26 Ιουνίου 2014

Δείτε το top 5 με τις πιο όμορφες σχολιάστριες του Μουντιάλ

Ποιος είπε στο Μουντιάλ πρωταγωνιστές είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές;
Εκτός από την «στρογγυλή θεά», το ανδρικό ενδιαφέρον κλέβουν οι… θεές του μικροφώνου.

Δείτε το ΤΟΠ 5:

ΦΩΤΟΗ Ελλάδα θα πάει μπροστά ότι κι αν κάνει η μνημονιακή χούντα!

Ήδη ο Αλέξης, Τσίπρας άπλωσε το χέρι και την τραβάει απ' το βούρκο, όσο η Ραχήλ τον κοιτάζει με θαυμασμό και δέος (Πρώεδε το χάσαμε το κωρμή!)...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγας σε Ζωίτσα: Παρακαλώ να μην διακόπτομαι από την ανήλικη επιδοματούχο

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή ανάμεσα στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα για την υπόθεση των υποβρυχίων. Οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν «βολές» με προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε Επιτροπή της Βουλής.

Η Έλλη Κοκκίνου στην παραλία με άσπρο... διάφανο μαγιό (ΦΩΤΟ)

Χαμός με τις... αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

Η Έλλη Κοκκίνου ξέρει να προκαλεί και αυτή την φορά το κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Δίκλινο 1350€... στο Μεταξουργείο!

Η μεγάλη ζήτηση και η σχεδόν 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία της Αθήνας «ευνοεί» επιτήδειους και απατεώνες που προσφέρουν δωμάτια σε ξενοδοχεία δύο αστέρων για εκατοντάδες ευρώ τη βραδιά

Το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον τουρισμό προσπαθούν να δυναμιτίσουν απατεώνες που βρίσκουν έδαφος για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των επισκεπτών της χώρας.

Bloomberg: Η συγκλονιστική αφήγηση του ανθρώπου που έζησε από κοντά την τραγωδία στην τράπεζα Μarfin

Η μνήμη του Γιώργου Μαστοράκου, του ιδιοκτήτη του Delicatessen των Αφων Βασιλόπουλων, επί της Σταδίου, παραμένουν ακόμα στο 2010. Όσο και αν έχει προχωρήσει η ζωή του, μια από τις δύο γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά της τράπεζας Marfin, εξακολουθεί να του χαμογελάει. Με το δικό της τρόπο...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ: Η Δαμανάκη θέλει να παραμείνει επίτροπος

Την πρόθεσή της να ανανεώσει τη θητεία της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή δηλώνει η Μαρία Δαμανάκη η οποία παραδίδει το χαρτοφυλάκιο της στα μέσα Ιουλίου.

Σε συνάντηση της με δημοσιογράφους, που είχε το μεσημέρι -άρτι αφιχθείσα από τις ΗΠΑ– η Ελληνίδα επίτροπος είπε ότι...

Στο πλευρό του Κώστα Κατσουράνη ο Ντέμης Νικολαΐδης

Την έντονη αντίδραση του πρώην συμπαίχτη του στην Εθνική Ομάδα προκάλεσε η δημιουργία ομάδας στο Facebook κατά της χρησιμοποίησης του «Κατσούρ» από τον Σάντος

ΒΙΝΤΕΟ-Λονδίνο: Γυναίκα «Σουάρες» έκανε την εμφάνισή της στο Μετρό

Του άφησε σημάδι στο χέρι κατά τη διάρκεια καυγά σε συρμό

Τον επιθετικό της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του Μουντιάλ μετά το δάγκωμά του στον Ιταλό Κελίνι που τελικά του κόστισε μια τιμωρία εννέα αγωνιστικών, θύμισε μια γυναίκα στο Μετρό του Λονδίνου.

Α. Σαμαράς: Κάνει λάθος το ΔΝΤ-Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον χρήματα-Δεν υπάρχει χρηματοδοτικό κενό

«Η Αθήνα δεν θέλει τρίτο πακέτο βοήθειας» είναι ο τίτλος αποσπάσματος συνέντευξης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που προδημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt».

ΚΛΑΙΩ! Δείτε ποια σούργελα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Τσίπρα για τη «μικρή ΔΕΗ»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρηματολόγησε: «Μπορεί να διαφωνούμε στο πώς θα φτιάξουμε ή θα διαρρυθμίσουμε το σπίτι μας, αλλά, όταν απ' έξω από το σπίτι είναι μια μπουλντόζα και απειλεί να το κατεδαφίσει, τότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία το πώς θέλουμε το σπίτι, σημασία έχει να το σώσουμε»

Παρουσία τριών ανεξάρτητων βουλευτών, ενός βουλευτή των...

Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ: Μη χέζ@τε στους διαδρόμους!

Με email ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ότι πρέπει να πάψουν να… ανακουφίζονται στους διαδρόμους του κτιρίου

Οδηγίες για το πού θα αφοδεύουν έδωσε στους εργαζόμενους η κρατική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) του Ντένβερ, έπειτα από αρκετά… ατυχήματα.

Τελικά η μικρή βαφτίστηκε αλλά από άλλον ιερέα!

Το βίντεο με τον ιερέα που αρνείται να τελέσει την βάφτιση ενός μικρού παιδιού, της Λυδίας έκανε τον γύρο του διαδικτύου με πολλά σχόλια και απορίες. Η τριών ετών Λυδία, ήταν ανήσυχη και ο ιερέας αφού τη ρώτησε θεώρησε σωστό να μην προχωρήσει στο μυστήριο αφού η μικρή ήταν αγχωμένη και ανήσυχη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Δείτε τον «ροκ» Γιάννη Μπουτάρη αγκαλιά με τον κιθαρίστα του Ozzy Osbourne

Ο Θεσσαλονικός Gus G διαπρέπει στη διεθνή μέταλ σκηνή - Βρίσκεται στην πατρίδα του για τη συναυλία του ΚΕΘΕΑ

Τον κιθαρίστα Gus G (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης) από τη Θεσσαλονίκη, που διαπρέπει στο διεθνές μουσικό στερέωμα της Metal σκηνής τίμησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

BINTEO-Γυναίκα ξυλοκοπείται άγρια μπροστά στα μάτια περαστικών -Εβγαλαν απλά τα κινητά και κατέγραφαν το συμβάν

Μια γυναίκα από το New Jersey ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​μπροστά από το δίχρονο αγοράκι της και στα αδιάφορα βλέμματα περαστικών.

Πραγματικότητα το όνειρο του μικρού Τζέι-Η ΕΠΟ τον κάλεσε στη Βραζιλία

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΕΠΟ και του Γιώργου Σαμαρά στην έκκληση των Ελλήνων φιλάθλων να στείλει με δικά της έξοδα στη Βραζιλία τον μικρό Jay προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ.

Στο υπουργείο Οικονομικών επανεξετάζουν όλα τα χαράτσια των Μνημονίων!

«Παράθυρο» για νέες αλλαγές στα χαράτσια, όπως ο ενιαίος φόρος ακινήτων και η έκτακτη εισφορά - «Τεστ ευαισθησίας» για τις κοινωνικές επιπτώσεις των φόρων προαναγγέλλει ανώτατος παράγοντας του οικονομικού επιτελείου

ΒΙΝΤΕΟ-Σταϊκούρας:Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Λαφαζάνη. Τρελοκομείο…

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Λαφαζάνη. Τρελοκομείο. Το τι άκουσα δεν λέγεται», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κατά τη δευτερολογία του στη βουλή.

"Ξεδόντιασε" τον Σουάρες η FIFA με εξοντωτική ποινή

Κανονικό ξεδόντιασμα επέβαλε η FIFA στον Λουίς Σουάρες πριν από λίγο για την δαγκωματιά του στον Ιταλό Κιελίνι .

Ο διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό...

Σε δίλημμα οι Έλληνες της Κόστα Ρίκα

Ελλάδα ή Κόστα Ρίκα; Αυτό είναι το ερώτημα που βασανίζει τους αρκετούς Έλληνες που ζουν στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής. Πενήντα συμπατριώτες μας έφτιαξαν τη ζωή τους στην Κόστα Ρίκα ενώ οι απόγονοί τους είναι περίπου 350, Έλληνες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς.

Από μακριά και αγαπημένοι Τασούλας και Καμμένος!

Ούτε εχθροί να ήταν...
 
Παρουσία των υπουργών Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κων/νου Τασούλα και Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το συνέδριο «Παρθενώνας. Η ακεραιότητα ενός Μνημείου-Συμβόλου.

Η γκάφα των Γερμανών ευρωβουλευτών για την πρόκριση της Ελλάδας

Μας ευχήθηκαν καλή τύχη με μια ημέρα καθυστέρηση
 
Σε γκάφα καλών προθέσεων υπέπεσαν οι υπεύθυνοι του γραφείου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στη Γερμανία που θέλησαν να ευχηθούν στην Ελλάδα για τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΕΡΓΟ; Και νεκρόφιλος ο Τζίμι Σάβιλ, εκτός από παιδόφιλος

Φρίκη χωρίς τέλος: Ο παρουσιαστής του BBC ασελγούσε σε νεκρούς ασθενείς - Σαν να μην έφτανε αυτό, έκλεβε τα γυάλινα μάτια των νεκρών και τα μετέτρεπε σε δαχτυλίδια

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση του Βρετανού παρουσιαστή παιδικής εκπομπής του BBC, Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος όχι μόνο είχε κακοποιήσει πάνω από 1.000 παιδιά, αλλά φέρεται να ήταν και νεκρόφιλος!

Ελεύθερη, ξανά, η 27χρονη χριστιανή στο Σουδάν

Eλεύθερη αφέθηκε, εκ νέου, η 27χρονη Σουδανή χριστιανή η οποία είχε καταδικαστεί σε θάνατο για άρνηση του Ισλάμ, στη συνέχεια αποφυλακίστηκε, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη ξανά με την κατηγορία πως πλαστογράφησε ταξιδιωτικά έγγραφα, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο δικηγόρος της.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ": Μόνο το… Νόμπελ Οικονομίας δεν έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Στουρνάρα

[Κλαίω όσο σκέφτομαι τις απειλές που εξαπέλυε το γατάκι ο Τσίπρας πριν κανα μήνα, όταν έλεγε "μη διανοηθείτε να διορίσετε νέο Διοικητή στην ΤτΕ"...]

Μόνο το… Νόμπελ Οικονομίας δεν έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες στον Γ. Στουρνάρα.

Στον ίδιο που τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ, που...

Ο Κικίλιας έφαγε παρέα με τα ΜΑΤ

Αυτοσερβιρίστηκε σουτζουκάκια και καρπούζι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Πέμπτης μία έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ στην Καισαριανή.

ΒΙΝΤΕΟ-Μελέτη: Δεν σας δούλεψα καθόλου με το μαγιό

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά στα σχόλια για το μαγιό που φόρεσε στην εκπομπή της.

"Να σας πω κάτι, δεν σας δούλεψα καθόλου! Είπα ότι θα βγω με μαγιό. Θα μπορούσα κάλλιστα να βγω με το μαγιό, όπως βγαίνω στην παραλία, που φοράω το μαγιό και από πάνω φοράω την κελεμπία" τόνισε η παρουσιάστρια.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ! Η κυβέρνηση της Αργεντινής το παραδέχεται: Οδηγούμαστε σε μια νέα πτώχευση

Ανησυχία επικρατεί στην Αργεντινή έπειτα από την δήλωση του υπουργού Οικονομικών της χώρας πως δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποζημιωθούν οι ομολογιούχοι και πως η χώρα οδηγείται προς μια νέα πτώχευση.

Κυβερνητική δέσμευση για αποκατάσταση των μισθών των ενστόλων-Ψηφίστηκε η τροπολογία για τους δικαστές

Τη δέσμευση ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται ρύθμιση για αναπροσαρμογή των μισθών των ενστόλων, κατ’ εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, ανέλαβε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ο Πρετεντέρης!

Σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Γιάννης Πρετεντέρης
 
Σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και στέλεχος του ΔΟΛ Γιάννης Πρετεντέρης το βράδυ της Τετάρτης, εξαιτίας...

Αυτές είναι οι 5 μεγαλύτερες απειλές της ανθρωπότητας: Τι φοβούνται οι επιστήμονες

Οι άνθρωποι ανέκαθεν ασχολούνταν με θεωρίες και σενάρια καταστροφής και εξέφραζαν φόβους για ενδεχόμενη καταστροφή και εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Για πρώτη φορά, οι ερευνητές συγκεντρώνουν τα 5 μεγαλύτερα σενάρια καταστροφής που έχουν συζητηθεί ανα τους αιώνες.

Σαν σήμερα η ΕΟΚ δεν αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία

26/06/1992… Η Διάσκεψη Κορυφής της ΕΟΚ στη Λισαβόνα αποφασίζει να μην αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, αποδεχόμενη τις ελληνικές θέσεις – προτάσεις.

Το χρονικό του «Σκοπιανού»

Το Καράκας του ΣΥΡΙΖΑ στη 2η θέση: Οι 10 πόλεις στον κόσμο με τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών

Η Αμερική ξεπέρασε την Αφρική και κατέχει το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών για το 2012, αφού 8 από τις 10 πιο εγκληματικές πόλεις του κόσμου βρίσκονται στην Αμερική. Τα στοιχεία συνέλεξε το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών και δημοσιεύτηκαν στη Guardian, τα παρακάτω ποσοστά είναι ανα 100.000 άτομα.

Μύκονος: Η ''απόβαση'' των Τούρκων - Η καλλονή αντιπρόεδρος αεροπορικής εταιρείας που έκλεψε τις εντυπώσεις (Βίντεο)!

Τη Μύκονο επισκέφθηκε ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων της Τουρκίας καθώς και η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρίας Bora Jet, Yiasmin Ahishkali

ΒΙΝΤΕΟ-Η εκδίκηση του Λιάγκα: Χύθηκαν έξω τα μαστάρια της Σάσας Σταμάτη και γέλαγαν όλοι

Το ...εντελώς ακατάλληλο παιχνίδι της παρουσιάστριας! Δείτε το βίντεο!

Φημίζεται για τις κακές επιδόσεις της στα παιχνίδια της πισίνας η Σάσα Σταμάτη, μόνο που σήμερα συνέβη το μοιράιο...

Και ο Άδωνις σε βίντεο-σκάνδαλο με καρότα

ΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ

Ζητώ συγνώμη για τον παραπλανητικό τίτλο –δυστυχώς αυτό το βίντεο θα παραμείνει μόνο στα πιο κωμικά όνειρά μας– αλλά αφενός ήθελα να παρασύρω όσο το δυνατόν περισσότερους (αν και γι’ αυτή τη δουλειά μάλλον καλύτερος θα ήταν ένας τίτλος του στιλ: «Απίστευτο! Γυναίκα κάνει έρωτα με γραμματοκιβώτιο! Δείτε πώς!») και αφετέρου ήθελα για λίγο να νιώσετε πόσο εύκολο είναι να πάνε περίπατο οι ακλόνητες πεποιθήσεις σας για την ηθική στο δημόσιο βίο, καθώς το να απειλείται με δημοσιοποίηση μιας (όχι και τόσο) ιδιωτικής στιγμής ο Άδωνις ο Γεωργιάδης είναι αστείο, ενώ το να απειλείται με ακριβώς το ίδιο ο Γαβριήλ ο Σακελλαρίδης είναι χυδαίο και αντιδημοκρατικό.

Πολύ ...τούμπανο η γνωστή παρουσιάστρια (ΦΩΤΟ)

Είναι πολύ όμορφη με άψογο κορμί όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα περιοδικά Hello και ΟΚ η...

Ο θρυλικός Χουντίνι, απέδρασε από κοιλιά φάλαινας και πέθανε από τις γροθιές πυγμάχου

Βούτηξε σε ποτάμια αλυσοδεμένος, εγκλωβίστηκε σε χρηματοκιβώτια και σε βαρέλια δεμένος χειροπόδαρα. Θάφτηκε ζωντανός κάτω από τη γη σε τάφο περίπου δύο μέτρων και βγήκε ζωντανός. Απέδρασε από την κοιλιά φάλαινας που ξεβράστηκε στις ακτές της Βοστόνης. Κλειδώθηκε σε κελί της φυλακής του Ιλινόις και αλυσοδέθηκε γυμνός. Κατάφερε να ξεφύγει και το επανέλαβε και σε άλλες φυλακές. Απέδρασε από...

Μόνο ο μέγας Ταμήλος κατάφερε να κάνει καλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τελικά υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με τον οποίο τα πάει καλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτός είναι ο Μιχάλης Ταμήλος. Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης στην οποία η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι μέλος.

Οι Έλληνες προσπαθούν να στείλνουν τον Τζέι στο Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως η πιο όμορφη και συγκινητική σελίδα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες στο facebook.

Έλληνες φίλαθλοι δημιούργησαν τη σελίδα «O JAY PAEI Mundial» απευθύνοντας κατ’ αυτόν τρόπο έκκληση στην ΕΠΟ, να στείλει τον μεγαλύτερο οπαδό της Εθνικής μας –ο οποίος δεν είναι καν Έλληνας- τον μικρό Jay, με δικά της έξοδα, στη Βραζιλία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΟ ALERT! ΔΕΣ ΤΟ MAIL ΣΟΥ! Η NASA στέλνει μήνυμα προς πιθανούς εξωγήινους -Δέχεται προτάσεις για το περιεχόμενό του από όλους

Έπειτα από την ανακάλυψη του εξωπλανήτη Γκλίζε 832c, η NASA ετοιμάζεται να στείλει μήνυμα προς πιθανούς εξωγήινους καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες ο εν λόγω πλανήτης είναι κατάλληλος για ζωή άρα δεν αποκλείεται η ύπαρξη εξωγήινου πολιτισμού.

Τι απαντά ο Σταύρακας σε όσους του λένε να κάνει συνέδριο στη Λούτσα και να αλλάξει το πρώτο γράμμα με το "Π";

O Σταύρος Θεοδωράκης ξεφυσά. Δεν φταίει η ζέστη - μόνο. Φταίει που γράφει, σβήνει ξαναγράφει την ομιλία που θα εκφωνήσει αύριο το απόγευμα στο πρώτο συνέδριο του Ποταμιού. Φταίει που ο ίδιος θα προτιμούσε να φοράει βερμούδα και σανδάλια, όμως τον πιέζουν να φορέσει σακάκι.

Η Ρόδη Κράτσα νέα πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά η πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ρόδη Κράτσα αναλαμβάνει την θέση του προέδρου στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ρεμάλια καθηγητές, καθαρίστριες και σχολικοί φύλακες έκαναν «ντου» στα γραφεία που έγλυψαν για διορισμό... δηλ. του ΠΑΣΟΚ

Καθηγητές σε διαθεσιμότητα, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, έχοντας αποκλείσει την είσοδο.

Εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη τηλεοπτικών σταθμών στην Αλβανία [βίντεο]

Δολοφονία με θύμα έναν από τους πλέον γνωστούς επιχειρηματίες, διαπράχθηκε στο κέντρο των Τιράνων στις 9.30, το πρωί της Πέμπτης.

Η τσούχτρα του Μαξίμου

[Εδώ όμως ρε φίλε δεν φταίει κι ο Σαμαράς που κάθεται και ακούει κάθε παπάρα επειδή θεωρεί ότι τον στήριξε σε δύσκολες εποχές και αισθάνεται "υποχρεωμένος";]

Γιατί την λένε «Τσούχτρα», ένας χαρακτηρισμός που δεν έχει κυκλοφορήσει παραέξω, αλλά τον ακούς μόνο στα γραφεία του Μαξίμου; Για το διπρόσωπο του χαρακτήρα του και τα άπειρα κόμπλεξ που κουβαλάει. Μόλις ο Σαμαράς φέρει ένα νέο πρόσωπο στο περιβάλλον του (τώρα στο Μαξίμου και παλαιότερα στην Συγγρού, την Ρηγίλλης και την ΠΟΛΑΝ) θα τον πλησιάσει με ένα χαμόγελο μέχρι τ΄ αυτιά και θα προσκολληθεί επάνω του σαν την τσούχτρα.

Φωτο από παρέλαση του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Κορέας-Σαν μαριονέτες χιλιάδες αποχαυνωμένοι

[Κατά τ'άλλα τους ενοχλούν οι εδώ παρελάσεις των που είναι και χαλαρές και οι πιτσιρίκες πάνε όπως θέλουν...]

Μία τεράστια παρέλαση και σειρά άλλων εκδηλώσεων διοργανώθηκαν στη Βόρεια Κορέα, προκειμένου να τιμήσουν την 64η επέτειο από τον Πόλεμο της Κορέας, με τον δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-Ουν να δίνει πρόσταγμα στο συγκεντρωμένο πλήθος για την «τελική νίκη» έναντι των Αμερικανών «ιμπεριαλιστών».

ΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ: Νέα αναβολή, τον Οκτώβριο η απόφαση για τον δολοφόνο Σάββα Ξηρό

Στις φυλακές, όπου κρατούνται τα μέλη της 17Ν θα επιστρέψει ο Σάββας Ξηρός, αφού η εξέταση του αιτήματός του για αποφυλάκιση και κατ’ οίκον νοσηλεία πήρε αναβολή και η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Οκτωβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Μύκονος:Εντυπωσιακός τυπάς ο Κόμπι Μπράιαντ! Έβγαζε φωτο με όποιον του ζήταγε!

Σε αντίθεση με άλλους που αυτοαποκαλούνται αστέρες, ο Αμερικανός άσσος των Λος Άντζελες Λέικερς στην διάρκεια της παραμονής του στην Μύκονο δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνει ένα με τον κόσμο στα Ματογιάννια και να φωτογραφηθεί, πράγμα που εξέπληξε ευχάριστα τους Μυκονιάτες.

Η Λιζ είχε μικρό κ...λο, το στόμα της Σοφίας βρωμούσε – Ο ... σεξομανής Μάρλον Μπράντο

Το ... θανατηφόρο του χαμόγελο έγινε βιβλίο, είναι όμως ακόμη πιο θανατηφόρα για τις γυναίκες τα όσα έλεγε για εκείνες ή ο τρόπος που τους συμπεριφερόταν και ήταν πολλές οι διάσημες ερωμένες του, σχεδόν όλο το Χόλιγουντ είχε περάσει απ' το κρεβάτι του. Ο λόγος για τον Μάρλον Μπράντο.