14 Ιουνίου 2014

Το στρινγκ της Μενεγάκη που ...κόλασε το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Δείτε την παρουσιάστρια όπως δεν την έχετε δει ποτέ

Η Eλένη Μενεγάκη τώρα και σε καρτούν. Γιατί όχι…!

ΦΩΤΟ: Κορυφαία tweet ξένου για το μάτς της Εθνικής

Δείτε τι εγραφε Γάλλος δημοσιογράφος της L'Equipe κάθε φορά που τρώγαμε γκολ:

ΒΙΝΤΕΟ-Οι σωματοφύλακες του Μάικλ Τζάκσον αποκαλύπτουν

Οι σωματοφύλακες του Μάικλ Τζάκσον έγραψαν ένα βίβλίο στο οποίο αποκαλύπτουν τα τελευταία θλιβερά χρόνια της ζωής του.

Μισή χαρά για Σουμάχερ: Βγήκε από την εντατική αλλά

Στην επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε τον Μίκαελ Σοουμάχερ να βγαίνει από την εντατική προχώρησε η Σαμπίνε Κεμ. Η μάνατζερ του Γερμανού ήταν όπως πάντα λακωνική και το μόνο που δήλωσε ήταν ότι ο....

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ-Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική-Απίστευτες δηλώσεις παικτών!

Η Εθνική ομάδα έπαιξε αλλά η Κολομβία ευτύχησε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό με το γκολ του Αρμέρο. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 57.000 οπαδοί που βρέθηκαν στο Μπέλο Οριζόντε. Τελικό σκορ 3-0.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (15 Ιουνίου 2014)

Δείτε τα:

Βικτόρια Χίσλοπ εξηγεί γιατί αποφάσισε να μείνει στα Πατήσια και όχι το Κολωνάκι

Για την ομορφιά της Αθήνας, της δικής της πόλης, που αγάπησε από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκε στα τέλη της δεκαετίας του '70, μίλησε η γνωστή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, χτες βράδυ στο κατάμεστο από κόσμο καφέ του Νομισματικού Μουσείου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η αδελφή της Φαίης σπάει τη σιωπή της: Τι λέει για την δολοφονία και το μοιραίο βράδυ

Για την αδικοχαμένη αδελφή της και τη σχέση που είχαν οι δυο τους μιλάει σε τηλεοπτική συνέντευξη η Μαριαλένα Μπάχλα η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδορκία.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος των υποκλοπών: Πρώην πράκτορας της CIA θέλει να καταθέσει

Μια ξαφνική εμφάνιση ενός μάρτυρα που ίσως αποδειχθεί κλειδί έρχεται να ανοίξει ξανά τον φάκελο με το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα. Ο 65χρονος Ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA φέρεται να είναι πρωταγωνιστής της υπόθεσης και επιθυμεί να καταθέσει.

Ο «πρωινός καφές» του Αλέξη Τσίπρα: Οι 11 στενοί συνεργάτες του και οι «ειδικές αποστολές» που αναλαμβάνουν

Σε εκλογική ετοιμότητα θέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας και αφού διεμήνυσε στους βουλευτές του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάει φέτος για μπάνια», ανεβάζει στροφές με το σκεπτικό ότι δεν αποκλείεται το φθινόπωρο να υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Σάμπα με... μπουζούκι

Οι αγώνες του Μουντιάλ μπορεί να γίνονται στην Βραζιλία, ωστόσο οι εορτασμοί λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο που θα δείτε αφορά στην Ελλάδα και περιλαμβάνει ένα μείγμα σάμπα με... μπουζούκι.

Θετική έκβαση για το αγοράκι που διακομίστηκε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 8χρονο παιδάκι, από το Ρίο της Πάτρας, που πριν λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Ανόβερο, καθώς έπασχε από...

Βούλτεψη:Θα βρεθεί λύση στη διαφωνία Μητσοτάκη-Λοβέρδου

Την εκτίμηση πως θα βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τη διαφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη και Λοβέρδου όσον αφορά στην διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στα ΑΕΙ εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ.

ΧΟΧΟΧΟ-Πελέ: Τρέμω την Γερμανία

Πασίγνωστη είναι η φράση του Γκάρι Λίνεκερ για τους Γερμανούς στο ποδόσφαιρο.«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί», έλεγε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Β. Τζωρτζάτος: Η CIA μιλούσε και μιλάει με τη φωνή του Κουφοντίνα

Επιστολή με την οποία ο Β. Τζωρτζάτος κατηγορεί τον φερόμενο ως υπαρχηγό της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ότι είχε κάνει κρυφές συμφωνίες με την αστυνομία και το κράτος δημοσιεύεται στην «Ελευθεροτυπία» του Σαββάτου.

Κόβεται το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Τη διακοπή του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του MEGA φαίνεται πως αποφάσισαν οι μέτοχοι του καναλιού.

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να γυρίσει τη χώρα στην εποχή των παγετώνων»

«Ξεχάστε τις πρόωρες εκλογές» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» μετά τις ευρωεκλογές και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Στην αντεπίθεση ο Αθανασίου -Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης στις δικαστικές ενώσεις

Σκληρή απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε όσα είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας μέσω ανακοινώσεων από τις δικαστικές ενώσεις, οι οποίες εμμέσως πλην σαφώς κατήγγειλαν μία επιχείρηση συγκάλυψης και ευνοϊκής μεταχείρισης προσώπων που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα ή κατηγορούνται ότι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας φέρεται όπως ο Μπερλουσκόνι, να υιοθετήσει και τα μπούνγκα μπούνγκα

Στο θέμα των καθαριστριών αναφέρθηκε η Σοφία Βούλτεψη, ξεσπάθωσε κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όμως.

"Οι καθαρίστριες δεν πρέπει να είναι κρατικοί υπάλληλοι. Σε όλη την Ευρώπη έχει...

ΦΩΤΟ-Δείτε ποια υποδέχθηκε τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Μα φυσικά η "κυρία" που δηλώνει ότι δεν έχει να θρέψει τα παιδιά της και πεινάνε τώρα που την απέλυσαν... πρόκειται για τη γνωστή....

Η IBM αγόρασε την εταιρεία του ομογενή επιστήμονα Γιάννη Ζάκου

H ΙΒΜ αγόρασε έναντι ενός μεγάλου ποσού την εταιρεία Cognea του Ελληνοαυστραλού Γιάννη Ζάκου, εφευρέτη του MyCyberTwin, στα ελληνικά «Ο διαδικτυακός μου δίδυμος». Ο ομογενής εφευρέτης και επιστήμονας θεωρείται «μάγος της Πληροφορικής».

Γελάει ο κόσμος με τους ξενέρωτους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι μικροί… Αλέξηδες δηλαδή είναι πολύ ξενέρωτοι. Τι βρήκαν λέτε για να ασχολούνται όταν όλος ο πλανήτης βλέπει Μουντιάλ; Αποφάσισαν να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας γιατί λέει το παγκόσμιο κύπελλο είναι αιματοβαμμένο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τώρα ποιος είναι ο μαλ@κας της παρέας;

Ο Μάνεσης ή τα λαμόγια που...

ΠΙΝΑΚΑΣ-Αποκάλυψη. Πόσα λεφτά παίρνουν οι καθαρίστριες για 4 ώρες δουλειάς στο υπουργείου Οικονομικών

Kάθε άνθρωπος που χάνει τη δουλειά του έχει δικαίωμα να αγωνίζεται για να βρει το δίκιο του που λέει ότι έχασε. Ως εκ τούτου και οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν και φυσικά να διεκδικούν τη συμπάθεια του ελληνικού λαού. Αν και είναι κατάφορα άδικο αυτό που γίνεται. Δηλαδή για πάνω από 1 εκατ. υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα που έχουν απολυθεί κανείς να μην κλαίει, κανείς να μην βγαίνει στους δρόμους και για 500 – 1.000 που απολύθηκαν ή μπήκαν σε διαθεσιμότητα από τον δημόσιο τομέα να γίνεται ο μεγάλος χαμός. Ολοι οι απολυμένοι κι όλοι οι άνεργοι την ίδια ψυχή έχουν. Ως εδώ καλά, όμως, υπάρχει και ένα άλλο πολύ κρίσιμο σημείο. Πόσα λεφτά έπαιρναν οι καθαρίστριες;

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν σήμερα το έπος του 87’ στο μπάσκετ

Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια, η Εθνική Ελλάδος έγραφε Ιστορία κατακτώντας το Ευρωμπάσκετ.

Η «επίσημη αγαπημένη» έκανε την απόλυτη... υπέρβαση στο 25ο Ευρωμπάσκετ, που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 3 ως και τις 14 Ιουνίου, δίνοντας ύστερα από πολλά χρόνια, συνέχεια στον άθλο της ΑΕΚ (1968) με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Το «κάστινγκ» Χαρδούβελη στους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών

Τους περνά από προσωπικές συνεντεύξεις έναν - έναν!

Με το που ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο Γκίκας Χαρδούβελης δεν ενημερώνεται μόνο για τους δεκάδες φακέλους που του άφησε ο Στουρνάρας.

Φόβος για επεισόδια αύριο στη Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για απαγόρευση συγκεντρώσεων

Ανακοίνωση για απαγόρευση συγκεντρώσεων αύριο στη Θεσσαλονίκη υπό των φόβο επεισοδίων μεταξύ...

Ο Φαλκάο για την Ελλάδα σε εκπομπή με τον Μαραντόνα

Στο πλευρό της Κολομβίας, έστω και σαν φίλαθλος, θα είναι απόψε ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο «τίγρης», που λόγω τραυματισμού δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο Μουντιάλ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στην ελληνική ομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή όπου βρέθηκε καλεσμένος μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Τουρκοκύπριοι ύψωσαν κυπριακή σημαία στα κατεχόμενα και συνελήφθησαν

Ζεύγος Τουρκοκυπρίων συνελήφθη στην Αμμόχωστο γιατί ύψωσε τρεις κυπριακές σημαίες έξω από το κατάστημά τους.

Το κατοχικό καθεστώς τους παρέπεμψε σε δίκη με την κατηγορία της…

ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! Με δύο βασιλιάδες η Ισπανία -Ο Φελίπε έρχεται, ο Χουάν Κάρλος δεν φεύγει για να προστατευθεί νομικά!

Αν και ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την απόφασή του να παραιτηθεί, ο Χουάν Κάρλος θα παραμείνει βασιλιάς της Ισπανίας. Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του, καθώς- όπως και η σύζυγός του, βασίλισσα Σοφία- θα τον διατηρήσει.

Περιζήτητη η θέση του Χάρη Θεοχάρη -Δεκάδες βιογραφικά από υποψήφιους, ποιοι εμφανίζονται ως φαβορί

«Ουρά» κάνουν οι υποψήφιοι για τη θέση στη Γενική Γραμματεία Εσόδων. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τον διάδοχο του Χάρη Θεοχάρη λήγει την Κυριακή (15/6) και έχουν υποβληθεί δεκάδες βιογραφικά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!! O Λοβέρδος όχι μόνο δεν απολύει ρεμάλια αλλά με τα λεφτά μας θέλει να διορίσει άλλους 22.000 δασκάλους!

«Δεν εκβιάζω με παραίτηση» ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του ο νέος υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος και σημείωσε ότι χρειάζεται χρόνο για να δει τι θα κάνει με τους 380 υπαλλήλους που βρίσκονται προ της απόλυσης.

Αγώνας από Μαξίμου να προλάβει τα... αυτογκόλ

«Κακός οιωνός» η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Έντονος προβληματισμός και για άλλα «αντάρτικα». Να προλάβει τα χειρότερα θέλει η κυβέρνηση, αλλά οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Οι κινήσεις Σαμαρά και η στάση Βενιζέλου.

Αγώνας από Μαξίμου να προλάβει τα... αυτογκόλ

«Κακός οιωνός» η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Έντονος προβληματισμός και για άλλα «αντάρτικα». Να προλάβει τα χειρότερα θέλει η κυβέρνηση, αλλά οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Οι κινήσεις Σαμαρά και η στάση Βενιζέλου.

Αγώνας από Μαξίμου να προλάβει τα... αυτογκόλ

«Κακός οιωνός» η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Έντονος προβληματισμός και για άλλα «αντάρτικα». Να προλάβει τα χειρότερα θέλει η κυβέρνηση, αλλά οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Οι κινήσεις Σαμαρά και η στάση Βενιζέλου.

Αγώνας από Μαξίμου να προλάβει τα... αυτογκόλ

«Κακός οιωνός» η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη και Ανδρέα Λοβέρδου. Έντονος προβληματισμός και για άλλα «αντάρτικα». Να προλάβει τα χειρότερα θέλει η κυβέρνηση, αλλά οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Οι κινήσεις Σαμαρά και η στάση Βενιζέλου.

Χρηματοδότηση για το Ελληνικό από τους Κινέζους

Αν ο κινέζος πρωθυπουργός θα έχει στις βαλίτσες του και χρηματοδότηση για όλες τις παραπάνω επενδύσεις δεν είναι γνωστό.

Το βέβαιο όμως είναι ότι το θέμα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της ελληνικής πλευράς και θα τεθεί τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Χαρακτηριστική περίπτωση επένδυσης όπου τα κεφάλαια κινεζικών τραπεζών αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο αποτελεί το Ελληνικό, προϋπολογισμού...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑΖΙ... 49 νεκροί από κατάρριψη ουκρανικού αεροσκάφους από ρωσόφωνους αυτονομιστές

Ένα ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος IL-76 καταρρίφθηκε σήμερα από τους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες στο Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία, προκαλώντας τον θάνατο πολλών στρατιωτών, ανακοίνωσε σήμερα το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Ιχνη του άφαντου ψευτογιατρού στο Σαν Ντιέγκο

Στα ίχνη επιχειρήσεων που εμφανίζεται να έδιναν - άγνωστο για ποιον λόγο - χρήματα την περίοδο 2005-06 στον 56χρονο ψευτογιατρό Γιάννη Καστάνη βρίσκεται το ΣΔΟΕ, το οποίο συμμετέχει στη μεγάλη έρευνα των κρατικών υπηρεσιών για την πολυσύνθετη, παράνομη δραστηριότητα του πρώην διευθυντή του ΕΣΥ Σκύρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Δεν έπρεπε να γίνουν περικοπές στους ενστόλους Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 08:19 UPD:09:50 EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ A- A A+ shortlink inShare Η κυβέρνηση χειρίστηκε με τελείως λανθασμένο τρόπο το ειδικό μισθολόγιο, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, θύμισε πως ο ίδιος είχε υποστηρίξει δημοσίως ότι δεν έπρεπε να γίνουν αυτές οι περικοπές, καθώς οι ένστολοι και οι δικαστές αποτελούν «το σκληρό πυρήνα του κράτους». Ο κ. Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε πάντως πως του αρέσει να ζει στον πραγματικό κόσμο και πως αφού πλέον «ζούμε με τα δικά μας λεφτά», αν κάπου δίνουμε από αλλού θα κόβουμε. Παντελώς αδιανόητο να υπάρξει υποχώρηση στις διαθεσιμότητες Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, τόνισε πως θεωρεί «παντελώς αδιανόητο» να υπάρξει οποιαδήποτε υποχώρηση της κυβέρνησης στο σκέλος του προγράμματος που αφορά τις διαθεσιμότητες, σχολιάζοντας την «κόντρα» των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ. Χαρακτήρισε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναν από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς υπουργούς της κυβέρνησης. Διευκρίνισε πως δεν υπονοεί τίποτα για τον Ανδρέα Λοβέρδο, του οποίου το έργο στο υπουργείο Υγείας, ο ίδιος έχει εκθειάσει, ωστόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα ενδεχομένως να μην έχει «την πλήρη εικόνα» γιατί εισήλθε τώρα στο κυβερνητικό σχήμα. Ο κ. Γεωργιάδης, τόνισε πως η χώρα και η κυβέρνηση έχουν μια επιλογή: να μη σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις και η πορεία που έχει χαραχθεί για την έξοδο από την κρίση. «Αν πισωγυρίσει, ούτως ή άλλως και η χώρα θα καταστραφεί και η κυβέρνηση θα πέσει», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφερόμενος στο ζήτημα του πετρελαίου θέρμανσης είπε πως «κάθε μέτρο που δεν αποδίδει δεν έχει νόημα να συνεχίζεται». Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των απολυμένων καθαριστριών, επανέλαβε ότι πρέπει το υπουργείο Οικονομικών «να βγει να εξηγήσει» τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την απόλυσή τους, καθώς η κοινή γνώμη «ακούει μόνο τη μια πλευρά». Ο κ. Γεωργιάδης, απάντησε σε όσους τον επικρίνουν για την συχνή του παρουσία στα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας πως κάθε πολιτικός, οφείλει να εξηγεί γιατί λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις και πως κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι είναι «γλάστρα» ή ότι «δεν έχει τι να κάνει». Μάλιστα είπε πως ο ίδιος κατάφερε να προχωρήσουν χιλιάδες διαθεσιμότητες και απολύσεις στο χώρο της υγείας ενώ τώρα η «σύγκρουση» Λοβέρδου – Μητσοτάκη, αφορά 250 άτομα. newsroom naftemporiki.gr

Η κυβέρνηση χειρίστηκε με τελείως λανθασμένο τρόπο το ειδικό μισθολόγιο, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα.

Θετικά τα μηνύματα από το Βερολίνο για το θέμα του χρέους

«Βγαίνουν αρκετά πράγματα» για το θέμα του χρέους μετά τη συνάντηση με τον Σόιμπλε δήλωσε ο διοικητής της ΤτΕ - Επιβεβαίωσε και ο νέος υπουργός Οικονομικών

Για θετικές εξελίξεις στο θέμα του χρέους έκαναν λόγο ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Γκίκας Χαρδούβελης μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κολλημένοι με τα social media οι νέοι υπουργοί-Ποιοι έχουν το μεγαλύτερο κοινό

Έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τα νέα μέλη της κυβέρνησης.

Τα status, οι followers και τα tweets δίνουν και παίρνουν...

Η χρυσή πεντάδα των υπουργών με τους περισσότερους followers είναι οι εξής:

O καλλιτέχνης που αρνήθηκε να τραγουδήσει για τον Στάλιν

Ο Ιβάν Κοζλόφσκι ήταν σολίστας του Μπολσόι, θρυλικός τενόρος της όπερας, τραγούδησε τις άριες που αντιστοιχούσαν σε ήρωες μυθιστορημάτων, όπως ο Λένσκι στον «Γεβγκένι Ονέγκιν», ο Γιουροντίβι στον «Μπορίς Γκοντουνόφ», ο Μπερεντέι στη «Χιονάτη». Συνολικά, τουλάχιστον 50 κλασσικά κομμάτια. Η δημοτικότητα του Κοζλόβσκι τη δεκαετία του 1940 είχε φτάσει στα ύψη. 

ΒΙΝΤΕΟ-«Αν του κάνω μασάζ στην καράφλα με τα β@ζ@@@ μου, θα...»

Χθες ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Δέστε τους» σχολίασε την εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη στο «Πρωινό», που φορούσε ένα φούξια ολόσωμο μαγιό καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

«Είναι μια πρωινή εκπομπή γιατί...

ΜΕΡΚΕΛ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! Συνταξιούχοι- μαϊμού έλαβαν 60 εκατομμύρια χωρίς να δικαιούνται ούτε μισό ευρώ

Όσο προχωράει η καταγραφή των συνταξιούχων του Δημοσίου, τόσο αποκαλύπτεται η «τρύπα» του συστήματος που επέτρεπε την είσπραξη συντάξεων είτε από ανύπαρκτα πρόσωπα είτε από μη δικαιούχους, όπως οι συγγενείς των συνταξιούχων που εξακολουθούσαν να εισπράττουν ακόμα και μετά από τον θάνατο των δικαιούχων.

Στο Ιράκ «νικούν οι άνδρες του πατέρα μου» λέει η κόρη του Σαντάμ

«Πολύ ευτυχής» για την προέλαση των τζιχαντιστών που συνθλίβουν την ιρακινή κυβέρνηση δηλώνει η εξόριστη κόρη του Σαντάμ Χουσεΐν, Ραγκντάντ. Σε συνέντευξή της αναφέρει ότι πρώην συνεργάτες του πατέρα της, αξιωματούχοι του στρατού και Μπααθιστές πιστοί στον ανατραπέντα Ιρακινό ηγέτη πολεμούν μαζί με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ISIS) στις κύριες σουνιτικές πόλεις της χώρας.

Στον ελληνικό στόλο τα υποβρύχια 214 μέσα στην επόμενη διετία

Αισιόδοξος ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο «θα πέσει στο νερό» το δεύτερο από τα «χρυσοπληρωμένα» υποβρύχια τύπου 214 που έχει αγοράσει το ελληνικό Δημόσιο ώστε να ξεκινήσει τις θαλάσσιες δοκιμές (SAT) είναι ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευ. Αποστολάκης. Το Πολεμικό Ναυτικό έχει πλέον αναλάβει να υλοποιήσει όλη τη διαδικασία έπειτα από χρόνια απραξίας διαφόρων πολιτικών ηγεσιών που πέρασαν από το Πεντάγωνο, σε αγαστή σύμπνοια και συνεννόηση βέβαια με τον τωρινό υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο.

Ποιος είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης και πως έστησε το καρτέλ της ηρωίνης

Μια καλοστημένη οργάνωση διακίνησης και εμπορίας τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών είχε στήσει σε πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη ο 40χρονος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιανουσάκης ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή μαζί με άλλα 11 άτομα, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 500 κιλά ηρωίνης και περίπου άλλα τόσα σε αποθήκη στο Κορωπί.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μπρους Λι των μπαρ -Ο μπάρμαν που σαρώνει τα κοκτέιλ σαν επαγγελματίας των πολεμικών τεχνών

Ιδού τι θα γινόταν αν ο Μπρους Λι αποφάσιζε να γίνει μπάρμαν αντί για δάσκαλος των πολεμικών τεχνών.

Ο βραβευμένος Ταϊλανδέζος μπαρίστα Po Sheng Hsu, δεν ανακατεύει κοκτέιλ ακολουθώντας τα απλά, βαρετά για εκείνον βήματα, αλλά έχει τη δική του ιδιαίτερη «χορογραφία».

"Προειδοποιώ τον Ερντογάν"

"Προειδοποιώ κατηγορηματικά τον Πρωθυπουργό Ερντογάν ότι δεν επιτρέπεται να προκαλέσει διχασμό στην αυστριακή κοινωνία, διότι η ενσωμάτωση είναι ένα λεπτό και μερικές φορές δύσκολο ζήτημα και μια λάθος ομιλία μπορεί να μας ρίξει πίσω και να δηλητηριάσει το κλίμα", τονίζει ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης, Σεμπάστιαν Κουρτς, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα "Έστεραιχ", ενόψει της ανεπίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρωθυπουργός στη Βιέννη στις 19 και 20 Ιουνίου.

«Σφαγή» στη γαλλική ακροδεξιά -Οι Λε Πεν αλληλοκατηγορούνται δημόσια για το ποιος είναι πιο φασίστας

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν βγαίνει στην αντεπίθεση και εξαπολύει δημοσίως πυρά εναντίον της κόρης, Μαρί, «χτυπώντας» της ότι και η ίδια έχει κατηγορηθεί για φιλοναζισμό και φασιστικές επιθέσεις.