21 Ιουνίου 2014

Το εντυπωσιακό μοντέλο που εγκατέλειψε τα εγκόσμια και το lifestyle για να γίνει καλόγρια [εικόνες]

Ως διάσημο μοντέλο στην Ισπανία, η Olalla Oliveros έλαβε μέρος σε πολλές γκλάμορους φωτογραφήσεις, πρωταγωνίστησε σε ταινίες, και είδε το πρόσωπό της σε διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την χώρα.

BINTEO-ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ! Αποθεώθηκε ο Μπουτάρης στο 3o Thessaloniki Pride

Εννοείται ότι βραβεύθηκε ο γίγαντας!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης παρέλαβε το βραβείο του "περήφανου προσώπου της χρονιάς" και αποθεώθηκε στην εκδήλωση του 3ου Thessaloniki Pride.


Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (22 Ιουνίου 2014)

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρωταγωνιστές του «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» 40 χρόνια μετά!

Δείτε τον γιο του πρωταγωνιστή της σειράς Michael Landon, αλλά και την «κακιά» της σειράς Νέλι Όλσεν

Φέτος συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»το 1974. Για να το γιορτάσουν...

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Aυτό είναι το πλοίο-γίγαντας που κατέπλευσε το Σάββατο στον Πειραιά

Είναι κάτι περισσότερο από πλοίο μεταφοράς κοντέινερ, είναι ένας κινούμενος γίγαντας των παγκόσμιων θαλασσών. Πρόκειται για το πλοίο «Eugen Maersk» που κατέπλευσε το Σάββατο στον Πειραιά.

Σύντροφοι στα όπλα! Βροντερό όχι από τον Λαφαζάνη στον Τσίπρα light κομμουνισμό

Ο Π. Λαφαζάνης, μέσω της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτει κατηγορηματικά την συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ.

Δύο τροπολογίες, μία για την κοινή δράση και τη συνεργασία της Αριστεράς, όχι όμως και της Κεντροαριστεράς και μία για την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η Αριστερή Πλατφόρμα.

Ηράκλειο: Αναχώρησε από την Κρήτη ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ (VIDEO)

Αναχώρησε το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Ελλάδα.

Πανικός με Σκωτσέζο που εθεάθη να πανηγυρίζει τη νίκη της Ουρουγουάης επί της Αγγλίας

Ταραχή στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε η εικόνα ενός φιλάθλου με σκωτσέζικη περιβολή να πανηγυρίζει μαζί με τους ουρουγουανούς το δεύτερο γκολ του Σουάρες με το οποίο πέταξε έξω από το Μουντιάλ την Αγγλία.

Ο Σαμαράς και οι μπαχαλάκηδες

Η δέσμευση του Κινέζου Πρωθυπουργού, δηλαδή της μεγαλύτερης οικονομικής υπερδύναμης στον κόσμο, για αγορά ελληνικών ομολόγων είναι το μεγάλο γεγονός στο οποίο θα έπρεπε να επικεντρωθεί η πολιτική ζωή του τόπου.

ΚΛΑΙΩ!Νέα φάπα για πατριώτες του κ@λου! Εντολή για ξεκίνημα διαπραγματεύσεων με τους «τοκογλύφους» έδωσε η επαναστάτρια Κριστίνα Φερνάντες

[Νέα φάπα μετά την προ λίγων εβδομάδων, συμφωνία αποπληρωμής χρέους 10 δις που δημιούργησε η χούντα πριν 40 χρόνια... η χούντα η κανονική και όχι αυτή που βλέπουν τριγύρω τους οι ηλίθιοι με τα iphone και τα φρέντο...] 

Ξεκαθάρισε τη θέση της η Αργεντινή στο ζήτημα της αποπληρωμής ή μη των κερδοσκοπικών funds, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις της προέδρου της χώρας.

Την ημέρα της γιορτής της σημαίας, η Κριστίνα Φερνάντες διευκρίνισε ότι η χώρα της θέλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της προς όλους τους πιστωτές: αυτούς που δέχθηκαν το «κούρεμα» (93%) και αυτούς που πέτυχαν δικαστικά να πάρουν όλα τους χρήματα (7%).

Νέα άτυπη ρύθμιση: Δώστε όσα μπορείτε για χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και γλιτώστε κατασχέσεις

- Τι αναφέρει η Εγκύκλιος του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών
- Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει για το θέμα η ειδική επιτροπή στο Υπ. Εργασίας

Ηπιότερα κριτήρια θα ακολουθούν στο εξής τα ασφαλιστικά ταμεία προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια αναγκαστικής είσπραξης κατά των οφειλετών τους.

"Χαμένες" φωνές Ελλήνων στρατιωτών στο Γκέρλιτς του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Εκατό χρόνια ολοκληρώνονται φέτος από την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, στον οποίο η Ελλάδα ενεπλάκη με καθυστέρηση και κυρίως μέσα στην παραζάλη του εθνικού διχασμού . Η επέτειος μας θυμίζει μια μισοξεχασμένη ιστορία, τους Έλληνες στρατιώτες που οικειοθελώς κατέφυγαν τότε στη Γερμανία και έζησαν για ένα διάστημα στο Γκέρλιτς. Πόσο μάλλον που το Ινστιτούτο Goethe στην Αθήνα μας υπενθύμισε ότι στους Έλληνες του Γκέρλιτς ανάγεται η πρώτη ηχογράφηση μπουζουκιού.

Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει: «Ο δεύτερος άντρας μου είχε βαρύ χέρι... Στο τελευταίο ξύλο τελείωσε»

Δύσκολη προσωπική ζωή πέρασε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της ζωής της η εν λόγω τραγουδίστρια η οποία αποκαλύπτει πως ο δεύτερος σύζυγός της την έδερνε!

Δεν είναι άλλη από τη...

Εκτός τόπου και χρόνου!! «Κάν' το όπως ο Τσαβες» λέει ο άλλος...

Μόνο μαστουρωμένος μπορεί να λέει "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε ταβάνι κι ας το κάνουμε όπως ο Τσάβες".... και ταυτόχρονα να λέει "μη μαζεύουμε όποιον περνάει απ'έξω"!! Μα ρε στόκε όταν μαζεύατε μόνο τους Τσαβικούς της χώρας ήσασταν στο 4%, ενώ μαζεύοντας κάθε πικραμένο πήγατε στο 27%...

«Κάν' το όπως ο Τσαβες». Αυτό ήταν το μήνυμα του Αλέκου Καλυβη από την Αριστερή Πλατφόρμα, που ζήτησε πολιτική συμμαχιών από τα κάτω.

Εντυπωσιακός φαντάρος σκέφτηκε όπως θα πρεπει να σκεφτόμαστε όλοι...

Δείτε γιατί σκέφτηκε να μην επιβαρύνει τους συναδέλφους του και εντυπωσίασε τον Αβραμόπουλο...

Κατά την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο ακριτικό νησί του Άη Στράτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από το θάνατο του πιλότου Νικόλαου Σιαλμά, συνέβηκε ένα περιστατικό που προκάλεσε θετική εντύπωση σε όλους τους παριστάμενους.

Οι κινήσεις του... Σαμαρά για την οικονομία!

Σε διορθωτικές κινήσεις προχωράει ο πρωθυπουργός, προκειμένου να βελτιώσει άμεσα την οικονομία. Ο Σαμαράς είναι από αυτούς που λάβανε το μήνυμα των ευρωεκλογών και θέλει να προχωρήσει σε κινήσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική κατάσταση της χώρας. Έτσι αρχικά...

Επειδή "δεν κυβέρνησε ποτέ η Αριστερά": Διοικητικοί και φοιτητές απαγόρευσαν στον πρύτανη να μπει στην Πολυτεχνειούπολη

Σκηνικό πόλωσης δημιουργείται και πάλι στα δύο μεγαλύτερα ιδρύματα της χώρας -το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ- όπως συνέβη και το περασμένο φθινόπωρο, λόγω της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων.

Άγρια κόντρα της Κόστα Ρίκα με τη FIFA

Στα χαρακώματα βρίσκονται Κόστα Ρίκα και FIFA, λόγω της απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να κληθούν επτά παίκτες της ομάδας της Κεντρικής Αμερικής για να πέρασαν έλεγχο ντόπινγκ, μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ιταλία, ενώ από την «σκουάντρα ατζούρα» πήγαν μόνο δύο! Όπως γίνεται συνήθως μετά κάθε αγώνα.

BINTEO-Το ενδιαφέρον Κινέζων επενδυτών για το Καστέλι "σφράγισε" η συνάντηση Σαμαρά - Λι Κετσιάνγκ στην Κρήτη

Το ενδιαφέρον των Κινέζων για το αεροδρόμιο Καστελίου, επιβεβαίωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μετά την κοινή τους επίσκεψη με τον Κινέζο πρωθυπουργό, στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πως το ενδιαφέρον για το νέο αεροδρόμιο Καστελίου είναι τεράστιο και πως ενδιαφέρονται γι αυτό μεγάλες εταιρείες από την Κίνα.

Βούλτεψη προς Τσίπρα: Σώσε πρώτα το κόμμα σου και μετά βλέπουμε για εκλογές

«Ας τελειώσει πρώτα ο κ. Τσίπρας με τις "διαπραγματεύσεις" στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ας έλθει να διεκδικήσει δικαίωμα διαπραγμάτευσης για λογαριασμό του ελληνικού λαού» απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, στον Αλ. Τσίπρα.

Drone κατέγραψε φωτιά σε γιοτ 24 εκατομμυρίων δολαρίων

Εντυπωσιακά πλάνα από την πυρκαγιά σε πανάκριβο γιοτ στην Καλιφόρνια. Drone με κάμερα, απαθανάτισε τη σκηνή (Vid)

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα γιοτ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και ένα drone κατέγραψε τη δραματική σκηνή.

Οργή για την απόκρυψη των στοιχείων των παιδόφιλων αστυνομικών

Ο νομικός κόσμος καλεί τον Κικίλια να παρέμβει αμέσως
 
Την οργισμένη αντίδραση του νομικού κόσμου προκαλεί η  απόφαση της  ΕΛΑΣ να μη δημοσιοποιήσει αμέσως τα ονόματα των αστυνομικών που συνελήφθησαν παρακολουθώντας ζωντανό βιασμό νηπίου! Παρά το γεγονός ότι η  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  κινητοποιήθηκε αμέσως....

Πώς οι ξεφτίλες GAP και Αννούλα, έκοψαν τον Νανόπουλο από το CERN!

Ακόμα μία προσφορά από την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Παπανδρέου στην Ελλάδα-Τι απαντά η Αννούλα

Στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο μίλησε σήμερα ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας, Δημήτρης Νανόπουλος, που είναι σήμερα υποψήφιος διευθυντής του Cern. Ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Texas αποκάλυψε μάλιστα πώς όταν....

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! ΝΕΟ ΠΟΥΛΟ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Δικαστήριο απέρριψε την πρότασή της να ανταλλάξει τα ομόλογα της

Αμερικανικό δικαστήριο διέταξε την Παρασκευή το Μπουένος Άιρες να αποπληρώσει τα χρέη προς τους πιστωτές του στις ΗΠΑ και όχι στην Αργεντινή, την ώρα που η πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Κίρτσνερ ζητούσε από την αμερικανική δικαιοσύνη μια «δίκαιη και αμερόληπτη» διαπραγμάτευση σε αυτήν τη δικαστική διαμάχη.

Πόσο αμειβόταν ο Γ. Προβόπουλος διοικητής της ΤτΕ;

Ερώτηση για τον μισθό του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου υπέβαλλαν 3 βουλευτές Παναγούλης, Στρατούλης και Αθανασίου.

Δεν γνωρίζουμε τις σκοπιμότητες της ερώτησης αυτής αλλά η απάντηση είναι ξεκάθαρη.  Ο Γ. Προβόπουλος ελάμβανε...

Τέλος στην επιχορήγηση από τη Βουλή του Ταμείου των λαμόγιων υπαλλήλων της αλλά και πρόγραμμα 300.000 ευρώ για εκπαίδευσή τους

Τέλος στο «καθεστώς» που προέβλεπε πως η Βουλή μέσω του προϋπολογισμού της, δηλαδή με χρήματα του φορολογούμενου πολίτη, επιχορηγεί ετησίως το Ταμείο Αρωγής των υπαλλήλων της (ΤΑΥΒ) με ποσά διπλάσια σε σχέση με εκείνα που αντιστοιχούν στις κρατήσεις επί των τακτικών αποδοχών τους, έδωσε με....

Σε τροχιά σύγκρουσης Βαρθολομαίος - Ιερώνυμος για τις Νέες Χώρες

Το «δάσος» των Νέων Χωρών φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπου στη σκιά του «δέντρου» της Μητρόπολης της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

Δεν παραιτούνται όλοι οι καραγκιόζηδες να μας αδειάσουν τη γωνιά;

Μέχρι και ο Βενιζέλος είναι δυσαρεστημένος προφανώς γιατί δεν είναι αυτός στο Μαξίμου αλλά περνάει ως επισκέπτης από εκεί...

Υπάρχει μια είδηση από το εξωτερικό η οποία κάνει μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, θα μπορούσε να ταιριάζει γάντι και στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην κυβέρνηση.

Σαμαράς-Κετσιάνγκ στο Αρχαολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Κινεζικό ενδιαφέρον για το Καστέλλι – Eνίσχυση του τουρισμού της Κρήτης

Αντώνη η Κρήτη δεν έχει ανάγκη για τουρισμό... να κατευθύνουμε τουρίστες και σε καμιά άλλη περιοχή της χώρας

«Η επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού στην Κρήτη σηματοδοτεί το τεράστιο κινεζικό επενδυτικό ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι, αλλά και την αύξηση των τουριστών από την ασιατική χώρα στο νησί τα επόμενα χρόνια», επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς μετά το πέρας της ξενάγησης του ιδίου και του Λι Κετσιάνγκ στην Κνωσό.

ΒΙΝΤΕΟ-Κρανιδιώτης για καραγκιοζιλίκια Λοβέρδου: Να παραιτηθεί όποιος διαφωνεί

Aιχμές κατά του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου, αλλά και όσων διαφωνούν με συγκεκριμένες κυβερνητικές αποφάσεις, άφησε το μέλος της πολιτικής γραμματείας της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή «την προσπάθεια διαφοροποίησης από το ΠΑΣΟΚ».

Η ΧΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ; Κομμένα τα αγγλικά για τους Ρώσους -Πρόταση για αυστηρά πρόστιμα για τη χρήση ξενόφερτων λέξεων

Τη ρώσικη γλώσσα και μόνο θα πρέπει να χρησιμοποιούν οι πολίτες της χώρας. Τουλάχιστον αυτό πρότειναν ακροδεξιοί Ρώσοι βουλευτές που αντιδρούν επειδή θεωρούν ότι οι ξενόφερτες λέξεις έχουν κατακλύσει τις καθημερινές συνομιλίες των συμπατριωτών τους. Σε τέτοιο σημείο, που δεν δίστασαν να προτείνουν και επιβολή προστίμων.

ΦΩΤΟ-ΔΕΝ Τ'ΑΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ: Διεθνή μπράβο για τον... υπουργό Άδωνι!

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να έμεινε εκτός κυβέρνησης στον ανασχηματισμό και να μετακινήθηκε στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ωστόσο η αναγνώριση για το έργο του στο υπουργείο είναι καθολική.

Η αργοναυτική εκστρατεία αναβιώνει στη Σλοβενία: Η ελληνική παράδοση της Βέρχνικα

Η Αργώ και η ιστορία του Ιάσονα αποτελεί κάτι περισσότερο από αρχαίο ελληνικό μύθο για τους κατοίκους της Βέρχνικα στη Σλοβενία. Εχοντας ως έμβλημα το διάσημο πλοίο της αργοναυτικής εκστρατείας, αισθάνονται στενά συνδεδεμένοι με την αρχαία Ελλάδα και τιμούν το πέρασμα του Ιάσονα από την πόλη τους με ένα ετήσιο φεστιβάλ.

ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Ο μπαμπάς του Νίκου Παππά συντονιστής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ;;;!!!

Σχέσεις στοργής, οργής και πάνω απ ΄όλα οικογενειακές εντός του ΣΥΡΙΖΑ!

O κ.Στέλιος Παππάς, κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, έχει το προνόμιο-όπως αποδεκνύεται-να είναι ο μπαμπάς του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

Δεξιά απάντηση του Καρασμάνη στον άχρηστο ΠΑΣΟΚ Τσαυτάρη

Ήρθε το πρώτο άδειασμα από υπουργό της ΝΔ σε "πράσινο" προκάτοχο
 
Την «ενόχλησή» του για την μη εφαρμογή του εθνικού προγράμματος χαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης.

Ο Τασούλας έβγαλε την Όλγα στο... μπαλκόνι!

Πρωτότυπη συζήτηση για τους δύο υπουργούς...
 
Επίσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού έκανε η υπουργός Τουρισμού κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός κ. Κ. Τασούλας την οδήγησε κατευθείαν στο μπαλκόνι όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Ξέρεις», της είπε,...

Χ@σε μας ρε Ψυχάρη! Τι έγραψε για τον Κατσουράνη

Του Ψυχάρη του φταίει ο Κατσουράνης όπως όλης της Ελλάδας... οι υπόλοιποι πετάνε! Κανείς βέβαια δεν τολμάει να ρωτήσει γιατί ο κομπλεξικός ο Σάντος δεν πήρε τον Κλάους και αναγκάζεται να τη βγάλει με τον κουτσό Μήτρογλου και τον συνταξιούχο Γκέκα...
Την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ιαπωνία και την αποβολή του Κώστα Κατσουράνη σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης.

Στη Κνωσό ο Κινέζος πρωθυπουργός και ο Αντώνης Σαμαράς

Τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού επισκέπτεται ο κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ, συνοδευόμενος από τον έλληνα ομόλογό του, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφτασε στον χώρο λίγο πριν από τις 10 το πρωί για να τον υποδεχθεί.

Μεσσήνη: Αυτοκτόνησε το Αλβανό ζώο που βίαζε επί τρια χρόνια την κόρη του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 35χρονος Αλβανός που βίαζε την κόρη του στο Τρίκορφο Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 35χρονος...

200.000 ιδιοκτήτες "έλα μωρέ τώρα" κινδυνεύουν να χάσουν τα ακίνητα τους επειδή δεν τα δήλωσαν στο Κτηματολόγιο

Διακόσιες χιλιάδες ακίνητα θα αρχίσουν να περιέρχονται στην κυριότητα του Δημοσίου από το 2015, καθώς δεν έχουν δηλωθεί στο Κτηματολόγιο.  Όπως γράφουν σήμερα "Τα Νέα" συνιδιοκτήτες που δεν έχουν κάνει όλοι δήλωση για το μερίδιο τους, μετανάστες, όσοι έχουν ιδιοκτησία χωρίς ξεκάθαρους τίτλους είναι μεταξύ αυτών που κινδυνεύουν άμεσα αν δεν σπεύσουν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα μέσα στους επόμενους μήνες.

Διήμερη παράσταση τσίρκο για τον ΣΥΡΙΖΑ -Δύο τροπολογίες από την Αριστερή Πλατφόρμα

Ενα κρίσιμο διήμερο ξεκινά σήμερα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα εσωκομματικά μέτωπα ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ Ε; ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ: Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και ΣΥΡΙΖΑίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου...

Προσέξτε την αγανάκτηση των αναρχοάπλυτων ΣΥΡΙΖΑίων για το ότι ο νεοεκλεγείς ΣΥΡΙΖΑίος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορούσε να μπει στο Δημαρχείο, ενώ οι ΑΕΚτζήδες του έλεγαν να μην ξαναεμφανιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια... όταν τα κάνουν στον Πάχτα πανηγυρίζουν, ενώ τώρα ζητούσαν την παρέμβαση της Αστυνομίας για να μπορέσουν να μπούνε στο Δημαρχείο... Μωρέ τι μας λέτε; Και να δείρει η Αστυνομία πολίτες που διαμαρτύρονται; Άκου πράματα που ζητάνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι!! Καλά δεν ξέρουν ότι το δικαίωμα της διαμαρτυρίας είναι ιερό; Τι όχι;;

Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοφόρτωσαν αναρχικούς και συριζαίους που αντιδρούν στην κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια

Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν κατά μήκος της Δεκελείας, από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το αναρχικό στέκι της “Στρούγκας”, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο, όπου...

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! Υπαστυνόμος έκανε «αναλήψεις» από το ταμείο του κυλικείου στη ΓΑΔΑ

Ο υπαστυνόμος Α'-διαχειριστής της λέσχης-εστιατορίου στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών κατηγορείται για υπεξαίρεση διάφορων χρηματικών ποσών, το ύψος των οποίων ξεπερνάει τις....

Παραδοσιακές φορεσιές και κόκκινο χαλί για τον Λι Κετσιάνγκ στο Ηράκλειο: Οι απαιτήσεις του για το ξενοδοχείο

Στην Κρήτη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Κινέζος πρωθυπουργός, Λι Κετσιάνγκ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη και τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα.

Μυστική αποστολή εισαγγελέα στη Σουηδία για τις μίζες των ιπτάμενων ραντάρ Erieye

Έλληνας εισαγγελέας ταξίδεψε με απόλυτη μυστικότητα στην Σουηδία ,για να εξετάσει μάρτυρα που είχε να δώσει πληροφορίες για την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ Erieye στην Ελληνική ΠΑ.

Αυτός ήταν ο αληθινός Πίτερ Παν: Το νεαρό αγόρι που δεν μεγάλωσε ποτέ

Η ιστορία του Πίτερ Παν, του νεαρού αγοριού που δεν ήθελε ποτέ να μεγαλώσει, είναι γνωστή σε όλους μας. Ωστόσο αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι η θλιβερή ιστορία που κρύβεται πίσω από το παραμύθι και συνδέεται με την αληθινή ζωή του δημιουργού του Τζέιμς Μπάρι, που έφυγε από τη ζωή πριν από 77 χρόνια.

Η απίστευτη ζωή της Βρετανίδας κατασκόπου που δημιούργησε το κράτος του Ιράκ

Η πολύπαθη χώρα του Ιράκ βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξαιτίας του φονικού εμφυλίου πολέμου που έχει συμπαρασύρει την πάλαι ποτέ «Μεσοποταμία» σε έναν ανελέητο κύκλο αίματος.

WSJ: Η στήριξη από την Κίνα δίνει ανάσα στην κυβέρνηση Σαμαρά και αλλάζει το προφίλ της Ελλάδας

Το μήνυμα του Κινέζου πρωθυπουργού και τις ευεργετικές συνέπειες που αυτό ενδέχεται να έχει στο οικονομικό προφίλ της Ελλάδας αναλύει η Wall Street Journal σε σημερινό της άρθρο με αφορμή την επίσκεψη του Λι Κετσιάνγκ στη χώρα μας.