13 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ-ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ! Η Σκάρλετ Γιόχανσον χωρίς μακιγιάζ και photoshop μοιάζει με φοιτήτρια και η Κέιτ Γουίνσλετ με νοικοκυρά

Τις φθονούν όλες, σχεδόν, οι κοινές θνητές. Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ προκαλούν φρενίτιδα ενθουσιασμού κάθε φορά που φωτογραφίζονται για κάποιο lifestyle έντυπο ή κάθε φορά που πατούν το πολύτιμο πόδι τους σε επίσημες εκδηλώσεις.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο στρατός κατοχής της Μέρκελ έβαλε στο μάτι μόνο τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ και όχι ας πούμε κι αυτές του ΥΠΕΣ;

Από όλο το έπος των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ μια τεράστια απορία μου γεννήθηκε; Γιατί «μόνο» αυτές μπήκαν στο μάτι των κακών; Γιατί, για παράδειγμα, δεν τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι καθαρίστριες του ΥΠΕΣ ; Και γιατί αυτή η απορία δεν εκφράστηκε ούτε από έναν ρεπόρτερ, ούτε από μία ειδησεογραφική παρουσίαση;

Μετά από ολιγόωρη έρευνα στο διαδίκτυο η εικόνα που σχηματίστηκε μπροστά μου είναι...

Να τη η κ@λοτούμπα Καμμένου: Να δεχθούμε και άτομα που ψήφισαν μνημόνια για να μη μείνουμε μόνοι μας

Με αντικείμενο τη συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος, την περαιτέρω στρατηγική του κόμματος έναντι των εξελίξεων, τη διαμόρφωση του πολιτικού στίγματος, αλλά και την εκλογή νέου γραμματέα του Κινήματος, θα συνεδριάσει αύριο και την Κυριακή το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Αν.Ελ.).

Αγωγή του ελληνικού δημοσίου για τα υποβρύχια

Το ελληνικό δημόσιο δια του νομικού συμβουλίου του κράτους, κατέθεσε αγωγή σε βάρος των εμπλεκομένων εταιρειών στην υπόθεση των υποβρυχίων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 7 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΙ ΑΝΕΛ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ!! 200.000 άνθρωποι θέλουν να μετακομίσουν μια για πάντα στον πλανήτη Αρη

Τηλεπαιχνίδι σκοπεύει να στείλει ανθρώπους να μετοικίσουν στον πλανήτη Άρη και μάλιστα χωρίς επιστροφή. Εμπνευστής τους συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι ο Δανός Bas Landsdorp, ο οποίος ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο μια παγκόσμια καμπάνια μέσω της οποίας αναζητούσε ενδιαφερόμενους που ήθελαν να δηλώνουν συμμετοχή στο εν λόγω τηλεοπτικό ριάλιτι.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κέιτ Απτον πάνω στο χορό πετάει το μαγιό της

Νέο... χτύπημα από την Κέιτ Απτον. Αυτή τη φορά από τα Cook Islands όπου βρέθηκε για τις ανάγκες φωτογράφισης νέας σειράς μαγιό.

ΦΩΤΟ-ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο γιος του Ροκφέλερ

Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, γιος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ρόκφελερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Γουέστσεστερ.

BINTEO-Ίσως η καλύτερη διαφήμιση του Μουντιάλ

Για πολλούς αυτή θεωρείται η καλύτερη διαφήμιση του Μουντιάλ... Τι κι αν  οι περισσότερες εταιρείες δίνουν αμύθητα ποσά σε διάσημους αθλητές για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες;

Η Ελένη Λουκά όρμησε στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ για να στηρίξει τις "καθαρίστριες"!

Η απρόοπτη εισβολή που αιφνιδίασε τη δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια! Δείτε το βίντεο!
Το απογευματινό δελτίο είδήσεων της ΝΕΡΙΤ "τίναξε στον αέρα" η Ελένη Λουκά όταν όρμησε στην κάμερα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το υπουργείο Οικονομικών που βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καθαρίστριες.

ΦΩΤΟ-Ποια είναι η Λατίνα καλλονή με το μπλε κορμάκι που «αφάνισε» την Τζένιφερ Λόπεζ στην έναρξη του Μουντιάλ

Xθες η Τζένιφερ Λόπεζ δεν έπαιξε μπάλα μόνη της στην έναρξη του Μουντιάλ. Μαζί της πάνω στη σκηνή βρέθηκε και μια ακόμη Λατίνα καλλονή η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Ο λόγος για την Βραζιλιάνα...

Yμνοι Βενιζέλου για Γεωργιάδη -Γιατί τον αποθέωσε για δεύτερη φορά

Νερό στο όνομα του Αδωνη Γεωργιάδη φαίνεται ότι πίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Δεν εξηγείται αλλιώς η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες παρέμβασή του υπέρ του τέως υπουργού Υγείας. Η πρώτη ήταν την επομένη του ανασχηματισμού όταν τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, για να του πει ότι δεν είχε ζητήσει την απομάκρυνση του από το υπουργείο.

Βράβευση από την Άγκυρα για την ιστορικό Ευαγγελία Μπαλτά! Ο Γκιούλ της απένειμε το παράσημο του Τάγματος της Αριστείας

Η Ελληνίδα ιστορικός Ευαγγελία Μπαλτά τιμήθηκε από τη Άγκυρα για την προσφορά της στα γράμματα και τον πολιτισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Ο πρόεδρος της τουρκικής Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, της απένειμε το παράσημο του Τάγματος της Αριστείας.

Αποκαλυπτικό βίντεο από τη βίλα με την ηρωίνη

Ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατά της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και απέδωσε καρπούς με ένα ισχυρό πλήγματα στα μεγάλα κυκλώματα.

Σε 20 χρόνια καταδικάστηκε ο μουσικός που σκότωσε τη γυναίκα του

Κάθειρξη 20 ετών επέβαλε το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο στον 42χρονο καθηγητή μουσικής, Γιάννη Κατσιλάμπρο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Παναγιώτας Μαζαράκη, τον Σεπτέμβριο του 2008, τη σορό της οποίας είχε θάψει στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη.

Μουντιάλ 2014: Οι πόρνες κάνουν "specials" με έκπτωση στους Άγγλους οπαδούς για να τις πάρουν μαζί τους! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Η αυλαία του Μουντιάλ άνοιξε στη Βραζιλία και χιλιάδες φτωχές γυναίκες στρέφονται στην πορνεία, ελπίζοντας ότι θα κάνουν... χρυσές δουλειές, χάρη στους περίπου 600.000 τουρίστες – φιλάθλους των 32 ομάδων που αναμένονται στη χώρα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Εκλέχτηκε ο νέος πρύτανης του ΑΠΘ (φωτο)

Ο καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Περικλής Μήτκας εκλέχθηκε πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπως προέκυψε από την επαναληπτική ηλεκτρονική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, από τους 2048 εκλέκτορες, ψήφισαν 1.706 (υπήρξαν 61 λευκά).

Το Κουβέιτ έβαλε στο μάτι ΕΛΠΕ και Εγνατία Οδό-Έρχεται ο Αλίεφ για τη ΔΕΣΦΑ

Ο σεΐχης Sabah Khaled Al- Hamdad, αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών του Κουβέιτ, συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και υπέγραψε με τον ομόλογό του Ευάγγελο Βενιζέλο δύο συμφωνίες για τις επενδύσεις και τον τουρισμό.

Έλληνες οι μόνοι αήττητοι πρωταθλητές στην Ευρώπη

Μπορεί όλα τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων να είναι στραμμένα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μια ελληνική ομάδα όμως πέτυχε ένα μεγάλο ρεκόρ, καθώς είναι η μοναδική στην Ευρώπη που κατέκτησε πρωτάθλημα χωρίς ούτε μία ήττα!

ΓΓΕΤ: Ο Δ. Νανόπουλος προτείνεται για διευθυντής του CERN

Ο διακεκριμένος φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος προτάθηκε από την Ελλάδα για τη θέση του γενικού διευθυντή στο κέντρο CERN.

Η υποψηφιότητα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), κατατέθηκε επίσημα στο Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικής Έρευνας (CERN) από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στη Γενεύη, την Τετάρτη 28 Μαΐου. Η διαδικασία επιλογής αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2014.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που καρπάζωσε την φασίστω "καθαρίστρια" έξω από το υπουργείο Οικονομικών

[Εντάξει δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό! Ο μπάτσος είναι πάντα ο μαλάκ@ς στην Ελλάδα... δέρνει αυτές που τραμπουκίζουν στην προσπάθειά του να μην τις αφήσει να κάνουν γιουρούσι στο ΥΠΟΙΚ, είναι μαλάκ@ς... τις αφήνει και μπαίνουν μέσα και τα κάνουν λαμπόγυαλο, πάλι είναι ο μαλάκ@ς... Απορώ ρε Βασίλη γιατί δεν τους αποσύρεις...

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Τους βαρύνει το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στα αδικήματα που έχει διαπράξει ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Ελεύθερα χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τα συγγενικά πρόσωπα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Με άκρα μυστικότητα προσήλθαν στον αεροπαγίτη ειδικό ανακριτή, Ιωσήφ Τσαλαγανίδη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η...

Βγήκε από την Εντατική ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα αποκατάστασης στην κλινική της Γρενόμπλ – Ελάχιστες οι ελπίδες να επανέλθει πλήρως – Κανένα σχόλιο από την εκπρόσωπο Τύπου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1...

ΚΛΑΙΩ!! Έχει και «σύντροφο», πρώην σφίχτη, που τη θαυμάζει η φασίστω «καθαρίστρια» που τραμπουκίζει τα ΜΑΤ... της ίδιας κοπής τραμπούκο εννοείται...

Κάτι γραφικοί ενοχλούνται επειδή λέω τη φασίστω "πράμα"... είναι προφανές ότι θαυμάζουν τέτοια πρότυπα γυναίκας που πετάνε στα ΜΑΤ κώνους σήμανσης επειδή ξυπνάνε κρυφές φαντασιώσεις τους: Latex, χέρια δεμένα πισθάγκωνα και ντόμινα να τους βαράει με το καμτσίκι στο ποπό ή με τον κώνο στο κεφάλι... Μη ξεχάσουν όμως να μας πούνε αν τα ξεφτιλίκια που κάνει κάνει ανενόχλητο αυτό το "πράμα" τα έχουν δει να συμβαίνου, χωρίς συνέπειες, σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα...
«Είμαι στο πλευρό της συντρόφου μου και νιώθω χαρούμενος που τη στηρίζω στον αγώνα της», λέει ο ηλεκτρολόγος που άφησε τα κατσαβίδια και… έπαιξε «ξύλο» με τα ΜΑΤ

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις ΣτΕ που κρίνουν αντισυνταγματικές τις περικοπές στους ένστολους: «Οι αποδοχές των ενστόλων πρέπει να είναι ανάλογες της αποστολής τους»

Στην Ελλάδα σε κάθε ιστορία, όπως και σε κάθε οικογένεια, υπάρχει ένας μαλάκ@ς που τον πίνει... στην προκειμένη περίπτωση είναι ο λοχίας που αντί να πάρει πίσω λεφτά όπως όλοι οι υπόλοιποι βαθμοί, θα κληθεί να επιστέψει 665 ευρώ και θα δει το μισθό του να μειώνεται κατά 35ευρώ... Δείτε τον πίνακα στο τέλος

Δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι πέντε αποφάσεις με βάση τις οποίες έχουν δικαιωθεί οι ένστολοι όλων των Σωμάτων, καθώς έχουν κριθεί αντισυνταγματικές οι περικοπές των αποδοχών σε εν ενεργεία και απόστρατους, αρχής γενομένης από την 1η Αυγούστου 2012.

Δείτε ποιά ελληνίδα σταρ είναι η πεθερά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη [εικόνες]

Υπήρξε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες '60 και '70 και το χαριτωμένο μουτράκι της πιο γλυκιάς ξανθιάς του σινεμά λατρεύτηκε απ' όλους.

Ο λόγος για τη Νίτσα Μαρούδα, τη χαριτωμένη ξανθιά με διάσημες ατάκες, όπως...

ΒΙΝΤΕΟ-Η "ιπτάμενη βόμβα" V-1 χτυπάει το Λονδίνο

Οι κάτοικοι του Λονδίνου ήταν συνηθισμένοι στους βομβαρδισμούς και τις φρικαλεότητες από τις συστηματικές επιθέσεις της περιόδου 1940 -41. Έκτοτε, οι βομβαρδισμοί είχαν γίνει πιο σποραδικοί, με σύντομες επιδρομές κατά το 1943 και το Φεβρουάριο του 1944. Αυτές είναι γνωστές ως οι αιφνιδιαστικές επιθέσεις ή mini-blitz ή baby-blitz.

Αυτές είναι οι δέκα πιο αξιόπιστες χώρες για να ανοίξετε επιχείρηση

Αναζητάτε νέους διεθνείς προμηθευτές για την εταιρεία σας; 'Η σκέφτεστε να ανοίξετε γραφεία στο εξωτερικό; Σας απασχολεί η σταθερότητα του επαγγελματικού περιβάλλοντος ή η κυβερνητική διαφθορά στη χώρα που θέλετε να επενδύσετε; Εάν έχετε ήδη γραφεία στο εξωτερικό, έχετε ελέγξει τους κινδύνους από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες ή σεισμούς σε αυτά τα μέρη;

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνει ο νέος “FM Global Resilience Index”, ένας κατάλογος 130 κρατών, που συνέταξε η FM Global....

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτό είναι το φασισταριό «καθαρίστρια» που τραμπουκίζει αστυνομικούς και δεν το συλλαμβάνει κανείς!

Εμένα όμως θα με συλλάβετε στο πι και φι αν σας επιτεθώ;; Την ΣΥΡΙΖΑία "καθαρίστρια" δεν τολμάει κανείς να τη συλλάβει κι ας επιτίθεται συνεχώς σε αστυνομικούς ξεφτιλίζοντάς τους ή και εκτοξεύοντας εναντίον τους αντικείμενα... όχι για να ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο στη χώρα και ποιον δεν τολμάει ο νόμος να ακουμπήσει...

Δείτε ποια είναι η ΣΥΡΙΖΑία φασίστω που τραμπουκίζει ανενόχλητη και δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της... Αντιγράφω από το vice.gr:

Οι σωστοί κανόνες για τον Έλληνα φίλαθλο που θα δει Mundial στην TV!

Όπως είναι γνωστό τίποτα δεν μπορείς να απολαύσει ο άνθρωπος εάν δεν είναι προετοιμασμένος σωστά...

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει η γιορτή του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου οπότε σας παραθέτουμε τους χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο Έλληνας φίλαθλος που θέλει να δει τους αγώνες του Μουντιάλ, δηλ. οι μισοί Έλληνες που είναι και προπονητές (οι άλλοι μισοί είναι Πρωθυπουργοί...)

Έχουμε και λέμε:

Απίστευτο! Κ@λόφαρδος σταμάτησε ελέφαντα με μια κίνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Και μόνο το να δει κανείς έναν ελέφαντα από κοντά στην άγρια φύση είναι εμπειρία ζωής. Το να δεις όμως έναν ελέφαντα να έρχεται κατά πάνω σου είναι ίσως η πιο τρομακτική εμπειρία στην άγρια φύση... Όμως φαίνεται ότι δεν σκέφτονται έτσι όλοι οι άνθρωποι...

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Και ηλίθιοι και αριστεριστές

Ο Κατρούγκαλος  (δεξιά) πήρε ήδη το ύφος του ευρωβουλευτή -φαντασθείτε δηλαδή να πάρει και τον μισθό του ευρωβουλευτή...

Δεν ξέρω αν είναι καλό για τη Βραζιλία που κάνει το Μουντιάλ, ούτε και με ενδιαφέρει να το ξέρω, ομολογουμένως. Γιατί; Διότι η Βραζιλία είναι πολύ μακριά - πιο μακριά και από την θαλασσοφίλητην Κύπρον! Για την περίπτωσή της, δε, ισχύει ό,τι είπε ο μέγας Φίλιππος Λάρκιν για την Κίνα:

ΦΩΤΟ-ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ IPHONE ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ! Η Ναταλία Δραγούμη κάνει γιόγκα στη αμμουδιά φορώντας μόνο το μαγιό της

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ. Γυμνασμένη, γραμμωμένη, σέξι, η ηθοποιός και πρόσφατα παρουσιάστρια Ναταλία Δραγούμη στα γυρίσματα της νέας της ταινίας σε παραλία της Κω με το μπικίνι της να τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα.

H Ασημακοπούλου συμπάσχει με τις "καθαρίστριες" και ζητάει να υβρίζονται, να προπηλακίζονται και να ξυλοφορτώνονται οι αστυνομικοί χωρίς να αντιδρούν

«Ανθρώπινα, αισθάνομαι απέχθεια γι' αυτό που συνέβη. Όμως, να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη;» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερόμενη στα επεισόδια που σημειώθηκαν  έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, με τις καθαρίστριες.

ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα 1,057 δισ. ευρώ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,057 δισ. ευρώ -μεγαλύτερου εκείνου που ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους- δείχνουν τα ταμειακά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το πεντάμηνο Ιανουαρίου- Μαΐου.

Η selfie της Ανθής Σαλαγκούδη από το κρεβάτι της -Η δημοσιογράφος χωρίς μακιγιάζ

Είναι από τα λίγα γνωστά πρόσωπα που δεν έχουμε δει selfies του να φιγουράρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ομως, τώρα ήρθε η στιγμή και η Ανθή Σαλαγκούδη να υποκύψει στην εν λόγω μόδα.

O Aδωνις κάνει πλάκα στον Μητσικώστα: Τα λιμπίζεστε; [βίντεο]

«Γιώργαρε, αφιερωμένο σε σένα» είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή με τον αδελφό του Λεωνίδα και... μιμήθηκε τον Γιώργο Μητσικώστα.

Μειώνονται από 1η Ιουλίου οι εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές που συνεπάγεται αύξηση μισθών 1%

Εγκύκλιο στην οποία αναγράφονται αναλυτικά οδηγίες για τη μείωση των εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιουλίου 2014 και εφεξής έδωσε το ΙΚΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ-Τσίπρας: Ελπίζω να μη βρεθεί ένας νέος Τσιριμώκος για Πρόεδρος Δημοκρατίας

Η ακριβής φράση του προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η εξής: «Δεν θα βρεθεί κανείς να κάνει τον Τσιριμώκο, σε αυτήν την εμποροπανήγυρη. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την έκπτωση της Δημοκρατίας». Ο Αλέξης Τσίπρας γύρισε πολλές από τις πίσω σελίδες της ελληνικής ιστορίας και σταμάτησε στη χρονολογία... 1965. Συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου 1965.

Στο γκαράζ του Τζέι Λένο: Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του διάσημου παρουσιαστή [εικόνες]

Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι στον κόσμο, με συλλογή αυτοκινήτων που μπορεί να συναγωνιστεί αυτή του Τζέι Λένο. Ο επί 20 χρόνια οικοδεσπότης του δημοφιλούς «Tonight Show» έχει επενδύσει πολλά στα αυτοκίνητά του δημιουργώντας μία σπάνια έκθεση στο γκαράζ του.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΑΛΙ! Ηλίθιος σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ γρατζούνισε με κοπίδι τον ΣΥΡΙΖΑίο γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο

[Φυσικά στην αριστερή ειδησεογραφία (όπως στη φώτο από το iefimerida.gr) θα διαβάσετε πως "τον μαχαίρωσε"... αλλά τι σόι μαχαίρωμα είναι αυτό που ο "μαχαιρωμένος" πηγαίνει αμέσως στο ΑΤ για να υποβάλει μήνυση, μόνο οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι δημοσιοκάφροι ξέρουν]

Ενα ηλίθιο περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν άνδρας της ασφάλειας του κτιρίου της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο (κατ'άλλους φαλτσέτα, κατ'άλλους κοπίδι) τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασσιμάτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις ρίχνει ξύλο στον Κούλογλου: Είσαι ρατσιστής, ανενημέρωτος και ασχολείσαι με τρίχες για να προσπεράσεις την νοσηλευτική κάλυψη των ανασφαλίστων

Δείτε το βίντεο με τον Κούλογλου να τρώει τις φάπες του:

ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΤΟ 1%! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ! Πάνε για «γάμο» Καμμένος και Νικολόπουλος;

Ο... αρραβώνας πάντως έγινε!

Από τις εκλογές και μετά οι ΑΝΕΛ έχουν πολλές διαρροές και αποχωρήσεις και ο πρόεδρος τους, Πάνος Καμμένος, αποφάσισε να κάνει…

FVTO-Αυτό είναι το θρυλικό Φάντομ της Ελληνικής Αεροπορίας που θα πάρει μέρος σε διεθνές σόου

Η Ελληνική Αεροπορία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της σε ένα διεθνές αεροπορικό σόου που θα διεξαχθεί στη Μάλτα στις 27-28 Σεπτεμβρίου.

Είναι η δεύτερη φορά που θα υπάρξει ελληνική συμμετοχή στο συγκεκριμένο φαντασμαγορικό σόου – η προηγούμενη ήταν το 2005.

Σαμαράς: Παράδειγμα προσφοράς και ήθους ο Σταθάκης

Ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Άρη Σταθάκη.

«Εκφράζω τη βαθειά θλίψη μου για το θάνατο του πρώην βουλευτή της Παράταξής μας και προσωπικού μου φίλου, δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη.

Στο Δρομοκαΐτειο η βλαμμένη που βαλσάμωσε τη νεκρή μάνα της

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε  η 49χρονη που συνελήφθη στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι να έχει βαλσαμώσει την μάνα της σε ένα μπαούλο.

Βρούτσης: Τεκμηριωμένη η απόφαση για τις ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο Γιάννης Βρούτσης στο Μαξίμου και εξερχόμενος αναφέρθηκε στις ομαδικές απολύσεις στην Χαλυβουργία, λέγοντας ότι ήταν τεκμηριωμένη η απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας.

ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ! "Να μας πει ο Γιούνκερ σε ποιο ψηφοδέλτιο ήταν…"

Αν και αν του τον είχε ακουμπήσει θα έπρεπε να του άρεσε σαν Άγγλος αδερφή που είναι...

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με φόντο την προεδρία της Κομισιόν.

Σε άρθρο του που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung και μεταφέρει η Deutsche Welle ο Ντέιβιντ Κάμερον αναλύει τα επιχειρήματά του αμφισβητώντας καταρχήν τη διαδικασία που τηρήθηκε, ο νικητής των εκλογών να θεωρείται δηλαδή και υποψήφιος για την Κομισιόν.

Συνεχείς συσκέψεις Σαμαρά με υπουργούς στο Μαξίμου

Διαδοχικές συναντήσεις με τον νέο υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννης Βρούτση, είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Στα 15,7 δισ. ευρώ το εμπορικό πλεόνασμα της Ευρωζώνης χάρη στη Γερμανία που καλύπτει τα ελλείμματα Αγγλογάλλων

Στα 15,7 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε τον Απρίλιο το εμπορικό πλεόνασμα της Ευρωζώνης, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Eurostat, έναντι 14,0 δισ. τον αντίστοιχο μήνα του 2013.

Για τον Μάρτιο τα αναθεωρημένα στοιχεία της Eurostat έδειξαν πλεόνασμα 16,7 δισ. ευρώ, από 21,8 δισ. τον Μάρτιο του 2013.

1,3 τόνοι ηρωίνης αξίας 30 εκ στη βίλα γνωστού εμπόρου διαμαντιών στη Φιλοθέη

Συνελήφθησαν 11 άτομα, ανάμεσά τους και εφοπλιστής που διέμενε στην οικία - Στις έρευνες του Λιμενικού συμμετέχουν και άντρες της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών DΕΑ

Τη βίλα ενός γνωστού εμπόρου διαμαντιών στη Φιλοθέη που έμενε η οικογένεια εφοπλιστή χρησιμοποιούσαν Τούρκοι μαφιόζοι για να κρύβουν την ηρωίνη που εισήγαγαν από το Αφγανιστάν με σκοπό να τη «σπρώξουν» στην Ευρώπη.