17 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Εθνική Ταϋλάνδης... του Playboy

Mέρες Μουντιάλ και οι απανταχού άνδρες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από την τηλεόραση, τους άσους των γηπέδων και τη στρογγυλή θεά. Εκτός και αν στις οθόνες τους προβαλλόταν μια... διαφορετική προπόνηση.

ΚΛΑΙΩ! ΣΥΡΙΖΑίοι διακινούν εκκαθαριστικό καθαρίστριας για να πουν ότι παίρνει 450 ευρώ... αλλά φαίνεται ότι παίρνει 900 ευρώ ΚΑΘΑΡΑ για 4 ΩΡΕΣ «δουλειάς»!

Άγριο ξεβράκωμα από τον imperatorlex.blogspot.de, στις "καθαρίστριες" με τους "μισθούς πείνας", ο οποίος γράφει:

Ακούσαμε και διαβάσαμε να λένε οι στόκοι για μισθούς «πείνας» που παίρνουν οι καθαρίστριες.

«Δεν παίρνουν χιλιάρικα, να 900€ παίρνουν» ή «να ορίστε, παίρνουν 450€ καθαρά» λένε οι προπαγανδιστές (ή οι στόκοι)

Πρόκειται περί απύθμενου θράσους και στρεψοδικίας. Ας πάρουμε για παράδειγμα τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας που δημοσίευσε καθαρίστρια στην Ελευθεροτυπία, για να πειστούμε ότι οι μισθοί τους είναι χαμηλοί, ωστόσο νομίζοντας ότι απευθύνονται σε γίδια, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα εκκαθαριστικά και έτσι πέτυχαν το τέλειο αυτογκόλ.

Να γιατί:

ΦΩΤΟ-Ρε την παντέρμη τη Μις Αγγλία -Είναι φοιτήτρια Ιατρικής

Μυαλό και ομορφιά διαθέτει η 24χρονη φοιτήτρια Carina Tyrrell, η οποία βρίσκεται στο 5ο έτος της Ιατρικής στ Καίμπριτζ. Το βράδυ της Τρίτης κέρδισε τον διαγωνισμό και χρίστηκε Μις Αγγλία.

ΦΩΤΟ-ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ! Τσίπρας και Αντρίκος στον Βαρουφάκη...

Παρών και ο Θεοδωράκης

Υψηλοί προσκεκλημένοι έδωσαν το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαρουφάκη με τίτλο «Μια μετριοπαθής πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ» που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Βυζαντινού Μουσείου.

Σαμαράς: Λιγότεροι φόροι, τόνωση της ανταγωνιστικότητας-Η Ελλάδα σύντομα θα έχει ξεπεράσει την κρίση

Στην ανάγκη μείωσης των φόρων για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ημερίδα του ΕΛΚ, με θέμα: «προκλήσεις για την ΕΕ το 2014-2019», ενώ υπογράμμισε ότι «οι Δημοκρατίες δεν μπορούν να επιζήσουν περικόπτοντας τους μισθούς συνεχώς και για πάντα».

ΠΑΣΟΚ: Μείζον πολιτικό ατόπημα η κατάθεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Ξηρού

Μείζον πολιτικό ατόπημα χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στράτου Κουράκη και Βασιλικής Κατριβάνου, να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού, και ζητά από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση στο θέμα.

Πλακώνονται με τον Κούλογλου οι 53 του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δημοσίευσε το κείμενό τους που βρήκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη ένταση επικρατεί στα social media ανάμεσα σε στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, με δηλητηριώδη βέλη εναντίον του Στέλιου Κούλογλου, έπειτα από το κείμενο των 53 και την ανάρτησή του από την ενημερωτική ιστοσελίδα tvxs.gr.

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ! Στους ΑΝΕΛ ο Νικολόπουλος: Τι είπε με τον Καμμένο στο τηλέφωνο

Αύριο συνεδριάζει στο ξενοδοχείο «Αμαλία» η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος του Νίκου Νικολόπουλου προκειμένου να εγκρίνει την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Γελάει ο κόσμος με τις επιλογές τους! Θέμα... δραχμής έβαζε πριν 3 χρόνια ο νέος πρόεδρος του ΣΟΕ

«Να εξεταστεί προσεκτικά και η εναλλακτική λύση της νομισματικής υποτίμησης με συντεταγμένη επιστροφή στη δραχμή», έγραφε το 2011 ο νέος επικεφαλής του ΣΟΕ καθηγητής Χριστόδουλος Στεφανάδης - Πρόκειται να διαδεχτεί τον Πάνο Τσακλόγλου - Το who is who του νέου επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομολόγων Εμπειρογνωμόνων

Απίστευτος καραγκιόζης! Λοβέρδος «Έχω καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, δεν μπορώ να τον εφαρμόσω»... και τότε τι έκατσες στην καρέκλα ρε γελοίε;

Σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση ο Λοβέρδος-Τι δουλειά έχει ένας υπουργός σε μια κυβέρνηση που δεν την πιστεύει;
Σε σοβαρό πρόβλημα για την κυβέρνηση αναδεικνύεται ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έχει ξεφύγει τελείως. Και είναι προφανές ότι το κάνει επίτηδες με τη λογική της δράσης και αντίδρασης, κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν αποκλείει ακόμη και την αποπομπή του μια εβδομάδα μετά την ορκωμοσία του.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ! Για ποια ομάδα ξενύχτησε ο Τσίπρας...

Ποια ομάδα περίμενε να δει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
 
Σε ποδοσφαιρόφιλο αναδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας αφού είναι από τους φανατικούς τηλεθεατές της γιορτής του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ξενύχτησε για να δει την αγαπημένο του ομάδα η οποία δεν είναι άλλη από...

ΒΙΝΤΕΟ-Στο «στόχαστρο» οι ΠΑΣΟΚοι-σημερινοί ΣΥΡΙΖΑίοι που μας φόρτωσε με το Π.Δ ο Πάκης... μεταξύ άλλων και οι γνωστές καθαρίστριες

[Είχε και το θράσος ο Πάκης Παυλόπουλος να βγει χθες στο ΣΤΑΡ να υπερασπιστεί το έγκλημα που έκανε το 2006 μονιμοποιώντας όλα τα ΠΑΣΟΚια του Σημίτη που σήμερα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και τα πληρώνουμε εμείς... τέτοιες είναι και οι καθαρίστριες του ΣΥΡΙΖΑ... Απορώ ποιοι μαλάκ@ς ΝΔίτες τον ψηφίζουν και τον στέλνουν στη Βουλή μετά το 2009... Καλά για τον γελοίο τον Καψή που τότε ζήταγε να τους μονιμοποιήσει όλους αντί τους μισούς που μονιμοποίησε δεν αξίζει να χάσουμε χρόνο να σχολιάσουμε την καφρίλα του...]

Με εγκύκλιο που έστειλε σήμερα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλες τις διευθύνσεις διοικητικού του δημοσίου τομέα, ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου χρόνου.

Οι Αγγλοι έκαναν πάλι το... θαύμα τους: Μια γυμνή γυναίκα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας στη Βραζιλία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εθνική Αγγλίας τραβάει τα βλέμματα σε μια μεγάλη διοργάνωση, όχι για αθλητικά κατορθώματά της, αλλά για τα εξωγηπεδικά κόλπα των παικτών.

Πόσα έχει πληρώσει το κράτος για το Μέγαρο Μουσικής από το 1999 έως το 2011

Στα 287.291.456 ευρώ ανέρχεται το σύνολο των πληρωμών προς τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από το έτος 1999 έως το 2011, σύμφωνα με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Τι συζήτησαν Σαμαράς - Σόιμπλε στην Πορτογαλία

Πρώτα η υλοποίηση των προαπαιτούμενων, μετά η εκταμίευση των δόσεων και από Σεπτέμβριο η συζήτηση για το ελληνικό χρέος - Περιθώρια επανόρθωσης κοινωνικών αδικιών θεωρεί ότι έχει η κυβέρνηση

Απάντηση Κ. Χατζηδάκη σε άρθρο της Λ. Κέζα

ΠΡΟΣ: ΤΟ ΒΗΜΑ
Διευθυντή κ. Αντώνη Καρακούση
Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014
Κύριε Διευθυντά,

Η  κα Λώρη Κέζα σε άρθρο  με τίτλο «Σε Ανάπτυξη» που δημοσιεύθηκε στις 10-7-2014 σημειώνει μεταξύ άλλων απαξιωτικών αναφορών ότι: «ο Κωστής Χατζηδάκης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν τη χώρα προς τα πίσω».

Reuters: «Καλοκαιρινή έξοδο» στις αγορές ετοιμάζει η Ελλάδα

Nέα έξοδο στις αγορές, εντός του καλοκαιριού, σχεδιάζει η Ελλάδα σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters. Η έκδοση θα κινείται στα 2 με 3 δισεκ. ευρώ, και η πιθανότερη διάρκειά της είναι επταετής.

Η Bild για τον Σουμάχερ: Είναι αγνώριστος με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά-"Είναι απίθανο ο Σουμάχερ να αναρρώσει πλήρως"

Σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λωζάννη θα συνεχίσει τον αγώνα της αποκατάστασης ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά την έξοδό του από την εντατική μονάδα θεραπείας στην οποία παρέμεινε για περισσότερο από πέντε μήνες.

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο ψυχοπαθής, δολοφόνος σατανιστής της Γλυφάδας! Τι λέει ο ηθοποιός πατέρας του

Ποιος είναι ο 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Σοκάρει από το πρωί η είδηση για τον νεαρό σατανιστή της Γλυφάδας που σκότωσε εν ψυχρώ μία άστεγη την Κυριακή του Πάσχα προκειμένου να τη θυσιάσει στον Σατανά. Ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου είναι...

Όνομα έκπληξη από τον Παπαμιμίκο για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Τι είπε ο γραμματέας της ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ και τη διαθεσιμότητα
 
Στο θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας τον ερχόμενο Φεβρουάριο αναφέρθηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γραμματέας της ΝΔ έριξε στο τραπέζι ένα όνομα - έκπληξη το οποίο είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε.

Συνελήφθη για χρέη ο Αντώνης Ρέμος

Συνελήφθη την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο δημοφιλής τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος.
Η σύλληψη έγινε για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Αντώνης Ρέμος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και...

Ο απόλυτος Αρμαγεδδών: Τι θα συνέβαινε εάν η Γη σταματούσε να περιστρέφεται -Ενα «διδακτικό» βίντεο

Γιγαντιαίες καταιγίδες, τσουνάμι, πύρινοι άνεμοι και φυσικά το τέλος όλης της ζωής πάνω στον πλανήτη. Αυτή θα είναι η φυσική συνέπεια σε περίπτωση που η Γη σταματήσει να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της και, όπως ήταν αναμενόμενο, το ζήτημα αυτό παραμένει ένα από τα αγαπημένα όλων των καταστροφολάγνων του πλανήτη.

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ-Αθανασίου: Ένα βήμα πίσω για τη στέρηση προνομίων βουλευτών που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη

Ένα βήμα πίσω για τη στέρηση των προνομίων και ατελειών βουλευτών που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη, έκανε ο Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου αλλάζοντας τη σχετική ρύθμιση.

Κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου του που επιφέρει ρυθμίσεις στο ποινικό και σωφρονιστικό σύστημα από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο κ. Αθανασίου διευκρίνισε ότι οι βουλευτές θα...

Σεξ στο γραφείο του Αντιδημάρχου... κατ'εξαίρεση όχι στην Πάτρα

[Συνήθως κάτι τέτοιες ειδήσεις βάζουν πατρινές ιστοσελίδες...]
Δημοσιογράφος τον έπιασε στα πράσα

Ο δημοσιογράφος είχε κανονίσει να πάρει συνέντευξη και είπε να πάει λίγο νωρίτερα στο προγραμματισμένο ραντεβού.Το λάθος του δημοσιογράφου, έφερε σεξουαλική αποκάλυψη. Πριν δέκα μέρες, τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφτηκε δημοτικό κατάστημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέντευξη με δημοτικό άρχοντα.

ΦΩΤΟ-Αρχαίο ελληναράδικο πνεύμα

Και ελληναράδικη ευγένεια:

ΦΩΤΟ-Οι καλύτερες ελληνικές παραλίες από ψηλά

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε θαυμάσει δεκάδες επίγειες φωτογραφίες από παραδοσιακά ορεινά χωριά και θάλασσες, τι θα λέγατε όμως να κάνουμε μια βόλτα στους ουρανούς, μια βόλτα πάνω από τα γραφικά τοπία της Ελλάδας και τις πανέμορφες παραλίες!

Πάγκαλος: Οι μουσάτοι που εφορμούσαν με τις καθαρίστριες κατά Αστυνομικών τι ήταν; Εραστές της υπόθεσής τους;

Μπινελίκια σε ΠΑΣΟΚ και Λοβέρδο-Αποθέωσε τον Άδωνι!

Μύδρους εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑfm. Από την κριτική του δεν έλειψαν ούτε και οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ επιφύλασσε εγκωμιαστικά λόγια για τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας πως πρέπει να τον γράψει η ιστορία για το έργο του στο υπουργείο Υγείας.

Ο Μαραντόνα έγινε...καναπές και έκανε πλάκα στους Βραζιλιάνους (VIDEO)

Ακόμη ένα διαφημιστικό έχει πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μαραντόνα που κάνει πλάκα σε μία παρέα Βραζιλιάνων οι οποίοι παρακολουθούν αγώνες της Σελεσάο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπε ο γαμ@κουλας Βερύκιος για τη φώτο του σε συνεδρία θεραπείας ομοφυλοφιλίας στο Κάτω Παρτάλι

Ο Δήμος Βερύκιος σχολίασε την φωτογραφία του στο φινάλε της σειράς του Κάτω Παρτάλι!

«Δεν το έχω δει το Παρτάλι ούτε μία φορά. Δεν ξέρετε ρε παιδιά ότι πουλάω; Έπρεπε να πάτε στο Κάτω Παρτάλι για να το καταλάβετε; Πουλάω τρελά παρά το βαθύ τηλεοπτικό γήρας που διάγω.

Μπάχαλο με την ανταρσία στον ΣΥΡΙΖΑ – Αναβλήθηκε η Πολιτική Γραμματεία

Στο φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής με αποτέλεσμα να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας προκειμένου να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης.

ΦΩΤΟ-Βεβήλωσαν και το Βυζαντινό Μουσείο οι πατσαβούρες

Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο όπου πραγματοποείτο η άτυπη σύνοδος αξιωματούχων της ΕΕ, εισέβαλαν οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες ύψωσαν πανό με το οποίο ζητούσαν την επαναπρόσληψή τους.

ΤΡΕΛΗ ΦΩΤΟ-Ε, ρε γλέντια: Εν ενεργεία υπουργός με ροζ μπαντάνα στο κεφάλι

[Κανέναν δεν πρέπει να απαξιώνουμε πριν δούμε τι μπορεί να κάνει... και τον Άδωνι πριν τον βάλει υπουργό αν ρώταγες τον κόσμο, που σήμερα κατηγορεί κάποιους νέους υπουργούς, θα γέλαγε.. παρόλα αυτά η φώτο έχει τρελό γέλιο]

Κοιτάξτε, όπως και να το κάνουμε τώρα, άλλο πράγμα είναι το… ματσούκι, κι άλλο η αισθητική αντίληψη. Αυτήν ή την έχεις ή δεν την έχεις. Εξαιρετικά δύσκολα, εμφυτεύεται.

Να, για παράδειγμα ο νεαρός της φωτογραφίας (νεοορκισθείς υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά) που δεν κατάλαβε ο δόλιος ότι το μαντήλι, το φουλάρι και η μπαντάνα –ακόμα και στη θηλυκή ροζ απόχρωση- είναι τρία διαφορετικά αξεσουάρ ένδυσης.

Μητσοτάκης: Ψευδλη τα δημοσιεύματα-Το σύστημα αξιολόγησης είναι το ίδιο για όλους

Ανακριβή και ανυπόστατα χαρακτηρίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας με τίτλους «Αξιολόγηση light σε "δικά μας παιδιά"» και «Αξιολόγηση βάσει ειδικού συστήματος». Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τονίζει πως το σύστημα αξιολόγησης είναι το ίδιο που ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

Μειώθηκε ελαφρά το έλλειμμα στις αστικές συγκοινωνίες

Η ολοένα και συχνότερη χρήση των ΜΜΜ από τον κόσμο και η καλύτερη διαχείριση (έσοδα-έξοδα) απέφερε μια αύξηση στο τζίρο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, κατά 11 εκατ. ευρώ, σε σχέση με πέρυσι.

Διπλασίασε τη χορηγία της ΔΟΕ προς έλληνες αθλητές ο Γερμανός Πρόεδρός της

Η ΔΟΕ χρωστάει πολλά στην Ελλάδα , ίσως και την ύπαρξή της αλλά τουλάχιστον το αναγνωρίζει. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει περιέλθει ο ελληνικός αθλητισμός αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η Πολιτεία να τον κρατήσει ζωντανό είναι και η διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία διπλασιάζει από φέτος τη βοήθεια για την προετοιμασία Ελλήνων αθλητών ενόψει ολυμπιακών αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ-Άνθιμος: Διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης το gay pride

«Αίσχος», «πρόσκληση» και «διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης» χαρακτήρισε το gay pride, που διοργανώνεται την Παρασκευή και το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Αυτούς θα ενσωματώσει στην ελλ. κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: Αντάρτες του ΙΚΙΛ εκτελούν ιρακινούς

Το βίντεο ειναι το τελευταίο σε μια σειρά απο βιντεο και φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

Στο βίντεο οι εξτρεμιστές της ΙΚΙΛ χλευάζουν και μετα εκτελούν τους ιρακινούς στρατιώτες.

Ψηλά στην ατζέντα των συνομιλιών Σαμαρά – Σόιμπλε το χρέος και φορολογία

Το ελληνικό χρέος και ο φορολογικός σχεδιασμός θα είναι τα βασικά θέματα των συνομιλιών του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Πορτογαλία στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Δεύτερη ανθρωποθυσία σχεδίαζε για τις 21 Ιουνίου ο ψυχοπαθής, σατανιστής δολοφόνος της άστεγης

Δεύτερη ανθρωποθυσία σχεδίαζε να πραγματοποιήσει, στις 21 Ιουνίου, ο 22χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη χθες Δευτέρα και ομολόγησε ότι ανήμερα του Πάσχα δολοφόνησε 41χρονη άστεγη ως θυσία στο Σατανά.

MASTIGA TO MNHMONIO: Εκλεβαν τα ασφαλιστικά ένσημα εργαζομένων με εταιρείες-«βιτρίνες»

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 16 ατόμων (πέντε γυναικών και 11 αντρών) σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για εικονικές ασφαλίσεις εργαζομένων σε εταιρείες-«βιτρίνες». Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια, της νομοθεσίας περί καταχραστών του Δημοσίου και της νομοθεσίας περί επιβολής κυρώσεων κατά των καθυστερούντων την καταβολή και την απόδοση εισφορών σε Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφαλίσεως.

Νέος επικεφαλής του ΣΟΕ ο Χριστόδουλος Στεφανάδης!

Γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μανώλης Μαματζάκης

Μία έκπληξη περίμενε τους πάντες με την ανακοίνωση του νέου επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωνόμων. Παρόλο που οι περισσότεροι περίμεναν να ακούσουν το όνομα του...

Διαμέρισμα “γιάφκα” και νέες έρευνες για τη δολοφονία των μελών της ΧΑ: Ο πρόσφατα δολοφονηθείς κακοποιός ήταν ο κουτσός εκτελεστής;

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες της εκτέλεσης από τρομοκράτες των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Οι έρευνες συνδέονται με τη δολοφονία ενός σεσημασμένου κακοποιού στον Κορυδαλλό, ο οποίος τώρα αποδεικνύεται πως διατηρούσε και διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με ψεύτικα στοιχεία

ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΣΤΑΘΑΚΗ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ; Νέα βουτιά του επιτοκίου στα τρίμηνα έντοκα

Περιμένουμε και τον Σταθάκη που γέλαγε και έλεγε ότι θα σκίσει τα βιβλία του αν πέσει το επιτόκιο των έντοκων λόγο εξόδου στις αγορές, όπως επέμενε ο Βολουδάκης (δείτε το βίντεο στο από πάνω λινκ όπου του λέει ότι τότε αρχές Απριλίου ήταν 3% και δείτε παρακάτω πόσο πήγε σήμερα) που δικαιώνεται (πριν μερικές μέρες ήταν πάλι μαζί στο MEGA και ο Βολουδάκης του το θύμισε κάνοντάς τον να το βουλώσει...

Συνολικό ποσό ύψους 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το υπουργείο Οικονομικών μέσω της έκδοσης τρίμηνων εντόκων γραμματίων του Δημοσίου, με το επιτόκιο να σημειώνει νέα «βουτιά» στο...

Οι μεγάλες δουλειές Ελλήνων επιχειρηματιών με τον Αζέρο πρόεδρο: Ποιοι βρέθηκαν στο χθεσινό γεύμα (ονόματα)

Στο πρόσωπο του Αζέρου προέδρου Ιλχάμ Αλίγιεφ οι Έλληνες εφοπλιστές βλέπουν ένα νέο προσοδοφόρο πεδίο δράσης, επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιουργεί ο αγωγός TAP, ώστε να μεταφέρουν μέσω πλοίων το φυσικό αέριο της Κασπίας στις διεθνείς αγορές.

Mundial 2014: To Τweet με την καμηλοπάρδαλη άναψε... φωτιές (ΦΩΤΟ)

Οι Αμερικανοί χάρηκαν με την ψυχή τους τη νίκη επί της Γκάνας αλλά κάποιοι τα μπέρδεψαν στην προσπάθειά τους να ανεβάσουν ένα έξυπνο Tweet.

Η Delta Airlines έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ για τη νίκη επί της Γκάνας και ανέβασε δύο φωτογραφίες με χαρακτηριστικές εικόνες των δύο χωρών.

Μνημονιακή μάστιγα και στο Ηράκλειο! 4 μήνες φυλακή επειδή εισέπρατταν 2 μήνες τη σύνταξη της νεκρής μάνας τους

Η διεύθυνση του ΙΚΑ βρήκε ... 13 ευρώ στους λογαριασμούς των δύο αδελφών...

Είχε πεθάνει η μητέρα τους αλλά εκείνοι προτίμησαν να μην το δηλώσουν στο ΙΚΑ και να εισπράττουν κανονικά τη σύνταξη και τα επιδόματα που έμπαιναν κανονικά στο λογαριασμό.

Για να δούμε αν ο Κυριάκος σπάσει αυγά! Μεταρρύθμιση-σταθμός: Φεύγουν οι αποσπασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι από τα γραφεία βουλευτών

Σε μια μεταρρύθμιση-τομή προχωρά η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου: Με νομοθετική ρύθμιση που θα παρουσιαστεί επίσημα τις αμέσως επόμενες μέρες, σταματά ο θεσμός των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων στα γραφεία βουλευτών (πιθανώς και υπουργών) ώστε να...

Ξεκίνησε τις μεταρρυθμίσεις ο ρεφορμιστής Γεράσιμος: "Κλειστά την Κυριακή για Αθήνα-Θεσσαλονίκη"... μην ενοχλήσουμε και το ΠΑΜΕ...

Στην υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης και θα καθορίσει πιλοτικά τις τρεις τουριστικές περιοχές που θα λειτουργούν τις Κυριακές τα καταστήματα, δεν θα συμπεριλαμβάνονται το κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης ή άλλο μεγάλο αστικό κέντρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Αναβλήθηκε για 25/06 η απολογία Ζαρούλια μετά το τρικ Μιχαλολιάκου

Ελεύθερος για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής ο Γερμενής, αλλά γύρισε στον Κορυδαλλό για τα υπόλοιπα

Ένα αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Νίκος Αντωνιάδης, παγώνει για 24 ώρες την διαδικασία των απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η Ελένη Ζαρούλια πήρε προθεσμία για τις 25/06.

Συνωστισμός για τη θέση του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων-Προς παράταση η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Συνολικά 40 υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων μετά την παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή που έχει ορισθεί για...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος να το περίμενε! 2 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ μάρτυρες υπεράσπισης Ξηρού

Να διακοπεί η κράτησή του στα ειδικά κελιά των φυλακών Κορυδαλλού ζητάει ο Σάββας Ξηρός που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη

Για βαριά κατάσταση της υγείας του Σάββα Ξηρού και για το αίτημα που θα υποβληθεί σήμερα στις δικαστικές Αρχές για κατ' οίκον νοσηλεία, έκανε λόγο το πρωί σε δηλώσεις του, ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης.

Μέχρι τα Τρίκαλα η λαίλαπα του μνημονίου: Έκανα φτερά 2.000.000€ για παραδοσιακό ξενώνα

Ο ξενώνας δεν κατασκευάστηκε ποτέ, ούτε το παραδοσιακό καφενείο - Παρόλα αυτά τα χρήματα δόθηκαν...

Όπως αναφέρουν οι πηγές του trikalavoice.gr πρόκειται για υπόθεση ...