22 Ιουνίου 2014

Μια πυροτεχνουργός του Στρατού σκέτη βόμβα! Η πανέμορφη Σερραία που παίζει τη ζωή της

Μια πυροτεχνουργός του Ελληνικού Στρατού σκέτη βόμβα! Εντυπωσιακά όμορφη η Σερραία Μαρία Κολτσάκη ,μητέρα μιας 4χρονης κόρης κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα. Πυροτεχνουργός. Η ίδια δηλώνει ότι το απολαμβάνει τόσο που δεν θα έμενε στον Στρατό για οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα.

Έρωτες και διαζύγια στο Κοινοβούλιο: Η ολέθρια σχέση δύο βουλευτών!

Τα sms της απιστίας – Τον κατήγγειλε για φοροδιαφυγή η πρώην σύζυγος!

Σε ολέθρια σχέση μετεβλήθη η επαγγελματική σχέση δύο βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο λόγος για τους βουλευτές της...

ΦΩΤΟ: Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο παίκτης της Εθνικής Αγγλίας

Μετά τη φωτογραφία με τη γυμνή φίλαθλο στο ξενοδοχείο της εθνικής Αγγλίας ήρθαν οι αποκαλύψεις ενός μοντέλου να βγάλουν στην επιφάνεια ένα νέο σκάνδαλο για την ομάδα του Ρόι Χόντσον.

Η ΝΔ απαντά στον ΓΑΠ για την ΕΛΣΤΑΤ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις για το σημερινό δημοσίευμα της Real News που αφορά στην ΕΛΣΤΑΤ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Φαήλος: Ποιοι είναι οι εχθροί του λαού

Στην Ελλάδα μερικοί διαπρύσιοι κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: την ελεύθερη αγορά, την ιδιωτική οικονομία, δεν τη ξέρουν, δεν τους ξέρει. Με την εργασία δε έχουν μια πολύ συγκεκριμένη σχέση. Ολη τους τη ζωή παρατηρούν επισταμένως τους άλλους να δουλεύουν. Οι άλλοι, η πλέμπα, ιδρώνουν κι αυτοί σφουγγίζονται νοερώς, συμπάσχοντας με τα κορόιδα.

Βαρθολομαίος-Αρβανιτόπουλος στην Ύδρα

Στην Ύδρα βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ Βαρθολομαίος και ο πρώην Υπουργός Παιδείας και βουλευτής Πειραιά Κ. Αρβανιτόπουλος, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του Πατριάρχη σε επίτιμο δημότη του νησιού.

Οι δυο τους είχαν άριστες σχέσεις κατά την διάρκεια της θητείας του Κ. Αρβανιτόπουλου στο Υπ. Παιδείας καθώς είχαν συνεργαστεί σε πολλά και ουσιαστικά ζητήματα, κυρίως σε αυτό του δια-θρησκευτικού διαλόγου.

Είναι εξάλλου γνωστό πως ο Αρβανιτόπουλος είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία της ιστορικής συνάντησης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου στα Ιεροσόλυμα μιας και με τα δυο επίσημα ταξίδια που έκανε στο Φανάρι και στο Βατικανό αποτέλεσε ένα πρώιμο δίαυλο επικοινωνίας. 

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Έχεις Μεγιστάνα που σου δίνει τα διπλά και δίνεις τον Αστέρα στους Τούρκους;

Μπορεί ο Αστέρας Βουλιαγμένης να κατέληξε στην "Jermyn Street Real Estate Fund IV LP", καθώς υπέβαλε την καλύτερη προσφορά (αφορούσε το 90% των μετοχών της "Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε."), ωστόσο το ΤΑΙΠΕΔ και κατ' επέκτασιν το ελληνικό δημόσιο μάλλον αγνόησε μια.... "μεγάλη ευκαιρία".

1.500 ευρώ πήρε το "βαθύ λαρύγγι" για τη μεταφορά ηρωίνης εκατοντάδων εκατομμυρίων- "Κτίστε το φορτίο" το μήνυμα του Έλληνα εφοπλιστή

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες για το φορτίο της ηρωίνης, πράγμα λογικό, καθώς έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως.

"Δεν βίαζα την κόρη μου", έγραψε πριν αυτοκτονήσει στο κρατητήριο

Σημείωμα στους γονείς του, στο οποίο ισχυριζόταν ότι είναι αθώος και αγαπάει τα παιδιά του, άφησε ο 35χρονος Αλβανός ο οποίος κρεμάστηκε στην τουαλέτα των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, και επρόκειτο αύριο να απολογηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία ότι βίαζε εδώ και 3 χρόνια τη 15χρονη κόρη του...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΤΥΦΛΟΙ" ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ! Τυφλός και κωφός οπαδός της Βραζιλίας «είδε» και «άκουσε» την πρεμιέρα με την Κροατία

Δείτε το απίστευτο βίντεο με πρωταγωνιστές τον 27χρονο Κάρλος και τον δάσκαλο νοηματικής του

Τον τρόπο να κάνει τον 27χρονο Κάρλος, ο οποίος έχει σημαντική απώλεια όρασης και ακοής από την ηλικία των 14 ετών, να «δει» και να «ακούσει» έναν αγώνα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ βρήκε ο δάσκαλος νοηματικής του και καλός του φίλος Χέλιο Φονσέκα ντε Αραούζο.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!! Έλεγκτές έκλεβαν με εικονικά πρόστιμα

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δυο ελεγκτές κομίστρου της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) και δύο ιδιώτες - τυπογράφοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κατάρτισης πλαστών βεβαιώσεων παράβασης και εικονικής επιβολής προστίμων σε επιβάτες με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου εισοδήματος.

ΤΟΝ ΛΕΣ ΧΑΛΑΡΑ "ΜΑΛ@ΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ": Έβγαλε χειροβομβίδα σε καυγά και έσκασε στα χέρια του!

Ένας 57χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια απο έκρηξη χειροβομβίδας, από το Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Τα γνωμικά του Μάο Τσε Τουνγκ - "Να ξέρεις ότι δεν είσαι υπεράνθρωπος, απλά σε πηδ@νε"

Ποιος ήταν ο επαγγελματίας πολιτικός Μάο Τσε Τουνγκ που ξεσήκωσε και ενέπνευσε με τα γνωμικά του εκατομμύρια Κινέζους. Ας θυμηθούμε τι έλεγε για τους εχθρούς

Δύσκολα ο Μάο θα φανταζόταν ότι μόλις 35 χρόνια μετά τον θάνατό του, η Κίνα θα αγόραζε στην Ευρώπη σημαντικά λιμάνια όπως αυτό του Πειραιά, θα παζάρευε αεροδρόμια και σιδηροδρομικές γραμμές.

Η γνωστή πατσαβούρα παρέβη τον μισό ΚΟΚ και επειδή έφαγε καμπάνα λέει «να πα να γαμηθ@υν οι μπάτσοι»

Από αναγνώστη μας αστυνομικό, πήραμε την επιστολή αγανάκτησης αναφορικά με το σχόλιο που ανέβασε στη σελίδα της στο facebook γνωστή τηλεκριτικός, αναφορικά με κλήση της τροχαιας για παραβίαση του ΚΟΚ.

"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK  https://www.facebook.com/deppy.golema (ΘΑ  ΒΡΕΙΤΕ  ΤΙΣ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 2-3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ) ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΟ ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ ΝΑ....

Στο κρατητήριο η πανέμορφη τερματοφύλακας της Εθνικης των ΗΠΑ - Έδειρε την αδελφή και τον ανιψιό της

Η Hope Solo, η εντυπωσιακή τερματοφύλακας της αμερικανικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, συνελήφθη την Παρασκευή μετά από έντονο καυγά με την αδελφή της και τον ανιψιό της σε πάρτι στο σπίτι της στο Σιάτλ.

Α. Ασημακοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο και προσανατολισμό

Για απουσία σχεδίου και προσανατολισμού κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου σχολιάζοντας τη συνδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ναρκωτικά ή εγκεφαλομαλάκυνση; ΓΑΠ: Εγώ τα'καν όλα σωστά... ο Καραμανλής φταίει...

Ναι ρε μαλ@κα! Ο Καραμανλής δεν άφηνε να γίνουν αποκρατικοποιήσεις, ο Καραμανλής αντιδρούσε στην πώληση των "ασημικών" της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ο Καραμανλής αντιδρούσε στην πώληση του λιμανιού στους κινέζους, ο Καραμανλής γύρναγε την υφήλιο και έλεγε "τι να κάνω; κυβερνάω ένα διεφθαρμένο λαό", ο Καραμανλής δεν έπαιρνε μέτρα επί 8 μήνες, ο Καραμανλής έδωσε τα Χριστούγεννα του 2009, με δανεικά, την πρώτη δόση του βοηθήματος και φρίκαραν οι ξένοι, ο Καραμανλής όλα ρε...

Για «επιχείρηση συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων που επέφεραν θανάσιμο πλήγμα στην ελληνική οικονομία και οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο» κάνει λόγο ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου Γιώργος Ελενόπουλος, αναφερόμενος σε δημοσίευμα της Real News το οποίο αποκαλύπτει υπόμνημα που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ.

Το... δάχτυλο του Θεού (VIDEO)

Ο πρόεδρος του της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής αποκάλεσε γκαντέμη τον Ντιέγκο Μαραντόνα και αυτός απάντησε με τον δικό του τρόπο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Αργεντινής με το Ιράν, ωστόσο αποφάσισε...

Νέα σφαλιάρα Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Συνεργασία μόνο με σκληροπυρηνικούς κομμουνιστές-Ο ΣΥΡΙΖΑ έπιασε ταβάνι

«Μετά την ιστορική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι ένα άνοιγμα στην Κεντροαριστερά οποιασδήποτε μορφής και παραλλαγής αλλά μια δεύτερη ριζοσπαστικοποίηση, μια αριστερή αντεπίθεση και ένα νέο μεγάλο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και τα προβλήματα της» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την ομιλία του την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ: Θέμα ΔΕΗ θέτει στο Μαξίμου το ΠΑΣΟΚ

Μετά από σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο του υπουργού Περιβάλλοντος, του προέδρου της ΔΕΗ και στελεχών του κόμματος

Το θέμα της ΔΕΗ προτίθεται να θέσει τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ, σε συνάντηση στελεχών του με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, όπως αποφασίσθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο στο πλαίσιο των συσκέψεων που έχει εγκαινιάσει ο κ. Βενιζέλος με υπουργούς και υφυπουργούς...

Βίντεο: Ο Ιρακινός στρατός βομβαρδίζει κρησφύγετα τζιχαντιστών στη Μοσούλη

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ιρακινή κυβέρνηση

Βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο βομβαρδισμός περιοχών στη Μοσούλη που θεωρούνται κρησφύγετα τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ έδωσε στη δημοσιότητα η ιρακινή κυβέρνηση.

Γιατί η Ελλάδα κωλυσιεργεί στο ζήτημα της οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Κύπρο;

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Τέσσερα χρόνια περιμένει στο «ακουστικό» της η Λευκωσία, την ανταπόκριση της Αθήνας στην πρόσκληση για έναρξη συνομιλιών για το θέμα των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο και την προετοιμασία του εδάφους για μελλοντική οριοθέτηση μεταξύ των δυο χώρων  σε συνεργασία και με την Αίγυπτο στην κρίσιμη αυτή ,γεωστρατηγικα και οικονομικά περιοχή.

Τα «έσουρε» στη Δούρου η Διώτη

Τα άκουσε για τα καλά η Ρένα Δούρου απ’ την Ηρώ Διώτη στην κεντρική επιτροπή.

Τα άκουσε για τα καλά η Ρένα Δούρου απ’ την Ηρώ Διώτη στην κεντρική επιτροπή. Η βουλευτής Λάρισας και υποψήφια για την περιφέρεια Θεσσαλίας, μια εκ των «53» στην κυριολεξία έσταζε φαρμάκι για την περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.

Το... αποτυχημένο πάρτι του Στουρνάρα: Οι καλεσμένοι έφυγαν τρέχοντας

Τι ξέχασε να υπολογίσει ο πρώην Υπουργός;
 
Ένα απογευματινό αποχαιρετιστήριο πάρτι ως ένα "ευχαριστώ" στους συνεργάτες του στο Υπουργείο Οικονομικών διοργάνωσε ο Γιάννης Στουρνάρας την περασμένη εβδομάδα.

«Έκρυβαν» έξι νεκρούς Έλληνες στρατιώτες για 73 χρόνια

Επί 73 ολόκληρα χρόνια τους «έκρυβε» στην αυλή του σπιτιού της. Τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια διακινδυνεύοντας την προσωπική της ελευθερία ή και τη ζωή της. Μολονότι δεν ήταν καν μέλη της οικογένειας της, φρόντιζε να μην τους «λείπει» τίποτα. Ακόμα και η δροσιά, τα ζεστά καλοκαίρια. Τώρα που ο ήλιος της ζωής της αρχίζει να δύει, και θα αναγκαστεί να τους «αποχωριστεί», θέλει να τους «παραδώσει» εκεί όπου ανήκουν: στις λαμπρές σελίδες της εποποιίας του έθνους.

Ποιος σύλλογος προηγείται στο σκοράρισμα στη Βραζιλία;

Στα γήπεδα της Βραζιλίας έχουν σημειωθεί 77 γκολ  σε 26 αγώνες (σ.σ.: δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια του Σαββάτου). Το νούμερο της παραγωγικότητας είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής, καθώς ο μέσος όρος αγγίζει τα 3 γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευστοχία των παικτών της...

Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Η υποκρισία της βαμμένης αλογοουράς του Κουράκη

[ΦΩΤΟ: Ο δικηγόρος του Σάββα Ξηρού, αριστερά. Ο μάρτυρας υπεράσπισης, δεξιά. Ο νέος με τα γένια και την περίεργη κόμμωση στο βάθος, περαστικός ― φαντάζομαι...]

Ε​​ίναι βέβαιο ότι ο Σάββας Ξηρός είναι δολοφόνος. Η ενοχή του για τις δολοφονίες που διέπραξε δεν παραγράφεται για πολιτικούς, ανθρωπιστικούς ή άλλους λόγους. Εξίσου βέβαιο, όμως, είναι ότι ο Σάββας Ξηρός είναι και ανάπηρος, εξαιτίας εκείνης της βόμβας που του έσκασε στα μούτρα. Οσο και αν τον απεχθάνεται κάποιος, η μία ιδιότητά του σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την άλλη:

Καρότα, chat rooms και γκάφες στα social media με αντίκτυπο στην πολιτική καριέρα

Ακούγοντας την ιστορία με την -γνωστή σε όλους- πια διαμάχη γύρω από τις ”καυτές’, ιδιωτικές στιγμές ενός πολλά υποσχόμενου πολιτικού στα chat rooms και την κόντρα του με το site zougla.gr που -σχεδόν-δημοσιοποίησε όλες τις λεπτομέρειες ,χωρίς όμως να δείξει μέχρι σήμερα το επίμαχο βίντεο, αποφάσισα να φρεσκάρω λίγο την μνήμη σας.

BINTEO-Ανδρας με στολή από μέντες βουτάει σε πισίνα με ανθρακικό

Εχουμε ξαναδεί τι συμβαίνει όταν ρίξουμε μία ή δύο καραμέλες μέντας σε κόλα διαίτης και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σπιτικά πειράματα. Τι γίνεται όμως όταν ένας άνδρας με στολή από μέντες βουτάει σε μία πισίνα γεμάτη κόλα διαίτης; Η απάντηση είναι απλή: χαμός!

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκάρει η "μάνα" που κλωτσάει την κόρη της στο κεφάλι

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να κλωτσάει το παιδί της σε έναν σταθμό μετρό στο Τόκιο, προφανώς εκνευρισμένη για το γεγονός ότι δεν τρέχει το κοριτσάκι προς το μέρος της παρά τις "εντολές" της. Το κοριτσάκι έπεσε αμέσως στο έδαφος…

Γι'αυτό είναι τεράστιος ο Άδωνις: «Αδίκησα τον εαυτό μου-Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από τον Σαμαρά»

Επειδή δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί ενδεχόμενα λάθη του...

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός.

Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη».

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκάλυψη Βρούτση: Οι υπάλληλοι του ΙΚΑ έπαιρναν εφάπαξ «κλέβοντας» τα λεφτά των υπολοίπων

[Για όσους δεν κατάλαβαν τι αποκάλυψε σήμερα ο Βρούτσης και τι αφορά το σημερινό άρθρο του ΕΤ, ο οποίος βέβαια σαν εφημερίδα χρησιμοποιεί παραπλανητικό τίτλο, να το ξαναπούμε: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ) ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 25.000 ευρώ ΣΤΑ 4.650! ΓΙΑΤΙ; Μα γιατί τα στοιχεία που μπήκαν στον μαθηματικό τύπο με αποτέλεσμα να βγάλει μειωμένο εφάπαξ δείχνουν ότι μέχρι τώρα ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΦΑΠΑΞ 25.000 ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ (το οποίο κάλυπτε το κράτος με τα λεφτά των φορολογούμενων), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ... Τώρα με τον μαθηματικό τύπο το εφάπαξ έγινε ανταποδοτικό, ανάλογο των εισφορών που έχουν πληρωθεί και έτσι τον ήπιαν τα λαμόγια...]

«Κανονικά τον Δεκέμβριο του 2012 έπρεπε να γίνει στάση πληρωμών των εφάπαξ, δεν υπήρχε ούτε ευρώ» είπε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Μπρούνο: Η ιστορία πίσω από το πιο αυθεντικό "Greek καμάκι"

"Υou are beautiful, I love you". Από τις ταινίες "Η Παριζιάνα" ή τα "Κορίτσια για Φίλημα" μέχρι το σήριαλ "Εδώ και σήμερα"(απαγορεύτηκε από την Μαργαρίτα Παπανδρέου στα 3 πρώτα λεπτά προβολής του) και το πιο σύγχρονο "άσμα" του Γιώργου Μαζωνάκη "Come to Greece για να τη βρεις", ο παρονομαστής είναι κοινός: Ο ύμνος στο "Greek Kamaki" που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα τέλη της δεκαετίας του '60 και η αποθέωση του Greek Lover που σήκωσε το "λάβαρο της επανάστασης" στον ελληνικό τουρισμό κατά τη Μεταπολίτευση.

Κινέζικο χρήμα: Η «φασαρία», η ουσία και η επόμενη μέρα

του Φώτη Κόλλια

Οι τέσσερις επιδιώξεις των Κινέζων και τι πέτυχαν στην «απόβαση» των τελευταίων ημερών. Οι ελληνικές υποδομές, οι χρηματοδοτήσεις εταιρειών και πώς συνδέονται με τις ναυπηγήσεις πλοίων. Ποιες επενδύσεις έρχονται, ποια «αγκάθια» παραμένουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Κικίλιας: Να καταθέσει τα στοιχεία για τις παρακολουθήσεις ο Σκουρλέτης

Απάντηση στις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με τις παρακολουθήσεις στα κινητά τηλέφωνα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών από ΕΛ.ΑΣ.

Σε τελικό στάδιο υλοποίησης βρίσκεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της «Κ», σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV – Unmmaned Aerial Vehicle). Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην «Κ» κορυφαίος αξιωματικός της Αστυνομίας, διευκρινίζοντας, πάντως, ότι δεν έχουν υπάρξει οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον αριθμό και τον ακριβή τύπο των αεροσκαφών που θα επιλεγούν.

Βρήκαν ακόμη ένα τόνο ηρωίνης σε αποθήκη στο Κορωπί

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης έγιναν 14 ακόμη συλλήψεις - Πρόκειται για μέρος που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της σπείρας που πιάστηκαν σε βίλα της Φιλοθέης - Διεθνές πέρασμα για την ηρωίνη η χώρα μας

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟ ΜΟΥ!! Η ΧΑ υπερασπίζεται το καρότο!!! «Ένας νέος άνθρωπος έκανε ένα λάθος όπως όλοι οι νέοι»

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ιδεολόγος της ΧΑ, δε λέει "είναι προσωπικό του θέμα ή δε μας αφορά η ιδιωτική του ζωή"... αλλά λέει "εντάξει μωρέ και τι έγινε"... Δείτε λοιπόν στο τέλος τα βίντεο για να πάρετε μια ιδέα του "έκανε ένα λάθος το παιδί"... όσο για τους υποκριτές που δεν ασχολούνται δήθεν με κλειδαρότρυπες... είναι οι ίδιοι που ξέσκισαν πχ τον Γιωργάκη επειδή έβαλε στο μανουάλι το κερί με το ποτηράκι (δείτε εδω)... για τόσο μαλάκες μιλάμε...

Επική η απορία "ποιοι τολμούν και αποδίδουν μομφή στο νεαρό τη στιγμή που όλο «το έθνος ημών βλακίεται και μαλακίεται»" δηλ. για να καταλάβω: ο νεαρός "μαλακίεται" και φταίμε εμείς;
Όσο για τη δικαιολογία "εντάξει μωρέ έκανε ένα λάθος και όλοι έχουμε κάνει λάθη", παραβλέποντας ότι δεν βάζαμε καρότα στον κ@λο μας να θυμίσουμε ότι ο νεαρός ήθελε να διοικήσει κανα εκ Έλληνες και όχι να διοριστεί σε καμιά θέση θυρωρού... 

Το καρότο και το δρεπάνι
του καθηγητή Πανεπιστημίου, Χρίστου Γούδη

Το πρόβλημα στην πολιτική δημιουργείται όχι αν διαπράξεις κάτι που θεωρείται μεμπτό, αλλά αν συλληφθείς να το κάνεις. Το θέμα ανέκυψε με την πολυδιαφημιζόμενη, εδώ και κάμποσο καιρό, ιστορία με το καρότο, την υποτιθέμενη χρήση του ως σεξουαλικού υποκατάστατου ή υπόθετου, και την επί του παρόντος «αόρατη» οπτική καταγραφή της όλης αυτοϊκανοποιητικής πράξεως, η οποία...

Νταξ' βίτσια είναι αυτά: Ο Σκουρλέτης φαντασιώνεται ότι τον παρακολουθούν... ε, λέει και καμία μαλ@κία να ξυπνήσει τα αντιδεξιά ανταλακλαστικά των προβάτων

Τι του απάντησε η Βούλτεψη

Ξεκάθαρα για μηχανισμό υποκλοπών που παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου, μίλησε το Σάββατο ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ το τελευταίο διάστημα μιλάω με τον Αλέξη Τσίπρα και στα 10 δευτερόλεπτα...

Πρωταθλήτρια Σερβίας η Παρτιζάν αλλά οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έκλεψαν το τρόπαιο!

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών της Σερβίας! Η Παρτιζάν κατέκτησε το 13ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στην παράταση μπροστά στους φίλους του Ερυθρού Αστέρα στην Pionir.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα δεν...

ΦΩΤΟ-Δεν ξεκολλάει από τη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ

Καλοκαιρινός παράδεισος το νησί των Σποράδων για τον γαλαζοαίματο της αραβικού εμιράτου, ο οποίος και φέτος για να κάνει επίδειξη χλιδής με το πλωτό παλάτι του των 300 εκατ δολαρίων, τις συζύγους, τα παιδιά, τους σωματοφύλακες, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και τους βαθύπλουτους φίλους του

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές στα τρόφιμα κι ο Γιακουμάτος θα αποτύχει με πάταγο;

Οι τιμές δεν μπορούν να μειωθούν περαιτέρω. Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι βιομηχανίες τροφίμων. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και κυρίως την κυβέρνηση, αφού το ζήτημα της ακρίβειας επανέρχεται διαρκώς στο προσκήνιο.

ΕΤΣΙ! Νέα ανατροπή με μισθολόγιο δύο ταχυτήτων στο Δημόσιο-Ποιων οι μισθοί θα μειωθούν ώστε να μην είναι μαλάκ@ς οι του ιδιωτικού τομέα

Μπροστά σε μια νέα ανατροπή των αποδοχών τους θα βρεθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς η κυβέρνηση πιεζόμενη από την τρόικα αλλά και από τις μεγάλες ανισότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν στο Δημόσιο και στην οικονομία, προτίθεται να αλλάξει ώς το τέλος του έτους το ενιαίο μισθολόγιο.

Εκρηκτικές ύλες βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Για εργασίες συντήρησης πήγε συνεργείο στις εγκαταστάσεις ιδιωτικής αθλητικής σχολής στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε ένα κρυμμένο οπλοστάσιο.

Συνελήφθη η 19χρονη βλαμμένη που εγκατέλειψε το νεογνό της σε ταράτσα στα Πατήσια

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό μίας γυναίκας η οποία εγκατέλειψε το νεογέννητο μωράκι της σε ταράτσα εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας στα Πατήσια, όμως οι αστυνομικοί ...

Έτοιμος για κορυφή ο Κλόζε που έπιασε τον Ρονάλντο στην κορυφή-Τα συγχαρητήρια του Βραζιλιάνου (ΒΙΝΤΕΟ με τα γκολ των δυο τεράστιων παικτών)

Μπορεί να μην είναι ο πιο τεχνίτης επιθετικός που έχουμε δει, αλλά η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι αν μη τι άλλο ερωτική και αποδείχτηκε και στο παιχνίδι με την Γκάνα. Ο Μίροσλαβ Κλόζε ακόμα και στα 36 του παραμένει ένας δεινός σκόρερ και το απέδειξε στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.