10 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ: Παγκόσμια πρωταθλήτρια της γυμναστικής έγινε ιερόδουλη -Αλλαξε «καριέρα» για να βγάλει τα προς το ζην

Από τη δοκό ισορροπίας και τα άλματα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έκανε, η Φλορίκα Λεονίντα βρέθηκε σε ένα πορνείο, όπου εργάζεται για να βγάλει τα προς το ζην. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.

ΦΩΤΟ-Το απίστευτο δώρο στον Δένδια από τους υπαλλήλους του υπουργείου

Ένα δώρο-έκπληξη έλαβε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και νυν υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.

Η προϊσταμένη της υπηρεσίας ασύλου έδωσε στον απερχόμενο υπουργό ένα δελτίο...

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ο ΦούχτεΡ όπως τον λέει κι ο Καμμένος εγκρίνει τον ανασχηματισμό

Θα είχε τους λόγους του για τις συγκεκριμένες επιλογές, σημείωσε ο γερμανός υφυπουργός Αναπτυξιακής Συνεργασίας

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είχε τους λόγους του για να έχει επιλέξει αυτούς τους ανθρώπους σε αυτούς τους ρόλους».

ΒΙΝΤΕΟ: Οι διαφημίσεις της Αντριάνα Λίμα για το Μουντιάλ που τρελαίνουν τους Αμερικανούς

Όχι ένα, αλλά τρία βίντεο γύρισε το διάσημο μοντέλο για να πείσει το κοινό στις ΗΠΑ να παρακολουθήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Τα μεγάλα τους... όπλα έβαλαν οι διαφημιστές του Μουντιάλ για να προσελκύσουν το αμερικανικό κοινό, που δεν είναι και ιδιαίτερα φανατικό με το ποδοσφαίρου. Ποιος όμως μπορεί να αντισταθεί, όταν την πρόσκληση κάνει μια από τις ωραιότερες Βραζιλιάνες στον κόσμο;

ΥΠΟΙΚ: Μη χαίρονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι γιατί θα τον πιούν όπως το 2013! Θα διαψευσθούν πάλι όσοι προβλέπουν χρηματοδοτικό κενό και νέα μέτρα για το 2015-2016

Οπως και το 2013 οι προβλέψεις της κυβέρνησης θα επαληθευτούν, απαντά στο ΔΝΤ το υπουργείο Οικονομικών και διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα θα πιάσει τους στόχους

«Η Ελληνική Κυβέρνηση αναμένει ότι, όπως και το 2013, οι προβλέψεις της θα επαληθευτούν  και ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω μέτρα λιτότητας για την εξασφάλιση των οικονομικών και δημοσιονομικών στόχων το 2015-2016», αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνταξιούχος μετέτρεψε σε σπίτι αεροπλάνο της Ολυμπιακής μέσα σε δάσος των ΗΠΑ

Οταν ένα αεροπλάνο κρίνεται ακατάλληλο για περαιτέρω πτήσεις, τότε οι χρήσεις του μεγάλου και εντυπωσιακού σκαριού του είναι περιορισμένες. Τα πιο... τυχερά αεροσκάφη μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση τεχνικών και αεροσυνοδών, σε ειδικούς χώρους των αεροδρομίων. Τα περισσότερα συνήθως καταλήγουν στα παλιοσίδερα, ενώ ελάχιστα έχουν μετατραπεί σε μπαρ ή εστιατόρια. Κάνεις ωστόσο δεν είχε σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το κατά τα άλλα άχρηστο σκαρί του και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό σπίτι.

«Τέλος» στα προνόμια των βουλευτών που διώκονται βάζει το υπ. Δικαιοσύνης

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή για όσους κατηγορηθούν τελεσίδικα για κακουργήματα

Νομοσχέδιο που βάζει τέλος στα προνόμια των βουλευτών που διώκονται για αξιόποινες πράξεις κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή.

ΚΥΡΙΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Εκθείασε τους υπόλοιπους υπουργούς και ειδικά τον Άδωνι! Τι αποκάλυψε για την γραμματέα του

Κύριος ο Στουρνάρας μέχρι τέλους δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σαμαρά αλλά και να εκθειάσει τους υπόλοιπους υπουργούς με τους οποίους συνεργάστηκε και ειδικά τον Άδωνι για τον οποίο ευχήθηκε να αποδεχθεί την πρόταση Σαμαρά και να αναλάβει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να βαράει τους στόκους της Βουλής

Ένα μεγάλο όμως «ευχαριστώ» είπε και προς τις τέσσερις κυρίες του γραφείου του, «που τράβηξαν μαζί του τα ξενύχτια», όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΦΩΤΟ: Το "αντίο" του Άδωνι μέσω Twitter

"Αντίο" μέσω Twitter είπε στους συνεργάτες του ο απερχόμενος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΡΕ ΑΙ ΦΤΥΣ'ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ! Χατζηδάκης: Οι αλλαγές που κάναμε ενόχλησαν, αλλά ήταν προς όφελος της πατρίδας

Απίστευτος χλεχλές και ψώνιο... το χειρότερο είναι ότι τώρα που έφυγε και θα είναι απλός βουλευτής δεν θα μπει καν στον κόπο να υπερασπίζεται και να προβάλει το έργο της κυβέρνησης. Αγευστος άχρωμος λαπάς που ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του... στα τσακίδια

Στο υπουργείο Ανάπτυξης το μεγάλο στοίχημα της χώρας είπε ο νέος υπουργός Νίκος Δένδιας

Σε αυτό το υπουργείο βρίσκεται το μεγάλο στοίχημα της χώρας, η ανάπτυξη, επεσήμανε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον Κωστή Χατζηδάκη.

H βόλτα του Πρωθυπουργού στο Κολωνάκι-«Δουλειά, δουλειά, δουλειά, δουλειά» είναι το σύνθημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το STAR, νωρίς το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου και πεζός πήγε σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, όπου γευμάτισε και ήπιε καφέ μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Σταύρο Παπασταύρου και Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Χρέη μαμούθ για το ζεύγος Κλίντον

H Χίλαρι Κλίντον αποκάλυψε σήμερα ότι ο σύζυγός της, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, είχε συγκεντρώσει χρέη ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο τέλος της θητείας του στο Λευκό Οίκο, ενώ υπογράμμισε ότι αν και η ζωή τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη πολλών Αμερικανών, είχαν επίσης αντιμετωπίσει «τα ίδια προβλήματα με πολλούς ανθρώπους».

Υπουργείο Υγείας: Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής και ο ανάπηρος γιος της Κατερίνας Παπακώστα

Βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό, δίχως κανείς να γνωρίζει ποιος είναι...

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υγείας, τα βλέμματα πολλών έπεσαν πάνω σε ένα νέο παιδί με κινητικά προβλήματα, που βρισκόταν μεταξύ του κοινού.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΘΑ ΤΟ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; "Συζητήθηκε στο ΣτΕ η επιβολή των μέτρων σιωπής του Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ"

Οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η ενέργεια του Ανδρέα Γεωργίου να υποχρεώσει  όλους τους εργαζόμενους να υπογράψουν «Δήλωση Τήρησης Στατιστικού Απορρήτου»

Εθνική: Η «εκρηκτική» Κολομβιανή που έκλεψε τα φλας από τον... Κατσουράνη!

Η σέξι ρεπόρτερ Melissa Martinez παρακολούθησε την προπόνηση της Ελλάδας, καθώς το Σάββατο η Κολομβία αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημαΗ Melissa Martinez είναι ρεπόρτερ-παρουσιάστρια σε τηλεοπτικό σταθμό της Κολομβίας.

Ο Ερντογάν σχεδιάζει να φτιάξει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο

Θα στοιχίσει 10 δισ. ευρώ, θα μεταφέρει πάνω από 150 εκατ. επιβάτες, θα έχει 8 πύργους ελέγχου και θα μπορούν να σταθμεύουν 500 αεροσκάφη

Θα στοιχίσει περίπου 10 δισ. ευρώ, θα μεταφέρει πάνω από 150 εκατ. επιβάτες ετησίως, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 500 αεροσκάφη, θα διαθέτει οκτώ πύργους ελέγχου, έξι πίστες και συνολικό κλειστό χώρο που θα εκτίνεται σε 1,5 εκατ. τετραγωνικά μέτρα…

Εθνική Νιγηρίας: Απαγόρευσαν στους παίκτες τα... βουντού!

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ζήτησε από τους παίκτες να μην καταφύγουν στην πρακτική της μαύρης μαγείας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Κάθε προπονητής και ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει τα δικά της «θέλω» από τους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ-Πούτιν: Αναπόφευκτη η επιβολή ρυθμίσεων στο Διαδίκτυο

Αν τολμήσει και πει ο Σαμαράς ότι πρέπει να επιβληθούν περιορισμοί στο διαδίκτυο, οι πατριώτες της πο@τσας θα αρχίσουν τα γνωστά περί "χούντας"... τώρα που ο Πούτιν το κάνει στη Ρωσία μούγγα τα παπαγαλάκια... Ο Πούτιν, εκτός από τον έλεγχο παιδικής πορνογραφίας, ναρκωτικών κ.λπ που χρησιμοποιεί για ξεκάρφωμα, υποχρεώνει να καταγράφονται οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων με πάνω από 3.000 επισκέπτες καθημερινά, άσχετα με το περιεχόμενο και ουσιαστικά άρει την ανωνυμία όποιου θέλει να του ασκήσει κριτική)

Δεν έχω κηρύξει πόλεμο, είπε ο Ρώσος πρόεδρος που σημείωσε πως οι περιορισμοί έχουν να κάνουν με την προστασία των παιδιών

ΒΙΝΤΕΟ-Τα απρόοπτα και τα πηγαδάκια στην ορκωμοσία

Απρόοπτα και… πηγαδάκια είχαμε κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης.

Τα νέα μέλη ορκίστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι δήλωσαν Μιχελάκης-Ντινόπουλος

"Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει ούτε το έργο που έγινε, ούτε τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε", δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εσωτερικών. "Θέλω να στείλουμε μαζί με τους δύο εκλεκτούς συναδέλφους το μήνυμα ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Αν έγιναν λάθη αναλαμβάνω την ευθύνη-Βορίδης:Η υπουργία Γεωργιάδη σημαδεύτηκε από κορυφαίες μεταρρυθμίσεις

"Είμαι απολύτως βέβαιως ότι ο νέος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης-κάντε ένα χειροκρότημα στον νέο υπουργό Υγείας-θα συνεχίσει την οδό των μεταρρυθμίσεων και τον εξορθολογισμό των δαπανών του κράτους προς όφελος των ασφαλισμένων και των φορολογουμένων" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Υγείας.

BINTEO-Η συνάντηση με συνταξιούχο που αιφνιδίασε τον Σαμαρά -Το παράπονο, οι αγκαλιές και τα φιλιά

Παράπονα από έναν συνταξιούχο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς πήγαινε με τα πόδια από το προεδρικό Μέγαρο στη Βουλή για την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Πόπη Παπανδρέου, Ελένη Ράικου- Υμνοι από το γερμανικό Der Spiegel για τις ελληνίδες εισαγγελείς διαφθοράς

Υμνους για τις δυο Ελληνίδες εισαγγελείς Διαφθοράς, την Πόπη Παπανδρέου και την Ελένη Ράικου, πλέκει το γερμανικό Der Speigel. To περιοδικό κάνει λόγο για μια νέα γενιά τολμηρών εκπροσώπων της Δικαιοσύνης που δίνουν μάχη κατά της διαφθοράς στην Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Τα πρωινά με "στόλιζε" ο Πρωθυπουργός-Χαρδούβελης: Tο εισόδημα του πολίτη κάπου πρέπει να αρχίσει να βελτιώνεται

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τα πλεονάσματα δεν είναι επίτευγμα μόνο του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης αλλά όλων των πολιτών.

Ορκωμοσία: Το κολάν της Βούλτεψη, το πράσινο παπαγαλί της Γκερέκου και οι γυναίκες των υπουργών [εικόνες+βίντεο]

Λίγο πριν από τις 15:30 προσήλθαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστούν τα νέα μέλη της κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό που έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Πολλοί από τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς πήγαν συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους και τα παιδιά τους. Τα φλας των φωτογραφικών φακών δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν τις στιγμές,

Ο απολογισμός Μιχελάκη στο υπουργείο Εσωτερικών

"Τι τολμήσαμε, τι αλλάξαμε, τι πετύχαμε ένα χρόνο στο Υπουργείο Εσωτερικών" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γιάννης Μιχέλακης, δίνοντας στη δημοσιότητα τον απολογισμό του έργου του ως Υπουργός Εσωτερικών από τις 25.062013 έως και τις 06.06.2014.

ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ! Ξύλο στο υπουργείο Οικονομικών -Τα ΜΑΤ απώθησαν τις καθαρίστριες που ετοίμαζαν υποδοχή στον Γκίκα Χαρδούβελη [εικόνες]

Οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ετοίμαζαν θερμή υποδοχή στο νέο υπουργό Γκίκα Χαρδούβελη κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής. Αιφνιδίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν να αποκλείσουν και τις δύο εισόδους του υπουργείου.

Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Κούζηλος

Ακόμα ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε το κατώφλι της φυλακής. Ο βουλευτής Πειραιά Νίκος Κούζηλος και υποψήφιος δήμαρχος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σαμαράς στο υπουργικό συμβούλιο: Θέλω σοβαρότητα, πολλή δουλειά, λίγα λόγια -Σας θέλω μάχιμους

Την πρώτη του ομιλία στο νέο υπουργικό συμβούλιο πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τόνισε ότι ο στόχος παραμένει ίδιος και δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην ανάπτυξη, την αισιοδοξία και την ελπίδα.

Η διαφήμιση για το Μουντιάλ που εξόργισε την Καθολική Αρχιεπισκοπή στη Βραζιλία (video)

Άγρια κόντρα μεταξύ της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης RAI και της καθολικής αρχιεπισκοπής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, προκάλεσε ένα διαφημιστικό σποτ για το Μουντιάλ του ποδοσφαίρου που αρχίζει την Πέμπτη στη Βραζιλία.

"Δούρειος Ίππος" ο "ελληνοτουρκικός τουρισμός" στο Αιγαίο;

«Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια τουρίστες από την Τουρκία αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα, φέτος το Καλοκαίρι. Τουρίστες και από την Ελλάδα επισκέπτονται την Τουρκία. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφορές ανάμεσά στους λαούς μας είναι πολύ λίγες, ότι πολύ περισσότερα είναι τα κοινά μας σημεία», δήλωσε...

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! Νέα μεγάλη πτώση του spread


Τουρισμός και βελτίωση των όρων δανεισμού των επιχειρήσεων οδηγούν την ανάπτυξη σύμφωνα με το Ταμείο - Σήμερα στο δεκαετές ομόλογο λήξης 2024 η απόδοση διαμορφώνεται στο 5,5% από 6,31% - Στο νέο 5ετές λήξης 2019 η απόδοση διαμορφώνεται στο 4% από 4,95% την ημέρα έκδοσης του

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΛΕΜΕ! Μελάς: Μπορεί να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, αν το επιβάλλουν ο συνθήκες, άφησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς.

Διθύραμβοι από το CNN: Αυτοί είναι οι νέοι Ελληνες επιχειρηματίες που έχουν «καταλάβει» τον κόσμο [εικόνες]

Όλα άρχισαν από μια ιδέα. Όχι μια τρελή ιδέα, αλλά απόλυτα λογική καθώς προερχόταν από την ελληνική γη. Τα αδέρφια Δούζη (Θωμάς και Γιώργος) το 2007 αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις ελιές που έρχονται από την Κρητή και την Καλαμάτα. Στόχος τους, όμως, δεν ήταν η εσωτερική αγορά αλλά το εξωτερικό.

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; "Ψάχνουμε λάθος για εξωγήινη ζωή"

Δεδομένου ότι είναι απίθανο να κάνουμε –ως ανθρώπινο γένος- μια επίσκεψη σε κάποιο εξωπλανήτη στο άμεσο μέλλον, οι αστρονόμοι αναζητούσαν εδώ και καιρό αν είναι δυνατό να ανιχνεύσουν έστω και ένα απλό σημάδι ύπαρξης εξωγήινης ζωής από απόσταση.

ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ: Η Βarilla Hellas σαρώνει σε πωλήσεις αν και είναι η ακριβότερη

Το 2013 έκλεισε για την Barilla Hellas με τζίρο που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ στις χώρες που δραστηριοποιείται. Μέσω της ευρείας παρουσίας των προϊόντων MISKO σε χώρες όπως η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Κύπρος, ο Καναδάς κλπ, η εταιρεία υλοποιεί σταθερά τον εξαγωγικό της προσανατολισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Θερόν: Λατρεύω την Σαντορίνη

"Έχω έρθει στην Αθήνα όταν ήμουν 16 ετών και λατρεύω την Σαντορίνη" αποκάλυψε η Σαρλίζ Θερόν στον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο.

Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050

Με γνώμονα την άνεση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αλλά και την εξοικονόμιση καυσίμων και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Airbus αφού διεξήγαγε διεθνή έρευνα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα αεροπλάνα του 2050!

ΕΝΩ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; Ντόλιος: Δεν πέταξα από τη χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον Ντινόπουλο

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε» είπε ο κ. Ντόλιος

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με τον Αργύρη Ντινόπουλο, δεν υπάρχει άλλη λύση», υποστήριξε την Τρίτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Διαφημίσεις Adidas και Nike εν όψη μουντιάλ

Δείτε τις:

Στη φυλακή ο Ρουμάνος χάκερ που «έκλεψε» γυμνές φωτογραφίες του Τζωρτζ Μπους

Ο πρώην ταξιτζής καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση - Είχε κατορθώσει να «χακάρει» τα email πρώην προέδρων των ΗΠΑ, διασήμων, ακόμα και των επικεφαλής των ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών

Απολογισμός του έργου του κάνει ο Στουρνάρας, μέσα σε 22 σελίδες: Εκανα πέντε φορές τον γύρο της γης

Πριν παραδώσει τα κλειδιά στον νέο υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, κάνει απολογισμό της θητείας του, λέγοντας ακόμη και σε πόσα Ecofin παρευρέθηκε

Έκανε τον γύρο της γης πέντε φορές, πέρασε 252 ώρες διαπραγμάτευσης με την Τρόικα και υπέγραψε πάνω από 6.000 αποφάσεις. Με αυτά τα στοιχεία περιγράφει την θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιάννης Στουρνάρας.

ΦΩΤΟ-Ο Μπαντέρας με τραβεστί τα φτιαξε;

Η μελαχρινή ηθοποιός Νάταλι Μπερν αρνείται πως είναι ζευγάρι με τον Aντόνιο Μπαντέρας, αλλά οι φήμες φουντώνουν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο χορός πάνω στο τραπέζι της εγγονής του Κωνσταντίνου

Ενα tea party που έγραψε... ιστορία καθώς ήταν αρκετά διαφορετικό από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί, έδωσε πριν από μερικές ημέρες η εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία-Ολυμπία.

Άρχισαν οι δηλώσεις για γέλια!! "Με καρφιά στον Άδωνι οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα"

Συνεργασία με γιατρούς και φαρμακοποιούς χωρίς συντεχνιακούς όρους είναι η προτεραιότητα για τη νέα υφυπουργό Υγείας, σε μια προσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος που δημιουργήθηκε από τον πρώην υπουργό

Το ελληνικό Δημόσιο δανείστηκε 1,6 δισ. ευρώ με σημαντικά χαμηλότερο επιτόκιο

Μάλιστα, η έκδοση υπερκαλύφθηκε κατά 2,7 φορές, έναντι 2,65

Το ποσό των 1,625 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ.

Πάγκαλος: «Tα τρώμε μαζί ακόμα - Αβέρτα! O Βεργής είναι πιο αξιοπρεπής από τον Κουβέλη! Πολύ καλός άνθρωπος ο βορίδης»

Η περίφημη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» είναι τελείως λάθος! Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο πρώην υπουργός ο οποίος είπε ότι εαν ξαναέγραφε το βιβλίο του θα του έδινε τίτλο : «Μαζί τα τρώμε ακόμα. Αβέρτα!»

Tο πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του μουντιάλ-Όλα τα παιχνίδια που θα προβληθούν από τη ΝΕΡΙΤ

Η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει με απευθείας μεταδόσεις όλες τις αναμετρήσεις στα γήπεδα της Βραζιλίας για την κατάκτηση του τίτλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι σημαντικότεροι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ και συχνά σε παράλληλη μετάδοση από τη ΝΕΡΙΤsports και από τη ΝΕΡΙΤ HD, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα...

Θεοχάρης: Πολιτική απόφαση η απομάκρυνσή μου –Τώρα ψάχνω δουλειά στον ιδιωτικό τομέα

Συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα είχε σήμερα ο Χάρης Θεοχάρης λίγο πριν από την ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου. Ευχαρίστησε τον υπουργό Οικονομικών αλλά και έσπευσε να διευκρινίσει για ποιους λόγους έφυγε από τη γ.γ Δημοσίων Εσόδων.

Οι FT το πήραν απόφαση ότι δεν χρεοκοπούμε: Η χρονιά ήταν θριαμβευτική, οι επενδυτές επιστρέφουν

«Καθώς ανακάμπτει η εμπιστοσύνη στην ευρωζώνη, οι επενδυτές επιστρέφουν στην Ελλάδα. Αφού όμως, αναμένεται οικονομική ανάπτυξη από το δεύτερο εξάμηνο, υπάρχει ακόμη περιθώριο τα κέρδη, στο Χρηματιστήριο, να αυξηθούν από την χαμηλή βάση που βρίσκονται» γράφουν 0οι Financial Times και υποστηρίζουν πως «αυτή η χρονιά ήταν θριαμβευτική για την ελληνική αγορά».

Γιατί επιβιώνει όλων ο Γιάννης Βρούτσης-Τι θέλουν τρεις υφυπουργοί στο Εργασίας

Γιατί φυσικά παράγει έργο χειροπιαστό σε ενα απο τα πιο δύσκολα υπουργεία! Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις: 
-από το συμμάζεμα των εξόδων του υπουργείου ακόμα και με το κόψιμο 12 θέσεων ειδικών συμβούλων για τον ίδιο
-τη δημιουργία του ΗΔΙΚΑ που έκοψε το πάρτι των τσιγγάνων με τα οικογενειακά επιδόματα,
-τη δημουργία της ΕΡΓΑΝΗΣ που μετρά ηλεκτρονικά τη μισθωτή εργασία,
την είσοδο ηλεκτρονικών υπηρεσιών στη ζωή των Ελλήνων,
-το τέλος των συντάξεων σε νεκρούς και του πάρτι στα έξοδα κηδείας του ΟΓΑ,
-την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας και τα καμπανίδια,
-την πλήρη καταγραφή των ταμείων και των συνταξιούχων με το σύστημα ΑΡΙΑΔΝΗ,
-την αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για πρόσληψη ανέργων,
-τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες,
-τις επιτυχείς διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα που απέτρεψαν περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις
και και και

Το υπουργείο « δυναμώνει» το μήνυμα Σαμαρά - Ποιες είναι οι προτεραιότητες της νέας ηγεσίας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα