής της Εθνικής Ελλάδος και περιμένει να ξεκινήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μαξίμου: Γιατί επιλέξαμε Χαρδούβελη, Ντινόπουλο, Καρασμάνη, Δένδια και Μπέζα-Παιδί του Σημίτη και του Άκη ο νέος τσάρος αλλά θα τον στρώσουμε...


Πρέπει βέβαια να έχουμε υπόψη μας ότι κανένας υπουργός δεν είναι ανεξέλεγκτος, όλοι λειτουργούν στα πλαίσια της πολιτικής που χαράσσει ο Πρωθυπουργός... οπότε το ότι ο Χαρδούβελης ήταν διορισμένος δίπλα στον Σημίτη δεν λέει και πολλά γιατί και ο Στουρνάρας ήταν αλλά μια χαρά την έκανε τη δουλειά που τώρα επικαλούμαστε όλοι... οπότε μην αρχίσετε να μας τα πρήζετε οι πατριώτες του κ@λου και οι ψεκασμένοι...

Στοχευμένο και σαρωτικό θεωρούν τον ανασχηματισμό κυβερνητικές πηγές και μάλιστα τονίζουν ότι δεν αλλάζουν οι κομματικές ισορροπίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Θεωρούν ότι σε συγκεκριμένα και κρίσιμα υπουργεία τοποθετήθηκαν άνθρωποι - κλειδιά.

ΚΛΑΙΩ! Πάλι μέσα πέσαν οι δημοσιοκάφροι! Όλα τα ονόματα της νέας κυβέρνησης-Ακλόνητος ο Βρούτσης

Τον είχαν για σούτ αλλά τους μοίρασε πάλι πόνο! Ακομπλεξάριστος ο Σαμαράς έδωσε θέση στη Βούλτεψη ενώ ρισκάρει κάνοντας υπουργούς τους Κικίλια-Ντινόπουλο

Η κ. Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά τα ονόματα της νέας Κυβέρνησης. Στο νέο υπουργικό συμβούλιο παραμένει ο Γιάννης Βρούτσης και στη θεση του Υπουργού Εργασίας, ενώ Ντινόπουλος και Κικίλιας...

ΒΙΝΤΕΟ-Ημίχρονο: Λάστιχο vs Ισραηλινός 1-0

Αφού το άφησε να περάσει το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να γελάσει κι ο ίδιος αφού τους σημάδεψε προς στιγμή όπως επιβάλλεται... Δείτε στο βίντεο τι έπαθε ο Ισραηλινός στρατιώτης:

Η Μαρία Μενούνος διαφημίζει τους... γλεντζέδες Ελληνες

Διαφήμιση στη χώρα μας, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι διασκέδαση» κάνει η Μαρία Μενούνος μέσω συνέντευξή της στην Boston Globe.

Η 36χρονη Ελληνοαμερικανίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι...

Εκτός κυβέρνησης Κεδίκογλου, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης, Παναγιωτόπουλος, Τσαυτάρης

Άρχισαν τα τηλεφωνήματα - Πρώτοι ενημερώνονται οι υπουργοί που αποχωρούν - Άγνωστο ακόμη ποιοι αναλαμβάνουν
Άρχισαν τα τηλεφωνήματα για τον ανασχηματισμό. Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φεύγουν από τα υπουργεία τους και μένουν εκτός κυβέρνησης οι κ.κ. Θανάσης Τσαυτάρης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Σίμος Κεδίκογλου.

Ο 63χρονος σύντροφος της Δούρου: «Γιατί υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τη Ρένα»

Αεριτζής ο παππούς αφού ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά... ξέρετε πράσινη ανάπτυξη Γιωργάκη κ.λπ... και φυσικά τα πουλάκια μου ζούνε στην Πεντέλη... μέσα στο δάσος και απ' ότι φαίνεται το οικόπεδο είναι απόλυτα νόμιμο σήμερα... γιατί πριν 50 χρόνια εκεί ήταν σίγουρα δάσος

Ολο το διάστημα του προεκλογικού αγώνα ο κ. Γιάννης Μπενίσης επέλεξε συνειδητά να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και σε μία από τις ευτυχέστερες στιγμές στη ζωή της κυρίας Ρένας Δούρου, τη βραδιά της εκλογικής νίκης, οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί δεν τον συνέλαβαν να την αγκαλιάζει ή να της χτυπάει παλαμάκια την ώρα που χόρευε τη «Ρόζα», το ζεϊμπέκικο του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου. Παρακολουθούσε από μικρή απόσταση την 40χρονη σύντροφό του να γιορτάζει την εκλογή της και να αγκαλιάζεται με τον κόσμο.

Μικρασιατική Εκστρατεία: Ένα συγκλονιστικό κείμενο για την έναρξη των επιθέσεων του ελληνικού στρατού

9 Ιουνίου1920 - Μικρασιατική Εκστρατεία. Την έναρξη των επιθέσεων του ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία κηρύσσει ο αντιστράτηγος Λεωνίδας Παρασκευόπουλος.

Ο πρώτος στόχος ήταν η απελευθέρωση της Φιλαδέλφειας. Το πρωί της 10ης Ιουνίου οι Ελληνες στρατιώτες με την ξιφολόγχη καί φωνάζοντας "Αέρα", διέλυσαν τούς Τούρκους καί κατέλαβαν - η 1η Μεραρχία με τους Τσολιάδες του 1/38, - τό όρος Μπαλιάμπολ Νταγ.

Υπάρχουν και χειρότεροι από μας-Ιταλία: Ενα εκατομμύριο το μήνα στοιχίζουν το twitter και το facebook της προέδρου της Βουλής Λάουρα Μπολντρίνι

Είναι πολλά τα λεφτά... Λάουρα. Ενα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ φέρεται να δαπανά η πρόεδρος της ιταλικής βουλής Λάουρα Μπολντρίνι για το γραφείο Τύπου της και ειδικά για το προσωπικό που χειρίζεται τους λογαριασμούς της στο Twitter και το Facebook!

Ελληνική ομάδα πήρε το Champions League Κωφών!

Προσθήκη λεζάντας
Μεγάλη επιτυχία συνιστά η κατάκτηση του Champions League Κωφών από τον ΠΟΚ. Ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών κατέκτησε τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο Βελιγράδι χωρίς να δεχτεί γκολ και στην οποία συμμετείχε επίσης η αντίστοιχη ομάδα του Μίνωα Κρήτης από ελληνικής πλευράς καταλαμβάνοντας τη δέκατη θέση.

Άρχισε τα τηλέφωνα ο Σαμαράς-Oλα έτοιμα για τον ανασχηματισμό -Ποιοι ακούγονται μέχρι την τελευταία στιγμή

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα των νέων υπουργών.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι στο γραφείο του στο Μαξίμου, ενώ ήδη το συνεργείο της ΝΕΡΙΤ έχει πάρει θέση στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή και ο γραμματέας της κυβέρνησης Φώτης Καϋμενάκης ετοιμάζει τα τυπικά έγγραφα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή ορκωμοσία.

Την ίδια ώρα τα ονόματα και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

ΒΙΝΤΕΟ- Η άφιξη, η υποδοχή και η πρώτη γεύση της Εθνικής

Δείτε πλάνα από την άφιξη της Εθνικής μας ομάδας στο Αρακαζού, την υποδοχή, από παιδάκια με μπλούζες με ελληνικά συνθήματα, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή καθώς και τις πρώτες στιγμές των διεθνών στο ορμητήριό τους...

Εκνευρισμός, ένταση και αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ -Ο Στάλιν, τα μπουλντόγκ και οι φράξιες

Εντονη ήταν η δυσαρέσκεια που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών της διήμερης συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Αντεγκλήσεις, εκνευρισμός, φωνές, αποχωρήσεις και απίστευτες εκφράσεις εκτοξεύτηκαν από στελέχη των τριών τάσεων μετά και την απόφαση να μην τεθεί καν σε ψηφοφορία το θέμα της παραίτησης του Φώτη Κουβέλη αλλά και εξαιτίας του γεγονός ότι παρά τη διήμερη συζήτηση, ούτε απόδωση ευθυνών για το αποτέλεσμα των εκλογών υπήρξε ούτε πολιτικά συμπεράσματα εξήχθησαν.

Υπέρ της μοναρχίας οι Ισπανοί-Η Σοφία η δημοφιλέστερη

Η μοναρχία στην Ισπανία ανακτά τη δημοτικότητά της και η πλειοψηφία των Ισπανών (55,7%) την υποστηρίζει ως πολίτευμα, ενώ το 72,9% πιστεύει ότι ο διάδοχος Φίλιππος θα γίνει "καλός βασιλιάς", σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά την παραίτηση του Χουάν Κάρλος, στις 2 Ιουνίου, και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-H FIFA συστήνει την Ελλάδα

Απομένουν τρεις ημέρες πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία και η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της παρουσίασης της Ελλάδας, με τους Μήτρογλου, Μανιάτη και Σάντος να μιλούν για την παρουσία της Εθνικής στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Στην Ελλάδα πάντως δεν ισχύει: Οποιος κοιμάται στο γραφείο είναι πιο...παραγωγικός

Διάλειμμα για ύπνο, εκτός του διαλείμματος για μεσημεριανό φαγητό, για όλους τους εργαζόμενους προτείνουν οι επιστήμονες. Συστήνουν στα αφεντικά να επιτρέπουν στους υπάλληλους τους να κοιμούνται για ένα μισαωράκι, προκειμένου να είναι πιο...αποδοτικοί.

Ερχονται επιδοτήσεις σε 103 καλλιέργειες -Oι περιοχές και τα αγροτικά προϊόντα που προκρίνονται

Επιδοτήσεις, άρα και ευκαιρίες, φέρνει ο νέος επενδυτικός νόμος σε 103 παραδοσιακές και εναλλακτικές καλλιέργειες. Ο νέος νόμος δεν έχει τεθεί ακόμα σε ισχύ, τούτο θα γίνει σύντομα, αλλά είναι βέβαιο πως θα κινείται στη λογική της ενίσχυσης ων επενδυτικών προτάσεων που αφορούν την καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση νέων μορφών αγροτικών προϊόντων.

Ψαριανός για τη συνεδρίαση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ: Η βλακεία είναι ανίατη

Το σχόλιό του ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Δ. Χαριτόπουλου «Εγχειρίδιο Βλακείας» αποφάσισε να ξεκινήσει το σχολιάσμο του στη διήμερη συνεδρίαση της ΚΕ της Δημοκρατικής Αριστεράς το Σαββατοκύριακο, στην οποία ο ίδιος δεν έλαβε μέρος.

Τα υπουργεία που διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ -Ποια στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη μπαίνουν στην κυβέρνηση

Τις τελευταίες ημέρες και όσο φούντωναν τα σενάρια του ανασχηματισμού στη Χαριλάου Τρικούπη φούντωναν οι ψίθυροι τόσο για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία θα μπουν στην κυβέρνηση, όσο και για τα υπουργεία στα οποία θα αναλάβουν καθήκοντα. Βασικός στόχος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι, και μετά τα ποσοστά που πέτυχε η Ελιά, να διεκδικήσει για το κόμμα του μεγαλύτερο μερίδιο εκπροσώπησης στα υπουργικά έδρανα.

ΦΩΤΟ-Ω ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!! Μητέρα βίασε τον 15χρονο φίλο της κόρης της -Την πρόδωσαν οι γυμνές selfies που του έστελνε

«Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ,βγήκα εκτός ελέγχου».Αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση που έδωσε η 38χρονη Χέδερ Σαλίνες στο δικαστήριο όταν ρωτήθηκε γιατί ήρθε σε ερωτική επαφή με τον 15χρονο φίλο της κόρης της.

Ο ανασχηματισμός και τα “παραμύθια χωρίς δράκο”

Η στιγμή του ανασχηματισμού μιας κυβέρνησης… μνημονεύεται στα εγχειρίδια της πολιτικής επικοινωνίας ως μια από τις πλέον σύνθετες παραμέτρους της πολιτικής ως βιωματική πράξη και όχι ως αφηρημένο αφήγημα.

Ο Οικονομίδης που ακούστηκε για υπΟΙΚ γελάει με τον Γλέζο και την αντιπολίτευση αλλά επικρίνει και την κυβέρνηση

Από χθες το βράδυ όλοι ξεσκονίζουν το βιογραφικό και ψάχνουν στοιχεία για τον Νίκο Οικονομίδη, τον Νικόλα όπως προτιμά να τον λένε, που φέρεται να αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών στη θέση του Γιάννη Στουρνάρα. Κι όμως, ο προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά και πιθανόν το «πρόσωπο-κλειδί» του ανασχηματισμού, λίγες μέρες πριν ασκούσε σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Αλβανική πρόκληση: Στα σχολεία διδάσκουν ότι η Φλώρινα και η Πρέβεζα είναι δικές τους και οι «αιμοσταγείς» Ελληνες έκαναν εθνοκάθαρση

Το ζήτημα της Μεγάλης Αλβανίας, έτσι όπως την οραματίζονται οι γείτονες, δεν είναι τωρινό και έχει κατά καιρούς αποτελέσει σημείο έντονης διπλωματικής και πολιτικής τριβής με την Ελλάδα.

Υποψήφια δήμαρχος σούργελο μιλάει για τα βυζ@κια και τα κωλ@ράκια

Καυστική για την γυμνή ποδηλατοδρομία ήταν η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ελεάννα Ιωαννίδου.

Με μήνυμα της στο facebook κατακεραυνώνει όσους αντέδρασαν τόσο για τη γυμνή ποδηλατοδρομία, όσο και....

Γελάει ο κόσμος μαζί του:«Tί είναι ο κυρ Φώτης για να πέσει έτσι εύκολα; Θάτσερ;»

Με ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκε το twitter την είδηση πως η παραίτηση του Φώτη Κουβέλη δεν έγινε δεκτή από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και παραμένει πρόεδρος.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά tweets:

Τρομακτικό τρακάρισμα στην F1 (VIDEO)

Ο τελευταίος γύρος του γκραν πρι του Καναδά σημαδεύτηκε από το τρακάρισμα του Σέρχιο Πέρεζ με τον Φελίπε Μάσα, με τα μονοθέσια των δυο πιλότων να καταλήγουν με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: Δεν πέφτει η τιμή του γάλακτος παρά τις αλλαγές

ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΚ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ΅ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΤΑ 5-10% πχ. η ΟΛΥΜΠΟΣ έδινα 52 λεπτά το λίτρο στο παραγωγό και την επομένη του το πήγε στα 48!! Αυτό κατάφερε ο Χατζηδάκης...

Στα ίδια επίπεδα παραμένει η τιμή του γάλακτος παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο μήνες από την ψήφιση του νομοσχεδίου που καταργούσε τον προσδιορισμό φρέσκο από το γάλα και αύξανε τη διάρκεια ζωής του από πέντε σε επτά ημέρες.

Η Τουρκία δίνει 70 δισ. για όπλα έως το 2023!

Το (υπερφιλόδοξο) γιγάντιο σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν που μπορεί να κάνει πανίσχυρους τους γείτονες, αλλά ενδεχομένως να προκαλέσει οικονομική κατάρρευση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα της βήματα σε τολμηρή φωτογράφιση [εικόνες]

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι ένα πρόσωπο που έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο τα τελευταί χρόνια. Πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο σε ηλικία 16 ετών συμμετέχοντας στο λαμπερό σόου Ciao, ενώ, αν και τόσο μικρή, ήταν ήδη σε πρακτορείο μοντέλων. Και έκανε και πολλές φωτογραφίσεις...

Ποια είναι τα επαγγέλματα που απελευθερώνονται -Σε ποιους κλάδους θα υπάρξουν αλλαγές [λίστα]

Η λίστα του ΟΑΣΑ προβλέπει νέο κύκλο απελευθερώσεων σε επαγγέλματα το καλοκαίρι, στο τέλος Σεπτεμβρίου και στην αρχή του 2015. Oυσιαστικά πρόκειται για τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για αλλαγές σε διάφορους κλάδους.

Τι έγραψε ο Θεοχάρης σε Facebook και Twitter

Ήταν ο πλέον «επικοινωνιακός» κρατικός αξιωματούχος, τουλάχιστον στα κοινωνικά δίκτυα.
Σε τέτοιο βαθμό που δεν δίσταζε να δίνει οδηγίες μέσω twitter ή ακόμη και να ανακοινώνει αλλαγές στις προθεσμίες, πριν ακόμη βγει η επίσημη εγκύκλιος. Ωστόσο...

Επανεμφάνιση Χριστοφοράκου: "Δεν υπάρχει λίστα πολιτικών"

Πέντε ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τον Μάιο του 2009, όταν ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, πρώην επικεφαλής της Siemens Ελλάς, διέφυγε με επεισοδιακό τρόπο από τη χώρα. Έπειτα από δίκες στη Γερμανία και ενώ η μεγάλη δικογραφία ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τους συνηγόρους των 62 κατηγορουμένων, «Το Βήμα» αποκαλύπτει το υπόμνημα-αίτημα που παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές μέσω του συνηγόρου του πριν από έναν μήνα. Το αίτημά του απορρίφθηκε από τους ανακριτές και αναμένεται να προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.

Τι έχει δηλώσει ο ομογενής Νικόλας Οικονομίδης που φημολογείται ότι παίρνει τη θέση του Στουρνάρα!

Ο οικονομολόγος είχε μιλήσει σε ανύποπτη στιγμή για την οικονομία της Ελλάδας
 
Ο Νικόλας Οικονομίδης βρίσκεται στην Ελλάδα και η παρουσία του έχει βάλει φωτιά στα σενάρια του ανασχηματισμού, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Ο ομογενής οικονομολόγος εκτός από το πολύ βαρύ βιογραφικό που διαθέτει, έχει εκφραστεί και πολιτικά στα ελληνικά ζητήματα λίγο πριν τις εκλογές του 2012 λέγοντας:

ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ! Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό!

Όλα τα σενάρια για το νέο κυβερνητικό σχήμα
 
Η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό έχει ξεκινήσει αφού μένουν λιγότερες από 24 ώρες για την ανακοίνωση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο βραδινός περίπατος του Αντώνη Σαμαρά στο κέντρο της Αθήνας

Aπό το Μέγαρο Μαξίμου μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και την πλατεία Συντάγματος περπάτησε συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αργά το βράδυ της Κυριακής σε...

Τεράστια οικολογική καταστροφή στη Σάμο -Εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά ψάρια στις ακτές [εικόνες]

Eκπληκτοι οι κάτοικοι της Σάμου βρήκαν σε μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων σε όλη την ακτογραμμή από τη γέφυρα του Κερκήτειου ποταμού μέχρι και την παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι εκατοντάδες χιλιάδες μικρά νεκρά ψάρια.

Η Μαρία Σαράποβα κολάζει ακόμη και το τρόπαιο -Γιορτάζει με ένα μικροσκοπικό φόρεμα τη νίκη στο Ρολάν Γκαρός [εικόνες]

Η Μαρία Σαράποβα, αφού εντυπωσίασε εντός γηπέδου, με τη νίκη της με 2-1 σετ επί της Σιμόνα Χάλεπ, στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, φρόντισε να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές της και εκτός τερέν.

Η βόλτα για ψώνια της Νατάσας Καραμανλή σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων [εικόνες]

Nα απολαμβάνει τη βόλτα της και να κάνει τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.